Igazi Bukkake party


100 férfi élvezett Enzós Nikire.
Csapjunk bele!

Akkor kezdődött, amikor hazahoztam egy DVD - t. Ahonnan elhoztam, egy egyszerű kölcsönző volt. Az, hogy felnőtt boltokba menjek, túlságosan zavarba hozott volna és nem volt hozzá bátorságom. Annyira azért nem voltam ártatlan, hogy ez lett volna az első felnőtt film, amit láttam volna. Ifjúkoromban kifejezetten élveztem a nézésüket, azután férjhez mentem, lehiggadtam és a vágy, hogy másokat nézzek szeretkezés közben, fokozatosan elhalványult. Néha Karesz - el megnéztünk egyet - kettőt és élveztük is, de nem gyakran.
Amikor beléptem a kölcsönzőbe, még eszemben sem volt ilyesmit kivenni. Csak valami néznivalót kerestem a hétvégére. Azután valami a kölcsönző ezen szekciója felé húzott és egyszer csak ott állam, a kezemben egy élvezések gyűjteménye DVD - vel. Tudtam, hogy mennyire nem illek ide. Az öltözetem üzleti viselet volt, ami egy hivatalban tökéletesen belesimult a környezetbe, de itt feltűnő volt. Nem voltam már csillogó szemű tizenéves lány, aki izgalmat keres. Mit akar egy harmincas üzletasszony egy pornó DVD - vel? Ráadásul pont egy ilyen témájúval?
Csak az öntött belém elég bátorságot, hogy a pultnál egy nő ült. A látszat kedvéért még levettem három normál filmet a polcokról. A pornó dvd volt legalul, amikor a pultra tettem őket. Az első három lemezt anélkül vitte be a nyilvántartásba, hogy rám nézett volna. Az utolsónál rám nézett. A belsőm megfagyott, az arcom elpirult. A nőt viszont mindez nem érdekelte.
- Ez az egyik ritka lemezünk. Szükségem lenne valamilyen kapcsolattartási módra, mielőtt kiadom - mondta.
Kapcsolattartási mód? Ez volt az utolsó, amit akartam. Vigyem inkább vissza? De az még furcsább lenne. Mielőtt bármit tehettem volna, elém rakott egy előre kinyomtatott lapot és egy tollat nyújtott. Ránéztem a lapra. Kíváncsiak voltak a nevemre, a címemre, a koromra, a kapcsolati állapotomra, a telefonszámomra és az e - mail címemre. Nem hittem a szememnek.
- Miért kellenek ezek? - kérdeztem.
A nő nem válaszolt, csak rámutatott az e - mail cím rovatára. Tétovázva nem mozdultam. Láthatóan rám unt, ezért maga felé fordította a lapot.
- A név legyen mondjuk Mary Smith. Rendben? - kérdezte és én bólintottam.
- A címet üresen hagyjuk, de kellene a kor.
- 34 - mondtam
Ő leírta, majd felnézett rám. Kérdés nélkül mondtam:
- Férjezett. De miért kell mindez?
- Igazából nem tudom - mondta vállat vonva, majd folytatta:
- Szükség lenne valami elérhetőségre.
A telefonszámom szóba sem jöhetett. Megadtam egy e - mail címet, amit évekkel korábban hoztam létre csevegésekhez és nem derült ki belőle a nevem.
Végül a kölcsönzőn kívül találtam magam, a DVD - kkel a táskámban. Az adatlap nem hagyott nyugodni. Miért érdeklik őket ezek? Nem elég, hogy idősebb vagyok 18 - nál?
Hazamentem és átöltöztem. Majd lementem és kinyitottam a könyvesboltot. Ahogy ott ültem, arra gondoltam, hogy mit szólna a lemezhez Karesz. Már nem éltünk együtt, noha formailag még házasok voltunk. Délután 6 - kor bezártam és felmentem az emeletre. Megvacsoráztam, majd ellenőriztem az e - mailjeimet. Köztük az egyik így szólt:
“Tisztelt Mrs Smith!
A kölcsönző nevében írok, amit ma meglátogatott. Ahogy alkalmazottunk elmondta, egy ritka lemezt is kikölcsönzött. Megtisztelne minket, ha röviden megírná véleményét a filmről. Ez segítene DVD állományunk megfelelő kialakításban.
Üdvözlettel:
Figúr Jácint”
Újra elolvastam a levelet, hogy elhiggyem hogy a kölcsönző tényleg egy pornófilmról kér visszajelzést. Kíváncsian és zavartan tettem be a lemezt a lejátszóba, majd kényelembe helyezkedtem a kanapén.
A film nagyjából egy órás volt. Vegyes érzelmeim voltak, miközben néztem. Évek óta most néztem pornót újra egyedül. Ráadásul nem a szokásos volt. Egyes részei taszítottak, mások tetszettek. Egyik másik jelenet kifejezetten érdekes volt. Láttam ahogy sperma csorog a lányok testén. Időnként úgy éreztem, hogy valami megmozdul bennem. A tetsző részeket újra
