A tanárnőm egy kurva


Egy mosoly kíséretében megszabadított nadrágomtól. Majd levette tekintetét az enyémről, s csak a farkammal foglalkozott. Mintha életében most látna először ilyet, sokáig csak mereven bámulta, miközben jobb kezével fel, s alá húzogatta rajta a bőrt.


Makkomra nyomott egy csókot, s nyelve hegyével kezdte fényezni, majd egy kis idő után tövig elnyelte hímtagomat. Keze szájával párhuzamosan mozgott, mellei a combomat simogatták. Megkértem hogy fogja hátra a haját, és ő készséggel eleget is tette ennek a kérésnek, így nem csak azt láthattam, ahogy ki be járok a szájában, hanem kecses nyaka, valamint telt keblei is szemem elé tárulhattak. Szopás közben többször szemembe nézett. Tudta hogy most ő diktál, és én nem is akartam hogy máshogy legyen.

Egyszer-kétszer teljesen kivette szájából péniszemet és játszadozott vele, mellei közé helyezte, majd újra vissza a szájába, míg nem már csak pillanatok választottak el attól hogy elmenjek. Amint érezte, hogy megfeszülök hirtelen kivett a szájából, s óvatosam, de erősen összeszorította ujjait makkom alatt, ezzel megakadályozva, hogy elélvezzek. Megkönnyebbülve dőltem vissza az ágyba, s mikor látta hogy a veszély elmúlt óvatosan ismét húzogatni kezdett, majd finoman a szájába vett, s erős vákuumot képzett ajkaival figyelve minden egyes rezdülésemet. Ismét megfeszültem, s ő az előbbihez hasonló módon járt el, Elszorított, s én megint visszadőltem az ágyra. Élvezni akartam. Tudtam, hogy nem bírom tovább.

Egy-két gyengéd rántást követően tövig a szájába vett, keze még mindig járt rajtam, s tudta ő is hogy a mostani rohamot már nem sikerülne elfojtania. Ismét vákuumot képzett, s én a szájába élveztem. Homlokomon izzadtságcseppek jelentek meg a csodálatos szenvedéstől, és még jó néhány percen keresztül ziháltam, míg ő az utolsó cseppig elnyelte kilövellésem. Gyengéden masszírozta heréimet még pár percig, és sorozatos csókokkal tartotta ébren figyelmemet. A vágy, amit keltett bennem és a kéjdús gyötrelem, amin keresztülvitt hamar életet leheltek hímtagomba. Életem legteljesebb élvezése után 5 perccel, már ismét ágaskodó fallosszal vártam, hogy örömöt nyújthassak annak a nőnek, aki iránt életemben először színtiszta szerelmet éreztem.
- Gyere. – súgtam halkan, s combjai alá helyezve a kezem kicsit magam felé húztam Zsófit. Ő mellém támasztotta kezeit, s csípőjének segítségével vezette magába farkamat, mely könnyedén csusszant a még mindig nedves vágatba.

Fejének erőteljes rántásával hajzuhatagát hátradobta, s tekintetük egybeforrott. Én mozogtam alatta, ő csípőjével ugrált felettem. Egy szót sem szóltunk, csak néztük egymást. Csípőnk tökéletes összhangban mozgott, mellét kinyomta, s csak alsó teste járt egyre gyorsabban és gyorsabban. Én felvettem a tempóját, és a végén már igen erősen hatoltam belé újra és újra, de tekintetünk nem vándorolt el a másikéról. –Térdelj le légy szíves. – tátogtam inkább, semhogy mondtam volna. Ő értette, mit szeretnék, s felemelkedett rólam, majd négykézláb helyezkedett, s várt. Én mögé térdeltem, végigsimítottam fenekét, s belső combjait, majd óvatosan behatoltam a most már kellőképpen nedves puncijába. A mozgásban segítségemre volt ő is.

Megfogta kezemet, s a fejére rakta. Óvatosan belemarkoltam hajába. Vigyázva, hogy ne fájjon neki hátrahúztam kicsit a fejét, másik kezemmel melle alá nyúltam, s így folytattuk. Fenekét még jobban kinyomta, s ennek hatására én még elszántabban hatoltam belé minden egyes lökésnél. Mellei ritmusosan himbálóztak - a lökések hatására - amit kezemmel próbáltam fékezni. Egyik kezével lábai közt átnyúlva masszírozni kezdte a herémet, ezért lassítottam a tempón, majd ismét felgyorsultam, mikor abbahagyta.

