A perverz ügyvéd


Belép a szobába, szemben az ajtóval az asztal szélén ülök, lábam hanyagul a széken. Kezemben egy pohár, benne borostyán színű folyadék. Rám mosolyog és elkezdi kioldani a nyakkendője csomóját, felém tart. Végig simít az arcomon, a számhoz emelem a poharat és iszok.
- Valahogy másként néz ki ma… - mondja és érzem, ahogy végig csúszik a tekintete a testemen. Egy fekete nadrág kosztüm van rajtam, vörös színű inggel és ugyanolyan magassarkúval, hajam kontyban a fejem tetején.
- Megbeszélésem lesz. - búgom sejtelmesen majd lerakom a poharat és a kezeimet a nyaka köré fonom.
- Ezt nem nevezném épp megbeszélésnek, de hívhatjuk úgy is... – válaszol pimasz mosollyal a száján, amit egy csókkal mosok le onnan. A keze rásimul a csípőmre és közelebb húz magához.
Megszakítom a csókot és az ágy felé pillantok. A tekintete követi az enyémet és meglátja rajta a karabinereket, a kilencfarkú macskát és egy szájpecket.
- Nahát, sehol a lovagló pálca?
- Tán reklamálsz nagyfiú? - kérdem élesen, mire sötétség költözik a szemeibe.
- Eszemben sincs úrnő… - szólsz megadóan.
- Helyes. - Elengedlek és hátrébb lépek, kezeid után nyúlok és mosolyogva a tenyeredbe csókolok, majd beveszem az egyik ujjad a számba. Élesebben szívod be a levegőt, én meg diadalmasan felkacagok és azonnal kattintom a hátam mögül elővarázsolt bőrbilincset a kezére.
- Látom ma in medias res játszunk..
- Ennél nagyobbat még nem is tévedett ügyvéd úr… - súgom feléd. Nem törődve a bilincseiddel megint felém kapsz, a nyakamra tapadsz és elkezdesz harapni.
- Ahh.. - Felsóhajtok, de egy pillanatra veszítem csak el a kontrollt, a cipőm sarkát megérzed a lábadon. Erősen belenyomom a vádlidba, elengednek a fogaid és felszisszensz.
Gyorsan ellépek előled és erősen pofon váglak.
- Milyen kis szemtelen.. - mint mindig, ma sem csalódtam. Nevetek és te is csak mosolyogsz.
- Megéri… - sziszeged felém, érzem a hangodban a bosszankodást. Újra utánam nyúlsz, de rácsapok a kezedre is.
- Kicsit túl van öltözve kisasszony - mondod és a szemembe nézel.
- Nem baj. - válaszolom rá nyugodtan, mire összehúzod a szemeidet.
- Jöjjön ügyvéd úr, kövessen engem. - hívlak és begörbítem az ujjam. Az ágy elé sétálok, ringatom előtted a csípőm.
- Nem. Nem követem Önt.. - hallom a hátam mögül.
- Igazán, akkor ez azt is jelenti, hogy nem akarod magadon érezni a számat, nem akarod a bőröm illatát élvezni, nem akarod hallani azt a hangot, amit elélvezéskor adok ki? - kérdezem felvont szemöldökkel. Ahogy gondolja…
- Boszorka - morgod és elindulsz felém.
Megfogom a kezeidet, az alkarodon végig húzom a körmeim. Lehúzok egy láncot a plafonról és oda erősítelek. Ahogy a kezeid fellógatva vannak, a mellkasodon az ing megfeszül. A térdemmel a combjaid közé furakodok és terpeszbe kényszerítelek.
- Ugye nem haragszol, ha megszabadulunk a ruháidtól..
- Én az Önétől is megszabadulnék..
- Arra még várnod kell, nagyfiú…
Elkezdem kigombolni az ingedet, kihúzom a nadrágból és kibontva hagyom rajtad. A nadrágövedet kicsatolom, a nadrágod is levarázsolom. Következik a cipő.
-S lőn világosság… - mondom huncut éllel a hangomban, te ott állsz előttem egy alsógatyában és egy szétbontott ingben. - Hmm… valami még nem igazi..
- Na, ne mondja…
- Mondtam már, hogy ne pimaszkodj - majd kezembe veszem a már félkemény farkad. A körmöm kicsit belenyomom. Az álmos könyv szerint sem jelent jót, ha olyan nőt bosszantunk, akinek a kezében van a fegyver.
Felnevetek és Ön sóhajt egy nagyot.
- Igazán a kedvemre van… - még be sem érkezem fejezni a mondatot, megcsörren a telefonom. Elmosolyodom és felveszem. - Halló, egy pillanat kérem, tartsa.
A mellemhez fogom a telefont, az ágyról felveszem a szájpecket és a szádra erősítem. Rázod a fejed, de csak sikerült fél kézzel is összekapcsolni. Valamit morogsz, de én már nem értem, kacér mosolyt küldök feléd, kicsit pipiskedve csókot nyomok az arcodra.
- Igen, figyelek, - szólok a telefonba - hogyne, hallgatom, ráérek. - Látom, hogy a szemedben düh villan, igazán tetszetős. - Aha, persze. A közszolgáltatások is el vannak intézve? Tökéletes. - búgom a telefonba - Nem is tudom, hogy mihez kezdenék Ön nélkül. Hogyne, feltétlen, egy kávé mellett valamikor megtárgyalhatnánk, hogy milyen garanciát tud vállalni a bank. Hogyne, csak tessék, nincs más dolgom, figyelmesen hallgatom az ajánlatot.

