A nővérem, és barátnői


Mármint a nővérem és az osztálytársai, a gimnázium rémei. Hét-nyolc lány (a kemény mag), minden „disznóságban” buliban és poénban benne voltak. Bár nem sokat tudtam kideríteni róluk, de elég vad dolgokat csináltak néha.
A történet akkor kezdődött, amikor negyedikesek lettek. Ebben az évben kerültem én is abba a gimibe, elsősként, igaz év vesztes voltam és már közelebb a tizenhathoz. A csajok elhatározták, hogy évnyitó bulit csapnak. A választás a mi házunkra esett, mert anyuék elutaztak valami hétvégi továbbképzésre. Ráadásul szegény tudatlanok még meg is engedték neki, mármint a nővéremnek, hogy áthívja a barátnőit. Persze szigorúan fiúk nélkül.
A buliból nekem annyi részem volt, hogy elmehettem bevásárolni az üdítőket, meg részt vehettem a szendvicsek elkészítésében. Aztán mikor megjöttek a lányok, egy kis kajálás, meg röhögcsélés után, persze ki lettem tiltva a nappaliból. Visszavonultam, hát a szüleim hálószobájába, és a nagyfotelben terpeszkedve tévézni kezdtem. A szeptember eleji időpont ellenére, a meleg sehogy sem akart alábbhagyni, ezért egy pólón és egy sorton kívül, nem volt más rajtam. Szerencsémre sikerült két üveg, viszonylag hideg sört megmentenem a készletből, mert a „szelíd” lányok persze elég szép mennyiségű piát is hoztak magukkal, a „szolid” üdítős bulira. Az alkohol hamar megoldotta a nyelvüket és hamarosan elkezdődött a vihogás, csivitelés, a nyári kalandok megbeszélése, meg persze az én cikizésem, úgy hogy nem is nagyon bántam a „száműzetést”, bár az igazat megvallva az egyik lányt, Esztit, még szívesen elnézegettem volna egy ideig, ahogy tette-vette magát az amúgy elég lenge öltözékében.

Egy idő után eluntam a tévézést és felmentem a szobámba netezni. Mire észbe kaptam, egészen rám esteledett. Vártam egy kicsit, amíg alább hagy a dudor a sortomon, mert persze a kedvenc szexoldalaimat nézegettem elsősorban, és nem akartam, hogy a lányok észrevegyék. Ráadásul át is kellett vennem egy másikat, mert ez, hmm egy kissé átnedvesedett. Felkaptam egy sportnacit, aminek a hálós bélését már régebben kioperáltam. Igyekeztem úgy elpakolni magam, hogy ne látszódjak ki belőle, majd lecsörtettem a csajokhoz, egy kis utánpótlásért, az esti filmhez. Addigra ők már abbahagyták a dumcsizást és a viháncolásnak a vad zenével kísért változatát választották. Amikor azonban rájuk nyitottam az ajtót, magam, is megdöbbentem a látványon. A csajok többsége egy szál bugyiban (már, ha a tangát lehet egyáltalán bugyinak nevezni) vadul rázott valami metál őrületre, melltartó csak két lányon volt, sőt az egyik épp a tangáját készült lerángatni magáról. Döbbenten állam, a kilinccsel a kezemben, és éreztem, ahogy a vér a fejemből a gatyám felé áramlik. Eszti melltartóban és bugyikában ült a szőnyegen, és szerintem eléggé be volt már rúgva, de a többieken is látszott, hogy nem igen fogy a szörpike.
Mégis Eszti vett észre először és felsikoltott!

– Csajooook!!! Fütyi a láthatáron!!!! Lenéztem a gatyámra, és konstatáltam, hogy Öcsi, tényleg kikívánkozik belőle.
A többiek vad sikítással és „dühös” Gyerekek kifelé!!! kiáltással nyugtázták a jelenlétemet. A nővérem kapott észbe először, odaugrott hozzám, és a karomnál fogva rángatott, tolt kifelé. Rajta is csak egy kis, szinte teljesen áttetsző tanga volt. Nagyon szép mellei voltak nem nagyok, de formásak. Mit mondjak nem csökkent tőle a bennem lévő feszültség, de hát végül is ki lettem tuszkolva a szobából. Mit tehettem, visszamentem a tévé elé és próbáltam a gatyámból kifelé igyekvő Öcsit visszatuszkolni. Nem sok sikerrel. Nem mondtam még el, hogy a természet igen kegyes volt hozzám, hiszen fiatal korom ellenére, 190 cm magas, kb. 80 kiló voltam, és hát Öcsi se panaszkodhat a maga 19/4,5 centijével. Túl voltam már az első néhány szex élményemen, de ennek ellenére vagy talán éppen ezért, viszonylag gátlásos voltam a kapcsolatok kezdésében, mivel jobb szerettem volna, ha nem csak a farkam miatt buknak rám a csajok. Az ember már csak ilyen hülye, ha épp 15 éves.

