Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


A vadmacska (ribanc kurva)Szokásos péntek esti buli volt, barátokkal összegyűltünk, elindultunk inni. Nem vagyok nagy alkoholista, tudok mértéket tartani, de megiszom azért a kellő mennyiséget. A bárban hamar szemügyre vettem egy srácot, ő is hasonlóképpen tett. Láttam, hogy vibrálhat közöttünk a levegő, de lehet tesze-tusza? – tettem fel a kérdést magamnak. Túlságosan tetszett, hogy elengedjem, így odamentem hozzá. Bemutatkoztam, elmeséltem kicsit a történetem, ő is, megittunk egy-két sört, koktélt. Szegény mondta volna még, de közbe vágtam:

-Elmegyünk akkor valamerre?

Így is lett, nem messze volt a helytől a kocsija, belepattantunk és kerestünk egy eldugott kis zugot. Egy város széli zöldövezet tavacskája kedvelt kirándulóhely szex-gyülekezet céljából. Mikor megérkeztünk, rögtön kezdeményeztem, mivel látszott a pasin, hogy félénkebb. Beleültem az ölébe és finoman csókolni kezdtem, egyre jobban hozzányomtam testem, érezze a szorítást, érezze a testem melegét, egyre hevesebb szívdobogásom. Harapdáltam ajkait, miközben kezemmel lassan kigomboltam ingjének gombjait. Vártam, mikor indul útjára az ő keze, de szerencsére nem kellett sokat erre várni, lehúzta blúzom és mivel nem volt melltartóm, így egyből a két mellem között találta fejét. Elkezdte puszilgatni, de nekem ez túl gyengéd volt, vad szeretkezést akartam, így fejébe nyomtam és kiáltottam neki:

-Gyömöszköld, harapdált már a bimbóm, tégy már magadévá, annyira kívánom a farkad!

Leszálltam róla, lehúztam a gatyáját, a boxerét, lefektettem keresztbe az ülésen a srácot, és 69-be fordultam rá. Pinám már hevesen vert, már nedve combom hajlatain csorgott végig, nem bírtam, bugyimmal együtt toltam az arcába, hogy végre kezdjen a tüzeskémmel valamit. Úgy is tett, szó szerint letépte rólam, és már amúgy is nedves nyílásomat még nedvesebbé tette, hevesen pörgött nyelve, miközben ujjait is elnyelte a puncim szűk járata. Én pedig heves franciázásba kezdtem. Nagy nyögések közepette kaptam be farkát, először finoman szopogattam tetejét, majd tenyeremmel segítve fel-le mozgattam rajta fejem, csókra fogva számat és meredt farka egyre erőteljesebb lüktetését értem el. Még mielőtt számba spriccelt volna, nem bírtam magammal, átfordulva dákóját a pinámba helyeztem. Lassú vonaglásba kezdtem, kezeit a melleimre tettem, és csípőmmel ütemesen toltam nyílásomat dákójára, majd vissza. A gyönyör hatalma úrrá lett testemen, annyira élveztem ezt a random akciót. Melleimmel kezdett el játszadozni, harapdálta mellbimbómat, kezével erősen megmarkolta fenekem és átvette az irányítást. A szelídség áttört vadsággá, de élveztem.

Váltani szerettem volna, így leszálltam róla, és kutyapózba helyeztem testem, kicsit kényelmetlen volt, de nem érdekelt.

-Dugj meg hátulról, kérlek! - csak ezt kiabáltam.

Így is lett, olyan erőteljes löketeket kaptam, hogy már fájt, de minden rezdülés egyre közelebb repített az orgazmus szétszakító erejéhez. Közben kezével előrenyúlt és csiklómat izgatta. Kicsit próbáltam felegyenesedni, hogy testemmel amennyire csak lehet, hozzátapadjak, de az autó korlátozott minket. Még egy pár percig bírtam ezt a pozíciót, meguntam, kiszálltam a kocsiból, felfeküdtem a motorháztetőre, ő pedig követett, mint egy jó kis szerető, megfogta kezével mind a két lábamat, előrehúzott, nyakába akasztottam, és így hatolt belém, egyre mélyebbre és mélyebbre. Szinte már odatapadtam a karosszériaelemhez, annyira izzadtam, annyira élveztem. Kezemmel kicsit rásegítettem csiklómnál, egy ujjamat használva izgattam magam. Látszott a srácon, hogy nehezen tudja magát fékezni, közel lehet. Én is percekre voltam az elélvezéstől, de hogy kicsit pihenjen, ismét pozíciót akartam váltani. Lábamat levettem nyakáról, kicsit arrébb löktem testét, majd fejét megfogtam és a pinámhoz húztam.

