A zuhanyzó titka


Életem első szexuális élménye egy forró nyári, balatoni estéhez kötődik.
Unokatestvéreimnél a panziójukban töltöttünk 2 csodálatos hetet szüleimmel, és ekkor volt részem egy máig feledhetetlen élményben.
Már régóta gondolkodtam rajta, milyen is lehet az, ha az ember magához nyúl és kényezteti saját testét, de sosem tettem meg, egyrészt az ismeretlentől való félelem, másrészt a szigorú neveltetésem tartott vissza.
Persze mindig is éreztem, hogy bizonyos testhelyzetekben, bizonyos körülmények között testem máshogy reagál, de igyekeztem elhessegetni ezeket a bűnös gondolatokat.

Ezen a forró augusztusi napon egész nap a strandon henyéltünk, és persze jó nagyokat fürödtünk a Magyar Tenger habjai közt.
Versenyt úsztunk, fogócskáztunk, vízilabdáztunk, órákon át. Két kapura vízilabdáztunk, a lányok fiúk ellen, ahogy az ilyenkor lenni szokott. Egy idő után feltűnt, hogy nagybátyám, aki egyéként annak ellenére, hogy 52 éves múlt (mindig 25-nek vallotta magát), állandóan engem néz, különösképp a melleimet, ahogyan a vízben ugráltam, de gondoltam, biztos a labda útját követi, amely bizony sokszor volt nálam, mert rendre túljártam a többiek eszén. Mi, fiatalok, szívesebben lettünk volna távol az öregektől, és különködtünk volna, és ezt a többi szülő tiszteletben is tartotta, egyedül a nagybátyám akaszkodott ránk mindig, de hat nem akartuk megsérteni, ezért aztán hagytuk, hadd legyen velünk.
Úgy játszottunk, hogy 10-et-10-et támadtunk felváltva a kapukra, és az a csapat nyert, amelyik több gólt dobott, majd kezdtük előröl az egészet újból.

Észrevettem, hogy amikor mi, lányok támadtunk kapura, a nagybátyám rendre engem próbált megakadályozni a góllövésben. A két unokahúgom engem küldött a kapu elé, mondván ők meg kicsik ahhoz, hogy bent, a ’’sűrűjében’’ küzdjenek, ’’tisztítsam’’ le én a terepet és majd ők lövik a gólokat...
A nagybátyám meg mindig odaállt mögém, és egy ’’Most nem engedlek gólt lőni!’’ kíséretében átkarolt.
Persze ezt nem hagyhattam annyiban, hiszen nyernünk kellett nekünk lányoknak, ezért ide-oda csapkodtam, küzdöttem a csapat érdekében.
Miközben harcoltunk, feltűnt, hogy a hasamtól néha feljebb merészkedik a keze és megérinti a mellem aljat, de úgy gondoltam, ez csak a véletlen műve.
Mikor mar a sokadik gólt dobtam mellőle, megszólalt: ’’Kénytelen leszek szorosabb emberfogast alkalmazni!’’, és keményen magához szorított, így mar nem volt olyan egyszerű szórni a gólokat.

Mivel a napolajtól síkos volt az egész testem, ezért belekapaszkodott a bikinim alsó részébe, oldalról. Én persze kepesztettem tovább, aminek az lett az eredménye, hogy a bugyim vándorútra indult, vele együtt a nagybátyám keze is. Hátul, a popsimnál a bugyi alá nyúlt, és továbbra is szorosan tartotta kezében a piciny ruhadarabot, de éreztem, hogy ujjaival a popsim lyukat piszkálja, sőt, egy hirtelen mozdulattal a puncikámat is elkapta, és közben ártatlan arcot vágott.

Nagyon meglepett a dolog, és nem is értettem, hogy miért nyúl ’’oda’’, de az az igazság, hogy iszonyúan felizgatott a dolog.
Mint mar említettem, nemhogy barátom se volt meg, de azt sem tudtam, mi az önkielégítés, nagyon megijedtem az érzéstől, ami rámtört, és azzal az indokkal, hogy fázom, kimentem a partra. Pedig nemhogy nem fáztam, olyan forróság tört rám, mint meg soha. A zuhany alá álltam és a hideg víztől nemileg helyrerázódtam.