No mindenesetre, megpróbáltam a fotelben ülve a filmre koncentrálni, a lányok helyett, de bevallom nem sok sikerrel. Egyik dögösebb volt, mint a másik.
Aztán egyszer csak nyílt az ajtó, és belépett rajta Eszti. Igaz, a betámolygott szó inkább megfelelő lett volna arra, amit akkor produkált.
– Hoppá, azt hiszem eltévedtem, motyogta, a klotyóra indultam.
– El bizony, de a fürdőszobában is van, használd nyugodtan, mondtam, és megmutattam neki a hálószobából nyíló ajtót. Esztin már nem volt rajta a melltartója, és a tanga sem takart sokat belőle.

Eszti kb. 168 cm, iszonyúan karcsú és max 50 kiló volt. Viszont két kemény, de mégis ruganyos labda ékeskedett a mellkasán. Szinte már anakronisztikusan nagyok voltak, legalább is az ő testméreteihez képest. A mellbimbói kicsik voltak és sötétek, az arca is helyes volt, a hosszú egyenes barna haja pedig a háta közepét verdeste. Nagyon – nagyon dögös volt. Amint elment mellettem, kissé megtántorodott, én meg elkaptam, persze, szemét módon kihasználtam a dolgot, és segítség címén finoman kézrevételeztem az általam oly mértékben áhított kebleket is, aztán bevezettem a fürdőbe, és rácsuktam az ajtót.
Visszaültem a tévé elé, de nem nagyon tudtam a filmre figyelni. Elég hosszú idő telt el, mire óvatosan kinyílt az ajtó. Egy sírós arcú „picilány” nézett ki rajta. Olyan szerencsétlen képet vágott, hogy majdnem elnevettem magam.
– Tudnál nekem segíteni?? Kérdezte elhaló egércincogás szerű hangon, ami már csak azért is szokatlan volt, mert mindig a legnagyobb szájú, csaj volt a bandában. Már ugrottam is.
Hát, szóval… Összehányta magát. Nem volt vészes, a nagyobb része tényleg a klotyóba ment, de azért jutott a testére és a padlóra is.
– Jaj! Úgy szégyellem magam, nyöszörögte, arcát a kezébe temetve.
– Ugyan már! Adtam a nagyot, előfordult ez már másokkal is, azzal kaptam a moppot és feltöröltem a követ.
– Hát ezzel meglennénk, de így nem mehetsz ki, mondtam neki, azzal odaléptem hozzá, beirányítottam a zuhany alá, és először langyos vízzel letusoltam, majd levettem róla a bugyiját, és egy adag tusfürdővel megmosdattam. Kezével a falnak támaszkodva „tűrte” mint egy gyerek, de be vallom, megint szemét voltam, mert persze nem használtam mosdókesztyűt vagy szivacsot, hanem, csak úgy a habos kezemmel jártam be testének domborulatait és hajlatait. Semmi jelét nem adta, hogy zavarná vagy, hogy rosszallaná amit csináltam, csak egy kissé libabőrös lett a teste, amikor alaposan, többször is megtisztítottam a kebleit, nagy hangsúly fektetve az egyre hegyesedő bimbókra. Csak kapaszkodott a zuhanyozó csövébe és hagyta, hogy mosdassam. A mikor a cuncijához értem (persze azt is megmosdattam), automatikusan nyitotta szét a lábait, sőt az egyiket kissé meg is emelte, hogy beférjen a kezem.

Őrületesen finom érzés volt a borotvált sima puncin csúszkáltatni a kezemet. Ezután megmostam a haját is, majd a zuhannyal lemostam róla a habot, miközben folyamatosan elzártam a meleg vizet. Mint már mondtam, nagyon meleg volt, így nem volt zavaró a hideg víz, sőt egy kissé magához is térítette. Úgy vettem észre, lassanként kezdett visszatérni belé az élet. Ezután elzártam a csapot, levettem a szekrényből egy fürdőlepedőt és odaadtam neki. Persze közben én is rendesen eláztam, ezért ismét a szekrényhez léptem és elővettem egy száraz pólót és egy hasonló rövid gatyát. Mivel Eszti eléggé el volt foglalva magával, egyszerűen ledobáltam magamról a vizes cuccaimat, és én is megtörülköztem. Épp fel akartam venni a száraz gatyát, amikor véletlenül oldalra pillantottam, és meglepve láttam, hogy Eszti a tükörből mindent látott belőlem, hiába álltam neki háttal. Döbbent tekintettel meredt az üvegre. Nyelt egy nagyot, majd megszólalt:
– Nem segítenél megtörülközni??
– Mindjárt, csak felkapok valamit.
– Minek, válaszolta, az is vizes lesz. Meg különben is láttam már mindent. Azt hiszem, nem kell szégyenlősködnöd, mondta, miközben bágyadtan elmosolyodott.