Pár perccel később megfordult. Lefektettem az ágyra, s széthúztam combjait. Ismételten könnyedén hatoltam vaginájába, s most hogy csak feküdnie kellett teljesen át tudta adni magát a gyönyörnek, amit a benne hevesen mozgó férfiasságom keltett. Lehajtottam fejemet, s csókot nyomtam nyakára, vállára, majd ajkaira. Lassítottam a tempón. Azt akartam, hogy a lehető legtovább tartson az együttlétünk. Szemöldökét újra összehúzta, úgy csókolt, miközben én csupán simogattam bejáratát. Néhány perc után kezeim elfáradtak, így óvatosan mellkasára feküdtem, vigyázva, hogy meg ne nyomjam. Már azt hittem elaludt, hiszen szemeit jó ideje csukva tartotta és alig szuszogott, mikor hirtelen fenekembe markolt, s tudtomra adta hogy gyorsítsak. Nem volt ellenemre a kérés, hiszen a lassú ám annál érzékibb mozgástól én is kissé elpilledtem, így hát újra megtámaszoztam magamat, s erőteljesebben, hevesebben jártam benne. Szemét kinyitotta, rám nézett. Mellei ütemesen ugráltak. Ez valószínűleg zavarhatta, mert kezeivel átkarolta és felszorította őket. Így még teltebbnek látszottak, mint amilyenek valójában.
- Még. – nyögte alig-alig hallhatóan. –Még Dani. Még – kérlelt. Mé-ég. – mondta s megsimította arcomat.

Én minden maradék erőmmel azon voltam, hogy kérését maximálisan teljesítsem. Szaporáztam a tempót, próbáltam annyira beléhatolni amennyire csak lehet. Ő eközben mellbimbóit masszírozta, szemét becsukta, s nyelvével ajkait nyaldosta. Szemöldöke mindegy egyes szisszenésnél összehúzódott. Szeméremajkai vörösebbek voltak a folyamatos súrlódástól. Egyik kezével lenyúlt csiklójához, s ingerelni kezdte magát, fokozva az élvezetet. Ezalatt péniszemhez is rendszeresen hozzáért, s ekkor éreztem ismét, hogy közel a vég. Hatalmába kerített újra az az ismerős, jóleső érzés. Nem lassíthattam, de tudtam, hogy így már nem bírom sokáig. Csak azon imádkoztam, hogy ő előbb menjen el, mint én. Egyre hevesebben ingerelte magát, és ez belőlem is előhozott minden ejtett tartalékot. Nem fáradtam.

Csak őt láttam, csak az ő sóhaját halottam, csak az ő melegségét éreztem… s az ő áradását, mely beterítette hímtagomat. Meglepően nagyot nyögött, s én egy-két – már óvatosabb – lökés után kihúztam belőle farkamat, rántottam rajta egy-kettőt, és hasonlóképp elélveztem. Nem zavarta a hasára lövellő meleg sperma. Mintha ügyet sem vetett volna rá, saját gyönyörével volt elfoglalva, ahogy én is az övével. Miután teljesen kiürültem vette csak észre, hogy rá is jutott kielégülésemből, s minden egyes cseppet óvatosan, az ujjaival emelt szájához, míg nem teljesen megtisztította testét. Intett, s én fejemet kebleire hajtva pihentem ki az egész éjszakát, a borzasztó hideget, az undort, amit a diszkóban éreztem, a kétségbeesést, hogy talán elszalasztottam a találkozást vele. Lélegzése folytán egyenletesen emelkedett mellkasa, melynek – és fáradtságom – következtében hamar álomba merültem. Kevésbé merev hímtagom combjához simult, melle arcom alatt pihent, s szőrzete jólesőn súrolta hasamat. Így akartam maradni mindörökre.

Zsófi nélkül ébredtem. Az ágy mellett kimosva, kivasalva és összehajtva ott voltak a ruháim, melyeket a fürdőszobában hagytam. Zsófi sehol. Szerencsére a konyhából hangokat halottam, melyek tudatták velem, hogy még itt van. Kávét hozott a szobába.
- No csak felkeltünk. – mosolygott rám, s felém nyújtott egy csészét.
Még mindig meztelen voltam, s rajta csak egy fürdőköntös volt, mely alól minduntalan kikandikáltak bimbói, de meztelenségünk se őt, sem engem nem zavart.
- Meddig aludtam? – kérdeztem két korty között.
- Most délután. 4 óra van. Körülbelül 10 órát.
- Micsoda?? – köptem vissza az éppen számban levő kortyot. –Anyám meg fog ölni – s lezajlott előttem a hazaérkezésem és az azt követő 20 év szobafogság rémisztő képe.
- Nincs miért aggódni. Már beszéltem vele.
Nem igazán értettem, és ezt észre vette ő is.
- Amikor még az iskolában tanítottam nem egyszer kellett beszélnem édesanyáddal. A szülői munkaközösségben végzett munkája miatt telefonáltam neki egyszer-kétszer és a számotok azóta megvan. Mondtam neki, hogy rosszul lettél, és nálam aludtál, nem kell mitől félnie.
- Rosszul lettem?
- Nyugi nem hiszi azt, hogy a piától. Azt mondtam, hogy a tömeg és a meleg miatt. Elájultál, miközben beszélgettünk és idehoztalak.

