Kukkoló vagyok


Egy szerdai napon történt a suliban. Sanyitól kölcsönkértem egy pendrive-ot, amin volt rajta egy számítógépes játék. 9-kor oda adta nekem. A tanár egyszercsak megszólalt,hogy 11-kor már lehet hazamenni, mert rövidített órák lesznek. Természetesen mindenki örült ennek. (Merthát ki nem? :) )

Mikor véget ért az utolsó óra is, szóltam Sanyinak, hogy délután vissza tudom neki vinni a pendrive-ot. Mentem egyből haza feltelepíteni, majd bepakoltam, és ettem egy kicsit. Amikor végeztem azonnal mentem a háza felé. Úgy 20 perc alatt ott is voltam. Éppen csengetni akartam, ám furcsa hangokat hallottam. Nem értettem akkor, ezért gondoltam meglesem a hátsó ablaknál mi történik. Éppen Kitti ott térdelt Sanyi előtt meztelenül, és ő maga is az volt. Kicsit kikerekedett a szemem, hogy most azt fogják csinálni, amire gondolok. Kitti odahajolt Sándor farkához és finoman elkezdte leszopni. Néha-néha láttam, hogy be is torkozza. Sanyi az egyik kezével elkezdte simogatni az arcát, majd utána szép hosszú szőke haját. Kitti annyira élvezte azt, hogy leszopta Sándort, hogy egyre gyakrabban nyögött. Szép kék szemei csak úgy tapadtak Sanyi férfiasságára. Ő maga már érezte, hogy el fog élvezni, ezért szólt Kittinek,hogy hamarosan jön. A szopás tempója egyre csak gyorsult. Sanyi halkan megszólalt hogy: "jövök", de ez Kittit nem érdekelte, a szájában hagyta. Ekkor láttam, hogy teste megfeszül, és mély hanggal elélvezett egyenesen Kitti szájába. Szépen lenyalta farkáról a spermát, amíg tiszta nem lett. Én meg konkréten majd meghaltam, nem bírtam uralkodni a farkamon. Ha valaki meglátott volna én tuti kínban lettem volna, ami nem csoda, mert hát...nem lett volna kellemes élmény, hogyha sátorral a nadrágomon vettek volna észre. Eközben Sándor megint megkeményedett, és lefektette Kittit az ágyra. Megmarkolta szép kerek feszes seggét és hátulról elkezdte megbaszni a pináját. Először csak lassan, majd szép fokozatosan gyorsított. Kitti az orgazmus határánál volt, ezért Sándor lassított és hagyta, hogy az orgazmusa lecsillapodjon. Ekkor abba hagyták. Én magamban megkérdeztem, hogy: "miért nem folytatják?"

Csak azért nem, mert most a 69 következett. Most Kitti bevadult, és olyan gyorsan szopta az erektől duzzadó faszt, hogy Sanyi azonnal elélvezett, de Sanyi sem hagyta, hogy ez a kislány úgy menjen el, hogy ne élvezne el, ezért ő is gyorsan elkezdte nyalni a nedves punciját, és az egyik kezével a csiklóját izgatta. El is élvezett. Azt láttam, hogy már kezdenek felöltözni. Gyorsan a sarokban elbújtam, mikor a kapuhoz értek. Gyorsan egy búcsúcsókot adtak egymásnak. Kitti már el is ment, de Sándort nem hagytam.

-Szia Sanyi!
-Hello!
-Vissza hoztam a pendrive-odat.
-Okés, köszi.
-Én köszönöm.
-Na én megyek, szia.
-Lassan a testtel Sanyikám. Mondd csak, mi volt ez az előbb Kittivel? - kérdeztem csodálkozva.
-M...miről beszélsz? - kérdezte zavarodottan.
-Ne add a hülyét, láttam mit csináltatok - feletem.
-Láttál minket?
-Mindent.
-Hhhaaahhjjj....gyere be, elmesélem. - felelte.

Mielőtt belekezdett volna, hozott nekem egy pohár kólát.

-Na Sanyi, mesélj.
-Nos, minden akkor kezdődött, amikor véget ért az utolsó óra. Elmentél, én akkor gondoltam azt, hogy meghívom Kittit a házamba játszani a gépen vagy ilyesmi. Tudod, én nagyon szerelmes vagyok belé. Odamentem hozzá, megkérdeztem. Azt mondta, hogy "persze, miért ne?". Azt hittem, hogy nem jön össze és fenéért próbálkoztam. Úgy látom mégse. Gyorsan felpattantunk a biciklire, és a házunkhoz értünk. Bementünk, és kérdem tőle: "kérsz valamit inni?" Erre ő: "csak egy pohár vizet kérnék".

