A vörös nővér 2. rész


A kórházban töltött napjaim kezdtek egy kicsit hosszúra nyúlni. Fizikailag teljesen jól éreztem már magam, csak azt sajnáltam, hogy azóta sem láttam azt a forróvérű kis vöröst. Pedig akárhányszor rágondoltam állt mint a cövek és kipróbáltam volna egy-két dolgot még vele.
Eljött az utolsó éjszakám is a kórházban. Már vártam a másnapot nagyon, hogy végre elmehessek. Holdtölte volt, bevilágította a szobámat és a fehér, szinte földöntúli fényárban nehezen aludtam el. Mire mély álomba szenderültem volna óvatosan nyílt az ajtó és valaki besurrant rajta. Minden érzékemmel feszülten figyeltem, hogy mit akarhat ez a hívatlan éjjeli látogató, mert ha a személyzet lenne, villanyt kapcsolna. Óvatosan kinyitottam a szemem és megláttam szívem nővérkéjének lángvörös hajzuhatagát a beszűrődő holdfényben. Felugrottam az ágyból elkaptam a derekát és számat szorosan az ajkaira tapasztottam. Kicsit megijedt, de a csókom ismerős izét érezve viszonozta szenvedélyesen.
- Nincs sok időnk, édes! – súgta a fülembe. – Ügyeletes vagyok, megléptem az osztályról kicsit, hogy veled legyek mielőtt holnap kiengednek téged.
Gyorsan kigomboltam a köpenyét és a földre dobtam. Tudta a kis huncut, hogy mire készül, mert nem volt rajta csak a combfix harisnya es egy csipkés harisnyatartó. A vágyam azonnal láthatóvá vált. Szorosan magamhoz öleltem, szenvedélyesen csókolózni kezdtünk miközben egyik kezemmel a feszes fenekét, másikkal a mellét markolásztam. Amikor a kis szexy vörös kigombolta a nadrágom és kezébe vette a szerszámom nem bírtam már uralkodni magamon. Az ágyra löktem szétfeszítettem a lábait és tövig behatoltam a lucskos puncijába.
Csak úgy visszhangzott a kórteremben a cuppogásunk. Nem kellet sok egyikünknek sem és nagyot élveztünk. Nem akartam egyből elengedni ezért magamhoz öleltem az ágyban és elnyomott az álom mindkettőnket.
Arra ébredtünk mindketten, hogy odakint virrad. Megijedt a kis ápolóm, hogy bajba kerül, mert nálam töltötte az éjszakát és el akart szaladni. Szeme villanásából rájöttem, hogy mit forgat a fejében és nem akartam elengedni.
- Maradj, cica, még egy kicsit. Nem hagyhatsz így itt engem. Óvatosan a keményedő farkamra tettem a kezét. Meg is volt a hatása a dolognak, mert éledni kezdett a szemében a vágy. Mélyen a szemébe néztem és megcsókoltam. Ő szavak nélkül is értette minden kívánságomat. Lassan felemelte a lábát rám ült, a csupasz punciját a farkamra tette és csúszkálni kezdett rajta előre-hátra miközben az ujjaimmal a popsiját izgattam. Nagyon felizgultunk mindketten, a farkam a kerek popsi szűk lyukához illesztettem és óvatosan behatoltam az ismeretlen területre. A farkam elég csúszós volt a nedveitől és ő is eléggé kívánta a dolgot ahhoz, hogy tövig nyomhassam a farkam a szűk popsiban. Hihetetlen érzés kerített hatalmába, egyre nehezebben tudtam tartani a lassú ütemet, hogy ne okozzak neki fájdalmat. De ő is kezdett egyre jobban bevadulni, dobálta a haját, mozgatta a csípőjét és egyre hevesebben kezdett lovagolni a farkamon. Amikor éppen a legvadabbul dugtam a kis nővérkém seggét, nyikorogva nyílik az ajtó. Egy szőke hosszú hajú enyhén teltkarcsú negyvenes dokinő nyitott be. Arcán a döbbenet és a meglepetés.
- Mi folyik itt? – kérdezte.
- Búcsúzunk, doktornő! – vágtam rá kaján mosollyal az arcomon. – Nem akar beszállni?
A kis vörös menekült volna, de nem engedtem, szorosan fogtam a derekát és az orvosnő előtt komótosan tovább dugtam a kis ápolónőm farát. Ki volt éhezve a dokinő is egy kemény dákóra. Ilyes ínséges-háborús időkben a férfiak csak cselekvésképtelenül kerülnek a keze közé.
Láttam a hajlandóságot rajta, de még hezitált aztán gyors mozdulattal bezárta az ajtót. Ledobta a ruhái és habozás nélkül az ágyhoz jött és az arcomra ült. Finoman cirógattam a nyelvemmel a punciját majd egyre hevesebben nyalni kezdtem.
Az ápolónő a farkamra nyársalva, de még ijedten figyelte az eseményeket. Nem igazán tudta hogyan reagáljon, de a dokinő megoldotta ezt is.
- Nyugi édes! – mondta neki - Régen tetszel nekem, ezért is mentem bele a játékba. – mondta mosolyogva és szájon csókolta, miközben a melleit kezdte simogatni.
Lassan feloldódott a nővérke és újra fel-le kezdett járni a szerszámomon. Egyre vadabbul csókolózott a két amazon felettem én meg igyekeztem mindent beleadni, hogy mindkettőnek jó legyen. A nővérke hamar a csúcsra lovagolta magát. Én a dokinő puncijával voltam elfoglalva. Vadul nyaltam a csiklóját és két ujjam a puncijában járt gyors ütemben. A szívem nővérkéje sem jutott messzire, rácuppant a dokinő kerek melleire és olyan szenvedélyesen nyalogatta, szívogatta azokat, mintha nem először csinálna ilyent. Nem kellett sok a szőke démonnak sem sok az orgazmushoz. Sikítva élvezett el. A nedveit mámorosan szürcsöltem. A puncija ízétől és a kis vörös szűk seggétől én sem bírtam már tovább és a dokinő puncijába nyögve teleélveztem a kis vörös seggét.
Egymásra nézett a két nő, gyorsan felöltöztek, kinyitották az ajtót. Amikor kiléptek volna ott állt a főorvos, hogy megnézze hogy vagyok. A szőke démon rám kacsintott és azt mondta a dokinak:
- Sajnos Doktor úr, az éjjel hirtelen felugrott a páciens láza. Mostanra sikerült stabilizáljuk az állapotát, de még egy pár napig megfigyelés alatt kell tartani.
Erre mindhárman magamra hagyta. Tudtam, hogy lesz egy pár érdekes éjszakám még. Erre nem számítottam legvadabb álmaimban sem, hogy egyszerre két nőt fogok kielégíteni. S pláne nem, hogy repetát kérnek az élményből.


