Szállodai szadoszex


Megbeszéltünk egy találkát egy kissé eldugott helyen,nehogy valaki is meglásson. Értem jött autóval,majd egy szálloda felé vettük az irányt.Már a kocsiban izgalomba jöttem,hiszen megmondtam,ahogy meglátom,megőrülök. Nem egy alkalom volt,mikor vissza kellett volna fognom magam,mégis mikor mellettem állt,nem is hozzám beszélt harapdáltam a számat,nehezebben vettem a levegőt. Talán attól,tudom mit tenne velem. Szóval a szállodába érkezve,gyors bejelentkezés stb,majd felmentünk a szobába. Tudtam,hogy nem kell nekiessek,hiszen ő parancsol. Leültem az ágyra,és vártam az utasításait.
- Megnyugodtál?-kérdezte.
-Nem is voltam ideges.-válaszoltam.
-Nem hát,csak: jaaj,én félek ettől az egésztől,jó lenne,meg nem is,áá inkább csak sima menet...
-Ezeket mindig akkor mondom mikor nyugodt állapotomban vagyok.-vágtam közbe.
G az asztalnál állt,majd lassan elindult felém..
-És mikor be vagy izgulva? Akkor hogy látod?-suttogta.
Szemeiben láttam,mindjárt elkap.Végem. Egyre gyorsabban vert a szívem,a kezemmel összeszorítottam a takarót.
-Ilyenkor átadom magamat,a tiéd vagyok.
-Több sem kellett neki,felállított az ágyról,megfordított,a farka már kemény volt,éreztem,hiszen nekinyomta a fenekemnek. Mindkét keze a melleimet simogatta, csodás volt,lehelletét a nyakamon éreztem,sűrűn vettem a levegőt,halkan nyögdécseltem. Velem szembe fordult,és ledöntött az ágyra,levette a felsőmet,és a melltartómat,kezelésbe vette a melleimet. Már azt hittem megkegyelmez,és az ágyon két perc múlva megdug,mivel nem bírná sokáig,hogy ne nyomja tövig belém a farkát. De felállt,és kemény pillantása mindent elárult,húzta le a sliccét,én pedig készenlétben álltam,hogy bekaphassam a farkát. Amint előkerült a rejtekéből azonnal a számba vettem,és élvezettel szopni kezdtem. Gyengéden,mégis gyorsan csináltam.
-Ezaz,ohh.- nyögdécselt.
Imádom hallgatni,ahogy élvezi. Majd elvette a kezem,megmarkolta a hajam,és elkezdte baszni a számat. Óó istenem,kegyetlenül izgatott. Éreztem hogy nem bírja sokáig,a megérzéseim mindig jók,pár perc múlva teleélvezte a számat,én pedig az utolsó csepp spermát is kiszívtam belőle.
-Vetkőzz,megyünk zuhanyozni.
-Rendben főnök.-mosolyogtam.
Lassan ledobtam a gönceimet,közben még egyszer kétszer a mellemmel játszadozott,majd beértünk a fürdőbe. Elég forró vizet engedett,a csempe hideg volt. Ismét hátulról átölelt,de most a meztelen testemen éreztem minden érintését. Elkezdett lejjebb csúszni a keze,a puncim felé haladt.
- Aztarohadt!-nyögtem fel.
-Élvezed?
-Az nem kifejezés.-préseltem ki pár szót..
A csiklómat kezdte maszírozni,ami addigra már kemény volt. Közben a nyakam csókolgatta. Majd hirtelen a hideg csempének döntött és ujjai a nedves puncimba csusszantak.
-Jó isten!-kiáltottam fel.
-Pofa be,és élvezd.-befogta a számat.
Először lassan,majd egyre gyorsabban kezdett el ujjazni, én pedig egyre nagyobbakat nyögtem,már-már alig bírtam megtartani magam,éreztem,hogy közeledik,elfogok menni. De abbahagyta,az utolsó pillanatban térdre kényszerített.Persze én nem haboztam,azonnal szopni kezdtem. Imádtam. Tudtam,hogy eléggé bevadult,ezért a kezem már alapból nem használtam. Elfogja kapni a hajam,és jól szájbakúr,így is lett. Összefogta a hajam,és elkezdett egyre mélyebbre nyomulni a farkával. Ezellen kicsit tiltakoztam,mert nem megy a mélytorok. De nem engedett belőle.
-Hagyd,menni fog. Csak hadd irányítsalak.
Elkezdtem én mélyebbre nyomi a fejem,és lassacskán össze is jött,a farka már a torkomban mozgott. Kegyetlen tempóban csinálta,én pedig kegyetlenül nedvesedtem. Nemsokára ismét a számba élvezett. Mindketten megzuhanyoztunk,majd a szobába mentünk.
