Swinger klubban voltam


Rossz vagyok akkor ha kívánok más pasit? Párok miatt mentünk swinger klubba, de nem úgy sült el ahogy igazán akartuk, leginkább a pasim számára. Kíváncsi vagyok másnak is volt hasonló esete vagy a miénk egyedi?


Főként azért írom le ezt a kis történetet, mert szeretném tudni, kinek milyen tapasztalata volt swinger klubbal kapcsolatba. Bár hozzá teszem ahol én voltam ez egy nagyobb privát jellegű buli volt, nem az a tipikus swinger klub. Egy társkereső oldalról invitált meg minket egy pár akikkel csetelgetünk és kamerában huncutkodtunk :)
Bevallom a páromnál én vagyok a nyitottabb, kezdeményezőbb az új dolgok iránt. A párom visszafogottabb és talán más dolgok jobban érdeklik mint a szex. Persze imádom őt , mert remek társ. Ezért próbalom vele megélni a vágyakat és nem megcsalni, nem akarnám bántani.
Szóval elhalasztottuk vagy kétszer , mire eljutottunk ebbe a klubba. Persze az ismerős pár nem jött le :( Igazából nem tudom mit vártam az egésztől, de azt szerettem volna nagyon, hogy a párom jól érezze magát és ennek vagy más dolgoknak legyen folytatása.
Egy nagyon aranyos nő nyitott ajtót és magyarázott el mindent. Ahol átöltöztünk egy lengébb ruhába, ott éreztem hogy ráparázott a párom a dologra. Persze szegénykém vezetett, így én egy picit iszogathattam előtte :)
A nő bemutatott minket a férjének és pár embernek.
Olyan volt mint ha mindenki ismerné egymást, csak mi lennénk újak. De jó fejnek tűntek. A korosztályunkból kevesen voltak 30 és 35 közöttiek, inkább a felett. Ez egy picit zavart.
Szerintem mi voltunk legtovább a bárpultnál ahol leginkább tudtunk még beszélgetni és szerintem ahol a párom is kicsit átvette a hely hangulatát.
Persze nem nagyon, de azért már oldódott :)
A nő aki korábban is segített eligazodni, karon fogott minket, mielőtt reggelig ott ülünk :) végig vitt minket a házban ami nem volt kicsi. Láttam fotókat de ez most valahogy más volt. Bekukkantottunk egy egy helységbe és már javában akcióztak.
Az egyiknél megálltunk ahol 4-5 pasi dugott 1 nőt. A kísérőnk ott hagyott minket. Lassan oldódtunk. Egy pasi megkérdezte hogy tetszik e amit látunk. Majd elárulta hogy a felesége van a kör közepén. Tudtam hogy a párom visszakérdez - hogy őt ez nem zavarja. Mindkettőjüket izgatja - volt a válasz. Igazából a mi kérdésünk volt hülye, hiszen minek jön az ember ide, ha nem valami hasonlóért.
Egy másik helységben olyan hangosan kiabált a csaj hogy muszáj volt megnéznem. Egy kigyúrt pasi dugott egy korosabb nőt, egy másik, vélhetően a férje volt, a székben verte. A párom kikötötte maradjak itt amíg el megy vécére. Végre egy jó pasi, be kell valljam ez most izgatott.
Nem is láttam hogy van benn még egy srác aki felváltotta. A jó pasi kiszállt a nőből és álló farokkal elindult felém, szerintem látta rajtam a rémületet :) Kedvesen közölte hogy látja hogy új vagyok és ha akarok csatlakozzak hozzájuk. Hebegtem hogy talán később, várom a párom. Mivel nem mondtam nemet, megkérdezte hogy meg csókolhat , de nagyon nem érdekelte a válasz.
Lágyan megcsókolt és én hagytam. Sőt jól esett és talán én dugtam át a nyelvem először. Kívántam őt.
Miközben csókolóztunk, megsimogatta a kezem majd rávezette a farkára a kezem. Végig simítottam, de belém is hasított hogy ne erre jöjjön vissza a párom.
Eltoltam magamtól és mondtam hogy később keressen meg. Normális volt de azért volt ám ott ego rendesen. Tudta ő magáról hogy itt most egy csaj sem utasítaná vissza. Részemről sem ez történt csak.........
A pasim csak annyit látott, hogy elment tőlem. Mondtam hogy csak invitált minket. Nem hazudtam :D.Szerintem az előző jelenet indított be. Nem akartam többet várni, nézelődni. Kukkoljanak most már minket.
Dugni akartam.
Behúztam a pasim egy vékony függönnyel eltakart bokszba. Le a gatyával és már szoptam is. :) Ciki vagy nem az előző pasira gondoltam. A páromé kisebb volt , de nagyon szerettem rajta dolgozni. Kívülről már néztek.
Csak a hallottam ahogy ott vannak mert háttal voltam nekik. Szoptam, ahogy hanyatt feküdt én pedig pucsítottam kifelé.
Kezdett a párom beletörődni hogy ez ma nem a párok napja.
Sokkal keményebb szokott lenni, pedig úgy csináltam ahogy szereti.
Mélyen bevettem, kéz nélkül. Majd helyett cseréltünk és ő nyalt.
Szerintem nem akarta látni maga előtt a pasikat. Feszélyezte. Szétraktam a lábam, amennyire lehetett, hogy jobban, benyaljon és mások is többet lássanak. Beszéltem hozzá, megpróbáltam feltüzelni. Mindent elővettem a repertoárból, még olyat is ami nagyon ritkán szerepel a szókincsemben.
Kívánom a faszt.
Lehet hogy magamat még jobban feltüzeltem :D Izgatott hogy néznek, a webcam sem rossz de azért ez más.
A párom mellém feküdt és ujjazott én vertem neki. Majd megkérdezte akarok e egy pasit.
Meglepődtem de éreztem hogy nem kell visszakérdeznem hogy ő miért nem akar megdugni. Csak bólintottam. Mivel sajna nem volt itt az a jó pasi, választottam egyet és a pasim fülébe súgtam. Ő pedig beljebb invitálta.