-Amivel csak tudod, izgass – mondta nekem nagy szenvedéllyel.

Így tett, szinte beszippantotta csiklómat és közben serényen tevékenykedett ujjaival már eléggé kitágult járatomban, nagyon jól csinálta és egyre közelebb repített a fellegekhez. Másik ujjával még rátett egy lapáttal, mivel a gátamat is elkezdte izgatni, nem volt nehéz dolga, mivel a puncim nedve szinte az egész testem beborította, így még kicsit bentebb is tudott hatolni. Na ezt én sem bírtam már, nem így akartam elélvezni, szóval próbáltam felállni onnan, nekitámaszkodtam hassal a motorháztetőnek, ő hátulra állt, kezével felhúzta az egyik lábam, és ismét érezhettem méretes szerszámát. Lüktetett mindenem, erőteljesen húzogatta ki-be, miközben melleimet cirógatta. Nagyot akartam élvezni, ezért ujjaimmal nem tétlenkedtem, szintén adtam a csiklómnak, így kb. 3-4 perc múlva hatalmas orgazmus kerített hatalmába, szinte összeroppantottam a farkát járatomban, olyan görcsökkel abszolváltam, minden porcikám remegett. Pár perc kellett, hogy magamhoz térjek, kitessékeltem magamból a srácot, lehajoltam a lábához. Golyóit bekaptam és lassan elkezdtem verni a tökét, nagyon élvezte, közel járt. De azért még adtam neki búcsúpuszit is, bekaptam neki, de golyóival ugyanúgy játszottam. Nem kellett nagyon megizzadjak, éreztem a testéből, a lihegéséből, hogy közel jár, és úgy gondoltam, hogy ne a számba, hanem a melleimre élvezzen. Ezért gyorsan kézre váltottam, és pár húzás után spermadarabok milliói landoltak testemen, mellemen, még egy kicsi az arcomra is ment. Alig bírt talpon maradni, annyira remegett a teste.

Felálltam hozzá, megcsókoltam, felöltöztem. Megköszöntem neki az élményt, majd hátat fordítottam neki, és elmentem a helyszínről. Azóta sem láttam a srácot.Véletlen szex történet:


Megalázva, avagy a barátnőm bosszúja


Kolettnek hívták a volt barátnőmet.Én 27 voltam ő pedig 26 éves.Alacsony,vékony,szemüveges lány volt,fekete hajjal.Csinos volt,de ártatlan aranyos kisugárzása volt.Kerek,feszes kis feneke volt,ehhez méltó combjai,vádlija,és kicsi,36 os lábai.Gömbölyű,feszes kis cicijei voltak,szép,apró bimbókkal.Jó volt vele szexelni,bár sok szempontból prűd volt,szinte mindíg sötétben szexeltünk,nagyon ritkán szo....

Hamu alatt szunnyad a parázs


Már alig vártam, hogy kifizessem a két teát és felmenjünk hozzá. Ez volt az első randink, most láttuk egymást először szemtől szemben, mégis úgy éreztem, ismerem és ő is engem. Az Interneten chatelgetve találtunk egymásra. Ártatlan párbeszédnek indult. Szimpatikus volt a reglapja vagy egyszerűen átsugárzott a sorok között a lénye? Magam sem tudom. Megírtuk, mit csinálunk, hol és hogyan lakunk, mit....

Pisi és kaki


Béla 18 éves cigány fiú volt . Budapesten Kőbányán lakott a szüleivel és a húgával egy kis lakásban .A szülei zöldség kereskedők voltak . Szerény, de normális körülményeket teremtettek a gyerekeiknek És odafigyeltek , hogy jól teljesítsenek az iskolába.. Béla jóeredményekel végezte el az iskolát . Érettségi után jelentkezett több helyre is. Debrecenbe sikerült felvételt nyernie. Műszaki Informatik....
Szextörténet címkék

gyereket akarok | megrendelés | müpénisz | anális sz | izm |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.