Noémi a hálás autóvásárló


Még a kilencvenes évek elején, amikor a használt autó import virágkorát élte én is részt vettem pár üzletben. Persze nem nagyban, inkább csak sofőrként. Akkoriban mégis "menőnek" számítottam és ragadtak rám a csajok. De lehet, hogy csak a kocsijaimra.

Egy ismerősömön keresztül kerültem kapcsolatba egy Győri lánnyal, aki égen-földön egy VW bogárhátút hajtott, de kabrió változatban. Emlitettem neki, hogy Milánóban van kettő is elég türhető állapotban. Nagyon fellelkesült és már aznap indult volna, persze azért kicsit lehűtöttem, hogy lesz az még egy-két hét, amire abból autó lesz. A következő napokban szinte minden nap hívott, vagy jött. Néha azért másról is beszélgettünk és a végén ott tartottam ,hogy enyhén szólva beleszerettem. Csinos volt, de nem az a kimondott bombázó, de komoly erotikus kisugárzása volt az mellett, hogy értelmes is volt.

Végül úgy alakult a dolog, hogy választania kellett, vagy kimegyünk kettesben, vagy vár még két hetet. Természetesen az első mellett döntött. Vasárnap éjjel indultunk és nagyon gyorsan le is értünk. Végig aludt mellettem és én sokszor bámultam a melleit, amik a megfeszülő blúzát majd átbökték. Reggel olasz tempóhoz képest elég hamar nyélbe ütöttük a vásárt és a papirokat is el tudtuk intézni délig. Noémi azonnal indulni akart, de én hulla fáradt voltam. Végül is beigért valamit, aminek nem lehetett ellenállni. Az ígéret az volt, hogy ha hazaérünk, akkor nála annyit alszom, amennyit csak akarok. Nosza, gépháznak riadó és az osztrák határig egy huzamban el is jöttünk. Még a vám is gyorsan ment, viszont énnekem sürgősen innom kellett pár red bull-t, mert az összeesés határán voltam. Az eső is eleredt, és tudtam nem lesz egy egyszerű utunk. Graznál már Noémi állt ki pihenni. Csodáltam, hogy addig bírta. Bementünk egy pihenőhelyre és ittunk egy kólát. Itt kissé elkeserítettem a csajt azzal, hogy még a fele út hátravan. Na de nem részletezem, végül is hazaértünk és beestünk az ágyba.

Én már nem emlékszem, hogy miket beszéltünk lefekvés előtt, de reggel ruha nélkül ébredtem. Ami lényegesebb Noémin se volt semmi, csak egy kis takaró. Alig mertem megmozdulni is. Vagy egy órát feküdtem így, mire éreztem ő is éledezik. gyorsan kimentem a mosdóba és kissé emberi formát varázsoltam magamból. Mindenemet megmostam, nehogy készületlenül érjen valami. Éppen a szerszámomat mosogattam, amikor benyitott. Minden teketória nélkül beállt a zuhany alá és behívott engem is. Emlékeztett rá, hogy most már egy kicsit az ővé vagyok és szeretné ki is használni, ha már nem vagyok olyan fáradt. Nos az agyam nem dolgozott olyan gyorsan, mint a vér a farkincámban, amely azonnal mutatta, egyáltalán nem fáradt. Szép lassan megmostuk egymást, majd megtörölgettük. Én próbálkoztam akció indítással, de Noémi csak a szemével intett, hogy majd a szobában.

