Szállodai szadoszex


Megbeszéltünk egy találkát egy kissé eldugott helyen,nehogy valaki is meglásson. Értem jött autóval,majd egy szálloda felé vettük az irányt.Már a kocsiban izgalomba jöttem,hiszen megmondtam,ahogy meglátom,megőrülök. Nem egy alkalom volt,mikor vissza kellett volna fognom magam,mégis mikor mellettem állt,nem is hozzám beszélt harapdáltam a számat,nehezebben vettem a levegőt. Talán attól,tudom mit tenne velem. Szóval a szállodába érkezve,gyors bejelentkezés stb,majd felmentünk a szobába. Tudtam,hogy nem kell nekiessek,hiszen ő parancsol. Leültem az ágyra,és vártam az utasításait.
- Megnyugodtál?-kérdezte.
-Nem is voltam ideges.-válaszoltam.
-Nem hát,csak: jaaj,én félek ettől az egésztől,jó lenne,meg nem is,áá inkább csak sima menet...
-Ezeket mindig akkor mondom mikor nyugodt állapotomban vagyok.-vágtam közbe.
G az asztalnál állt,majd lassan elindult felém..
-És mikor be vagy izgulva? Akkor hogy látod?-suttogta.
Szemeiben láttam,mindjárt elkap.Végem. Egyre gyorsabban vert a szívem,a kezemmel összeszorítottam a takarót.
-Ilyenkor átadom magamat,a tiéd vagyok.
-Több sem kellett neki,felállított az ágyról,megfordított,a farka már kemény volt,éreztem,hiszen nekinyomta a fenekemnek. Mindkét keze a melleimet simogatta, csodás volt,lehelletét a nyakamon éreztem,sűrűn vettem a levegőt,halkan nyögdécseltem. Velem szembe fordult,és ledöntött az ágyra,levette a felsőmet,és a melltartómat,kezelésbe vette a melleimet. Már azt hittem megkegyelmez,és az ágyon két perc múlva megdug,mivel nem bírná sokáig,hogy ne nyomja tövig belém a farkát. De felállt,és kemény pillantása mindent elárult,húzta le a sliccét,én pedig készenlétben álltam,hogy bekaphassam a farkát. Amint előkerült a rejtekéből azonnal a számba vettem,és élvezettel szopni kezdtem. Gyengéden,mégis gyorsan csináltam.
-Ezaz,ohh.- nyögdécselt.
Imádom hallgatni,ahogy élvezi. Majd elvette a kezem,megmarkolta a hajam,és elkezdte baszni a számat. Óó istenem,kegyetlenül izgatott. Éreztem hogy nem bírja sokáig,a megérzéseim mindig jók,pár perc múlva teleélvezte a számat,én pedig az utolsó csepp spermát is kiszívtam belőle.
-Vetkőzz,megyünk zuhanyozni.
-Rendben főnök.-mosolyogtam.
Lassan ledobtam a gönceimet,közben még egyszer kétszer a mellemmel játszadozott,majd beértünk a fürdőbe. Elég forró vizet engedett,a csempe hideg volt. Ismét hátulról átölelt,de most a meztelen testemen éreztem minden érintését. Elkezdett lejjebb csúszni a keze,a puncim felé haladt.
- Aztarohadt!-nyögtem fel.
-Élvezed?
-Az nem kifejezés.-préseltem ki pár szót..
A csiklómat kezdte maszírozni,ami addigra már kemény volt. Közben a nyakam csókolgatta. Majd hirtelen a hideg csempének döntött és ujjai a nedves puncimba csusszantak.
-Jó isten!-kiáltottam fel.
-Pofa be,és élvezd.-befogta a számat.
Először lassan,majd egyre gyorsabban kezdett el ujjazni, én pedig egyre nagyobbakat nyögtem,már-már alig bírtam megtartani magam,éreztem,hogy közeledik,elfogok menni. De abbahagyta,az utolsó pillanatban térdre kényszerített.Persze én nem haboztam,azonnal szopni kezdtem. Imádtam. Tudtam,hogy eléggé bevadult,ezért a kezem már alapból nem használtam. Elfogja kapni a hajam,és jól szájbakúr,így is lett. Összefogta a hajam,és elkezdett egyre mélyebbre nyomulni a farkával. Ezellen kicsit tiltakoztam,mert nem megy a mélytorok. De nem engedett belőle.
-Hagyd,menni fog. Csak hadd irányítsalak.
Elkezdtem én mélyebbre nyomi a fejem,és lassacskán össze is jött,a farka már a torkomban mozgott. Kegyetlen tempóban csinálta,én pedig kegyetlenül nedvesedtem. Nemsokára ismét a számba élvezett. Mindketten megzuhanyoztunk,majd a szobába mentünk.
