eleségemet a családban más is használja


eleségemet a családban más is használja

Még fiatal házas voltam amikor rájöttem,hogy a feleségem az egyik fiatal rokonom szeretõje. Igaz azt mondta én vettem rá,hogy vele is keféljen,mert amikor az egyik albérletben laktunk és feljött hozzánk azzal,ha lehet itt aludna a nejemmel vacsorát csináltattam és már elõtte is meg közvetlen a kaja elõtt mindhárman ittunk egy kis pálinkát az apósom italából.Mivel a kezdés után a második poharat is k9öntöttem láttam a feleségemen,hogy megártott neki és kiküldtem csináljon egy ki s kaját.Persze kis idõ múlva a srác is kiment a szobából mondván budira megy és mikor már régen nem jött vissza én is kimentem és akkor láttam,hogy hevesen csókolózik a nejemmel. A blúza ki van gombolva és a melleit markolássza szabadon.

Mondtam nekik ez nem lesz így jó mire abbahagyták és az egyik gombot gombolták csak be a feleségem blúzán. Vittem be bort és közben a nejem is kért belõle és pár perc múlva bejött,hogy igyuk meg a pertut a rokonommal. Miután megitták a nejem szájon csókolta a srácot és kiment kaját csinálni. Amikor kész lett a kaja megint ittunk pálinkát,majd elkezdtünk kajálni. Közben észrevettem,hogy a srác keze folyton az asztal alatt van és amikor lehajoltam akkor vettem észre,hogy a feleségem szoknyája a derekára van húzva és a bugyija félrehúzva a srác keze meg bányássza a pináját.

Erre mondtam cseréljünk helyet,mert ez így nem lesz jó mire a feleségem felállt és mondta maradjatok csak én még hozok egy kis bort is.mikor leült rögtön észrevettem,hogy a szoknyáját felhúzta az ölébe,hogy a srác tudja simogatni és bányászni a pináját. Na gondoltam ebbõl gondok lesznek,mert ha nem vigyázok a nejemet az éjszaka többször meg fogja baszni a rokonom. Mikor megkajáltunk és elmosta az edényeket addigra én néha odamentem és benyúltam a szoknyája alá a seggét simogatni. Erre szólt,hogy meglátják.Mondtam neki az elõbb amikor a puncidat bányászta az nem volt baj. Jól esett,mert olyan régen volt tegnap éjjel amikor te kefélted meg a seggemet megint,pedig mondtam neked,hogy az nagyon fáj.

Ezt a szót meghallotta a srác és megkérdezte mi fáj mire közölte a nejem semmi. Bementünk a szobába vittük a bor is és öntöttem megint mindhármunknak, Közben bekapcsoltuk a magnót és a rokonom felkérte az asszonyomat egy táncra. Amikor gyors tánc volt és kidobós táncot jártak a blúza a nejemnek kigombolódott,hiszen az egy gomb kevés volt és a mellei egymás után kiröppentek a blúzából és lehetett gyönyörködni a két szép feszes melleibõl Igaz,hogy a mellbimbói már barnák voltak mintha már gyereket is szült volna a feleségem.Ekkor Peti megkérdezte ez miért ilyen barna és akkor derült ki,hogy még leánykorában az egyik alkalommal csak elmúlt már három hónap amikor kikaparták a leányzót, de addigra már elsötétült a rózsaszín bimbója.


Ezt én már sejtettem, de végre tudni is tudtam.

Mikor megpróbálta a melleit visszarakni a blúzába odamentem és elvittem táncolni, de nem engedtem meg,hogy begombolja a blúzát. Közben szóltam a srácnak öntsön egy kis bort még és a srác nagyon spekulatív volt,mert az enyémbe öntött egy ki pálinkát. Mikor odamentünk az asztalhoz felvettem a poharakat és az enyémet odaadtam a nejemnek és a másikkal koccintottam és leöntöttem a garatomra. Így kénytelenek voltak õk is meginni.Ez persze a feleségemnek rögtön a fejébe szállt és így mivel melege lett levette a blúzát. Na gondoltam ebbõl nagy baszások lesznek. Persze így nem figyeltem oda és a Peti megint öntött bort, de nekem pálinkát is öntött külön,majd odahozta hogy igyuk meg. Közben amikor elvettem a poharat és koccintottam vele a srác megfogta a feleségem melleit és megmarkolta. Ere a nejem közölte ez jól esett.

Tovább táncoltunk,majd benyúltam a szoknyája alá és lassan kezdtem lehúzni a bugyiját. Erre kiakadt nem vagyok én kurva,hogy levetkõztess. Akkor miért vetted le a blúzodat és mutogattad a két szép melledet, Nincs abban semmi közölte.majd kigomboltam a szoknyáját és az magától lecsúszott. A feleségem ott volt egy szál bugyiba és odament Petihez hogy táncoljunk.Megfogta a kezét és a bugyijába tette a puncija felé. Látni lehetett,hogy a srác keze már a pinájába matat mire odamentem és lehúztam a bugyiját és egyáltalán nem tiltakozott. Mikor a lábfejénél volt a bugyija egyszerûen lerúgta magáról és a peti nyakába akaszkodott.

