Ágyban a mostohabátyámmal


17 éves, jó alakú lány vagyok. Nem szeretem mutogatni magam de büszke vagyok a testemre. A nyáron a nagy melegben rendszeresen bugyiban vagy teljesen meztelenül alszok. Egyik este pucéran feküdtem az ágyamban, mikor rám nyitott a mostohabátyám.

A legvadabb fantáziámban sem gondoltam volna, hogy ez fog történni. Az eset megtörténtekor is így pihentem már az ágyban. Este negyed tizenegy lehetett mikor a nálam másfél évvel idősebb bátyám (aki mostantól legyen Ati) kopogás nélkül nyitott be a szobámba.
Amint meglátott engem teljesen pucéran az ágyon elterülve, azonnal becsukta maga mögött az ajtót. Zavaromban a mellettem lévő plédet gyorsan magamra húztam, de feleslegesen.
Ati odaült az ágyam szélére, és elkezdte simogatni a combomat.
- Szép alakod van, húgi - mondta pajzán mosollyal az arcán.
- Köszi - nyögtem ki. Kicsit zavarban voltam de nagyon izgatott a szituáció.
Felültem, és odahajoltam Atihoz és megpusziltam az arcát, miközben nadrágon keresztül a farkát kezdtem simogatni.
Ennyi kellett. Egyből rám mászott, csókolt, tapizott, simogatott. Lehúztam róla a pólót. Rettentően jól kidolgozott teste volt.
Hirtelen felállt, odament az ajtóhoz, és ránk zárta, majd az ablakon is behúzta a sötétítőt.
Amikor visszajött újra az ágy szélére ült.
- Gyere - mondta én pedig lemásztam az ágyról, és elé térdeltem. Gondoltam mit akar, így kigomboltam a nadrágját majd lehúztam a cipzárját és lehúztam róla a nadrágot. Végre rajta is csak gatya volt. Boxeren keresztül is éreztem hogy áll a farka rendesen.
Lehúztam róla a boxert is és akkor láttam a kb 17-18 centis meredező férfiasságát. Egyből rábuktam. Először csak a végét szopogattam, majd egyre többet vettem be, végül kitöltötte az egész számat. Elkezdtem gyorsan, bő nyállal szopni. Néha kivettem és csak vertem a nyálamtól síkossá vált faszt.
- Ah, igen, csináld - nyögött.
Egyszer hirtelen megfogta a fejem és tövig betolta a számba a farkát. Éreztem ahogy lüktet az ajkaim között a vastag fasz majd a számba löveli az összes gecijét. Elég sok volt, amiből arra következtetek, hogy régóta nem volt már csajjal.
- Lenyelni! Mindet! - szólt rám a bátyám. Boldogan nyeltem Ati spermáját.
- Térdelj az ágy mellé és hajolj rá. Meg ne mozdulj - utasított. Azt csináltam, amit mondott.
Elkezdte a kezével csapkodni a seggem. Erős kezei voltak, viszont nem fájt annyira az ütés. Odasétált az asztalhoz és leemelte róla a 25 centis vonalzót majd újra odaállt a seggem mögé és teljes erőből csapkodni kezdett. Nem akartam felnyögni de muszáj volt.
Öt csapás után állt le.
Mögém állt és éreztem hogy farkát a seggem bejáratához igazítja.
- Ne a seggembe, kérlek.
De több se kellett neki, egyből belém tolta a hatalmas faszát. Fokozatosan tolta befele. Rettentően feszített már pár centinél is. Nagyokat nyögtem, és az ágyon lévő lepedőt gyűrögettem fájdalmamban.
- Hogy te milyen szűk vagy. Nagyon élvezem, hogy kérlelsz meg nyögdécselsz egyébként.
Már több, mint a fele bennem járt, mikor egy nagyon fájó érzés kerített hatalmába: egy mozdulattal tövig tolta, majd egyre gyorsuló tempóval kezdett bennem mozogni.
Egy idő után nem is fájt, csak élveztem. Majd kb 20 perc tömény baszás után újra tövig nyomta a faszát, és lihegve beleélvezett a seggembe.
Még kicsit mozgott bennem élvezetből, majd kihúzta belőlem. Ott térdeltem szétbaszottan, fájó seggel. Leült mellém az ágyra, és simogatni kezdte a fenekem, miközben közelebb hajolt, és puszit nyomott az arcomra.
- Cuki voltál, kislány. Nem nyalod tisztára a farkam?
Persze hogy lenyaltam róla mindent. Ő pedig csak annyit mondott közben:
- Legközelebb majd keményebb leszek, oké?
Én pedig boldogan nyugtáztam, hogy igen, lesz legközelebb.