Este, mikor felértünk a nyaralóba, vacsora után ereztem, hogy a fürdőruhám tele van homokkal és gondoltam, egy zuhanyzással segíthetek a dolgon.
Már sötétedett, a fürdőben senki nem volt; mindig ilyenkor mentem zuhanyozni, ugyanis a koedukált épületben nem szerettem összefutni férfiakkal, akik mindig megbámultak, ahogy a fürdőlepedőmben járkáltam köztük.
Maguk a zuhanyfülkék természetesen el voltak választva egymástól, de egy-két perverz állat kilyukasztgatta a falat minden zuhanykabin között, néhol 4-5cm-es lyuk tátongott a két zuhanyzó falán.
Ahogy a zuhanyzóépülethez értem, láttam, hogy a másik irányból is pont akkor ért oda valaki-az unokabátyám volt az!
Biccentett egyet, majd így szólt: ’’Te is most zuhanyozol?’’
’’Igen’’ - válaszoltam.

Esetlenül álldogáltam a zuhany előtt, várva, hogy elfoglalja valamelyik kabint, de ő csak nem ment be. Közben a hűvös széltől picit fázni kezdtem, libabőrös lettem, és mellbimbóim is megkeményedtek, jól láthatóan a vékony törölköző alatt. Ő ezt egyből észrevette, ezért inkább beugrottam az egyik fülkébe, és magamra csuktam az ajtót.
Ő persze a közvetlenül mellettem levő kabinba lépett. Nem voltam boldog, mert egy hatalmas lyuk tátongott a falon, és az ember önkéntelenül is átlátott a másik kabinba; láttam a lábszárait, ahogy kilép a nadrágjából, majd megengedte a vizet. Körbenéztem, hogy hol a lámpa, lekapcsolja, mert nagyon zavart, hogy be lehet látni hozzám, de aztán rájöttem: az összes lámpának egy kapcsolója van, az is az épület külső falán.

Megengedtem a forró vizet, ledobtam a törölközőtartóra a magamra csavart törölközőt és a zuhany alá álltam.
Ahogy a forró víz csobogott rám, furcsa gondolatok kerítettek hatalmukba. Arra gondoltam, hogy nem is bánnám annyira, ha átlesne azon a lyukon a nagybátyám, miközben fürdök. Bár először háttal álltam a lyuknak, szégyenlősen megfordultam, és kisterpeszbe álltam, hogy ha átkukkol, akkor mindent lásson ott lent. Elkezdtem a tusfürdővel bekenni magam, először a nyakamat, melleimet mostam, majd lejjebb tévedt a kezem, és jó sok tusfürdőt kentem szét szeméremdombomon. Egy pillanat alatt egy nagy fehér habpamacs fedte be a fekete szőrömet, pedig meg a combom belsején is volt egy-két vékony, fekete pihe. Simogatni kezdtem magam ott lent, és hihetetlen érzések törtek rám.
Arra gondoltam, hogy ha most átkukkolna nagybátyám a lyukon, nem látna a puncimból semmit, mert tiszta hab az egész. Odasandítottam a nyilasra, de bizony nem kukucskált, láttam a lábszárait kb. 1m-re a faltól.

Magam is meglepődtem, de egyszer csak ott találtam magam a lyuknál. Óvatosan odaközelítettem a szememmel, és átnéztem a szomszédba.
Ott állt teljesen meztelenül, nekem háttal, miközben mosta magát. Iszonyúan felizgatott a látvány, meg nem láttam meztelen férfit sosem előtte. Persze tv-ben néha véletlenül odakattintottam ’’olyan’’ adásra, de azonnal tovább is kapcsoltam, és barátnőim ’’olyan’’ újságjai sem érdekeltek sosem, de most nem bírtam abbahagyni a bámulást. Közben lenyúltam a lábam köze, és elkezdtem simogatni magam megint, és úgy ereztem, mintha most furcsamód ’’szétnyílna’’ az eddig egy testrésznek hitt puncim-picit megijedtem a dologtól, de annyira jóleső érzés volt, hogy folytattam tovább a puncim izgatását.

