Orgia a suliban


A harmadikos középsulis osztálykiránduláson történt. Azt tudni kell, hogy osztályunkban a lányok kisebbségben voltak, mivel a suli műszaki beállítottságú, ezért érthető módon harc ment a csajokért. Mindenki előre kitervelte, hogy melyik lányt fogja lefektetni, de természetesen jó néhány osztálytársam számára ez végül is csak terv, álom maradt. Volt az osztályban egy kivételesen szép, mondhatni gyönyörű csaj. Mi, fiúk, egymás között szimplán Istennőnek hívtuk. Éva volt a neve, méltóan testéhez, lényéhez. Egy kb. 170 centi magas, barna hajú "hölgyet" kell elképzelni, óriási, formás mellekkel, hosszú combokkal és sugárzó, kirobbanó szexualitással. Egész személyéből sugárzott az erotika. Ezt öltözködése is hűen tükrözte: mindennapi viselet volt nála a fényes fekete bőrcsizma és az ehhez passzoló miniszoknya, testszínű fényes harisnya, egyszerű és mégis különleges frizura, az elképzelhető legszexisebb top és persze mindez megspékelve valami High-end parfümmel.

Természetesen a tanárok se mentek el szó nélkül e mellett a jelenség mellett, s csajszi ezen "képességét" mi sokszor fel is használtuk megkérve Őt például egy számtech dolgozat elhalasztására, ahol ugye legnagyobbrészt hímnemű a tanárgárda. A csaj egyébként biztosan biszex volt, mivel sokszor szünetekben ilyen szófoszlányokat hallottam ki a lányok beszélgetéséből, konkrétan Éva szájából, hogy: "olyan izomlázam van a nyelvemben", "jövő héten is egyedül leszel otthon?", "úgy megkefélt, hogy olyat még nem éltem". Szóval úgy kezdtem, hogy osztálykirándulás. Balatonra mentünk. Nagyon jó hangulatban telt a vonatozás, viszont a konkrét megérkezés már kevésbé, mivel addigra mindenki holtfáradt lett. Az osztály két csoportra szakadt: a piálósokra és a csajozósokra. Mondanom sem kell, hogy én a csajozósok között voltam, s Évára vetettem ki hálómat, mint minden más fiú. Sajnos a többi lánynak esélye sem volt addig, amíg valakinek végre sikerült megkapnia Évát. Teltek-múltak az órák, s besötétedett. Már a csajozós banda is rendesen be volt piálva, de nekem sikerült színjózannak maradnom. Nagy meglepetésemre Éva megkérdezte tőlem, hogy én miért nem iszok.
Én pedig azt mondtam neki, hogyha kisétál velem a partra, akkor elmondom. S nem ellenkezett.

Szépen kisétáltunk a kb. száz méterre levő partra, a holdfényes éjszaka kellős közepén. Természetesen már javában állt a hímtagom, mivel Éván fekete latex-szerű fürdőruha volt, tanga, meg "cérnamelltartó". Meleg volt az idő. Nem tudom, hogy végül is minek kapcsán, de egyszer csak szóba került a szex és kénytelen voltam bevallani, hogy én még szűz vagyok (vagyis nem voltam kénytelen, de ugye egy Istennő előtt nem hazudhat az ember! ). Egyszer csak megkérdezte, hogy lehetne-e nekem Ő az első. Természetesen torkomban dobogott a szívem a meglepettségtől, mivel álmomban se gondoltam, hogy egy ilyen nővel egyszer majd szeretkezhetek. Még nagyobb meglepetésemre egészen nyugodt és önbizalommal telt voltam. Éva megkért, hogy csatoljam ki a melltartóját és persze nem kellett kétszer mondani, megtettem. Ekkor feltárulkoztak előttem gyönyörű keblei, olyanok, amiket még erotikus magazinokban is ritkán lát az ember. Hatalmas, gömbölyű, kemény "labdacsok", rózsaszín mellbimbóval. Adott egy nyelves csókot, s azt mondta, hogy kezdjem el nyalni, szopni, s finoman harapdálni a bimbókat és masszírozni, simogatni a melleket. Szó nélkül megtettem. Kezdtem érezni, ahogy keményednek a mellbimbói. Azt mondta, hogy hagyjam abba, s megkért, hogy vegyem le a tangáját. Ezt is azonnal megtettem.

