Zsu popsija


Bő 4 éve voltunk együtt a párommal, amikor először mentünk el úgy igazán nyaralni. Persze eddig is együtt töltöttük szabadidőnk nagy részét, de miután összeköltöztünk, inkább a berendezkedéssel voltunk elfoglalva, mint azzal, hogy a nyaralásra spóroljunk. Tavasszal, a szülinapomra kaptunk Erik szüleitől egy Erdélyi társasutazást. Mindketten nagyon örültünk neki, hiszen mindketten odavagyunk a hegyekért. Elérkezett a nagy nap, mi két súlyosra pakolt sporttáskával érkeztünk meg a parkolóba. Furcsa volt, hogy ülésrend szerint kaptunk helyet, de mivel a busz kényelmes volt, légkondis, és tiszta, nem nagyon zavart minket. Az utazóközönség azonban annál jobban. 70 és a halál közti nénikék és bácsikák, akik egész úton vadmagyarkodtak. Felüdülés volt a másik két fiatal, Áron és Zsuzsa, akik a szüleikkel jöttek. Már első nap, a városnézés közben összehaverkodtunk, ahol kiderült, hogy ők testvérek, és Zsuzsa az együttesével már sokszor járt Romániában. Így alakult, hogy ugyan a csoporttal utaztunk, és szálltunk meg, mégis kis négyesünk külön utakon járt. A második napon tűnt fel, hogy Zsuzsa férfiként nézegeti a kedvesemet. Este beszélgettünk a dologról, kissé zavartan nevetgéltünk, mennyire felizgatott a dolog mindkettőnket. Nyíltan mondtam meg a kedvesemnek, ha úgy alakul, élvezze ki Zsuzsa társaságát, mire ő azt mondta, inkább kettőnket élvezne együtt. Na, ettől én teljesen kész lettem, másra sem tudtam gondolni, minthogy hármasban szeretkezzünk. Lánnyal nem voltam még soha, és a hármas is csak a fantáziámban élt. Egészen a következő estéig…

Sepsiszentgyörgyön majdnem egy hetet töltöttünk el, kis szállodánk nem volt ugyan egy nagy durranás, de mi fiatalok úgyis inkább beültünk valahova esténként. A kocsmázás nagyon jó szórakozásnak bizonyult, hiszen olyan italokat kóstolhattunk meg, amik itthon horribilis összegbe kerülnek. Kint pedig a legnagyobb részegeskedésért se fizettünk négyünknek annyit, mint itthon egy egyszemélyes vacsoráért… a hangulatunk már nagyon jó volt, persze a szexre terelődött a szó. Zsuzsa ekkor bevallotta, hogy nagyon tetszik neki a kedvesem, de fura módon valahogy engem is izgatónak talál. Kockázni kezdtünk, a tét egy-egy csók volt. A srácok tiltakozására belementünk, hogy ők csók helyett ihatnak egyet. Elcsattant néhány csók, legurult néhány pohár alkohol, amikor Zsu soron kívül odahajolt hozzám, és megcsókolt. Nagyon fura, nagyon részegítő, buja csók sikeredett, a két srác szeme majd kiesett. A mi felbátorodva egymásnak estünk, simogatni kezdtük egymást. Boxunk fala jótékonyan takart a leskelődő szemek elől, így csak segített, hogy esetleg megláthatnak minket. Mindkét fiút láthatólag felizgatta a dolog, mi kuncogva nyúltunk a poharunk után, cinkos pillantásokat váltva.