Ezután én is odamentem és amikor a seggébe akartam dugni a farkamat elfordult és megfogtam a melleit és elkezdtem markolászni. Közben szólt,hogy igyunk egy pohár bórt,majd amikor megitta az ágyra feküdt hanyatt és odahívta a srácot, széttárva a lábait. Én odamentem és belenyomtam a farkamat majd el kezdtem baszni. Egy ügyes mozdulattal lelökött és a srácot húzta magára aki már kivette a mocskos faszát. ekkor láttam meg,hogy a srácnak körül van metélve a farka és ezt nagyon szereti a feleségem. Amint magába helyezte és én egybõl el kezdtem rángatózni belenyomtam a farkamat a feleségem szájába és teleengedtem a saját gecimmel és kényszerítettem,hogy nyelje le. Ezt már a nászúton is többször csináltam, de sose akarta lenyelni a zamatát. Most mivel megfogtam a nyakát levegõ úzán kapkodott és végre az egész lecsúszott a torkán .megköszöntem és közöltem a sráccal ha kielégültél az asszonyom megkefélésébõl a szájába engedd a tömény gecidet és ne a pinájába,mert nem szeretnék a te gyerekedet kellene felnevelnem.

persze otthagytam õket és kiderült,hogy hajnali fél négyig basztak mint az állatok és többször élvezett a szájába és a seggébe.Másnap a szüleimnél kajált az egész nagy család és akkor jelentette be az Apám,hogy vett egy lakást nekünk. A kis szobába a Peti fog lakni kb két három évig és azért albérletet fog fizetni. Hát sajnos ez nem úgy lett,mert attól kezdve egyre kevesebbszer kaptam az asszonytól pinát,mert többet kefélt vele és a barátaival mint velem.

Közben sikerült egy alkalommal úgy megbasznom a feleségemet még az albérleti lakásban,hogy felcsináltam és egy hónap múlva kiderült terhes . Ennek nagyon örültem és a nejem is ,ert így nyugodtan beleengedhette bárkinek a gecijét a pinájába már nem lehetett még egy gyereket csinálni neki.Persze ezután már nem válogatta meg hogy kivel kefél a nejem,mert olyan forgalmat bonyolított le, hogy én is csak lestem. Mikor a negyedik hónapba került már kórházban kellett neki feküdnie és ekkor elvitték magukkal a srác szülei akinek az apja nõgyógyász fõorvos volt. Ott aztán a nejem késõbbi elmondása alapján sokszor és sokan kefélték meg legtöbbször az egyik alorvos és a fõnök fia, és a fiú anyjának a szeretõje is.

Mikor megszült és jöttünk hazafelé egy miniszoknya volt rajta, de az annyira rövid volt,hogy teljesen kilátszott a szõrtelen puncija. Szerencsére nem tudott még kefélni,pedig az egyik pihenõnél ahol azért álltunk meg,hogy megszoptatta a lányunkat már ketten is meg akarták baszni, de mondtam nekik várjanak mert most szült és még nem szabad kefélnie.

persze ezzel még nem fejeztem be,majd folytatom,

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Éjszaka a cigánylányokkal


- Leszopjalak? – kérdezte a cigány lány – egy ezresért leszoplak, ha akarod.
Éppen csak leértem az aluljáró lépcsőjének aljára mikor megpillantottam a két fiatal cigány lányt. Mindketten alacsonyabbak voltak nálam, hosszú fekete hajú, barna bőrű és nem különösebben lehengerlő, de azért jó alakú csajok. Egyikük lófarokban viselte haját, szoknyában sétált és ridikült tartott magánál, mikor....

Meleg kaland a haverommal


A következő igaz történet sokban hozzátett az életemhez, de nem úgy ahogy gondolnád...

Én egy kíváncsi, gátlástalan 15 éves fiú vagyok, éppen e tulajdonságaim miatt jöhetett létre ez a kalfelállt
Tudtuk egymásról mindketten, hogy nem vagyunk melegek.
Fél éve történt, hogy Ádám a legjobb barátom áthívott videójátékozni.
Persze igent montam, és fél óra mulva m....

Baráti fürdőzés


Szia, a történetem köztem és a volt barátom között játszódik, akivel 4 hete szakítottam. Másfél hónapot jártunk, de kellőképpen egymásba szerettünk. Imádtuk egymást. Sose szeretkeztünk, csak a pettingig jutottunk el. Múlthéten szombat reggel csörgött a telefonom. Ő volt az. Mondta, hogy menjek ma fel hozzá dvd-t nézni. Mivel jobb dolgom nem volt, így hát felmentem hozzá. Igaz a szakításunk után mé....
Szextörténet címkék

hanyatt | anya-làny | nagyon sikeres | bazd meg | a haverom tüzes |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.