Cseresnyéskert


Cseresnyéskert

Öröklött feladatom volt, hogy a környék iskoláiba némi rendszerességgel kiszállítsak különféle eszközöket. Így volt ez a mostani kánikulai napon is, amikor gyerekek már nem voltak az iskolában, csak pár szülő és tanár rendezgetett és készült a vakációra. Az udvaron két túlkoros leányka heccelte alig takart melleivel a két focizó fiút.
Az irodában nem akartam zavarni, ezért a dobozokat becipeltem a szertárba, melynek furcsamód három bejárata is volt: egy az udvar, egy az igazgatói, egy pedig a nevelői irányából. Benn iszonyú rendetlenségben labdák, szemléltető eszközök, zászlók, kitömött madarak, füzetcsomagok poros, mennyezetig érő polcokon. Egyetlen fénycső adott minimális fényt az ablaktalan helyiségben, még a mosdókagyló fölötti lámpa is kiégett. Tettem-vettem, mikor a két fiú berobbant. Keményen verték a faszukat, kéjesen emlegették a meg nem simogatott ciciket. Nem vettek észre, mint ahogy én sem Anitát, a huszonéves tanítónőt, aki kéjesen vinnyantott rájuk: – Mi dudorodik itt? Aztán se szó, se beszéd, két markába fogta a zsenge gyíkokat, s nagyokat rántott rajtuk. A fickók nem lehettek még felkészülve az ilyen fogadtatásra, s meg sem mukkantak. A karcsú nő letérdelt, hogy szophasson, egy pillanat alatt a hasáig letolta blúzát. A két faszt egyszerre vette ajkai közé, amit a kölykök már nem viseltek el, szinte egyszerre élveztek a dudorodó mellekre, aztán némán kirohantak.
Ki tudja, mióta állhatott az ajtóban az igazgatónő, de most hiénaként vetette magát a gecitől csöpögő keblekre. Nyalta-falta, s arra is gondosan ügyelt, hogy szívja is a mellbimbókat. Mind a négy kéz szorgosan járt a szaftos combok között, aztán lassan lecsendesültek, s bevonultak az irodába.
Mint aki semmiről sem tud, úgy léptem be, s adtam át a kísérő okmányokat. Miközben leültem, az asztal alatt jól láttam, hogy olyan lucskos a főnökasszony bugyija, mintha mosógépből vették volna ki. Szaporán lélegzett, amit a hőséggel magyarázott. A harmincöt és a negyven között járhatott, vonásaiban jócskán volt még leányos, de a segge rendesen megnőtt, inkább előnyére, mint hátrányára. A városban riszálta is, de az iskolában visszafogta magát. Férje pár éve balesetben elhunyt, s csak alkalmi partnerei voltak pusztán szexuális alapon. Ekkor jött be a másik picsa, láthatóan rendbe szedetten, de a pupillája akkora volt, mint a bagzó macskáé. Ez egy igazi ribanc volt: már középiskolásként is előfordult vele, hogy ketten is kúrták, s pár videója fel is került az internetre. A főiskolán aztán kiteljesedett, s nem volt olyan hét, hogy valamelyik kocsmaasztalon ne táncolt volna tök pucéran. Szenvedélye volt a dupla fasz (elölről és hátulról egyszerre), de ha két vodkát ledöntött, a csajokkal is eljátszadozott. Az iskolában óvatos volt, de jó pár apuka kapott tőle kellemes élményt a szertárban.
A melegben én is izzadtam, tapadt rám a póló, sortomban fonnyadtak a tökeim.
– Elment a busz, szophatjuk! – kottyantotta el magát, aztán hozzám fordult: – Elviszel minket? – Persze – vágtam rá –, gyertek!
Mindhárman a mikrobusz első padjára ültünk, jó szorosan a combokkal egymás mellett. Az igazgatónő egy tekintélyes méretű szatyrot dobott kettejük ölébe, s jól láttam, amint szorgalmasan ujjazza a másikat. – Mi lesz ebből? – morfondíroztam, aztán úgy döntöttem, nem a főúton megyünk, hanem átvágunk az erdőnyi cseresnyéskerten. Fantasztikus volt a termés, roskadtak a fák a kései, dzsemnek való gyümölcstől. – Szedjünk egy marékkal? – kérdeztem, s már meg is álltunk. Előbb az igazgatónő szállt ki, én meg odavetettem a ribinek: a te kis cseresznyéid is szépek… Ezzel megsimogattam mindkét cicijét, s csak úgy, ruhán keresztül meg is harapdáltam a felém levőt.
