A vadmacska (ribanc kurva)


Szokásos péntek esti buli volt, barátokkal összegyűltünk, elindultunk inni. Nem vagyok nagy alkoholista, tudok mértéket tartani, de megiszom azért a kellő mennyiséget. A bárban hamar szemügyre vettem egy srácot, ő is hasonlóképpen tett. Láttam, hogy vibrálhat közöttünk a levegő, de lehet tesze-tusza? – tettem fel a kérdést magamnak. Túlságosan tetszett, hogy elengedjem, így odamentem hozzá. Bemutatkoztam, elmeséltem kicsit a történetem, ő is, megittunk egy-két sört, koktélt. Szegény mondta volna még, de közbe vágtam:

-Elmegyünk akkor valamerre?

Így is lett, nem messze volt a helytől a kocsija, belepattantunk és kerestünk egy eldugott kis zugot. Egy város széli zöldövezet tavacskája kedvelt kirándulóhely szex-gyülekezet céljából. Mikor megérkeztünk, rögtön kezdeményeztem, mivel látszott a pasin, hogy félénkebb. Beleültem az ölébe és finoman csókolni kezdtem, egyre jobban hozzányomtam testem, érezze a szorítást, érezze a testem melegét, egyre hevesebb szívdobogásom. Harapdáltam ajkait, miközben kezemmel lassan kigomboltam ingjének gombjait. Vártam, mikor indul útjára az ő keze, de szerencsére nem kellett sokat erre várni, lehúzta blúzom és mivel nem volt melltartóm, így egyből a két mellem között találta fejét. Elkezdte puszilgatni, de nekem ez túl gyengéd volt, vad szeretkezést akartam, így fejébe nyomtam és kiáltottam neki:

-Gyömöszköld, harapdált már a bimbóm, tégy már magadévá, annyira kívánom a farkad!

Leszálltam róla, lehúztam a gatyáját, a boxerét, lefektettem keresztbe az ülésen a srácot, és 69-be fordultam rá. Pinám már hevesen vert, már nedve combom hajlatain csorgott végig, nem bírtam, bugyimmal együtt toltam az arcába, hogy végre kezdjen a tüzeskémmel valamit. Úgy is tett, szó szerint letépte rólam, és már amúgy is nedves nyílásomat még nedvesebbé tette, hevesen pörgött nyelve, miközben ujjait is elnyelte a puncim szűk járata. Én pedig heves franciázásba kezdtem. Nagy nyögések közepette kaptam be farkát, először finoman szopogattam tetejét, majd tenyeremmel segítve fel-le mozgattam rajta fejem, csókra fogva számat és meredt farka egyre erőteljesebb lüktetését értem el. Még mielőtt számba spriccelt volna, nem bírtam magammal, átfordulva dákóját a pinámba helyeztem. Lassú vonaglásba kezdtem, kezeit a melleimre tettem, és csípőmmel ütemesen toltam nyílásomat dákójára, majd vissza. A gyönyör hatalma úrrá lett testemen, annyira élveztem ezt a random akciót. Melleimmel kezdett el játszadozni, harapdálta mellbimbómat, kezével erősen megmarkolta fenekem és átvette az irányítást. A szelídség áttört vadsággá, de élveztem.

Váltani szerettem volna, így leszálltam róla, és kutyapózba helyeztem testem, kicsit kényelmetlen volt, de nem érdekelt.

-Dugj meg hátulról, kérlek! - csak ezt kiabáltam.

Így is lett, olyan erőteljes löketeket kaptam, hogy már fájt, de minden rezdülés egyre közelebb repített az orgazmus szétszakító erejéhez. Közben kezével előrenyúlt és csiklómat izgatta. Kicsit próbáltam felegyenesedni, hogy testemmel amennyire csak lehet, hozzátapadjak, de az autó korlátozott minket. Még egy pár percig bírtam ezt a pozíciót, meguntam, kiszálltam a kocsiból, felfeküdtem a motorháztetőre, ő pedig követett, mint egy jó kis szerető, megfogta kezével mind a két lábamat, előrehúzott, nyakába akasztottam, és így hatolt belém, egyre mélyebbre és mélyebbre. Szinte már odatapadtam a karosszériaelemhez, annyira izzadtam, annyira élveztem. Kezemmel kicsit rásegítettem csiklómnál, egy ujjamat használva izgattam magam. Látszott a srácon, hogy nehezen tudja magát fékezni, közel lehet. Én is percekre voltam az elélvezéstől, de hogy kicsit pihenjen, ismét pozíciót akartam váltani. Lábamat levettem nyakáról, kicsit arrébb löktem testét, majd fejét megfogtam és a pinámhoz húztam.

-Amivel csak tudod, izgass – mondta nekem nagy szenvedéllyel.

