Karcsi és Niki ismét hármasban baszik


Karcsi és Nikoletta titkos együtt léte óta eltelt pár hónap. Mindkettő igyekezett kerülni a másikat. Ez működött is egészen addig, amíg a sors másképp nem szőtte a szálakat...
Az ominózus éjszaka óta akaratlanul is próbáltam kerülni Rékát. Nem voltam biztos benne, hogy tudtam volna leplezni azokat az érzéseket, amiket az az éjszaka hagyott bennem. Megbeszéltük ugyan, hogy egyszeri eset és hogy elfelejtjük, de valljuk be őszintén, ami ennyire jó, azt nagyon nehéz elfelejteni. Ezért inkább kerültem. Bencének nem hiszem, hogy feltűnt ebből bármi is, mert előtte sem nagyon találkoztunk hármasban. Nem is lett volna ezzel semmi gond, ha nem állt volna elő Bence az ötletével…
- Figyu Karcsi, nincs kedved 10 napot eltölteni Görögországban? – dobta fel egyik nap a kérdést.
- Már hogy ne lenne! – válaszoltam lelkesen. Ki az a hülye aki erre nemet mondana?
- Szuper! Akkor már írom is Rékának, hogy megvan a negyedik fő az utazásra!
- Milyen negyedik fő? – kerekedett ki a szemem, és már rosszat sejtettem.
- Hát a helyzet az, hogy Nikoletta már nyúz egy ideje, hogy ő nyaralni akar, mégpedig tengerparton. Le is foglaltuk 4 főre a szállást, a barátnője és annak a pasija jött volna velünk, viszont ezek egyik pillanatról a másikra összevesztek, mi meg szombaton indulnánk. A csaj eldöntötte, hogy ő márpedig jönni akar, de már nem tudjuk lemondani azt a plusz egy helyet. Meg igazából a csaj sem akar gyertyatartó lenni. Szóval röviden és tömören, ezért kellene jönnöd.

Tomboltak bennem az érzések, eszem nem volt hozzá, hogy mi a francot csináljak. Egyértelműen lett volna kedvem, de basszus, ott lesz Nikoletta is. 10 napig összezárva… Úristen, hogy fogom én ezt kibírni, mikor a puszta gondolatától is, hogy egy légtérben legyek vele, feláll a farkam. De ugyanakkor meg nem tudtam volna semmi alibit kitalálni magamnak, hogy miért nem tudok menni. Úgyhogy belementem.
- Oké, megyek! De legalább jó a csaj? – kérdeztem viccesen. Próbáltam elterelni a figyelmet az aggódó fejemről.
- De még mennyire! Nem fogsz unatkozni, megígérem! – mondt mosolyogva Bence.
- Az biztos! – gondoltam magamban.

Szombaton reggel 7-kor indult a gépünk, Bence kocsijával mentünk a reptérre. Beszálltam az autóba, ami leparkolt a ház előtt és igyekeztem halál nyugodt maradni, annak ellenére, hogy majd kiugrott a szívem a helyéről. Bence vezetett, Nikoletta és a barátnője, Kriszta, a hátsó ülésen ültek és mindketten a telefonjukat babrálták. Hátra köszöntem Nekik, miközben a másodperc töredéke alatt végignéztem Rékán, aki pont akkor nézett fel. Álmos, de iszonyat szexi feje volt, látszott rajta, hogy útál korán kelni, és még egy másik dimenzióban él ilyenkor. Beültem Bence mellé, kezet fogtunk aztán elindultunk a reptér fele.

Az út egy örökké valóságnak tűnt. Végig éreztem az orromban Nikoletta isteni és gerjesztő illatát. Eszembe juttatta ez az illat azt az éjszakát, és elmosolyodtam. Úristen, Karcsi, szedd már össze magad! Egyszeri alkalom volt! Nincs folytatás!

