Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


A pornó dvd maszti történetA pornó dvd maszti történet

A barátnõm által kölcsönadott pornó DVD izgatta a fantáziám, de nagyon. Hirtelen kis bizsergés futott át a tarkómon, milyen is lehet az a film, amitõl Erika annyira felaljazva hívott fel, hogy "Ezt látni kell!".
Rögtön kevésbé éreztem a fáradtságot, felálltam, a polcról levettem a dobozt, és nézegetem... hmmm... formás lányok, néhány nagy farok a hátoldalon, mint minden pornófilm dobozán.


Erika, a barátnõm azt emlegette, hogy õ még ilyet nem látott... -hát pedig õ, a volt osztálytársam, aki már gimiben az osztálykiránduláson egyik este poénból kiverte hat srác farkát a saját mellére- na õ aztán biztos sok mindent látott már.

Azt mondta:


- Az elsõ jelenet! Nem mondok semmit, nézd meg! Én 3-szor élveztem el fél órán belül, annyira felpörgetett! Hihetetlenül meleg jelenet, rögtön az elsõ...

Lássuk, mi a pálya... kivettem a diszket, és betettem a lejátszóba. A TV és a hangrendszer bekapcsolása után kényelmesen elhelyezkedtem a fotelban. A lustaság még mindig uralkodik, nem vettem le a miniszoknyát, csak felhúztam az alját, hogy kényelmesen széttehessem a lábaim.

Elindul a film... szokásos duma, hú de jó az a pasi... hmmm. Picit pörgettem, a duma most nem érdekes. A csaj lemegy, kiveszi a srác farkát, és szépen elkezdi szopni. Hmmm. jó nagy, illetve nem is annyira nagy, de vastag, ez aztán kitöltené a lukamat - gondoltam, és éreztem, ahogy erre bizseregõ érzés fut át a puncimon.


Kicsit feljebb húztam a szoknyám, néztem a tangát, ahogy a domború puncimon feszül. Kicsit megsimogattam, csak lazán, a bugyin át. Jó érzés, kicsit erõsebben is megdörzsöltem, alul is, majd megnyomkodtam a csiklóm felett. Ez az...

A filmen lány keményen szopja a srácot, egész mélyre nyeli a faszt. Nagyon szép a fütykös, nagy a feje, formás. Néha kiveszi a lány a szájából, lassan, látszik, ahogy a nyál az ajka és a makk között szálat húz. Elgondolkoztam, most így megnyalnám-e AZT a faszt. Így, nyálasan.... nem vagyok leszbi vagy biszex, de.... igen, azt hiszed, ez most nem számítana, csak a számban lenne már.


A mellbimbóm keményen átlátszott a blúz és a melltartó ellenére, gyorsan levettem õket, és hátradõltem. Jól megmasszíroztam a melleim, a bimbókat alaposan megmorzsoltam, kicsit a körmömmel is megszurkáltam. Jól esik az éles inger, felhúzva a mellem a nyelvem hegyével megnyaltam a bimbóm. A nyálat szétkentem rajta, a kis hideg jól esett, még jobban megkeményedtek a kis gombocskák.

A filmen váltás, a srác hanyatt fekteti a lányt a kanapén, és egyetlen mozdulattal lerántja róla a bugyit. Gyönyörû, formás a feneke, kemény, gömbölyû. A puncija teljesen borotvált, nagy húsos nagyajkai csodás kis gerezdek. Nagy méretük ellenére kilógó kisajkai barnás peremükkel egészen a popsija lyukáig húzódnak, igazán kellemes látvány.

A kamera ráközelít a puncira, teljesen közelrõl látom, ahogy szélesre tárt combjai nyomán a punci szétnyílik kicsit. A srác odahajol, és ujjaival lassan szétnyitja a kisajkakat is. A pengeéles képernyõn tisztán látni, hogy a kis bõröcskék belsõ oldala hogy csillog a nedvtõl. A csiklót borító kis bõrsisak alól kicsit kilátszik a rózsaszín gombocska, a srác finoman fölhúzza, és szinte kifordul a borsónyi méretû csikló. Elkezdi nyalni a puncit.... elõször csak kívül, aztán egyre mélyebbre tolja a nyelvét... Nagy levegõt vettem, ez tényleg jó jelenet lesz!...

Lenyúltam, a puncimat simogattam... a tangát megfogtam, és alul a puncimról felemelve egy csíkba fogva belehúztam a résembe, a nagyajkaim közé. Ez erõs inger, a nagyajkaim belsõ oldalán finoman fel-le mozgattam a bugyit, éreztem, hogy teljesen eláztatta már a puncim nedve. Felemeltem a csípõm, és levettem, de nem dobtam le.