Hozzá léptem. És elvettem tőle, a törülközőt. Először elölről törölgetem, meg, (alaposan, de mégis gyengéden), majd a hátsója következett. Nagyon jól nézett ki hátulról is. Viszonylag széles válla, keskeny dereka, és kicsi, de igen ingerlő formájú kerek popsija volt. Dolgom végeztével nekiláttam a haját is megtörölni, de szólt, hogy ezt hagyjam abba, mert lötyög tőle az agya. Ezért inkább szembefordult velem, és a homlokát a mellkasomnak támasztotta, a két kezével pedig a derekamba kapaszkodott. Így aztán jól megtöröltem a haját is.
Eddig próbáltam a dolog munka jellegét erősíteni magamban, amivel többé-kevésbé sikerült Öcsit féken tartanom, bár be kell valljam elég messze járt még így is a nyugalmi állapottól. Hozzá kell tennem, hogy nekem már akkor is 14-15 centi, ha semmi sem történik vele, hát még így. Féken tartására tett erőfeszítéseimet erősen gyengítette a tudat, hogy Eszti fejecskéje lefelé tekintett, és már a gondolat is izgató volt, hogy, ha mondjuk, kinyitná a szemét, akkor pont az orra előtt himbálózna az a szerencsétlen. Ráadásul Eszti nyaka néha bebicsaklott a mellkasom irányába, amitől a keblei sorozatosan a hasamhoz nyomódtak. Jobbnak láttam véget vetni ennek az egésznek, mert tartottam tőle, hogy esetleg mégsem olyan öntudatlan a lány és elmeséli a többieknek, de másként történtek a dolgok. Az igazság az, hogy a dolgok mindig másként történnek.

Eszti nemcsak kinyitotta a szemét, hanem valószínűleg látott is vele, mert egy kis idő múlva, felemelte a fejét és a szemembe nézett.
– Köszönöm a segítséget, mondta, majd elengedte a derekamat és a fejemet lefelé kezdte húzni, és megcsókolt. A csók közben pedig a másik kezével lenyúlt, és finoman megfogta Öcsit. Egyszer-kétszer végighúzta rajta a kezét, majd alányúlt, és kissé megemelte. Nem nagyon kellett emelgetni, kezének puha érintésétől amúgy is kezdett már felfelé közlekedni, mint a lift.
– Nagyon szép, mondta Eszti, majd lassan elkezdett leereszkedni. Ajkaival végigpuszilgatta a testemet. Különösen ingerlő volt, amikor köldököm és az alatta lévő tájékon kalandozott. Mire leért a térdeire, Öcsi már állt, mint a zászlórúd. Bal kezével marokra fogta, miközben a másikkal a fenekembe kapaszkodott, és körbe puszilgatta az ágyékomat.
– Na, hadd lássam, incselkedett, velem, mire megy egy ilyen kicsi fiú, egy ekkora szerszámmal!!
– Ne csináld, nem szabad, próbáltam észhez téríteni, de ő hajthatatlan volt.
- Hát persze, hogy nem szabad, de a tiltott gyümölcs mindig édesebb, mondta, és a csókjait átirányította a heréimre, majd Öcsi alját kezdte nyalogatni, puszilgatni.

Óvatosan húzgálta közben rajta a bőrt, majd, amire épp jól hátra húzta, ajkaival, lassan felért a makkig, és, elkezdte nyalogatni, a két kis dudort, a fék mellett. Végigfutott rajtam a remegés, ami csak fokozódott, amikor nyelvével az egész makk körül kezdett nyalakodni, majd gyengéden becsúsztatta a szájába. Ajkai körülölelték az egyre duzzadó makkot és elkezdte szívni, miközben a nyelvével a kis nyílást kezdte ingerelni. Megrogytak a lábaim a gyönyörtől, két kezemmel a hajába markoltam és önkéntelen mozdulattal kezdtem magam felé húzni. Ő jóváhagyólag bólintott rá az akciómra és lassan elkezdte befelé ereszteni Öcsit a szájába. Kb. a fele fért be apró kis szájába, de azon nagyon lelkesen szánkázott az ajkaival, fel-le. A nyelve meg járt közben, mint a motolla. Ekkor valami zajra lettem figyelmes és visszarándultam. Ő is megijedt, de csak a macska motoszkált a szobában.
Nagy átéléssel folytatta az előbb félbeszakított műveletet, miközben én a fejét és a vállait simogattam, és időnként megpróbáltam elérni a melleit. Érintésemtől egészen libabőrös lett. A bimbói összerándultak és amikor ujjaimmal kissé összecsippentettem őket, nagyot sóhajtott, majd olyat tett, amire egész életemben emlékezni fogok.

