kefélési erõsítõ folyadék


kefélési erõsítõ folyadék

Még fiatal házasok voltunk amikor kimentünk németbe és ott az egyik állomáson várni kellett.A csomagokat leadtuk megõrzésre és a feleségemmel elmentem egy közeli szexstúdióba.Eleinte a nejem húzódozott nem akart bejönni, de késõbb sikerült rávennem.Mondta,hogy attól fél mások is megbasszák, de közöltem vele és az nagyon rossz lenne,hátha hosszú a farkuk akkor nem .remélem lesz ott olyan akit te is megkedvelsz. Végül bementünk és a nejemnek rögtön feltûntek a hosszú mûfarkak.Elkezdte õket fogdosni én meg odamentem a pulthoz és kértem olyan szex erõsízõ folyadékot ami piába lehet cseppenteni és ettõl megvadul a csaj és mindenkit befogad a lába közé.

A srác aki ott állt megkérdezte a csajnak akarom adni akivel jöttél,mondtam neki annak is egyébként a feleségem és már régóta szeretném látni,hogy megbasszák és lenyeletik vele a gecijüket a srácok.Ennek semmi akadálya mondta és bevitt bennünket egy kis elõadóterembe ahol többen is filmet néztek,és páran az asztalon dugtak.Amikor a feleségem meglátta ezt rögtön a saját lába között kezdett matatni,majd lehúzta a bugyiját és a táskájába tette. Odajött egy koma és a kezébe adta a nagy faszát. A nejem azonnal megfogta és bekapta,majd szopni kezdte. Én szûzen vettem el és nem gondoltam volna,hogy azonnal elkapja egy idegen férfi faszát és pillanatok alatt elélvezteti a szájával,majd lenyeli a tartalmát ami a srác faszából kijött.

Majd amikor a srácot kielégítette odajött hozzám és köszönetet mondott nekem azért,hogy ilyen csodás helyre hoztam.Persze lassan levetkõztették és mások is elkezdték baszni. Jóformán egész éjjel vagy tizenöt koma dugta meg és olyan sikításokkal élvezett el,ha nem volt a szájában idegen fasz,hogy sokszor a férfiak is meglepõdtek. Persze ezeket a jeleneteket filmre vették és mikor elmentünk sok pénzt is adtak. Kérdezték nem maradunk e ott adnak szállást és kaját is és akár évekre is le is szerzõdtetnék a feleségemet.Mondtam nekik egy körúton vagyunk, de megbeszélem a feleségemmel.Erre közölték õ már beleegyezett és amikor megmondtuk neki mennyit kap egy hónapra rögtön aláírta a szerzõdést.

Hát nemigazán erre gondoltam amikor áthoztam ide, de az asszony döntött helyettem is. Mondta,hogy legalább két évet eltölt itt addig annyian basszák meg amennyien akarják és azzal akikkel akarják, de közölték állatokkal is lesz módja baszni,aminek nagyon örült. Így aztán elhoztuk a csomagokat a megõrzõbõl és elmentünk egy lakásba ahol volt két nagy szoba és egy hálószoba is. Persze be voltak kamerázva,hogy ha bárkivel kefél vagy meztelenül mászkál minden mindig látszódjon és felvegyék kazettára. Volt az udvaron egy medence teli vízzel és két kan kutya is akikkel a nejem rendszeresen kefélt a nagy örömére.

Én kaptam állást a cégnél és sokszor nekem is jutott a jóból,mert rengeteg csinos nõt dugtam meg és nyaltam ki. Minden második héten jött az orvos és megnézett bennünket nem szedtünk fel valamit valahol.Volt olyan nap amikor meztelenül voltunk mindketten és én is beszálltam a feleségem kefélésében és nagyon élveztem ahogy kiszopja a gecimet a feleségem és a szájába tartva játszott vele majd lenyelte. Eleinte nagyon zavart,hogy olyan sokan megbasszák és a segge lyuka is eléggé szét lett baszva, de késõbb amikor néha az orvos belecseppentett a seggébe és a pinájába is dugott fel valamit amivel összehúzta a szétkefélt pináját már ne zavart.

Mikor pár év múlva eljöttünk onnan én is kaptam az orvostól ilyen szert és ha elfogyott mindig küldött valakikkel akik persze hálából vagy két napig baszták a feleségemet mint egy kurvát, de az is volt.Persze amikor eljöttünk onnan rengeteg ruhánk és egyéb dolgunk is volt és ezért egy nagy túrakocsival jöttük haza. A fasz utáni vágya azóta sem szûnt meg és amikor elmentünk Afrikába egy körútra ott két nagy faszú néger úgy megbaszta,hogy ki kellett venni a méhét,mert különben nagy baj lett volna. A mai napig rendszeresen nagyon sok férfi megbassza és imádja a tiszta jó ízû gecit is kiszívni a srácok farkából.