-Feküdj az ágyra!
Elfeküdtem,meztelen testemmel kitárulkozva,és vártam mi lesz. Tudtam körülbelül mire számítsak,hiszen megbeszéltük. A táskájából elővette a köteleket.
-Feküdj keresztbe, a fejed picikét lógjon le az ágyról.
Engedelmeskedtem,bár elég kényelmetlen volt elsőre. A kezeimet az ágy két végéhez kötötte,majd a lábaimat,a puncim teljesen védtelenül volt. A szememre is került valami,hogy semmit ne lássak.
Pár percig még valamit matatott,majd éreztem kezei érintését a mellemen. Vadul,keményen simogatott, bimbóim már kemények voltak. Egyszercsak a nyelvét éreztem. Felsóhajtottam,nagyon élveztem.Nem tudom mennyi időt játszadozhatott,mikor hirtelen megszűnt minden,se a nyelve,se a keze. Én pedig felizgulva várom mi a következő lépése. Nem kellett sokat várnom, a nyelvét éreztem a csiklómon.
-Ahh baszki! - kiáltottam fel kéjesen.
A kötelek megfeszültek,szabadulni akartam,nem tudom miért.
Lassan nyalta a csiklómat,körkörösen,szívogatta,én meg csak nyögdécseltem. Lejjebb haladt,benyalt a bejárathoz,bár addigra már kegyetlenül nedves voltam. Jó sokáig nyalt,majd két ujját becsúsztatta a puncimba,és ujjazni kezdett.
-Dugj már meg könyörgöm!! - kiabáltam.
-Kuss legyen!-válaszolt.
Szabadulni akartam,most már indokom is volt. Magamban akartam érezni a farkát. De jó erősen megkötözött,így nem tudtam mozogni nagyon. Csak a testem ringatózott,de hamar azt is lefogta, egyik keze a hasamon,másik a puncimat húzta feljebb,így mégjobb élmény volt,ahogy a nyelve a csiklómon játszik.
-Bazdki,elélvezek,jézusom!!
-Halljam,sikíts csak! Add ki magadból.
Nem kellett sok, a kötelek és a testem teljesen megfeszültek,a puncim lüktetni kezdett,és hangos,hosszas nyögések közepette elélveztem.
-Csodás vagy.-mondta. - Kitudod élvezni az egészet,és a tudtomra is adod mennyire jó.
-Te vagy a csodás,életemben nem élveztem még ekkorát!-lihegtem.
-Akkor most én jövök!
A szememen még rajta volt az a valami,de hallottam,ahogy sétál. A farkát a számhoz nyomta,rögtön kinyitottam,és benyeltem,ahogy illik.
-Oh igen!-nyögött fel.
Megfogta a nyakam és az állam közötti részt gyengéden,és dugni kezdte ismét a számat. Farka csak úgy tocsogott a nyálamtól,én pedig eközben újra rohadtul felizgultam. Hallottam,ahogy nyög,istenít engem,és a számat. Mindig igyekeztem neki jól csinálni. Most a melleimhez nyúl,farka továbbra is mozog,gyorsabb tempót diktál. Simogatja,morzsolgatja a mellbimbóimat, én halkan nyögök. Érzem,ahogy megfeszül a farka.
Ismét elélvez,most nem jön annyi geci,mint legutóbb,de van mit lenyelni. Ömlik belőle a forró sperma,imádom!
-Basszus bébi! Kegyetlen jó vagy. Imádom a szádat.
-Én is a tiedet!
-Még nem duglak meg,játszom veled.
-Eleget kínoztál!
-Ne pofázz vissza!
Befogtam a számat,nem szólalok meg. Ő parancsol.
Megfordít az ágyon,a hasamon fekszem.
-Mivel nem bírsz magaddal kicsit megbüntetlek.
-Büntess-szinte már kértem tőle..
Mellém ült,és lágyan a fenekemet paskolta.
-Egy hangot se!
Én csak bólintottam,eleget téve a kérésének.
Egyre nagyobbak voltak az ütések. Először fájt,de utána kezdtem élvezni,semmi fájdalmat nem éreztem a végére,csak hogy rohadtul élvezem.
Visszafordított,ismét a hátamon feküdtem. A szememről levette azt a kis kendőt.
-Most megkapod amit akartál.
Azzal belémvágta a kemény farkát. Akkorát nyögtem,még lehet,hogy mások is hallották,de kit érdekel.
Felemeltem a fejem,hogy lássam,istenem,ott nyomott. Kegyetlen tempóba döfte az érzékeny puncimat. Minden egyes nyomással közelebb kerültem az orgazmushoz.Nem kellett sok,sikítva elélveztem.Fél perc múlva kiszállt,és az arcomra élvezett.


