A kegyelemdöfés


Gábor már-már túltette magát Krisztin, de az élete sok mindenben változott… Éppen az ágyán feküdt, amikor megszólalt a telefonja.
- Tessék? Kérdezte kicsit fáradtan.
- Szia! Itt Kriszti! - Gábort ez a néhány szó hidegzuhanyként érte. Ez a hang egykori egyetlen szerelmének a hangja volt. Ahogy ez tudatosult benne, gyenge remegés öntötte el a hasát, és az összes zsigerét.
- Szia…! Ööö… Mi van veled?
- Semmi! Csak gondoltam felhívlak. Mondta a lány, mintha ez teljesen természetes lenne.
- Az jó!
- És… és, hogy vagy? - Kérdezte Kriszti, majd egy kis mellébeszélés után kibökte, hogy:
- Lenne kedved dumcsizni egyet valamikor?
- Hát persze! - Majd megbeszéltek egy randit másnapra, és letették a telefont

Gábort a beszélgetés után ellentétes érzések töltötték el az elmúlt pár perccel kapcsolatban. Ez a lány volt élete nagy szerelme, akivel úgy gondolta, hogy majd együtt megváltják a világot… De Kriszti nem így gondolta. Egy darabig benne volt a nagy szerelem eljátszásában, de utána elkezdett többre, és újra vágyni, és végül az ő kapcsolatuk is 3 hónapja a „legyünk barátok” szófordulattal ért véget, és majdnem a Gábor életével is. Másnap iskola után Gábor elindult a belváros felé autójával, hogy felvegye Krisztit, és egy jót beszélgessenek. Úgy gondolta, ez a három hónap elég volt ahhoz, hogy már teljesen megbékéljen a történtekkel, és hogy már semmit ne várjon a ma délutántól. Az autó megállt egy kertes családi ház előtt, majd kis idő múlva kijött Kriszti, és elindultak.

Az első lámpánál a fiú végigmérte egykori barátnőjét, és szomorúan vette tudomásul, hogy még mindig gyönyörűen virágzik, de ezt a szépséget már nem ő élvezheti. Ezen egy pillanat alatt elszomorodott, majd újra vidám lett, ahogy arra gondolt, hogy ennek vége, és a szomorúsága nem old meg semmit. Élvezni akarta a nap hátralévő részét úgy, hogy azt olyan ember társaságában tölti, akit utálnia kellene, de akinek mégis meg tudott bocsátani. A kávézóban az általános időjárási, iskolai, és továbbtanulási kérdések mellett megbeszélték egymás magánéletét is. Jobban mondva csak a Krisztiét, mert Gábornak a lány után még nem sikerült újra megnyílnia egy párkapcsolatra. Megbeszélték azt is, hogy hazafelé Gábor beugrik hozzájuk, és megnézi a szalagavatóról készült videót is.
- Ülj le, mindjárt megkeresem. Hozzak valamit inni?
- Kösz nem. Ittam két teát. Rémlik?
- Hát persze. Én figyelek rád! -mondta Kriszti, és egy széles mosolyt küldött Gábor felé.

Néhány pillanatig mosolyogtak egymásra, amitől Gábornak újra megdobbant a szíve, és elkezdett titokban reménykedni. Olyan titokban, hogy még magának sem merte bevallani, mire is gondol, de érezte, hogy a „nagy szerelmét” most vissza tudná hódítani. A lány elindította a videót, majd a fiú mellé ült, és onnan kommentálta a látottakat. A keringőnél, amiben először tűnhetett volna fel Kriszti, kivette a Gábor kezéből a távkapcsolót, és elkezdte tekerni a szalagot. Mikor Gábornak leesett, hogy a lány miért csinálta, hirtelen lecsapott a lány kezében lévő távirányítóra és elkezdte visszatekerni a filmet a tánc elejéig. Ezután Kriszti akarta visszaszerezni az irányítás lehetőségét, míg végül már nem is a film lett a fő téma, hanem, hogy ki győzi le a másikat. Játékosan birkóztak, mindaddig, amíg egyszer csak a kanapén egymással szembe kerültek. Mélyen egymás szemébe néztek, és bár Gábor érezte, hogy ennek nem lenne szabad megtörténnie, lágyan megcsókolta a lányt. Kriszti azonnal átölelte a fiú nyakát, és rövid ideig forrón egymásba fonódtak. Mikor elszabadultak egymás karjaiból, Gábor viccesen felemelte a megkaparintott távkapcsolót, és megjegyezte:
- Én nyertem!
- Hülye! Mondta Kriszti, és még az előbbinél is hevesebb csókolózásba kezdtek.

