Negyvenes házaspár hármasban


Mindketten ötvenes éveinkhez közeli pár vagyunk, de ez nem látszik, mert a fiatal fiúk is megfordulnak utánam, pedig semmi extra, csak jól tartom magam. Férjem pedig azt mondja: egyszer az életben minden nőnek kijárna, hogy az ilyen kíváncsisága is kielégüljön. Írtunk is közösen egy fantázia történetet, ami ott motoszkál bennünk, és ha találnánk egy ilyen fiatal, nagy farkú, intelligens srácot egy alkalomra, akkor… Persze, nem álltunk neki keresgélni, hogyan is, hol is. Íme az elképzelt történet.

Szombat este volt.
Kimentem a fürdőszobába, vizet eresztettem a kádba, és jólesően beleereszkedtem. Behunytam a szemem, és akaratlanul is felizgatott a visszaemlékezés, amiről férjemmel már többször, így az nap is beszélgettünk, és bár nagyon foglalkoztatott a dolog –hármasban egy fiatal, nagy farkú hetero fiúval - tisztességes feleségként elsőre nem járultam hozzá. A kádban a közösen megírt történet jött elém, és úgy hogy érezni kezdtem a puncimban a felébredő vágyat.
- Na szép! –gondoltam magamban. Elég a tudat, és máris olyan gondolataim támadnak, aminek nem szabadna.
Odanyúltam, két ujjamat betoltam a puncimba, amit már a gondolatra is elöntött a vágy nedve és hol a résben mozgattam ki-be, hol a csiklómat simogattam.

Ahogy ott feküdtem csukott szemmel, és élveztem a saját játékomat, egyszer csak gyenge leheletet éreztem a nyakamon. Kinyitottam a szemem, és nagyot dobbant a szívem. Az elképzelt fiatal srác volt ott –nevezzük Mikinek- anyaszült meztelenül, szépen kidolgozott izmos testénél csak égnek meredő hatalmas, vastag farka volt kívánatosabb és gyönyörűbb. Ki tudja, mióta volt bent, és nézte a játékomat.
- Hát Te? –kérdeztem. Mit képzelsz? Hogy kerülsz ide, és ki hatalmazott fel erre?
- A képzeleted, és a férjed hívott ide - mondta.
Ezt már olyan közel hajolva mondta, hogy a számban éreztem leheletét.
Éreztem, hogy a vágy hamarosan elsöpri minden akadékoskodásomat, ezt Ő is megérezve követelőn számba dugta nyelvét. Fiatalos lendülete felforrósította a testem, ujjaim még hevesebben jártak ki-be a puncimban.

Szemmel láthatóan nagyon izgatta a látvány, mert belépett a kádba. Lábaival közrefogott, arcom elé került élettel, vággyal telt égnek meredő farka. Ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy a számmal birtokba vegyem. Feltérdeltem, hogy elérjem, szorosan megmarkoltam, mire felnyögött. Jó volt hallani, hogy jól esik neki. Lassan felhúztam a bőrt a makkról, és nyelvemmel, körkörös mozdulatokkal, élvezettel simogattam. Számba vettem a peremig, aprókat mozdítva a fejemen, ki-be mozgattam. Éreztem, hogy ezek az érzéki mozdulatok kezdik megőrjíteni, hallottam, amint időnként felnyög, míg egyszer csak nem bírta tovább, a hajamba markolt, és egyszerre lökött egyet a csípőjén, és húzta rá a fejemet lüktető farkára. Ettől a kettős mozdulattól szinte tövig hatolta a számba, hirtelen elképzelni sem tudtam, hogy fért az a hatalmas szerszám a számba. Öklendeztem, de nem nagyon törődött vele.
És én sem bántam.
Ha tudtam volna beszélni, én is azt kértem volna, hogy – még, még, erősebben, dugd meg keményen a számat.

