Unokahúgik partiban


A történet ott kezdődik, hogy van két meseszép unokahúgom akik ikrek. Hívjuk őket Jankának és Eszternek.
Janka szőke igen formás lány és kettejük közül ő a dominánsabb, Eszter feketehajú kicsit kisebb idomokkal rendelkezik mint Janka.
Nem messze laknak tőlünk így mikor erre járnak mindig benéznek hozzánk. Egy ilyen látogatás alkalmával beszéltük meg, hogy el kellene menni közösen egyet bulizni.
A terveket tettek követték és több alkalommal is eljöttek hozzánk bulizni. Ahogy jött a nyár és a lányok rakták fel a netre a képeket, hogy strandolnak meg napoznak egyszerűen megbabonáztak a formás idomaikkal. Majd a nyár közepén az egész család elment nyaralni csak én nem tudtam menni, mert későn szóltak és leadtam a beosztást így itthon maradtam. A szombat estéim mindig szabadok voltak hát gondoltam elmegyek bulizok egy kicsit a haverokkal. Ám péntek este felhívott Janka, hogy szombaton átjönnének és volna-e kedvünk elmenni bulizni. Mondtam, hogy mindenki elment nyaralni csak én maradtam itthon.
- Egyedül vagy otthon?
- Igen. – mondtam
- Akkor akár ma is átmehetnénk nem?
- Hát ha eléritek az utolsó buszt akkor gyertek. (ugyanis 40 kilométerre laknak tőlünk)
- Ok, siketünk.
- Ha elértétek csöngess meg.
- Rendben szia. – és lecsapta a telefont.
Gondoltam úgyse érik el a buszt így nekiálltam egy kis filmezésnek. Már ment egy ideje a film mikor valaki csöngettet. Gondoltam biztos valamelyik szomszéd mert társasház negyedik emeletén lakunk és van egy-két „kedves” szomszéd. Mivel egyedül voltam otthon egy szál gatyában voltam. Elindultam ajtót nyitni azzal, hogy gyors elzavarom. Mikor kinyitottam az ajtót Janka és Eszter álltak ott bomba ruhában és nem kevés cuccal.
- Hát ti, hogy kerültök ide és, hogy jutottatok be a lépcsőházba?
- Hát meg akartunk lepni. - mondták egyszerre.
- Sikerült, de várjatok magamra kell kapnom valamit.
- Jó csak engedj be, mert leszakad a karom. – mondta Janka.
Beengedtem a két meseszép lányt és ahogy beléptek jobban szemügyre vettem őket egyszerűen hatalmas merevedésem lett. Reméltem, hogy nem vették észre gyors bementem a szobámba és felkaptam egy rövidnadrágot. Július lévén brutális meleg volt még éjszaka is. Mire kiértem a két lány ott állt a nappaliban és épp a felsőjüket szedték le magukról. Csak néztem, hogy mire készülnek
- Nem zavar ha bikiniben leszünk?
- Nem, persze ha nektek így kényelmesebb. – mondtam miközben nyeltem egy nagyot.
A két lány pillanatok alatt bikiniben volt Jankán egy baromi szexi kék bikini míg Eszteren egy kis cuki rózsaszín bikini volt. Kiültünk az erkélyre és beszélgettünk közben kinyitottam egy finom bort amit még a születésnapomra kaptam. Telt az este és kezdtünk álmosak lenni így nyugovóra tértünk. Tesóm szobájában szállásoltam el őket és lefeküdtünk. Hajnal tájban arra ébredtem, hogy szomjas vagyok így felkeltem és elindultam, hogy igyak egy kis vizet. Ahogy a nappaliba léptem fura mocorgásra lettem figyelmes. Mivel nagyon meleg volt így minden ajtó és ablak nyitva volt így a lányok ajtaja is, mikor oda értem bepillantottam és elakadt a lélegzetem. Eszter Jankán feküdt és vadul csókolóztak. Hihetetlen ez a két meseszép lány egy szobával mellettem szeretkezik nem törődve azzal, hogy hol vannak. Csak néztem ahogy falják egymást. Eszter egyszer csak keresztbe tette a lábát és punciját Jankáéhoz illesztve kezdett el ütemesen mozogni, de közben egy pillanatra sem hagyta abba testvére csókolását. Már azon gondolkodtam, hogy oda megyek ekkor szinte egyszerre élveztek el. Mikor lenyugodtak halkan csak ennyit mondott Janka:
- Ah ez nagyon jó volt Eszter.
- Nekem is és nagyon szeretlek. – majd egy forró csókot váltottak és egymás karjaiban elaludtak.
Alig hittem el amit láttam és visszamentem a szobámba anélkül, hogy ittam volna.
Reggel mikor felkeltem a két lány még mindig egymás karjában édesen aludt. Gondoltam mire felkelnek csinálok egy kis reggelit és csendben nekiláttam a munkának.
Mikor felkeltek már terített asztal várta őket.
- Na jól aludtatok? – kérdeztem.
- Igen nagyon. – mondta Janka.
- Mihez volna ma kedvetek?
- Hát igazából amíg ilyen meleg van semmihez, de jó lenne egy kicsit napozni. – mondta Eszter.
- Ott a másik terasz ott tudtok napozni.
- Szuper. – mondta Janka.
Miközben reggeliztünk csak néztem őket ahogy ülnek egymás mellett és fogyasztják a reggelit. Mikor végeztünk mondtam, hogy hagyják majd én elintézem és menjenek nyugodtan napozni. Így is tettek és kifeküdtek az erkélyre, már legalább egy órája feküdtek ott amikor gondoltam megtréfálom őket és egy pohár hideg vizet öntöttem ki az ajtón. Mind a két lányt elérte, de Janka kapta a nagyobbik részét.
Nagyot sikítottak és felugrottak de mivel a bikini felsőjüket kikapcsolták mind a kettő ott állt felső nélkül így láthattam csodás kebleiket.
- Melegetek van? – kérdeztem cinikusan utalva a hiányzó ruhadarabra.
- Nagyon. – mondta Janka miközben kezét mellei elé tette.
- Ha szeretnétek nyugodtan dobjatok le mindent engem nem zavar.
- Ezt komolyan mondod? – kérdezte Eszter.
- Persze hiszen itt szinte itthon vagytok.
- De mi van ha valaki meglát? – nyugtalankodott Eszter.
- Itt nem látnak meg nyugi.
Ezzel vissza mentem a lakásba és hagytam őket tovább napozni. Telt múlt az idő és egyszer csak ott állt mellettem Janka teljesen pucéran. Felnéztem és közvetlen közelről láthattam formás nem túl nagy de annál izgatóbb melleit és a simára borotvált punciját. Szinte azonnal megmozdult a szerszámom alul és reméltem, hogy nem veszi észre.
- Mit szeretnél Janka?
- Neked nincs meleged?
- De egy kicsit.
- Akkor rajtad miért van ruha?
- Mert én vagyok a házigazda.
- Nyugodtan vesd le minket nem zavar.
Miután ezeket mondta leült mellém és nézett, hogy elkezdek-e vetkőzni
- De nincs rajtam fürdőnadrág.
- Hát akkor vegyél fel egyet. – mondta mosolyogva.
- Amíg átöltözők kimész?
- Miért szégyenlős vagy?
Nem akartam mondani, hogy konkrétan úgy áll a farkam mint a cövek.
- Nem csak…
- Csak?
- Hát tudod van egy kis dolog és inkább egyedül szeretnék átöltözni.
- Milyen kis dolog? – értetlenkedett.
- Háát őőő azt inkább nem részletezném.
- De részletezd csak.
- Tudod a biológia nem nézi, hogy ki kinek a rokona és, hogy itt vagy mellettem teljesen pucéran hát elég érdekes a helyzet, mert gyönyörű tested van.
- Ja szóval erről van szó – mondta – semmi gond nyugodtan átveheted.
- Hát jó.
És elkezdtem vetkőzni mikor levetettem a nadrágon és már csak a gatyám zárta el a szerszámom Janka szeme elkerekedet és tátott szájjal nézett.
- Mi az?
- Úh neked aztán nem kicsi a farkad és ráadásul milyen merev. Csak nem én okoztam ezt?
- De ezt te okoztad egész pontosan.
Ekkor olyan történt amire soha az életben nem gondoltam volna. Janka felállt és odajött hozzám és azt mondta:
- Mivel így magunkban vagyunk így talán segíthetünk a problémán így kettesben.
- És mi lesz ha Eszter meglátja?
- Semmi sőt majd figyeld meg, hogy még jobb lesz.
Ezek után egy mozdulattal lerántotta a gatyámat és teljesen mellém állt aminek következtében a farkam a puncijához ért. Ekkor megfogtam a fenekét még közelebb húztam és szenvedélyesen megcsókoltam ezt a meseszép kis szőke lányt.