megnézem, mielőtt kivettem volna a lemezt a lejátszóból. Ahogy felálltam, eszembe jutott a levél. Visszajelzést várnak. Nem tűnt veszélyesnek a dolog, úgyhogy megírtam:
“Meglehetősen érdekes volt. Köszönöm az érdeklődésüket!”
Két perc sem telt belé és új üzenetem érkezett. Válaszoltak!
“Köszönjük a visszajelzését! Érdekelnék még hasonló témájú filmek?”
Érdekelne? Nem is tudom.
“Talán” - írtam.
A válasz azonnal jött:
“Ha holnap újra befárad a kölcsönzőbe, újabb lemez várja a pultnál.”
Nem tudtam igazán, hogy mit válaszoljak, úgyhogy csak annyit írtam:
“Köszönöm!”
Másnap délután elmentem a kölcsönzőbe. A pultnál a nő kíváncsi pillantást vetett rám. Visszaadtam a régi lemezeket, ő pedig adott egy újabbat. Egyetlen kérdés sem hangzott el.
Amikor a film megnézése után újra a gépemhez ültem, már várt egy levél.
“Ez hogyan tetszett? Kérem képzelje magát a nők helyébe és őszintén válaszoljon!”
Arra gondoltam, hogy megírom, hogy hagyjuk abba ezt a társalgást, de újra eszembe jutottak a jelenetek. A nő, ahogy a padlón térdelve vágyakozva nézett fel az előtte álló férfira, aki vastag fehér spermasugarakkal élvezett a nő arcára. A fiatal lány, akinek egyenesen a tátott szájába élvezett valaki. Ahogy lenyeli az adagot, majd megnyalja az ajkát… Eszembe jutott a régen érzett íz. Hány éve is?
Végül azt írtam:
“Köszönöm! Hihetetlen volt! Nálam maradhat még egy napig?”
A válasz azonnal jött:
“Megtarthatja ameddig csak akarja. Jöjjön el holnap a kölcsönzőbe és újabbak fogják várni.”
A válaszom rövid volt:
“Elmegyek. Köszönöm!”
A pultnál a nő furcsán nézett rám, de továbbra sem mondott semmit. A kezembe adott egy csomagot. Hét lemez volt benne.
Két nap múlva jött a levél:
“Elnézést a késlekedésért! Remélem élvezte a filmeket!”
Ezúttal őszinte voltam:
“Csodálatosak voltak. Van még belőlük?”
A válasz nem a megszokott volt:
“Találkozzunk holnap délután 3 - kor. Jöjjön a kölcsönzőbe és mondja, hogy engem keres.”
Pontosan 3 - kor értem oda. A pultnál a nő egy oldalsó ajtóra mutatott. Kopogtam és bementem. Egy harmincas férfi ült az asztalánál. Felállt, hozzám lépett és kezet nyújtott:
- Figúr Jácint. Örülök, hogy találkoztunk. - mondta
Én csak mosolyogtam és leültem a székbe, amire mutatott. Ő szintén helyet foglalt. Elővettem a DVD - ket a táskámból és az asztalára raktam. Valahogy nehéznek találtam, hogy közben rá nézzek.
- Megtarthatja őket, ha szeretné. Viszont lekötelezne, ha megmondaná az igazi nevét.
Éreztem, hogy ez el fog jönni. És úgy döntöttem, hogy nem fogok titkolózni.
- Niki Niki - mondtam és az asztalt néztem.
- Köszönöm! És most Enzós Niki…
- Kérem szólítson csak Nikinek! - állítottam meg. Egyszerűen nem akartam, hogy Karesz neve előkerüljön itt. Bármit is csinálok, kizárólag az én dolgom. Rob megértően mosolygott. Elővette az űrlapot, amit pár napja töltöttem ki. Ráírta a nevemet, majd megkérdezte:
- A címét megadná? Közvetlenül tudnánk elküldeni a filmeket.
Egy darabig töprengtem, de arra jutottam, hogy ha akarnák, úgyis ki tudnák deríteni a címemet. Magam elé húztam a lapot és ráírtam. Bevillant, hogy mit hiányoltam a lapról. Nem volt bejegyzési rovata a nemnek.
- Ezt csak nőkkel töltetik ki, ugye? - kérdeztem.
- Így van.
- Miért csak nőkkel?
- Nem csak egyszerűen nőkkel, hanem az ön korosztályába tartozó nőkkel. Nos, azért, mert..tökéletesen megfelel az elvárásainknak.
Igen, erre én is rájöttem. Valószínűleg a célcsoportjuk kellős közepére estem. De mielőtt megszólalhattam volna, folytatta:
- Megtudhatnám, hogy miből él Niki?
- Van egy kis könyvesboltom. Egyben kávézó is.
- Értem. Szóval egész nap olvasó embereket lát.
- Bárcsak így lenne. A kávézóba jönnek inkább. Állandóan tele van egyetemistákkal. Általában párban jönnek és láthatóan csak egy dolog izgatja őket.
A férfi elmosolyodott, majd azt mondta:
- Remélem a filmek segítettek egy kicsit ellazulni.
- De még mennyire. Van még? - kérdeztem mintegy mellékesen.
- Van. Egy kicsit erősebb. Ez egy bukkake film. Tudja mi az? - kérdezte, miközben a háta mögötti polcról levett egy lemezt és elém tette.