Nem kellett kimondani, érezte, hogy én is teljesen felpörögtem, mert bizony olyan hévvel dugta a számat, mintha a puncimban lett volna. Mint a dugattyú, úgy járt ki-be, szinte felnyársalt a számnál fogva.
Ebben a pillanatban meghűlt bennem a vér. Egy pillanatra kinyitottam a szemem, és láttam, hogy férjem ott ül, és néz minket. Meztelen volt, és dárdája csak úgy meredt fölfelé.
Mosolygott, és biztatóan bólintott.
Ez megnyugtatott, újra átadtam magam ennek az új élménynek:
számat egy pofátlanul fiatal, és gátlástalan fiú kőkemény farka tölti ki, egyik kezemben izmos fara, amivel én is irányítom az ütemet, másik kezemmel lüktető csiklómat simogatom.
Kell-e ennél több?

Igen, kell!

Nem szabad így befejeznünk, nem hagyhatom ki ezt a vissza nem térő lehetőséget!
Akarom a puncimban ezt a kőkemény, fantasztikus szerszámot, akarom, hogy ott is érezzem, kitöltsön-betöltsön.
Nagy elszántsággal eltoltam magamtól csípőjénél fogva, és kiléptem a kádból.
Bőrömön csillogott a habos víz, kívánatosnak, nőnek éreztem magam, és fűtött a vágy!
Láttam, férjem nem érti, mit csinálok, miért hagyom abba, hiszen még egyikünk sem ért célhoz.
De én az előző biztatásának hatására, szóltam Mikinek. –Gyere ki Te is!
Azonnal szót fogadott. Két kezemmel a kád szélének támaszkodtam.
- Miki! Kerülj a hátam mögé, és told a farkadat a puncimba. Vedd birtokba, most a Tiéd egy ideig, használd ki, dugd, ahogy csak bírod!
Meg is tette. Egy mozdulattal tövig nyomta belém, egy pillanatra feljajdultam a fájdalomtól, de aztán elöntött a forróság, és a jó érzés.
Annyira jó volt magamban érezni méretes szerszámát, ami teljesen kitöltött.
Férjemet szinte érintettük, annyira közel voltunk egymáshoz.
Láttam rajta, hogy őt is rettenetesen felizgatja ez a közelség, az a látvány, ahogy a Kedvesedet keményen dugja egy életerős fiatal srác.
Ő sem tétlenkedett, keze szaporán járt duzzadt farkán. Élvezte.
De én is…
- Miki! Fantasztikusan csinálod, lökd keményen, ahogy csak bírod! Nagyon jó, abba ne hagyd!

Meg is tett a fiú mindent, dolgozott, mint a gőzgép. Mikor csípőjével lökött befelé, az én csípőmet rántotta rá a farkára, és tökéletes összhangban csinálta, mintha mindig is ezt csinálta volna.
Egyik kezemmel elengedtem a kádat, és kezelésbe vettem a csiklómat.
Földöntúli érzés volt így együtt, úgy éreztem, mindjárt elájulok a gyönyörtől…
- Csináld gyorsabban, még gyorsabban, ne hagyd abba, mindjárt elmegyek!
Éreztem, hogy Ő is közel jár, ahogy egyre hangosabban nyögött, szaporábban lihegett…, és a háttérből férjemet is hallottam, ahogy egyre gyorsabban veszi a levegőt, hogy mit csinál, azt csukott szemmel is jól láttam a képzeletemben…
Soha el nem képzelt érzés volt ez így együtt!
És akkor egyszer csak megremegett minden: testem - lelkem betöltötte a gyönyör, vitt, repített soha nem érzett magasságokba.
- Oh, ez hihetetlen, ekkorát még soha nem élveztem,
Miki még 3-4 erőteljes lökés után hirtelen elárasztotta megelégedett puncimat magjával.
Ebben a pillanatban a fenekemen is melegséget éreztem.
- Na, ezt hogy csinálta - gondoltam.
Oldalt néztem, és örömmel láttam, hogy férjem is hatalmasat élvezett… - a fenekemre, amit olyan felszabadult hangok kísértek, amit még nem tapasztaltam tőle.
Egy újabb élmény számomra, ahogy élvezett látható, hallható volt, hogy sikerült minden gátlásától megszabadulnia.