Leszállt a gép, összeszedtük a csomagjainkat, és elindultunk megkeresni az apartmanunkat. Amikor odaértünk, akkor tudatosodott bennem, hogy kizárásos alapon Beával leszek egy szobában, mivel 2 francia ágyas szoba lett foglalva. Beának láthatóan nem volt ellenére az együtt alvás, ha akartam volna, már az érkezésünk után megdughattam volna, annyira ajánlkozott. Gyors kicsomagoltunk, és mivel rekkenő hőség volt, egyöntetűen arra szavaztunk, hogy irány a part. Kriszta még pakolt a szobában, én meg mivel már kész voltam, mert csak magamra kapta a fürdőgatyám, magamhoz vettem egy törölközőt és a napszemüvegemet, kimentem az előtérbe, hogy ott megvárjam a többieket. Egyszercsak Nikoletta toppant elém a szobájukból.
- Szia! – köszönt ugyanazzal az ellenállhatatlan, huncut mosolyával, mint akkor is.
- Szia! – válaszoltam. – Bence? – kérdeztem, amikor bezárta maga mögött az ajtót.
- Lement beszélni az apartmann tulajdonosával, mindjárt jön!
- Értem! – bolintottam, és éreztem, hogy ennek a nőnek már a puszta jelenlététől is életre kelnek a legelrejtettebb érzékeim.
Próbáltam nem bámulni, és kikerülni a veszélyzónából, amit az illata töltött meg. Brutál jó teste volt, látszott rajta, hogy odafigyel magára. Nem volt vékony, inkább izmos és formás. Minden négyzetcentije tökéletes volt. Már éreztem is, hogy a farkam kezdi megtölteni a gatyámat, úgyhogy inkább elindultam a kijárat felé.
- Karcsi! – kiáltott utánam Nikoletta. – Tudom, hogy elég gáz ez a helyzet, hidd el nekem sem könnyű úgy tenni, mint ha nem történt volna semmi. De próbáljuk meg, oké?
- Persze, hidd el én is azon vagyok. – vágtam oda neki hanyagul, és ott hagytam.

Mit mondhattam volna? Hogy bocs, kurva nagy hatással vagy rám, és mocsok nehéz kibírni, hogy ne kenjelek fel a falra itt rögtön és basszalak addig, amig csak állni tudsz a lábadon. Mert kb. ezek az érzések kavarogtak bennem. Láttam, hogy lefagyott, ahogy ott hagytam, de jobbnak láttam így.

Leértünk a partra és a lányok bele is vetették magukat a tengerbe, aztán pedig kifeküdtek napozni. Mi Bencével inkább úgy döntöttünk, hogy lesz még elég időnk szarrá égni a napon, úgyhogy inkább egy árnyékos kis bárpultot választottunk, két jéghideg sör társaságában.
- Na, haver, mit gondolsz Beáról? Írtó jó csaj, nem? Ha nem lenne Nikoletta, már biztos meghúztam volna. – szólalt meg Bence.
- Hú, de nagy a szája valakinek! – vágtam vissza. – Egyébként is, akinek évek óta csaja van, az fogja be a száját. Ráadásul milyen csaja van… Istenem. De ezt már csak magamban nyugtáztam.
- Jól van na, tudom, itt van nekem Nikoletta. De néha rohadtul azt érzem, hogy unom már ezt az egészet, meg azt is, hogy mindig ugyanaz a csaj van. Ráadásul kikészít Nikoletta! Néha komolyan azt érzem, hogy egy nimfomán őrülttel élek együtt. Olyan dolgokat kér, meg akar tőlem, amitől már az én fülem is ketté áll. Én még ilyen nőt nem éltem, aki ennyire durván szereti a szexet.

- Hát te hülye vagy! Majd ha lesz időm, akkor sajnállak egy kicsit! Más pasi összetenné a két kezét, ha ilyen nője lenne, akitől szinte bármit kérhet, Te meg itt nyavalyogsz nekem, akinek hónapok óta nincs csaja – vágtam neki vissza.
- Jó persze, nem azt mondom, hogy rossz, csak kellene már egy kis vérfrissítés, érted haver? – mondta és hirtelen olyan lett az arca, hogy egyből láttam, hogy eszébe jutott valami.
- Öregem, egy zseni vagyok! Kitaláltam! – mondta halál megelégedve magával.
- És mégis mit? – kérdeztem unottan.
- Most az új heppje Rékának, hogy ki akarja próbálni négyesben. Egy másik párral, mert izgatja ez a dolog. Nézegettünk már neten párokat, de egyik sem fogott meg bennünket. Meg nem bízom ezekben a faszokban, akik ilyen oldalon hirdetik magukat. De Te meg Kriszta! Ti pontosan jók lesztek! Benned megbízom, tőled nem féltem Rékát, mert a haverom vagy! És így legalább én is megdughatom Beát! Na mit szólsz hozzá?
- Hát te nem vagy normális? Mi a szar volt a sörödben?
- Na, most mi bajod van? Mi nem tetszik? Nem akarod meghúzni Beát? Vagy a csajomat? Nem elég jó? – kérdezte, és nem tudtam eldönteni, hogy viccel vagy komolyan beszél. Esetleg sejthet valamit?
- Nem erről van szó Bence, de nem gondolod, hogy erről Rékát is meg kellene kérdezned? Azért neki is van némi beleszólása ebbe. Beáról már nem is beszélve.
- Jó, akkor kérdezzük meg a csajokat. – és azzal a lendülettel elindult a lányok felé.