Odamentünk az egyik közeli padra, ő lefeküdt és azt mondta, hogy nyaljam ki a punciját. Megmutatta, hogy melyik részekre koncentráljak. Hozzátette, hogyha nem tudom orálisan eljuttatni a csúcsra, akkor búcsút mondhatok a saját orgazmusomnak és persze annak, hogy többet szóba áll velem. Nem volt más választásom (meg persze eszembe sem jutott, hogy mást válasszak), elkezdtem nyalni kéjbarlangjait. Megengedte, hogy használjam az ujjaimat is, de szigorúan csak a G-pont ingerlésére, de azt nem mutatja meg, hogy hol van. Még jó, hogy olvasottságom elég nagy volt ezen a téren és tudtam, hogy elméletileg hol van a nők G-pontja. Elkezdtem nyalni, szívogatni a csiklóját, s egyre lejjebb haladva a kisajkait is. Majd ujjamat is bevetettem és addigra már nedves puncijába rendkívül könnyen csúszott fel. Elkezdtem tapogatózni a barlang felső oldalán, s megtaláltam küldetésem célját! Ujjammal elkezdtem masszírozni a kis dombot, közben a csiklóját szopogattam. Pár perc múlva meg is lett az eredmény: Éva hatalmasat élvezett, s kéjspriccet lövellt a számba, aminek hátborzongatóan jó íze volt. Erre zihálva azt mondta, hogy átmentem a vizsgán, és nagyon jó tanuló vagyok.

Belenyúlt a puncijába, az ujjáról pedig érzékien lenyalta a még ottmaradt kéjnedvet. Kis idő elteltével azt mondta, hogy most én következek. Lerántotta nadrágomat, s meredező falloszomat azonnal szájába vette. Szívta, szopta, majdnem tövig benyelte, azt mondta, hogy ez volt az ún. mély-torok technika, ezután nekidőlt a padnak, megparancsolva, hogy tegyem be neki. Úgy is tettem. Izzó kéjajkai azonnal befogadták farkamat, én meg mint egy ösztöntől vezérelt állat, elkezdtem baszni. Nem is kellett több, percek alatt elmentem, de mielőtt kilövellt volna az hímtejem, megfordult és a szájába irányította. Mindet lenyelte. Azt mondta, hogyha még egyszer el tudok menni, akkor holnap is megdughatom, és ha azután is van bennem élet, akkor az egész nyarat vele tölthetem, ahol olyan dolgokat fog megtanítani nekem barátnői társaságában, amelyekről még csak nem is álmodtam! Úgy látszik megtetszettem Neki. Megparancsolta, hogy verjem ki a szájába és ha túl hosszú ideig nem megyek el, akkor búcsút mondhatok a nyári kalandoknak. De ha csak pár húzás kell az ejakulációig, az is baj. Nem tudtam, hogy mi az a "sok" és mi az a "pár", de megpróbáltam mindent beleadni. Elkezdtem verni az újból kőkeményre duzzadt farkamat és kb. öt perc múlva újabb sugár érkezett a szájába. Azt is lenyelte.

