A vörös nővér 2. rész


A kórházban töltött napjaim kezdtek egy kicsit hosszúra nyúlni. Fizikailag teljesen jól éreztem már magam, csak azt sajnáltam, hogy azóta sem láttam azt a forróvérű kis vöröst. Pedig akárhányszor rágondoltam állt mint a cövek és kipróbáltam volna egy-két dolgot még vele.
Eljött az utolsó éjszakám is a kórházban. Már vártam a másnapot nagyon, hogy végre elmehessek. Holdtölte volt, bevilágította a szobámat és a fehér, szinte földöntúli fényárban nehezen aludtam el. Mire mély álomba szenderültem volna óvatosan nyílt az ajtó és valaki besurrant rajta. Minden érzékemmel feszülten figyeltem, hogy mit akarhat ez a hívatlan éjjeli látogató, mert ha a személyzet lenne, villanyt kapcsolna. Óvatosan kinyitottam a szemem és megláttam szívem nővérkéjének lángvörös hajzuhatagát a beszűrődő holdfényben. Felugrottam az ágyból elkaptam a derekát és számat szorosan az ajkaira tapasztottam. Kicsit megijedt, de a csókom ismerős izét érezve viszonozta szenvedélyesen.
- Nincs sok időnk, édes! – súgta a fülembe. – Ügyeletes vagyok, megléptem az osztályról kicsit, hogy veled legyek mielőtt holnap kiengednek téged.
Gyorsan kigomboltam a köpenyét és a földre dobtam. Tudta a kis huncut, hogy mire készül, mert nem volt rajta csak a combfix harisnya es egy csipkés harisnyatartó. A vágyam azonnal láthatóvá vált. Szorosan magamhoz öleltem, szenvedélyesen csókolózni kezdtünk miközben egyik kezemmel a feszes fenekét, másikkal a mellét markolásztam. Amikor a kis szexy vörös kigombolta a nadrágom és kezébe vette a szerszámom nem bírtam már uralkodni magamon. Az ágyra löktem szétfeszítettem a lábait és tövig behatoltam a lucskos puncijába.
Csak úgy visszhangzott a kórteremben a cuppogásunk. Nem kellet sok egyikünknek sem és nagyot élveztünk. Nem akartam egyből elengedni ezért magamhoz öleltem az ágyban és elnyomott az álom mindkettőnket.
Arra ébredtünk mindketten, hogy odakint virrad. Megijedt a kis ápolóm, hogy bajba kerül, mert nálam töltötte az éjszakát és el akart szaladni. Szeme villanásából rájöttem, hogy mit forgat a fejében és nem akartam elengedni.
- Maradj, cica, még egy kicsit. Nem hagyhatsz így itt engem. Óvatosan a keményedő farkamra tettem a kezét. Meg is volt a hatása a dolognak, mert éledni kezdett a szemében a vágy. Mélyen a szemébe néztem és megcsókoltam. Ő szavak nélkül is értette minden kívánságomat. Lassan felemelte a lábát rám ült, a csupasz punciját a farkamra tette és csúszkálni kezdett rajta előre-hátra miközben az ujjaimmal a popsiját izgattam. Nagyon felizgultunk mindketten, a farkam a kerek popsi szűk lyukához illesztettem és óvatosan behatoltam az ismeretlen területre. A farkam elég csúszós volt a nedveitől és ő is eléggé kívánta a dolgot ahhoz, hogy tövig nyomhassam a farkam a szűk popsiban. Hihetetlen érzés kerített hatalmába, egyre nehezebben tudtam tartani a lassú ütemet, hogy ne okozzak neki fájdalmat. De ő is kezdett egyre jobban bevadulni, dobálta a haját, mozgatta a csípőjét és egyre hevesebben kezdett lovagolni a farkamon. Amikor éppen a legvadabbul dugtam a kis nővérkém seggét, nyikorogva nyílik az ajtó. Egy szőke hosszú hajú enyhén teltkarcsú negyvenes dokinő nyitott be. Arcán a döbbenet és a meglepetés.
- Mi folyik itt? – kérdezte.
- Búcsúzunk, doktornő! – vágtam rá kaján mosollyal az arcomon. – Nem akar beszállni?
A kis vörös menekült volna, de nem engedtem, szorosan fogtam a derekát és az orvosnő előtt komótosan tovább dugtam a kis ápolónőm farát. Ki volt éhezve a dokinő is egy kemény dákóra. Ilyes ínséges-háborús időkben a férfiak csak cselekvésképtelenül kerülnek a keze közé.
Láttam a hajlandóságot rajta, de még hezitált aztán gyors mozdulattal bezárta az ajtót. Ledobta a ruhái és habozás nélkül az ágyhoz jött és az arcomra ült. Finoman cirógattam a nyelvemmel a punciját majd egyre hevesebben nyalni kezdtem.
Az ápolónő a farkamra nyársalva, de még ijedten figyelte az eseményeket. Nem igazán tudta hogyan reagáljon, de a dokinő megoldotta ezt is.
- Nyugi édes! – mondta neki - Régen tetszel nekem, ezért is mentem bele a játékba. – mondta mosolyogva és szájon csókolta, miközben a melleit kezdte simogatni.
Lassan feloldódott a nővérke és újra fel-le kezdett járni a szerszámomon. Egyre vadabbul csókolózott a két amazon felettem én meg igyekeztem mindent beleadni, hogy mindkettőnek jó legyen. A nővérke hamar a csúcsra lovagolta magát. Én a dokinő puncijával voltam elfoglalva. Vadul nyaltam a csiklóját és két ujjam a puncijában járt gyors ütemben. A szívem nővérkéje sem jutott messzire, rácuppant a dokinő kerek melleire és olyan szenvedélyesen nyalogatta, szívogatta azokat, mintha nem először csinálna ilyent. Nem kellett sok a szőke démonnak sem sok az orgazmushoz. Sikítva élvezett el. A nedveit mámorosan szürcsöltem. A puncija ízétől és a kis vörös szűk seggétől én sem bírtam már tovább és a dokinő puncijába nyögve teleélveztem a kis vörös seggét.
Egymásra nézett a két nő, gyorsan felöltöztek, kinyitották az ajtót. Amikor kiléptek volna ott állt a főorvos, hogy megnézze hogy vagyok. A szőke démon rám kacsintott és azt mondta a dokinak:
- Sajnos Doktor úr, az éjjel hirtelen felugrott a páciens láza. Mostanra sikerült stabilizáljuk az állapotát, de még egy pár napig megfigyelés alatt kell tartani.
Erre mindhárman magamra hagyta. Tudtam, hogy lesz egy pár érdekes éjszakám még. Erre nem számítottam legvadabb álmaimban sem, hogy egyszerre két nőt fogok kielégíteni. S pláne nem, hogy repetát kérnek az élményből.


