Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Dildó dodóDildó dodó

Fél tízre értem oda. Találtam egy helyet, ami megfelelõnek bizonyult, mert a régin egy család sátrazott! Ez a rész olyan, hogy kis beugrók vannak 10 méterenként, ahol le lehet menni a vízbe, és köztük magas növényzet, néhol fák vannak. Gyalog út köti össze õket lent, mert magas a part, és nem sok helyen van lejárat. Így sokan sétálgatnak odalent is. Igaz fent sok beugró van a magas gazban, ahonnan a kukkolók nézelõdnek!


Kicsit pihentem, aztán felfedeztem a környéket. Megszemléljem a felhozatalt. Kevesen voltak még. Három párocska, meg vagy 15 faszi!


Voltak szép 30-asok, meg dekoratív 40-esek. Pocakos 50-esek, meg kissé ráncos 60-70-esek.


Már az elején feltûnt egy srác, aki 35 lehetett. Egy olyan helyre telepedett, ahol csak a pokróca fért el, és egy keskeny út vezetett le a vízhez. A lejáró tetejérõl rá lehetett látni a testére, és formás szerszámára. Ö is láthatta, ha nézik fentrõl. Párszor rákukkantottam, és nem láttam semmi jelét, hogy szeretne valamit. Tudod, ha akarna valamit, akkor meg-megigazította volna a farkát, vagy játszott volna vele kicsit. Aztán egyszer rászántam magam, és lementem.


- Szia! Itt ennyire kicsi a hely?


- Igen, itt ennyire kicsi! – aztán olvasott tovább!


Semmi reakció, így ott hagytam.


Napoztam, beszélgettem egy 50 körüli fazonnal. Sétálgattam, nézelõdtem. Egyszer látom, hogy a srác feljött, és takarásban nézelõdik. Akkor nem nagyon foglalkoztam vele, de mikor harmadjára is láttam, felkeltette az érdeklõdésemet. Oda mentem. Elõször azt hittem, hogy ha közelítek, leszalad a helyére. Nem ez történt, hanem kicsit kintebb jött, és megkérdezte: - Mit szeretnél? – Szopni! – válaszoltam. – Akkor gyere le!


Ennyit beszélgettünk! Ö állt, én térdeltem! Finom volt, és dicsérte, hogy jól csináltam.


Kettõ körül lassan megindult a forgalom. Sokan jöttek, meg mentek is el páran.


Ahol nekem a helyem volt, és mivel nem hagytam ott semmit, elfoglalták! Másikat választottam. Állok térdig a vízben, amikor két fazon, egy 35, és egy 40-es a szomszédból, ahol fák borították a lelátást/rálátást kijön a vízbe mosakodni. Közben beszélgettek. Mindkettõnek fél-merev volt a farka. Figyeltem Õket, és szerintem nem vették észre, vagy nem foglalkoztak vele, mert az idõsebbik megfogta a másik farkát, és úgy invitálta beljebb.


Rögtön beindult a fantáziám, és mindent képzeltem. Vártam vagy 10 percet, és nem hagyott a kíváncsiság. Mint aki helyet keres, elindultam a gyalogösvényen. Vadul csókolóztak, és szorongatták egymás bránerét! Nem álltam meg, így egy pillanatra láttam Õket. Nem akartam, hogy tolakodónak tûnjek, így ismét a vízben ácsorogtam. Vagy 15 perc múlva az idõsebb kijött a vízbe, és a combközépig érõ vízben kicsit leguggolva a fenekét mosta! (szerinted miért?)


Sokáig nem történt semmi. Nézelõdtem. Most már jöttek fiatalabbak is, igaz Õk csapatostól.


Volt köztük nagyon szép testû, és szerszámú. Izgatott nagyon.


Eltelt a nap. Már alig voltunk megint, amikor 7 után gondoltam, még iszok, elszívok egy cigit, és készülõdöm haza, mikor jött egy kocsi, és kiszállt egy 25 körüli srác. Rágyújtott, és kiment az egyik kukkoló helyre és nagyon nézett lefelé.


Gondoltam, hogy ez azért jöhetett! Rögtön vettem a törölközõmet, és elindultam a hozzá közel lévõ lejárathoz. Egyszerre értünk oda!


- Szia! – köszöntem rá!


- Jó napot! Csak tessék! – engedett elõre.


Aztán én elmentem a szomszédos helyre, és bementem a vízbe. Derékig megmártóztam és kintebb jöttem. Közben pocsoltam a vizet magamra, és játszottam is a fütyimmel, úgy, hogy ha akarja, láthassa. Aztán kijöttem, és átmentem egy másik helyre, az Õ helyén keresztül. Egymásra mosolyogtunk!


Aztán Õ ment el az én helyem mellett. Akkor is mosolyogtunk egymásra. Megálltam, és játszottam megint magammal.