Éppen öntöttem volna, mikor oda jött hozzám és megsimogatott. A fülembe súgta, hogy kíván engem. Azt akarta, hogy elégítsem ki. Azt hittem nem jól hallom, amit mondott, ezért csak álltam tétlenül, mint fasz a lakodalomban. Oda sétált hozzám és szenvedélyesen megcsókolt. Úgy két perc csókolózás után a szobába vezetett, és levetkőzött. Megkért arra, hogy én is vetkőzzek le, meg is tettem. Majd letérdelt elém és ezt mondta: "adok neked egy kis ajándékot, csak, mert ilyen helyes vagy". És szerintem a többit innen már tudod.

-Wow...és milyen érzés volt megbaszni?
-Egyszerűen mennyei. Sohasem éreztem ilyen finom érzést.
-Figyelj...bevallom neked, nekem nagyon tetszett az, mikor figyeltelek titeket. - mondtam nevetve.
-Állt a faszod is?
-Szerinted? Na, de mindegy, most megyek.
-Várj, kikísérlek.
-Na, hello Sanyikám, csak így tovább - jegyeztem meg nevetve.
-Szia, remélem ki is vered erre - mondta röhögve.

Másnap visszamentünk a suliba és minden a normális kerékvágásban ment tovább. Valamiért.


Szextörténet ajánló:


Análszex a feleségemmel


A feleségemmel nyolc éve házasodtunk össze,ő 29 éves én 30, van három gyerekünk. Izabella, a feleségem, egy hónapja ment vissza dolgozni. Egy nagy szupermarketben pénztáros.
A szexuális életünkkel nem volt semmi gond, bár mintha egy kicsit ritkán került volna rá sor.
Izabella munkarendje szerint hol délelőttös, hol délutános műszakban dolgozik, és mivel én állandóan délutános vagyok,....

Dugás az iskolai szertárban


Mindenki arról álmodik, hogy a gimnáziumban menő, és sikeres lesz. Velem nem így volt. Visszahúzódó lány voltam, még 12. év közepén is csak némán figyeltem a cselekményeket körülöttem. Természetesen voltak barátaim csak iskolai körökön kívül. Nem szerettem az osztályomat.
Az évfolyamon volt egy fiú, akivel remekül kijöttünk, és sokat beszélgettünk. De nem mentem oda hozzá a suliban. Nem vol....

Travi szex kaland


Nyári meleg este volt. Hazafelé kerékpároztam egy kisebb túra végeztével. Megpillantottam egy tavat, közelebb kerekeztem, és láttam,hogy elég tiszta a víz. Megálltam, és mivel sehol senki - gondoltam egyet - , levetköztem meztelenre, hogy megfürödjek a habokban, lemosva az út porát.

A víz nagyon kellemesen hüs volt, jól is esett lubickolni. Egészen erotikus érzés volt, ahogy a víz n....

Egy buzi gyerekkora


Egy buzi gyerekkora

Egy vidéki kisvárosban éltem nudista szüleimmel ahol a meztelenség nem volt tabu otthon a lakásban sem így naponta láthattam apám szõrös, combjait verdesõ faszát, lúdtojásnyi tökeit, anyám finoman telt testét, ringó melleit, gömbölyû seggét, esõerdõhöz hasonlítható dzsungelét!


12 éves voltam éppen fürdetett különösen ügyelve a fütyi tisztaságára ....

Maszti a fürdőben


Támadt egy jó ötletem, hogy a fürdés ne legyen monoton, és ebben egy lufi volt a segítségemre. Húgomnak születésnapja volt, és onnan megmaradt pár darab lufi. Még mindig szeretek a lufival játszani, rendszerint bátyámat szívatom, beletöltök egy kis vizet, és rádobom... Nos, most nem így volt.


Fürödni készültem, amikor gondoltam egyet, és bevittem magammal egy lufit.
<....

Keresztanyuval szex


Egy nyári nap elhívott magához a keresztanyám tudni kellett róla hogy egy molett hatalmas mellekkel rendelkező nő volt többször is vertem rá
Elhívott magához hogy segítsek valamit elmegyek latom hogy melltartó nincs rajta se bugyi csak egy ilyen hálóing szerű csináljuk a munkát de a bránerem már nagyon kemény alig bírtam magammal egyszer el kellett mennem mögötte de olyan mázlim volt hogy ....
Szextörténet címkék

michelle | Ürülék | hangban | rám ült | szerenád |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.