Miközben telefonálok, egy kézzel felnyúlok és kiveszem a hajtűt a hajamból, a konty meglazul, az ujjaimmal szétfésülöm a feketeséget.
- Igen, nyugodtan álljon meg. Hogyne ha itt lesz, lemegyek. Na, de uram, nem veszélyes vezetés közben telefonálni? - Szemérmetlen flörtölök a telefonba, de mindvégig a szemedbe nézek. Kioldom a kosztüm kabátot, a blúzom felső két gombját is kigombolom. Azonnal észreveszed, hogy kilátszik a csipke. Rángatod a kezed. Az ujjam a szám elé rakom, csitítlak. Közelebb lépek hozzád.

Még mindig a telefon túl oldalán lévőt hallgatom, de elkezdem masszírozni a farkad. Benyúlok az alsógatyádba is.
- Most sajnos nem tudok elszakadni itthonról, de máskor szívesen. Igen, azonnal lent vagyok. - Bontom a vonalat.


Elkezdesz morogni és rángatod a kezed. Elengedem a farkad, ami már teljesen kemény, a kezeimmel elkezdem tépni az alsód, nehezen enged az anyag, de végül reped. A gumi a csípődbe váj, fájhat kissé, de te csak ismét morogni tudsz a pecek miatt.
Letérdelek elé és bekapom. Egy-két körzés a nyelvemmel, hátra vetett fejjel élvezed. Meghallom a kapu csengőt. Felpattanok és a füledbe súgom, nem sokára itt vagyok, majd egy gonosz kacajjal a hangomon ott hagylak.
Talán 10 perc telik el, mire visszaérek, te már valamelyest megnyugodtál, de látom a szemedben a dühöt.
- Oh, szóval megvárt? - mondom gúnyosan - Jaj, hisz nem is tudott volna mást csinálni.
Leveszem a szájpecket.
- Engedjen el úrnő… - szökik ki belőled...
- Nem sokára nagyfiú, nem sokára… - Tudod azzal a szájjal üdvözöltem a vendégem, amiben egy perccel azelőtt még a farkad volt…
Oda sétálok az asztalhoz és töltök egy korty wiskeyt magamnak. Felhajtom egyben, majd egy jégkockát is a számba csúsztatok, oda sétálok hozzád és a bordáidra tapasztom a szám. Megérzed a hideget, a libabőr végig terjed rajtad, reszketsz. Újra megkeményedsz.
A jég olvad a számba, ezért sietnem kell. Ledobom a kabátkámat és újra eléd térdelek. A jég apró darabkája hozzáér a farkadhoz. Forróság és hideg egyszerre érint meg. Nyögsz és hörögsz az élvezettől. Addig maradsz a számban, míg el nem olvad a jég.
- ahh, még.. - hallom, ahogy könyörögsz. - A körmeit, kérem..
Elfojtom a nevetésem és mélyebbre szívlak be… A kezemmel a golyóid alá nyúlok és finoman masszírozom őket. Egyre jobban feszülsz és érzem, hogy nem sokára elélvezel.
Egyenesen bele a számba, rángatod a kezed, és ahogy az orgazmus végig fut rajtad, úgy a reszketés is a testeden. Felállok és a fejed erősen fogva kényszerítem, hogy rám nézz, lásd, ahogy lenyellek majd, mint a macska végig nyalom a szám.
-A véred után, a második kedvenc ízem… - szólok nevetéssel a hangomban.
Válaszolni se bírsz, csak lihegsz.
- Na, most, hogy már kicsit megnyugodtál, rátérhetünk a büntetésedre… - mondom, miközben simogatom a tested…