Két kezével a fenekembe markolt és miközben maga felé húzott, fejét előre hajtva, letolta az egészet a torkára. Félúton megakadt egy kissé, majd a torkát ellazítva bepréselte az egészet a szűkebb nyílásba. Ajkaival szívó mozdulatokat tett, miközben torkával szorgalmasan nyeldekelt. Ettől olyan vákuum keletkezett odabenn, hogy úgy éreztem, azonnal elmegyek. Ekkor azonban kiengedett a szájából, amitől kissé le tudtam nyugodni. Egy-két nyugtatgató puszi után azonban még kétszer megismételte az előbbi csodálatos akciót. Nyögtem és hörögtem a gyönyörtől, és a harmadik kísértet közben éreztem, hogy rögtön végem. A heréim összerándultak és a gerincemen futkározott az elektromosság.
– Vigyázz! Jövök, nyögtem ki valahogy, de ő egy erőteljes szívással válaszolt. Ettől azonnal beindult a vulkán. Hatalmas adagot spricceltem le a torkába, amiből egyetlen cseppet sem láttam viszont.
Mire a kilövellések véget értek, a lábaimból kiszállt minden erő, s miközben elernyedő farkam kicsúszott a szájából, én is mellérogytam a kőre.
– Ez csodálatos volt, lihegtem a fülébe.
– Nem volt rossz, csak aztán el ne bízd magad, válaszolta, aztán kuncogni kezdett.
– Mondd csak nagyfiú!!! Tudsz te puncit nyalni??? Mert azt hiszem, most nekem lenne szükségem egy kis kényeztetésre.
Hát véletlenül tudtam. A nyáron tanított meg rá a szomszéd lány, akinek elég jelentős szerepe volt a szexuális felkészítésemben.

Felálltam, és őt is felhúztam magammal. A karjaimba kaptam és bevittem a szobába. Beleültettem a fotelba. Azonnal hanyatt dőlt, a lábait a fotel karfájára tette és a karjaival hívogatóan intett felém. Nem tétováztam, alámerültem a gyönyörök kelyhe irányába. Egy fényesre borotvált, kéjnedvektől tocsogó nyílással találtam szemközt magam, amelyből egy borsószemnyi, keményre duzzadt csikló törekedett kifelé. Egy halvány csókot leheltem rá, miközben bódultan szívtam magamba az ellenállhatatlan női illatot. A nyálam is csorgott már a vágytól, hogy megízlelhessem végre ezt az annyira áhított gyönyörforrást.
Nyelvemmel, óvatosan végigszántottam rajta alulról fölfelé. Aztán az ajkakat nyalogattam kívülről, majd a nyelvem hegyével óvatosan szétválasztottam őket és elkezdtem szánkáztatni közöttük. Eszti halkan nyögdécselt és erősen markolta a fotel karfáját, majd mikor végre elértem a csiklóját és az akkorra már jól megnedvesedett ajkaimat összezártam rajta, megremegett, és a fejemet erősen rászorította az ágyékára. Felváltva szopogattam a csiklóját és az ajkait, majd mélyen belenyaltam a résbe. Nyelvemet előremerevítve behatoltam a nyílásába.

Megdugtam a nyelvemmel, közben az ujjammal a csiklóját morzsolgattam. Egyik kezével elengedte a fejemet és az öklét a szájába vette, hogy ne sikítson fel. Ekkor váltottam, és a saját nedveivel megsíkosított ujjammal vettem célba a punciját és a nyelvemmel izgattam tovább a csiklót és a környékét. Pár perc múlva már két ujjam táncolt benne, s egy kis idő telt csak el, mire megéreztem, hogy elélvez. Teste görcsbe rándult, kissé megemelkedett, ágyéka az ajkaimnak feszült, majd elernyedt. Lihegve nyugodott el a fotelben, én pedig az ujjaimat még továbbra is odabent tartva, elindultam felfelé, testét csókokkal borítva. Körbepuszilgattam a kebleit, majd óvatosan megnyalogattam a mellbimbóit is. Ekkor kezével megkereste Öcsit, aki ekkorra már ismét teljes díszében pompázott. Párszor meghúzogatta, és gyengéden megszorította, majd elkezdte maga felé húzni. Felegyenesedtem és megbűvölten figyeltem, ahogy beteszi magának. Először csak a fejét érintette hozzá a sikamlós puncihoz, majd elkezdte lassan körbe-körbe mozgatni a bejárat körül. Hozzádörgölte a csiklójához, és fel-le járatta a vágatban. Amikor már elég síkosnak találta, akkor magába húzott. Mikor már Öcsi feje benn volt, elengedte, és az irányítást átengedve hátra dőlt. Lassan folytattam a behatolást, időről-időre vissza-visszahúzva egy kissé. Megkövülten bámultam a félhomályban, az Öcsi gyengéd nyomására engedelmesen szétnyíló, majd újra összezáródó „virágszirmokat”. Figyelmemet teljesen lekötötte a látvány. A következő nyomásnál, az addigra teljesen kitárult szirmok akadálytalanul engedtek becsusszanni. Borzasztó lassan mozdultam csak előre. Próbára akartam tenni a befogadóképességét. Legnagyobb meglepetésemre, a harmadik tolásra teljes egészben magába fogadott. Megálltam, hogy kellőképpen kiélvezhessem a pillanat gyönyörrét, majd felpillantottam, hogy megkérdezzem, jó-e így neki.
Békésen szundikált.

