Anyu és én


Hello mindenki. Én egy 17 éves srác vagyok és a kortársaimhoz hasonlóan még a szüleimmel élek. Bár apám munkája miatt gyakran hetekig nincs otthon, ezért az anyámmal való kapcsolatom lényegesen jobb. De pár hónappal ezelőtt ez a kapcsolat is megváltozott. Sajnos eddig nem volt túl sok barátnőm, ennek az a fő oka, hogy nem vagyok éppen sovány alkat, de persze az a nagyon kövér se. Egyik este úgy éjfél környékén, az ágyamon fekve csukott szemmel elképzeltem a világ legszebb nőjét, amint előttem táncol, és közben maszturbáltam. Annyira beleéltem magam, hogy szinte teljesen kizártam magam körül a világot, de ekkor éreztem valami hideget a lábamnál. Kinyitottam a szemem, és egyből észre vettem, hogy az ajtómat nyitva felejtettem.
Ahogy egyre jobban kitisztult a kép láttam, hogy valaki áll az ajtónál pontosabban anyám. Azonnal magamra rántottam a takarót és próbáltam valamit habogni. De ő csak annyit szólt, hogy most már aludj, és becsukta az ajtót.

Másnap reggel mire felébredtem a friss reggeli már az asztalon volt. Leültem, de anyám még nem volt ott a konyhában. Anyám már jócskán a harmincas éveiben járt. Kicsit teltebb nő volt, félrövid vörös haja pontosan passzolt az amúgy szép arcához. Háttal ált nekem, mikor megfordult és elindult felém, én valahogy nem bírtam a szemébe nézni. A reggeli csendben zajlott, alig szóltunk egymáshoz, és akkor is csak a legszükségesebbeket. De a reggeli végeztével anyám megtörte a csendet.
- Menj a nappaliba, beszélni szeretnék veled. - mondta teljesen nyugodt hangon. Tehát elindultam a nappali felé, pontosan tudtam, hogy miről akar velem beszélni.
Pár perc várakozás után jött is anyám, és leült velem szemben.
- A tegnap estéről akarok veled beszélni. - mondta.
- Tudom, és nagyon sajn… - akartam mondani, de ő közbevágott.
- Nem kel sajnálnod, teljesen természetes dolgot csináltál, de máskor azért ne hagyd nyitva az ajtót.
Azt hittem ezzel le is zártuk a témát, de ő folytatta.
- Mikor apád nincs itthon, én is szoktam csinálni, úgy hogy teljesen meg tudlak érteni.

Ezzel a mondatával annyira meglepet, hogy azt hittem, nem is anyámmal beszélek, de mikor rájöttem, hogy igen, eléggé megváltozott a róla alkotott képem.
Ezek után még kábé egy órát beszélgettünk hasonló intim dolgokról. Este azonban, mikor kimentem WC-re, láttam, hogy a mindig csukva tartott ajtaja nyitva van. Nem tudtam, hogy direkt vagy véletlenül, de mikor benéztem, láttam anyámat, amint háton fekve hevesen masztizik. Kb. egy perce nézhettem, mikor hirtelen abbahagyta és felém fordult.
- Gyere csak! - szólt rám

Félve bár, de odamentem hozzá. Mikor oda értem, leültetet maga mellé az ágy szélére, és csak annyit kérdezet, hogy:
- Volna kedved?
- Mihez?
- Néz le és megtudod! - mondta viccesen.
Én lenéztem és észre vettem, hogy a faszom már jó ideje merev. Ekkor ő lehúzta a boxerem és elkezdte simogatni.
- De anya nem lesz ebből baj?
- Nem, csak ne mond el senkinek! - válaszolta és bekapta a farkamat.

