Erika szétázott lábaköze


Ezekkel a tetű mobiltelefonokkal mindig gond van. Nem csak technikai értelemben, hanem számora például régóta eldöntetlen kérdés, hogy szex közben kikapcsoljam, lehalkítsam, rezgőre állítsam a telefonomat, vagy hagyjam úgy ahogy van a picsába, hadd csörögjön, ha kell. Mert mi a jobb: ha tökre lehalkítom, és mondjuk az jár a fejemben, hogy lemaradok egy éppen arra az időpontra várható fontos hívásról, mondjuk munkaügyben? Még csak azt sem mondhatom a főnökömnek, amikor később visszahívom, hogy “ne haragudj Bélám, de éppen basztam, és ilyenkor elnémítom a telót, miért te nem így csinálod?”. Szerintem ennyire senki sincs jóban a felettesével.

A másik lehetőség, hogy legalább rezgőre bekapcsolva hagyom, de ennek meg az a veszélye, hogy épp akkor szólal meg, amikor mondjuk minden idegszálam arra összpontosul, hogy a nő a legévezetesebb módon nyalja a heréimet, vagy épp kúrás közben azt érzem, hogy mindjárt rá fog élvezni a faszomra.

Hát szóval sehogy sem az igazi, mindenesetre az alábbi történet kibontakozását épp egy ilyen, mobiltelefonnal kapcsolatos momentum tette lehetővé. Közelebbről egy SMS érkezése, amelyet telefonom jó hangos “nyikk-nyikk” jelzéssel adott hírül számora. Épp akkor, amikor bő nyáladzással épp Erika segglukát nyaltam; épp amikor arra gondoltam, milyen jó lesz egy hét után egy hatalmasat gecizni ennek a lánynak a szeplős vállára, miután jól megjárattam benne a faszomat. Erikával való viszonyomat egyébként a német nyelvű terminológia írja le a legpontosabban: ez az úgynevezett Fickbeziehung. Régen, úgy öt évvel ezelőtt jártunk együtt pár hétig, de érzelmileg és emberileg nem jött össze a történet, így szakítottunk. Akkor azonban – teszem hozzá, roppant intelligens módon – megállapodtunk, hogy mindketten tovább keressük az igazit, de azért eközben néha meglátogatjuk egymást. Magyarul, megengedte – avagy felfoghatjuk úgy is: bejelentette igényét rá – hogy időnként megbasszam.

– Bocs, ez most lehet, hogy fontos – szálltam ki Erika szétázott lábaközéből, és felvettem a készüléket. A következő üzenetet olvastam:“Hello te kalandor. Milyen mazlid van, hogy pont akkor megy el a ferjem harom napra, amikor te hazajössz. Most epp rad gondolok itt a konyhaban, meg a multkori jelenetunkre. Itthon leszek ötig es teged varlak. Andi.”

Ezek azok a pillanatok az ember életében, amikor az agya szinte három felé szakad. Mert most mire figyeljek leginkább? Arra, hogy az sms olvasása közben Erika átfordul a hasáról, és a faszomat kezdi szopni? Szegénykém, hát neki is fontos, hogy minél keményebb fasz döntögesse benne a magányosság falait – merthogy azt eddig nem mondtam, hogy Erika nem nagyon talált a szakítsunk óta olyan pasit, akinek a faszába rendszeresen beleülhetne. Vagy arra gondoljak, ami Andival kapcsolatban az elutazásom előtt történt, nevezetesen az, hogy rég nem látott hajdani kolléganőmet a kocsimban smárolva megujjaztam? Vagy netán azt fontolgassam, vajon ez a két nő azt hiszi (miután mindkettejüknek elmondtam, hogy továbbképzére kell mennem Veszprémbe), hogy egy hét leforgása alatt annyi geci gyűlt fel bennem, amit egyedül ők érdemesek lefejni belőlem? Ó, ha tudnák, hogy épp tegnap előtt hogyan kúrtam szájba a veszprémi motel éjszakai portás csaját, aki lehetett vagy 17 éves. Na ő tényleg majdnem belefulladt a gecibe, amikor beleélveztem, még most is a fülemben van a szája szélén fel-fel törő hangzavar: gggggggggüggghhhkkkkkkkkk…gggkkkkügggghh

