Bőrfotel és kéjnedvek


Magányos este volt ez is, mit a többi. A férje ismét külföldön egy fejtágítón okosodott, míg ő a munka után bevásárolt, rohant a manókért az oviba, az úton meghallgatta csilingelő gyerekhangokon a nap történeteit, otthon vacsorát készített, igazságot osztott az aprónép között, fürdetett, mesélt, mosógépet pakolt be, jóéjtpuszival ágybafektetett, mosogatott, teregetett, aztán végre lerogyott a számítógép elé, hogy ápolja a számára oly kedves interperszonális kapcsolatokat. Ilyenkor jutott csak ideje mindazokra, akik az évek alatt kipróbált barátságokban megmaradtak neki. Fél tíz és az elájulás között válaszolt emilekre, elindította a skype-ot és az msn-t, hogy beszélgessen végre a Kisvakondnál, a lego lovagoknál és a csekkbefizetéseknél mélyebb témákról is. Örült, hogy vannak olyan emberek élete minden fontosabb szakaszából, akik hallgattak a szavára, akiknek számított és akikkel megoszthatta a gondolatait. Barátok. Ma este – maga sem értette miért – egy ilyen régi barát bejelentkezésére várt.
Beugrottak a hosszú átdumált esték, cinkos összekacsintások, no meg az a nyolc évvel ezelőtti buli. És a hiánya, mikor vagy két évig nem is találkoztak, csak a közös ismerősök szállították a szállingózó híreket: beindult a vállalkozása, megnősült, gyerkőce született. Picit fájt, de azzal vigasztalta magát, hogy boldog a férfi, és ha valaki ezt megérdemli, akkor ő biztosan.
Pár hónapja találkoztak újra egy közös projekt okán. A férfi nem sokat változott így a negyvenhez közel sem, hullámos puha barna tincsei fehér szálakkal keveredtek, de még mindig elbűvölt bárkit meleg barna tekintete és karcsú alkata, csupán a ráncok szaporodtak meg a szeme körül, ám ezek is csak plusz sármot adtak neki. Bársonyos baritonja és mosolya hatása alól kevés nő volt képes kivonni magát. Ő viszont rég ismerte és tudta, amint ennyi év után rátekintett, hogy a kellemesen csengő szavakban bánat bújkál és az a szem sem volt rég ilyen felhős. Hirtelen a nő erős vágyat érzett arra, hogy segítsen, hogy helyreállítsa megtépázott szárnyai hímporát és újra repülni lássa. A gondolat amilyen váratlanul jött annyira meg is ijesztette, hiszen tisztességes férjes asszonyként 12 éve ugyanannak a férfinak az oldalán élt hűségesen, gondolatát lesve, őt követve. Igaz, néha felvillant az a kis szívdobogás, mikor eszébe jutott a nyolc évvel korábbi tánc és csók, de elhessegette és büszke volt rá, lám kiállta kísértést. És most itt volt előtte a bűvös hangú édes ember újra. A projekttel már végeztek, az iroda üres, a nő is csak azért maradt tovább, mert egy futárral kellett sürgős anyagot elküldenie és a küldönc elakadt a péntek délutáni dugóban. Rátelefonált hát a futárcégre, meddig dekkoljon még, eközben kénytelen volt hátat fordítani a férfinak. Épp csak letette a kagylót, mikor hátulról az a két ismerős kar magához ölelte. (Hát lehet ő kívánatos két gyerek után egy másiknak? Igaz, még mindig karcsú, B kosaras kebleinek pedig melltartó nélkül sem kellett szégyenkezniük, de mégis….miként lehet?) Kénytelen volt lehunyni a szemét, mert azonnal rátört minden emlék, melyeket erőszakkal szuszakolt be elméje egy sötét zugába. Olyan volt, mint a hazaérkezés. Megnyugtató és felkavaró egyszerre. Megszédült, a térdeiben a csont elzselésedett, s érezte a finom ujjak simogatását a mellén, a derekán, a fenekén, majd az ölén…megfogta a férfi kezét és erőtlenül csak ennyit bírt kinyögni „Nem lehet.” Ismét győzött az erkölcs a vágy felett, a férfi pedig bocsánatkérő mosollyal kilépett az ajtón. Az asszony egy hétig nem aludt, fogyott pár kilót és mind nehezebben verte ki a fejéből azt a kedves arcot, a leforrázottságát….
Őt várta hát most a gép előtt ülve. Meg is érkezett hamar szép estét kívánva. Pár percig még beszkennelt dokumentumokat cserélgettek, majd a férfi megkérdezte: „Mit szeretnél még?” Torkában dobogott a szíve, majd az ujjai valamiért ezt ütögették be a klaviatúrán „Téged.” Maga sem hitte, hogy entert nyomott utána és elkezdte verni a fejét az asztalba, miért tett ilyen őrültséget. A minimum, hogy hülyét csinált magából, legrosszabb esetben pedig elveszít egy barátot és ez a lehetőség elkeserítette. „Mennyire?” érkezett a kérdés. „Nagyon” válaszolta remegő kézzel.
„Milyen formában?” Tudakolta férfi.
„3D” Nem is tudod, mennyire akarlak suttogta maga elé.
„Félek a határoktól.” Olvasta a kétségbeejtő mondatot.
„Már nem érdekelnek a határok.” Bökte ki hevesen.
„Lázba hozol.” Végre!
„Volt már rá példa.” Utalt arra a tánc közbeni félreérthetetlen érzésre, mikor a merev férfiúi büszkeség a hasának feszült.
„Kívánlak, felborzoltál nagyon.” Hasított az emlék a férfiba is.
„Ez kölcsönös. Minden porcikám reszket és forró.” Érezte a pulzusa az egekbe szökik.
„Szeretnélek megsimogatni. A nyakadnál kezdem, finom és fehér, folytatom a melleden a cirógatást, eközben nyelvem a füled mögött csiklandoz, az ajkaim közé veszem a fülcimpádat. Érzem, ahogy a bimbók megkeményednek az ujjaim alatt. Kigombolom a blúzodat, a melltartód pántját lecsúsztatom a válladon – ne félj a gömbölyű vállaidat is elhalmozom csókokkal – előbújik a rugalmas kebled. Csak az egyik, így kicsit olyan szűzies. Milyen becsapás, mert látom a gyönyörű érett sötét bimbóudvart. A nyelvem és a fogaim a bimbót kényeztetik. Bekapcsolnád a kamerát? Élőben is úgy néznélek…” A nő módosult tudattal, bódultan kapcsolta be az apró gömböc forma kütyüt, ahogy a férfi kérte. Meglepetésére a másik oldalon is elindult a kamera. Egyszerre pillantották meg egymást. Nem volt bennük semmi szégyenérzet többé, csak a vágy. A férfi elbűvölten nézte a márványfehér bőrön átütő pírt és a mezítelen kebleket. Ő irányított és élvezte. A nő megszabadult ruhadarabjaitól és simogatta magát, ahogy a férfi vezette. Körbe a melleit, a hasát, köldökét, fazonigazított punciját. Ekkor picit mozdított a kamerán, hogy még jobban láthassa az édes, milyen hatást ért el nála csak a szavakkal a távolból. Csúszós volt már a bőrfotel is, melyben ült a kéjnedvtől. Felhúzta a combjait és így kényeztette tovább a punciját gyengéden, majd erősebben masszírozva a telt nagyajkak közül rózsasziromként szétnyiló kisajkakat és a mind duzzadtabb csiklót, olykor-olykor becsusszanva a hüvelyébe. Izzó lávaként ömlött át rajta a gyönyör. Ezt csak fokozta, hogy a kedves is pár perccel később a szeme láttára ment el. Elolvadt a világ. Mind a ketten pihegve, zsibbadtan dőltek hátra a monitorok előtt. Agykioldás…