Kicsit később elkezdem kigombolni az ingem, ledobom az ágy melletti székre, meglátod a vörös és fekete színekben játszó bodyt rajtam, a mellbimbóim szinte átütik a vékony anyagot. Háttal fordulok és félre söpröm a hajam. Elkezdem letolni lassan a nadrágot, miközben lehajolok. A fenekem feléd néz.
- Gyönyörű, - hallom a hangodból a csodálatot - de ha közelebb férnék, jobban szemügyre vehetném.. Le van maradva egy orgazmussal.
-Ó, ne aggódj, kamatostól felszámolom...
Mikor levetkőztem, megállok előtted a vörös magassarkúban és a bodyban. Számba veszem az ostor nyelét és kioldom a kezed.
- Térdre! - szól a parancs.
Elgémberedett karjaidat masszírozva, letérdelsz elém. Leülök az ágyra és a combjaidra teszem a lábam.
Elkezded csókolgatni a térdem, simogatod a vádlim, mindenhol érzem magamon a szádat.
- Milyen kis buzgó - mondom.
- Ilyesmiben mindig úrnőm… - mondod, de nem hagyod abba a lábam kényeztetését.
- Folytathatod, ha kibírsz 7 ostorcsapást, 4-et a hátadra, 3-at a hasadra.
- igenis, úrnőm.
- Mi a menekülő szavad? Mert ez fájni fog, ha nem bírnád ki, akkor ki kell mondanod.
- Nagymacska, úrnő.
- Kimondod, ha azt akarod, hogy abbahagyjam?
- Soha, úrnőm.
- Majd meglátjuk, - szólok vitriolosan feléd - majd meglátjuk nagyfiú.
Az első csapás a hátad közepét éri, a meglepetéstől előre esel, így már szinte négykézláb vagy előttem. A másik két csapás kicsit lejjebb ér, de nagyon gyorsan. Hallom a nyüszítésed.
Az utolsó a válladba mar. Hagyok egy pár perc pihenőd, hadd lihegd el a fájdalmad.
- Bírod még?
- Bírom, úrnőm.. - mondod elgyötört hangod. Felkacagok és a válladba rúgva oldalra döntelek, majd egyenesen a hátadra.
Nyüszítesz, ahogy az érzékeny hátadhoz ér a padló. Rád ülök.
- 3 ütés jön közelről a hasadra, ez fájni fog, engedd el magad. - Ahogy kimondom, válaszolni se tudsz, az első már belekap a bőrödbe. Fickándozol, erősen szorítom a csípőd a lábaim közé, hogy minimálisan tudj csak mozogni alattam.
Még egy, a bőröd a bimbód közelében megkarcolódik. A kilencfarkú csapása, mintha ezer tű szúrása lenne.
Az utolsó a legerősebb… csatt.
- Nagymacska! - ordítod felém, de már késő. Már a büntetés végén vagyunk, azonnal eldobom az ostort és melléd csúszva a földre, elgyötört tested csókolgatom. Simogatlak..
- Csss nagyfiú, megcsináltad. Ügyes vagy… - Megcsókollak, a csókod először lágy és erőtlen, majd egyre tüzesebb. A kezem fel-le jár a testeden, de csak ott, ahol nincs kipirosodva..
Felém gördülsz és a csípőddel a földnek próbálsz szegezni. A lábaim tiéd köré fonom és minden erőmmel azon vagyok, hogy kiszabaduljak alólad.
- Most én jövök, - morgod és a melleim felé veszed az irányt. A fogad tépi az anyagot, de a hajadba markolva megtéplek.
Nagy nehezen kibirkózom magam alólad és az ágyra fekszem.