A nedves középsõ részén, a belsõ oldalán csúszkáltattam az ujjam kicsit, majd az arcomhoz emeltem, és megszagoltam. Az erõs de kellemes punciszag, a nedv átható, semmihez sem hasonlítható illata kicsit megvadított, az orromon éreztem a nedves érintést, és lecsukott szemmel szagoltam. Éreztem, hogy kéj árad szét valahol belül, a jobb kezemmel lenyúltam, és becsúsztattam egy ujjam a nedves résbe. Forró, nedves, lüktet a vágytól. Már tudtam, nincs megállás...


A bugyit magam mellé ejtve, saját gerjedelmem illatától ismét a filmre figyeltem: a srác már ujjazza a lányt, kéjesen nyög a lány, a srác két ujjal mélyen ujjazza a gyönyörû puncit, miközben nyelve szépen csapkod a csiklóján, és a kisajkait szívogatja. A cuppogó hangok elkábítottak, lecsuktam a szemem, és azt kívántam, bárcsak én nyögnék ott ilyen nyalás közben...

Ujjammal játszottam, a rés bemeneténél is dörzsöltem, és néha mélyre löktem, olyan erõsen, hogy a csiklódat is meg-megütögettem így. Nagyon jó érzés volt, de több kellett: újabb ujjamat csúsztattam be, a felizgult nedves résem azonnal elnyelte a mutató- és középsõ ujjam. Ez már jobb... ahhhh... a hüvelykujjammal közben a csiklómra simítottam, éreztem milyen kemény.


A filmen a srác fogást vált. Az egyik keze két ujjával szélesre nyitja a puncit, a másikkal alulról ujjazza, két ujjal. A kamera egészen beközelít, a képernyõt majdnem kitölti a szétnyitott punci. Csillog a nedvtõl, egészen apró részletek láthatóak, apró kis rózsaszín redõk, középen a kinyílt pisilõluk, és beljebb a szûzhártya kis redõi, finom eleven nyelvecskék körbe.

Felgyorsult a légzésem, kipirult arcomon éreztem, hogy már nincs messze az élvezés, begyorsítottam, ujjaimmal gyorsabban cuppogtattam egyre nedvesebb, égõbb puncikámat. Néha kihúztam az ujjaim, fölfelé, bekenve a nedvvel a csiklóm, és néhány gyors körkörös mozdulattal áramütésszerûen ingereltem az érzékeny kis pöckömet. Ahogy az ujjaim alatt átbillent a kis keményre duzzadt gombocska, kis reszketés fog el, mélyen a méhemnél valami zsibbadás áradt szét, valami nagyon meleg érzés.

A filmen a lány arca piros, kipirult, egyre hangosabb nyögésekkel élvezi a puncija kényeztetését.


Zihálóan szól a srácnak: - csináld még, csináld.... hadd kóstoljam meg kérlek.... az ízét... adj kérlek...


A srác lassan kihúzza ujjait a punciból, és a lány arcához közelíti. A kamera kissé késve de követi, jól látszik, hogy egészen a csuklójáig nedves a srác keze a rajta lecsorgó kéjnedvtõl. A lány vágyakozó, kitátott szája fölött ujjait lefelé fordítva kis cseppek csöppentek a nyelvére. A lány felemelkedve hevesen lenyalta a csillogó, nedves ujjakat, és láthatóan még jobban felgerjedt a saját nedvének ízétõl. A srác gyorsan vissza dugta ujjait a szétnyitott puncijába, és folytatta az hüvely masszírozását minden irányba.

Az elõbbi jelenet annyira megigézett, hogy visszagondolva nedves bugyim illatára, hirtelen kihúztam ujjaim forró puncimból, és lassan a számhoz emeltem. Nyelvemmel elõször óvatosan megnyaltam, majd felgerjedve teljesen a szádba dugtam ujjaim, és izgatottan nyaltam, ízleltem saját puncimat, lecsukott szemeim elõtt szinte láttam magam elõtt a lüktetõ résemet... Ez már sok, nagyot nyeltem, kiszáradt a szám, a tarkóm bizsergett.

A levegõt már zihálva vettem, éreztem, már csak pár pillanat és elvesztem az eszméletem a kéjtõl... tágra nyílt szemekkel néztem a képernyõt, és figyelem mi történik.

A lány zihálása el-elakad, elcsukló hangon nyög, kis sikolyokkal vegyített nyöszörgése sejteti elképesztõ izgalmi állapotát. Csípõjét emelgetve, a kanapé szélébe görcsösen kapaszkodva szinte szenved az izgalomtól.

