A szeretőmmel


Egy szép napsütéses napon egy barátom áthívott magához egy kis grillezésre pár haverral egyetemben.

Kicsit távolabb lakott tőlem, de ez sosem volt baj, így belementem. A kis összejövetelre hivatalos volt Kitti is, aki egy vékony, szőke, formás fenekű, középmagas csaj. Ismertük már egymást egy jó ideje, mondhatni barátok voltunk.

Elkezdődött az este, sorra fogytak az italok. A megbeszéltek szerint mindenki tudott kinél aludni, viszont pár ember korai kidőlésével nem számoltunk, s kiszorultam havertól.

Kitti felajánlotta, hogy aludjak nála, nem lakik messze, s a pasija sem féltékeny típus.

Így is lett.. odaértünk hozzá, rendezett, szép házban lakik. Beinvitált, megmutatta a szobáját, s közölte, hogy csak egy ágya van, így vele alszom, de bízik bennem, tudja, hogy úriember vagyok. (Bár mindeközben kis mosolyt véltem felfedezni az arcán..) Mondta, hogy pihenjek kicsit amíg megfürdik, aztán ha gondolom, én is lemoshatom a buli porát. Elment fürdeni.. kisvártatva visszatért, egy törölközőbe csavarva, ami épphogy eltakarta amit el kellene. ( Nagyon tetszett a látvány )

Letusoltam, majd visszatérve a szobába hatalmas meglepetés fogadott, olyan, amire legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna... ott feküdt az ágyon, anyaszült meztelenül, és épp simogatta az eszméletlenül szexi és formás testét.

Egy pillanatra zavarba jöttem, de rögtön megszólalt, hogy feküdjek oda mellé. ( Kőkemény lettem rögvest, s nem tétováztam, megtettem ) Közölte, hogy 4 dolgot tudnom kell... az első, hogy ezt azóta meg akarja tenni, amióta megismerkedtünk, majd rám mászott. ( Puncijával a farkamra simult, kezeit a mellkasomra tette. Tökéletes rálátásom nyílt igencsak formás, kerek melleire ) A második, hogy egy kicsit rosszul tűri a visszautasítást, bár ahogy érzi, erre nem kerül sor. A harmadik, hogy ez egy egyszeri alkalom. Végül tudnom kellett, hogy a pasija megcsalta, és most Ő kihasznál engem búfelejtőnek.

Mondanom se kellett, letámadtam.. hanyatt döntöttem.. végigcsókoltam a testét, külön figyelmet fordítva a melleire. Majd a puncijára tértem, amit egy kicsit hangosabb nyögéssel díjazott. Finoman nyaltam, majd az egyik ujjammal kezdtem simogatni.. kicsivel később megujjaztam, de a nyelvem továbbra is dolgozott. Pár perccel később éreztem a körmeit a hátamon, majd egy párnát nyomott a saját arcába.. de azon keresztül is hallottam, ahogy hatalmasat élvez.

Kicsit pihegett, de közölte, hogy ezért megfizetek.. a hátamra lökött, s vadul szopni kezdett... finom nyelve hihetetlen örömöket okozott. De muszáj volt megkérnem, hogy vegye a mellei közé a farkam. Gondolkodás nélkül megtette. Majd felmászott rajtam, s a fülembe súgta.. "Szép és jó merev a farkad, meg fogom lovagolni!" Még egyszer utoljára bekapta, majd beleült. Forró és szűk volt, amitől csak még keményebb lettem. Meglovagolt keményen, majd felkaptam, s kutyapózba mentünk át. Így dugtam jó darabig, közben egyszer elélvezett. Majd lefektettem a hasára és tovább dugtam...

Újabb élvezése után kezdtem fáradni, ezért újra meglovagolt...

Amikor már éreztem, hogy el fogok menni, rákérdeztem, hogy hova lehet... a válasz... ahová csak akarom volt.

Magamra húztam, s még gyorsabban csináltuk... pár nyomás után elélveztem, s velem Kitti is.

Lefeküdt mellém, megtörölközött, majd elköszöntünk és aludtunk...