Visszajött, és:


- Elmézést, hogy zavarom, de horgászhelyet keresek, és nem vagyok ismerõs erre.


Ez volt az indítás, aztán beszélgettünk a horgászásról, a vízrõl. Mondta, hogy Ö nem igazán volt még nudisták között, mert fél, sõt biztos, hogy felállna a szerszáma. Meg, hogy szívesen megmártózna, de nem hozott törölközõt, meg gatya sincs rajta, mert strandon volt, és a vizes fürdõnaciját levette. Mondtam neki, hogy itt az idõ, és ki kell próbálnia, milyen is a pucér fürdõzés!


Nem is tudja, meg szégyenlõs kicsit. – szabadkozott. Biztattam!


Fel mentünk a kocsijainkhoz, cigiért, meg Õ a telót, meg a cuccait ki akarta rakni a zsebeibõl. Én távolabb álltam, így késõbb értem le. Mire oda értem, már le volt vetkezve. Beszélgettünk még a vízrõl, a nudiról. Közben megjegyeztem, hogy nem értem miért szégyenlõs, hiszen ezen a testen ezen a szép szerszámon nincs mit szégyellnie. Aztán bementünk. Kicsit bevizeztük magunkat. Õ bebizonyosodott, hogy tényleg egy pár lépés után tényleg hírtelen mélyül a tó! Aztán kijöttünk szárítkozni. Közben megint a szokásos téma.


Én játszottam a fütyimmel, és láttam, hogy az övé is jobban dagadozik.


- Miért játszik a fütyijével? Látja, hogy az enyém is jobban megduzzad!


- Ez van! Csak ezzel tudok játszani!


- De, olyan kellemetlen nekem, hogy az enyém is feláll!


- Pedig szép egy darab! Ha engednéd, még szívesen a számba is venném!


- Azt mondja. De nekem még nem voltak ilyen élményeim!


- Egyszer ezt is ki kell próbálni!


Szabadkozott még, és láttam, hogy nagyon akarja. Megkérdeztem, hogy megfoghatom e. Nagyokat sóhajtott. Aztán kérdeztem, hogy a számba vehetem-e. Megint a „nem is tudom”.


A tettek mezejére léptem, és letérdeltem, bekaptam. 20 centi és vastag. Nagyon-nagyon szép!


Persze a sóhajok, nyögések! Vagy 20 ki-be játék után kivette a számból, mert már a csúcs közelébe volt. Kicsit pihentünk, aztán már 10 után szólt, hogy jön, és ki akarta venni a számból, de nem engedtem. Nyögött, au-zott, és sokat ürített. Kiköptem, aztán még szoptam kicsit.


- Szégyellem magam, meg kell majd egy kis idõ, hogy feldolgozzam magamban. – Ilyeneket mondott, de kérdezgette, hogy sokan járnak ide csak azért, hogy kielégüljenek? Én mikor jövök?


Persze válaszolgattam neki. Õ hálálkodott, hogy mennyire jólesett.


Kézfogás, mosoly, búcsú! Még, mikor ment el mellettem a kocsijával, még akkor is széles mosoly, és integetés!

Hát, ez történt!

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Stella szopik a parkolóban


Barátommal megbeszéltük, hogy egy bevásárlóközpont parkolójában találkozunk, és onnan megyünk egy szállodába.

Én átültem az autójába megöleltük és csókolgattuk egymást. Az apró érintések a szájon már jelezték, hogy egyhamar nem indulunk el. Lassan érzékien elkezdte csókolgatni a nyakam, belesuttogott a fülembe és érzékien nyalogatta. Éreztem a lehelletén a forró vágyat, lassan kigo....

Anális szex, második rész


Amikor kinyitotta a szemét, azt hitte megvakult, mert nem látott semmit. Ekkor azonban rájött, hogy valószínűleg csak be van kötve a szeme. Megpróbált megszabadulni az arcát fedő anyagtól, de amikor meg akarta mozdítani a kezét, azt tapasztalta, hogy az (is) össze van kötözve a háta mögött. A lábai szintén, és a hasán fekszik. Különsebben nem volt ellenére a dolog, mert volt már máskor is megkötöz....

Megbasztam Erős Antóniát


Sajnos ez csak a képzeletem szüleménye,a valóságban soha nem történt meg.A fantáziámban újra egy 14 éves,kamasz srác vagyok,aki találkozik az imádott hírességgel.Az idén nyáron töltöttem be a 14. évemet,most jártam ki a 8. osztályt.Szüleimtől ajándékba 1 Horvátországi nyaralást kaptam,persze nem egyedül,utazott az egész család,apa,anya,én.Mikor megérkeztünk a hotelba,én rögtön rohantam le a strand....
Szextörténet címkék

ketten dugtak | vigyázni | lajoska | rányitott | bugyit |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.