Úgy hatszáz fele járt a pulzusom. Levert a víz, melegem volt, fáztam egyszerre. Most mi a szart csináljak? Konkrétan felajánlotta nekem a csaját. Megkaphatom Rékát újra anélkül, hogy bűntudatom lenne. Hülye vagyok, ha nem használom ezt ki. De vajon mit szólnak hozzá a csajok? Különösen Nikoletta. Gyors lerántottam a maradék sörömet és elindultam Bence után. Pont utólértem, amikor odaért a lányokhoz, akik épp indultak megmártózni a vízben.
- Csajok várjatok, kitaláltunk valamit Karcsival!
- Pontosabban te találtad ki! – javítottam ki Bencét, mielőtt még félreért valaki valamit.
- Nikoletta, megvan hogyan olthatjuk a kíváncsiságod és a határtalan szexéhséged szomját! – mondta Bence cinikusan, Nikoletta felé fordulva, és közben magához húzta.
Nikoletta köpni nyelni nem tudott zavarában. Tudni kell Bencéről, hogy híres volt a nagy pofájáról és semmi nem hozta zavarba, nyiltan kimondott bármit.
– Karcsi bevállalja a négyes szexet, ha Ti is benne vagytok! Párcsere, leszbishow, minden lehet, amit csak akarsz! Egy kis alkohol majd oldja a feszültséget, ha szükséges!
- Én benne vagyok! – vágta rá egyből, gondolkodás nélkül Kriszta! Jézusom, ez a csaj!

Nikoletta csak állt meredten Bencét nézve. Láttam, hogy kavarognak a gondolatai. Tudtam, hogy bevállalós csaj, és Bence nyiltsága sem botránkoztatja már meg. Vajon mire gondolhat? Neki is eszébe juthatott, ami nekem? Szinte engedéllyel tehetjük meg azt, amit eddig titkoltunk! Nagyon kíváncsi voltam a válaszára, de csak bámultam magam elé.

- Karcsi, Te tényleg benne vagy ebben? – szegezte felém a kérdést.
- Ne viccelj, pasiból vagyok! Ki hagyna ki egy ilyen lehetőséget? – válaszoltam neki, és próbáltam állati lazának tűnni, közben meg be voltam szarva ettől az egésztől.
- Hát jó! Akkor, ha mindenki ilyen lelkes, akkor én is benne vagyok! De azt hiszem, nem kis mennyiségű alkoholra lesz szükségünk! – mondta mosolyogva.
Amikor meghallottam a válaszát, az eddigi 600-as pulzusom a háromszorosára nőtt. Láttam Bencét, ahogy önelégülten megcsókolja Rékát. Eközben Kriszta odalépett hozzám, és a fülembe súgta:
- Ha szeretnéd, egy kicsit bemelegíthetünk kettesben is előtte! – és gyengéden megharapta a fülcimpámat. Nem válaszoltam, csak mosolyogtam, és közben Nikoletta tekintetét fürkésztem. Pont elkaptam a pillantását. Rám kacsintott és lassan megnyalta, majd beharapta a szája szélét. Kész. Végem volt. Kikészít ez a csaj.

Estére betáraztunk nem kis mennyiségű piából. Rékáék szobájára esett a választásunk, mert náluk volt egy baromi nagy kanapé, ami pont megfelelt a mi kis mókázásunkhoz. Mindenki pucba vágta magát, mintha randira menne és nekiálltunk inni. Nem kis mennyiségű alkohol után már kellően oldott volt a hangulat, senki nem volt már szomjas. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy Kriszta elkezdi csókolgatni a nyakamat, és közben a kezével benyúl a pólóm alá, és simogatni kezdi a mellkasomat. Bevallom őszintén élveztem amit csinál. Lassan haladt fel le a nyakamon, míg elért a számhoz, amit gyengéden elkezdett harapdálni, majd nem kellett sokat várni, és már a számban is volt a nyelve, és vadul kereste az enyémet.