Tudtam azonban, hogy sok időm nincs most tűnődésre, ezért gyorsan ennyit írtam Andinak válaszként: “Megyek”. Leraktam a telefont, és finoman kivettem a faszom Erika szájából, majd hosszan megcsókoltam. Mert mintha ő is megérezte volna, mit jelent a hirtelen felnyekkenő telefon; mintha ösztönösen tudta volna, hogy ma nem egyedül ő a fontos számomra, és ebbéli félelmét, csalódását kicsit el kellett oszlatnom. “Nyugi Erika, most előbb még te kapod meg azt, amire vágysz, pár perc, és önfeledten kitombolhatod magad a faszomra élvezve” – ha le kellene fordítani hosszú csókolózásunk kódját, akkor ez lenne a végeredmény.

Eredetileg azt terveztem, hogy ma – kapcsolatunk során először – seggbekúrom Erikát, és erre egészen az SMS érkezéséig jó esélyem is volt. A lány segglyuka ugyanis ígéretesen kezdett tágulni, és előzetes félelmeim dacára Erika érezhetően semmi ellenállást nem tanúsított volna a dologgal szemben. Nekem azonban ebben a percben már félig-meddig Andi járt az eszemben: elképzeltem, ahogy otthon ül a konyhában, tesz-vesz maga körül, és azon jár az esze, vajon hogyan kúrhat az a pasi, aki a múltkor olyan boldoggá tette őt egy Opel Astra anyósülésén.

És erre a képzeletbeli “hogyan kúrhat” kérdésre most Erika testén keresztül küldtem a választ. Finoman harapdálni kezdtem szeplős vállát, azt, amelyikre olyan jó lett volna később ráélvezni az összes gecimet, mint egy brazzers.com-os videó végén. De valószínű, hogy Erikának sem a lehetséges végpózokon járt az esze, hiszen amint újra fölé kerekedtem, erősen megfogta a faszomat és a pinája bejáratához igazította. Semmi más dolgom nem maradt, mint beletolni a faszt, és miután fenekem körül átkulcsolt lábain megéreztem a finom noszogató lökéseket, baszni kezdtem kiéhezett barátnőimet.

Nem, nem elírás: barátnőimet. Mert miközben a faszom Erika izzadt, lucskos pinájában szörcsögött, én képzeletemben már Andi farpofái közé szorultam: ahogy a konyhájában a pultra támaszkodik, és hangosan élvezi, hogy hátulról sűrű csattogások közepette ki-be jár benne a fasz. Ilyen “kettős képi hatás” segítségével nem kellett sokat dolgoznom, hogy hamar elélvezzek. Erikánál általában eltart egy darabig, mire sikerül bele- vagy rágeciznem, mert be kell valljam, számomra kissé tág a hüvelye. Na nem arról van szó, hogy harangoznék benne, de nem szorít olyan mértékben, hogy ez önmagában rövid idő alatt elég lenne az elélvezéshez. Talán ezért is akartam ma végre belemélyedni a seggébe, de ahogy már megelőlegeztem, ez a program (most már elárulhatom) egy héttel későbbre halasztódott.Szóval két három perc izzadt kúrást követően szinte egyszerre élveztünk el Erikával, körülbelül 5-6 löketnyi gecit tolva felajzott pinájába. Utána még pár percig finoman járattam benne a faszomat, félig ki-ki húzva, és fölülről nézve gyönyörködtem a mindkettőnk nemiségét bőségesen beborító, csillogó szaft fényében. Aztán kihúztam belőle a faszom, és egy pár másodperces smárolást után halkan közöltem vele:

– Bocsi drága, de most el kell szaladnom. Közben jött az sms, hogy fél óra múlva otthon lakógyűlés keződik, én meg tökre elfelejtettem, és ez most fontos. De ezért megérte kicsit elkésnem, nem?Nem sokat problémázott a bejelentésen, mert szája, a pinája, a feszesre tüzelt mellei még mindig a több-hét-óta-első elélvezés ténye fölött gőzölögtek. Gyorsan magamra rántottam az alsót és a nadrágomat, majd rövid puszilkodást, és szóbeli ígéreteket követően leléptem.

Az agyam majdnem felrobbant a gondolkodástól. Kábé háromnegyed óra alatt odaérek Andihoz, és nem hiszem, hogy nagyon húzni fogjuk az időt beszélgetéssel, meg teázással. Vajon fel fog-e állni a faszom? És ha feláll, el fogok-e tudni élvezni, miután alig egy órával előtte basztam már egy kiadósat? Azt mégsem mondhatom Andinak, hogy “bocsi szívem, de kicsit későn szóltál, és pont pár perce geciztem tele egy barátnőmet”. Jobb ötletem nem lévén, az egyik útbaeső cukrászdában gyorsan megettem egy tiramisut. Állítólag a sok elfogyasztott fehérje sok gecit termel, vagy mi.

Andi (miután a kapucsengővel beengedett a házba) az ajtóban állt, vigyorogva. Beléptem, ő bezárta mögöttem az ajtót, majd egész testét nekem szegezve a szemközti falhoz préselt.

– Hol voltál ennyi ideig? – és az utolsó “G”-hangzó már a fogaimon koppant, mert Andi egyszerűen lesmárolta a nyelvemről a megszületőben lévő kamu-választ. Ahogy smároltunk, még tovább susogta a kérdéseit, ilyeneket, hogy “te geci, ha ilyen kevés időnk van, akkor miért nem sietsz”, meg “mindjárt mennem kell a gyerekért”, de nekem közben azon az érdekes megfigyelésen kattogott az agyam, hogy a két nő szája, feje, lehellete, orra, illata stb. között milyen egetverő különbség van. Mégis, milyen jó mindkettőt “szeretni”.

És akkor bevillant Erika. De nem a képe, ahogy most otthon főz, vagy az anyja picsája tudja mit csinál kielégülten, hanem az, ahogy eljöttem tőle: TISZTÁLKODÁS NÉLKÜL.

És miközben Andival fokozatosan a konyha felé forgolódva szürcsöltük egymás nyálát, eszembe jutott…hogy Erika pina-szaftja, keveredve az én gecim maradványaimmal, mind ott van a faszomon, mint valami finom, érzéki filmréteg. Miközben Andi nyelvét és ajkait harapdáltam és szotyogtattam, elhatároztam, hogy mindezt a láthatatlan szaftot most leszopatom a faszomról Andival. Az ötlettől hihetetlen keményre dudorodott a faszom, és ezt Andi is észrevette. Egy ennyire beindult szukának csak egy apró verbális “petárda kell”, hogy teljesen megtébolyodjon, így hát el is durrantottam azt, amelyik a leginkább hatásosnak tűnt.

– Andi, ha ennyire kevés az időnk, akkor miért süket dumára használod a szádat? – és a kezét megragadva megfogattam vele a faszomat. Felkacagott és felhörgött egyszerre. Aztán nekilökött az ajtófélfának, és pár másodperc alatt vadul lerángatta rólam mindazt, amit deréktól lefelé talált.

