Extrém,perverz Angol domina Toilette tréning!


Amikor először mentem dominàhoz akkor tulajdonképpen úgy vittek.27-ik születésnapomra...az mondták meglepetés lesz. Nem tudtam miről van szó. Az utolsó pillanatban mikor kitettek az autóból és csengettek egy ajtón,àrultàk el hogy mi a helyzet. És otthagytak..Na mondom akkor most elmegyek mielőtt kinyitja valaki az ajtót. Aztán arra gondoltam hogy ez nem kevés pénzbe került nekik...De màr nyílt is.Egy fiatal lány volt aki bevezetett egy folyosón. Nagy angol ház volt.sok apró szobát láttam befelé menet. Aztán kopogott egy ajtón majd benyitottunk, a lány kihàtràllt és ott várt a mistress..Nem tudtam mit csináljak. Köszöntem. Latex feszülős cipzàros rövidnadrág,hosszú magassarkú csizma volt rajta és egy latexfelső ami a melleinél ki volt vàgva. Fekete ,izgató 30 körüli magas, ázsiai nő volt. Nálam magasabb..kb180 cm lehetett magassarkúban..Nem is tudtam hogy van ilyen magas Ázsiai nő!!!Áradt belőle a felsőbbrendű d mégis nőies gőg! Igéző volt. Nagy mellek,nagy kerek feszülő fenék!Rendesen izgalomba hozott..Bemutatkozott."Mistress Suki vagyok"Majd mondta hogy tudja hogy mi a helyzet hogy meglepetésnek fizettek be a haverjaim...Na mondom csodás...csak én nem tudok semmit.Mondjuk akkor eszembe sem jutott volna eljönni..Megkérdezte mennyit tudok a bdsm-ről és voltam-e màr dominànàl. Mondtam hogy tudok egy két dolgot erről ,olvastam róla láttam a neten,van egy-két izgató dolog de nem próbàltam és soha nem voltam dominànàl.
Azt mondta akkor kapok egy kis bevezetést lássuk mi lesz!! Közben behívott egy 50-55 körüli kicsit teltebb, de mégis csinos szőke nőt aki teljesen meztelen volt..a kissé megereszkedett de formás nagy mellei megkötve keményen,kötéllel. Bimbókon csipesz..pinàjàn is csipeszek voltak kis súlyokkal..Na mondom...mi lesz itt..Majd megparancsolta neki hogy vetkőztessen le....mikor ott álltam meztelenül,azt mondta hogy innentől kezdve én csak az ő szolgája vagyok és azt csinálom amit mond. És csak igen vagy nem úrnőmmel válaszolhatok!!!