Ettől teljesen megdöbbentem. Megpróbáltam két erőteljesebb lökéssel magához téríteni, de nem jártam sikerrel. Először arra gondoltam, befejezem amit elkezdtem, de végül is nem vitt rá a lélek és Öcsi nagy bánatára, visszavonultam. Magam is szomorúan vetettem egy búcsúpillantást az utoljára összezáródó szirmokra, majd felemeltem őt, és az ágyra fektetve, betakartam. Megsimogattam az arcát és adtam neki egy puszit. Éppen csak nem kezdett el dorombolni, de rendületlenül folytatta az alvást. Az egyik melle kilátszott a takaró alól. Kicsit megsimogattam, mire Öcsi fájdalmasan megrándult.
– Miért is ne? Gondoltam és elkezdtem húzogatni, de csak nagyon lassan kezdett magához térni. Már-már ott tartottam, hogy feladom, amikor nagy meglepetésemre egy meleg kéz fonódott az ujjaim köré.
– Majd én segítek, jó? Szólalt meg egy bizonytalan hangocska, s mivel nem ellenkeztem, Öcsit megmarkolva, elindult velem a fürdőszoba felé.
Kitti volt az, egy langaléta, csontos szőke lány. Teljesen meztelen volt, mellei nem voltak kisebbek mint Esztié, de jóval puhábbak, és kissé körteformájúak voltak. Minden lépésnél kilendültek egy kissé. Csípője izgatóan ringott, ahogy vonultunk, s már félúton újra teljesen merev voltam.

Amint beértünk a fürdőszobába, becsukta az ajtót, majd egy laza mozdulattal, besöpörte a mosdókagylóba anyám és a nővérem piperecuccait. Felült a mosdószekrényre. Nem teketóriázott, széttette a lábait, felém nyújtotta a kezét és türelmetlenül rám szólt:
– Gyere már, vágd belém! Ezen mondjuk egy kicsit megdöbbentem, de amint ránéztem, rögtön megértettem az okot. A cickói előre meredtek, a formára igazított puncija, amely a lábai közt volt csak kiborotválva, pirosra volt dörgölve. Végigsimítottam rajta a kezemmel és megállapítottam, hogy úszik a nedvességben. Odaléptem hát és Öcsit a tövénél fogva beirányítottam a barlangjába.
– Szóval temiattad bolydult föl a macska mondtam, miközben beléhatoltam, és kezemmel megmarkoltam a melleit. Puha melegség vett körül mindenütt. Mellei lágyan simultak a tenyerembe. Puncija kissé tágasabb (lakájosabb??) volt Esztiénél könnyedén jártam ki-be benne.
Gondolom a függöny mögött állva kukkolhatott minket, s hogy nem tétlenkedett közben, azt jól mutatta, hogy igen hamar csúcsközelbe került.
– Gyorsabban!!! Kiáltott fel hirtelen, s hogy szavainak nyomatékot adjon, lábaival átkulcsolta a derekamat és vadul diktálta a tempót, amíg el nem élvezett. Lihegve borult a nyakamba. Egy ideig még így folytattam, de mikor kissé lecsengett az orgazmusa, leállított.
Várj egy kicsit, mondta, és leszállt a szekrénykéről. Hátat fordított nekem és szinte ráfeküdt a mosdószekrényre, lábait szétterpesztve, a popsijának két féltekéjét széthúzva, hívogatóan kínálta fel magát hátulról. Odaléptem hozzá és Öcsit ismét marokra kapva, elkezdtem beirányítani a lába közé. Ekkor azonban kiderült, hogy túl nagy terpeszt vett és én lelkesen döfködöm a popsilyukát, ekkor kivette a kezdeményezést a kezemből és hátranyúlva, a fenekét kissé megemelve vezetett a helyes útra. Nagyon jó volt újra bévül lenni. Kicsit még fészkelődtem, aztán komótosan pumpálni kezdtem, miközben két kezemmel a csípőjébe kapaszkodtam. Pár pillanat múlva újra akadálytalanul siklottam benne, mire ő elkezdett nyögdécselni. Kicsit feltámaszkodott a könyökére és a kezeimet a melleire vonta. Én élvezettel gyurkáltam a puha labdákat, és lassan elkezdtem fokozni a tempót, amit ő egyre szaporább levegővételekkel nyugtázott. Már-már azt hittem, hogy rögtön elmegy másodszor is, és magával visz végre engem is, amikor hirtelen megzavartak minket. Egy göndörfürtű összekócolódott hajú szőke lány, Dóri nyitotta ránk az ajtót. Ő is meztelen volt. Kezét az ágyékára szorítva, szinte szoborrá dermedve állt ott és a döbbenettől tátva maradt, a szája.