Átlagos pasi volt aki mellett valószínűleg az utcán elmegyek, ráadásul amikor közelebb ért már láttam hogy idősebb, de most azt akartam hogy megdugjon. Nagyon nyögtem amikor belém hatolt.

Nagyokat lökött, miközben a mellemet csókolta. Vele nem akartam csókolózni, annyira nem alakult ki vonzalom.

Csak valakit akartam érezni a puncimban. Odahúztam a párom farkát a számhoz , hogy érezzem hogy itt van.

Néha felnéztem a páromra, de nem voltam biztos , hogy élvezi ezt a helyzetet. Az volt a baj hogy a pasi időről időre lassított, megállt. Szerintem nem akart elélvezni. Megpillantottam azt a jó pasit :) Felnéztem a pasimra és jeleztem hogy szimpi nekem nagyon. Hát átgondolta vagy hatszor mire szólt neki. De a hülye pasim azt gondolta őt akarom lecserélni erre kiment. Pfff

Miközben kerestem a pasim, hol van és mikor jön vissza, addig srác farkát kényeztettem. Lehajolt hozzám és azt súgta , hogy jobb ha nincs itt párom, legyek lazább és élvezem a mai estét. Majd mélyen benyomta a farkát a számba. Hát ezt a méretet ilyen mélyen nem fogom élvezni. Az hogy a párom eltűnt az sem nyugtatott meg. Már a könnyem is kicsordult, ahogy majd megfulladtam. Egy darabig tűrtem , majd eltoltam magamtól. Megkérdezte hogy nem volt jó. Mondtam hogy ez nekem túl sok. Ha lehet inkább basszon meg hátulról, hogy én is élvezzek vmit, mert a pasit aki még mindig dugott egyre kevésbé éreztem magamban. Négykézlábra álltam és végre a kedvenc pózomban dugtak. Finoman paskolta fenekem, aztán egyre erősebben, ahogy egyre erősebben is dugott. Most éreztem magam először kikapcsolva, nem gondoltam semmire, csak a pasikra akikkel vagyok. Bevallom a páromat is elfelejtettem erre az időre.