- Tudom - válaszoltam kicsit elpirulva.
- Megnézheti a szomszéd szobában. Üres és talál benne egy lejátszót TV - vel.
Felvettem a DVD - t és felállni készültem.
- Lenne még egy kérdésem Niki! Mit szeret benne a legjobban? - kérdezte, miközben egyenesen a szemembe nézett.
Határozottan elvörösödtem. Ilyesmiről nem beszélhetek egy idegen férfival. Ám ő türelmesen várt.
- Biztosan átélte korábban! - próbált sarkallni.
- Igen - mondtam és nem folytattam
- És mit szeretett benne a leginkább? - kérdezte újra.
Láttam hogy nem tudom elkerülni a választ.
- Az ízét - suttogtam, és felálltam. Ő szintén felállt és kinyitott egy másik ajtót. Bement és bekapcsolta a TV - t. Átvette tőlem a lemezt és a lejátszóba tette.
- Mint eddig is, próbálja a helyébe képzelni magát - mondta és távozott.
Leültem az egyetlen székre és nézni kezdtem a filmet. Egy húszas évei közepén járható lány térdelt a padlón és simogatta magát, miközben legalább 30 férfi állt vele szemben. Leesett állal bámultam. A férfiak közelebb léptek és az egyik a lány arcára élvezett. A lány lenyalta. Kevesebb mint fél percen belül még hárman élveztek az arcára. A helyébe sem mertem képzelni magam. Tényleg mindegyikét el fogja fogadni? A nyolcadik környékén becsuktam a szemem egy darabig, de ellenállhatatlan erő kényszerített, hogy tovább nézzem. A 15. után a lány már félig spermában ázott. Ekkor úgy döntöttem, hogy elég volt. Kijöttem az irodába, ahol Rob az asztala mögött ült. Egy kicsit szédelegtem.
- Ez nekem … egy kicsit sok - motyogtam.
Ő nem mondott semmit.
- Azt hiszem, én megyek - mondtam egy rövid szünet után.
Aznap este rosszul aludtam. Másnap gépiesen csináltam a reggelimet. Úgy éreztem magam, mint egy gyerek, akitől elvették a kedvenc játékát. A postaládámban egy DVD várt. A boltot aznap egy órával korábban bezártam. A vacsora várhatott. A film olyan volt, mint az előző napi és a reakcióm is hasonlított.
Nem lepődtem meg, amikor másnap újabb lemez várt a postaládában. És a következő napokon újabb és újabb. Már vagy 10 filmet láttam. El sem tudtam képzelni, hogy a lányok hogyan tudják a pánik legkisebb jele nélkül elviselni a dolgot.
Eszembe jutott, hogy az összes DVD nálam van, amit csak kaptam, a kezdetektől fogva. És nem volt semmiféle fizetési felszólítás. Figúr Jácint szavai visszhangoztak a fejemben:
“Tökéletesen megfelel az elvárásainknak”
Miféle elvárásoknak? Meg kellett volna kérdeznem. Miért nyújtanak ilyen exkluzív kiszolgálást? Mi olyan különleges rajtam?
Végül feladtam és megfogalmaztam egy levelet:
“Kedves Mr Jonas!
Köszönöm, amit az elmúlt napokban tett, de azt hiszem itt az ideje pár dolog tisztázásának.
13 DVD van nálam a kölcsönzőjükből. Nem fizetek értük semmilyen díjat és Önök nem is kérnek. Ha úgy tetszik, ajándékba kaptam őket.
Kérem ne mondja azt, hogy ez valamilyen ügyfél igény felmérés! És azt se mondja, hogy minden korombeli nővel ezt teszik, mert ez sem igaz. Bármit is csinálnak, csak velem csinálják.
Kérem mondja meg, hogy miért engem választott. Mi olyan különleges bennem? És ami még fontosabb: kérem mondja el, hogy végülis mit akar?
Üdvözlettel:
Niki”
A rövid válasz csak másnap reggelre érkezett meg:
„Tegye szabaddá a vasárnap délutánját! Otthon felveszem délután 2 - kor. Minden kérdésére választ fog kapni.”
Miért akar felvenni? A kérdésekre anélkül is válaszolhatna. Miért kellene bárhova is mennem? De várnom kellett vasárnapig.
Rob 5 perccel 2 után érkezett meg. Beszálltam a kocsijába és elindultunk.
- Hová megyünk? - kérdeztem.
- Nem messzire - válaszolta és ennél többet nem szólt. Egy párszor még kérdeztem, majd feladtam. Elértük a tengerpartot és Rob egy vízre néző ház bejáratához hajtott. Kiszállt és bement. Én szótlanul követtem. Kopogott egy ajtón, amit egy szürke öltönyös férfi nyitott ki. A szoba meseszerű volt a tengerre néző panorámaablakokkal. A férfi kezet nyújtott helyet mutatott, majd megkérdezte:
- Kér valamit inni, Enzós Niki?