Szextörténet ajánló:


Amikor először megdugtak


Szabinak hívnak egy vidéki kisvárosban lakom. A néhány évvel ezelőtt történt első meleg kalandomat szeretném megosztani veletek. Normál körülmények között a csajok jönnek be, sok barátnőm volt, tetszenek is, nincs is ezzel semmi baj, ám titkon azért mindig fantáziáltam pasikról is. Érdekelt h milyen lehet egy pasival a sex, amikor a farok másik végén vagyok.
26 éves voltam, az egyik éjszaka....

A szexi fehérnmű hatása


Egy ideje már jártunk a pasimmal és kicsit lapos volt a kapcsolat. Gondoltam feldobom valamivel a szexet és szét néztem az interneten, hogy mi segíthetne. Láttam iszonyat dögös harisnyákat, fűzőket, bodykat és ruhákat. Többet is rendeltem. Eltelt pár nap, a fehérneműk megérkeztek én pedig fel is kaptam magamra, hogy meglepjem a pasimat.

Nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fo....

Fizetés temészetben


Nagyon szeretem a szexet, így ahol tehetem felhasználom bájaimat. A férjem nagyon jól tudja, hogy nem vagyok egy huséges típus, de így o is lelkiismeret-furdalás nélkül kipróbálhat más lányokat. Ebben a nyitott kapcsolatban élünk, már lassan 8 éve. A minap elromlott a piros autóm, amit úgy szeretek, ezért nyomban a szerelohöz vittem. Egy fiatal fiú volt az autószerelo, Márk. Nagyon sok munkája vol....

Petra néni, a biosztanár


Meleg nyár eleji nap volt, szóbeli érettségi vizsgám első napja. Felsorakoztunk a bizottság előtt, kiderült, mégiscsak másnap kell majd jönnöm. Az ajándéknapot lazítással töltöttem, majd hirtelen ötlettől vezérelve levágattam középhosszú hajam. Jó móka lesz holnapra - gondoltam. Másnap egyetlen öltönyömet felöltve, gondosan kitisztított cipőben jelentkeztem vizsgára. Mulattatott, hogy megrökönyödt....

A kézbesítő futár


Egyedülállóként elég gyöngén álltam anyagilag, és némi jövedelem kiegészítésként szövegszerkesztést vállaltam egy kiadóknál. Elég gyors vagyok, meg precíz is, az elso legépelt munkám után aztán sorozatosan jöttek a kéziratok, elfoglalva minden üres estémet, de legalább olyan külön jövedelemhez jutottam, ami kihúzott állandósult zavaromból, ugyanakkor még szívesen is végeztem a feladatot. Csak egys....

Erotika a parkban


A buszon mindenki türelmetlenül morgott már egy ideje…
- Jönnek! – szólt a sofőr megkönnyebbült hangja a hangszóróból. Mindenki jobbra nyújtogatta a nyakát, hogy lássa kire kellett immár húsz perce várakoznia ennyi embernek, ki vette a bátorságot, hogy közel fél órát késsen. Egy nyitott fehér Mazda fordult be csikorgó kerekekkel a parkolóba. Hatalmas, lendületes kanyarral állt be két kocsi ....
Szextörténet címkék

kuffer | háj | csutak | megerőszakol | gyomor |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.