Mosolyognom kellett az irónián. A meleg miatt lettem rosszul, miközben egész éjszaka fagyoskodtam. Lehajtottam a kávét, és megköszöntem Zsófinak, hogy kivasalta a ruháimat.
- Nem tesz semmit, volt rá időm. Jó sokáig aludtál. – s kiment a szobából.
Végiggondoltam az estét. Hirtelen eszembe jutott hogy eltörtem a telefonomat. Na, ha másért nem, akkor azért majd megkapom a magamét… és csak reménykedhetek, hogy nem felejtették el a kabátomat a többiek. A szemüvegemről nem is beszélve. Miután felöltöztem kivittem a csészét a konyhába. Zsófi éppen szendvicseket kent.
- Kérsz?
- Nem kösz. Jobb lesz, ha sietek.

Jobb melle teljesen kilógott a köntösből, ahogy az egész jobb válla is. Egy percig csak álltam és néztem. Feleslegesnek éreztem rajta a köntöst. Annyira csodás és tökéletes volt úgy, ahogy volt. Ahogy isten megteremtette. A köntös csak felesleges ruhadarab volt rajta, ami eltakarta igazi csodáját. Mintha egy sudár fenyőn csak rontanának a rá aggatott díszek. Ő úgy volt szép. Köntös nélkül. Úgy, ahogy az este láttam. Ahogy az este az enyém volt. Ahogy egymáséi voltunk.


Szextörténet ajánló:


A szomszéd fiatalember


Augusztusi, langyos nyári este volt. Hazafelé tartottam a délutáni műszakból. A falu felé vezető út kihalt volt így tizenegy óra tájékán. Nem törte meg a sötétséget egy autó fényszórója sem, nem kellett figyelnem túlzottan a vezetésre. Elgondolkodhattam az elmúlt nyolc hónap eseményein.

A karácsonyt még együtt töltöttük. A férjem,a huszonöt éves fiam,meg én, a szűk család. Gyertyafé....

A nudista strand rejtelmei


Nyári meleg árasztotta el a kockaköves főteret. Nem ritka az efféle szeptember-kezdet, és még elviselhetetlenebbnek érezzük, ha vállunkra telepszik az új tanév.
Szótlanul ücsörögtünk a lepergett színű padon – három nap összes óraközi szünetében és délutánján kibeszéltük már a nyári élményeket, kire mi tartozott -, bámultuk a korlát mellett csapatostól elhaladó lányokat.
Kevéssel múlt....

Művészi fotók


Tracy a szombati újságban vette észre a művészeti vásár reklámját. A legjobb barátnője születésnapja előtt két héttel úgy vélte, hogy ott biztosan talál majd valami, ami Luciának tetszeni fog. Talán valami ékszert vagy díszt a hajába.
Így hát buszra szállt és elment a megadott parkba. Mire az utolsó bemutató sátorhoz ért, csalódott volt. Semmit sem talált, amit megfelelőnek tartott volna. A....

Anyai örömök


Anya-lánya kapcsolat, tűz és víz.
Anyám mindig könnyedén vette a dolgokat, pörgött-forgott, valódi kis kikapós asszonyka.
Én rákoncentráltam az egyetemre, nem adják puszira (makkcsókra) a jogi diplomát.
- Jaj, ne görcsölj már folyton annyit, egy karrierista merev kiszáradt punci lesz belőled, akiből senki sem szerezhet magának örömet! - próbált a maga módján felrázni.
....

Kollégiumi csoportszex


Kata Gabesz barátnője volt, egyébként szintén kollégistaként kezdte. Gyakran összefutottunk a suliban, valamint az albérletben is. Sokkal jobb tanuló volt, mint mi, rendszeresen járt be órákra, és sokat tanult. Gabesz volt az első pasi az életében és nem is nagyon nézet más faszikra. Egyszer a srácok úgy tervezték, hogy buliba mennek a Sing-Singbe, de Katának ezt nem nagyon tetszett. Aztán a buli ....

Nászuzon a férjemmel és a nagyfaszú barátjával


Nászuzon a férjemmel és a nagyfaszú barátjával

Mikor megismertem a késõbbi férjemet akkor derült ki,hogy a nagy faszú barátom már korábban is baszogatta a késõbbi férjem nõit is.Volt a férjemnek egy másod unokatestvére akinek szép telt kerek mellei voltak és formás kerek segge amit nagyon szerettek baszni a srácok is. Igaz az anyját is megbaszta a késõbbi férjem,de akkor még nem isme....Szextörténet címkék

perverz kalandok | dinnyéit | nagynéném esküvöje | szinti | a szomszéd kislány |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.