A szert amit hoztam már sokszor kiegészítettem,mert rengetegszer alkalmaztam és volt olyan alkalom amikor az egyik csinos barátnõjét szerettem volna megbaszni, de a férje folyton vigyázott rá. Amikor aztán szóltam a feleségemnek az elcsábította a férjét én meg ráhajtottam az asszonyra elvittem táncolni és a piájába öntöttem egy kis szert és ettõl szinte magától bujt a lábam közé. Volt,hogy a férje is tudta,hogy egész éjszaka kefélem a csinos feleségét és sokszor fel is csináltam, de mivel az apja is meg akarta baszni a saját menyét és a férj beleegyezett ezért mindig kikaparták az asszonyt és csak a harmadik hónapba,hogy addig is mindenkivel ha kefél beleengedheti a sok gecit a pinájába.

Mióta hazajöttünk németbõl és a szexklubból azóta már több száz ezren megbaszták a feleségemet és õ mindig örömmel közli velem,ha valami különleges faszt talált. Az utcában ahol laktunk ott is majdnem mindenkivel kefélt.

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


A nagy dugás az iskola wc -ben


Jelentkeztem, kimentem WC-re és ott ült a folyosó végén Merci, az a kis kurva. Bár sohase beszéltünk személyesen, de még anno ráírtam Facebookon és hamar lekoppintott, pedig rendszeresen megbámult a suliban, azt hittem nem véletlenül. Utána meg hallottam róla ezt-azt és azóta fenntartom az álláspontom, hogy egy kis kurva. Most is persze engem nézett a boci szemeivel. Legszívesebben megerőszakoltam....

A domina travi, és a lábszex


Egy chat oldalon kezdődött az egész. Nylon harisnya fetisiszta vagyok mióta az eszemet tudom. Ehez csatlakozott serdülő korom elején az enyhe mazohizmus. Kis taposás, kis harisnyás lábimádat, majd később az igazi vágy a szájbataposás. Mindet megéltem, mindet imádtam, aztán.....jött az internet és láttam travikat, shemale-ket akik nőbbek voltak a nőknél, szexin öltöztek, imádták a nylont, és volt v....

Análszex a sógornőmmel


Általában mikor felkelek, már a párom elmegy dolgozni. Én reggel a fürdõ felé vettem az irányt. Gondoltam lezuhanyzok, aztán kezdek valamit a szabadnapommal. Minden nomálisan indult, épp nagyban fürdök, amikor hallom, hogy valaki benyit a fürdõbe. Hát nagyon megulyedtem, mert hát az ember mégis valamilyen szinten idegenben van és akkor rányitnak... Hát a sógornõm Erika volt az. Õ azt gondolta, hog....

Gyors dugás a parkban


Krisztival a parkban sétáltunk, de már nagyon nem bírtunk magunkkal. Kriszti alacsony, sötétvörös hajú lány volt, ez utóbbi majdnem ért a válláig és jól keretbe foglalta szép, vidám arcát. Sajnáltuk, hogy nem szeretkezhetünk nyugodtan és meztelenül egy kényelmes ágyban, de az otthon még messze volt és nem bírtuk tovább. Bementünk az egyik bokor mögé, Kriszti hátul húzta le a farmerját, hogy csak ....

Koleszban dugtak, meleg történet


Engem 17 évesen dugtak meg először koleszosként, az alábbiakban leírom, hogy történt.Az egyik vidéki városban voltam koleszos. Akkoriban még csak a csajok érdekeltek, de ők nagyon. Állandóan kanos voltam, igyekeztem minél több lánnyal lefeküdni, de ha ez nem jött össze, legalább minél többször kiverni a farkamat.Az egyik hétvégén úg....

A haverom MILF anyja


E kis történet velem esett meg, amikor az egyik jó barátomnak néhány CD-t kellett eljuttatnom. Mindezt a csarnokukba, mert oda járt internetezni és ott volt szüksége azokra. Én 17 éves múltam, 178 cm magas, barna hajú és szemű fiú vagyok. Egy hideg, de napsütéses téli napon elindultam, hogy kivigyem a CD-ket. Ekkor már megvolt a jogosítványom, és autó is állt rendelkezésemre.

Kimen....
Szextörténet címkék

feszülős | hátamögött | bevásárló központban | party | kis kurva |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.