Felvettem vele a ritmust, és visszacsókoltam. Bele ült az ölembe és úgy csókoloztunk tovább. Hol a számat, hol pedig a nyakamat ízlelgette. Az egyik pillanatban, ahogy a nyakamon kalandozott a nyelve, felnéztem a válla felett és láttam, ahogy Nikoletta és Bence sem uralkodtak már magukon. Bence háttal volt nekem, így nem vehette észre, ahogy Rékán legeltetem a szemem. Nikoletta neki volt dőlve az ágy háttámlájának, és Bence hajába túrva élvezte, ahogy végigcsókolja minden porcikáját, a nyakától haladva, a hasán át, egészen a hosszú combjáig. Egy laza fehér felső volt rajta, ami lecsúszott a vállán, és egy kis farmer rövidnadrág, amit már nagyban gombolt kifele Bence. Gyönyörű barna volt a bőre, és ahogy vonaglott Bence karjaiban, olyan szinten felizgatott, hogy szinte arra nem is figyeltem, hogy velem mit csinál Kriszta. Arra lettem figyelmes, hogy a nadrágom gombjával bíbelődik és éppen azon van, hogy minél hamarabb kirángasson belőle. Lecibálta rólam a farmert, lassan kiemelte a farkam a boxeremből és elégedetten nyugtázta:

- Ó, látom tetszett, amit csináltam! – mondta mosolyogva, szegény nem is sejthette, hogy a keménységem oka egyedül Nikoletta volt.

A nyelvével elkezdett körözni a farkam hegyén, majd mohón nekiesett és szopni kezdte. Becsuktam a szemem és élveztem, ahogy kényeztet. Gondolatban felidéztem, ahogy Nikoletta nyelve nyaldossa vadul a férfiasságom azon az éjszakán. Amikor kinyitottam a szemem és felnéztem, összetalálkozott a szemünk Rékával, aki Bence ölében ülve lovagolta őt. Lassan mozgott, minden mozdulatába ott volt az a vadító érzékésig, látszott, hogy imádja a szexet. Mélyen nézett a szemembe, közben harapdálta az ajkait, és halk, imádnivaló nyögései feltüzelték az összes érzékszervemet. Egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy kétoldalt megragadva Kriszta fejét, olyan szinten dugom a száját, hogy már alig kap levegőt.
- Uh, neharagudj Kriszta, elkapott a hév, annyira jól csinálod! – mit mondhattam volna neki...
- Semmi gond, örülök, hogy ennyire élvezed! – válaszolt levegő után kapkodva.

Éreztem, hogy ez a Nikoletta-Kriszta kombo hamarosan azt fogja eredményezni, hogy villámsebességgel fogok Kriszta szájába élvezni, úgyhogy inkább felhúztam Beát a farkamtól, elvettem egy gumit a dohányzóasztalról, (amit előtte gondosan kikészítettünk, mert ugye fő a biztonság) kibontottam és felhúztam a farkamra. Megnyálaztam az ujjaimat, és egy mozdulattal becsúsztattam Kriszta, egyébként már kellően nedves puncijába. Ki-be húzgáltam az ujjaimat, köröztem velük, amire Kriszta elégedetten nyögött és vonaglott, láthatóan élvezte amit csinálok. Aztán lassan magamra húztam, beleültettem az ölembe és betoltam a farkam. Kriszta hangosan felnyögött és már mozgott is fel-le az ágaskodó farkamon. Eltakarta előlem a „kilátást”, így nem láthattam, hogy mit csinálnak Rékáék, de a hangokból ítélve ők is kellőképp elvoltak foglalva egymással.

Hosszú percekig lovagoltak a lányok, megtöltötték a szobát a nyögéseik. Éreztem, hogy nem sok kell már ahhoz, hogy elmenjek, amikor Bence szavai kizökkentettek a transzomból:
- Jól van fiúk, lányok! Mit szólnátok egy párcseréhez? – kérdezte Bence.