Kicsit megijedtem..felrakott ràm egy nyakörvet egy póràzzal. Majd azt mondta: "És most térdelj le te szolga."
Letérdeltem. A nő ( egyébként Sally volt a neve) hátrabilincselte a kezem meg a lábamat is összekötötte...majd az úrnő nekem is csipeszeket rakott a mellemre .."nem kapsz túl erőseket lássuk hogy bírod! Eléggé fàjt azért először..később màr nem..."látom meg vagy ijedve" mondta.."nem baj majd megszokod" Most pedig elkötöm a farkad hogy álljon! "Nem szeretem a petyhüdt faszokat"aztán egy vékony zsineggel elköltötte a heréim a tövénél majd kettéválasztotta őket és ott is szorosan elkötötte..Ez kicsit fàjt de meglepődve éreztem hogy ez bejön...mert egyből keményebb lettem." "Na ez màr mindjárt jobb te kis csicska" "lássuk ez hogy tettszik" aztán a heréimre is csipeszeket rakott...na ez fàjt de mégis jól bírtam,valahogy izgatott..."Akkor most lássuk hogy tudod használni a nyelved!" Térdelj az úrnőd előtt és nyald végig a csizmáját!! Ő leült egy nagy székbe és ütögette farkamat meg húzogatta ütögette a csipeszeket a mellemen.
" Bírod a fájdalmat?" Kérdezte.. Mondtam hogy nem tudom.szerintem nem. Közben csak nyaltam a csizmáját majd a másikat..
-" ügyes vagy..járjon csak nyelved!!! Majd ráhúzta a fejem a làbàra és húzta főleg és le! Ez az,nem lazsálunk! Csillogó csizmákat akarok megértetted te csicska?!" Soha nem beszélt îgy velem nő!!!Közben elkezdte letaposni a farkam. Uhh ez fàjt..de mégis élveztem.. Igen úrnőm tiszta! Válaszoltam...lássuk mi lesz még gondoltam...
-Na nézzük csak!Ügyes vagy! Jónak tűnik!!"
"-Nah ha tiszta akkor vedd csak le azt a csizmát és takarítsd meg az izzadt lábamat is!" Szép vékony lábfeje volt fekete szép szabályos nagy körmökkel.Nem volt kis lába! 38-39-es lehetett...
Itt Elfelejtettem mondani hogy "igenis úrnőm" egyből keményen rátaposott a farkamra és kaptam egy óriási pofont!!!!"Mit mondtam neked te kis szolga??" Majd arcon köpött, kétszer is. Aztàn rányomta a làbàt a fejemre a másikkal meg rudosta a farkam! "nyaljad csak a talpam te szolga! És belehúzta a fejem a talpába úgy hogy alig kaptam levegőt..Basszzki!! Azért ez kemény!! Mit gondol ez a nő!!!??? Dühös lettem de mégis...élveztem a szituációt....
"Ez tetszik mi?Hm?Hagy halljam! Igen úrnőm vàlaszoltam gyorsan..."Làtom keményedik a faszod! Akkor nyaljad!!"És közben elkezdte ütni a farkam meg a seggem egy pàlcàval.. Aztán...
"-Szopjad csak le a lábujjaim úgy úgy! Egyesével mind! Lássuk csak milyen ügyesen szopsz! "Aztán ráköpött a lábára..
Nyald le! Te talpnyaló szolga! Ez az! Most pedig lássuk mekkora pofád van!! meddig bírod bekapni a lábam te kis csicska" Belenyomta a számba a lábát és lenyomta a torkomra! Elkezdte megdugni a làbàval a számat!!! "Megbaszom a szádat rendesen!!" Közben a másik làbàval taposta,rugdosta a farkam! Majd folyamatosan leköpdösött...tiszta nyàl volt a fejem,az arcom....na ez màr sok lessz basszus!!! Mindjárt felkelek! Elég legyen..de csak gondoltam...mondani nem tudtam mert tövig volt a lába a számban!!! És....a farkam kőkemény!!! Én akarom ezt???? Tettszik??? Igen....ezt nem akartam elhinni...Én vagyok az életben a domináns...és most....hagytam...hogy egy Állat ázsiai nő kutyaként kezeljen!!!
"Ez az szopjad csak te szarházi! Ez kell neked látom! Tettszik a farkadnak! hát megkapod!" Ezt addig csinálta amíg öklendezni nem kezdtem!..
Szopjad azt mondtam!!! Most jön a másik! Gyerünk szopjad!"" Aztán a sarkát is Belenyomta a a szàmba ameddig bírta!!! "Ez az te kis talpnyaló csicska!". nem mertem szólni semmit de nagyon élveztem...nem is hittem el! Mert ez azért nagyon de nagyon megalázó volt nekem! Főleg ha tudtam volna mi lesz a vége....De élveztem... Hmmm!
"-Na látom elég lesz elsőre ennyi a lábamból"!És kinevetett!
Majd eloldoztak,levették a bilincseket és új kötelek kerültek ràm... "fordulj meg és told ide a segged" parancsolta Suki. Miután megtettem ráütött a fenekemre.".Lássuk mennyire tudom megdugni a segged!" Mondtam hogy ezt nem szeretném!! Bepànikoltam... Erre ő : " majd én megmondom te mit szeretsz szolga ezt nem kérdeztem!!" Majd szàjbaköpdösött és többször is keményen megpofozott. Sally közben bekente a seggem valamilyen ,gondolom, vazelines krémmel.." na most megbaszom a szűz kis picsàd" mondta Suki és kinevetett! Ez nagyon megalázó volt...mozdulni sem tudtam, mert a kezemet közben a Sally előre kikötötte a lábaimat meg oldalra feszítve hátra...." De először kitàgîtom a segged! Majd először 1 majd 2 aztán 3 ujjal nyúlt be a seggembe...ez annyira nem tettszett. Illetve semleges,furcsa érzés volt.. Látta is.." na mi van? Nem tettszik? Látom összement a szánalmas faszod! Sally pumpáld fel neki!!" Majd Sally rárakott egy vàkumpumpàt a farkamra és