- Csak Niki. Egy pohár víz jól esne.
Letette a poharat az asztalra, majd velem szemben ő is helyet foglalt.
- Ahogy kívánja. Köszönöm, hogy eljött. Ha nincs ellenvetése, rögtön a tárgyra is térek. Én és munkatársaim felnőtt show - k szervezésével foglalkozunk. Kevésbé kendőzetlenül fogalmazva pornográfiáról lenne szó.
- Ohh.. - tudtam csak kinyögni.
- Mostanában olyan hölgyeket keresünk, akik önként lennének hajlandóak részt venni a show - jainkban és önre gondoltunk, mint megfelelő jelöltre.
Úgy tűnt, mintha egy vadidegen kérdezné, pedig legnagyobb döbbenetemre én voltam:
- És miről lenne szó?
- Azt hiszem már Ön is sejti. Egy bukkake show.
A kezem jéghideg volt.
- Mikor lenne? - suttogtam és az asztalt bámultam.
- Egy hónap múlva. Különleges show lenne. Elvinnénk a helyszínre, ahol 2 napot töltene.
- Két napot?
- Igen. Biztosíthatom, hogy semmiféle testi sérülés nem fogja érni ez alatt a 2 nap alatt. Semmilyen maradandó nyom nem marad az arcán vagy a testén. A második nap után hazavisszük. Készítünk egy szerződést, amit hazavihet elolvasni és aláírni.
Én továbbra is csak az asztalt néztem. A férfi előredőlt és lágyan megkérdezte:
- Niki… igen vagy nem?
Csak ültem ott hosszan, az arcomat a kezembe temetve. Vagy a valóságban csak pár másodpercig. Próbáltam összeszedni a gondolataimat. Akarok benne részt venni? Akarok spermát érinteni, ízlelni annyi év után? Akarom, hogy sperma fedjen, eláztasson, fürödjek benne?
Leengedtem a kezemet és ránéztem:
- Rendben - mondtam.
A következő négy hét rémálom volt. Rossz előérzet és várakozás égetett egyszerre. Végül eljött a nap. Tájékoztattak, hogy az éjszaka közepén, 2 - kor fognak felvenni. Éjjel egyre már készen voltam. A szívem a torkomban dobogott. 2 - kor nem bírtam tovább és kimentem az utcára. Hallottam, hogy egy jármű közeledik. Remegő kézzel zártam be a ház ajtaját és meglepődve láttam, hogy egy mentőautó áll meg előttem. A vezetőülésből egy férfi szállt ki. Kezet nyújtott és hátra kísért, ahol egy ápolóruhás nő várt. Bemásztam és a kocsi elindult.
- Helló! Feküdjön le kérem! - mondta a nő.
- Miért?
- Nem szeretnénk, ha tudná, hogy hová megyünk. El fogom altatni.
- Nem lenne egyszerűbb, ha elhúzná a függönyt a sofőr felől?
- Még úgy is lehetne néhány ötlete. Annyi altatót kap, hogy 10 órán át fog aludni és csak akkor ébred fel, amikor már célnál leszünk. Így még azt sem fogja tudni, hogy 10 perc, vagy 10 óra volt az út. - mondta mosolyogva.
Nem volt megfelelő válaszom, úgyhogy lefeküdtem. Tűszúrást éreztem, majd elborított a sötétség. Amikor felébredtem, egy szállodai szobához hasonló, ám ablaktalan helységben találtam magam. Az ágyam melletti asztalon az óra du. 3 - at mutatott. 11 órát aludtam.
Az asztalon egy kis csomagot találtam. Kibontottam és ruhák voltak benne egy kis nyomtatott üzenettel, miszerint öltözzek át. Az összeállítás különös volt. Fehér póló, bézs színű térdig érő szoknya, széles fekete öv, fehér bugyi és egy pár fehér, hosszú szárú gyapjú zokni. Egy pornófilmhez valami olyasmit vártam volna, ami többet mutat, mint takar.
Átöltöztem és vártam. Teltek a percek, majd az órák és végül lépéseket hallottam. Az ajtó kinyílt és egy nő lépett be:
- Helló! - mondta
- Helló! - ismételtem
Tetőtől talpig végigmért, majd azt mondta:
- Egy kicsit igazítok rajtad. Csak néhány alapdolog.
Tényleg csak alap dolgok voltak. A hajamat egyszerű kontyba tűzte fel. Nedves kendővel letörölte az arcomat, majd kifestette a szempillámat és ceruzával kihúzta a szememet és berúzsozta az ajkamat.
- Készen is vagyunk.
Felkapta a levett ruháimat és eltűnt velük, majd pár perc múlva visszatért.
Ideje menni. - mondta
Felálltam és hirtelen elfogott a félelem. Egy kicsit szédültem. Úgy éreztem, mintha kivégzőosztag elé lépkednék. A lifttel két szintet lejjebb mentünk. Kinyitott egy kétszárnyú ajtót és beléptünk egy terembe. Az első dolog, ami feltűnt, a zsúfoltság volt. Tétován álltam az ajtóban, miközben minden fej felém fordult. A nő visszalépett a folyosóra és becsukta az ajtót maga mögött. Egy férfi lépett hozzám.