Szextörténet ajánló:


A nővérkém titokban exhibicionista


Kora hétfő reggel volt. A szülők dolgozni mentek és újabb forró nap ígérkezett. Arra gondoltam, hogy a nővérem valószínűleg hátul napozik. Ahogy a szünetben rendszeresen szokott.


Niki kukkolására nem voltam büszke. Egyszerűen megtörtént néha. Igazából őt hibáztattam érte, mert ő mutogatta a formás testét. Tökéletes időzítéssel keltem fel az ágyból. Niki tényleg a hátsó udvar....

Megcserélt feleségek


Igen, amikor elmerülünk a jóban, olyankor nagyon élvezzük az életet,a csinos feleséget, és még az ujságot is másképp olvassuk! Általában ilyenkor jönnek a kósza gondolatok, és akkor jaj, mert elindul a mókuskerék!
Feleségem munkatársnője és férje alkották a közeli baráti körünket.
Évek óta többször együtt nyaraltunk, nudiztunk, no meg Ati-val (a másik férj) teniszeztünk.
Ativa....

Nikoletta fasztalicska III


Feleségem unokahúga gyönyörű kislányt szült a férjének, aki azután rövid úton elhagyta őt is, meg a lányát is, vissza se nézett.
Mivel nem ment férjhez újra, így a kis Nikolettának nem volt apukája.
Csak az anyuka, rövidebb-hosszabb ideig tartó kapcsolataiban látott férfit a családban.
Pont ezen rendszertelenség miatt többször vigyáztunk rá mi is, míg kicsi volt.
Mivel ....

Lilla hatvan éve szeretkezett velünk, 3.


A villamoson a peront foglaltuk el. Lilla állt középen, a fiúk nem mertek hozzá érni, a csomagokat letettük, Lilla felkínáltá száját, a nyelvünk találkozott a kezem önkéntelenül az előlgombolós szoknya gombjait kereste, amelyek közül csak kettő volt begombolva. Akadálytalanul jutottak ujjaim testének imádott területéhez. Még jobban bezsongtam, mert Lilla csodálatos szőreit éreztem. Nincs rajta bug....

Első alkalom


16 éves voltam és egy nyári szünetben történt.
A szüleimnek volt egy nyaralója egy tónál. Szinte
minden nyári szünetet itt töltöttem. Ha eljött a nyár, a szüleim onnan jártak dolgozni, mondhatni ott éltünk.Ennél a tónál volt egy strand ahová jártam napozni és úszni. Fura mód a borús időt szerettem, amikor az ember melegnek érzi a vizet és kevesen vannak a mólón. Egy ilyen napon törté....

Szex három tinilánnyal


Szex három tinilánnyal

Elmentem dolgozni, majd délután négy óra körül értem haza. A kis Faszcimbáló Enzós Niki volt csak otthon, ö is a medence mellett napozott. Amint meglátott azonnal elém futott és a nyakamba ugorva puszival fogadott.

Kérdésemre hogy hol vannak a többiek, ezt válaszolta; Keresztanyuval (Anitaval) mentek el bevásárolni.
Szextörténet címkék

szertartás | sztriptíz bár | kiszolgáltat | így basztunk a nejemmel | a tiltott gyümölcs |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.