- Na, mi van? Gyere… - mondom félig nevetve és lihegve. Máris felém tartasz, a lábaimat feléd nyújtom, megtartod a sarkam és a bokámhoz csókolsz.
- Vedd le a cipőm.
- Igenis.. - szólsz, majd engedelmesen lekapod rólam és földre dobod.
- Nocsak, nocsak, hát így kell bánni a cipőkkel? - kérdezem álcázott sértődöttséggel a hangomban, de te mit se törődve vele, csak fojtatod a lábaim imádatát.
Elterülök. Látom a szemeden a diadalt, azt hiszed, hogy ha elvesztem a gyönyörben védtelenebb vagyok. Felfelé araszolsz a combomon és kipattintod a body gombját a lábaim között. Felcsúszik rajtam az anyag.
Megérzem a szádat magamon és egyre gyülemlő nedvességet magamban.
-Mmmm.. - morgom, majd egyik kezem lecsúsztatom, másikat a párna alá. Kezembe akad egy fémcsipesz. Ez még jól jöhet, gondolom magamban. De valahogy mégis csak arra a jóleső bizsergésre tudok koncentrálni, ami elindult bennem… Az ujjaim a csiklómon járnak, a nyelved a forró és nedves barlangomban.
Elönt az orgazmus, a karjaid megfeszülnek, nagyokat nyalsz belém, majd felnyúlsz és megmarkolod a mellem.
- Ez az… - hörgöm és a párna alatt pihenő kezemben lévő csipeszt az alkarodra csíptetem.
- Áááááá, Lilith… - felordítasz a váratlan fájdalomtól. A hangod, csak még intenzívebbé teszi az élvezetem. De amilyen gyorsan mart is beléd a fájdalom, olyan gyorsan el is tűnik.
Lihegek és te felém kúszol. Érzem, hogy újra kemény vagy, a járatom felé bökdösöl. Lenézel rám és mosolyogsz.
- Egy-egy, úrnőm… - majd újra szádba veszed a mellem.
Homorítok és a hajadba túrok, a lábaim a csípőd köré fonom, és oldalra döntelek.
- Akkor folytatódjon a meccs. - Felötlik bennem a gondolat, hogy tovább kínozlak még, de nagyon türelmetlen vagyok.
- Magamban akarlak érezni! - szólok fátyolos hangon feléd. A szememben láthatod a tüzemet.
- Kívánlak…
Leszorítom az alkarod és rád ülök.
Valami állatéhoz hasonló hang szakad fel mindkettőnkből.
Nem tudom már mi történik, csak azt tudom, hogy újra élvezni akarok…
Előre csúszok rajtad és hajadba markolva, a mellem a szádba adom.
Meglovagollak. Fel és le, fel és le. Itt-ott megállva körzök a csípőmmel feletted, a belső izmaimat erősen szorítva foglak körbe. Hallom a nyögésed, de olyan távolinak tűnik. Nyüszítve adom a tudtodra, hogy újra el fogok menni.
- Élvezz - nyögöm a füledbe… - élvezz belém… azt akarom…
A hangom át lök a határon mindkettőnket…
Reszketsz és megrándulsz bennem. Oda nyomom még utoljára magam rád, hogy minél mélyebben légy és elönt az orgazmus újra.. A hüvelyem lüktetve szorul köréd és érzem, hogy minimum négyet kellett, hogy spriccelj bennem.
Rád rogyok. Az ágynak szegezlek a testemmel és szinte sípol a tüdőm, de nevetek.
- Na ez jó volt, nem gondolod nagyfiú..?
Válaszul te is csak nevetsz és a hajamat simogatod.