Valamikor hajnalban mosdóba kellett mennem.. visszaértem, lefeküdtem, s elmerengtem a történteken, majd kezdtem elaludni, amikor is éreztem, hogy egy kéz matat a takaró alatt.... Majd édes hangon közölte, hogy pár élvezéssel le vagyok maradva, s már be is kapta a farkam... Valami mást mutatott mint előtte... jobbat, s nem is bírtam sokáig, de ezúttal a mellei közé vette a farkam, s oda élveztem. Szerettem volna én is kényeztetni, de nemet mondott.

Reggel a szülei már elmentek otthonról, ketten voltunk a lakásban. Csinált reggelit, de az este történtek miatt kicsit még nem bírtam magammal... behúztam az ágyba, s még egyszer, utoljára szeretkeztünk egy oltárit. Hangosan nyögve, állva, ülve, fekve... Majd kifáradva elfeküdtünk egymás mellett.

Megettük a reggelit, elbúcsúztunk, én megköszöntem a szíves vendéglátást, majd hazaindultam.

Azóta nem sokat találkoztunk, s több pasija is volt már.. de az az este, hajnal és reggel mindig megmarad nekünk.

Bár nemsokára újabb buli lesz...


Szextörténet ajánló:


A hajtépős szex


- Jesszusom, Annalee, mit csináltál? Jacob a hajamat bámulta, én pedig igyekeztem állhatatos maradni. Elvégre az én hajam volt, úgy vágattam le, ahogy akartam. És emiatt nem éreztem magam kellemetlenül. Jelentéktelen volt az ok, amiért Jacob kiakadt. Időnk kilencvenöt százalékában nem törődött azzal, hogy milyen a hajam. Sem a színe, sem a fazonja nem érdekelte. Csupán a maradék öt százalékban bab....

Mz Maci - szex


Mz Maci - szex

Elhúzott sötételõfüggönyök, a számítógép csöndes, néha meglepve fel-erõsödõ zúgása, anyu szöszmötölése odakint. Én csak ültem az ágyam szélén jólesõen vakarózva, bal kezemben a kávéval, mintha el sem hinném, hogy ott van. Kint lehetett vagy harminc fok, úgy nyolc óra magasságában; álmosan néztem a függönyök résein beszûrõdõ júliusi izzást, és az igazat megvallva szeret....

Anál órák


Na, szivi. Kérlek! Niki arrébb hengergőzött Laci-tól, kicsusszant a cirógató ujjak alól.
- Azt már nem - felelte.
- Tudod jól, ilyesmibe nem megyek bele.
- Nem a farkamat akarom a seggedbe dugni - ellenkezett a férfi.
- Csak az ujjamat. Játszadozni akarok a segged lukával, ennyi az egész. Meglátod, remek lesz.
- Hát persze, aztán mire észbe kapok, már bele is nyo....

Az osztálytalálkozó


Két éve végeztünk az általánosban és ezért, én nem értettem, és még most sem értem miért, az osztályból két fő járta az osztálytársakat, Reni és Jocó. Nos el szoktam járni a faluba, mint egy mai fiatal. Egyik nap találkoztam Renivel.
- Valamelyik nap megyek hozzád – mondta.
- Miért? - játszottam a hülyét, pedig hallottam róla.
- 2 éves osztálytalálkozót szervezünk, majd hívla....

Anya leápolt - igaz történet


Kicsit paranoiás vagyok és szeretek minden apró problémámmal orvoshoz fordulni. Az utóbbi hetekbe azt éreztem, hogy valami nincs rendben odalent. 21 éves vagyok, de a kapcsolatom nagyon jó anyámmal, így beszámoltam neki a problémáimról. Ő is természetesen az orvost javasolta. Kedd délelőtt el is látogattam az urológiára, ahol megvizsgáltak de semmi rendellenességet vagy problémát nem találtak, íg....

A Pécsi Glory Hole


Férjes 39 éves nő vagyok és életem legvadabb kalandját mesélem el. Asszonyos alkatom van, nem modell alkat, nagy, súlyos 120-as mellek és alul is van mit fogni, a kövértől azért messze vagyok. Pécsi vagyok, férjem 49 éves, 2 éve nem élünk szexuális életet, mert nem megy neki. Próbáltam rávenni, hogy menjen orvoshoz, de szégyelli, inkább nem szeretkezett. Így nem volt szex köztünk, aminek következt....
Szextörténet címkék

szemüveg | az én pinám | unokája | kersztanya | szabadod |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.