Orvosi rendelő


El nem tudom képzelni, hogy ne szűrődött volna ki pár olyan hang, ami egyértelművé ne tette volna, hogy itt bizony nem a szokásos rendelői előkészületek zajlottak. Talán a pillanatokkal ezelőtt még javában zajló szex szagát is érezni lehetet


Pontosan erre tett még rá egy lapáttal Erika, szintén nem túl visszafogott viselete, ami egy mellközépig kigombolt, fehér, majdhogynem átlátszó blúzból (ami alá természetesen ő sem vett fel semmit), és egy feszülős, sztreccs, combközépig érő miniszoknyából állt. Hozzá egy szinte kifürkészhetetlen, kicsit kíváncsi, kicsit izgatott, kicsit félénk, kicsit durcás, kissé féltékeny, ám mégis izgató nézéssel, amit megfejelt egy tetőtől-talpig pásztázással. Egy pillanatra meztelennek éreztem magam. Lelki szemeim előtt láttam, ahogy a felrögzített farkam kiszabadul a fogságból, köpenyem gombjai fékevesztetten, visszhangot keltve pattognak szerteszét a váró padlóján, miután éhesen széttépte, hogy mihamarabb teljessé tegye mustráját, és előugró farkam egy villanásnyi idő alatt tüntesse el keskeny ajkai közt. Elég hosszúra nyúlhatott tátott szájú ábrándozásom, mert egy halk kis köhintéssel visszarángatott a földre:

- Jaj, bocsáss meg drága Erikám, szédítően nézel ki! Gyere fáradj beljebb, és hagy mutassam be az asszisztensemet, Ginát! - próbáltam menteni ami menthető, bár elég vérszegényre sikeredett, de ez betudhatjuk annak is, hogy a nagy része a hímtagomba vándorolt.

Ahogy Ginára pillantott, mintha érezhetően felengedett volna egy kicsit, ámulatba ejtette ez a minden szemérmességet nélkülöző összeállítás, amit még a hangyányit mogorva arckifejezés sem tudott elrontani. Egy gondolat erejéig átvillant az agyamon, hogy Erika most talán őt jobban kívánja mint engem, pedig tőle aztán igazán távol áll a homoszexualitás. Ízig-vérig nő és mindig is a férfiakhoz vonzódott, valahogy mégis megfogta az ilyen fokú nyíltság, és a mérhetetlen szexuális energia, ami Ginából áradt.

- Téged is rendesen megfarkalt, ugye? - kérdezte köszöntésképpen Gina, kézfogáshoz előrenyújtott kézzel, csak hogy helyretegye az erőviszonyokat. Mondanom sem kell én köpni-nyelni nem tudtam a döbbenettől, de Erikát sosem kellett félteni ha szorult helyzetekről volt szó, mert igazán talpraesett nőnek ismertem meg, és ez ebben a szituációban sem volt másképp:

- Még le is szoptam! - vágta rá lazán, egy huncut kis mosollyal, miközben határozottan megmarkolta a felkínált kezet.

Gina nem tehetett mást, ő is elmosolyodott, és mintha felcsillant volna a szemében valami, ami azt súgta: végre valaki felveszi a kesztyűt!

- Helyezd magad kényelembe, és bízd ránk magad! Biztosíthatlak, hogy minden téren elégetett leszel velünk. - folytatta, most már kedvesen.

