Szex a dagi kocsmáros nővel


Szörnyű fejfájással ballagtam a kocsma felé. Csak egy feles barackot ittam volna és kész. A gyárban mindig a túlóráért fizetnek a legjobban, ezért maradtam ilyen sokáig, kell a pénz.


Ahogy beléptem, megcsapott az olcsó dohányfüst és a kommersz ital vegyes szaga. A pulthoz léptem, és kértem egy pálinkát, amit egy alig elmosott mércés pohárban kaptam meg a kocsmárosnőtől. Nem volt társaságom, de még egy ismerős sem volt a helyiségben, ezért elkezdtem a pultosnővel beszélgetni. Megtudtam, hogy Arankának hívják, hogy egész életében vendéglátós volt, hogy visszeres a lába, hogy elmúlt már 50, és hogy a férjétől régen elvált, mert nem szülhetett neki gyereket. Látszatra egy elgyötört nő volt, megkeseredett jövővel, élményszegény múlttal.
Megsajnáltam, fizettem neki egy kevertet, amit egy lendülettel le is hajtott. Egy kicsit jobb kedve lett, örült, hogy végre valaki emberszámba vette. Lassan elmúlt éjfél, a vendégeket parancsszóval kizavarta a krimóból, mire én is szedelőzködtem, gondoltam haza sétálok. De marasztalt, azt mondta, hogy nem nekem szólt, maradjak csak nyugodtan, inkább meghív még egy barackra.

Hát tovább ittunk. Valószínű, hogy felkeltettem az érdeklődését, mert kicsit kigombolkozva behajolgatott nekem, amikor a pultot törölgette. Mély dekoltázsa volt, néhol láthatóvá vált a sok mosástól kissé megsárgult melltartója. Mellkasán már erősen ráncosodott a bőre, emlői lengésétől néha megfeszült. Kacéran mosolygott, közben elő villantak fényes amalgám fogai. Karja gyorsan dolgozott, begyakorlott mozdulattal körözött a ronggyal a pulton. Villanásra látni engedte férfias hónalj szőrzetét. Közben a felkarján a megereszkedett bőr lágyan ringatózott. A látvány visszataszító volt.
Mikor végzett, odahajolt hozzám, kebleit felpakolta az alkarjára, és megkérdezte, hogy nem megyek-e haza vele, mert tetszem neki, meg amúgy is olyan régen volt már férfival. Mosolyogtam, nem döbbentett meg a kérés, sejtettem, hogy erre megy ki a játék. Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva igent mondtam, gondoltam majd lesz valami.

A lakására érve már nagyon fáradt voltam, az egész napi munkától, és a sok pálinka is nagyon lohasztott. Kicsit pihentem a konyhában a piros műbőr sarokülőn, talán el is aludtam egy cseppet. Mikor finom mozdulattal egy "hé" felkiáltással valaki meglökött. Aranka volt az. Már átöltözött, egy rózsaszínű tollas papucs volt rajta, látszottak a vörösre lakkozott repedezett lábkörmei, egy a papucshoz illő pongyola volt még rajta, feltételezhetően semmi más, mert mellei a dereka környékén akadálytalanul libegtek minden mozdulatára.
- Gyere szivi! - mondta szoprán kórusba utasító érces hangján, majd erővel vonszolt be a szobába.
Sebesen elkezdett vetkőztetni, közben nagyokat sóhajtozott, feltehetően már fel is izgult, elég volt neki a gondolat, hogy most szex következik. A lehelete bűzös volt, ahogy megcsapott, fogkeféjét ritkán forgathatta, feltehetően még rövidnadrágba látta Lenint, ha volt neki egyáltalán.

Mikor végül lemeztelenített, egy szerinte erotikusnak mondható laza vállrándítással ledobta magáról a pongyolát. Elém tárult Aranka az ő teljes valójában. A látvány szinte leírhatatlan volt. Fehér bőre, teste formája egy hetes hulláéra emlékeztetett, megkerülhetetlenül tornyosult előttem, lehetett vagy 120 kilós. Melle olyan volt, mint egy kutya füle, hasa aljáig lelógott, középen köldökét láttatni engedte. Döbbenten figyeltem ezt a lényt, akit láthatóan felizgatott, hogy egy hím íly figyelemmel van iránta. Tekintetemet lejjebb engedtem és a látvány elborzasztott, ilyen szőrzetet még Ciccolina sem látott. A szeméremhegyéről a bokájáig egy merő szőrme volt az egész nő. Bambulásomat nyilván félreértelmezte, mert elismerően bólintott és azt mondta:
- Hm, te is jól nézel ki, és farkad sem kicsi, gyere!