Hozzá hajoltam szerelmesen megcsókoltam, és azt mondtam.
- Köszönöm Egyetlenem, köszönöm Neked ezt a lehetőséget! Nagyon szeretlek!
Aznap este aztán ketten egyszerre – mindkét barlangomat kitöltve- is kényeztettek sokáig. Megtapasztalhattam, amire férjemmel mindketten kíváncsiak voltunk. Ennyi elég is volt.


Szextörténet ajánló:


Erikával az uszodában


Álmodtam? Vagy már megtörtént... vagy még csak meg fog történni ?

Erika egy viszonylag átlagosnak mondható barátosném, haverom, bár utóbbi időben szembesültem vele, többen fejemre hordták, hogy aki nekem átlagos, az másoknál tip-top meg atyagatya micsoda nőci kalibernek számít!

Jóvanna. Ilyen ez a popszakma, szoktam mondani, hazavágta teljesen józan ítélőképességemet.....

A futár megdug, férjem kukkol


Egyedül voltam otthon, te elmentél valamilyen megbeszélésre, pár napra, majd jössz, mondtad. Tudtad, hogy nem fogok unatkozni, hiszen már vettem pár pornó dvd-t erotikus filmet, s hát volt egy kis játékszerem is. De, ha valamelyik régi ismerős is beugrana, sem vetnéd a szememre, ha egy csepp élvezethez juttatna, hiszen szereted, ha mások simogatnak, felizgatnak engem, s akár orgazmusig is juttatna....

Az első szex


Még régebben, 14 éves koromban kezdtem el felfedezni magamat. A puncim még teljesen szűz volt, nem is vártam hogy bárki -saját magamon kívül- felfedezze azt a szűz, rózsaszín, szűk területet ott lent.
Aztán 16 évesen már jóformán vágytam arra, hogy a műpéniszeken kívül más is kielégítsen.
Akkoriban, tizedikben volt egy nagyon helyes, jó testű, kedves srác az osztályban, akivel jóba....

Imádom, ha megbasszák imádott feleségemet – főleg ha JÓL!


Egyik előző történetem „eszmei mondanivalója” az volt, hogy „minden egyéb élményem akkor tetőződik be, ha a »megcsalást« én még aznap az én minden nőt felülmúló feleségemmel fejezhetem be, akivel határtalanul imádjuk egymást.” Csak amiatt esz a fene, hogy ő az istennek sem akar másokkal lefeküdni, hiába bíztatom. Pedig hihetetlenül szexuális lény, de nem kell neki más, nem értem, miért. Erkölcsi k....

A középiskolai szex buli


Ez idő tájt három-négy hetente valamelyikünknél házi buli volt. Középiskolában ez eléggé megszokott, azt hiszem.

Az társaságba egy nemrég bekerült lánnyal a legutóbbi buli óta leveleztünk. Időközben szakítottak a barátjával, és egyéb okokból kifolyólag hamarabb érkezett a helyszínre.

Kajáztunk beszélgettünk, elvoltunk, aztán elkezdtek szállingózni az emberek. Fogyott ....

A szomszéd csaj


A költözés nagyon megviselt, főleg az, amiért költöznöm kellett. Még csak a 19-et fogom tölteni, de már a család nélkülösésével kell együtt élnem az autóbalesetünk óta, aminek a nyomait így 3 hónap után is magamon viselem és a legtöbb egész életemben végig fog kísérni.
A felelőtlen kis kamasz életem után mikor már kicsit megkomolyodtam, abbahagytam a dohányzást, de most mégis a vadiúj felúj....Szextörténet címkék

biceps | papámnál | shemale | ordítás | machina |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.