Ott csókolóztunk a szobámban mikor nem bírtam tovább és az ágyamra fektettem. Ott is tovább csókoltam, de már elkezdtem felfedezni csodás testét is. Elkezdtem csókolgatni a nyakát majd a kulcs csontját és végre elértem a melleihez. Csodás mellei voltak bekaptam az egyiket és keményen szívni kezdtem. Ezeket sóhajokkal díjazta és beletúrt a hajamba. Ezek után haladtam lefelé és a combjait borítottam el csókokkal majd nem bírtam tovább és a puncijára is adtam egy puszit.
- Ah nagyon jó csináld még. - nyögte.
Ekkor a csiklóját kezdtem el izgatni aminek hatására kicsit megemelte a csípőjét. Ekkor bedugtam középső ujjam a puncijába és elkezdtem ki be mozgatni. Egyre szaporábban vette a levegőt én pedig egyre csak mozgattam benne ujjamat. Egyszer csak megremegett és egy sikoly keretében hatalmasat élvezett.
- Ez fergeteges volt.
- És még nincs vége. - mondtam.
- Tudom mert most én következem.
Ezek után hanyatt akart fektetni, de nem engedtem
- Mi a baj?
- Semmi csak nem szoktam engedni, hogy a lányok ennyire irányítsanak.
- De miért?
- Csak egyszerűen nem engedem és ennyi.
- Én csak jót akarok neked olyat amilyet te okoztál nekem.
- De...
A mondatot már nem tudtam folytatni, mert már be is kapta a szerszámom és mohón szopni kezdte. Fergeteges volt ahogy csinálta, de leállítottam.
Ekkor hanyatt fektettem és épp mikor be akartam tolni farkam a puncijába kapcsoltam, hogy nincs óvszer nálam.
- Mi a baj? - kérdezte.
- Nincs nálam gumi.
- És?
- Ezt, hogy érted?
- Én szedek gyógyszert szóval nyugi.
Ezek után nem volt megállás. Szépen lassan betoltam a farkam a puncijába amit egy hangos sóhajjal díjazott. Újra elkezdtünk csókolózni miközben ütemesen dugtam ezt a csodaszép csajt. Elvesztünk egymás ölelésében és csókolásában teljesen elfelejtettük Esztert és csak egymással voltunk elfoglalva. Janka lélegzete egyre szaporább lett ahogy egyre szaporábban löktem és éreztem, hogy lassan a csúcsra ér ezért kihúztam a farkamat abból a csodás punciból és csókokkal borítottam be testét. Hosszan elidőztem a mellein majd szépen lassan le a hasára és vissza. Mikor újra vissza értem az arcához zihálva annyit mondott:
- Ne kínozz tovább!! Nem bírom már.
Ekkor újra bedugtam a farkam és elkezdtem ki be járatni benne a szerszámomat. Tényleg nagyon közel lehetett a csúcshoz mert négy vagy öt lökés után magához szorított és egy elfojtott sikoly keretében hatalmasat élvezet. Amíg a gyönyör hullámai csillapodtak benne addig sem hagytam abba a kényeztetését. Mikor végre lenyugodott megcsókolt és azt mondta:
- Ah ez életem legjobb napja és ezt te okoztad nekem. Nagyon szeretlek. – mondta.
- És még nincs vége sőt messze nincs vége te kis istennő.
Ekkor megfordítottam, hogy egy kicsit tudjon lovagolni. Ahogy felülre került azonnal tudta, hogy mi a dolga és eszeveszett tempóban kezdett el ugrálni a farkamon. Éreztem, hogy ha így halad felrobbanok ezért megfogtam formás fenekét és lassítani próbáltam. Ennek eredményeként majdnem teljesen megállt így újra a hátára tudtam fordítani és végre megint én diktálhattam a tempót. Amikor éreztem, hogy végem van hatalmas tempóra kapcsolva dugtam és ahogy a csúcsra értem szinte felrobbanva lőttem tele azt a kis édes lukat miközben ő is hatalmasat élvezett. Mikor lehiggadtunk a karjaimban feküdt és el se hittem, hogy ezzel a lánnyal aki történetesen az unokahúgom épp az előbb szeretkeztünk.
- Annyira, de annyira szeretlek ezt soha nem feledem el.
- Én is és remélem, hogy még sokszor lehetünk egymáséi.
- Amikor csak akarod. – mondta.
- És mi lesz Eszterrel ha mi így folytatjuk?