A másik pasi is próbált mélyen szopatni, hála istenek a méret miatt nem volt olyan nagy gond. De néha egy egy lökésnél , kicsordult újra a könnyem. Úgy látszik minden pasi így szereti. Fejem hátra hanyatlott , amikor a srác elkezdte húzni a hajam. Majd odafordította a fejem a hajamnál fogva a másik fasz felé hogy rám verje a másik pasi. Pont ezt nem akartam. De nagyot élvezett az arcomra. Közben hallottam a hangokat, kintről és a pasitól mögöttem. De már éreztem hogy közel a vég. Valaki kintről megkérdezte hogy nem lehet beszállni. Felnéztem egy pillanatra egy fickó verte a farkát, de mellette ott volt a pasim. Nem akartam tudni mit gondol, legalább addig a pár percig ne amíg elélvezek. Ritka nagyot élveztem és a legjobb hogy a pasi sem húzta tovább.Kihúzta a faszát majd csak elcsukló hangon mondta hogy nyissam ki a szám. Az ujjaival rá is segítette, hogy kinyissam, hogy beleélvezzen. Szerencsére nem sok ment bele, inkább szanaszét. Nem annyira szerettem az izét. Még dörzsöltem a csiklómat mert nagyon bizsergett, visszafeküdtem az ágyra és még felnyúltam párszor. A pasi búcsúzásul még a számba adta, bókolt egy kicsit és közölte hogy jó lenne újra látni engem itt. A másik pasit nem is láttam miután elélvezett.

A párom már megint sehol. Gyorsan elmentem zuhanyozni, rendbe rakni magam. Reméltem hogy megtalálom a párom valami lánnyal és neki sem lett olyan rossz ez a mai este. Kinn ült a bárnál :( Elköszöntünk. A kocsiban hazafelé sikerült összevesznünk. Arra a kérdésre hogy miért tűnt el, annyit mondott hogy nem akart zavarni. Utálom benne ha baja van mindent harapófogóval kell kihúzni belőle. Azt mondta hogy neki ezt még emésztenie kell. De aztán szép lassan belementünk, mert nem hagytam annyiban a dolgot, az nem az én stílusom. :) Lassan kiderült hogy szerinte csak miattam mentünk el és csak párokat akartunk... Meg hogy hagytam hogy a számba élvezzenek. Ő pedig sosem és hogy élveztem e már vele ekkorát? Talán most jött ki belőle a féltékenység legjobban és nem gondolta milyen engem látni más pasival. Hallgatta kintről a véleményeket, hogy milyen jó ribanc vagyok meg stb. Tőlem sem hallott még annyi csúnya szót mint ma. Például "Basszon meg mindenki!" - na ilyet biztos nem mondtam.

Valószínűleg nem fogja tudni kitörölni azokat a képsorokat sem amik benne vannak az agyában. Az hogy a hajamat húzva dugtak és látta rajtam ay élvezetet, még vadidegen pasik gecije sem zavart az arcomon. Arról nem is beszélve, hogy az sem érdekelt, ő hol van. Egy darabig még próbáltam megnyugtatni ,aztán szó szót követett, én lezártam egy kérdéssel – Ha nem lett volna gond a farkaddal , akkor is így beszélnél ? Erre már 2 napig nem beszéltünk.Lehet én is átestem a ló túloldalára egy picit, lehet az ital vagy erre vágytam.... A lényeg hogy ez is a közös életünk része, amin szerintem túl lehet lépni. Azóta kibékültünk persze. Nem szeretném ha azt gondolnátok hogy a párom puhapöcsü meg egyéb jellemzőkkel illetnétek, mert tud ő ha akar, de a swinger klub nem az ő világa és én ezt elfogadtam.