felpumpált keményre."Na îgy mindjárt jobb" most pedig megduglak! " Aztán egy kisebb felcstolhatóssal elkezdett dugni..ezt nem igazán élveztem.Suki figyelt és vette a lapot hogy ez talàn nem a kedvencem, egyből vàltoztatott a felàllàson..."Sally dugd a lábad a szàjàba" széles és rövid lábfeje volt, viszont nagy hosszú ujjai rikító piros körmökkel...amint belenyomta a szàmba egyből jobban élveztem..."na ez màr tettszik te kis senki!? Elölről hátulról meg vagy tömve!:))" aztán a dildo mellé bedugta két újjàt is.." na lássuk tudom-e még tàgìtani a segglyukad!" Aztán kihúzta a felcsatolhatóst és egyből a helyére tolta 3 ujjàt." Làssuk mennyire tágul a picsàd!" Mondta majd lassan 4 majd mind az 5 ujjàt benyomta a seggembe..Ez azért màr rendesen fàjt,feszített."Ez igen,hamar kitàgultàl, de elég lesz..majd később megöklözöm a segged te kis kurva!"Abbahagyta a dugást levette a pumpát, miközben szoptam Sally lábait."Elég legyen! Oldozd el!" Kioldozták a kötelet majd Az úrnő elkezdett rugdosni hogy forduljak meg. megfordultam. Suki rààllt a mellkasomra és Sally közben Îgy kötötte ki a kezem és a lábam is megint. "Na most pedig ki fogod nyalni a seggem!" Lehúzta a cipzárt a lasztexnadrágon úgy hogy a segglyuka meg a nagy kerek seggéből egy kicsi látszott ,majd ràűlt a számra.."Na gyerünk nyaljad az úrnőd seggét" alig kaptam levegőt,vagy nem is kaptam talán... Néha kicsit engedett.."látom ez tettszik mert jó kemény a faszod!"' Igaza volt...tényleg tettszett....majd elkezdte ütni a farkam.."ez is tettszik?" Helyes!! Ízlik az úrnőd segge? Finom ugye? Akkor dugd mélyre a nyelved gyerünk! Sally te meg verd a faszàt lássuk mennyire élvezi! Látni akarom ahogy az arcodra vered a spermàjàt! Te meg nyaljál te csicska! Mélyen akarom érezni a nyelved!" Ez eléggé izgató volt nem láttam semmit csak nyaltam a seggét és kb 2 perc alatt elélveztem.....Ez volt az első alkalom Mistress Sukinàl..
Az angol haveroknak azt mondtam hogy jól elvert basszàtok meg.Jól kiröhögtek!:)..Nem mondhattam el az igazságot hogy mi történt és mennyire élveztem majdnem mindent...magamnak is alig mertem bevallani..
És...Ezek után, igen visszamentem..:) Mikor felhívtam Azt mondta hogy tudta hogy vissza fogok menni, látta rajtam!! Basszus fasza..Mit láthatott rajtam?Következő alkalommal nagyjából ugyanezeket játszottuk el mint előtte kivéve azt hogy most egy András keresztre voltam kikötve és most szàjbaköpdösött a végén miközben kiverette a farkam Sallyvel...Majd miután megint nagyon hamar elélveztem mondta hogy vàr legközelebb is....Én meg mondtam hogy nem tudom mikor tudok jönni mert erre nincs pénzem sajnos..200-300 font egy szeánsz!!!.Azt mondta sajnálja...Aztán miutàn felöltöztem és elindultam kifelé valaki elkezdett jönni mögöttem. Sally volt,és a fiatal lány aki beengedett. Sally azt mondta hogy üljünk le a nappaliban egy kicsit beszélni...mondom rendben..akkor nagy meglepetést okozott!! Elmondta hogy ő Suki állandó szolgája màr 4 éve...viszont a való életben ő egy nagyon gazdag politikus felesége...és a fiatal lány pedig a lánya barátnője aki szintén egy elit család gyermeke és hogy ő is részt vesz egy két "különleges" szeànszon..és ezt senki sem tudja róluk azt hogy miket is csinàlnak..de azt tesz amit akar mert a férjét nem érdekli" fiatal kurvàkat hajt a vén strici:)" vagy épp Beccy (Îgy hîvtàk a fiatal lányt) anyját dugja mert ő meg a férje szeretője." Na gondoltam komoly családok lehetnek.. majd azt mondta tudja mennyire fontos megélni valakinek a vágyait és látja rajtam hogy tanítható vagyok és hogy tetszek neki és Beccy-nek is be fogok jönni... és az is hogy mennyire belemerültem màr most...Megkérdezte hogy tudom -e igazából mi a fő profilja Mistress Sukinak? Mondom nem...Erre ő:A toalett tréning! Tudom-e mi az?Mondom nem vagyok biztos benne...Mire ő:"a pisis-kakis játékok"...Na itt kikerekedett a szemem...De ő csak mondta tovább...Szóval tesz nekem egy ajánlatot! kifizeti minden szeánszom és majd ha készen állok bevezetnek Beccyvel még egy-két dologba...de csak akkor ha Suki úrnő mindent megtehet velem amit csak akar!!!...Majd odanyújtott egy kàrtyàt a telefonszàmàval hogy hívjam,nem kell most döntenem,hogy mi a válaszom!!!Na erre nem tudtam mit mondani elakadt a szavam..eltettem a kàrtyàt...elköszöntem.Szabályosan kimenekültem a házból! Ez délelőtt 11-kor volt...Egész nap dübörgött a fejem...toalett tréning..pisi..kaki...úristen..biztos nem..Aztán másnap reggel eldöntöttem hogy felhívom!Felhívtam hogy... oké...! Mondtam hogy nem tudom hogy mi lesz..nem tudom miért döntöttem îgy..csak jött.... Azt mondta tudta hogy hívom majd csak nem tudta mikor:) mert látta bennem hogy akarom!! Ezt nem hiszem el...hogyan??