-Feküdj az ágyra!
Elfeküdtem,meztelen testemmel kitárulkozva,és vártam mi lesz. Tudtam körülbelül mire számítsak,hiszen megbeszéltük. A táskájából elővette a köteleket.
-Feküdj keresztbe, a fejed picikét lógjon le az ágyról.
Engedelmeskedtem,bár elég kényelmetlen volt elsőre. A kezeimet az ágy két végéhez kötötte,majd a lábaimat,a puncim teljesen védtelenül volt. A szememre is került valami,hogy semmit ne lássak.
Pár percig még valamit matatott,majd éreztem kezei érintését a mellemen. Vadul,keményen simogatott, bimbóim már kemények voltak. Egyszercsak a nyelvét éreztem. Felsóhajtottam,nagyon élveztem.Nem tudom mennyi időt játszadozhatott,mikor hirtelen megszűnt minden,se a nyelve,se a keze. Én pedig felizgulva várom mi a következő lépése. Nem kellett sokat várnom, a nyelvét éreztem a csiklómon.
-Ahh baszki! - kiáltottam fel kéjesen.
A kötelek megfeszültek,szabadulni akartam,nem tudom miért.
Lassan nyalta a csiklómat,körkörösen,szívogatta,én meg csak nyögdécseltem. Lejjebb haladt,benyalt a bejárathoz,bár addigra már kegyetlenül nedves voltam. Jó sokáig nyalt,majd két ujját becsúsztatta a puncimba,és ujjazni kezdett.
-Dugj már meg könyörgöm!! - kiabáltam.
-Kuss legyen!-válaszolt.
Szabadulni akartam,most már indokom is volt. Magamban akartam érezni a farkát. De jó erősen megkötözött,így nem tudtam mozogni nagyon. Csak a testem ringatózott,de hamar azt is lefogta, egyik keze a hasamon,másik a puncimat húzta feljebb,így mégjobb élmény volt,ahogy a nyelve a csiklómon játszik.
-Bazdki,elélvezek,jézusom!!
-Halljam,sikíts csak! Add ki magadból.
Nem kellett sok, a kötelek és a testem teljesen megfeszültek,a puncim lüktetni kezdett,és hangos,hosszas nyögések közepette elélveztem.
-Csodás vagy.-mondta. - Kitudod élvezni az egészet,és a tudtomra is adod mennyire jó.
-Te vagy a csodás,életemben nem élveztem még ekkorát!-lihegtem.
-Akkor most én jövök!
A szememen még rajta volt az a valami,de hallottam,ahogy sétál. A farkát a számhoz nyomta,rögtön kinyitottam,és benyeltem,ahogy illik.
-Oh igen!-nyögött fel.
Megfogta a nyakam és az állam közötti részt gyengéden,és dugni kezdte ismét a számat. Farka csak úgy tocsogott a nyálamtól,én pedig eközben újra rohadtul felizgultam. Hallottam,ahogy nyög,istenít engem,és a számat. Mindig igyekeztem neki jól csinálni. Most a melleimhez nyúl,farka továbbra is mozog,gyorsabb tempót diktál. Simogatja,morzsolgatja a mellbimbóimat, én halkan nyögök. Érzem,ahogy megfeszül a farka.
Ismét elélvez,most nem jön annyi geci,mint legutóbb,de van mit lenyelni. Ömlik belőle a forró sperma,imádom!
-Basszus bébi! Kegyetlen jó vagy. Imádom a szádat.
-Én is a tiedet!
-Még nem duglak meg,játszom veled.
-Eleget kínoztál!
-Ne pofázz vissza!
Befogtam a számat,nem szólalok meg. Ő parancsol.
Megfordít az ágyon,a hasamon fekszem.
-Mivel nem bírsz magaddal kicsit megbüntetlek.
-Büntess-szinte már kértem tőle..
Mellém ült,és lágyan a fenekemet paskolta.
-Egy hangot se!
Én csak bólintottam,eleget téve a kérésének.
Egyre nagyobbak voltak az ütések. Először fájt,de utána kezdtem élvezni,semmi fájdalmat nem éreztem a végére,csak hogy rohadtul élvezem.
Visszafordított,ismét a hátamon feküdtem. A szememről levette azt a kis kendőt.
-Most megkapod amit akartál.
Azzal belémvágta a kemény farkát. Akkorát nyögtem,még lehet,hogy mások is hallották,de kit érdekel.
Felemeltem a fejem,hogy lássam,istenem,ott nyomott. Kegyetlen tempóba döfte az érzékeny puncimat. Minden egyes nyomással közelebb kerültem az orgazmushoz.Nem kellett sok,sikítva elélveztem.Fél perc múlva kiszállt,és az arcomra élvezett.