Era lankadatlan mosollyal ült le a kezelőszék szélére oldalt, majd kicsit színpadias mozdulattal először a bal, majd jobb lábát is felhelyezte, miközben felpillantott rám, ellenőrizve, hogy nem kerülte-e el a figyelmem a kivillanó fehér, csipkés bugyija, amire a combtövére felcsúszó, rugalmas anyagú miniszoknyája engedett betekintést. Természetesen a szoknya visszafelé már nem vándorolt, így innentől tökéletes rálátásom volt a sejtelmes ruhadarabra, ami az asszisztensem figyelmét sem kerülte el. Ügyesen a fejtámla felé terelte a tarkóját, és közben kicsit előrehajolva szemügyre vette a blúzán keresztül is szépen kirajzolódó mellbimbóit és a csipkés bugyit is. Én jobbról ültem mellé a kis gurulós székembe, Gina pedig a balján helyezkedett el a válla mellett, most már felegyenesedve, amiből egyből rájöhetett, hogy máris lépéshátrányba került, hisz a fejmagasságba került szoknya alól kibújó nagyajkak, egyértelművé tették lemaradását villantás téren. A húsos drágaságok a szextől picit megduzzadva, csillogva követelték maguknak a figyelmét, és nem is engedték, hogy másfelé nézzen, jó pár másodpercig. Szinte azonnal tündérien elvörösödött, majd miután jól szemügyre vette Gina tökéletes melleit is alulról, kicsit elcsukló hangon próbált kommunikálni:

- Nem mondom, elég bátortalanul álltam ehhez az egész kivizsgálás kérdéshez, de ti aztán értitek a módját a feszültségoldásnak. - mondta még mindig mosolyogva.

- Ó, hisz még Gina bele sem kezdett a masszírozásba, ami az igazán félős ügyfeleinknek jár, meg persze az ilyen kedves ismerősöknek mint te. Mindenekelőtt azonban kapsz egy kis kenőcsöt az ajkaidra, mert a vizsgálat során könnyen kiszáradhat. - válaszoltam, majd az asszisztensemre pillantottam, amiből Gina természetesen azonnal levágta mi is a feladata. Jobban mondva, tudnia kellett volna, hisz ilyenkor egy kis vazelin csodákra képes, de neki más tervei voltak: lassan Era feje mögé somfordált, felém fordulva felrakta a jobb lábát a pultra, mintha csak fel akarna rá ülni, majd bal keze mutató és középső ujjával, gyakorlott mozdulatokkal szétválasztotta nagyajkait egymástól, és egy kis körkörös izgatás után, jó mélyen a vaginájába csúsztatta, majd kicsit behajlítva kihúzta az ujjait, hogy a lehető legtöbb nedvesség maradjon rajtuk, amit szemrebbenés nélkül emelt Erika ajkaihoz. Tekintetemet fürkészve, ügyesen eloszlatta és beléjük dolgozta barlangja nektárját, aminek fenséges illata még az én orromat is megcsapta, nemhogy Erikáét.

- Ha úgy érzed még kérnél belőle, csak szólj bátran! - mondta Gina, mintha mi sem történt volna..

- Mmm, nem számítottam rá, hogy ilyen finom lesz, mindenképp jelezni fogom ha szükség lesz rá! - dörzsölgette szét Era az ajkain a kéjnedvet.

Ámulattal figyeltem a kialakuló kis játékot közöttük, és egy pár pillanat erejéig el is gondolkoztam rajta, hogy ahhoz képest, hogy mennyire különböznek egymástól, mindkettejüket imádom. Gina harminchoz van közelebb, magas, vékony lány, hosszú egyenes hajjal, igazán magával ragadó temperamentummal és szenvedéllyel, fantasztikusan formás, kemény, helyes kis mellekkel, feszes kis popsival és mindig éhes, tökéletesen csupaszra gyantázott puncival, amiből kibújó nagyajkai, nyiladozó virágra emlékeztetnek és a csiklójától az ánuszáig díszítik ezt a csodálatos bejáratot a lábai között, amikről szintén ódákat lehetne zengeni: szép hosszú combok, gyönyörű barnaságával kiemelt, helyes kis szőke pihékkel borítva (amiből jutott a fenekére, hátára és a pocijára is; egyszerűen lélegzetelállítóan gyönyörű, kiváltképp ha centikről nézheti az ember, például a puncija nyalása közben), formás vádli, kecses vékony bokával és lábfejjel, amik együtt egy olyan mesterművet alkotnak, ami elé bármikor szívesen borulna az ember, hogy csókjaival minden négyzetcentijét beborítsa. Era pedig a negyvenet verdesi, alacsony, sportos testalkatú, rövid, vörös hajjal, csillogó szemekkel, keskeny helyes ajkakkal, finom, puha, pont kézreálló mellekkel, bársonyos bőrrel, formás popsival, tökéletes lábakkal, és egy olyan szép puncival, amit a tinik is megirigyelhetnének: egy végtelenül gyönyörű, mindent elrejtő nyílás, helyes kis szőrpamaccsal díszítve, ami olyan finom nedűt enged magából egy kis kényeztetés hatására, hogy egész nap csak rajta lógna az ember, és mikor szétteszi a szép fehér lábait, előbújnak az odáig félénken rejtőzködő nagyajkai (amire a jelző nem lehet igazán megfelelő, hisz ez az szűk kis punci olyan könnyedén rejti el őket, hogy távolról sem lehet nagynak nevezni), amiket szopogatva, szívogatva is épphogy csak megduzzadnak egy picit, és szinte maguktól felkínálják a továbbhaladás a vagina belseje felé.