- Jó estét! Kérem jöjjön velem! - mondta és kezet nyújtott.
Követtem a terem végébe, ahol egy kis emelvény volt, amin egy fából készült oszlop állt. Felvezetett az emelvényre és szembefordultunk a tömeggel.
- Fiúk!....Megérkezett! - kiáltotta.
Hangos taps és tetszésnyilvánítás hallatszott. Nem hittem el, amit láttam. Több mint százan lehettek. Mindegyik rám fog élvezni?
- Fogadok, hogy már nem bírjátok...úgyhogy igyekszem az előkészületekkel - folytatta a férfi. A tömeg helyeslően mordult fel. Felém fordult és azt mondta:
- Biztos vagyok benne, hogy már te is kezdenéd. Valamit tudnod kell, mielőtt kezdünk. A bukkake arcra élvezés. A sok sperma a szemen és az arcon néha kényelmetlen és az alany megpróbálja eltávolítani az ujjaival. Ezt viszont nem szeretnénk. A sperma maradjon ott, ahová érkezik, vagy a saját útján csorogjon le. Sajnos a nők ösztönösen az arcukhoz emelik a kezüket. Úgyhogy hátra fogom kötni a kezeidet.
Elzsibbadtam és egy hang sem jött ki a számon. Megfogta a karomat és az oszlophoz húzott. Az emelvény szélén levő asztalról levett egy kis párnát és az oszlop elé helyezte.
- Térdelj rá! - mondta
Tettem, amit kért. A tömeggel szembe fordulva letérdeltem úgy, hogy a sarkam az oszlophoz ért. A férfi felvett az asztalról egy hosszú selyemszalagot és összekötözte a bokáimat. Egy másik darabbal a lábaimat kötötte össze közvetlenül a térdem alatt. Amikor végzett, a lábaim mozdíthatatlanok lettek.
- Ülj le a sarkadra! - utasított.
A szoknyám a térdem fölé csúszott. Kényelmetlen póz volt. Megpróbáltam áthelyezni a súlypontomat, de nem segített. A férfi látta ezt és megigazította a párnát. Azután mögém lépett, hátrahúzta a kezeimet és az oszlop mögött összekötötte a csuklóimat. Tiltakozni próbáltam, de ekkor reflektorok kapcsolódtak be és bevilágították az emelvényt. A tiltakozásom elhalt, mielőtt kimondtam volna valamit. Láttam, hogy az emelvénnyel szemben egy kamerát állítanak fel. A terem félhomályában az emelvény ragyogott.
Előredőltem, hogy kevésbé feszüljön a karom.
- Próbálj egyenesen ülni. Úgy könnyebb lesz. - mondta a férfi.
Megpróbáltam, de nem sikerült. Vádlóan néztem rá. Könnyebb mondani, mint megtenni. Az asztalhoz lépett és egy kék rongydarabbal és újabb szalagokkal tért vissza. A kék
rongydarabot azonnal megismertem. A bugyim volt, amit fél napig viseltem és a szobámban hagytam. Gombóccá gyúrta és azt mondta:
- Nyisd ki a szád!
Megdöbbenve néztem rá és a gyomrom megrándult az undortól.
- Nem - mondtam és összeszorítottam az ajkamat.
Egyszerűen befogta az orromat és amikor levegőért kapva kénytelen voltam kinyitni a számat, beletömte a bugyimat, majd egy selyemszalaggal bekötötte a számat. Egy újabb szalagot úgy kötött át az előzőn, hogy az oszlop mögött csomózta meg. Alig figyeltem rá. A gondolataim azon jártak, hogy vajon a bugyim eleje vagy hátulja nyomódik a nyelvemnek. Akkor tértem vissza a valóságba, amikor befejezte a csomót. Most, hogy a fejemet is az oszlophoz rögzítette, már egyenesen ültem, a hátam az oszlopnak nyomódott. El kellett ismernem, hogy igaza volt. Ez a póz valamivel kevésbé volt kényelmetlen. Az utolsó szalaggal a derekamat kötötte az oszlophoz. Készen álltam. A mellbimbóim majdnem átdöfték a pólómat. A tömeg láthatta ezt egy nagy kivetítőn. Füttyök hangzottak mindenfelől. A kamera a mellemre zoomolt. Elvörösödtem, de a tömeg ettől csak még hangosabb lett. A férfi az emelvén széléhez lépett és felemelte a kezét. A tömeg elcsendesült.
- Eljött az idő. Mint látjátok, ma egy különlegességet hoztunk. Nem egy bukkake - lányt, hanem egy bukkake - hölgyet. Férjezett, egy könyvesbolt büszke tulajdonosa. A bukkake újdonság számára, még sohasem próbálta. De nem untatok tovább senkit...kezdődjék a show! Ki volt a sorsolásunk nyertese?
Láttam, ahogy az első sorban a férfiak kezdik letolni a nadrágjaikat. Néhányan már meztelenek is voltak. A sor közepén az egyik felemelte a kezét.