Nem gondoltam volna hogy ilyen hosszú történetet kanyarítok belőle. Valószínűleg én bennem jobban megmaradt ez az eset mint benne, legalább is remélem. Ha vkinek volt hasonló szituációja a párjával, azt szívesen veszem akár tanácsnak is. Köszi ha végig tudtátok olvasni. Puszi . Erikababa


Szextörténet ajánló:


Első dugásom, a szomszéd csaj


18 Éves srác vagyok. Elmesélem első dugásomat.
Még 16 évesen kezdtem érdeklődni a szomszéd lány iránt. Nem egy bombázó, és a szellemi képességei kifejezetten gyengék (szóval csonthülye), de az ágyba még elfér. Néha átjött valamiért, néha mutattam neki egy-egy sexfilmet. Ez látszolag teljesen hidegen hagyta, de azért kölcsönkért párat. Nem mertem neki nyíltan az iránta érzett érzéseimről bes....

Jelszó: jöhet szinte minden ami szex


Azon a nyáron úgy alakult, hogy dolgozni fogunk. Többen is nekiveselkedtünk a felderítésnek, de aztán sorra koptak el a lehetőségek, mert sehol sem akartak jó pénzeket fizetni -lehetőleg- igen kevés és könnyű munkáért, így sorra koptak le a társak is. A végére ketten maradtunk Vilivel és "kitartásunkat" végül is siker koronázta: egy gyárba vettek fel bennünket, a gondnoknak kellett segítenünk mind....

Saci és a vibrátor


március végi napsütés csábításának engedve, bepakoltam a cég kisteherautójába a fontosnak ítélt dolgokat és leautóztam a tóparti kuckómhoz elvégezni a tavaszi nagytakarítást és miegyebeket, hogy ne arra az időre maradjon, amikor már mindenki kirajzik a városból a telkekre. Azért is választottam ezt a félreeső birtokot, ahová már nem sétálgatnak le az üdülővendégek sem, mert a vad málnás, ami a te....

Sziget fesztivál XXX


Nikolettával való kalandom másnapján egészen fenomenális koncertet adtunk a Roggelfinger Kulturhalle pódiumán. Úgy táncolt a sok germán, mintha az oroszok lövöldöznének a talpuk köré Kalasnyikovval. A Ludwig igazán jól szólt, és mindannyian fasza formában voltunk, még Csaba is, aki már reggel bebaszott, hogy előző esti részegségét kikúrálja.

Amikor vége volt a koncertnek, a többiek....

A szexrabszolga, és a beöntő gép


A hatalmas vasajtó döngve zárult be Veronika mögött. A pincében félelmetes félhomály sejtette a tárgyak helyét. Veronika elborzadva nézett körül, miután megszokta a szeme a félhomályt. A sarokban egy pad állt, melyre oda lehetett valakit kötözni. A terem közepén hatalmas franciaágy. Egy asztalon pedig mindenféle eszközök, vibrátorok, és egyéb kellékek. A pince végében pedig egy ablaktalan kamra ....

Milf a villamoson


A történet a múlt év végén esett meg velem. Egy hétköznap délután jöttem haza az egyetemről, szokás szerint felszálltam a villamosra. Találtam magamnak helyet, leültem és elkezdtem olvasni az egyik napilapot. Teljesen belefeledkeztem az újság olvasásába, nem is figyeltem arra, hogy miként cserélődnek az emberek a közvetlen közelemben.

Egy ideje már utaztam a villamoson, mikor kellem....Szextörténet címkék

apá | előszoba | ezt akartad | my wife | a pasim apja |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.