Hazafelé Zsu a kedvesem mellett lépkedett, Áron pedig az én másik oldalamra csapódott. Természetes volt, ahogy belékaroltam. Mivel ők a szüleikkel egy szobát osztottak meg, Erik felajánlotta, hogy ha van kedvük, még tévézhetnénk nálunk. A szobában előkerült egy újabb üveg bor, meg némi rágcsálnivaló. Valahogy úgy alakult, hogy Zsu Erikkel kezdett beszélgetni, én pedig Áronnal csevegtem. Amikor Zsu megcsókolta a kedvesemet, szélesen elvigyorodtam. Áron bátortalanul kérdezett rá, hogy megcsókolnám-e őt. Helyes fiú volt, bár nekem a 20 évével kissé fiatal. Kedvesemék látványa felizgatott, gondolkodás nélkül kínáltam fel a számat Áronnak. Ő mohón hajolt rám, szinte harapta az ajkaim. Rossz szokásom, hogy csókolózás közben nézelődök, most igencsak jól szolgált. Áron csókolt engem, Zsu a kedvesemet, én pedig lestem őket. Ölem szinte rögtön benedvesedett, halk nyögésemen Áron felbuzdult, elkezdett simogatni. Páromék ekkor felénk fordultak. Vörösre csókolt ajkuk, és kissé hitetlenkedő, de izgatott pillantásuk még jobban felgyújtotta bennem a tüzet. Erik odajött hozzánk, és megszabadított nadrágomtól és falatnyi bugyimtól, és rutinosan simogatni kezdett.

Áron szemei majd kigúvadtak, ahogy Erik odaintette magához, és ujját a csiklómra rakatta. Hangosan felnyögtem, aztán csak azt láttam, hogy Zsu is szabadul a ruháitól. Fölém hajolt, és újból szájon csókolt, vékony ujjaival meredező mellbimbóimat simogatta. Közben odalent valaki belémnyalt. Felismertem volna Erik mozdulatát, de ez a nyelv új volt, tapogatózó, ismerkedő. Testemen végigrobajlott a gyönyör. Zsu még mindig csókolt, a mellemet, nyakamat simogatta, amikor felnyögött. Erik őt kényeztette lent, nyalta, ujjazta, ahogy kivettem a hangokból. Egy lélegzetvételnyi szünetben megszabadultam a felsőmtől, kikapcsoltam a melltartóm, de levenni már nem volt időm, Áron megelőzött. Ágaskodó bimbóimra vetette magát, mohón nyalni, szívogatni kezdte őket. Hangosan sóhajtoztam, nyögdécseltem, nagyon finom volt az érintése. Ekkor kedvesem egyik kezével áttért hozzám, mélyen benyúlt forró, lüktető barlangomba. A kéjtől megremegtem, kezem kapaszkodót keresett, és Zsut találta meg. Simogatni kezdtem a gömbölyded női testet, Zsu tetszése jeléül hangosakat nyögött. Erik ekkor háttérbe vonult, átadta a terepet Áronnak és a nővérének. Négykézlábra fordultam, és ajkaimmal felderítő útra indultam Zsu testén. Eközben engem hátulról Áron kényeztetett, nyelvével, ujjaival izgatta lucskos barlangomat, és fenekemet. Hamarosan elértem Zsu csiklójához, óvatosan nyaltam meg.

Szemem eközben Erikre vándorolt, aki meredező férfiasságát simogatta. Rámosolyogtam, és elkezdtem nyalni Zsut. Nyelvemet szétlapítva nyomtam rózsaszín kis ajkaira, majd lassan mozdítottam meg felfelé. Hüvelykujjamat benyomtam Zsu forró, a kéjtől patakzó hüvelyébe, és elkezdtem húzogatni ki-be, arra mindig figyelve, hogy g-pontját izgassam. Közben csiklóját szopogattam, nyalogattam. Kedvesem ekkor már nem bírta tovább, Zsu fejéhez lépet, elkezdte csókolgatni, majd meredt férfiasságára simította Zsu kezét. Ő bőszen elkezdte verni, pumpálni Erik falloszát, majd bevetette száját, nyelvét is. Miközben én nyaltam ezt a buzgó lányt, Áron egyre több ujját pakolta belém, tágítva popsimat, közben a nyelve nedves barlangomban ficánkolt. Hihetetlenül izgató volt ez a helyzet, látni, ahogy szívszerelmem egy másik lány szopja, én ezt a másik lányt izgatom, közben pedig a testvére rajtam gépészkedik. Áron ekkor belémhatolt: A meglepetéstől, és a hirtelen orgazmustól ujjamat mélyen Zsuba döftem, aki ekkor elélvezett, közben majd kifacsarta kedvesem falloszát. A két srác büszkén vigyorgott egymásra, mi, lányok csak pihegtünk. Kedvesem ezután simogatni kezdte Zsut, közben úgy helyezkedett el, hogy vérbő férfiasságát kényeztethessem.