Láttam, hogy nagybátyám nagyon ad a tisztaságra, különösen ’’azon’’ a testrészen: már percek óta ott mosta magát. Picit sajnáltam, hogy nem látom a lényeget, de mintha meghallotta volna gondolatomat: hirtelen megfordult és láthatóvá vált hatalmas farka.
Egy picit fel is sikoltottam, a látvány annyira megdöbbentett: egy hatalmas, legalább 20-22 cm-es fasz kőkeményen meredezett tőlem kb.1 méterre. A szám elé kaptam a kezem, remélve hogy nem hallotta meg a halk hangot. Egy pillanatra mozdulatlanná vált egész teste, nem mozdult, majd néhány másodperc után folytatta tovább a mosakodást. Talán nem vett észre! Továbbra is a farkat mosta, gondoltam én, de aztán kezdett egysíkúvá válni a mozdulatsor, amit csinált, és rájöttem: nagybátyám veri a farkat!

Picit hátrébb leptem, nehogy az árnyék, amely a lyuk környékére vetődött lebuktasson, és bámultam tovább, és simogattam tovább a puncikámat.
Tett egy lépést a fal fele, mintegy véletlenül egészen közel lepett a lyukhoz, ha tudta volna, hogy nincs 10 cm-re az arcom a hatalmas farkától!
Egyszer csak láttam, hogy egész teste megfeszül, farka meg hatalmasabba merevedett, és jobb kezével iszonyú gyorsan veri a farkat. Nem telt bele 3 perc, mintha egy nagy, melyről jövő sóhajt hallottam volna, és farkából spiccelni kezdett valami fehér lé - mint később rájöttem: a gecije volt. 4-5 lövellést láttam, majd abbahagyta farka rázását, de ugyanúgy merev maradt neki.

Nagyon közel voltam hozza, hogy nekem is orgazmusom legyen, de éreztem, kell még hozzá egy kis idő. Tovább bámultam a farkát. Engedte rá a vizet a zuhanyrózsából, szép lassan elkezdte húzkodni a bort ismét.
Ekkor teljesen közel állt a falhoz, és láttam, hogy lehajol a tusfürdőjéért, amelyet nagy hevében levert pár perce.
Hátraugrottam, nehogy meglássa, hogy kukkolok, és gyorsan úgy csináltam, mintha a karjaimat mosnám.
1-2 perc múlva mertem csak visszanézni a lyukra. Ahogy odanéztem, láttam, hogy sötét a lyuk! Megrázkódtam. Ez azt jelenti, hogy kukkol engem a lyukon keresztül!
Nagyon zavart a dolog, de úrrá lettem zavaromon és szép lassan, hátrálva, a falhoz közelítettem. Felfedeztem egy másik lyukat is a falon, egészen apró volt, pont szemmagasságban, ezért oldalra fordulva minden feltűnés nélkül átkukkolhattam.

Feltevésem beigazolódott: láttam, ahogy lehajolva a lyukon át mereszti a szemet, miközben jobb kezével veri a farkát.
Összeszedtem minden bátorságomat, visszaleptem a faltól, engedtem a kezembe vagy fel flakon tusfürdőt és megfordultam, szembe a lyuknak. Egy sóhajt hallottam ismét a szomszédból.
Nekiálltam ismét betusfürdőzni magam, és amikor ’’ott’’ mostam magam, nem bírtam tovább. Terpeszbe álltam, lemostam az összes habot magamról, hogy mindent lásson és széthúztam puncimat ott, ahol idáig nem tudtam, hogy ekkora nyílás van. Őrült tempóban kezdtem fel-le simogatni a puncim, majd leginkább a csiklóm pöcköltem - közel voltam a beteljesedéshez.

Ránéztem a lyukra, láttam, meg mindig ott az árnyék, de mar egyáltalán nem zavart, nem szégyelltem magam. Ő nem láthatta arcom, mert olyan magasra nem lehetett fellátni, így folyamatosan a lyukat néztem, és tudtam, hogy kukkol engem.
Meg jobban széthúztam puncim, amennyire csak bírtam, majd mutatóujjammal felnyúltam magamnak.
Ki-be mozgattam az ujjam-nem telt bele 1 perc, egy hatalmas nyögés kíséretében elélveztem. Ezt mar biztosan meghallotta, de nem érdekelt.