A kamera ismét közelít a puncijára, a srác egyre gyorsabban ujjazza, de a nyalást abbahagyta, csak nézi a csodás puncit. Hirtelen elcsöndesedik a lány, illetve nem, csak elakad a lélegzete, a korábbitól mélyebb, furcsa hangon, nyög. Az altestét megemeli, és finom reszketést veszettem észre. Ezt nem az ujjazás mozgása okozza, ez a lány élvezése. Igen, ez már az orgazmus, biztosan az. Éreztem, a fejem majd szétrobbant a vérnyomástól, szinte égett az arcbõröm. Lihegtem, sõt, most már kicsiket nyögtem én is, együtt akartam élvezni a képernyõn a lánnyal, teljesen ráhangolódtam a látványra.

A srác oldalról-alulról láthatóan erõsen ujjazza a lány hüvelyének felsõ oldalát, másik tenyere tövével ellent tart föntrõl, a hasánál. Észrevettem, hogy egy kis nedvpatak szivárog a kisajkak közül alul a popsijukra folyva, majd onnan hosszú nyúlós szálon lógva lecsepeg a kanapé kárpitjára. A vékony, majdnem áttetszõ nedvcsík szépen, folyamatosan csorog, miközben a lány teste egyre erõsebben remeg. Minden csak pár másodperc volt, de óráknak tûnt, szinte megállt az idõ, annyira belefeledkeztem a látványba.

A lány nagyot rántott testén, hosszú, folyamatos sikolyban tör ki, és ebben a pillanatban a csiklója alatt a hüvely felsõ oldalán, a pisilõnyílás hirtelen ritmikusan kiemelkedik, egyre kijjebb, szinte teljesen kitolódott a punciból, és elakadt lélegzettel néztem, ahogy a kis lukból apró, de erõs sugarakban lövell ki a kéjnedve, miközben alul is vastagabb, sûrûbb nyálkafolyam csepeg a remegõ fenékvágatból. A lány ívbe feszült teste, a spriccelõ, csepegõ nedv látványa lavinaszerûen zúdította rám is az orgazmust, megemelt, remegõ testtel élveztem, éreztem a puncim bemenetének ritmikus összehúzódását, a csiklóm majd szétrobbant, szemem szinte kiakadt, szinte alig láttam, hogy a képernyõn a lány visszaesik a kanapéra, kimerülten, meg-megrángó testtel szinte ájultan terült el.

Testem reszketett, éreztem, hogy az élvezés hatalmas hulláma elhagy, percekig csak feküdtem a fotel mélyére csúszva, még mindig a látottak és a saját orgazmusom hatása alatt pihegtem. Hosszú percekig révülten néztem a képernyõt, nem is fogtam fel igazán, mi van épp rajta. Puncinedves kezemmel a melleimet masszíroztam, lassan, mintegy nyugtatólag. Életem egyik legemlékezetesebb percei voltak...
http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Az étteremben, és azután


A múltkori mozizáson felbuzdulva most egy nyilvánosabb helyet szemelünk ki; úgy döntöttünk, hogy a vibrotojásunkkal meglátogatunk egy éttermet. Időközben rájöttem, hogy melyik gomb pontosan mire jó a távirányítón, így már rutinosan kezeltem vele a vibráló tojást.

Otthon szépen felöltöztünk; ő térdig érő, bő szoknyát húzott, testszínű combfixet, kis inget blézerrel, én szintén inget ....

Kis farkú férfi, és a prosti


Becsengettem és Szandra ajtót nyitott. Már mikor megláttam, elakadt a lélegzetem. Magas, karcsú, sportos lány volt majdnem vállig érő hajjal, aminek a végét most begöndörítette. Szögletes, bájos arccal egy fürdőköpenyben nyitott ajtót. Éreztem, hogy egyre jobban izgatott vagyok.
- Szia - mosolygott - gyere csak be!
Beinvitált a szobájába, megkínált egy kis itallal, majd leült mellém ....

EdzőtáborFriss orvosként az ember minél több lehetőséget meg akar ragadni a pénzszerzés érdekében. Nem voltam ezzel másképp én sem. Egyik nap felhívott a barátom aki szintén orvos, csak ő régebb óta bent van a szakmában mint én, hogy nincs-e kedvem a helyi kézilabdacsapat csapatorvosa lenni mert neki a magánrendelése miatt nincsen ideje rá. Én persze igent mondtam hiszen csak a meccsekre kellett ki....
Szextörténet címkék

napozok | kutyája | bellat | gyerm | nevelé |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.