Isteni érzés volt, ahogy Áron keményen markolva a csípőmet húzogatott magán, közben kedvesem lüktető dorongja a számban dorbézolt. Orgazmusaim egymást követték, sikolyaimat elfojtotta a számban meredező fallosz. Áron markolt keményen, miközben dugott, majd hirtelen kihúzta belőlem férfiasságát. Ujjaival már előkészített popsimat kezdte újból kényeztetni, és türelmesen, vigyázva, nehogy fájdalmat okozzon, belém hatolt. Zsu kikerekedett szemmel nézte öccse mozdulatait, közben a saját melleit gyúrta, kedvesem feje pedig az ölében ténykedett. Áron lassan mozogni kezdett, közben a párom egyre erősebben nyalta és ujjazta Zsut.
Ő hangos, kéjes sikolyokkal reagált minderre. Egy utolsó csókkal elengedtem Erik falloszát, ő pedig szinte rögtön Zsuba mélyesztette. Zsu a kezemért nyúlt, miközben a kedvesem kényeztette, boldogan néztük egymás élvezetét. Áron viszonylag hamar belém pumpálta ondóját, szűk popsim megtette a hatását. Újból simogatni, csókolgatni kezdett, majd félreérthetetlenül tudtomra adta, szeretné, ha számmal kényeztetném. Csillogó férfiassága kissé összement, de nem aggódtam. Jó mélyen vettem be a számba, szinte tövig. Gyengéden szívogattam, közben a nyelvemmel masszíroztam.

A kis harcos újból tettre készen meredt fel. Körbecsókoltam a makkját, végignyaltam péniszének oldalát, majd golyóit kezdtem el kényeztetni. Először az egyiket, majd a másikat vettem a számba, nyalogattam, szívogattam őket, közben falloszát simogattam, kényeztettem. Sóhajai dicsértek, kéjes nyögései morgásokká szelídültek. Zsu kéjsikolyai meg-megakadtak, ahogy az orgazmushoz közeledve lélegzete egyre többször elakadt. Áron eldőlt az ágyon, én tovább kényeztettem volna, de ő magára húzott. Guggolva ereszkedtem rá, csípőmmel körözni kezdtem, közben a mellkasán támaszkodtam. Zsu négykézláb odamászott hozzám, és mellbimbóimat kezdte el nyalogatni, közben Erik az ő popsiját izgatta, nyalogatta. Beletúrtam Zsu szőke hajzuhatagába, ő fél kezén támaszkodott, a másikkal pedig kőkemény bimbóimat kezdte el csipkedni. Áron kissé felemelt, és erőteljes lökésekkel hatolt belém újra és újra, de nyögéseim, kéjes sóhajaim Zsu szájában haltak el. Csillogó szemmel nézte, hogy élvezem öccse érintését. Én két kezemmel Áron combján támaszkodtam, kissé hátradőltem. Ekkor Zsu lehajolt, és miközben Áron férfiasság ki-be járt bennem, ős száját a csiklómra tapasztotta. Azt hittem, majd szétrobbanok a gyönyörtől, az ölemből induló remegés szétterjedt egész testemre. Erik végre elért a célját, Zsu popsija befogadta őt. Láttam, ahogy arca ismerősen eltorzul, homlokán kidagadt egy ér, amikor elélvezett. Zsuval ekkor már csak kapaszkodni bírtunk egymásba, támasztottuk a másikat, nehogy eldőljön. Nemsokára Áron is elélvezett, férfiassága meglepő erővel lüktetett, és ettől én még egyszer elélveztem. Pihegve borultunk egymásra, csillogó szemünk, kipirosodott arcunk ragyogott. Még egy kicsit simogattuk egymást, ki kit ért alapon, majd elszívtunk egy szál cigit. Feldobottan, cinkos vigyorral búcsúztunk el egymástól. Erikkel összebújva megállapítottuk, hogy ez a nyaralás jó ideig emlékezetes marad…