Meredeken kunkorodó faszomat csak nézte pár másodpercig, nekem meg közben átfutott az agyamon, hátha kiszagolja rajta az idegen pina rászáradt lucskát, vagy a makkom végén illatozó láthatatlan gecimaradványokat. De nem: a pillanatnyi várakozás oka mindössze annyi volt, hogy Andi mérnöki pontossággal akarta megtervezni, hogyan kezdi, és hogyan folytatja a faszom körbe-szopását. Elöször finom kis nyelvcsapásokkal kezdte a csúcsánál és a kantár környékén, majd oldalról vitorlázott végig a húshenger felületén. A következő lépésben finoman harapdálni és nyelvével pöckölgetni kezdte a makkot, majd türelmét vesztve az időigényes játékban, egy hirtelen elhatározással tövig nyelte a faszomat.

– Aaaaabbbbrrrrrgggggggggghhhhhhffffffffffffggggghhhhhhhh…….

…és még sokáig húzhatnám karakterekkel a torkomból feltörő vulkáni eredetű hangot, merthogy Andi nem kezdett el cidázni, hanem hosszan, legalább 5-6 másodpercig áztatta a szájában a tövig nyelt faszt, nyelvével pedig alulról simogatta. Miközben a szemem felakadt a gyönyörűségtől, éreztem, hogy az orrlukából feltörő forró gőz a hasam szörőcskéit borzolja; szuszogásával együtt hangzó mély dorombolásának szüneteiből pedig pontosan tudtam, hogy Andi folyamatosan nyelni kényszerül. Megjelent csukott szemeim belső vetítővásznán a kép, ahogy Andi nyála feloldja Erika pinájának szaftját a faszom bőrfelületén, és ahogy mindez elkeveredik a még össze nem túrósodott gecimaradványokkal, majd szépen lecsorog Andi torkán…

Teljesen megvadultam. Megragadtam hátulról kontyba fogott haját, bal kezemmel pedig óvatosan az álla alá nyúltam, és kúrni kezdtem a száját. Ti rohadt kurvák, szürcsöljétek egymás nyálát, és pina-levét, ahogy egyébként az unalmas hétköznapi életben is örökké nyaljátok-faljátok, puszilkodjátok és simogatjátok egymást!!!! Bezzeg egyikőtők sem nyalná ki a másik seggét a kedvemért, az én örömömre, hogy végül a szemetek közé verhessem a faszomat!!!! Most megfizettek!

Nem akarom szaporítani a szót, de az iménti belső “kommunista kiáltvány” hatására azon nyomban átvettem a parancsnokságot, és ott, a konyhapult mellett, hátulról szétbasztam Andit.

Volt minden, ami belefért: seggnyalás, három ujjas “forgópisztoly-tágítás”, hátulról beakasztás, vállának harapdálása, hosszú nyakának finom fojtogatása és hajba kapaszkodós elnyújtott ordítva-elélveztetés. Még egy poharat is levert, ahogy a faszomon remegve, önkívületben hadonászott szabadon levő bal karjával.

Ezután már csak pár lökés kellett, majd kihúzott faszomat a jobb feneke fölé célozva gecizni kezdtem.

UUUubbbbbbrrrhhhhhhhhhhhaaaaaaaaammmmmmmm……..oooooouuuuvvvfffffff……..ssszszzzzszzsszztttthhhhhhuuuuüüüüüüüü…..uuuuuuuuuu.geci………aaaaaahhhhhhhhhghhhfffff….

Azt hiszem, délután, Erikától elindultomban fölöslegesen aggodalmaskodtam. Jutott itt bőven mindenhová, nem csak a segge vonulatára, de a konyha kövére és a segglyuka fölé is. Ez utóbbit kicsit belemasszíroztam felázott seggvonalába, miközben a baszás-utáni csókolózásban letüdőztük egymás forrón lihegő lehelletét.

Még főzött nekem egy kávét, de láthatóan siettette a dolgot, amiből egyértelműen azt vettem le, hogy ennek a nőnek csak arra volt szüksége, hogy valaki titokban meghágja, mégpedig lehetőleg ott, ahol a férjének általában a vacsorát tálalja. Nem kárhoztatom érte, mert ez valóban izgató gondolat lehet.