– Mit akarsz? Reccsent rá Kitti.
– Nagyon kell pisilni, válaszolta, szinte már sírós hangon. Kissé elbizonytalanodtam, és azt hiszem lelassultam egy kissé, de ekkor szinte sikítva rivallt rám Kitti:
– Nehogy megállj.
– De bepisil szólaltam meg bátortalanul.
– Bánom is én, pisiljen, kakiljon vagy szálljon be, csak abba ne hagyd kérlek, mert sikítani fogok! Kiáltotta, s, hogy biztos legyen a dolgában, a kezével hátranyúlva, a fenekembe kapaszkodva húzogatott maga felé.

Dóri gyorsan becsukta az ajtót és szinte rázuhant a klotyóra. Szinte azonnal felhangzott a csobogás. Jó sokáig tartott. Nem kis mennyiséget gyűjthetett magába az este. Mire lopva oda mertem pillantani, már a papírral törölgette magát, miközben megbabonázottan figyelt bennünket. Bevallom, valahogy zavarba jöttem. Engem inkább lelombozott, mint izgalomba hozott a jelenléte, és amit csinált. Szerencsémre Kitti hamarosan elérte a második orgazmusát és szinte teljesen rárogyott a kisszekrényre. Éreztem, ahogy a lábai elgyengülnek, és szép lassan lecsúszott elém a kőre. Zihált és nyögdécselt, közben egy-kétszer felvihogott, miközben erősen kapaszkodott Öcsibe. Időnként önkéntelenül is rántott rajta egyet-kettőt, amitől életkedve továbbra sem lankadt. Mikor kissé magához tért, elkezdte puszilgatni Öcsit.

Két perc alatt kb. 100 puszit adott rá, majd a szájába vette és szopni kezdte. Közben rendületlenül verte, rángatta rajta a bőrt, de hamar kifulladt. Kicsit lihegett, majd furán felnevetett, és odaszólt Dórinak.
– Nincs kedved segíteni egy kicsit? Nagyon elfáradtam. Dóri csak ült a klotyón, keze a lába között matatott (a papír már rég nem volt nála), kis hegyes mellei előremeredtek, mellbimbóinak udvara, mint két kis félgömb, emelkedett ki a halmokból. Közepükön egy-egy borsónyi kidudorodó pontocska ágaskodott előre. Hallgatott, és szemmel áthatóan zavarban volt, amint a figyelem középpontjába került.
– Na mi lesz? Nem jössz? Szólt még egyszer Kitti, és incselkedve nyalintott egyet Öcsin.
– Hát nem guszta, ??
– Nem lehet Válaszolt, szinte kétségbeesetten –Dóri.
– Már miért ne lehetne? Vágott vissza Kitti.
– De hát! A Zsolti. Magyarázkodott Dóri, de már sokkal kisebb vehemenciával
– Ugyan a te Zsoltid! Neki sokkal kisebb van, nekem elhiheted próbáltam már azt is, sőt szerintem ez még az én Pistiménél is nagyobb.
– De mi lesz, ha megtudja?
– Nem fogja megtudni! Ugye??? Kérdezte felém fordulva.
– Szólni sem tudtam, csak némán megráztam a fejem
– Na látod? Kérdezte ismét Dóri felé fordulva Kitti. Meg aztán miért is kéne megtudnia? Te sem tudod merre jár most éppen. Nincs igazam?

Ezzel úgy tűnt Kittinek végképp sikerült leszerelnie Dóri ellenkezését, mert felállt a klotyóról, és lassan, bár elég határozatlanul elindult felénk. Én úgy voltam vele, hogy tulajdonképpen mindegy, hogy mi, csak végre történjen már valami, mert nagyon szerettem volna már elmenni, és eléggé el is voltam már fáradva. Öcsi pedig kihasználva a tétovázást, szép csendben elkezdett lankadni. Mikor Dóri odaért, és térdre ereszkedett, Kitti újra megmarkolt, és húzogatni kezdett.
– Nézd, milyen helyes, hmm, és milyen bársonyos a bőre, mondta, és újra nyalogatni kezdett. Igazi punciban puhított bársony!
Öcsi ott libegett Dóri orra előtt, aki megbűvölten bámul rá, mint a sarokba szorított egér a kígyóra.