Szextörténet ajánló:


Házibuli Nikivel, gruppen lett a vége


Egy szeptemberi forró, fülledt éjszakán, barátnőmmel, házibuliba voltunk hivatalosak a barátnőjéhez Nikihez.
Mint minden buliban folyt a pia, a hangulat egyre jobb volt.
Nikiről tudni kell, hogy finoman szólva is imádta a faszt, és a drogot és ekkor már
jó ideje nem járt benne senki, amit igen nehezen viselt.Mivel már mindenkiben volt töltet rendesen, így a gátlások is oldotta....

Szex a moziban


Moziba megyek. Sikerül az utolsó sorba jegyet vennem és amikor néhány perccel a kezdés után óvatosan benyitok, örömmel látom, hogy a leghátsó sor majdnem teljesen üres. Kabát le, azután kedvemre elnyúlok a szélén és bámulom a vásznat. A filmrol hamarosan kiderül, hogy "mélyértelmű művészfilmnek" szánt felületes faszság. Körülnézek, mi a többiek véleménye: vegyes, nézik is meg fészkelődnek is, a tő....

A mi első hármasunk.


Az egész talán azzal kezdődött, hogy kicsit sokára élvezek el. A hármas gondolata a férjem fejében született: előjáték során olykor a fülembe duruzsolta, hogy képzeljem el, hogy még két férfikéz simogat, vagy hogy a nyelvével besegít. Eleinte csak mosolyogtam rajta, de melegséggel töltött el a képzelgés. Aztán a gondolat el lett vetve, és elkezdett foglalkoztatni: milyen lenne egyszerre két férfiv....

Órgazmus a strandom


Tavaly júliusban egyedül mentem strandra nagyon meleg volt 11-h ra ki is értem a strandra vittem egy felfújható fotelmatracot és próbáltam egy olyan helyet nézni ahol nem süt rám a nap egész nap volt is távolabb egy nagyobb lombos fa az alá raktam a plédemet mellé a gumimatrit tudni kell hogy egyréyzes nagyon fényes fűrdőruhában voltam nekem az a kedvencem szóval el kezdtem pumpálni a matracot jó....

Ketten dugtuk a barátnőmet


A barátnőm egy igazi főnyeremény. Több mint egy éve vagyunk együtt és hatalmas a szerelem. A szex pedig valami Isteni. Egy igazi vadmacska aki mindenben benne van, mindent szívesen kipróbál. Nem finnyás, nem undorodik semmitől. Egyik este átlagos este a szokásos pohár borunkat kortyolgattuk amikor is feljött a szex téma. Régi kalandokról meséltünk, legjobb és legrosszabb szexuális élményeinkről. T....

Kefélés sztárokkal, erotikus fantázia


Este van. Mindenki alszik, s a tv-ben sincs olyan program, ami érdekelne. A virtuális szupersztrádáról is letértem már. Ideje aludni. Lefekszem, magamra húzom a paplant, s becsukom a szemem.

Álmomban arra ébredek, hogy egy út szélén bandukolok valahol az Egyesült Államokban. Közel és távol semmi nyoma az életnek. Lassan közeledik az este és elkezd sötétedni. A távolban egy autó fén....Szextörténet címkék

keresztcsont | kitöltött | leszbi tanar | pap | járőr |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.