- Szóval te voltál. Készen állsz?
A férfi bólintott.
- Remek. Akkor a színpad csak a tied és a 60 másodperc hírneved most indul!
Az első férfi fellépett az emelvényre és elém állt. Az idő lelassult. Néztem a farkát a kezében. Addig masszírozta, amíg remegni nem kezdett. Elfeledkeztem a környezetről és a tekintetem csak a hímtagra szegeződött. A vége csillogott és egy csepp előváladék levált róla, majd a
térdemre esett. Látszott rajta, hogy játszik velem. A terem néma csendben volt. Egy újabb előváladék csepp jelent meg. A férfi előrébb lépett és a csepp a combomra esett. Megpróbáltam lenézni, de nem tudtam. És akkor tudtam, hogy készen van. Láttam, ahogy a makkja megduzzad. A jobb oldalamhoz lépett. Láttam az arcokat, ahogy mohón várják, hogy az első kilövellés eltaláljon. Becsuktam a szemem, amikor hallottam, hogy felnyög. Egy pillanatig semmi nem történt, majd valami meleg és nedves lövellt a jobb arcomra. Kinyitottam a szememet. Fülsiketítő tapsorkán tört ki. Éreztem, hogy a sperma egy hüvelyknyit lefolyik és a szájpeckemhez ér. Nem láttam, de sejtettem, hogy kezdi átáztatni a szövetet.
- Következő! Ugyanoda! - hangzott valahonnan és újabb férfi lépett az emelvényre.
A negyedik utánra a szájamban a bugyim teljesen átázott. A hatodiknál a sperma már lefolyt az arcom jobb feléről, végig a nyakamon és kezdte átáztatni a pólómat. És ekkor megéreztem az illatot. Hullámokban jött. Újra 20 éves voltam. Láttam magamat a padlón térdelni és felnézni a barátomra. Szinte azt is éreztem, ahogy a spermája az arcomra csöppen. A közönség hangos tetszésnyilvánítása rántott vissza a valóságba. Az álmodozástól zihálni kezdtem és a kamera ezt rögtön észrevette. Próbáltam kiszorítani az illatot és lenyugodni.
- Most a bal arcra! - hallatszott a hetedik fickó előtt.
Egymás után jöttek, amikor a hang bejelentette:
- 12 lövés!
Egy kis szünet következett, amíg a kamera rám zoomolt. Nem tudtam megállni, hogy meg ne nézzem magam a kivetítőn. Az arcom két oldalát sperma borította és a torkomon csurgott lefelé. A póló lassan kezdett átázni. Az illatot nem tudtam többé figyelmen kívül hagyni. És a lelkem mélyén tudtam, hogy nem is akarom. Sőt. Érezni akarom az ízt is.
- 13 - as. Száj és torok.
A férfi egészen elém állt úgy, hogy a lábai a combom mellett voltak. A kamera kezelője az oldalamhoz húzódott, de nem rá figyeltem. A szemen az arcomtól néhány hüvelykre meredező péniszre tapadt. Egyenesen a számra mutatott. A spermalöket telibe találta a szájtömésemet. Ösztönösen nyelni próbáltam, de nem volt mit. A torkom mozgását viszont mutatta a kamera és a tömeg újra hangosan éljenzett. A 15. férfi a torkom alját célozta. A
következő három a nyakamat, három irányból. Tudtam, hogy mindenki engem néz és azt, ahogy a sperma folyik az arcomon. Hálás voltam a kötelékekért. Így nem tudtam semmit tenni. Nem tudom, mit tettem volna, ha szabadon mozoghattam volna. Bele sem akartam gondolni.
Egy ideig csukva tartottam a szemeimet. Nem tudtam a rám élvezőket nézni. Csak ültem ott, mint egy márványszobor, összeszorított ajkakkal. Amikor egy kis szünet következett, kinyitottam a szemem, hogy lássam magam a kivetítőn. A mellemre fókuszáltak éppen. A pólóm teljesen áttetszőre ázott és rám tapadt.
Nem sok időm volt nézelődni, mert máris 5 újabb férfi jött fel az emelvényre. Láttam, hogy a show vezetője beszél velük, de olyan halk volt, hogy semmit nem hallottam. Mire készülnek? Azután megtudtam. A kilövellések a homlokomat találták el valamivel a hajam vonala alatt. A tömeg szinte felrobbant. Fogalmam sem volt, hogy hogyan nézhetek ki. A sperma a szememre folyt, amiket ezért nem tudtam kinyitni. Kényelmetlen volt. Ösztönösen megpróbáltam volna megtörölni az arcomat, de a kezem kötve volt. Megpróbáltam a fejemet megrázni, de az sem ment. Úgy döntöttem, hogy kinyitom a szemem. Nagy elhatározással kinyitottam, majd ösztönösen azonnal be is csuktam, amikor szinte azonnal egy spermalöket találta el a jobb szememet. A fickó második lökete a bal szemhéjamat találta el és ezzel teljesen le is zárta a szemeimet.