2 hét múlva mentem..
Láttam hogy most másképp néz màr rám az úrnő is!"Hmm látom Sally jó munkát végzett!" Még soha nem választott maga mellé senkit..pedig volt lehetősége! Remélem nem okozol nekünk csalódást.." " "Akkor kezdjünk is neki.. térdre te senkiházi! Màr az enyém vagy!;)..."Végigmentünk az eddigi dolgokon, csak még keményebben szopatta a làbàt.. aztán felfektetett egy rácsos ágyra ahova ki lehetett kötni. Latexlepedő,latexpárna...kikötötték a heréimet is és meghúztak erősen lefelé odakötötték az ágyhoz azt is. Majd azt mondta az úrnő "Na akkor lépjünk tovább" egy igazi kis toalett szolgát fogok nevelni belőled!!" És kinevetett! Most egy fekete csipkés bugyi volt rajta és egy fekete fűző..levette a bugyit ..majd megint szopatta a làbàt egy kicsit. Sallyvel meg a farkam tapostatta. Aztán ráült a számra és elkezdte nyalatni a seggét.. egyszer csak azt mondta." Na most kapsz egy kis pezsgő t...Gyerünk Sally pisild le a farkát!! Te nyald a seggem tovább gyerünk"!Nagyon meglepődtem de nem tudtam semmit csinálni .."látom izgat te kis perverz szolga" és izgatott ahogy a Sally meleg pisije folyt rajtam...így verte ki végül..Az úrnő búcsúképpen szájba köpött az ajtóban majd nevetve azt mondta: "Mostantól jelentkezünk ha szükség van ràd,hogy befejezzem a képzésed"...
Sally hívott 1 hét múlva...Ha tudok menjek ismét! újra ott voltam! Alig vártam hogy hívjon..és legyen szabadnapom. Ez alkalommal egy szàjtàgîtót tett a szàmba..nem tudtam be sem csukni!Frankó...gondoltam..,most mi lesz???
"na most megkapod az első toalett leckéd!!"
Majd fölém guggolt és azt mondta " most pedig telehugyozom a szàd, te pedig mindet le fogod nyelni!!!Majd egyből ,vastag sugárban pisilt a szàmba!! Közben a Sally verte a farkam..."gyerünk nyeld a pisàmat te kis WC szolga!! Nem tudtam mindet lenyelni annyira erős sugárban jött!lehugyozta az egész fejemet! Nem tettszett! De csak egy pillanatig..aztàn levette a szàjtàgîtót. " Ízlett a pisàm te kis perverz szolga? Igen úrnőm,vàlaszoltam. Majd szájba köpött..aztán rémült. Ki kellett nyalnom meg kell tisztítanom az úrnőm pináját.
-Nyald csak tisztára a pinám! Ez az nyaljad csak!Látom ez màr tettszik! Kemény vagy! Gyerünk Sally verd ki neki!!! Ez kellett!!! Nagyon gáz vagyok, gondoltam..de kellett! Újra meg újra meg akartam élni!!