Azzal berántott az ágyba, és mohón falni kezdte a fejemet. Összenyálazott, közben markolászta a farkamat. Nem sokra ment, mert a nagy ő nem akart a dobogóra állni, csak kornyadozott kedvetlenül. Elkapta a csuklómat, és a vaginájához nyomta, majd mint egy rongybabakezet mozgatta a bozótban. Maszturbált a kezemmel, közben nagyokat hörgött. Igyekeztem nem megmozdulni, hátha elfelejti valami csoda folytán, hogy én is ott vagyok. De ez nem sikerült, mert hanyatt dobta magát és a már jól ismert "gyere szivi" szólammal invitált, hogy másszam meg. Hát becsületesen megpróbáltam, de ahogy ráfeküdtem, sem a kezem, sem a lábam nem ért le a lepedőre, és rajta maradnom is csak komoly egyensúlyozással sikerült, mert folyton elforogtam hasán. Megunta ügyetlenkedésemet, hanyatt fordított, és rám vetette magát, repedezett szájával sikerült egy kis vákuumot keltenie, amit a péniszemre irányított, így elérte, hogy merev legyek, máig sem értem hogyan sikerülhetett ez neki. Ahogy állva maradt a zászlórúd rám ült, és forró öle, lazán lengett felettem. Mellei ritmusos csattogására és az ágy folyamatos jajongására aktus közben elaludtam.

Reggel felébredve, kipattantam az ágyból, mert egy néhol epillált mamut feküdt mellettem. Iszonyatos rémület fogott el, hogy amíg felöltözök és kijutok a bejárati ajtóig fel fog ébredni, és akkor szét fog tépni. Szerencsére gond nélkül elmenekülhettem, szaladtam is gyorsan haza. Attól a naptól nem iszok alkoholt, nem dohányzom, nem voltam nővel. Szerzetesnek álltam, mert hiszem, hogy az ördöggel háltam azon az éjjelen.


Szextörténet ajánló:


Egy rosszlány éjszakája


Egy félévet Portugáliában töltöttem cserediákként. Hosszú volt az az 5 hónap és maganyos is voltam. Sokan jártunk hasonló cipőben és voltak olyanok akik hamar túltették magukat ezen. Én nem. Úgy gondoltam hogy nem vezet semmi jóra ha az ember egy kapcsolatba kezd ami aztán azzal végződik hogy mindenki haza megy és soha nem is hallunk egymás felől többé.


Maguk a portugálok se....

A gimis kukkoló


Az idő rohant. Napok a napokat váltották, és a hónapok a hónapokat, a legutolsó élményemtől eltelt vagy másfél év, már a 16 is betöltöttem, és már gimnáziumban koptattam padot. Sok minden azért nem változott az évek során. Abban az időben eléggé visszafogottan éltek az emberek. Valamicskét fejlődtem, magasabb lettem és melleim is nőttek valamicskét. Szexuális életem csak a maszturbáció világában j....

A szénapadlás, Feri aki a faszát belém veri


Fogadjunk, hogy el se tudjátok képzelni, hogy egy ilyen vidéki házban milyen klafa szénapadlások vannak!
Az úgy volt, hogy a nagyika felküldött a szénapadlásra, hogy nézzem meg, hogy hány bála van még, mert ha kifogy akkor kell még venni, mert hosszú lesz még a tél, és a legelők soványak ilyenkor.
Hát engem küldhetett az én édes nagyikám, mert én ugyan nem tudom megállapítani, hogy m....

Szopóleckék Melindával


Tavaly nyáron történt az eset,nem mással,mint velem,a volt Csajommal,Petigecivel és Ágival. Volt csajom jó nő volt,olyan igazi paraszt picsa,hát az is volt,az apja traktorozott egész nap. Szóval az az igazi nagypicsájú,nagycsöcső parasztlány volt,már 15 évesen olyan csöcsei voltak,hogyha eszembe jut,még ma is szaladok az ökm-el a wcbe.Azt még tudni kell róla kedves olvasó,hogy szűz volt,és nem is ....

Heftiék, és a ló szex


Gyönyörű reggel volt. Meleg, tiszta és csendes. Ideje volt ellenőrizni újra az állatokat. Már korábban megetettem őket, és ellenőriztem is őket. Néhány csődör imádta, ha játszom velük. Töltöttem egy csésze kávét, és elindultam az istálló felé. Állt ott valaki a karámnál, egy fekete ló faszát szopva.. Ahogy közelebb értem, felismertem. Ugyanaz a kölyök volt, akinek leckét adtam viselkedésből tegnap....

A Pécsi Glory Hole


Férjes 39 éves nő vagyok és életem legvadabb kalandját mesélem el. Asszonyos alkatom van, nem modell alkat, nagy, súlyos 120-as mellek és alul is van mit fogni, a kövértől azért messze vagyok. Pécsi vagyok, férjem 49 éves, 2 éve nem élünk szexuális életet, mert nem megy neki. Próbáltam rávenni, hogy menjen orvoshoz, de szégyelli, inkább nem szeretkezett. Így nem volt szex köztünk, aminek következt....
Szextörténet címkék

kamionos | kocsikázás | nagy pina | alĂĄl | mellem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.