- Ne aggódj miatta, nem lesz gond.
- Igen azt az éjszaka észrevettem, hogy tudjátok mi a jó a másiknak. – ezzel egy csókot adtam az arcára.
- Te láttál minket az éjjel?
- Hát felkeltem, hogy igyak, de a „kis játékotok” miatt nem jutottam el odáig.
- És tetszett amit láttál? – s közben kacsintott egyet.
- Hát félelmetesen izgató volt és ha egy kicsit korábban ébredek lehet, hogy csatlakoztam volna. De így sem lehet okom panaszra hisz itt vagy a karjaimban.
Már jó ideje feküdtünk az ágyon a kezem a fenekén pihent és éreztem, hogy újra kívánom Jankát és elkezdtem csókolgatni a nyakát. Azonnal megmozdult és tudta, hogy mit szeretnék ám ekkor megjelent Eszter. Teljesen megdermedtem és még a kezem is levettem Janka fenekéről, ő pedig tátott szájjal nézett, hogy Jankával egymás mellett fekszünk teljesen pucéran.
- Janka hát te meg? – kérdezte.
- Drága testvérkém azt hiszem ezen nincs amit magyarázni egy hatalmasat szeretkeztünk az imént.
- És ebből nem lesz baj? – kérdezte.
- Ha abból nem lett baj, hogy mi egymással is (khm) játszunk akkor ebből sem lehet semmi baj.
- De ő mégiscsak pasi.
- Ha neked nem kell ez akkor napozz tovább én pedig élvezem ezt a csodálatos napot és végig hancúrozzuk kettesben.
- És akkor velem többet nem is fogsz lefeküdni?
- De igen csak most egyszerűen nem lehetett ellenállni egy ilyen lehetőségnek. Amúgy meg képzeld látott bennünket az éjjel.
- Igen?
- Igen csak nem teljesen tisztán. - mondtam miközben Janka nyakára adtam egy puszit.
- És szeretnéd teljesen tiszán látni édes? - kérdezte Janka majd megcsókolt.
- Hát ha lehet akkor igen.
Erre Janka felállt odament Eszterhez megfogta a fenekét egy határozott mozdulattal magához húzta és megcsókolta. Eszter kezdeti ellenállása gyorsan megtört ahogy testvére ölelő karjaiban szépen lassan átadta magát az élvezetnek. A látvány, hogy ez a két kis csoda csaj a szobámban csókolózik teljesen pucéran az teljesen lebénított. Ahogy egyre jobban belemelegedtek a játékba és a kezeik is elindultak a másik testén és előbb érzéki simogatás majd egyre szenvedélyesebb ölelkezésbe csapott át. Én továbbra is szótlanul bámultam, ahogy elvesztek egymásban. Aztán Janka szépen lassan irányította Esztert az ágy felé, míg végül sikerült lefektetnie. Ahogy ráfeküdt és elkezdte csókolgatni testét az baromi izgató látvány volt a farkam is beton keményé vált. Szépen fokozatosan haladt végig testvére testén látszott, hogy már nem első alkalommal kényeztetik egymást, ahogy a melleihez ért az egyiket bekapta, míg a másikat markolta és úgy izgatta. Eszter egyre jobban ellazult kezeivel Janka fejét és hátát simogatta erre szépen lassan abbahagyta a melleivel való foglalatoskodást és elindult, hogy még nagyobb élvezetet nyújtson testvérének. Ahogy leért nem vetette magát azonnal rá az ágyékára, hanem a combjai belső felét csókolgatta felváltva Eszter már ekkor a fellegekben járt, de Janka tudta, hogy mi kell ahhoz, hogy Eszter teljesen a csúcsra érjen. Így azokkal a csodás ajkaival szépen lassan elindult Eszter puncija felé. Először csak csókokkal borította be a környékét majd a csiklójára adott egy puszit. Ebbe Eszter teljesen beleremegett ezt Janka is észlelte és elkezdte kinyalni testvérét, majd szépen lassan bedugta egyik ujját a puncijába és így folytatta tovább testvére kényeztetését. Eszter egyre gyorsabban vette a levegőt és sikított ahogy egyre közelebb ért a csúcshoz. Végül teste ívben megfeszült kezeivel Janka fejét a puncijába nyomta és egy hatalmas sikoly keretében elélvezett. A gyönyör hullámai olyan erővel érték el amit még soha az életben nem láttam, vadul rángatózott és szinte teljesen kifordult magából, mikor lehiggadt felhúzta magára Jankát és lesmárolta. Teljesen megbabonázott ahogy falták egymást, egy idő után már nem bírtam tovább és odamentem melléjük és megsimogattam Janka fenekét. Erre Janka kicsit felemelkedett testvéréről és megkérdezte:
- Na benne vagy a folytatásban?
- Hát persze!
- Akkor tied a pálya. - mondta nekem miközben lemászott Eszterről.
Szépen lassan fedeztem fel a testét, miközben én a felfedezőutat teljesítettem addig Janka visszatért testvére ajkaira és vad nyelvcsatát folytattak. Eszter testének felfedezése közben elém tárultak keblei amelyek valóban nem voltak akkorák mint Jankáé, de azért szépek voltak. A mellbimbói kemények voltak így bekaptam az egyiket és szívni kezdtem közben kezemmel Janka mellét is izgattam. A két lány nagyon élvezte a dolgot én pedig elértem Eszter arcához amit Janka is észrevett és abbahagyta testvére csókolását és fülembe súgta:
- A tied édes.
Ezek után megcsókoltam Esztert aki ezt viszonozta és átölelt. Szépen lassan rá ereszkedtem miközben Janka a farkamat a puncijához igazította. Én viszont még nem akartam betolni így elindultam le a puncijához, mikor odaértem akkor belepusziltam mire Eszter megrázkódott. A puszi után nem vesztegettem az időt és azonnal elkezdtem izgatni a csiklóját, közben Janka az arca fölé térdelt s mikor felpillantottam csak azt láttam, hogy vadul nyalja a punciját. Ahogy nyaltam csak az járt a fejemben, hogy biztos csak álmodom, de ebből az álomból egyszerűen nem akartam felébredni. Hallottam ahogy Eszter kapkodja a levegőt miközben Jankát nyalja aki pedig egyre hangosabban és hevesebben lihegett. Nyelvem hegyét egy-egy alkalommal be is dugtam puncijába ami érezhetően tetszett neki, majd egyik újamat is bedugtam, hogy még nagyobb élvezetben legyen része. Folyamatosan kényeztettem és közben figyeltem ahogy Janka is egyre hangosabbakat sikított, mikor már nem bírtam tovább abbahagytam Eszter kényeztetését és Janka fenekét megfogva megfordítottam és lesmároltam. Ahogy smárolunk azt éreztem, hogy vagy Eszter vagy Janka megfogta a farkamat és egyenesen Eszter puncijához irányította. Itt már nem volt kérdés, hogy mi következik lassan betoltam mire az a kis test megremegett és felsóhajtott. Ütemesen kezdtem lökni miközben Jankával smároltunk a gondolat, hogy egyszerre lett enyém ez a két kis bomba csaj teljesen megbabonázott. Egyszer csak azt hallom:
- Ah gyorsabban!
- Hallod?! Gyorsabban!! – motyogta Janka
Hihetetlen, hogy mit hozz ki belőlem ez a két kis csaj tiszta erőből kezdtem el lökni aminek az eredménye is hamarosan meglett, Eszter szinte ledobta magáról Jankát és szinte felrobbant az orgazmustól ami nem sokkal később engem is elért ám ahelyett, hogy azt a finom kis lukat lőttem volna tele kicsusszant a farkam és egyenesen Eszter melleire lőttem az egészet. Janka nem sokat tétlenkedett azonnal elkezdte összegyűjteni testvére testéről az anyagot. Ahogy végzett vele azonnal lesmárolta Esztert így juttatva neki is a zsákmányból. Ahogy ott smároltak melléjük feküdtem és csak bámultam őket ahogy eggyé válnak. Mikor elváltak egymástól Janka átmászott rajtam és mellém feküdt.
- Ah csajok nagyon jók vagytok ugye tudjátok?
- Igen tudjuk ezért szexelünk egymással és most már veled is. – mondta Eszter.
- Igen mától te vagy a fő eleme a közös „partyknak”. – nevetett Janka.
- Ezt soha nem felejtem el, hogy mi ment ma itt végbe. – majd mind a kettőt megcsókoltam.
Ezután a fáradságtól elaludtunk azzal a két csodás kis csajjal a karjaimban.