Következő héten újra csörgött a mobilom...màr tűkön ültem!!! Sally volt " gyere,az úrnő látni akarja a WC-jét!:)....és másnap ott voltam megint!
Ez alkalommal is szépen végigmentünk mindenen..belepisilt a szàmba amit màr kéjesen élveztem Láttam hogy Sallynek is csillog a szeme és nyaldossa a szàjàt és simogatta a pinàjàt a látványtól! .Úristen miket csinálok....aztán " Most pedig továbbtanulsz te kis perverz szolga!" Mondta az úrnőm. "Kicsit megfáztam a hétvégén".Tele az orrom takonnyal" é ahogy elmondta màr fújta is az orrát az arcomra.."Nyisd ki a szàd!!" Szépen megeszed a fikámat is te kis geci!" És belefújta a szàmba is majd a kezéről is beleràzta a szàmba a taknyát!!! Uhhh ez undorító volt nagyon! De nem tiltakoztam...."Gyerünk Sally nyald ki az orromból a maradék fikát" Sally pedig élvezettel nyalta ki az orrát és egy másodpercre sem hagyta abba a pinàja simogatàsàt..sőt elkezdte ujjazni is magát! "Elég legyen ribanc ! Majd kapsz még!" Azzal belenyomta a kezét Sally szàjàba míg ő öklendezni nem kezdett! Aztán arcon köpte és hátralökte.. Majd az álló farkam fölé guggolt ...."Most kapsz egy kis meglepetést !!!" Mondta majd széthúzta a seggét..!" Nézd az úrnőd gyönyörű segglyukàt te kis szarhàzi!!! Tettszik ugye??" Igenis úrnőm válaszoltam egyre jobban izgulva.. láttam hogy kitágul majd ő nyögdécselve a egyszerűen rà kakilt a farkamra!!!Na itt sokkot kaptam!!! "Fújj!!" mondtam! Kezdett is lankadni a farkam." Na mi van nem tettszik a szarom te kis csicska!!!" Gyerünk Sally verd ki neki a szarommal!! Neeem ezt neeem!!!!! Undorító!!!!!Ezt màr csak akartam mondani de nem tudtam mert Suki elkezdte a torkomig nyomni a làbàt! ."gyerünk szopjad.. érzed a farkadon,a meleg szarom? Érzed a szagát? Hmm de jó büdös...nem tettszik? Egy senkiházi kis WC szolga vagy!! Vergődtem de még voltam kötve keményen meg a heréim is majdnem leszakadtak...feladtam hamar..."Látni akarom a szaros gecid!!" Mondta az úrnőm gúnyosan nevetve és közben többször arcon között! És addig verette Sallyvel míg nagy nehezen keményre verte a farkam és el nem mentem! Sally elégedetten mosolygott és odasúgta a fülembe hogy " ügyes vagy meglátod lesz még jobb is;)))" ....Úristen....jobb?? Ez jó volt???? Sokat gondolkodtam ezután hogy tettszett-e ez nekem..ez azért sok volt ..túlmentem a határon...Sally hívott 2 nap múlva hogy jelenések van! Mondtam hogy nem...nem tudom mit akarok és letettem.Küldött egy üzenetet hogy 1 hetem van eldönteni mit akarok. Utána soha többé nem találkozhatok sem az úrnővel sem vele!!! Basszus ...mi lesz. Másnapra eldőlt.. tudtam..akarom!! Akartam!!! Nem tudom miért...akartam..nem tudtam mi lesz de akartam!! Nagyon!! Ott voltam másnap reggel megint...Meglátott és gúnyosan nevetve mondta: " Csak nem itt van a mi kis szaros faszúnk?!!:))" Lesütött szemmel álltam és mondtam halkan hogy" itt vagyok úrnőm". "Hangosan akarom hallani te kis csicska!! Akarod a szaromat???" "Igen úrnőm" feleltem.. Nem volt elég hangos.3 pofont is kaptam hirtelen..." Térdre és mondd ki!: Akarom Suki úrnő hugyát,szaràt mert az ő toalett-je vagyok!!! Kimondtam..Biztos nem vagyok normális..ezt gondoltam..de vágytam rà..betegesen perverz vággyal..."Akkor meg is kapod te senkiházi".... Ugyanezt csinálta velem megint...szép fokozatosan vitt bele...Élveztem mint egy megszállott..Sally hívott..Mentem megint..