Az egyik fához egy létra volt támasztva, melyen előttem lépdelt fel, ügyelve arra, hogy belássak vékony, de izmos combjai közé. Jól sejtettem: nem volt rajta fehérnemű. Kettőt léptem fölfelé, s már alatta is voltam. Két jókora csókot nyomtam borotvált homlokára, majd ahogy szétnyílt, mint egy rózsa a gyorsított felvételen, már nyaltam is. Ica (így hívták az igazgatót) sem tétlenkedett: miközben felnyúlt egy ágért, nem mulasztotta el, hogy felcsúsztassa a kezét a lábam szárán, s megkeresse duzzadó dákómat. A helyzet komikuma, hogy egyszerre repült le mindhármunkról minden ruha, s ott álltunk pucéran a cseresznyefán. Kezdtem élvezni a helyzetet, s két, nagyon érett szemet szétnyitottam, s rácsavartam a lány betonkemény mellbimbóira. Nagyon élvezte, mert közben ütemesen nyomkodtam is, majd miután végigfolyt rajta a ragacsos lé, a szájába adtam a szemeket, s újakkal folytattam a játékot. Lenn meg Ica nekiállt a faszom kiképzésének: előbb finoman, majd egyre erőteljesebben szopta cseresznyeszaftos szájával. Anita minden egyes tekerésnél sikkantott egyet, melléről már patakokban folyt a mélyvörös lé, eggyé vált a hasán, s a picsájába szivárgott. Lejjebb léptem, hogy kényelmesebben nyalhassak, aztán kezembe vettem hat-nyolc érett szemet, nyelvemmel betuszkoltam a vaginába. Értette a célzást, mert hüvelyizmaival kettőt-hármat szorított, s úgy folyt belőle a gyümölcslé, mint a présből. A megdarált szemeket meg Ica szájába adtam, aki hol szopott, hol falt. Addig játszottam, amíg a fitymám alá ügyeskedtem két fél cseresznyét, s úgy adtam Anita szájába, aki végre a földön térdelt előttem. Nem tudta, mi volt benne, de amikor rájött, hatalmasat röhögött, s tömte tovább Ica szájába. Ekkorra már mindketten előttem térdeltek, s olyan vörösek voltak cseresznyétől, hőségtől, izgalomtól, mint a rákok.
Újabb ötletem támadt: egy beteg gallyról maréknyi zöld, jó kemény szemet gyűjtöttem, s egyenként nyomtam mindkettejük seggébe. Visongtak az élvezettől, s kisvártatva hangos fingással lövöldözték vissza a muníciót.
Ica egy pillanatra eltűnt, s egy hosszúkás dobozzal jelent meg. Dupla faszt csomagolt ki, szakavatott mozdulattal dugta föl magának, majd nekiállt Anita hátsójának. Kis síkosító volt a hegyébe szerkesztve, s pár másodperc alatt el is tűnt a bájrúd a nőben. Intett nekem, én meg elölről kezdtem fűrészelni. Mindhárman éreztük a szerszámok összecsendülését. A két nő lassan kifulladt a mozgástól, s el is élveztek, majd elterültek a füvön. Éreztem, nekem is túlduzzad a szerszámom, gyorsan teletömtem Anita száját cseresznyével, rá pedig fojtásként a durungommal. Egyszerre folyt le a torkán geci és gyümölcslé, aztán csak pihegett.
Katasztrofálisan néztünk ki: testünk, ruhánk, hajunk mocskos. Még jó, hogy a következő órában bealkonyodott, s a kisvárosban ki-ki úgy szállhatott ki a kocsiból, hogy észre sem vették a szomszédok a csata nyomait.
Én az irodába mentem, remélve, nincs már ott senki, s le tudok zuhanyozni. Csakhogy az egyetlen zuhanyzó foglalt volt, nekem meg sejtelmem sem volt arról, ki lehet benn. Pofátlanul nyitottam be a parányi előtérbe. Zsóka volt az, akivel már jócskán voltak kalandjaim, de mindig az ő otthoni ágyán vagy nálam. Magához intett jobbjával, de balját ágyéka előtt tartotta. Gyorsan adtam neki egy marék cseresznyét, aztán hol ettünk, hol kényeztettük egymás testét. A keze azonban csak ott maradt azelőtt a pina előtt, amit olyan sokszor láttam, nyaltam már. Odanyúltam, s éreztem: benne van egy vibrátor. Rásegítettem, s miközben ömlött ránk a víz, seggbe kúrtam. Ő kezdte a ritmikus mozgást, én meg kéjesen pihentem valaga két párnája között. Aztán rendesen rám jött a fickósság, kirántottam a műdorongot, felkaptam derekam köré a combját, s becsületesen megjárattam benne a szerszámomat. Szorította a seggemet, s szinte szuggerálta, hogy benne élvezzek el. A geci mellé még tán cseresznyelé is jutott…