Szextörténet ajánló:


Insta ismerkedés????


Sziasztok,a nevem Vivien :))
Kőzépsulis lehettem mikor az instámon ismerkedni kezdtem egy jóval idősebb pasival aki lehet ha most a történetem olvassa!Mivel mindig is szerettem magam posztolni és minnél többet adni magamból ezért elég hamar fel figyelt rám Andris!Be követett jóvá is hagytam,nagyon szimpatikus volt és amúgy is szerettem és mai napig szeretek a férfiakkal flőrtőlni/kavarni!Rö....

öregapáink idejében, falun


Abban az időben még alig volt személykocsi magánkézben vidéken. Egy jól ismert négykerekű csoda szolgált nekem, használtan vettem, de nagy szám volt nagyon. Azzal jártam, ha dolgom akadt, húztak is a fiatalabbak, "Ignác bátyám csak a csaj segge alá gurítja a Wartburgot, és annak már repülnek is szét a lábai. "
Hiába mondtam, hogy öreg vagyok én már az ilyen huncutságokra - pedig akkor még a....

Családi hármas


A történet, amit elmesélek nektek az a közelmúltban történ meg velem és azóta is a hatása alatt vagyok.

Ugyanis van egy 15 éves fiam Tomi, és egy 18 éves nevelt lányom Zita és persze egy mai napig gyönyörű feleségem, aki nem rég töltötte 38.évét. Én 42 éves vagyok. Van egy jól menő vállalkozásom, és így viszonylag elég jó anyagi körülmények között élünk.
Nálunk me....

Újabb hármas szextörténet


A közösen átélt élményeket otthon megbeszéltük, majd a szöszi is érdeklődött, hogy éreztük magunkat, miként éltük meg a dolgot. A beszélgetés során az is előjött, kinek milyen segédeszközei vannak, melyiket szereti ezek közül, mik milyen gyakran vannak használva, ki milyen pózokat szeret...

A következő együttlétre nálunk került sor. Mi is készítettünk egy könnyű vacsorát, most ő hoz....

Dugi hugi


Tizennyolc éves vagyok, és egy családi házban lakom a szüleimmel, öcsémmel és tizenhat éves húgommal. Egy májusi napon – nem régen - csak ketten voltunk otthon: Imola (így hívják a húgomat) és én. Délelőtt füvet nyírtam, ő pedig ebédet főzött, ami általában finomra szokott sikeredni, de most nem. A hús odaégett, a rizs pedig összetapadt. Mivel a fűnyírás kimerített és felizgatott, elég türelmetlen....

Réka, a hivatásos


Nos, az egész úgy körülbelül pár éve történt. Egyik barátom mesélte, amikor ellátogattam hozzá, hogy nagyon jó élménye volt egy olyan „lánnyal” és mondta, hogy a közhiedelemmel ellentétben, teljesen megéri elmenni egy olyan lányhoz, szerinte csak jobban lett önbizalma, az ő kifejezése szerint „megéreztem a punci illatát”. Ekkor voltam 17 éves, srác, még szűz, komoly kapcsolatom nemigen volt még, a....Szextörténet címkék

fiĂşs | testvéri | áttetsző | hogyan lettem egy engedel | pun cini |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.