Utána már csak a facebook-on írogattunk egymásnak, de aztán az is el-elmaradt. Nem baj, Erikával azóta is tart az immár “Langzeit-Fickbeziehung”. Talán annak köszönhetően, hogy neki sincsenek földöntúli szagló és ízlelő szervei. Az eset után ugyanis már csakazértsem mostam meg a faszom: így mentem vissza Erikához – ezúttal is egy szűkszavú SMS érkezését követően – vacsorára, ott alvásra, és egy felébredés utáni finom, pinaszaft-közvetítő hatvankilencezésre….
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Az iskolai szexvizsgálat


Fáradtan kelek fel mikor megszólal az ébresztő. Kedd, gondolom magamban. Legszívesebben be se akarnék menni a suliba de hát nem lehet. Kedd gondolok rá még egyszer, az eggyel jobb mint a hétfő már és egyel közelebb van a péntekhez. De rájövök hogy közelebb van még az előző hétvége mint a következő. Fájdalmasan kelek fel az ágyból. Nincs túl jó kedvem. Lassan felöltözöm, reggeli és irány az iskola.....

Marika a perverz titkárnő


Még fõiskolás koromban az egyi tanszékre új titkárnõ érkezett. Fiatal és kívánatos volt, s mert sokat jártam oda, beszélgettünk és elhívtam randizni. Hamar kiderült, hogy bejövünk egymásnak és kezeink felfedezõ utakon járva ingereltük egymást, majd Éva felajánlotta, hogy menjünk fel hozzájuk, szabad a lakás. Már a lépcsõházban vetkõztettük egymást és a farkamnál fogva húzott be a lakásba. Szobájáb....

Vasárnap délután


Feküdtünk egymás mellett, beszélgettünk. Csak olyan ráérősen, nyugisan. Vasárnap van. A maga meleg, párás, nyár eleji hangulatával. Egy pólóruha volt rajtam, bugyi nélkül, rajta meg egy sort...meleg van. Hozzábújtam, a karjára fektettem a fejem, ő pedig a gerincemen játszott az ujjaival. A mellkasán matattam, az ujjaim megtalálták a mellbimbóit, a szőre között kalandoztam, köröket rajzoltam rá. Le....

Anna mesél


Hazahoztam Annát a munkahelyéről, kutyánk megint örömtáncot lejt amikor belépünk az ajtón. Már az autóban figyelmes lettem arra, hogy feleségem hajában egy kis fehér csomót látok de nem tulajdonítottam jelentőséget neki mert konyhában dolgozunk mindketten. A föcskölő paradicsomszósztól a besamell mártásig minden repülhet a lábaból egy óvatlan pillanatban, az én kabátom is néha a magyar vagy olasz,....

A Nagybácsi és fiatal srácok élvezete


Már férjnél voltam amikor az egyik alkalommal felmentünk egy harmadik emeleti lakásba ahol a férjem nagybátya lakott. Azért mentünk fel mert szólt segítsünk rajta nagyon beteg. Kiderült valahol megfázott és a láza is magas volt. Erre a férjem felhívta az ügyeletet és azok kijöttek és ellátták,majd adtak egy injekciót és elmentek. Mondták,hogy minden nap szóljanak és eljönnek beadni.

....

megdugták a friss házas feleségemet


megdugták a friss házas feleségemet

Feleségemet 13 éves korától rendszeresen kefélgették az osztálytársai és tanárai. Lassan az egész falu megbaszta,hiszen imádott baszni is. Mikor 15 évesen bement egy nagyvárosba tanulni elõbb kollégista volt, de onnan elmenesztették,mert a fiukhoz rendszeresen átjárt és már rákapott a tanárokra ia és az egyik alkalommal az egyik tanár felesége rajta....Szextörténet címkék

szivárvány | szíj | rajtam | hiszed | drogo |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.