Késő délután ébredtem fel de a lányok sehol sem voltak, felkeltem és keresni kezdtem őket. Benéztem tesóm szobájába hátha ott vannak de semmi, kinéztem az erkélyre hátha napoznak , de ott se voltak. A fürdőbe lépve elakadt a lélegzetem, Janka a kádban feküdt Eszter pedig a mellein feküdt, észbontó látvány volt.
- Hát ti?
- Nem akartunk felébreszteni édes. - mondta Janka.
- És mióta fekszetek a kádban?
- Nem olyan régen.
Ahogy néztem a két testet szinte egybenőve a farkam is elkezdett éledezni.
- Letusolhatok?
- Persze, hogy letusolhatsz. Mi is csurom vizesek vagyunk. - mondta Janka.
Így elkezdtem tusolni, élveztem ahogy a hűs víz felfrissít.
Mikor végeztem a csajok nem voltak sehol, ahogy kiléptem a fürdőszobából a csajok a nappaliban a kanapén feküdtek.
- Hát ti, mi ez a punnyadás?
- Semmi csak fáradtak vagyunk. - mondta Janka.
- És miben fáradtatok el ilyen nagyon?
- Ezt pont te kérdezed? - nevetett Eszter.
- És akkor ma bulizni se megyünk?
- Minek mikor teljesen jól vagyunk itthon is. - mondta Janka.
Így aztán a nap további részében csak punnyadtunk, lassan esteledett és csak kellett volna valamit csinálni.
Gondoltam rendelek valami ennivalót s közben kitaláljuk, hogy mit csináljunk este, így rendeltem két pizzát.
- Csajok valamit vegyetek magatokra, mert mindjárt itt a futár a pizzával.
- A bikini elég lesz? - kérdezte Janka.
- Igen.
Megjött a futár, miután kifizettem gyorsan nekiálltunk az evésnek.
- Na drágáim kipihentétek magatokat?
- Most már igen. - mondta Janka
- És te kipihented a "fáradalmakat"? - nevetett Eszter.
- Igen és hamár így állunk akkor van valami terv vagy ötlet az estével kapcsolatban?
- Inkább maradjunk itthon. - folytatta Janka.
- De itthon semmit sem lehet csinálni.
- Hogyhogy semmit? - kérdezte Eszter.
- A délelőtt is jól elvoltunk. - nevetett Janka.
- Hát ez az! - kiáltott fel Eszter.
Így otthon maradtunk és elkezdtünk filmezni a csajok a karjaimban feküdtek és ahogy teljesen hozzám bújtak azok a kis puha testek az baromi izgató volt. A film végére Janka elalud ám Eszter ahogy megpróbáltam felkelni megszólalt:
- Hova mész szivi?
- Hát gondoltam hagylak benneteket pihenni, hisz Janka is elaludt.
- Hagyjuk itt Jankát és csináljunk valamit kettesben.
Ezekután kimentünk a szobából és az erkélyig meg se álltunk. Ahogy kiértünk azonnal leültem Eszter pedig azzal a lendülettel az ölembe ült, addig fészkelődött, amíg a farkam a kerek fenekének nem feszült. Egy darabig beszélgettünk aztán Eszter megkérdezte:
- Milyen volt Jankával lefeküdni?
Teljesen ledöbbentem a kérdés hallatán. Minden erőmet összeszedtem adtam a nyakára egy puszit és azt mondtam:
- Annyira heves és érzéki volt, hogy azt nem tudom elmondani. Már az is durva volt ahogy "kiprovokálta" a helyzetet.
- És velem milyen volt? - kérdezte.
Ahogy feltette a kérdést egy érdekes tekintet bámult rám azzal, hogy "na vajon melyiket élvezhette jobban".
- Tudod a kettő között nagyon nehéz bármit is mondani mégpedig azért, mert Jankával csak ketten voltunk és mikor te jöttél akkor ő se maradt ki a játékból.
Ekkor szembe fordult velem és szinte beleült a farkamba ami ennek hatására elkezdett keményedni. Ezt ő is megérezte és kicsit hátrébb csúszott és megfogta a farkamat. Ahogy a szemembe nézett láttam, hogy annyira be van indulva, hogyha most leállítanám az nagy rosszul esne neki. Szépen lassan kezdte el verni a farkamat én pedig átöleltem és megcsókoltam, ahogy így ültünk én is akartam neki valami kis örömet okozni így szépen lassan elkezdtem simogatni a melleit majd a hátát aztán a fenekét és így értem el a puncijához. Először csak simogattam és éreztem, hogy egyre nedvesebb lesz. Fokozatosan dugtam be középső ujjamat amire felszisszent, nagyon ellazult én pedig fokozatosan gyorsítottam a tempót egyre gyorsabban kapkodta a levegőt és ő is ösztönösen egyre gyorsabban verte a farkamat. Puncija egyre jobban lüktetett majd hirtelen elengedte a farkam átölelt és a nyakamba borulva elélvezett. Mikor a gyönyör hullámai lecsillapodtak újra verni akarta a farkam, de olyat engedtem meg inkább neki amit még Jankának