Családi kaki szex


Családi kaki szex

Soha nem gondolta volna Zoltán!


Épp most ért haza 29 évesen kõmüvesként dolgozni holot anyi vágya volt na de ez van.(Mit számit )

Zoltának van két huga. Az egyik Beáta 26 a másik Henriet 11éves. Beáta épen fözni készült hogy ellása a családot mert a körülményeknek köszönhetõen õ volt az egyeldüli család fentartó. De anyira unta már hogy mindenkit kiszolgál és a másik az ujátt se mozditja hogy fogott egy répát.A répát fogta nem szarozott sokat egyböl feldugta magának UUUristen de jó :)Elöször lasan azztán ahhh ahh gyorsabban dugni kezdte magát Ah ahh ! Zoltán ekor ért haza.!

Belépet a ház ajtaján ,aztán a konyhába. Megláta az egyik hugát igy :) .Bea rögtön kapcsolt! Ne haragugy bátyus ezt nem kellet volna hogy lásd .Zoli bölcs ! Legalábis bölcsebb .Ugyan Bea ebbe a családban seki nem normális.- Lehet és te Zoli ! Te Menyire .... Ne fojtasd és szava eleakat testvére idomain. -Észbontoan nézel.... - Ne fojtasd te belöled a tett hiányzik. Bea odalépet az egyszem bátyához és megfogta a farkát. Zoli nem nagyon volt tapasztalt ( Fölöleg nem családi ügyekben) Edig egy bf volt 6 évig de nem sikerült neki hogy öszejöjön a nagy dolog,De most a huga !!! Bea segitett megszabadítani bátyát a ruháitol majd minden mindegy alapon szopni kezdte !!! Bea Beus De JÓ Vagy ! Soha ah senkinek -ne agodj nem mondom.Zoli érezte itt a nagy lehetõség és a a hálószóba felé irányitota Beát. De ott Heni olvasot. Mikor beérkezstek Heni nem kicsit volt meglepve.( Soshase látta a bátyát teljesen mezztelen de hogy Bea szopja közbe! !!! ) A Két testvér már anyira bele merült semit se zavartaták magukat.Csak élvezte Zoli Beat. Nagyon is.

Heni meglepõdve figyelt mikor az ágyra hupantak.Zoli bocsánatot kért Henitõl (Nem azért mert zavarta Mert megkivánta) Bea tudta hogy nem okés a hejzett de megszálta valami és még heveseben szopta Zolit. Zoli a örültség hevében megforditotta Beat És háturól határozzotan beakasztott neki .Baszta Ahh ahh ohhh ahh csináld ne kiméld baszál! Ah Basz aaaa a pinnám!


Ebben a pilanatban belépeta szobába a testvérek alkoholista apjuk Jozsi!

Henit szemelte ki de Félt Zolitól. Zoli oda forditotta fejét az apja felé és baszta tovább is baszta Beat. Elakarta tesékelni de az élvezet nagyobb volt. Jozsi megfontoltan oda lépet Heni hez. Szép telt arcu lány Heni .Sokalta okosabb koránál. szeüveges és elég beteges . Heni gondolta talán az életében soh sem jönn az alkalom ami most eljöt.....Félt ! Józsi elövette a faszát ! Finomam Heni szajába adta. Heni félt de befogdta. Undoritonak találta .De szép lassan elkezdte szopni apját..


Közben Zoli gondolt egyet és Bea segébe igazitóta faszát.


- Uristen mit teszel AHHH Még sose basztak segbe ! -Ép itt az ideje .-keféj ez az keféj jaj ne most látom hogy... Zoli hevesen baszta.