Szextörténet ajánló:


Megbasztam egy régi ismerősömet


- Veszting! – szólt az unott hangú felszólítás. Megragadtam a kézifék fogantyúját, felhúztam a nyaka körül a gyűrűt, és hátralöktem a kart; a teherautó nagyot szusszant.
- Na ez ma nem volt olyan katasztrofális. Holnap találkozunk, viszlát! – és az oktató le is mászott a fülkéből, hogy rágyújthasson, nem hagyva időd bármiféle válaszra. Eltapostam a motort, megragadtam az ülés mögött heverő ....

Délután szexmasszázs


Elegem volt a napból. Az éjszaka alig aludtam, bolondos álmok űzték el nyugalmam, és reggelre egy halom zűrös ügyet találtam az asztalomon. Nyugalomra, csendre és békére vágytam. Szerettem volna, ha valaki kimasszírozza testemből a feszültséget. A liftbe szállva lehunytam szemem és elképzeltem, ahogy meztelenül fekszem egy masszázságyon, halk zene simogatja fülem, és az illóolajos mécses kényeztet....

Erotikus novella


Sötét szemek vágyat ragyognak, indulatok csorognak folyami ereimben. Fellobbanó pillanat. A falnak támaszkodva ízlelni csókokat.
Legyen a ma neve, gyilkolni fehér papírt hegyes tintával. Semmi értelme. Bámulatos milyen ügyesek! Mit tudok mutatni én ezeknek? Míg tart a Monti-csárdás, testek pörögnek rá megállás nélkül, ámulom a koreográfiát, elegancia, könnyedség az ugrássorokban, látványila....

Meglepi...


… visszaérkeztünk a szállodaszobába…
Odalépek a mini bárhoz és kiveszem belőle az előző este berakott vörösbort, helyére téve az újakat. Az ágy szélére huppansz, amíg a dugóval babrálok… csordultig töltöm a két poharat, majd egyiket átadom neked… koccintunk és jókora adagot lehúzunk belőle…odahajolok és gyengéden szájon csókollak. Érzem az ajkadon a hűvösen kellemes ízt.
Az előző....

A feleségem, és a nagyfaszú igazgató


38 éves vagyok, nős. Márti, a feleségem 35. A szexuális életünk a gyerek születése után, - ennek is már nyolc éve - teljesen ellaposodott. Előtte nagyon jó volt az ágyban, és rettentően élvezte a szexet.
Próbálkoztam, beszélni róla, és akkor mindig türelemre intett. De meddig? A feszültséget általában sportolással vezettem le, úgyhogy én is megtartottam a jó kondimat. Általában tetszettem ....

Répa van a seggembe és verem a faszom


Kedves Kamionosom küldött egy telefonszámot,hogy hívjam fel és ha tetszik akkor ketten fognak baszni engem mert izgalmas látvány ahogy fasszal a picsámban sírok egy másik faszért. Megtettem felhívtam és láss csodát a hangjára felizgultam pedig még csak azt mondta, hogy rendben de Õ stabil partnert keres akivel összeköltözhetne. Egy óra beszélgetés után már ott tartottunk, hogy mindent tudtunk egym....
Szextörténet címkék

koszorus | feleségem kutyával kefél | három srác | 60 év | izzad |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.