Anyu és én


Hello mindenki. Én egy 17 éves srác vagyok és a kortársaimhoz hasonlóan még a szüleimmel élek. Bár apám munkája miatt gyakran hetekig nincs otthon, ezért az anyámmal való kapcsolatom lényegesen jobb. De pár hónappal ezelőtt ez a kapcsolat is megváltozott. Sajnos eddig nem volt túl sok barátnőm, ennek az a fő oka, hogy nem vagyok éppen sovány alkat, de persze az a nagyon kövér se. Egyik este úgy éjfél környékén, az ágyamon fekve csukott szemmel elképzeltem a világ legszebb nőjét, amint előttem táncol, és közben maszturbáltam. Annyira beleéltem magam, hogy szinte teljesen kizártam magam körül a világot, de ekkor éreztem valami hideget a lábamnál. Kinyitottam a szemem, és egyből észre vettem, hogy az ajtómat nyitva felejtettem.
Ahogy egyre jobban kitisztult a kép láttam, hogy valaki áll az ajtónál pontosabban anyám. Azonnal magamra rántottam a takarót és próbáltam valamit habogni. De ő csak annyit szólt, hogy most már aludj, és becsukta az ajtót.

Másnap reggel mire felébredtem a friss reggeli már az asztalon volt. Leültem, de anyám még nem volt ott a konyhában. Anyám már jócskán a harmincas éveiben járt. Kicsit teltebb nő volt, félrövid vörös haja pontosan passzolt az amúgy szép arcához. Háttal ált nekem, mikor megfordult és elindult felém, én valahogy nem bírtam a szemébe nézni. A reggeli csendben zajlott, alig szóltunk egymáshoz, és akkor is csak a legszükségesebbeket. De a reggeli végeztével anyám megtörte a csendet.
- Menj a nappaliba, beszélni szeretnék veled. - mondta teljesen nyugodt hangon. Tehát elindultam a nappali felé, pontosan tudtam, hogy miről akar velem beszélni.
Pár perc várakozás után jött is anyám, és leült velem szemben.
- A tegnap estéről akarok veled beszélni. - mondta.
- Tudom, és nagyon sajn… - akartam mondani, de ő közbevágott.
- Nem kel sajnálnod, teljesen természetes dolgot csináltál, de máskor azért ne hagyd nyitva az ajtót.
Azt hittem ezzel le is zártuk a témát, de ő folytatta.
- Mikor apád nincs itthon, én is szoktam csinálni, úgy hogy teljesen meg tudlak érteni.

Ezzel a mondatával annyira meglepet, hogy azt hittem, nem is anyámmal beszélek, de mikor rájöttem, hogy igen, eléggé megváltozott a róla alkotott képem.
Ezek után még kábé egy órát beszélgettünk hasonló intim dolgokról. Este azonban, mikor kimentem WC-re, láttam, hogy a mindig csukva tartott ajtaja nyitva van. Nem tudtam, hogy direkt vagy véletlenül, de mikor benéztem, láttam anyámat, amint háton fekve hevesen masztizik. Kb. egy perce nézhettem, mikor hirtelen abbahagyta és felém fordult.
- Gyere csak! - szólt rám

Félve bár, de odamentem hozzá. Mikor oda értem, leültetet maga mellé az ágy szélére, és csak annyit kérdezet, hogy:
- Volna kedved?
- Mihez?
- Néz le és megtudod! - mondta viccesen.
Én lenéztem és észre vettem, hogy a faszom már jó ideje merev. Ekkor ő lehúzta a boxerem és elkezdte simogatni.
- De anya nem lesz ebből baj?
- Nem, csak ne mond el senkinek! - válaszolta és bekapta a farkamat.