Szextörténet ajánló:


Swinger klubban voltam


Rossz vagyok akkor ha kívánok más pasit? Párok miatt mentünk swinger klubba, de nem úgy sült el ahogy igazán akartuk, leginkább a pasim számára. Kíváncsi vagyok másnak is volt hasonló esete vagy a miénk egyedi?


Főként azért írom le ezt a kis történetet, mert szeretném tudni, kinek milyen tapasztalata volt swinger klubbal kapcsolatba. Bár hozzá teszem ahol én voltam ez egy na....

A szomszéd srác felavatva


Néha megszegjük a saját szabályainkat, és van hogy nem bánjuk! 7 éve vagyunk egy pár, viszonylag gyorsan kiderült, hogy a szexben olyan vágyaink vannak amik passzolnak, de előző kapcsolatainkban nem élhettük meg ezeket! Amikor elmondtam hogy igazából évek óta fantáziálgatok arról hogy olyan kapcsolatban élek, amiben simàn benne van az hogy a párom mással is szexelhet, akár aktív akár passzív részv....

Szexkalandok fiatalon 1.


Cseperedtünk szép lassan felfelé és a szexuális kíváncsiság egyre fokozódott bennünk. Már 16 évesek voltunk kb. A fiúk egyre jobban hencegtek magukkal, ki mennyire menő, mennyire izmos, sportos, sármos. Mint az állatvilágban, tetszelegtek nekünk nőstényeknek, hogy kiket kell majd válasszunk. Persze nem családalapítás a cél, csak elcsattan az első csók, esetleg meztelenre vetkőzünk. Már ilyen korba....

Az Énektanárnő szétbaszva


Jó hely a cset. Lehet ismerkedni, és ha az ember elég perverz akkor társra is találhat, mint ahogyan én. Egy szombathelyi énektanárnő személyében. Aki rögtön az első beszélgetésünk alkalmával megindította a fantáziám.
Nagy odaadással írta le a vágyait, hogy mit élvezne. Hogyan aláztatná meg magát. Vagy hogy milyen nedves a pinája, amikor olvassa a történeteket.
Örülten jókat mesélt.<....

Adri, a vidéki picsa


Vidéki srác vagyok. Egy szabolcsi kisvárosban nőttem fel, és bár lassan több mint 10 éve a fővároshoz köt minden, a munkám, a társam, sosem leszek igazi fővárosi. Ezt azok tudják igazán, akik szintén egyfajta kényszer miatt költöztek fel a lehetőségek városába.

Történetem szempontjából nem sok jelentősége van ennek az aprócska ténynek, valami kicsi azért mégis, de ezt majd később......

Évike sado mazo kalandja


Évike gyönyörű szép fiatal 20-22 éves leányzó. A haja barna, a háta közepéig ér, a magassága 165-170 cm körül van, a testalkata arányos. A mellei formás közepes méretűek, a hasa lapos, a dereka vékony A csípője lehetne egy kicsit szélesebb, és a cicije egy kicsit nagyobb, de ebben a korban még ez a természetes. Nagyon szereti a szexet, és igyekszik minden formáját kipróbálni. Előítéletei nincsenek....Szextörténet címkék

beküldő:kincső | fahéj | csill | lehanyatlott | vidéki lány |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.