kefélési erõsítõ folyadék


kefélési erõsítõ folyadék

Még fiatal házasok voltunk amikor kimentünk németbe és ott az egyik állomáson várni kellett.A csomagokat leadtuk megõrzésre és a feleségemmel elmentem egy közeli szexstúdióba.Eleinte a nejem húzódozott nem akart bejönni, de késõbb sikerült rávennem.Mondta,hogy attól fél mások is megbasszák, de közöltem vele és az nagyon rossz lenne,hátha hosszú a farkuk akkor nem .remélem lesz ott olyan akit te is megkedvelsz. Végül bementünk és a nejemnek rögtön feltûntek a hosszú mûfarkak.Elkezdte õket fogdosni én meg odamentem a pulthoz és kértem olyan szex erõsízõ folyadékot ami piába lehet cseppenteni és ettõl megvadul a csaj és mindenkit befogad a lába közé.

A srác aki ott állt megkérdezte a csajnak akarom adni akivel jöttél,mondtam neki annak is egyébként a feleségem és már régóta szeretném látni,hogy megbasszák és lenyeletik vele a gecijüket a srácok.Ennek semmi akadálya mondta és bevitt bennünket egy kis elõadóterembe ahol többen is filmet néztek,és páran az asztalon dugtak.Amikor a feleségem meglátta ezt rögtön a saját lába között kezdett matatni,majd lehúzta a bugyiját és a táskájába tette. Odajött egy koma és a kezébe adta a nagy faszát. A nejem azonnal megfogta és bekapta,majd szopni kezdte. Én szûzen vettem el és nem gondoltam volna,hogy azonnal elkapja egy idegen férfi faszát és pillanatok alatt elélvezteti a szájával,majd lenyeli a tartalmát ami a srác faszából kijött.

Majd amikor a srácot kielégítette odajött hozzám és köszönetet mondott nekem azért,hogy ilyen csodás helyre hoztam.Persze lassan levetkõztették és mások is elkezdték baszni. Jóformán egész éjjel vagy tizenöt koma dugta meg és olyan sikításokkal élvezett el,ha nem volt a szájában idegen fasz,hogy sokszor a férfiak is meglepõdtek. Persze ezeket a jeleneteket filmre vették és mikor elmentünk sok pénzt is adtak. Kérdezték nem maradunk e ott adnak szállást és kaját is és akár évekre is le is szerzõdtetnék a feleségemet.Mondtam nekik egy körúton vagyunk, de megbeszélem a feleségemmel.Erre közölték õ már beleegyezett és amikor megmondtuk neki mennyit kap egy hónapra rögtön aláírta a szerzõdést.

Hát nemigazán erre gondoltam amikor áthoztam ide, de az asszony döntött helyettem is. Mondta,hogy legalább két évet eltölt itt addig annyian basszák meg amennyien akarják és azzal akikkel akarják, de közölték állatokkal is lesz módja baszni,aminek nagyon örült. Így aztán elhoztuk a csomagokat a megõrzõbõl és elmentünk egy lakásba ahol volt két nagy szoba és egy hálószoba is. Persze be voltak kamerázva,hogy ha bárkivel kefél vagy meztelenül mászkál minden mindig látszódjon és felvegyék kazettára. Volt az udvaron egy medence teli vízzel és két kan kutya is akikkel a nejem rendszeresen kefélt a nagy örömére.

Én kaptam állást a cégnél és sokszor nekem is jutott a jóból,mert rengeteg csinos nõt dugtam meg és nyaltam ki. Minden második héten jött az orvos és megnézett bennünket nem szedtünk fel valamit valahol.Volt olyan nap amikor meztelenül voltunk mindketten és én is beszálltam a feleségem kefélésében és nagyon élveztem ahogy kiszopja a gecimet a feleségem és a szájába tartva játszott vele majd lenyelte. Eleinte nagyon zavart,hogy olyan sokan megbasszák és a segge lyuka is eléggé szét lett baszva, de késõbb amikor néha az orvos belecseppentett a seggébe és a pinájába is dugott fel valamit amivel összehúzta a szétkefélt pináját már ne zavart.

Mikor pár év múlva eljöttünk onnan én is kaptam az orvostól ilyen szert és ha elfogyott mindig küldött valakikkel akik persze hálából vagy két napig baszták a feleségemet mint egy kurvát, de az is volt.Persze amikor eljöttünk onnan rengeteg ruhánk és egyéb dolgunk is volt és ezért egy nagy túrakocsival jöttük haza. A fasz utáni vágya azóta sem szûnt meg és amikor elmentünk Afrikába egy körútra ott két nagy faszú néger úgy megbaszta,hogy ki kellett venni a méhét,mert különben nagy baj lett volna. A mai napig rendszeresen nagyon sok férfi megbassza és imádja a tiszta jó ízû gecit is kiszívni a srácok farkából.