Aztán harmadszorra ...nem a làbàt nyomta a szómba hanem széthúzta a seggét és ráült a számra..."most pedig kinyalod a szaros seggem! Te leszel a WC papírom! Addig nyalod míg nem lesz tiszta!!! Megértetted!?!" Nem akartam! Hányingerem lett és öklendeztem de nem tudtam mit tenni,nem kaptam levegőt! Amint nem nyaltam ràmnehezedett..majdnem megfulladtam!!Rajtam ült és nem engedett.."Na tiszta az úrnőd segge te kis WC papír?!! Majd leszállt rólam és szàjbaköpött. Uhhh ez azért kemény volt..büdös,keserű de mégis izgató megmagyarázhatatlan Íze volt a szarànak. közben ugyanúgy kiverték a farkam.....nem tudom elmondani miért.. nagyon undorító és megalázó volt.. elvesztem..de élveztem. Alig vártam hogy újra megtörténjen.????????????Úristen..ennyire nem vagyok normális??.

Hívtak!!Most Beccy volt.."gyere" csak ennyit mondott.. Mentem...újra 1 hétre rà. Nem tudtam előbb...dolgoztam ezerrel.De csak itt járt az eszem...Suki csak nevetett mikor bejelentkeztem.."Tettszett? Gyere te kis senkiházi toalett!!"Ez ment megint 2 alkalommal ..majd az úrnőm azt mondta.."Ha legközelebb jössz full toalett leszel ha el mersz jönni, ha mered,ha akarod!!" Full toalett...úristen...mit akar még? Megnéztem a neten mi jöhet még!! Full toalett??? Tomaszovszkii!!! Bele fog sz...i a számba???!!!! Nem hittem hogy vágyhatok erre!!! Nem ez màr sok... Nem tudom ..màr így is nyaltam a kakis seggét...vívódtam..

Most Sally hívott.." Jönnöd kell..akarom látni és élvezni...lihegett a telefonba..most is erre verjük Baccyvel a pinànk!!! Akarod?? Ugye akarsz az úrnő Teljes WC-je lenni??." Ez azt jelenti? .... Akartam.kérdezni...de nem engedte befejezni..!! "Tudod hogy mit jelent!!! De akarod mert egy kibaszott perverz vagy!!!Ezt láttam,tudtam az elejétől fogva!!! Holnap 5-kor!!!..lihegett.....és letette.