- No, lássuk azokat a szép fogakat, Gina te meg kérlek, készíts elő egy kezelőtálcát a szokásos dolgokkal! - utasítottam a lányokat az elrévedésemből felocsúdva, de hogy az asszisztensem ilyen gondosan kitervelt volna minden momentumot, azt távolról sem gondoltam volna. Ugyanis nem véletlen hiányoztak ezek az eszközök a gép pultjáról, előre elpakolta őket a vitrines szekrények legmagasabb pontjaira, hogy a lehető legtöbbet kelljen nyújtózkodnia értük, ezáltal feltárva mind többet és többet bájaiból, és az őrületbe kergessen majdnem teljes egészben előbújó fenekével, és a pólója alól, könnyedén kikandikáló melleivel. Egyszerűen nem tudtuk levenni róla a szemünket, merthogy Erika is tátott szájjal inkább arra fordult, mint felém, amit kihasználva kicsit előrébb csúszva a székemen, feloldottam a nadrágom szorítását a szétrobbanni készülő farkamról, majd óvatosan a heréim alá kényszerítettem a gumis öv részt rajta, hogy az ágaskodó szerszámom szabadon lengedezhessen a páciensem háta mögött, miközben ebben a nem mindennapi műsorban gyönyörködhettünk. Még nem fordult vissza, aranyosan ide-oda riszálta a harapásra váró, formás kis fenekét, amit minden felnyúlás közben kitolt, hogy a csodaszép puncija előbukkanjon a combjai közül, amit megspékelt egy fél lábbal feltámaszkodással is, amitől aztán a szétváló nagyajkai, jó mély betekintést engedtek a farok járta vaginája, eleddig rejtve maradó területeire is. Miután levette a polcról a tálcát, az oráltükröt, a szondát és a csipeszt, mosolyogva visszafordult, mit sem törődve azzal, hogy a felnyúlkálás miatt az egyik mellbimbójáról teljesen felcsúszott a rövid kis topja. Természetesen azonnal észrevette a háttámla mögül, kihívóan meredező falloszom, amit eléggé észrevehető módon végigmért, miközben ajkaival helyes kis "O"-t formázott, majd közelebb lépve, a szemembe nézve, kicsit hátulról nyújtotta át Erika feje fölött az eszközöket, aki így centikről figyelhette Gina, tökéletesen szabályos kör alakú, kemény mellbimbóját, amit kis erőlködéssel akár be is kaphatott volna. Az előrehajolásból visszafelé "véletlenül" magával sodorta a fejtámla alá készített nyálkendőt, ami után azonnal leguggolt, hogy felvegye, de egyúttal a farkamat is szájába vette és hirtelen csak azt éreztem, hogy a torkának feszül a makkom, majd szédítően lassan csúszik ki a teljesen rákulcsolódott ajkai közül, miközben a nyelve táncot jár rajta, és még arra is jutott ideje a földön matatás közben, hogy teljes hosszában végignyalja a farkam a heréimtől, egészen a makkom végén lévő kis nyílásig, amibe játékosan beledugta a nyelve hegyét. Felakadó szemöldökeim nem kerülték el Erika figyelmét, ahogy az sem, hogy Gina is nedvesebb, a szorítástól kicsit duzzadtabb, sötétebb ajkakkal tért vissza a guggolásból, a nyálkendőt visszaakasztani a helyére.