se. Megfogtam a kezét és leültünk a földre én a hátamra feküdtem és a derekát a fejem felé irányítottam, szinte azonnal értette mit szeretnék. Puncija az arcomnál ö pedig előre dőlt és azonnal bekapta a farkamat és elkezdte először csak nyalogatni majd egyre intenzívebben szopni, mialatt ő lent munkálkodott én is szorgosan nyaltam és ujjaztam a hamvas kis punciját. Mikor már eléggé felizgult megfordítottam és a farkam felé irányítottam. Megfogta a kő kemény farkamat és ráült, majd ritmusosan elkezdett fel-le mozogni rajta, fergeteges volt ahogy ott mozgott és egyre csak gyorsult és gyorsult a tempó. Már nem sok kellett a csúcsig, de ő csak lovagolt szakadatlanul, s közben hangosakat nyögött. Aztán csak azt éreztem, hogy nincs tovább és ami csak bennem volt azt bele lőttem, szinte fel se fogtam, hogy a saját unokahúgomat lőttem tele, de ez ott akkor nem érdekelt csak az, hogy most neki és csak neki örömet okozzak. Mikor feleszméltem, hogy mi történt megszólaltam:
- Most mi lesz?!
- Semmi, mert Jankával készültünk az ilyen "esetekre".
Lassan lemászott rólam és ahogy felállt teljesen rabul ejtett a látvány, ott áll teljesen pucéran azok után, hogy egymáséi lettünk és az sem zavart, hogy az unokatesóm. Mikor felkeltem a földről magamhoz húztam megmarkoltam a fenekét és megcsókoltam. Bementünk a teraszról és elindultam zuhanyozni ám Eszter is jött mögöttem és együtt kezdtünk zuhanyozni.
A zuhany alatt végig csókolóztunk aztán letérdeltem Eszter elé és elkezdtem nyalni újra a punciját amit sóhajokkal díjazott, aztán felálltam megfogtam a fenekét és felemeltem mire a lábait a hátam mögött összekulcsolta én pedig közben a farkamat a „helyére” illesztettem és így kezdett lovagolni. Fergeteges volt ahogy a víz simogatta összesimult testünket, éreztem minden lélegzet vételét ami fokozatosan egyre inkább zihálássá vált, de nem volt megállás csak lovagolt a farkamon szakadatlanul. Már alig álltam a lábamon ahogy egyre inkább közelebb és közelebb ért a csúcshoz annál nehezebb volt tartani azt a csodás kis testet, aztán a várva várt érzés újra a hatalmába kerítette és sikított ahogy csak tudott. Míg visszatért az ereje addig sem hagytam abba és csak dugtam folyamatosan s közben folyamatos nyelvcsatát vívtunk. Imádtam ahogy a mellei a mellkasomhoz préselőtek.
- Ah ez az nagyon jó!! - lihegte a nyakamba.
Már nem volt sok a csúcsig és egyre csak gyorsabban és gyorsabban járattam benne a szerszámomat.
- Eszter nem bírom tovább! -kiáltottam
- Ah csináld-csináld! – lihegte.
Ekkor éreztem, hogy a vég már közel így utolsó erőmet összeszedve haladtam a teljes kielégülés felé hatalmas tempóra kapcsoltam és egyszer csak felrobbantam ami ekkor csak bennem volt azt mind bele lőttem, mire véget ért orgazmusom addigra Eszter is felért a csúcsra és egy hatalmasat sikított.
Mikor végre újra visszatért belénk az erő befejeztük a zuhanyozást és visszatértünk Janka mellé átöleltem s közben Eszter is oda bújt mellém megcsókoltuk egymást majd elaludtunk.
Reggel arra ébredtem, hogy a csajok a fejem felett csókolóznak.
- Már korán reggel kezditek? – kérdeztem.
Egy szót sem szóltak csak csókolóztak tovább, majd Janka átmászott rajtam és Eszterre fekve folytatták a nyelvcsatát, még mindig megbabonázott ahogy az a két csodás test egybeolvadt.
Majd abbahagyták a csókolózást és Janka megszólalt:
- Ez csak a reggeli rituálé része.
- Igen mi minden reggel így kezdjük. – folytatta Eszter.
- És még sose buktatok le?
- Nem mert vagy a szobánkban vagy a fürdőben csináljuk készülődés közben. – mondta Janka.
- Fuh a tegnapi napra nincsenek szavak csajok, nem tudom, hogy mikor lesz lehetőségünk ezt megismételni, de már alig várom.
- A nyáron még kerítenünk kell rá alkalmat mindenképpen. – mondta Janka.
- Az is biztos, hogy én innentől kezdve rajtad kívül senkivel se fogok lefeküdni, mert te vagy a legjobb. – mondta Eszter.
A nap további részében csak beszélgettünk és csodáltam a két kis csajt akikkel egy fergeteges napot és éjszakát töltöttünk el.
Mikor indultak haza még utoljára mind a kettőt megcsókoltam majd kikísértem őket a buszhoz.