– Na! Ugye, hogy nagyobb, törte meg Kitti, a hirtelen beállt csendet. Meg szerintem szebb is mint a Zsoltikáé, mondta, majd Dóri kezét elkapva, lassan rákulcsolta Öcsire, és így kettesben kezdték húzogatni. Dóri figyelmét teljesen lekötötte a bőrredők alól kibukkanó, és eltűnő makk látványa, és észre sem vette, hogy Kitti elengedte a kezét. Ekkor már magától folytatta tovább, a kényeztetésemet, amit Öcsi szép keményre nőve hálált meg. Ekkor Kitti Dóri hátára tette a kezét és lassan elkezdte felém tolni. Amint Dóri ajkai Öcsihez értek, a lány megrezzent egy kissé, és egy halvány puszit lehelt a hegyére, amit továbbiak követtek, majd nyelvecskéjét kinyújtva, elkezdte körbe nyalogatni. Nagyon finom bársonyos nyelve volt. Öcsi remegett a gyönyörtől, hát még mikor ajkaiból kört formált, és közéjük csúsztatta a makkot. Először csak lassan, majd egyre gyorsuló ütemben bólogatott rajta, miközben a nyelve meg nem állt volna egy pillanatra sem. Ezt az intim „áhitatot” ismét Kitti hangja törte, meg. Hatalmasat ásított, majd így szólt.

– Na azt hiszem most már jó kezekben vagy. Nyugodtan elmehetek aludni. Azzal feltápászkodott, és egy puszit nyomva az orrom hegyére, eltűnt a hálószoba irányába. Mint később megtudtam, szépen bebújt Eszti mellé, és pár pillanat múlva már húzta is a lóbőrt.
Dóri szinte tudomást sem véve erről a közjátékról, szorgalmasan dolgozott Öcsi felvidításán. Reszkettek a lábaim a gyönyörűségtől, egészen elgyengültem.
– Szeretnék leülni, nyögtem. Ekkor egy kicsit leállt. Gyorsan leterítettem egy fürdőlepedőt a kőre, és nekidőltem a kádnak. Villámgyorsan betérdelt a lábaim közé, és újra rábukott Öcsire, akinek jót tett a kis pihenő, mert nagyon élveztem a dolgot, és már nem szerettem volna olyan gyorsan elmenni. Dóri előbbi sietségét ismét felváltotta a gyengédség, amivel Öcsit „kezelte”. Lassan, nyugodtan csókolgatta és nyalogatta, a teljes hosszában, és igyekezett gondot fordítani a heréimre is. Én közben kócos fürtjeit és a vállait simogattam, majd a haját félresöpörve, a nyakán lévő göndör pihécskéket kezdtem csiklandozni. Hirtelen csupa libabőr lett a háta, abbahagyta a munkálkodást, és elindult felfelé, miközben végigpuszilta a hasamat és a mellkasomat.

– Tényleg nem mondod el senkinek? Ugye? Suttogta a fülembe.
– Persze, hogy nem, hiszen megígértem, válaszoltam.
– Akkor jó, mondta, és felállt. A puncija ott ékeskedett az orrom előtt. Egészen közel lépett hozzám, szinte rátolta a számra, kis göndör pihéit. Bódítóan jó illata volt, ajkai ki voltak pirosodva és gyöngyöződött rajtuk a nedvesség, amelyet boldogan nyalogattam le róla, csókoltam, szívtam a húsos kis ajkakat, meg a borsónyi kis csiklócskát. Két kezével a fejembe kapaszkodva húzott az ágyékához, oly erővel, hogy néha alig kaptam levegőt. Egyik kezemmel a kemény fenekét markolásztam, a másikkal meg addig-addig ügyeskedtem, amíg az egyik ujjammal behatoltam erősen nedvedző puncijába. Nem tartott sok időbe, hogy elélvezzen. Kezeivel a hajamba markolt, alsó ajkát beharapta, teste megfeszült, majd lassan elernyedve végigcsúszott rajtam, ágyékával vékony fénylő csíkot húzva a mellkasomon. Kezeivel még mindig a fejembe kapaszkodott, s amikor leért, ajkaival körbepuszilta az arcomat és megcsókolt.
Közben Öcsi feje is koppant a bejáratánál, mire ő egy leheletfinom csípőmozdulattal útbaigazította. Könnyedén csusszantam be a jól „olajozott” kapun. Egyre gyorsuló ütemben csúszkált, fel alá Öcsin, amire én a mozgásával ellentétes irányú csípőmozdulatokkal válaszoltam, időnként teljes hosszában felnyársalva őt.

Tudom, nem szép dolog, de semmiféle érzelem nem vezényelt, csak az előző másfél akció során felgyülemlett, mindeddig kielégítetlen vágy csillapítása volt a célom. Szememet behunyva, két kezemmel a fenekébe kapaszkodtam, míg ajkaimmal felváltva szívtam, haraptam hetyke mellbimbóit, amire ő minden koppanásnál kis nyikkanásokkal válaszolt, aztán az egyik „lesiklás” után úgy maradt, s rongybabaként tűrte, hogy tovább pumpáljam. Kezeivel a nyakamba kapaszkodott, fejét a vállamra hajtotta, halkan, de folyamatosan nyöszörgött, amint egyre gyorsuló ütemben hajszoltam előre a második orgazmusa felé, amit azonban megelőzött az enyém. A gerincemen végigfutó bizsergető hullámok elérték az ágyékomat, és a kitörő láva Dóri puncijába robbant. Dóri szerencséjére Öcsi nem omlott össze azonnal, bár tagadhatatlan, hogy vehemenciája erősen csökkent. Ezt észlelve Dóri is újra életre kelt, és szapora fel-le mozdulatok kíséretében ő is elélvezett.