- Kérlek lazítsd el a vállaidat és kicsit igazítsd meg a blúzod, hogy Gina könnyedén hozzáférhessen a nyakadhoz, és elkezdhesse a masszázst. - mondtam a lehető legnyugodtabban, mivel próbáltam kicsit felocsúdni a történtekből, de Era másképp gondolta, ugyanis a felsője igazításába olyan elánnal csapott bele, hogy könnyedén beláthattunk a szép melleire mindketten, ami valószínűleg célja is volt a túlzott mozdulatoknak. Több se kellett a kolleginának, masszírozás közben módszeresen folytatta a páciensünk dekoltázsának tágítását, majd egy kis idő múlva még azt is megengedte magának, hogy kezei becsússzanak a már szinte semmit nem takaró ruhadarab alá és a pattanásig feszült bimbókat érintse ujjbegyeivel. Természetesen ez azzal járt, hogy bársonyos melleivel mindkét oldalról simogatta Erika halántékát, és pár pillanat erejéig még a homlokán is megpihentette hol egyik, hol másik keblét. Talán ez volt az a pont, ahol a páciensünk felhagyott a küzdelemmel, hogy elnyomja vágyait és izgalmát, amit számára is meglepő módon most egy vadidegen nő gerjesztett, kimeríthetetlen szexuális energiája, és rendkívül odaadó kényeztetése révén. Csukott szemmel süllyedt egyre mélyebben a kezelőszékbe és fittyet hányva a társaságra indult el a bal keze az ágyéka irányába, hogy a csipkés fehér bugyiján keresztül észbontóan lassan kezdje körkörösen simogatni a punciját. Még akkor is csak egy halvány kis mosolyra húzódott a szája széle, mikor az asszisztensem, az általa is oly sokszor használt "bemelegítő" mozdulatokat felfedezvén, kéjes nyögést hallatott. Csak akkor nyitotta ki újra a szemét, mikor a jobb combjára tettem a kezem, pont abban a pillanatban, mikor Gina szépséges halmai, keretbe foglalták az arcát. Élvezettel figyeltem a finom kis mimikai változásait, ahogy az áhítatból kiszakítja egy kis ijedtség, amit újra az ámulat követ; az a felhőtlen boldogság és csodálat, ami lesöpört a válláról minden nyomasztó gondolatot és már semmi más nem számított számára, csak az élvezet.

- Kötve hiszem, hogy egy ilyen műsor után a főnök - kezdte Gina a háttámla mögé guggolva Erika fülébe súgni, miközben a kezével a farkammal játszadozott -, csak azt a hülye kis tükröt dugná a szádba, úgyhogy amíg ezt a jó vastag faszt szopod, szeretném ha a számba élveznél. - folytatta olyan nyugodt és érzelemmentes hangon a szemembe nézve, mintha csak egy receptet olvasna fel, természetesen úgy, hogy én is tisztán értsem.