Hevesen cumizot, mikor azonban abba hagyta, rám nézet és azt mondta, most én jövök, tudtam mire gondolt, de féltem megtenni. De mikor széttárta a lábát és én megláttam csupasz punciját elszállt a félelmem, és hevesen nyalni kezdtem. Hallottam, ahogy anyámat ahogy minden erősebb nyalásnál felnyög. Kis idő múlva odaszólt, hogy használjam az ujjaimat is.
Ekkor feldugtam neki a mutatóujjam és azzal kényeztettem. Pár perc multán mondta, hogy elég lesz és térjünk a lényegre. Értettem a célzást és feljebb másztam az ágyon, éppen addig, hogy a farkam simán becsússzon a már jó nedves puncijába. Miközben a punciját dugtam, elkezdtem cumizni a mellbimbóit.
- Jobban csinálod, mint 16 ével ezelőtt, mikor még pólyás voltál. - mondta kéjesen, miközben nagyokat nyögött. Mikor elélveztem, anyám megszólalt:
- Te tényleg az apád fia vagy!
Én mellé feküdtem és átöleltem.
- Biztos, hogy nem lesz ebből baj?
- Biztos. – mondta higgadtan.
Úgy aludtunk el egymás karjaiban. Másnap délután apám hazajött és megkérdezte, hogy bírtuk egymással. Ekkor anyám rám kacsintott és átölelte apámat.


Szextörténet ajánló:


Unokatesóm kőkemény baszása


Kb négy éve történt éppen az unokatestvéreméknél voltam, talán ősz volt. KB. 15 éves lehettem. Az unokatestvérem kB. 20 éves volt, és főiskolán tanult. Régen olyanok voltunk mint ha testvérek lennénk, sőt még most is. De mikor elkezdtem kamaszodni, egyre jobban érdekelt a teste. Sajnos nagyon szexi volt Editke, hívjuk így. Hosszú feszes lábai, szexi segge, és szép mellei voltak. Sajnos régebben vo....

Az első transzi èlmènyem


Az egèsz sok sok èvvel ezelőtt kezdődött. Mindigis heteró voltam ès már több barátomnőm is volt, de egyszerűen mindig èrdekeltek a transz csajok. Pornóba is elèg sokszor nèztem őket. Ès valami különlegesett èreztem.
Egyik nap mikor az akkori barátnőm hazament kinyitottam a laptopot ès elkezten pornót nézni. Nagyon gyorsan rátaláltam egy prosti oldalra ès láttam, hogy ott vannak transzik is....

Insta ismerkedés????


Sziasztok,a nevem Vivien :))
Kőzépsulis lehettem mikor az instámon ismerkedni kezdtem egy jóval idősebb pasival aki lehet ha most a történetem olvassa!Mivel mindig is szerettem magam posztolni és minnél többet adni magamból ezért elég hamar fel figyelt rám Andris!Be követett jóvá is hagytam,nagyon szimpatikus volt és amúgy is szerettem és mai napig szeretek a férfiakkal flőrtőlni/kavarni!Rö....

A mostoha anyu pinája


A szüleim tizenöt éves koromban elváltak, anyámhoz kerültem a válóper után, így én apámat csak a láthatási napokon láttam, illetve a szülők közös beleegyezésével a nyári szünetben két hétig apámnál lehettem. Anyám nem ment újra férjhez ezért kettesben maradtunk, de apám a válás után egy évvel elvette Zsuzsát. Zsuzsa 25-30 év közötti, arányos testalkatú, szőke, zöld szemű nő volt.
Az első ny....

Családi négyes


Az én nevem Zoli és azt szeretném nektek elmesélni, hogy milyen "érdekes" szituációba keveredtem az elmúlt hónapokban. Én 23 éves vagyok, jelenleg még anyukámmal élek egy vidéki kis faluban. Nővérem Budapesten tanul, Én pedig a költözés előtt állok. Az ember azt gondolná, hogy falun mindenki kedves mindenkivel, nincsenek alkalmi viszonyok, mindenki tisztelettudó és hűséges. Hát nem. Nagy....

A gátlásos feleség


Hosszú ideje együtt vagyok férjemmel, igazat megvallva a szexuális életünk kissé lapos lett. Nagyon jó volt még mindig a szex, de az izgalom mindkettőnknek hiányzott. Többször említette nekem, hogy fel kellene dobni valahogy a szexuális életünket, de én a szégyenlőségem és gátlásos mivoltom miatt nem mentem bele a dologba.

Egy napon férjem mondta, hogy meghívást kaptunk egy buliba,....
Szextörténet címkék

zakó nélkül | covid | bátyám papucsos | beszállhatsz | analizálás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.