Szextörténet ajánló:


Bitch house


Sziasztok! Én 24 éves srác vagyok, és elmondanék egy történetet, ami velem esett meg! Egyetemre járok (VE), és néha szoktam korrepetálni matekból és töriből ismerős lányokat! Persze nem pénzért és nem akárkit! Ez amolyan csajozási fogás, ha megismerek egy lányt, és mondjuk épp érettségi előtt áll, vagy csak nem megy neki annyira a suli, egyből felajánlom a segítségemet! Valahogy így történt meg az....

Niki, a dagi kurva


A páromnak van egy teltkarcsú, duci barátnője, Nikolett
Én magam a vékony, törékeny nőket szeretem, lapos hassal, pici, tenyérnyi popsival.
A párom barátnője pedig finoman fogalmazva is zsíros falat.
A kedvesemtől tudom, hogy Niki már több mint 2 éve nem fogott faszt a kezébe, nem hogy belelógatta volna valaki a zsírosbödönbe.
Ami miatt érdekes ez a sztori, hogy hétvégé....

A nagy roma szexorgia


Az autóból kiszállva, pár lépés megtétele után a saját boltom kirakata már a látómezőmbe került a vidéki nagyváros sétálóutcájának ellenkező ívű kanyarulatában, ahol a világítás abban a pillanatban kezdett felvillanni. A kirakatban parókás, festett arcú bábuk álltak egymás mellett, közrefogva egy ott ülő harmadik társukat, felvonultatva az idei év fürdőruha és fehérnemű slágereit. Az üzletet négy ....

Megint az irodában


Egyik nap megleplek a munkahelyeden. Szemed sarkából észreveszel egy öltönyös hapsit, és odafordulsz. Tágra nyílt szemed megpillant engem, amint feléd közeledem, eltántoríthatatlanul, és köszönés nélkül megragadlak és megcsókollak. Megfogom a kezed és egy emeleti, használaton kívüli közös étkezőbe beviszek.

Belülről bezárom az ajtót és nekinyomlak.

Miközben lassan cs....

Félrelépés


A múlt hétvégén történt hogy megbeszéltük a családdal mivel szerdán mindenszentek és munkaszüneti nap lesz, ellátogatunk a szüleimhez akik kb. 60km-re laknak tőlünk. Úgy gondoltuk természetesen 15 éves lányunk beleegyezésével, hogy hétvégéig ott marad a szüleimnél mivel amúgy is elég ritkán találkoznak, majd hétvégén elmegyünk érte gondolván hogy kicsit kettesben maradhatunk - lazulhatunk esténkén....

Judit, a csúnya lány


A fiatal lány a húszas éveinek elején járhatott. Nem tartozott a szép lányok közé. A suliban a srácok szinte mindig
keresztül néztek rajta. Judit egy átlagos „szürke kisegérnek” számított, 160 cm magasságával. Barna haja állig ért és
hátul, a tarkójánál fel volt szedve. Bájos kis pofikájára a magány rányomta szomorú bélyegét. Vékony testét és pici
mellét szégyellte, így rendsz....Szextörténet címkék

megdugattam | könnyek | bilincs | mocskos beszèd | a diaklanyok |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.