Erika szemei hirtelen kikerekedtek, keze megállt az átnedvesedő bugyiján, és a következő mozdulatot már csak akkor merte megtenni, mikor felegyenesedtem mellette, és a kőkeményre duzzadt farkam takarta előle a kilátást. Talán attól félt, hogy ez egy álom és még távolról sem szeretett volna felébredni belőle. A kis vörös démon nem rontott ajtóstul a házba, pontosan tudja, hogy a férfiaknál is éppolyan fontos az előjáték, a gyengéd ingerlés, a megfelelő előkészület és a ráhangolódás, mint a nőknél, de mivel érezte, hogy Ginával már eléggé előrehaladott állapotban lehetünk ilyen téren, nem húzta sokáig. Azt azért nem bírta megállni, hogy ne vegye alaposan szemügyre a felkínált portékát, és az illatát is jó mélyen magába szívta, de kisvártatva már kezébe is vette az irányítást. Első érintésére a csupasz heréimet vette a tenyerébe, és olyan finoman bánt velünk, mint a saját melleivel maszturbálásai során. Mert hát miért is ne kísérne végig egy nőt is az életén az önkielégítés, hisz hogy várhatná el egy férfitól, hogy vágyakozzon utána, ha még saját magát se kívánja? Gyengéd érintésével lassan átvándorolt a vastag és kemény rúdra, és a bőr teljes hátrahúzása után a tövénél megszorítva irányította a szája felé. A lüktető makkomat rúzsként használva dörzsölgette körbe-körbe az ajkait, majd közéjük szorította és gyakorlott, lassú nyelvjátékával izgatta, alaposan körbenyalogatta, és kezével az ölétől is elszakadva, segítette a minél alaposabb ízlelgetésben magát. Eközben Gina szépen megkerült minket, és még csak pislogni sem mert, úgy nézte Erika odaadó kényeztetését, és hiába volt még pár másodperce az ő markában a farkam, a szájában felejtett ujja arról árulkodott, hogy bármelyik pillanatban szívesen átvenné a helyét. Tudta jól, hogy ez most nem csak róla szól, így máris a következő feladatára koncentrált és útja végeztével letérdelt Era lábai mellé, aki gondolkodás nélkül helyezte a súlyát a vádlijára, mikor megérezte, hogy az asszisztensem, combjain végigsimítva tenyerét, két oldalt felnyúl a szoknyája alá, hogy a bugyijába kapaszkodjon és őrjítően lassan, de egyenletes tempóban megszabadítsa tőle, majd a köpenyem zsebébe csúsztatta megőrzésre. Ezek után a szoknyája már csak kb. a veséje melegítésére szolgálhatott, mert hogy az altestéből már semmit sem takart. Gina ügyesen a szék széle felé terelte a popsiját, mielőtt visszahelyezte rá a súlyát, majd leemelte a jobb lábát és félretolva azt, terpeszbe kényszerítette újdonsült játszótársát (feltárva a kívánatos, aranyos szőrpamaccsal díszített kéjbarlangját, amiből csak a szeméremdobja közepén hagyott meg egy keveset), majd a combjait kezdte simogatni teljes hosszában, egyre közelebb érve a szétnyíló puncihoz és persze egyre több időt eltöltve a környékén.

Erika teljesen belefeledkezett a farkam szopásába, én pedig közben kigomboltam a megmaradt gombokat a blúzán és teljesen szétnyitottam, hogy gond nélkül hozzáférhessen bármelyikünk a csodaszép, helyes kis melleihez. No persze én voltam az első aki kihasználta a lehetőséget és kezelésbe vettem a selymes drágaságokat, de még Erika is rájuk markolt, mikor épp nem a dorongomat szorongatta. Gina, most már csak a combtőre koncentrálta masszírozó tehetségét és egyre szélesebbre tárta Era vagináját, egyúttal egyre közelebb helyezkedett hozzá, és addig le sem vette a szemét ügyes orális technikájáról, míg olyan közel nem került, hogy a punci édes illata olyan intenzívvé vált, amit már ő sem bírt anélkül, hogy bele ne nyaljon végre. Na nem olyan hűbelebalázs módon, szerette volna pont ugyanazt azt a kényeztetést prezentálni, amit oly sok éve gyakorol már saját magán. Körkörösen kezdte simogatni a csikló fölötti területet, amivel anélkül izgathatta a még rejtőzködő kéjforrást, hogy akár egy pillanatig is hozzáért volna, amire azonnal elfojtott nyögésekkel válaszolt a páciensünk, de mivel a szája tele volt, így inkább az orrán keresztül adott hangot. Szemmel láthatóan élvezte a dolgot, hisz amellett, hogy teste önkéntelen mozgásba lendült, és egyre jobban fickándozott, a nedvesség is harmatcseppszerűen kezdett szivárogni egyre élénkebb rózsaszínbe átcsapó puncijából, és Gina pontosan erre a pillanatra várt, hogy bevesse végre a nyelvét. Hegyével felitatta az előbújó nektárcseppet, majd mindkét oldalon végigvezette a nagyajkain, és az ujjai körkörös mozgását egy pillanatra felfelé feszítésre cserélve, bedugta csiklója rejtekhelyére nedves érzékszerve végét, hogy kitartóan körbenyalogatva azt, teljesen előcsalja. Erre már Erika teljesen megfeledkezve a farkamról, tátott szájjal kéjesen felnyögött, és megfeszülő testtel, a földön tartott lábával kicsit feltolva magát a levegőbe érezte, hogy az orgazmus sebes szárnyakon közelít felé. Kihasználva az alkalmat, Gina fogást váltott, és Erika fenekét alulról a tenyerébe kapva tartotta meg alulról, és így a hüvelykujjaival könnyedén feszíthette széjjelebb az egyre több nedvességet árasztó vagináját, amit újra és újra az aljától a csiklójáig végignyalt.

