Ilyenek ezek a lányok


Éppen a tavalyi nyári szünet előtti napon történt. Már rég otthon voltam, örültem, hogy vége a sulinak. Senki nem volt rajtam kívül otthon, leültem a gép elé netezni. Egyszer hallom, hogy valaki csenget. Mentem kinyitni. Legnagyobb meglepetésemre két osztálytársnőm állt a kapuban. Nagyon ideges lettem, már mindenkit a hátamra kívántam volna, főleg őket, mert nem voltak éppen kibírhatóak (mármint szellemileg). Mivel egy szál faszban voltam, nyár volt, nagyon meleg, kiszóltam, hogy mindjárt megyek, felkaptam egy rövidnacit meg egy pólót, és kinyitottam. Mint kiderült azért jöttek, mert a közelben voltak valahol, tudták, hogy itt lakom, és úgyis meg akarták nézni, hol lakom. Persze nem lehettem bunkó, bár elküldtem volna őket a …-ba (ekkor még nem tudtam mi lesz ebből, de szerintem ők se), végigvezettem őket a házban, aztán kajáltunk valamit.

Most kicsit ugorjunk. A csajok mindketten az osztálytársaim voltak, különösebben nem voltam egyikükkel sem jóban, csak osztályi szinten voltunk együtt. Elég jól néztek ki, főleg az egyik, de azért láttam már náluk szebb nőt is. De nem voltak éppen kibírhatóak, elég szánalmas volt a humoruk. Kajálás után bementünk a szobámba beszélgetni. Gondoltam, most már itt lesz az ideje, hogy vége legyen a látogatásnak. Meg aztán, hazajön egy családtag, otthon talál két ismeretlen csajjal, még azt sem tudom mondani, hogy az újdonsült barátnőm! Na mindegy, nem akaróztak elmenni. Beszélgettünk erről-arról, és persze, mint ebben a korban a szexnél lyukadtunk ki. Elég lazán megkérdezték, hogy hányszor csinálom, meg közben mire gondolok, kicsit szégyellősen, de mindenre válaszoltam.

Egyszer csak azt mondják, hogy el mehetnek-e WC-re. Ők ezt nagyon gáznak érezték, én megmutattam nekik, hol van. (Nem tudtam, miért szeretnek a lányok együtt WC-re menni.) Nagy nevetéseket hallok belülről, nagyon szánalmasak voltak. A fejemben nem fordult meg, hogy itt vagyok a házamban két jó nővel egyedül, és hogy lesz ebből valami. Lett.

Mikor kijöttek a nappaliban voltam, ültem egy fotelben. Leültek mellém, megkérdezték miért vagyok szomorú. Mondtam, hogy egyáltalán nem vagyok szomorú, csak fáradt. Mondták, hogy menjünk be a szobámba és feküdjek le. Bementünk. Az egyik folytatta, hogy biztos azért vagyok lehangolt mostanában, mert nincs barátnőm. Egyáltalán nem vettem célzásnak, mert tényleg két hete szakítottam, de nem hangolt az se le annyira. Elég széles az ágyam, ezért az egyik lány odafeküdt mellém, a másik bekapcsolt egy kis zenét, és leült oda. Ismét elkezdtünk beszélgetni. Egyszer csak a mellettem fekvő közelebb bújt hozzám. Éreztem, hogy ennek már csak jó lehet a vége. Látta rajtam, hogy megzavarodom, és, hogy nincs ellenemre, így elkezdett rám hajolt, és bedugta a nyelvét a számba.

Hoppá, gondoltam, ezek ketten most mit fognak velem csinálni. Csókolózás közben, miközben a másik csaj csak nézett minket (kicsit sem meglepődve), éreztem, hogy rendesen hegyesedik valami a gatyámban, és mivel nem volt rajtam alsógatya sem, hamar látszódott. A másik csaj váratlanul lehúzta a sliccemet, ami ellen nem tudtam mit tenni, mert épp mással voltam elfoglalva, és kivette a farkamat. Elkezdte kicsit húzogatni, de nem csinált más semmit. Ekkor a másik csaj is felállt, rendbe szedték ruhájukat. Akivel csókolóztam felrohant a táskájáért, a másik pedig ott állt előttem, én meg a kint ágaskodó farkammal feküdtem az ágyon.

Nem szóltunk semmit. Nagyon kiszolgáltatott helyzetben éreztem magam. Nemsokára megjelent a másik lány, elővett a táskájából egy hosszú vonalzót, és odahajolt hozzám. Tudtam miért veszi elő. Nem hagytam magam. Alkut kötöttünk, lemérhet, ha kielégíthetem őket, és ők is engem. Persze már annyira felizgultak és én is, hogy beleegyeztek. Lejjebb csúsztam az ágyon, odahajoltak hozzám, és el kezdték egyszerre szopni a farkam. Hamarosan kő kemény lettem, ekkor került elő a vonalzó. Lemérték a farkam: 17 cm. Érdekes, akkor mértem utoljára meg, amikor még 14 volt, de nem nagyon érdekelt soha, hogy mekkora, csak az érdekelt, amit el lehet érni vele. Kiderült, hogy fogadtak, hogy mekkora nekem, egyik 16-ra, másik 20-ra tippelt.