Végre bejutottunk és Noémi leült az ágy szélére, maga elé húzott és kezébe vette a szerszámomat. Nem szólt semmit, csak simogatta, amitől egyre keményebb lett. Hamarosan megjelent a csúcsán egy cseppecske amit az ujjával elkent, a maradékot pedig lenyalta az ujjáról. Gyorsan elé térdeltem és megcsókoltam a kezét, majd végig a karját, vállát, nyakát, és egy nagy csókolózás lett a vége. A kezeim se tétlenkedtek. A melleit vettem célba. Már a zuhany alatt is a mellei voltak, amik a legjobban izgattak. Elég nagy cicik voltak, de a bimbók még gyönyörűbbek. Keményen álltak, arra várt mindegyik, hogy bekapjam. Egymás után szopogattam a bimbóit. nyalogattam a hasát, a mellei alatt a bort, közben néha csókolóztunk. Amikor kezdett egyre forróbb lenni a teste, hanyatt feküdt én pedig továbbra is a melleit nyalogattam, szopogattam. A kezemmel elindúltam a combjai felé, de ő már megelozött és csak azt láttam egyre hevesebben maszturbál. Gyorsan lejjebb vonultam és besegítettem neki szájjal. harapdáltam kicsit, nyalogattam, az ujjai közé nyomtam a nyelvem. Aztán rámbízta a dolgot és végre beterpesztett én pedig belenyomtam a nyelvem a puncijába és nyaltam, szívtam, amíg csak bírtam. A csiklóját masszirozva hamarosan orgazmus közelbe került, akkor rámkiabált, hogy dugjam meg gyorsan. Letérdeltem az ágy előtt és bevezettem a nedves puncijába a szerszámom. Két-három lökés után elélvezett és enyhén szólva sikítozott. Nem tudom a szomszédok mit szólhattak. Amint elernyedt a teste, szép finoman letisztogattam a nyelvemmel a kisajkak körüli részt. Közben szépen ráfordultam, hogy a dákóm ott meredezzen Noémi arca elott. Egy pillanat alatt rájött mit szeretnék.

Megmarkolta és nyalni kezdte a hegyét. Csak a makkomat nyalogatta, közben erősen szorította és huzogatta a bőrt rajta. Hamar elélveztem. Beterítettem a száját, egy kicsi az arcára is ment. Most végre bevette teljesen a szájába és kiszívta a maradék ondómat. Kissé elpillesztett a dolog és odafeküdtem melléje. Beszélgettünk, de Noémi hamarosan elkezdte a punciját simogatni, majd ujjazni kezdte magát. Mondtam neki én még sosem láttam, ahogy egy lány végig csinálja. Azt válaszolta, akkor csináljam én is ő elotte. Egymást bámulva maszturbáltunk egymástól 1 méterre. Nagyon izgató volt. Én előbb elspricceltem és utána már csak "moziztam". Egy kis pihenő után megcsörrent a telefon és Noémi anyukája érdeklodött mi volt az uton, és hogy fél óra múlva felnéz. Nem örültem neki túlzottan, mert a punciban még igen keveset tartózkodhattam. De muszáj volt lelépni. A kocsi vámolását és üzembehelyezését is magamra vállaltam, de valahogy sosem volt lehetőségem Noémivel kettesben maradni.

Már egy hete használta a kocsit, amikor egy vasárnap ebéd után beállított és kocsikázásra invitált. Tavasz lévén kimentünk a Szigetközbe. Az odauton olyan általános dolgokról beszélgettünk, hogy féltem ebből se lesz szex. De amint megálltunk Noémi átröppent szinte az ölembe és hosszan csókolóztunk. Kérte, vigyem egy elhagyatott helyre, mert hiányzik neki a dákóm. Kerestünk egy erdősávot, ahol nem nagyon jár senki. Már a kocsiban nekivetkőzött a csaj és behajolt az ölembe. Kihámozta a nacimból a szerszámomat és elkezdte szopogatni, nyalogatni. Amire megálltunk, én is álltam már rendesen. Hát a bogarat nem arra tevezték, hogy benne szexuális életet éljenek, így kiszálltunk és Noémi nekitámaszkodott a kocsi oldalának, az egyik lábát felrakta a kocsi első sárvádőjére én pedig bevágtam hátúlról.