Most már nem tudtam kinyitni a szemeimet, túl sok volt a sperma. És az egész kezdett lefolyni az arcomon. Hiábavalóan vonaglottam, hogy letöröljem az arcomat. Csak akkor hagytam abba, amikor egy kéz határozottan megfogta a fejemet. Egy másodperc múlva a szemem újabb spermaáradattal lett jutalmazva.
- És ez volt az ötvenedik. Egyenesen a szemre!
A szavak visszhangzottak bennem. 50 löket? Ötvenen élveztek rám? Nem láttam semmit. Egy kis szünet következett, majd a hang újra megszólalt:
- A többiek szabadon választhatnak célt. Oda lőhetnek, ahová kedvük tartja.
Lépteket hallottam közeledni. Három oldalról vettek körbe. A vállamra, a mellemre és a fejem tetejére élveztek. A következő trió a mellemet és a homlokomat vette célba….
Az utolsó 20 - 25 ember egyszerre jöhetett fel az emelvényre és elszabadult a pokol. Mindenfelől sperma zuhogott rám. A hajamra, az arcomra, a nyakamra, a mellemre, a combjaimra...mindenhova.
Nem emlékeztem az utolsóra. Nem ájultam el, de az érzékelésem kikapcsolt. Amikor újra észleltem a környezetemet, az emberek távozóban voltak. Az időérzékem megszűnt. Amikor a zajok elhaltak, tudtam, hogy kiürült a terem. Ketten közeledtek hozzám. Az egyik mögém állt és elkezdte kioldozni a szalagot, ami a fejemet rögzítette az oszlophoz.
- A szájtömést még ne! - mondta egy férfihang valahol előttem.
- Tudom - válaszolta egy női hang a hátam mögül.
Vajon ugyanaz a nő volt, aki idekísért? Amikor kioldotta a csomót, a felső testem előredőlt. Túl fáradt voltam ahhoz, hogy egyenesen üljek. Ha nem lett volna a derekam is átkötve, előre dőltem volna. A mozdulattól spermaáradat ömlött a térdemre és a combomra. Ezután eloldották a kötést a derekamon, majd kikötötték a csuklóimat. Oldalra dőltem. Nem voltam többé az oszlophoz rögzítve, csak a bokáim és a lábaim voltak még egymáshoz kötve. Rongybabaként rogytam össze. A szinte teljesen elzsibbadt kezeim az arcom felé indultak, de a férfi gyorsabb volt fáradt ösztöneimnél. Az arcom felé félúton szorítást éreztem a kezeimen, miközben hátrahúzták őket. A testem 90 fokkal elfordult és most már a hasamon feküdtem. A hátam mögött összehúzták a csuklóimat és éreztem, hogy hideg acélbilincs kattan rajtuk. Az agyam feladta a gondolkodást. Semmilyen indokot nem tudott felhozni az újabb korlátozásra. Csak hagytam hogy eloldozzák a lábaimat. A majdnem érzéketlen lábaimban lassan újraindult a keringés és a fájdalom minden mást feledtetett.
Erős kéz ragadott meg a vállamnál és felállított. Egy ideig tartania kellett, amíg magamtól is képes voltam megállni. A szám továbbra is be volt tömve és a kezeim hátra voltak bilincselve. Sohasem éreztem korábban ilyen szomjúságot. És továbbra sem láttam semmit.
- Gyere! - mondta a nő és a könyökömnél fogva vezetni kezdett.
Újra a liftben, majd a szobámban voltunk.
- Ülj le! - mondta
Valami felszínt éreztem a térdem mögött, amire a segítségével leültem. Az ágy volt az, de úgy tűnt, hogy műanyag lepedő fedi. Újabb lépteket hallottam. A férfi bejött a szobába. Újra erős kezek ragadtak meg és végigfektettek az ágyon. Hallottam a bilincs kulcsának zaját és a kezeim szabadok voltak. De nem teljesen, mert a férfi nem engedte el őket. A fejem fölé húzta őket és az ágy fölötti fémrúdon átbújtatva újra összezárta a bilincset. Hideg fém érintését éreztem a bokáimon és hamarosan a lábaim is az ágyhoz voltak bilincselve. Kinyújtózva kellett feküdnöm. Azután valaki elkezdte kiszedni a tömést a számból. Kioldotta a szalagot és kihúzta a bugyimat a számból. Zihálni kezdtem. Műanyag csövet éreztem a számban.
- Igyál! - mondta a nő.
Egy darabig a mennyben éreztem magam. Csak ittam és ittam, de a szomjúságom csak nehezen csökkent.
- Jó éjt Enzós Niki. Aludjon jól! - mondta a férfi, amikor befejeztem az ivást.
És csak ekkor tudatosult bennem, hogy nem engedték hogy lemosakodjak. Az éjszakát spermában ázva kell töltenem. És már éreztem is, hogy kezd a bőrömre száradni.