Ott voltam!! Álltam az ajtó előtt,kezem a kilincset. de hezitáltam!!! Elég!!!! Nem lehet!!!! Beteg vagyok!!!??? Épp eldöntöttem hogy elmegyek...abban a pillanatban nyílt az ajtó! Sally és Beccy volt fekete cat-suit mindkettőn! Atyaég de izgató!! Sally előrelépett ês megragadta a kezem..majd Beccy is és hirtelen erre nem is szàmîtva berántottak az ajtón Beccy bezárta a zárakat..Sally pedig: " Nem léphetsz le...de nem àm..túl sok pénzt és energiát tettem beléd!!! Gyere...igazi perverz kis szolga vagy akárcsak mi...Meglátod minden tetszeni fog!!:) Szinte megbabonázva a két vonagló angol nőt néztem akik kipirulva az izgalomtól sétáltak, kísérve engem a végzetem felé.. Sukin csak egy nyakpánt, egy legalább 20 cm-es magassarkú ...a mellén két kis csipesz volt amit egy vékony lánc kötött össze.kezében egy kötél.. hozzám lépett..fölém magasodott egy fél fejjel...Úristen de kegyetlenül izgató!!.."Vártalak szolgám...ma az enyém leszel!!!
Akkor számomra elveszett a világ! Vágytam rà..a kemény, gyönyörű,Ázsiai dominàra...aki most befejezi amit elkezdett..
végigment mindenen mind a 3 nő keményen leszopatta a làbàt..amíg az egyik a a számban volt addig a másik rajtam állt és a farkam taposta,rugdosta, a harmadik..leginkább Beccy. Folyamatosan köpködte az arcom! Rengeteg nyála volt!! Suki a làbàval kente szét a fejemen majd Beccy harákolva teleturházta a szàm majd belefújta az orrát!!! "Ez az te csicska nyeljed a kis kurva taknyát!! Ez a dolgod!!!" Majd ezután a földön kötöttek ki...Egy 3x3-as latexlepedőre fektettek..moccanni sem tudtam..csak a farkam állt màr mint a cövek. Majd Az úrnőm fölém állt és elkezdett lepisàlni...majd becélozta a szàm." Nyisd ki a pofád toalett!! Hagy hugyozzam teli!! .Uhh nyeltem amit csak bírtam, Beccy közben szétcipzàrozta a catsuit-jàt és elkezdte a farkamat hugyozni!Sally a fejem felett üllt és a két làba között volt fejem..majd megemelte a csípőjét,lefelé meghúzta a pinàjàt és ő is elkezdett szájbahugyozni!!Na ezt màr alig tudtam nyelni.." ez az te ribanc nyomd tele a WC-t"!!! Majd ahogy ezt mondta az úrnő Ismét elkezdett pisilni.." Gyerünk te perverz ribanc neked is van még az úrnőd ízletes pisàjàból!! Azzal arcon pisilte Sallyt aki nyögve kezdett úgy helyezkedni hogy minél többet tudjon lenyelni!! " Köszönöm úrnőm" nyögte és közben szétnyitotta a cicaruhát hogy Suki a mellénél tudjon belehugyozni! Ezt iszonyú izgató volt látni!! Mondjuk nem volt könnyű mert mindkét nő pisije csípte a szemem! De élveztem!!
Aztán Suki a fejem fölé guggolt.... Sally belenyúlt a szàmba és széthúzta.." na te perverz toilette szolga most pedig beleszarok a szádba!!!" Lihegett Suki és láttam hogy tágul a gyönyörű segglyuka, majd nagyon közel guggolt a számhoz és két-háromszor is keményen lefingott! "Uhhh na érzed milyen büdös??? Ilyen lesz a szarom!!! Mindjárt megkapod!!!" Majd ràűlt a számra amit Suki még jobban feszített..és.. belekakilt...nem sokat..csak egy kicsit. Màr tudtam milyen lesz...szàmîtottam rà.." gyerünk nyeld le! Hagy lássam milyen jó kis WC vagy!!"Nagy nehezen próbáltam lenyomni..."Gyerünk csicska nyeld le!!!" Kiabált az arcomba az úrnő... leküzdöttem..ennyi??? Gondoltam..megcsináltam!! Talán még menne egy kicsi...talán.... Közben Sally Elengedte a szàm Beccy pedig pofozgatva elkezdte verni a farkam ..kőkemény volt!! " Màr elég kemény!! Kezd száraz lenni a wc...!!" "Gyerünk Beccy szarj a farkára!" Utasította,majd Beccy,aki úgy nézett ki alig várta ezt a pillanatot felállt megfordult és egy szép nagy puha szart nyomott a farkamra! "Ez az Beccy szép adag hmm van szaga te kis kurva! Neked látom tettszik ugye? Te kis geci!?"Aztán az úrnőm újra fölém guggolt és jött amire nem lehetett.készülni.." Most pedig jól tele szarom a szádat!!!" te pedig szépen lenyeled!!menni fog ugye? "És kinevetett! "Na lássuk!" És egészen ráült a számra. Először belefingott megint....uhh majdnem elaléltam..(ezt nem hiszem el!!!).élveztem nagyon! Éreztem a segglyukàt ahogy szétnyílik a számban..majd telenyomta a számat meleg szarral..majdnem megfulladtam!Túl sok màr majdnem a torkomig nyomta...!!!Neeeeee ""Mind meg kell enned!!mondta, "Az úrnőd büdös szaràt!!Úristen...gondoltam ez nagyon sok!!! Nem bírom!!! "egyed!!"Nem megy??" Egy kisebb adagot kivett a szàmból és belenyomta az orromba!! "Muszáj enned különben belefulladsz a szaromba te csicska! Próbàltam kiköpni amit csak tudtam..." Milyen wc vagy te?" Azt mondtam nyeld le a szarom! Felállt és a làbàt belenyomta a szàmba! Lenyomta a szart,egészen a torkomig!!majd szàjbaköpött többször."Gyerünk Sally hugyozd szájba nehogy megfulladjon az első alkalommal!! Még használni kell!!! "..Suki szara mellé megkaptam Sally pisijét is aki láthatóan élvezettel vizelt szájba! Nyeltem amit tudtam majd kiköptem amit tudtam öklendezve aztán megint nyelném kellett mert most Sally nyomta le a szart a torkomon és elkezdte ütemesen dugni a számat az úrnő maradék szaràval..., "MOST VAGY KÉSZ!!!! Suki úrnő full toilette szolgája vagy innentől!! Lássam hogy élvezed!!!látni akarom a gecid!!" Gyerünk Beccy! Szopd le a szaros faszàt!! Vastagon kend rà!! Látni akarom ahogy nyeled a saját szarod te is te ribanc!!" Közben Sally abbahagyta a szartömést...rengeteg ment le a torkomon,,de alig bírtam visszatartani hogy ne hànnyak....rosszul voltam,de mégsem... " Gyerünk vén kurva te is ülj oda a kis szaros fasszopó mellé..ez az!!!Látni akarom ahogy mindketten szopjátok és játszatok A kis kurva szaràval!!!". Közben odahúzott egy széket leült a két nő mögé terpeszben egyik kezével elkezdte húzni a làncot a csipeszekkel a mellein..majd a másik kezével verte a pinàjàt...Uhhh majdnem megőrültem az egésztől! ..."Na toilette-m Eszed a szarom és a ribancaim a sajàt büdös szarukkal verik és szopják a faszodat!!!".Én pedig megjutalmazlak ezért benneteket perverz kis gecik!!" Megérdemlitek hogy ràtok spricceljem a pinàm.. Ezt màr Nem bírtam tovább óriásit élveztem..iszonyatosan undorító, megalázó, érthetetlen és egyben hihetetlen élvezet volt.......Ez a perverzió azóta is a legnagyobb élvezet számomra beteges vagy sem gusztustalan és elfogadhatatlan....lehet..De.. azóta részemmé vált. Ami sajnos vagy nem sajnos de így történt. Döntse el ki-ki maga.Azóta is kíséri az életem. Pár év múlva hazaköltöztem Angliából...de addig még sok perverz szeánszon vettünk részt együtt vagy,külön...Van folytatás ha valaki kíváncsi lenne rà....
Beküldő:Hardfétish78


