Szüzességem elvesztése


Egyetemista vagyok. És még mindig szűz. Nem vagyok egy szépségkirálynő de elég szép az arcom, mély barna szemek, barna haj, nagy mellek, formás fenék. Kivánom a szexet, nem igaz, hogy nem csak még egy pasi sem érdekelt vagy izgatott annyira, hogy lefeküdjek vele. Minden áldott nap maszturbálok, szükségem van rá. Imádok pornót nézni s arról fantáziálni, hogy engem dugnak azok a nagy farkak, és már nagyon ki akarom próbálni, hogy milyen amikor úgy megyek el, hogy egy nagy, kemény fasz van bennem.
Ezen a hétvégén kempingezni megyünk egy páran az egyetemről. Gondoltuk jó kis kikapcsolódás lesz igy, hogy lejártak a vizsgák és egy jó alkalom nekem, hogy végre elveszitsem a szüzességem. Van egy srác, Ádám aki nagyon tetszik nekem, már egy ideje fantáziálok róla. Ádám kb 180 cm magas, izmos testű, elég jó képű férfi. Szerintem én is bejövök neki az alapján, hogy néha úgy bámul mintha fel akarna falni, ezért elhatároztam, hogy ezen a hétvégén elcsábitom.
Péntek délután van, most érkeztünk meg a táborozó helyre amihez egy strand is tartozik. Első lépésként próbáljuk felhúzni a sátrunkat. Én két barátnőmmel leszek egy sátorban ezért hárman idétlenkedünk a sátorral. Egy csapat fiu már felhúzta a sajátját és jönnek, hogy a segitségüket ajánlják, mi el is fogadjuk. Köztük volt Ádám is. Mikor befejezték a sátrunkat megköszöntük, de még mielőtt elment volna, egy kétértelmű mosollyal a számon, Ádám fülébe súgtam, hogy később meghálálom neki a segitségét.
Sátorhúzás után lementünk a strandra. Egy fekete bikini volt rajtam ami nem takart túl sokat és ezt a férfiak is észre vették, bámultak is rendesen de engem csak egy valaki érdekelt. Ádám odajött ahol mi napoztunk és megkérdezte nincs-e kedvem bemenni a vizbe, én természetesen igent mondtam. Bent beszélgettünk egy keveset, flörtöltünk majd megkérdezte mikor és hogyan akarom meghálálni a segitseget. Én azt válaszoltam, hogy akkor és ugy ahogy ő szeretné. Ez után bevalotta, hogy nagyon be van indulva rám egy ideje és megcsókolt. Magához húzott és én éreztem a meredező farkát. Nedves voltam és már nagyon vágytam rá, a csóktól eszemet vesztettem, elfelejtettem, hogy egy zsúfolt medence közepén vagyunk, nem számitott más csak mi. Nem tudom pontosan, hogy hogy de kimásztunk a medencéből, senkinek sem szóltunk csak elmenekültünk a sátrak fele.
Ahogy beértünk a sátorba levette rólam a ruhát, nem volt sok szóval nem tartott sokáig. Egy percig csak csodálta a melleimet majd oda hajolt és szivni kezte a már megkeményedett mellbimbóimat én meg csak nyögtem a gyönyörtől. A puncim már nagyon nedves volt és alig várta, hogy figyelmet kapjon. Ádám előszőr egy majd két vastag ujját belém csúsztatta és elkezdett keményen ujjazni. Nagyon jól esett, csak sóhajtozni tudtam. Abba hagyta a mellbimbóim izgatását, lecsúszott és elkezdte nyalni a puncim miközben két ujja még mindig bennem járt. Elképesztő volt, nem birtam elviselni ennyi gyönyört, amikor magamat ujjaztam az fele ennyire sem volt jó. Nagyon közel volt az orgazmus, Ádám fáradhatatlan szája és ujjai a csúcsra repitettek, hangosan sikoltoztam a gyönyörtől, csókkal kellett befogja a szám, mert nem akarta, hogy meghalljanak de addigra már a kintiek biztos tudták mit csinálunk. Miután magamhoz tértem az elképesztő orgazmusból észre vettem, hogy Ádám még fel van öltözve ezért hamar lehúztam a nadrágját és szembe találtam magam a kőkemény farkával. Egy darabig csak bámultam a hatalmas rudat, ő megkérdezte:
-Tetszik?
-Nagyon!- válaszolom és már rá is buktam. Előszőr csak a makkját falom be, óvatosan szivogatom, majd lejjebb megyek és befalok a rudból is valamennyit de az egészet nem tudom, mert túl nagy. Isteni ize van, szoptam le már más pasikat is de az nem volt ennyire izgató. Ő nagyokat nyög, megfogja a fejem és elkezdi dugni a számat.
-Ohh!! Igen ez az, szopjál még. Nagyon jó!! Ahh igen, olyan forró és szűk a szád!-ezekre a szavakra csak jobban beindulok, mindent beleadva szopom a nagy farkát majd azt mondja: -Ahh mindjárt elmegyek! Ez az, szopjad a faszom, gyorsabban!! Ahhhh!!- és elkezdi lőni a számba a forró gecit. Jó ize van, a legtöbbet lenyelem de egy kevés kifolyik a szám mellet.-Ez kurva jó volt, még soha nem szoptak ilyen jól.
-Örülök, hogy tetszett- mosolygok.Annak ellenére, hogy most élvezett egy hatalmasat a farka már megint kezd keményedni.
-Hmm nem semmi, már megint kemény vagy.-mondom.
-Csak azért mert nagyon kivánom a puncid. Muszáj megdugnom azt is.
-Akkor mire vársz?-kérdem s ennél több nem is kell, hanyat dönt és oda illeszti a farkát a puncim bejáratához. Lassan kezd behatolni majd nem birja tovább s egy gyors mozdulattal bevágja nekem. Nem is éreztem semmi fájdalmat,viszont a kéjtől, ami rám tört mikor teljesen bennem volt,hangosan nyögtem.
-Nagyon szűk és forró a puncid, imádom!-dicsér.
-Köszi, de mostmár basszál meg keményen, mert már nagyon rég erre vágyom.- És ő meg is teszi.Elkezd mozogni bennem, hatalmas farkával ingerel. Egyre gyorsabban és gyorsabban dug, mindketten nyögdécselünk. Egy idő után azt mondja forduljak meg mert hátulról is meg akar baszni, hogy lássa a csodás fenekem. Megfordulok, négykézlábra állok és megint belém nyomja a kemény faszát. Megragadja a csipőmet majd elkezd dugni. Ebben a pózban még mélyebben van bennem és ez megteszi a hatását, nagyon közel kerülök az orgazmushoz.
-Mindjárt elmegyek!- sikoltom.
-Ez az baby, élvezz el! Élvezz nekem!! Ahhh én is elmegyek!- morogja. Nem is kell sok, én már élvezek is majd egy nyögéssel ő is jön utánnam. Kikapja a farkát belőlem, ránt rajta még párat majd a hátamra veri a spermáját. Erőtlenül, kielégülten rogyunk le egymás mellé.
-Ez elképesztő volt-modom.
-Az biztos, életemben nem élveztem még ilyen nagyot!-feleli.
Én sem az igaz. Sokkal jobb volt mint azt elképzeltem, és annál is amikor magamnak csináltam. Ezután megbeszéltük, hogy majd még lesz folytatás hiszen jók vagyunk együtt, sőt elképesztőek.


Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


A sors keze


Hajnali 3 óra..
Sötét van, hideg..
A Fákat fújja a szél.
A megbeszélt helyen várom azt a nőt, akit csodálok..
Fél órája várok rá..
Nem sokkal később egy fekete kabátos, alacsony, hosszú hajú női alakot pillantok meg a távolban.
-Ő az, gondoltam magamban.
Nagy zöld szemeit rám meresztve a kezét nyújta:
-Niki.
-Roland - feleltem.
....

A barátnő közösben


Talán sokak számára furcsa lesz a történet, amit leírok. Most lesz három éve, hogy együtt vagyok a barátnõmmel. Mindig is az volt a vágyam, hogy lássam a barátnõmet mási sráccal szeretkezni.

Sokat kellett gyõzködni a barátnõmet, hogy megtegye, de végül kötélnek állt. Az egyik délután feljött hozzám a barátnõm Anita. Ott volt Misi is, õ a legjobb barátom. Sokat beszélgettünk, hülyésk....

Irodai seggnyalás, amikor a főnök nyal


Főnököm volt a szeretőm, egy irodában dolgoztam.azt szerettem benne h kiélhettem magam.mint pl. azon a napon.bent voltam irodában.nem szóltam semmit csak felültem asztalra afféle titkárnős asztal volt..az elejőn egy 50 centis pulttal..letoltam gatyám.. ,felültem pultra..lábaim asztalon.."főnököm" szó nélkül. Semmi kérdés, se szavak, csak bekapta,imádta nyalni golyóim, szopni makkom, hol ....

Érzéki Szex a zuhany alatt


A tálca kemény volt és hideg. Éreztem, hogy megborzong rajta a testem.
Libabőr borzongatott, és éreztem, hogy a bimbóim megkeményednek. Persze ehhez az is hozzájárulhatott, hogy meztelen voltam. Sikerült elhelyezkednem úgy, ahogy parancsolták: az oldalamon feküdtem, és vártam, hogy a tálca átvegye testem melegét.
- Felmelegíthette volna - mormoltam.
- Hát persze - mondta a sé....

Az első popsiszex


A barátnőim mindig mesélték, hogy milyen jó a popsiszex, de én valahogy idegenkedtem tőle.
A barátommal már több mint egy fél éve jártunk, mikor el mertem neki mondani, hogy néha azon fantáziálok, hogy milyen lenne, ha a popsimba dugná be kőkemény faszát. Nagyon meglepődött először, de természetesen teljesítette kívánságomat, méghozzá nem is akárhogyan. Egyik este miután hazajött, ledobott ....

A közös kis kurva


Amit rólam tudni kell, hogy Ricsinek hívnak, jelenleg 21 éves vagyok, az eset 3 éve történt. Akkoriban már elkezdtem kondiba járni, de sosem voltam nagy darab 180 cm-hez a 75-80 kg még soványnak is mondható.

Az iskolánkba elég sok lány járt, de a legtöbb már akkor is ribi volt és tette magát. És pont ez az amiért nekem és pár osztálytársamnak a figyelmét nem keltették úgy fel mint....
Szextörténet címkék

extr | Így kavartam a | strans | szexi tini | csaladi sztori |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.