Így tett, szinte beszippantotta csiklómat és közben serényen tevékenykedett ujjaival már eléggé kitágult járatomban, nagyon jól csinálta és egyre közelebb repített a fellegekhez. Másik ujjával még rátett egy lapáttal, mivel a gátamat is elkezdte izgatni, nem volt nehéz dolga, mivel a puncim nedve szinte az egész testem beborította, így még kicsit bentebb is tudott hatolni. Na ezt én sem bírtam már, nem így akartam elélvezni, szóval próbáltam felállni onnan, nekitámaszkodtam hassal a motorháztetőnek, ő hátulra állt, kezével felhúzta az egyik lábam, és ismét érezhettem méretes szerszámát. Lüktetett mindenem, erőteljesen húzogatta ki-be, miközben melleimet cirógatta. Nagyot akartam élvezni, ezért ujjaimmal nem tétlenkedtem, szintén adtam a csiklómnak, így kb. 3-4 perc múlva hatalmas orgazmus kerített hatalmába, szinte összeroppantottam a farkát járatomban, olyan görcsökkel abszolváltam, minden porcikám remegett. Pár perc kellett, hogy magamhoz térjek, kitessékeltem magamból a srácot, lehajoltam a lábához. Golyóit bekaptam és lassan elkezdtem verni a tökét, nagyon élvezte, közel járt. De azért még adtam neki búcsúpuszit is, bekaptam neki, de golyóival ugyanúgy játszottam. Nem kellett nagyon megizzadjak, éreztem a testéből, a lihegéséből, hogy közel jár, és úgy gondoltam, hogy ne a számba, hanem a melleimre élvezzen. Ezért gyorsan kézre váltottam, és pár húzás után spermadarabok milliói landoltak testemen, mellemen, még egy kicsi az arcomra is ment. Alig bírt talpon maradni, annyira remegett a teste.

Felálltam hozzá, megcsókoltam, felöltöztem. Megköszöntem neki az élményt, majd hátat fordítottam neki, és elmentem a helyszínről. Azóta sem láttam a srácot.


Szextörténet ajánló:


A megcsalt vőlegény


A következő sztori kb egy hete esett meg velem. Egy netes fórumon megismerkedtem egy lánnyal. Igazán attraktív teremtés a drága, így nyilván ki nem hagytam volna, hogy fűzzem picit. Vagyis nagyon nyes Kiderült, hogy van valakije, méghozzá vőlegénye, akivel nemsokára egybe is kelnek. Ám az is kiderült, hogy meglehetősen lazán fogja fel a kislány a dolgot, illetve talán ki akarja élni magát a nagybe....

Matyi bedurvul


Szép házasság volt a miénk a férjemmel. Nekem ő volt az első minden téren. Lassan 10 éve vagyunk együtt, igazi főiskolás szerelem volt ez a javából. Ketten voltunk egyek. Aztán az ő részéről valahogy elmúlt. Az irántam érzett vad szerelme tiszteletté enyhült. Tisztelt, mert annak idején hatalmas gödörből rángattam ki, mert más voltam, mint a többi, de ennyi. Pedig amikor feleségül vett, úgy érezte....

Az erőszakos szex egy idegennel


Sokszor az álmok rémálommá válnak. Ritkábban pedig a rémálom válik tündérmesévé. Semmi sem lehetetlen, bárkivel megtörténhet ugyanúgy, ahogy velem is megesett. Napsütéses délután hazafelé tartottam. Minden olyan volt mint máskor : azon az úton mentem haza, abban az időben, ahogyan szoktam. Már a lakásom előtt álltam, a kulcsot kerestem a táskámban, amikor valaki erősen megragadta a kezemet. Nem lá....

Egy edzőtábori petting


A barátommal, őszintén szólva, megromlott a kapcsolatom. Én csalom őt, és minden valószínűséggel ő is engem. Ez utóbbiról nem szereztem még bizonyosságot, de igazából nem is érdekel, és nem rázna meg a tény. Felmerülhet az Olvasóban a kérdés, hogy minek is vagyunk együtt? Hát ez jó kérdés. De tudom, hogy nagyon rövid időn belül szakítás lesz a vége. Viszont most nem erről szeretnék írni.

Apu megdugott


40 éves vagyok. A munka miatt ritkán járok haza. Az uram bérel nekem egy kis lakást nem messze az otthontól, ahol dolgozom. Amikor nem tudok hazamenni, van, hogy ők jönnek le hozzám. Az egyik hétvégén nem tudtam hazamenni, mert még szombat délután is volt munkám, ezért apám eljött meglátogatni. Az uram nem tudott jönni, mert nagyon megfázott és nem akarta rám ragasztani a betegséget. Mire hazaérte....

Eszter, a suli kurvája


Középiskolás voltam másodikos. Nem túlzok vagy arcoskodok, ha azt írom a sulinkban a legszebb lányok közé tartoztam. Nem volt a suliban olyan pasi, aki nem akart volna megdugni, vagy csak megszopatni. Persze jártam pár sráccal a suliból, akikkel le is feküdtem, de mindig kis farkú pasikat fogtam ki.
A szex terén elég bevállalós vagyok, de a pasijaimmal ezt nem tudtam kiélvezni. Ők megelég....
Szextörténet címkék

netti | kincses | tökön rúgás | telt mellek | bubus_istvan |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.