Hevesen cumizot, mikor azonban abba hagyta, rám nézet és azt mondta, most én jövök, tudtam mire gondolt, de féltem megtenni. De mikor széttárta a lábát és én megláttam csupasz punciját elszállt a félelmem, és hevesen nyalni kezdtem. Hallottam, ahogy anyámat ahogy minden erősebb nyalásnál felnyög. Kis idő múlva odaszólt, hogy használjam az ujjaimat is.
Ekkor feldugtam neki a mutatóujjam és azzal kényeztettem. Pár perc multán mondta, hogy elég lesz és térjünk a lényegre. Értettem a célzást és feljebb másztam az ágyon, éppen addig, hogy a farkam simán becsússzon a már jó nedves puncijába. Miközben a punciját dugtam, elkezdtem cumizni a mellbimbóit.
- Jobban csinálod, mint 16 ével ezelőtt, mikor még pólyás voltál. - mondta kéjesen, miközben nagyokat nyögött. Mikor elélveztem, anyám megszólalt:
- Te tényleg az apád fia vagy!
Én mellé feküdtem és átöleltem.
- Biztos, hogy nem lesz ebből baj?
- Biztos. – mondta higgadtan.
Úgy aludtunk el egymás karjaiban. Másnap délután apám hazajött és megkérdezte, hogy bírtuk egymással. Ekkor anyám rám kacsintott és átölelte apámat.


Szextörténet ajánló:


Tiltott vágy avagy megrendelésre írtam de nem fizették ki, így élvezze mindenki!


  Minden egy karácsonyi napon kezdődött. Az egész család együtt ebédelt, karácsony másnapján. Testvérem a férjével, apu, anyu és én.  Mi már az asztalnál ültünk, anyu szaladgált a konyha és az étkező között, hordta be a forró levest, fantasztikus töltött káposztát az asztalra majd végül ő is közénk ült, szemrehányóan nézett rám. 

- Igazán segíthettél volna! - rovott meg de hamar elt....

Irodai seggnyalás, amikor a főnök nyal


Főnököm volt a szeretőm, egy irodában dolgoztam.azt szerettem benne h kiélhettem magam.mint pl. azon a napon.bent voltam irodában.nem szóltam semmit csak felültem asztalra afféle titkárnős asztal volt..az elejőn egy 50 centis pulttal..letoltam gatyám.. ,felültem pultra..lábaim asztalon.."főnököm" szó nélkül. Semmi kérdés, se szavak, csak bekapta,imádta nyalni golyóim, szopni makkom, hol ....

Petra szűzessége


Petrával boldog napjaink voltak. Ugyan még egyszer sem mertem megkockáztatni, hogy szexuális vágyainkat akkor éljük ki, mikor a mamája otthon van, de nemsokára a törése összeforrt, és ő újra dolgozni járt, ennek köszönhetően mi szabadon garázdálkodhattunk a tanuló időben.

Szép időszak volt ez, gyakran szeretkeztünk és igazán sok örömöt szereztünk egymásnak. Úgy éreztük, hogy mindket....

A lakótársam és én


Egy meleg,de esős nyári délután történt a dolog.Éppen fürödtem,amikor bejött a fürdőbe a lakótársam Peti,nem számított rám,hisz nem volt zárva az ajtó.(gyönyörű kék szemek,sötétbarna haj,napbarnított bőr,egy kicsit pocis testalkat) Pont a melleimet mostam át jó habos tusfürdővel,csorgott le a puncimhoz a víz.Peti nagyon zavarba jött,gyorsan kiment.Amint végeztem,mentem utána és megkérdeztem tőle,h....

Maszturbálás, nőben


Külföldön voltam már néhány hete. Egy kolleganőm odautazott hozzám, mint mondta, abban a reményben, hogy „alighanem lesz valami” (azelőtt nem volt soha). Persze lett is: felvittem a szállásomra és este minden teketória nélkül meg...tam. Elég jó volt, ő is láthatólag meg volt elégedve. Az arca csúnyácska volt, de szimpatikus, az alakja tökéletes, a melle feszes mint a szobrokon, nem túl kicsi, és j....

Rendesen megbasztak
1 éve járok Karcsival és ez az egy év volt számomra a bevezetés a szexualitásba. 17 évesen vesztettem el a
szüzességemet, az egyik barátom drogos haverjával, a szigeten. Nem vagyok rá büszke. Aztán persze volt aki kihasznált,
beudvarolta magát pár dugásért, én naivan bedőltem, majd koptatott. Mielőtt találkoztam volna Karcsival, egy
hosszabbnak mondott kapcsola....Szextörténet címkék

anya fia | lány barátom | bele üritett | nikol | évig |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.