eközben Ági aki 23 a szomszéd lány ép a háló szóba ajtaját nyitota ki. Zoli álma .( Sokszor átjár hohy valamijen modon segitsen a családnak.) Hát erre õ sem számitot. Kb 5 percig nézte majd Zolit elkezdte csokolgatni. Bea már ugyis kész volt. Zoli pedig álmai nével kezdet el foglalkozni. Elkezde kinyalni ugy szopta a kiss csiklóját .....Eközben Józsi ikletett kapott. Ivot is Heni csinos fitatal de beteges. Bele irányítota a faszát heni seggjukába. Heni agyában most tudatosult. Meg leszek baszva .És már baszták .Keményen seggbe ahhhh ( soha még nem érzet ijet) Ahah Ah .Zoli is megkivénta kis hugát! Agreszivan Elökte Józsit az apját . Heni meglepödöt. Józsi Beat kezdte el dugni pinán. Baszál apa baszál élvezem Ah Uh AAAAh. Ági elkezdte nyalin HEnit. Zoli seggbe hejezet Hejzte Henit. Urrr isten a bátyám basz meg ! Ahhhhh a Seggem AAhhhh UUhhhh Ahhh Bazál kérlek tesó. basszál . Heni tapasztalatlan volt még és az által hogy nyaltát a punciját és dugtát a segét elkezdet beszarni. Bátsus szarnom kell -szarj -és elkezdte szépen finoman nyomni segébõl a szart és a bátya továbrais nyomta seggebe. Józsinak megtetszet a felálás és nem sokat kérve faszaát Hen 11 éves puncijába nyomta Ahhh Apa -O Fosok segbe kell hogy basz apa .Józsi betete És Henit fosás közbeb ugy elkezte baszni. Ahhh APa Fosok Szarok Bazál Zolííí AAAAhhhh Dugjato könyörgöm És elévetet. 11 évrsen De ekkor még jobbann elkezdték baszni .Nem kimélték és szét kenték a szart rajta. APa Zoli Csináljátok Keményen baszatok ahh ijjj ahhh uhhh elégg könyörgöm szétbasztok Ahhhhhhhhh Heni elévezett !!!!!

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


Megbaszott a villanyszerelő


Múltkoriban esett meg velem, hogy egy iratot keresve az archívumba kellett mennem.
Az ablaktalan helyiségben nagyon meleg volt, ezért keresgélés közben hamar nekivetkőztem. Már csak egy kis atlétatrikó maradt rajtam, meg a bugyim, ezért meglepődtem, amikor a villanyszerelő nyitott be.
A polcok miatt csak a fejemet láthatta, így kérdezte meg elvégezheti-e a munkáját, amit eddig a bezá....

Öltözz át te mocskos ribanc


Öltözz át te mocskos ribanc

Az életemben igazán szomorú idõszak köszöntött. Elhunyt az édesanyám és egy hete volt a temetése. Vidékre utaztam, hogy egy kis faluban ahol anyám házába össze pakoljam a dolgait. A nõvéremmel aki hét évvel volt idõsebb nálam ( 34 ) ott találkoztunk. Õ a családjával érkezett a férjével és két gyerekével. Mivel nagyon nehéz volt ez nekem és a nõvéremnek is, ....

Baszás a lopott kocsiba


Úgysem mered megtenni! - hergelte tovább Sanci!
- Már miért ne merném?
- Nem olyan nagy dolog.
- az alkohol beszélt belőle. A szokott helyükön ültek a pub-ban. Minden héten legalább egyszer összejött a társaság. Mindenféléről dumáltak, ökörködtek. Jó haverok voltak. Sancival, Karesszal és Ritával egy helyen dolgoztak.
A többiek főiskolás haverok, a haverok haverjai koll....

Meglepi...


… visszaérkeztünk a szállodaszobába…
Odalépek a mini bárhoz és kiveszem belőle az előző este berakott vörösbort, helyére téve az újakat. Az ágy szélére huppansz, amíg a dugóval babrálok… csordultig töltöm a két poharat, majd egyiket átadom neked… koccintunk és jókora adagot lehúzunk belőle…odahajolok és gyengéden szájon csókollak. Érzem az ajkadon a hűvösen kellemes ízt.
Az előző....

Megerőszakolt egy motoros banda


Csabi vagyok, húszéves, barna hajú, és barna szemű fiú. Egy raktárban dolgozom néhány hete. Autógumik, felnik, dísztárcsák és mindenféle más autóalkatrész között mozgok napi nyolc órát. Szeretem az autókat, így minden érdekel, ami vele kapcsolatos, a fizikai munka sem esik nehezemre, legalább edzésben maradok. A kigyúrt férfitípustól messze állok, közepes testalkatú, arányosan izmos vagyok, az arc....

Első popószex


2 éve voltunk együtt, mikor első közös albérletünket kivettük. Kertes házat sikerült találni, ahol kedvemre napozhattam meztelenül a hátsó kertben. Egy meleg nyári délután éppen a pléden feküdtem meztelenül, mikor hazaérkezett Dani a barátom. Adott egy kis puszit és ment is tusolni, kajálni. Egy fél óra múlva kb ahogy megfordultam láttam, hogy a nappali ajtajában áll nincs rajta semmi, és éppen a ....
Szextörténet címkék

segg ujjazás | megcsalásom | a nejem új | seggbe akarlak | hogyan lettem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.