- Nézd csak meg mit művel veled ez az odaadó hölgyemény Era! - mondtam, miután félresimítottam a haját, és egy picit előrebillentettem a fejét, hogy jó rálátása legyen, ügyelve arra, hogy ezt épp ne a megfeszülő fázisban tegyem.

Felváltva lihegve és nyögdécselve, csücsörítve és fogait összeszorítva levegőért kapkodva szemlélte ezt a nem mindennapi látványt, amire még libabőrös is lett, hisz sose gondolta volna, hogy egyszer egy vadidegen nő fejét találja a lábai között, miközben ilyen élvezeteket él át. És micsoda élvezetek voltak azok, hisz Gina olyan mesterien építette fel az orgazmusát, hogy az kívánta bárcsak sose érne véget ez a kényeztetés, majd mikor az egyik soron következő megfeszülésnél tövig betolta a nyelvét a kéjbarlangjába, és fenntartva a homorított állapotot még mozgatta is benne, nem bírt tovább magával, mindkét kezével a fejéhez kapott és addig szorította a puncijához Gina száját, míg reszketve el nem élvezett, ezzel elárasztva nektárjával a drága asszisztensem nyelvét és ajkait. Úgy nézett ki nagyon ízlik neki, mert az utolsó molekulát is megpróbálta begyűjteni, majd kis időt hagyva a felocsúdásra feltápászkodott mellőle, és visszatérve a bal oldalához melléguggolva és fölé hajolva picit, egy szenvedélyes csókkal osztotta meg vele a kinyert mézédes nedűt. Erika imádta a saját ízét, de ilyen izgalmas tálalásban, ha lehet még jobban ízlett neki, és remélte, hogy viszonozhatja ezt a fantasztikus élményt, amiről a kétségei rövidesen szertefoszlottak, hisz a csók után Gina újra a fülébe súgott:

- Most pedig, amíg a doktor úr mártogatja a farkát az iszonyatosan finom puncidba, addig te az enyémet fogod nyalni, de semmi finomkodás! - vázolta a további programot, de mielőtt továbbléphetett volna, muszáj volt odaraknom még a farkamat, hogy most már mindketten kényeztethessék a kis pihenőtől új erőre kapó farkam, amire Gina szemrebbenés nélkül rábukott, Erika pedig közben alulról tapasztotta rá az ajkait, majd felváltva szopták, nyalták és egymás szájába adogatták a makkom. Egy kis irányítással újra csókolózásra bírtam őket, majd a farkammal választottam szét az ajkaikat és így egyszerre dughattam mindkettejük száját oldalról, és előbújó nyelveikkel teljes hosszában benedvesíthettem. Ahogy eltávolodtam tőlük, újabb csókban egyesültek, egymás nyelvéről és ajkáról szopogatva le a megmaradt ízeket, majd Gina mozgásba lendült, és én is felvettem a pozíciót a behatoláshoz.