Nagyon elszégyelltem magam, hogy az én nagyságomon fogadnak… Na, mindegy, folytatták tovább a szopizást. Amikor a csúcs felé közelítettem, abbahagyattam velük, mert tudtam, még sok van hátra. Egy ruhadarab sem került még le rólunk, elkezdtünk vetkőzni. Nem kellett ezzel sokat bíbelődnöm, egy kis sztriptízt mutattak be, miközben engem is levetkőztettek. Szépen lekerült minden róluk, csak a melltartójuk és a bugyijukat hagyták rám. Gyönyörű testük volt, az egyik vékonyabb, kisebb mellekkel, a másik kicsit húsosabb, de szebb és formásabb volt, egész nagy mellekkel. Egész jól nézetek ki. Látszott rajtuk, hogy vetkőztek már egymás előtt. A végére tehát ott ültem meztelenül, jobbomon és balomon két szinte meztelen csajjal.

Csak ne most jöjjenek haza a szüleim, imádkoztam. Nem sokáig érdekelt a gondolat, a nagymellű lány felé fordultam, és levettem a melltartóját, majd a másiknak is. Aztán felálltak, összeölelkeztek, és lehúzták egyszerre egymásról a bugyit. Nagyon szexi volt. Összemosolyodtak. Az eddigi nagy csönd megszakadt, és megkérdezték, szeretnék-e látni egy leszbi masztizást. Nem tudtam mit válaszolni, bólintottam és elkezdték egymást simogatni, és nyalogatni. Hamarosan felvették a 69-es pózt, ekkor mondták, hogy szálljak be. Felfeküdtünk az ágyra. A nagymellű elkezdett szopni, a másik pedig a fejembe ült, így kezdtem el nyalni. A lábait simogattam, nyaltam a pináját és a csiklóját, amennyi tudományomból kitelt.

Nem bírtam sokáig, hamar elélveztem, de a lány is elment nem sokkal utánam. Más pózba vergődtünk át. A nagymellű csaj lefeküdt a földre, én egyszerűen eléültem kutyapózba a másik csaj pedig lábam között befeküdt alám háttal, és úgy szopott. A nagymellű csajt teljesen végignyaltam, megmutatta, hol van a G-pontja, ami nagyban segített, hogy hamar eljusson a csúcsra. A csaj alattam eközben rendesen dolgozott, helyrepofozta lankadó farkamat, készen állt az újabb bevetésre. Mikor elélvezett a nagymellű lány, felkászálódtunk a földről, folyt belőlünk mindenhonnan a saját és egymás testnedvei, és megkérték, hogy vegyek fel egy kotongumit, mivel nem szednek semmit.

Nekem sajnos nem volt, nem számítottam, hogy lesz rá szükségem, de szerencsére a vonalzó mellett volt egy gumi is, mint kiderült, ráhúzták a farkamra, és a kisebb mellű csajt kezdtem el először gyúrni. Felfeküdt az ágyra háttal, és én az ág mellett állva, félig guggolva belenyomtam a szerszámomat, hatalmasat üvöltött, elején nagyon fájt neki, ez volt a második alkalma, de aztán egyre jobban élvezte. Eközben a nagyobb mellű felült az ágyra, és nyalogatta a barátnőjét, szívta a mellbimbóit, csókolóztak, majd nemsokára elélveztünk. Levették rólam a gumit, és fényesre nyalták a farkamat, amely a gondozás után ismét kezdett megkeményedni. Sohasem élveztem el egymás után háromszor még!

Most a másik következett. Gyorsan kibontotta, és felhúzta rám a gumit. Azt kérte feküdjek fel az ágyra. Ő ezután szépen rám ült, és eszeveszettül, mintha én tényleg egy ló, elkezdett lovagolni. A másik közben rám feküdt, és úgy nyaltam a punciját. Fantasztikusan csinálták. Nem élveztem el, hirtelen leugrott rólam a nagymellű lány, és kérdezte, hogy nincs-e valami sikosító krémem. Kimentünk pucéran a fürdőszobába, megmosták a puncijukat és a másik lyukukat a kádban, megtörölköztek, majd megkértek, hogy kenjem be nekik a segglyukukat. Jól benyálaztam (igazi seggnyaló lettem) és utána bekentem őket sőt be is dugtam nekik. Visszamentünk a szobámba.