Szextörténet ajánló:


A családlátogatás vidéken


Az egyik falusi iskolában vagyok tanítónő. Még csak az első évet nyomom a főiskola után. Alig párhónap ment el a tanévből, de máris úgy érezem, mintha évek óta itt szarakodnék, s mintha nem is tizennyolc, hanem száztizennyolc diákom lenne egyszerre. Így talán jobban megértitek, miért menekülök előszeretettel egy férfi karjai közé... teljesen meztelenül. Mert ha a - különben sok mindenre kapható - ....

Szex a jakuzziban


Már délután volt. Kinyitottam a szemem. Az erkélyemet vastag hó réteg borította, de a nap épp úgy szikrázott, mint nyáron.
Kellemesen megborzongtam, ahogy az Andrással való együtt létre gondoltam. Az a pasi egy főnyeremény! Már ha szexológiai értelemben, gyakorlati részen osztályozzuk.
Este egy buliban voltam, így kissé másnaposan néztem az órára. Már délután 4 felé járt. Mára beszél....

Olyan nyomulós vagy, mint egy férfi


Vékony gizda csaj volt. Szőke, vizenyős szemek, akár a bagoly pillantottak ki a sovány arcából. Nagyon megkívántam, mert szeretem a vékony lányokat, általában nagy lukuk van, lehet őket ezerrel ujjazni, befogadják még az öklöt is, ha szeretik az ökölbaszást.
Nem akartam érzelmi kapcsolatot, csak szexet, így felszedtem egy dizsiben a Lorát.Laura Lora volt az igazi neve. A ruhatárban dolgozot....

Tini szex kalandok


Ifjúkori szexuális élményeimből mesélek az alábbiakban. A szomszédunkban egy tőlem két évvel fiatalabb lány élt. Már kis korunkban sokat járt hozzánk, együtt játszottunk. Én érdeklődtem a lányok, ő a fiúk nemi szerve iránt. Általános iskola alsó tagozatába jártunk, amikor ezen kíváncsiságunkat kölcsönösen is kielégítettük. Akkor még nem nagyon tudtuk, hogy pontosan hogyan kell ezt csinálni. Nekünk....

Transzi történet


Nagyon régóta vagyok crossdresser, ám lélekben valóban nő-transzi és most az első élményemet szívesen elmesélem Nektek!

17 éves voltam. Ehhez tudni kell, hogy 14 voltam, amikor Apámhoz és a második feleségéhez költöztem és rögtön kiszúrtam, hogy a nőnek milyen jó cuccai vannak! Ekkor engem már nagyon vonzott a csajnak öltözés gondolata, így elkezdtem felvenni a mostohaanyám cuccait,....

Egy este a discoban


Kipihentétek magatokat. Megnyugodtál, olyannyira, hogy majdnem elbóbiskoltál a párod karjaiban. Telefon csörgés zavart meg. Felvetted:
- Igen.
- Szia! Ugye nem felejtettétek el? – kérdezte a barátnőd.
- Nem. – néztél a barátodra.
- Oké. Tizenegykor a bejárat előtt! Ne késetek! Szia! – hadarta el.
- Szia! – szakítottad meg a hívást és tetted le a telefont.
....Szextörténet címkék

kutyás niki | bolond | szőle | nagyon kicsi | audi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.