Beküldő:Bandi Andi


Szextörténet ajánló:


Vadmacska a netrőlKorábban az egyik chatelős oldalon beszélgettem fiatalab és idősebb nőkkel. Nem gondoltam komoly kapcsolatra, csak flörtölni jártam fel. Egyszer elkezdtem beszélgetni egy fiatal lánnyal, nagyon szimpatikusnak tűnt de lassan mennem kellett, ezért email címet cseréltünk hogy egy későbbi időpontban újra tudjunk beszélni. 2-3 nappal később sikerült is újra élőben beszélgetni. Eleinte csak a sz....

Mágikus szex, zongorával és zongora nélkül


Külföldön voltam már több mint egy hete, hivatalos kiküldetésben. A fővárosban volt dolgom, de nem ott szállásoltak el a nagyokosok, hanem egy nehezen megközelíthető városka roppant előkelő, barokk vagy fenetudjamilyen kastélyában, a fővárostól jó hatvan kilométerre, autóbusz három óránként. Fütyültem én arra a kastélyra, egyék meg a műemléküket.

Egy ismerősöm, huszonvalahány éves,....

Biszex parádé
A pasim teljesen eltompult. Egy közös kefélést próbáltam összehozni vele és egy másik sráccal, de nem is akart hallani róla. Azt hiszi, hogy egy másik meztelen farok jelenléte máris köcsöggé változtatja.

Persze az ötlet, hogy egy másik nő csatlakozzon hozzánk a hálószobában, őt felizgatja, de visszautasítja egy második szerszám iránti sóvárgásomat. Olyan ideges pasa....

Niki geci


Niki geci

30 éves elvált nõ vagyok kicsit el hanyagoltam magam telt karcsu vagyok de nem kövér. A házaságom egy nula volt a férjem nem tudott örömet okozni. El váltunk albérletbe költöztem . A munkám bó elengettek nem tudtan fizetni a lakbért a fõ bérlõm álamdóan telefonált hogy ki rak. Egyszer csöngettek õ volt az egy 50-es pocakos pasi le ült a karos székbe és közölte hogy pakoljak.....

Kettesben a fürdőben


Benyitsz. Hangosan a nevemet kiabálod, de nem jön válasz. Ekkor észre veszed, hogy egy vékony fénycsóva világít a fürdőszoba ajtaja alatt. A kíváncsiságod oda vezet, így benyitsz. Ahogy nyílik ajtó, megszólal egy halk, lágy, romantikus zene. Körbe-körbe ezer mécses világ, a földet rózsaszirom borítja. Ekkor észreveszel engem. Ott állok a szoba közepén, rajtam csak egy vékony, mindent sejtető, rövi....

Margit, Te Állat!


Éreztél már esőillatot? Tudod olyat, mint amikor a forró júliusi délutánt elmossa a zápor, és a házakon túl a rétek tiszta, hűvös illatát hozza a szél. Jellegzetes tiszta illat. Igen, biztosan ismered! Nem használt parfümöt. Mégis, a bőrének illata volt. Nyári záporillata. Akkor fejeztem be a főiskolát. Véget értek a diákévek. Az állás utáni szaladgálás során hamar kiderült, hogy a rajz szakommal ....
Szextörténet címkék

néztem | molly | szexi tini | kém/ | a sikló |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.