A szert amit hoztam már sokszor kiegészítettem,mert rengetegszer alkalmaztam és volt olyan alkalom amikor az egyik csinos barátnõjét szerettem volna megbaszni, de a férje folyton vigyázott rá. Amikor aztán szóltam a feleségemnek az elcsábította a férjét én meg ráhajtottam az asszonyra elvittem táncolni és a piájába öntöttem egy kis szert és ettõl szinte magától bujt a lábam közé. Volt,hogy a férje is tudta,hogy egész éjszaka kefélem a csinos feleségét és sokszor fel is csináltam, de mivel az apja is meg akarta baszni a saját menyét és a férj beleegyezett ezért mindig kikaparták az asszonyt és csak a harmadik hónapba,hogy addig is mindenkivel ha kefél beleengedheti a sok gecit a pinájába.

Mióta hazajöttünk németbõl és a szexklubból azóta már több száz ezren megbaszták a feleségemet és õ mindig örömmel közli velem,ha valami különleges faszt talált. Az utcában ahol laktunk ott is majdnem mindenkivel kefélt.

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


A nagynénén születésnapja


Tizenhat éves koromban vesztettem el a szüzességemet. Nagynéném születésnapja elött történt meg velem először, hogy növel voltam. Mindjárt egyszerre kettővel.
Egy héttel a születésnapi parti elött nővéremmel együtt leutaztunk Miskolcra, mivel a suliban tavaszi szünet volt. Nagynéném egyedül élt egy kétszobás panellakásban. Így nővéremmel, Katival egy szobában voltunk, míg a másik szobában ....

A zenész farka, második rész


Baráti társaságban ültem a pultnál. Egy koncertemre készültem, de előtte mindig iszok valamit, általában sört. Mikor a pultos végre kihozta, a basszusgitárosunkat hallottam:
- Hangolás! Öt perc, és kezdünk!
Remek, gondoltam. Odamentem, a sört az egyik hangfalra tettem, felvettem a gitárom, és gyorsan behangoltam. És végre kezdődött a buli. Elég sokan szeretnek minket, most is akadt t....

Megkeféltek a fiatal srácok


Bevezetőben magamról, hogy 38 éves nő vagyok. 26 éve élek házasságban. Fiaim már nagyok, férjemmel, úgy ahogy ennyi év után megvagyunk. Azért írtam magamról, mert ami három éve megtörtént velem, még ma is hihetetlen.
Egy kereskedelmi cégnél dolgozom, mint felső vezető coordinátor. Munkám során sokat kell utaznom. Néha egy, néha több napra.
Nem mondom nem fordult elő velem, hogy flört....

Hájas seggü Erzsi néni


Amikor falura költöztünk 17 éves voltam, de már csak pár hónap választott el a nagykorúságtól. Mint minden kamasz, néha én is lázadtam a szokások, a szülői hatalom ellen, és már alig vártam, hogy eljöjjön az a bizonyos nap, amikor szabadabban járhatok a lányok után. Másfelől, azonban féltem is, mert még nem volt dolgom lányokkal, tapasztalatlannak éreztem magam, és attól féltem, hogy majd szégyenb....

Bdsm sztori
Mielőtt elkezdeném és a konkrét tárgyra térnék muszáj kitérjek a körülményekre. Igazából nem csak a bondage az ami lázba hoz hanem, a bdsm, és vonzódóm bizonyos dolgokhoz is szóval a fétis-t sem vetem meg. Elsősorban a megalázás az amit kedvelek. Mint utóbb kiderült talán még perverzebb is vagyok az átlagosabbnál is, de ezt mindjárt meglátjátok, és eldöntitek magatok...

Belém elvezett egy idegen a Westendben


A legjobb barátnőm és én, úgy döntöttünk, hogy kimozdulunk egy kicsit a szürke hétköznapok unalmából. Elindultunk a városban, nézelődtünk a plázában, bementünk egy-két butikba. Természetesen semmit se vettünk, mondván, hogy majd jó lesz máskor pénz, meg, hogy majd visszajövök érte. De a mászkálás nem is azért történt, hogy pénzt költsünk, inkább azért, hogy szórakozzunk egy jót. Felmentünk a tető....Szextörténet címkék

két gyerek | anyám húga | megrekedt | jános popsi | nimfoman |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.