Szextörténet ajánló:


Sanyi telepumpálta puncimat


Sanyi telepumpálta puncimat

Õsszel múltam 32 éves, de be kell, hogy valljam, most kezdek szexuálisan a legaktívabb lenni. Ebben nem kis szerepe van a férjem unokaöccsének.


Sanyi idén lesz 18 éves, de olyan profi az ágyban, hogy talán felér egy harmincévessel is. Kapcsolatunk tavasszal, jobban mondva tavaly télen kezdõdött, de akkor még csak én kívántam õt. Együtt tö....

Egy swinger kurva fantáziájaNálatok találkozunk. Az ajtóban már nagyon izgató látvány fogad. Gyorsan bemutatkozunk, leveszem a cipőt, kabátot, kicsit lemosakszom, aztán bemegyünk a nappaliba, én ülök a kanapéra, ti velem szemben két fotelba.

Kicsit beszélgetünk, majd szólok, hogy ülj mellém, nem vagy félős, felállsz és mellém ülsz, egyből megfogod a combom. Tetszik a dolog, és mondom, hogy vedd elő a c....

Dugás a takarítónővel


Szombat lévén nem kellett dolgoznom, és nem is húztam fel az ébresztő órát, gondoltam ráérünk fölkelni. Igen ám, de a Beáról megfeledkeztem, hogy kilencre fog érkezni! Mert arra ébredtem föl, hogy a bejárati ajtót nyitja valaki.

Te jó isten itt a Bea! Kész, már is lebuktunk azon, amit senkivel sem kívántam felosztani. Mert azt a tényt, hogy a két lány anyaszült meztelen alszik melle....

Rámnyitott a mostoha húgom, orgia lett a vége


A minap vertem a farkam a nappaliban, amikor nem vettem észre, hogy húgom hazajött. Amikor meglátta mit csinálok, nem szólt semmit a kis piszok, csak ledobta a táskáját és odajött. Annyira megijedtem, hogy elfelejtettem eltakarni magam.

- Te mit csinálsz bátyus? - kérdezett elég kíváncsian.
Nem tudtam választ adni, csak ott ültem álló fasszal mellette.

- Megfog....

Buzipornó a koncert után


Buzipornó a koncert után

A koncertek este sötétedés elõtt nem sokkal kezdõdtek és hajnalig tartottak. Akik végig kitartottak, azok a terület melletti sátrazóhelyeken másnap kora délutánik aludtak. A jóbarátom, akivel együtt érkeztünk, még este lelépett egy csinos lánnyal, valószínûleg nem is látom másnap délutánig. Az esti koncert elõtt egyedül megittam néhány korsónyit az ilyenkor c....

Popószex az unokatesómmal


Tavaly nyáron, egy családi összejövetelre voltam hivatalos, az unokaöcsém születésnapjára. 18 éves lett a srác, ez mérföldkõ egy ember életében, a buli is ennek megfelelõ volumenû volt.
A család egyik közeli barátjának krimóját bérelték ki az estére, tekepályával, korlátlan fogyasztással stb. Sajnálatos módon a menyasszonyom vidéki elfoglaltsága miatt nem tarthatott velem, de teljes bizalma....Szextörténet címkék

borotválás | térdelj le | szemfüles | Öccsével | barátn |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.