A lányok egymásra néztek és beleegyezően bólintottak. Miközben helyet cseréltek, én lehúztam a Beával használt gumit magamról, és a földre dobtam.
- Hajrá Karcsi, add meg a csajomnak, amit csak akar! Ne kíméld! Szabad kezet kapsz, most az egyszer! – mondta oda nekem Bence, miközben Kriszta már folytatta is, amit Nikoletta félbehagyott.

Nikoletta odamászott hozzám a kanapéra, és belecsúszott az ölembe. Rámvillantotta azt a mocskosul szexi mosolyát, és a fülembe súgta:
- Hallottad Bencét, szabad kezet kapsz! Én pedig bármit kérhetek! Emlékszel még, hogyan szeretem? Na azt szorozd meg kettővel! – búgta a fülembe, én pedig már csak a gondolattól majdnem elmentem.
- Azt akarom, hogy basszál meg, durván és keményen – folytatta. – De előtte le akarom szopni a kemény, ágaskodó farkadat! – és elindult lefelé, közben le sem vette a szemét rólam.


Szextörténet ajánló:


Szex Wellness


Érdekes az a szituáció az ember életében, amikor egy kedves házaspár külön-külön avat be a magánéletük legintimebb titkaiba. Ám a sors néhanapján olyan iróniával fűszerezi a hétköznapokat, amely soha nem feltételezett bizalom mellett pikáns ajándékká lesz a lélek mélyén.
Már vagy húsz éve éltek együtt. András nem egészen értette, miért laposodott el annyira a nemi életük, hogy egy héten egy....

Szado Gym


Egyik nap előadás után ott kellett maradnom, egyeztetni a tanárral valamit, ezért csak későn, 9 után tudtam elmenni edzeni. Mikor beléptem egy idős hapsi volt ott, és a szőkeség. Egy-kettő átöltöztem, majd elfoglaltam az első gépet, mikor arra lettem figyelmes, hogy valaki segítségért szól. A csajszi volt, egy olyan gyakorlatot végzett amihez leginkább egy segítőtárs kell, most én voltam ott hirte....

Sára és Csabi, a lakótársak


Szobatársam, Sára és én igen jó barátok vagyunk. Mindent elmondunk egymásnak, így aztán azon tűnődtem, miben sántikál, amikor véletlenül megpillantottam azokat a szexis harisnyákat és alsóneműket hálószobája szekrényében. Jó, el kell ismernem, szeretek kutatni. Egyébként meg összeakadt azzal az új sráccal, Cabyvel, és nagyon titkolózott felőle.
Mostanában alig volt otthon, ezért mikor megha....

Zsoltival az ágyban 2.-dik rész


Szóval ott feküdtünk az ágyban álló dákóval és várta hogy meséljek.
Elmondtam neki hogy mindig is felnéztem rá, szerettem, egy ideje már inkább szerelem ez, szerintem pokoli szexi és már egy ideje szexuálisan is nagyon vonzódom hozzá…
Mosolygott, nekem vörösen izzott a pofám eközben hogy minden elmondtam.
Azzal csókot adott a számra és mondta hogy aranyos vagyok ahogy szégyell....

A szerencsés fogorvos, és a ribanc nővér


Már a váróba belépve éreztem, hogy ez a nap más lesz mint a többi, de ahogy a rendelőbe nyitottam és megpillantottam Ginát az asszisztensemet, egyértelművé vált: ma nem fogunk unatkozni. Ugyanis a drága egy olyan összeállításban kezdett neki a szokásos adminisztratív teendőihez, hogy menten a földbe gyökerezett a lábam. Szótlanul pásztáztam végig a testét kocsányon lógó szemeimmel, amire nem mondh....

Pajzán fantáziák


A napom remekül kezdődik, megint. Hajnali fél négy körül idétlen álmom van. A kertünkben rohanok, mint egy idióta. Nem tudom, hogy hova, honnan, vagy miért, csak rohanok. Közben meg egy hülye, szorító érzés a gatyámban. Húgyoznom kell. Nincs mese, a természet óhaja szerint járok el és felszentelem azt a nagy akácfát, ami ott áll az ablakom alatt. Érzem a meleg vizeletet a lábamon. Te jó ég, lepisi....Szextörténet címkék

peet | nagymell | lánom | kislány | a lakótárs 2 |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.