Másnap reggelinél a vének nem értették viháncolásunkat, rosszalló megjegyzéseket tettek a mai fiatalságra. Mi összenézve el-elröhögtük magunkat, és persze egész nap együtt csatangoltunk… Hogy az esti kocsmázás ezúttal mit hozott, az már egy másik történet…


Szextörténet ajánló:


Keresztanyuval szex


Egy nyári nap elhívott magához a keresztanyám tudni kellett róla hogy egy molett hatalmas mellekkel rendelkező nő volt többször is vertem rá
Elhívott magához hogy segítsek valamit elmegyek latom hogy melltartó nincs rajta se bugyi csak egy ilyen hálóing szerű csináljuk a munkát de a bránerem már nagyon kemény alig bírtam magammal egyszer el kellett mennem mögötte de olyan mázlim volt hogy ....

Feleségem,legjobb barátom.


Sziasztok! Egy igaz történetét szeretnék elmesélni,nevek nélkül. Én egy 35 éves átlagos férfi vagyok,feleségem 33. Van egy óvodás korú gyerekünk,lakásunk,kocsink. Teljesen normális beállítottságú mindkettőnk. Szexuális téren is. Párom kicsit prűdnek mondható, legalábbis eddig azt gondoltam róla. Van egy nagyon jó barátom aki egyben a kollégám is. A srác fiatal,23 éves. Jó képű,izmos csak kicsit fé....

Fiatalabb szerető


Az első házasságom felbomlása után hét évig éltem nagyobb részben szingliként. A válás okozta sokk miatt sokáig nem is mertem viszonyba belemenni, utána már nyitottabb voltam a lazább kapcsolatokra, de elköteleződni nem akartam, amíg nem találkoztam a második férjemmel.


Ebben a köztes időszakban nagyon sokat jelentett számomra a sport, különösen a futás. Kislány korom óta re....

Koleszos szexkalandok xxx


Rengeteg érdekességet rejt a kollégium egymaga, még nélkülünk is. Megmagyarázhatatlan dolgokat. Vegyük csak sorra. Először is, nem szabad elzárkózni az okkult tudományoktól. Amikor erre rájöttünk, úgy döntöttünk öten a haverokkal, hogy felkutatjuk a kolesz titkait. Tíz terjedelmes emelet, plusz a megközelíthetetlen tetőtér mellett a zajos gépház, a sötét alagsor, na meg persze a tizenhetedik emele....

Pina kényeztetés


Meg kellene fordulnom, mert szénné égek! - gondolta Éva és felült. A késő délelőtti nap már rettentően égette testét. Körülnézett és látta, hogy a meztelenül napozóknak elkerített kicsiny kis területen megfogyatkoztak a nap szerelmesei. - Nem csoda. - gondolta, hisz ilyenkor napozni szinte már önkínzás. Felállt és begyalogolt a tenger hűsítő hullámai közé. Érezte bőrén a kellemesen hűs simogatást,....

Az új csajádtag


Tudta, hogy elérkezik az idő,mikor már nemcsak mint anyára,hanem,mint nőre fognak nézni,de színte váratlanul érte, hogy jövendőbeli menye is beszáll a "játékba".


Itt maradt a két kamaszfiúval ebben az alig nagyobb víkendháznál. Örökké meztelenül mászkált a fiaival együtt, akik, már színte természetesnek vették anyjuk meztelenségét. De, nagyon jól tudta, hogy elérkezik az az ....Szextörténet címkék

nagyobb fasz | toni | gyufa | kegyetlen | a hatalmas |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.