Még szerencse, hogy egy ilyen székben kényeztethetjük egymást, amivel gond nélkül szinte fekvő helyzetbe lehetett dönteni Erikát, így Gina könnyedén a feje fölé helyezkedhetett tolatva, és amíg én a magasságon állítottam, hogy a páciensünk puncija pont farokvonalba kerüljön, addig az asszisztensem az előtte lévő pultra támaszkodva, kicsit rogyasztott térddel várta, hogy Erika szája végre a puncijához tapadjon. Gyötrelmesen lassú volt az emelkedés, de nem kevésbé izgalommal teli, hisz melyik nő ne élvezné, hogy miközben a puncijához közelítenek, finom, puha, kecses női kezek simogatják bársonyos bőrét a fenekén és a combjain, benyúlva a falatnyi kis szoknyája alá, vagy hogy erős férfi kezek kényeztetik a melleit, és testét könnyedén igazítják megfelelő helyzetbe a hőn áhított behatoláshoz. Mire a megfelelő magassághoz ért előttem a kéjbarlang, felcsendült a jól ismert kéjes hang Gina szájából, így oda se kellett volna nézzek, hogy tudjam: megfelelő a magasság a nyaláshoz is. Ettől függetlenül természetesen nem bírtam megállni, hogy a fordított felállást is alaposabban szemügyre ne vegyem, és örömmel vettem tudomásul, hogy Gina se akar kimaradni az Erika és köztem zajló műsorból, ezért hátracsavarodva, egyik kezével támaszkodva, másikkal a melleit markolászva várja, hogy mikor tolom már be végre abba a szűk kis punciba azt a méretes dorongomat, miközben a páciensünk teljes odaadással, intenzív nyelvjátékkal és feneke markolászásával terelgeti az orgazmus felé.

Több se kellett nekem, felkaptam Era lelógó lábát a nyakamba, odaigazítottam a jól előkészített bejárathoz a rendesen benedvesített farkamat és egy kis körözés után a csiklón, óvatosan betoltam. Még csak Gina nyelve járt benne, így elég szűk maradt ahhoz, hogy csak lassan bírja befogadni, és a nyújtott nyögések is arra sarkalltak, hogy mindig csak egy kicsivel nyomjam beljebb, és ezt készségesen be is tartottam, mert én is szerettem volna kiélvezni redős, forró barlangjának minden centijét. Persze Erának egy kicsit le kellett állni a nyalással, hogy élvezettel felnyögjön mikor végre tövig beletoltam, de a harmadik lökésre már folytatta is az orális kényeztetést. A lányok ajkai is maga volt a kéjmámor, de egy finom szűk punci mindent kenterbe ver. Nincs is ennél jobb, mikor egy forró, nedves vagina öleli körbe a farkunkat, érzéki táncba kezd a csípő, felvéve a behatolás ütemét, és már csak hab a tortán ha még ügyesen szorítgatja is belülről a drága, a lehető legnagyobb élvezetet előcsalva. Erika se ma kezdte a dolgot, ezeken felül könnyedén érzett rá mindkettőnk ütemére, és még egy pár lökés után már olyat is láttam tőlük, hogy a kifeszített nyelvén lovagol Gina, majd az ujjaival helyettesítve azt, a csiklóját szívogatja. Szédítő tempóban ujjazta maga fölött az élvezettől már-már a pultra roskadó gyönyörűséget, engem is gyorsabb tempóra sarkallva, de mivel nem akartam ilyen hamar elmenni, a kis remegését megvárva én is ujjazásra váltottam, és jó mélyre hatolva kerestem a legérzékenyebb pontját, majd hasonlóan intenzíven ahogy tőle is láttam, rákapcsoltam. Észrevettem, hogy Ginának is egyre többször remeg meg a lába, így inkább visszaváltottam a behatolásra és most már meg sem álltunk a végéig. Észvesztő ütemet diktáltunk mind a ketten és így szinte egyszerre élveztünk el mindhárman, élvezettel figyeltem a hölgyeket ahogy az orgazmus rázza a testüket, közben pedig lüktetve pumpáltam tele Erika punciját a forró magommal. Kihúztam a még javában merev farkam és az asszisztensem sóvárgó tekintetét látva megfordítottam Erika fölött, és az utolsó jó pár lökést amit még a farkam bírt, már Gina kapta hátulról, amit a páciensünk testközelből láthatott. Nem tartott már sokáig, de szerencsémre pont elég volt, hogy egy másik szintre emelje az élvezetét, mindamellett, hogy Erika se látott még ilyet centikről, így mindannyian elégedetten fújtuk ki magunkat.