Szextörténet ajánló:


A csizmaszolga


Pár hónapja történt meg az alábbi eset. Kb. kéthetente meglátogatjuk barátnőm, Anna egyedülálló anyukáját Évát, aki egy jól karbantarott 40-es NŐ! Épp beköszöntött az ősz, meleg napokat a hideg szeles idő váltotta. Éva örömmel üdvözölt minket és mivel a lánya nagy cipőrajongó egy kis beszélgetés után örömmel újságolta, hogy vásárolt egy piros csizmát! Kezében hozta be a szobába és mutatta nagy büs....

A meleg fiú szopni tanul


Fiatal koromban, maszturbálásaim alkalmával egyre gyakrabban fantáziáltam férfiakkal. Nagyjából 1 évet kellett várnom, mire eljött az első alkalom, a következő módon.1991 nyarán, Vácon, az unokatestvéreméknél töltöttem 2 hetet. Hétvégén házibuliba indult Réka - Ő az unokatestvérem - kikönyörögtük a szülőknél, hogy mehessek én is. Az engedély megvolt, 11-ig kaptam kimenőt. A buli a Duna parthoz köz....

Kurvák a fotózáson


A fotós elmerengve ült számítógépe előtt. Lassan kattintgatott, lapozgatta a képeit. Egyik keze hüvelyk és mutatóujjával körbesimította vékony körszakállát, majd gondterhelten felsóhajtott és beletúrt rövid, őszülő hajába. Már évtizedek óta űzte ezt a mesterséget, de már az idejét sem tudta, mikor volt ilyen nehéz dolga utoljára.
A számítógép képernyőjén minden egyes kattintásra egy újabb c....

Konyak, és két nagy fasz


Fáradtam értem haza egy pénteki napon, legjobb barátnőm és lakótársam Londonba utazott, csak az enyém volt a lakás. Ezt kihasználva meztelenre vetkőztem, és így tettem vettem a lakásban, töltöttem egy pohár konyakot, amitől gondoltam megint új erőre kapok majd. Hihetetlen izgató volt anyaszült meztelenül és szabadon közlekedni ezt csak ritkán tehettem meg a Anna és a sűrűn idelátogató pasijai miat....

Lilla karácsonyi ajándékot kap


Az érettségi után elhagytuk Vácot én leginkább a nőgyógyász közreműködését hiányoltam. Havonta egy alkalommal elvonatoztunk, Lilla egyre élénkebb lett, a városban az utat gyalog tettük meg ilyenkor már szótlan volt, szorította a kezemet. A rendelőben azonnal vetkőzött és felült az asztalra. Mellei libegése jelezte, mennyire türelmetlen.
- Jó napot kisasszony.
- Jó napot.
- Ho....

Egy szűz barátnő


Az egyetemen találkoztam Ágival. Hamar megkedveltük egymást és összejöttünk. Az első komolyabb beszélgetés alkalmával bevallotta nekem, hogy ő még szűz. Én mondtam neki, hogy nem gond.

Már fél éve voltunk együtt amikor már kezdett zavarni a dolog mert az előző barátnőimmel rengeteg dugtam. Hiába közeledtem hozzá, ő nemet mondott. Egy nyári napon nálam voltunk az albérleti szobámban.....Szextörténet címkék

Ágihoz | hugomek | zolika | egyedül | engedjenek |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.