Annyira jól nézhetett ki, hogy egy pucér fiú, félig álló farokkal rohan a ház egyik végéből a másikba két totál meztelen nő után! Mondták, hogy sosem csinálták még análisan, de nagyon szeretnék velem kipróbálni, mivel nem olyan nagy a farkam. Nem nagyon tetszett, hogy így leszólnak a természet sorsa miatt, de gondoltam, legalább ebbe bejöhetek náluk. Én még sohasem csináltam análisan, de nagyjából sejtettem, hogy kell, szép lassan kezelésbe vettem először az egyiket, majd a másikat. Óvatosan bedugtam a mutatóujjamat, és szépen lassan kitágítottam a rést. Kb. tíz perces munka után, már eljutottam odáig, hogy szép lassan be tudtam dugni a farkamat a kisebb mellű csaj segglyukába.

Már nem volt rajtam a gumi, a másik csaj nyálával egyre könnyebb volt ki-be csúszni a szűk résen. Az elején nagyon fájt neki, de kitartó volt, és meg lett a gyümölcse. Egyszerűen fantasztikus élmény a seggbe dugni egy csajt! A nagyobb mellű aláfeküdt, mivel hátulról csináltam, és elkezdte nyalni a csiklóját. Egy hatalmas orgazmus lett a vége mindkettőnk részéről. A másik csajjal hasonlóképpen végigcsináltam, bár már nagyon kimerültem. A végén ketten kinyaltuk őt. Mikor mindhárman készen voltunk, akkor jöttünk rá, hogy elszállt az idő. Gyorsan bevágódtunk a kádba, ahol még egy kicsit játszottunk egymással, majd felöltöztünk. Egészen másképp néztünk egymásra azon túl. Ugyan nem lett hosszabb kapcsolat a dologból, de nagyon emlékezetes maradt.
. Sok hasonló történetet olvastam. Sosem hittem el, ha valaki ilyet írt. De velem mégis megtörtént.


Szextörténet ajánló:


Érints meg


Bementünk a kisebbik szobába, az ajtót lábbal behajtottam, és óvatosan leraktam Évikét. Ledobtam a pólóm, felkapcsoltam az éjjeli lámpát, amely halvány, sejtelmes fénnyel világított, és melléfeküdtem. Eltörpült mellettem a kis teste, óvatosan bal kezemet a feje alá csúsztattam, jobb kezemmel pedig el kezdtem simogatni az arcát, miközben fölé hajoltam. Beletúrtam a hajába, puha, bársonyos volt, és ....

Kedvesem történetei I. : Az első éjszakaA történeteket a volt barátnőm mesélte el nekem, s azóta ezerszer átkoztam a sorsot, hogy nem előbb hozott minket össze az élet.
Íme, az első történet:

Egyszer megkérdeztem, tudván, hogy az első szexuális élménye (leszámítva a masztizást) egy nővel történt, mesélje el nekem, hogy milyen volt, amikor elveszítette a szüzességét.
- Az egész egy nyári táborozás ....

A férjem felszarvazásai


A múlt évezredben mentem férjhez még 69ben és bár 68ban ismertem meg a későbbi férjemet az első perctől kezdve sem hagytam ott a korábbi szeretőimet sőt gyarapítottam őket. 12 éves korom óta imádtam a különböző állatok faszát is és amikor elvettek erőszakosan a szüzességemet még inkább kívántam a férfiak faszát és a tartalmát.Amikor a későbbi férjem elkezdett udvarolni egy tanárral éltem élettársi....

Egy extrém szex


Egy extrém szex

Sziasztok, amit most leírok nektek az egyben egy tapasztalat olyan módban, amit még soha nem fogok talán még egyszer megcsinálni.


A nevem Marian 27 éves vagyok és ez még rég történt.


Na de tisztán emlékszem rá.

Éppen egy hete összejöttem egy sráccal, akinek volt egy kutyája, ami mondjuk ki nem....

Egy párcsere igaz története


Mi egy 40-es házaspár vagyunk,és több mint 20 éve boldog házasságban élünk. Talán azon kevesek közé tartozunk, akik mindent őszintén megtudnak beszélni,és igyekszünk is meghallani, ha egyikünk vagy a másikunk vágyik valamire. Mégis meglepetéssel szembesültem, amikor kb. 8 éve a férjem felvetette, a párcsere gondolatát. Őszintén megmondva én rögtön elutasító választ adtam, és mivel a mi szexuális é....

Pajzán fantáziák


A napom remekül kezdődik, megint. Hajnali fél négy körül idétlen álmom van. A kertünkben rohanok, mint egy idióta. Nem tudom, hogy hova, honnan, vagy miért, csak rohanok. Közben meg egy hülye, szorító érzés a gatyámban. Húgyoznom kell. Nincs mese, a természet óhaja szerint járok el és felszentelem azt a nagy akácfát, ami ott áll az ablakom alatt. Érzem a meleg vizeletet a lábamon. Te jó ég, lepisi....Szextörténet címkék

strandlabda | az pa | fütyijét | panel | gecinket |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.