A fiú boldogságot érzett. Boldog volt, hogy újra egy olyan lányt tarthat a karjaiban, akit szeret, és, hogy olyan lány karjaiban van, aki szintén szereti. Hirtelen értelmet nyertek Kriszti cselekedetei, hogy miért és hogyan reagált a fiú hódítási kísérleteire. És érezte, hogy ha lehet, még boldogabb, mint annak idején volt. Úgy gondolta, újra a nyeregben van, és megállíthatatlanul tört égi magaslatokba a boldogságérzete. Kriszti mélyen a Gábor nadrágjába nyúlt, és érzékien kezdett újra ismerkedni a már ismerős testtel. Pillanatok alatt lerángatta az inget és a szövetnadrágot a fiúról, és megnyugtatóan, lelassult tempóban, szeretetteljesen simogatta a már kissé nyirkos felsőtestet. Gábor, ahogy érezte a kecses kéz forró érintését, arra gondolt, hogy már nem is akarja magáévá tenni a lányt. Úgy érezte, túljutott ezeken az állati ösztönökön, és, hogy sokkal többet jelent neki ez a dolog egy szexuális együttlétnél. Forró boldogságban úsztak néhány percig, egymást simogatva és csókolgatva, majd Gábor érezte, hogy Kriszti többre vágyik, és villanásnyi idő alatt átfutott az agyán a régmúlt. Olyan pillanatok jutottak eszébe, amikor korábban szeretkeztek. Eszébe jutottak az éppen a szájára tapadó ajkak. Azok a szalag alakú formás telt ajkak, és hogy milyen érzés volt, amikor a férfiasságát fogták körül, és forró csókokkal árasztották el a beteljesülésig…

Gábor újból kívánta Krisztit. Érezni akarta a lehető legjobban a közelségét. A lányban akarta érezni magát. Ahogy visszatért a valóságba, azonnal lesegítette a lány felsőjét, és most ő kezdte el a lány felsőtestét elhalmozni csókokkal. Kriszti hátradőlt, és élvezte a kis előjátékot. Mikor Gábor az érzékien égbe meredő mellekhez ért, Kriszti kicsit előre hajolt, és kikapcsolta a melltartóját. Ezen egy pillanatra elmosolyodtak, mert Gábornak sosem volt erőssége ez a dolog. Gábor hosszasan időzött a melleknél, mert tudta, hogy a lány ezt mennyire szereti, és ő is szerette izgatni a finom kis halmokat. Ezután haladt tovább lefelé. Kigombolta a lány nadrágját, a derekát átsegítette a formás fenéken, és végül az asztal mellé dobta azt. A végletekig fokozta a kedvese feszültségét azzal, hogy először a nőiesen puha hasat, majd a két gyönyörű combot csókolgatta végig a lány érintésre vágyó szemérme felé. Mikor már érzéki sóhajokat hallott, és érezte a vállába mélyedő körmöket, továbbment. Levette a szerelme bugyiját, és egy forró, nedves kirándulásra indult. Kriszti egy kis idő után megkérte Gábort, hogy feküdjön most ő a hátára. Gábor nem értette mi történt.
- Rosszul csináltam valamit? – kérdezte elfúló hangon
- Nem, csak szeretném, ha előbb én okozhatnék neked örömöt. - mondta Kriszti, és kivette az alsógatyából a már fájdalmasan megduzzadt hímtagot. Néhány kézmozdulat után megnyalta a lilás rózsaszín lüktető makkot, majd a forró, szalag alakú érzéki szájával körbefogta, és ritmusos nyelvjátékba kezdett.

Gábor érezte, hogy a látóhatár beszűkül, és már csak arra tudott gondolni, hogy mikor fogja egész falloszát a nője forró nedves szájában érezni. Kriszti mikor érezte, hogy Gábor már nem bírja sokáig, elengedte „áldozatát” és arra kérte a fiút, hogy forduljon kicsit a testével úgy, hogy a két lábával két oldalról közrefoghassa. Gábor félig ülő helyzetbe emelkedett, és Kriszti ráült ölére, és magába irányította az ágaskodó hímtagot. Abban a pillanatban, amikor beléhatolt, mindketten becsukták szemüket, mélyet sóhajtottak, majd mikor újra egymásra pillantottak, szerelmesen megcsókolták egymást. Nem tartott sokáig, amíg Gábor elérte az orgazmust. A lány leült mellé a kanapéra, és átölelte boldogan. Bár Krisztinek nem volt orgazmusa, mégis örült neki, hogy Gábornak örömöt okozhatott. Úgy döntöttek, nem folytatják a dolgot, mert már bármikor hazaérhetnek a szülők, hanem holnap, pénteken, újra találkoznak. Kriszti nővérének lesz névnapja, és a családi összejövetel után kisebb baráti házibuli lesz, amiről senkinek nem fog feltűnni, ha lelépnek.