Így maradtunk egybefonódva, egymást átölelve, még egy kis ideig, s remegő végtagokkal lihegtünk. Aztán valahol egy ajtó nyílt, s a többiek által keltett zajok térítettek minket magunkhoz. Dóri egy gyors csókot adott, majd saját mutatóujját megpuszilta és az ajkamra nyomta, ezzel mintegy a hallgatás pecsétjével lelakatolva azt, felpattant és kiszaladt.
Lassan feltápászkodtam a földről. A lábaim remegtek, az ágyékom sajgott. Hiába, no, nem szokta a cigány a szántást, mondanák az öregek. Elvánszorogtam a zuhanyozóig és a fejemre engedtem a hideg vizet. Ettől egészem magamhoz tértem, majd a petyhüdten lógó Öcsit is alaposan megöntöztem, amitől ő is lenyugodott némileg. Csak tél-túl törülköztem meg, amúgy is nagyon meleg volt, pillanatok alatt leszáradtam. Bementem a szobába, ahol a két lány édesdeden aludt. Ránéztem az órára, még csak fél 11 volt. Eddig jobban alakult ez az este, mint gondoltam.


Szextörténet ajánló:


Erotikus mese felnőtteknek


- Jó így itt ülni. Veled. A gyertyafény úgy táncol, mintha tudná, ez az utolsó tánca – mondta a fiú. – Látod, milyen szabályos faggyúcseppeket könnyezik?
- Látom. Nemsokára elalszik… Már alig van a viaszrúdból. Hamarosan teljesen sötét lesz, s benne csak Te és én – s a lány odabújt kedvese mellkasához. Beleszagolt ingjének illatába, s orrában megérezte az annyira szeretett illatot. – Szeret....

Így vesztettem el a szüzességem


Már 16 éves voltam és szűz és mindössze masztizásból volt tapasztalatom. A barátommal megbeszéltük, hogy ideje elvesztenem a szüzességemet vele.

16 éves lány voltam, aki még szűz volt. A barátommal már 1 hete nem találkoztam, ezért megbeszéltük, hogy aznap átjön hozzánk és elveszi a szüzességem. Elintéztem, hogy senki ne legyen otthon azon az esté. Kopognak, Patrik az, a barátom. 1 ....

Ágika megint ki tett magáért 4


Szia mond mi a probléma!,
Azt gondolom, felmegyek hozzád,
Rendben van gyere,de megint mit akarsz,
egy meglepetést
jó de mit?
majd megtudod ha felmentem!
Oké gyere,de egyedül jössz
Igen egyedül
De nincs ott a kurvád?
Nincs de miért érdekel hogy itt van vagy nincs itt
Azért mert azt szeretném ha ketten lennénk!
Na jó gyere!....

Erotikus éjszaka


Megcsörrent a telefonom, a barátnőm hívott, mikor felvettem csak ennyit mondott: "ne felejtsd el ma van a buli!". Én már nagyon vártam ezt az estét. Ez lesz az első házibulim. Sajnos a fiú, aki nekem nagyon tetszik nem lesz ott, mert beteg, de azért jó pár helyes srácot meghívtak. Felvettem magamra a kedvenc gatyámat és egy nem sokat takaró toppot és már indultam is. A szüleimet még megkellett hal....

Diákévek, és a szex


Utaztatok már tömött autóbuszon? Hát nekem kijutott a jóból. Középiskolás koromban kollégista lévén rengeteg időt töltöttem utazással és főleg autóbuszon. A vasárnap esti visszautazások a koleszba, olykor-olykor rémtörténetbe illő események közé tartoztak. Azok, akik belekóstoltak a kollégiumi élet rejtelmeibe, valószínűleg megértik, mire gondolok. Viszont, ami negyedikes korunkban történt velem é....

Péntek esti erotikus történet


Éjfél van. Nem tudom, manapság ilyenkor mindig ébren vagyok még, pedig a normális emberek ilyenkor már rég az igazak álmát alusszák. De valahogy nem jön álom a szemem-re. Hiába várom, nem jön. Meg kell várnom, amíg végkimerülök, s kábán elszenderülök.
Így hát, mint Azóta mindig, most is a gép elõtt ülök, nyúzom a billentyûzetem, s bambán bámulom a képernyõt. Elõszeretettel várom az éjfélt, ....Szextörténet címkék

fruzina | nem emlékszem | kopasz | utcan | banán |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.