Szüzességem elvesztése


Egyetemista vagyok. És még mindig szűz. Nem vagyok egy szépségkirálynő de elég szép az arcom, mély barna szemek, barna haj, nagy mellek, formás fenék. Kivánom a szexet, nem igaz, hogy nem csak még egy pasi sem érdekelt vagy izgatott annyira, hogy lefeküdjek vele. Minden áldott nap maszturbálok, szükségem van rá. Imádok pornót nézni s arról fantáziálni, hogy engem dugnak azok a nagy farkak, és már nagyon ki akarom próbálni, hogy milyen amikor úgy megyek el, hogy egy nagy, kemény fasz van bennem.
Ezen a hétvégén kempingezni megyünk egy páran az egyetemről. Gondoltuk jó kis kikapcsolódás lesz igy, hogy lejártak a vizsgák és egy jó alkalom nekem, hogy végre elveszitsem a szüzességem. Van egy srác, Ádám aki nagyon tetszik nekem, már egy ideje fantáziálok róla. Ádám kb 180 cm magas, izmos testű, elég jó képű férfi. Szerintem én is bejövök neki az alapján, hogy néha úgy bámul mintha fel akarna falni, ezért elhatároztam, hogy ezen a hétvégén elcsábitom.
Péntek délután van, most érkeztünk meg a táborozó helyre amihez egy strand is tartozik. Első lépésként próbáljuk felhúzni a sátrunkat. Én két barátnőmmel leszek egy sátorban ezért hárman idétlenkedünk a sátorral. Egy csapat fiu már felhúzta a sajátját és jönnek, hogy a segitségüket ajánlják, mi el is fogadjuk. Köztük volt Ádám is. Mikor befejezték a sátrunkat megköszöntük, de még mielőtt elment volna, egy kétértelmű mosollyal a számon, Ádám fülébe súgtam, hogy később meghálálom neki a segitségét.
Sátorhúzás után lementünk a strandra. Egy fekete bikini volt rajtam ami nem takart túl sokat és ezt a férfiak is észre vették, bámultak is rendesen de engem csak egy valaki érdekelt. Ádám odajött ahol mi napoztunk és megkérdezte nincs-e kedvem bemenni a vizbe, én természetesen igent mondtam. Bent beszélgettünk egy keveset, flörtöltünk majd megkérdezte mikor és hogyan akarom meghálálni a segitseget. Én azt válaszoltam, hogy akkor és ugy ahogy ő szeretné. Ez után bevalotta, hogy nagyon be van indulva rám egy ideje és megcsókolt. Magához húzott és én éreztem a meredező farkát. Nedves voltam és már nagyon vágytam rá, a csóktól eszemet vesztettem, elfelejtettem, hogy egy zsúfolt medence közepén vagyunk, nem számitott más csak mi. Nem tudom pontosan, hogy hogy de kimásztunk a medencéből, senkinek sem szóltunk csak elmenekültünk a sátrak fele.
Ahogy beértünk a sátorba levette rólam a ruhát, nem volt sok szóval nem tartott sokáig. Egy percig csak csodálta a melleimet majd oda hajolt és szivni kezte a már megkeményedett mellbimbóimat én meg csak nyögtem a gyönyörtől. A puncim már nagyon nedves volt és alig várta, hogy figyelmet kapjon. Ádám előszőr egy majd két vastag ujját belém csúsztatta és elkezdett keményen ujjazni. Nagyon jól esett, csak sóhajtozni tudtam. Abba hagyta a mellbimbóim izgatását, lecsúszott és elkezdte nyalni a puncim miközben két ujja még mindig bennem járt. Elképesztő volt, nem birtam elviselni ennyi gyönyört, amikor magamat ujjaztam az fele ennyire sem volt jó. Nagyon közel volt az orgazmus, Ádám fáradhatatlan szája és ujjai a csúcsra repitettek, hangosan sikoltoztam a gyönyörtől, csókkal kellett befogja a szám, mert nem akarta, hogy meghalljanak de addigra már a kintiek biztos tudták mit csinálunk. Miután magamhoz tértem az elképesztő orgazmusból észre vettem, hogy Ádám még fel van öltözve ezért hamar lehúztam a nadrágját és szembe találtam magam a kőkemény farkával. Egy darabig csak bámultam a hatalmas rudat, ő megkérdezte:
-Tetszik?
-Nagyon!- válaszolom és már rá is buktam. Előszőr csak a makkját falom be, óvatosan szivogatom, majd lejjebb megyek és befalok a rudból is valamennyit de az egészet nem tudom, mert túl nagy. Isteni ize van, szoptam le már más pasikat is de az nem volt ennyire izgató. Ő nagyokat nyög, megfogja a fejem és elkezdi dugni a számat.
-Ohh!! Igen ez az, szopjál még. Nagyon jó!! Ahh igen, olyan forró és szűk a szád!-ezekre a szavakra csak jobban beindulok, mindent beleadva szopom a nagy farkát majd azt mondja: -Ahh mindjárt elmegyek! Ez az, szopjad a faszom, gyorsabban!! Ahhhh!!- és elkezdi lőni a számba a forró gecit. Jó ize van, a legtöbbet lenyelem de egy kevés kifolyik a szám mellet.-Ez kurva jó volt, még soha nem szoptak ilyen jól.
-Örülök, hogy tetszett- mosolygok.Annak ellenére, hogy most élvezett egy hatalmasat a farka már megint kezd keményedni.
-Hmm nem semmi, már megint kemény vagy.-mondom.
-Csak azért mert nagyon kivánom a puncid. Muszáj megdugnom azt is.
-Akkor mire vársz?-kérdem s ennél több nem is kell, hanyat dönt és oda illeszti a farkát a puncim bejáratához. Lassan kezd behatolni majd nem birja tovább s egy gyors mozdulattal bevágja nekem. Nem is éreztem semmi fájdalmat,viszont a kéjtől, ami rám tört mikor teljesen bennem volt,hangosan nyögtem.
-Nagyon szűk és forró a puncid, imádom!-dicsér.
-Köszi, de mostmár basszál meg keményen, mert már nagyon rég erre vágyom.- És ő meg is teszi.Elkezd mozogni bennem, hatalmas farkával ingerel. Egyre gyorsabban és gyorsabban dug, mindketten nyögdécselünk. Egy idő után azt mondja forduljak meg mert hátulról is meg akar baszni, hogy lássa a csodás fenekem. Megfordulok, négykézlábra állok és megint belém nyomja a kemény faszát. Megragadja a csipőmet majd elkezd dugni. Ebben a pózban még mélyebben van bennem és ez megteszi a hatását, nagyon közel kerülök az orgazmushoz.
-Mindjárt elmegyek!- sikoltom.
-Ez az baby, élvezz el! Élvezz nekem!! Ahhh én is elmegyek!- morogja. Nem is kell sok, én már élvezek is majd egy nyögéssel ő is jön utánnam. Kikapja a farkát belőlem, ránt rajta még párat majd a hátamra veri a spermáját. Erőtlenül, kielégülten rogyunk le egymás mellé.
-Ez elképesztő volt-modom.
-Az biztos, életemben nem élveztem még ilyen nagyot!-feleli.
Én sem az igaz. Sokkal jobb volt mint azt elképzeltem, és annál is amikor magamnak csináltam. Ezután megbeszéltük, hogy majd még lesz folytatás hiszen jók vagyunk együtt, sőt elképesztőek.


Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Az asszony és a disznók, Melinda a farmon
Bálint Bá barátom sertéseket tenyésztet egy alföldi faluban. Egyszer kimentem hozzá a telepre, az egyik karámnál állt két munkással. Odaléptem hozzájuk, üdvözöltem őket.

– Jókor jöttél!- szólt Bálint Bá- Láthatsz egy kis disznó szexet!

Bálint Báék az anyakocák megtermékenyítését hagyományos módon intézték. Volt egy kan, Dezsőnek hívták, odavezették hoz....

A perverz fotós


Gyere be! – mondtam Andi-nek, miután kinyitottam a műtermem bejárati ajtaját.
- Szia! – mondta a lány szemlesütve. – Jó helyen járok? Lion Fotóstúdiót keresem.
- Jó helyen jársz, Laci vagyok, velem beszéltél telefonon.
A lányon láttam, hogy mennyire zavarban van, pedig a telefonban egy határozott nőt ismertem meg benne, aki tudja, mit akar, akinek konkrét elképzelése van. De....

ISMERKEDÉS 6.rész


Na közben Ildikó megérkezett,s igen morcos hangulatban volt,
azt még megértem hogy szereted a nőket s mindent meg is teszel értük hogy jól érezzék magukat veled!
Azt viszont nem értem hogy akkor mikor mi ketten már elég jól össze jöttünk akkor engem miért hagysz ki a jóból?Mikor tudod nagyon jól hogy én is szeretem ha jól megbasznak és kinyalják a pinámat,
Igazad van Ildikóm ....

Géza a kanegér


Géza a kanegér

Kedves Angéla!

Hiányzol...

Amióta itt vagyok a szanatóriumban, csak Rád gondolok. Nem tudom, miért nem jössz el meglátogatni, és ha felhívlak telefonon, miért vagy olyan kimért és hideg velem?

Mi van Veled immár hetek óta? Nagyon nyugtalan vagyok Miattad,....

A vonzó doktornő


Anyával együtt mentünk be a rendelőbe. Az íróasztal mögött egy harminc év körüli, magas, vékony, sötét hajó nő, az oldalsó, ügyintéző asztalnál egy csinos, fiatal lány ült.

A doktornőt nagyon vonzónak találtam. Intett, hogy foglaljunk helyet és megkérdezte, mi az érkezésünk oka. Anya azt válaszolta, hogy szeretné, ha az egészségem érdekében rutinszerűen megvizsgálna, mert ő hisz az....

Barátnőm és az első szadomazó szex


Sziasztok. A párom és én is 20 évesek vagyunk, nekem a fantáziám elég perverz, és sok dolog jár a fejemben a barátnőmmel kapcsolatban. Régóta szeretek nézegetni BDSM videókat, és élvezem, ahogy a nőket kínozzák benne. Elhatároztam, hogy ráveszem barátnőm, hogy legyen benne egy kisebb szadomazós játékban.

Nagyon sokáig próbáltam fűzni a fejét ezzel a dologgal, mindaddig, míg egy este....Szextörténet címkék

két ány | dugtuk | a cigány | transz | black widow |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.