Pénteken 4-kor érkezett meg Gábor a ház elé. Éppen be akart csengetni, amikor a lányok apja kinyitotta a nagy vaskaput, és kicsit meglepődve nézett a fiúra.
- Szia! Régen láttalak.
- Igen… régen voltam erre.
- Menj be, a konyhában vannak a többiek.
- Jó. Megtalálom őket. - Ahogy Gábor belépett az ajtón, a leendőnek vélt anyósába botlott.
- Elnézést! Csókolom! Hogy tetszik lenni?
- Szia! Köszönöm. Éppen indulunk Budapestre. Te kihez jöttél? -kérdezte, és kicsit aggódva nézett Gábor után, aki már továbbindult a konyha felé.
- Én a lányokhoz. – mondta a fiú vidáman, és meg se várta, hogy akar-e még valamit mondani neki a középkorú nő, aki szokatlanul furcsán és aggodalmasan nézett utána. Gábor belépett a konyhába, köszönt Kriszti nővérének és a többi vendégnek, és megkérdezte, merre van a húga.
- A kertben vannak. - És ahogy kimondta, nyílt is a konyhában lévő hátsó ajtó és belépett rajta Kriszti, és a Gábor egyik régi barátjának az öccse, aki alig lehetett egy évvel fiatalabb náluk.
- Te mit keresel itt? – kérdezte a lány, és keményen belemarkolt a mellette álló „Danika” fenekébe.
- Visszahoztad a kazettákat? – és a választ meg se várva tapadt a Dani szájára, és teljes testtel felé fordulva pajzán csókolózásba kezdtek.

Gábor állt egy kicsit, majd állt még egy kicsit kezében a Kriszti nővérének szánt virággal, és úgy érezte, elnyeli a föld...


Szextörténet ajánló:


Az étteremben, és azután


A múltkori mozizáson felbuzdulva most egy nyilvánosabb helyet szemelünk ki; úgy döntöttünk, hogy a vibrotojásunkkal meglátogatunk egy éttermet. Időközben rájöttem, hogy melyik gomb pontosan mire jó a távirányítón, így már rutinosan kezeltem vele a vibráló tojást.

Otthon szépen felöltöztünk; ő térdig érő, bő szoknyát húzott, testszínű combfixet, kis inget blézerrel, én szintén inget ....

A tinisuna


- Sziasztoook! - hallatszott egy éles hang a bejárat felől.

Réka volt az. Az alacsony, barnás hajú lány érkezésével az utolsó láncszem is a helyére került, kezdetét vehette az esti szórakozás. A többiek is elégedetten konstatálták, hogy immár nem kell tovább várniuk, teljes a csapat. Hirtelen mindenkin az izgalom jelei mutatkoztak. Alig várták már, hogy ezúttal milyen játékot esze....

Szex a hátsó ülésen


Egy Alföldi kisváros rock kocsmájában voltunk. Felkértek, hogy segítsek a jegyszedőnek az esti koncerten. Eljött az este. A vendégek is érkeztek. Jött egy hat fős baráti társaság. Négy fiú két lány. Az egyik lány, hosszú fekete hajú, alacsony bőrkabátos csaj. Nem túl szép de mégis volt benne valami izgató. Legeltettem rajta a szemem. Vonzotta a tekintetet. Sokszor rám nézett ő is. A koncert végén ....

Párbeszéd 1 rész


Szia,hogy vagy?
köszönöm jól vagyok,csak valahogy ez a COVID 19
nem tetszik nekem!
Miért mi a baj ezzel?
Hát nagyon sok olyan dolgot nem lehet tenni amit az ember szeretne csinálni,
miért mit szeretnél csinálni?
sok olyan dolgot amit most tiltanak!
mért mi az szerinted amit tiltanak?
hát többek között nem lehet egy jót baszni,vagy
les....

Részeg szex


Kata zavartan topogott középiskolai másodikos évnyitóján osztálytársai között. Mondhatni, már egy éve ilyen zavart. Barátnői ugyanis egytől egyig mind arról számolnak be neki, hogy hetente hányszor és hogyan, ő pedig még szűz.
Volt ugyan már barátja, de addig még sosem jutottak, és ez nagyon zavarta Katát. Pedig egyáltalán nem lett volna baj, de Kata nem akart lemaradni barátnői mögött, és ....

Perverz nászéjszaka


Ugye, eme esemény a hites pár összeesketése után esik meg. Így hát nálunk is megtörtént, igaz mi csak vendégek voltunk az esküvőn és az azt követő lagzin. A barátom húgának volt az esküvője, szóval természetes volt, hogy elmegyünk. Mind a szertartás, mind a lagzi egy, a hazánk gyönyörű hegyei közt elterülő falucskában volt. Nem tudom, ti hogy vagytok vele,
de ilyen kellemes környezetben az ....Szextörténet címkék

szombathely | barna | ausztria | feltol | hatalmas segg |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.