Amennyire tudtuk összeszedtük magunkat egy kis tisztálkodással egybekötve, majd egy közös csókot követően útjára engedtük Erikát, aki mint utólag kiderült még a bugyiját is nálam felejtette a köpenyemben. Szélesre tártam az ajtó és mosolyogva váltunk el egymástól, és csak ekkor vettem észre, hogy már vannak egy páran a következő páciensekből, de hogy a véletlen műve, vagy a sors akarta így azt nem tudom, mindenesetre csak hölgyek voltak. Kicsit el is pirultam, hogy vajon mennyit hallhattak és mit gondolnak rólam, de amikor a szokásos "Ki a következő?" kérdésere, szinte egyszerre rúgták ki maguk alól a széket, már csak nevetni tudtam.


Szextörténet ajánló:


Roma szex történet


A nevem Gina, 22 éves, 155cm körüli, 46kg-os lány vagyok. A párommal nemrég költöztünk össze saját otthonunkba. Őt Kolompárnak hívják, 28 éves, 170cm körül van, és durván 60-62 kg.
Egyik hétvégén szórakozni indultunk egyik ismerősünkkel, aki hozta egy rokonát, akit Kolompár már igen, én viszont egyáltalán nem ismertem. Nikolett-nek hívták és 22 éves volt. Gyalog indultunk a szórakozóhely fe....

Niki és Karcsi IV - a biszex buli


Niki azzal kéréssel hívott fel, hogy szeretné, ha barátjával(Károlysal) együtt masszíroznám meg. Ilyet még nem csináltam, de szívesen vállaltam és néhány nap múlva kora délelőtt meglátogattam őket. Érkezésem után letusoltam és pucéran léptem ki a fürdőből, szintén ruhátlan barátaimhoz. Károly hátulról átölelte Nikit, aki kitárta karjait és engem is magához szorított. Lábai között enyhén keményedő ....

Dorina, a barátom barátnője.


Az egész történet körülbelül 3 éve kezdődött, amikor is osztálytársam összejött Dorinával, egy 160cm magas,45kg barna hajú/szemű jó alkatú vastag ajkú lánnyal. Bevallom először nem tetszett, mert nagyon indulatos volt, de később ez megváltozott.
Eltelt egy év és mi is elkezdtünk levelezni Dorinával, és beszélgetni sokat segítettem neki a kapcsolatukban, egyre többet beszélgettünk és elkezdt....

A nejem és a szobafiú


Egyik hétvégén wellness hétvégére mentünk a feleségemmel. A hétvége nem titkolt célja volt, hogy egy gyerekmentes hétvégét töltsünk el, hódolva a testi élvezeteknek. Kifejezetten felnőttbarát szállodában szálltunk meg, ahol már megérkezéskor feltűnt mindkettőnk számára, hogy a bár környékén egy fiatal feketebőrű srác sürög forog, készíti a koktélokat.
Elfoglalva a szobánkat azonnal elkezdte....

EdzőtáborFriss orvosként az ember minél több lehetőséget meg akar ragadni a pénzszerzés érdekében. Nem voltam ezzel másképp én sem. Egyik nap felhívott a barátom aki szintén orvos, csak ő régebb óta bent van a szakmában mint én, hogy nincs-e kedvem a helyi kézilabdacsapat csapatorvosa lenni mert neki a magánrendelése miatt nincsen ideje rá. Én persze igent mondtam hiszen csak a meccsekre kellett ki....

Erotikus fantázia


- Hol vagyok? - nézett föl riadtan a férfi, és amikor lepillantott a kezében fogott távkapcsolóra, már minden újra a helyére került. Elaludt a tévé előtt. A képernyőn reklám ment és ő csatornát váltott, aztán újra és újra folyamatosan. Képtelen volt megállni, csak pörgette a csatornákat. Fáradt volt és feszült, de mintha ólomból lennének a tagjai, arra képtelennek érezte magát, hogy végleg kikapcs....Szextörténet címkék

a tanulmány | mogyoró | szöszi | tanya | análimádó |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.