Nagyon kívánós volt, mert egyből be tudtam hatolni tövig. Addig nem is húztam ki, amíg bele nem lövelltem egy nagy adagot. Noémi nagyon élvezte, mert ismét hangosan sikoltozott. Amikor végeztem, leült velem szemben és nyalásra kínálta a punciját. Nem kellett kétszer mondania és végeztem is a feladatot. Imádni való volt a pinnája. Akkor még nem volt divat a borotválás, de ennek ellenére se volt nagyon bozontos. Minden reakciója látható volt a nagyajkak, a kisajkak rezdüléséből. Amikor végre elélvezett, addigra én lettem megint kívánós. Helyet cseréltünk és Noémi szájjal kézzel kezdte izgatni. Nem akarta most a szájába a löketet, hanem egy idő után meglovagolt és jól kiélvezkedte a dákómon magát.

Sajna ez a délután is végetért. Egy évig rendszeresen találkoztunk két-három hetente és hasonló kellemes elfoglaltságaink voltak. 94-ben férjhezment egy újgazdag csemetéjéhez, azóta csak néha telefonon tartjuk a kapcsolatot. Akármilyen régen volt, bármikor vissza tudom idézni a testét, és a hangját is.....


Szextörténet ajánló:


Anna a ribanc


Rettenetes hőség volt, de Anna tudta, hogy akkor is be kell fejeznie a pakolást, ha nincs segítsége. A kánikulához illő lenge ruhát vett fel, és nagyot sóhajtva felállt a székre. Így érte el a legkönnyebben a polcot. Belemerült a munkába, még dudorászott is, így fordulhatott elő, hogy nem vette észre, amikor Attila belépett a szobába. Pont Attila, akiért teljesen oda volt! Anna már csak akkor riad....

Call girl történetek, első rész


Engedjétek meg, hogy megosszak veletek néhány emlékezetes szexélményemet. Mindenek előtt meg kell említenem, hogy a foglalkozásom call girl. Bizonyos luxusszállodákban dolgozom, az oda látogató vendégek katalógusból választanak ki engem, amikor szexre vágynak. Büszkén állíthatom, hogy az alakom hibátlan, amiért rengeteget dolgozom, rendszeresen járok edzőterembe és odafigyelek az étkezésemre is. ....

Alkalmi szerető - A beavatás


Donna hozzásimult néger férjéhez és gondosan masszírozni kezdte a vállizmát

- Mi a véleményed Rachel-ről? - Kérdezte Donna.

- Ki az a Rachel?

- Hát a szomszédunk!

- A vörös hajú? - Kérdezte Charles.

- Nem vörös, hanem barna.

- Pedig vörös. - Vitatkozott Charles.

- Nem a haja a fontos. Mit gondo....

Erika megbaszása


Erika nagyon kellemesen ébredt. Lenyomta a telefonját és adott magának még öt percet lustizni az ágyban. Valójában újra fel akarta eleveníteni az előző este minden pillanatát. A legfontosabbakat. A legizgalmasabbakat. A legmámorosabbat. nem is talált hirtelen igazán kifejező szót. Olyan régen volt már ilyen szeretkezésben része. Ádám jó szerető volt, figyelmes, gyakorlott de az aktus végén szinte ....

Szex a faluban, a kersztfiam kifestett


40 éves, falun élő házi asszony vagyok. Húsz éve vagyunk házasok a férjemmel, sajnos gyermekünk nem született. A házasságunk elején még nagyon aktív nemi életet éltünk, de az utóbbi időben már szinte alig szexeltünk. Jó, ha összejött havi egy-két alkalom, azzal kellett beérnem. Nekem több együttlétre lett volna szükségem, de a férjemet hiába próbáltam rávenni a gyakoribb szexre. Gyanítottam, hogy ....

Dorina, a barátom barátnője.


Az egész történet körülbelül 3 éve kezdődött, amikor is osztálytársam összejött Dorinával, egy 160cm magas,45kg barna hajú/szemű jó alkatú vastag ajkú lánnyal. Bevallom először nem tetszett, mert nagyon indulatos volt, de később ez megváltozott.
Eltelt egy év és mi is elkezdtünk levelezni Dorinával, és beszélgetni sokat segítettem neki a kapcsolatukban, egyre többet beszélgettünk és elkezdt....
Szextörténet címkék

vertem a faszom | elkábit | előléptet | rongy | popósex |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.