Helyeslően bólintott, hogy jó volt, már csak egyszer kell elmennem. De volt egy kikötés: úgy, hogy közben ő ismét feljusson az orgazmus palotájába, de nem egyszer, hanem háromszor, úgy hogy közben szopja a falloszomat és én addig nem mehetek el, amíg neki meg nem volt mind a három! Szóval jött a 69-es póz. Lefeküdtem a homokba, Ő pedig ellentétes irányban rám feküdt. Azonnal elkezdtem nyalni, szopni, szívni, ujjazni a pináját, hogy egy kis előnyhöz jussak, s nagy szerencsémre hamar el is élvezett, de ismét akkorát, hogy kéjnedv spriccelt az arcomba. Ő pedig egy míg az élvezetből fel nem ocsúdott, abbahagyta péniszem kényeztetését. Kicsit vártam, hogy lenyugodjon, aztán ismét elkezdtem az előbbi gyakorlatot, de most inkább csak a G-pontot izgattam. Nem telt bele pár perc, Éva ismét a mennyország kapujában volt. Most hosszabb pihenőt tartottunk, mivel már nagyon ki voltunk merülve. Néhány perc múlva erős szívást éreztem a makkomon, Éva elkezdett szopni. Nekem is megjöttek az élvezet hullámai, de sikerült visszatartanom, s csak az Istennőre koncentráltam. Teljes lényemmel Őt kényeztettem, csak vele foglalkoztam. És megtörtént a csoda: hatalmas sikítás közepette ment el, s közvetlen utána és is kilövelltem! Ezután persze nyáron is sokat találkoztunk. Olyan partikat rendeztünk a barátnőivel, hogy az maga volt az álom!


Szextörténet ajánló:


Hogyan lettem egy cigány kurvája


Hogyan lettem egy cigány kurvája

Évának hivnak 19 éves vagyok nagy tervekel indultam az életnek nagy mamám nevelt fel. 16 évesen vesztettem el a szüzeségem egy 40-es pasi dugott meg elõször szerelmes voltam bele. Azt igérte hogy el válik és el vesz feleségül de nem tette. Rá beszélt hogy a barátját is vonjuk be 3-nak onantól két éven át szendvicsbe basztak. Nagyon rá kaptam a fasz iz....

Peep Show


Késő délelőtt volt, fél tizenkettő körül, amikor a körúton lévő "üzlethelyiséghez" értem. Peepshow, száz forint/fél perc, hirdette a kirakat üvegét elfedő grafika. Körbenéztem, mert bár nagyváros, senki sem ismer, mégis a hátamon éreztem a jövő-menő emberek megvető tekintetét hogy ilyen helyre bemegyek.
Odabent kellemes meleg fogadott, a bejárattól egy folyosó vezetett egy lépcsősorhoz, az ....

A közös kis kurva


Amit rólam tudni kell, hogy Ricsinek hívnak, jelenleg 21 éves vagyok, az eset 3 éve történt. Akkoriban már elkezdtem kondiba járni, de sosem voltam nagy darab 180 cm-hez a 75-80 kg még soványnak is mondható.

Az iskolánkba elég sok lány járt, de a legtöbb már akkor is ribi volt és tette magát. És pont ez az amiért nekem és pár osztálytársamnak a figyelmét nem keltették úgy fel mint....

Szopós szex


A múlt héten bejött az osztályunkba egy tanár, és végső elkeseredésében kijelentette: „Jól van, akkor felőlem nem lesz Szalagavató!”. Fel is csillant a szeme néhányunknak, hogy ez nem is annyira rossz ötlet, de hát nem így történt. A színpadon állós, matrózblúzos, szalagtűzős részen túl voltunk, és most arra készültem az elkülönített öltöző/ raktárhelyiségben, hogy nyugodtan megszabadulhassak a f....

Üzekedés


Az első fiúmról fogok írni, ahogy itt már sokan megtették előttem. Őt Ferencnek hívták. Magas, kisportolt fiú volt. A tánciskolában ismerkedtünk meg.

Úgy telt el fél év, hogy ő mindig összeszedte bátorságát és közeledett felém, én pedig mindannyiszor szerényen elfogadtam őt, de a bátorításnak még csak halvány kísérletét sem engedtem meg magamnak.

Félévkor vizsgát hird....

A szomszéd lány beavat


14 éves voltam, amikor kivonultunk a nagyváros zajai elől a csendes vidékre. Könnyen barátkozó srác lévén hamar megismertem a szomszédokat és szereztem haverokat is. A szomszédban lakott egy lány, aki nekem nagyon tetszett, de mivel ő 18 volt, én meg 14, féltem elmondani neki, bár elég jóban voltunk. Amikor a szüleim elmentek, mindig őt kérték meg, hogy legyen a bébiszitter. Ő szívesen vállalta, m....Szextörténet címkék

beküldő: | méhembe | rátaláltam | ikertestvére | elég idős |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.