Nekidőltem hattal, teljesen elernyedten a falnak, rápillantottam a lyukra: még mindig nézett a nagybátyám.
Hirtelen rámjött a pisilés, és nem törődve semmivel, kiengedtem a pisimet a zuhanyzóba.
Magamra engedtem egy kis tusfürdőt, lemostam magam, majd elzártam a vizet.
Gyorsan megtörölköztem, valami fura borzongás futott végig testemen, pedig egyáltalán nem fáztam.
Közben hallottam, hogy már a szomszédban sem folyik a víz, az árnyék is eltűnt már a lyukról.
Ismét a lábszárat láttam nagybátyámnak, láttam, ahogy belelép a nadrágjába, majd hallottam, hogy nyílik az ajtó és gyors léptekkel távozott.

Vártam meg egy-két percet, nehogy összefussak vele, majd kiléptem a zuhanyzóból és a szobámig futottam.
Szerencsére külön szobám volt, így nem zavart senki. Fáradtan beugrottam az ágyamba, lekapcsoltam a lámpát, de meg sokáig nem tudtam elaludni.


Szextörténet ajánló:


Szexuális ébredésem


16 éves voltam, mikor eloszor éreztem igazán, no vagyok. Kigömbölyödtek a melleim, formás lett a testem, alig fértem a borömbe. A fiúk úgy táncoltak körülöttem, mint a legyek. Nem akartam oket megbántani, de a közeledésük annyira bántó és ijeszto volt, hogy naponta rúgtam ki oket. Nem voltam elnézo velük szemben, de csak a testemet akarták, egy kedves szavuk nem volt hozzám. Forró nyár volt 1987 -....

Ádám és a nagymama


Értem jött egy ottani barátja kocsival, amikor megérkeztem rögtön szeretet teljes öleléssel, puszikkal, jó szavakkal fogadott. Régen, mikor kisebb 10 éves koromban láttam, akkor még fel sem tűnt mekkora mellei voltak, de most, amikor megölelt éreztem, ahogy lebegnek a mellkasomnál. Na, már ekkor volt bennem némi ferde gondolat. Mivel a nagymamám volt, így azt mondta magamnak, hogy nem szabad ilyen....

Ismerkedés 5


Ildikó mikor szeretnéd hogy a segged megbasszam ?
amikor Te akarod,
jó de mikor ma holnap reggel este vagy hol?
mindegy csak már bennem lenne a faszod,
tudod nagyon jól hogy nem mindig érek rá!
most például mit csinálsz?
most jelenleg dolgozom!
és mit dolgozol ha szabad érdeklődnöm?
hát ha tudni akarod akkor jelenleg egy másik picsát nyalok!<....

Basszák a feleségem, a nejem leszbiben


Basszák a feleségem, a nejem leszbiben

Mikor elvettem a János testvérének vélt csaját már rendesen ki volt tágítva,hiszen töménytelen férfivel kefélt tizenkét éven át.Csodálatos menyasszonyi ruhába fehérbe volt az esküvõn,de bugyit nem hordott már akkor sem. Én nem is szerettem.

Igaz Egyszer megpróbáltam a fõnököm lába közzé ajánlani õt, de a nej....

Kefélések az anyóssal


Anyósom 56 körüli volt.
Szerintem semmi sincs abban,ha valaki lefekszik az anyósával,persze csak ha ő is akarja.Egyszer az anyósom eltörte a lábát.Begipszelték.Mivel nem együtt laktunk,és csak én vezettem,nekem kellett elmenni hozzá kocsival,és ellátni kajával,meg mindennel.Persze olyankor meg is kellett fürdetnem,mert nem tudott egyedül fürdeni.Felültettem a kád szélére,és alaposan megmost....

Publikus hetero dugás


Kellemes őszi délután volt, így a barátommal közös megegyezés alapján úgy döntöttünk, hogy sétálunk egyet a Margit-szigeten. A villamoson fullasztó tömeg nyomorgott levegőhiányban, de azért csak sikerült bepréselnünk magunkat két idősebb nő mellé, akik az átlaghoz híven szidták a mai fiatalokat. Szerencsére csak pár megállót utaztunk, így sikerült egyben odaérnünk. Az első jobb oldali lépcső fordu....Szextörténet címkék

Öreg ember | fogaz | két fasz s | köntösben | peron |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.