Negyvenes házaspár hármasban


Mindketten ötvenes éveinkhez közeli pár vagyunk, de ez nem látszik, mert a fiatal fiúk is megfordulnak utánam, pedig semmi extra, csak jól tartom magam. Férjem pedig azt mondja: egyszer az életben minden nőnek kijárna, hogy az ilyen kíváncsisága is kielégüljön. Írtunk is közösen egy fantázia történetet, ami ott motoszkál bennünk, és ha találnánk egy ilyen fiatal, nagy farkú, intelligens srácot egy alkalomra, akkor… Persze, nem álltunk neki keresgélni, hogyan is, hol is. Íme az elképzelt történet.

Szombat este volt.
Kimentem a fürdőszobába, vizet eresztettem a kádba, és jólesően beleereszkedtem. Behunytam a szemem, és akaratlanul is felizgatott a visszaemlékezés, amiről férjemmel már többször, így az nap is beszélgettünk, és bár nagyon foglalkoztatott a dolog –hármasban egy fiatal, nagy farkú hetero fiúval - tisztességes feleségként elsőre nem járultam hozzá. A kádban a közösen megírt történet jött elém, és úgy hogy érezni kezdtem a puncimban a felébredő vágyat.
- Na szép! –gondoltam magamban. Elég a tudat, és máris olyan gondolataim támadnak, aminek nem szabadna.
Odanyúltam, két ujjamat betoltam a puncimba, amit már a gondolatra is elöntött a vágy nedve és hol a résben mozgattam ki-be, hol a csiklómat simogattam.

Ahogy ott feküdtem csukott szemmel, és élveztem a saját játékomat, egyszer csak gyenge leheletet éreztem a nyakamon. Kinyitottam a szemem, és nagyot dobbant a szívem. Az elképzelt fiatal srác volt ott –nevezzük Mikinek- anyaszült meztelenül, szépen kidolgozott izmos testénél csak égnek meredő hatalmas, vastag farka volt kívánatosabb és gyönyörűbb. Ki tudja, mióta volt bent, és nézte a játékomat.
- Hát Te? –kérdeztem. Mit képzelsz? Hogy kerülsz ide, és ki hatalmazott fel erre?
- A képzeleted, és a férjed hívott ide - mondta.
Ezt már olyan közel hajolva mondta, hogy a számban éreztem leheletét.
Éreztem, hogy a vágy hamarosan elsöpri minden akadékoskodásomat, ezt Ő is megérezve követelőn számba dugta nyelvét. Fiatalos lendülete felforrósította a testem, ujjaim még hevesebben jártak ki-be a puncimban.

Szemmel láthatóan nagyon izgatta a látvány, mert belépett a kádba. Lábaival közrefogott, arcom elé került élettel, vággyal telt égnek meredő farka. Ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy a számmal birtokba vegyem. Feltérdeltem, hogy elérjem, szorosan megmarkoltam, mire felnyögött. Jó volt hallani, hogy jól esik neki. Lassan felhúztam a bőrt a makkról, és nyelvemmel, körkörös mozdulatokkal, élvezettel simogattam. Számba vettem a peremig, aprókat mozdítva a fejemen, ki-be mozgattam. Éreztem, hogy ezek az érzéki mozdulatok kezdik megőrjíteni, hallottam, amint időnként felnyög, míg egyszer csak nem bírta tovább, a hajamba markolt, és egyszerre lökött egyet a csípőjén, és húzta rá a fejemet lüktető farkára. Ettől a kettős mozdulattól szinte tövig hatolta a számba, hirtelen elképzelni sem tudtam, hogy fért az a hatalmas szerszám a számba. Öklendeztem, de nem nagyon törődött vele.
És én sem bántam.
Ha tudtam volna beszélni, én is azt kértem volna, hogy – még, még, erősebben, dugd meg keményen a számat.

Nem kellett kimondani, érezte, hogy én is teljesen felpörögtem, mert bizony olyan hévvel dugta a számat, mintha a puncimban lett volna. Mint a dugattyú, úgy járt ki-be, szinte felnyársalt a számnál fogva.
Ebben a pillanatban meghűlt bennem a vér. Egy pillanatra kinyitottam a szemem, és láttam, hogy férjem ott ül, és néz minket. Meztelen volt, és dárdája csak úgy meredt fölfelé.
Mosolygott, és biztatóan bólintott.
Ez megnyugtatott, újra átadtam magam ennek az új élménynek:
számat egy pofátlanul fiatal, és gátlástalan fiú kőkemény farka tölti ki, egyik kezemben izmos fara, amivel én is irányítom az ütemet, másik kezemmel lüktető csiklómat simogatom.
Kell-e ennél több?

Igen, kell!

Nem szabad így befejeznünk, nem hagyhatom ki ezt a vissza nem térő lehetőséget!
Akarom a puncimban ezt a kőkemény, fantasztikus szerszámot, akarom, hogy ott is érezzem, kitöltsön-betöltsön.
Nagy elszántsággal eltoltam magamtól csípőjénél fogva, és kiléptem a kádból.
Bőrömön csillogott a habos víz, kívánatosnak, nőnek éreztem magam, és fűtött a vágy!
Láttam, férjem nem érti, mit csinálok, miért hagyom abba, hiszen még egyikünk sem ért célhoz.
De én az előző biztatásának hatására, szóltam Mikinek. –Gyere ki Te is!
Azonnal szót fogadott. Két kezemmel a kád szélének támaszkodtam.
- Miki! Kerülj a hátam mögé, és told a farkadat a puncimba. Vedd birtokba, most a Tiéd egy ideig, használd ki, dugd, ahogy csak bírod!
Meg is tette. Egy mozdulattal tövig nyomta belém, egy pillanatra feljajdultam a fájdalomtól, de aztán elöntött a forróság, és a jó érzés.
Annyira jó volt magamban érezni méretes szerszámát, ami teljesen kitöltött.
Férjemet szinte érintettük, annyira közel voltunk egymáshoz.
Láttam rajta, hogy őt is rettenetesen felizgatja ez a közelség, az a látvány, ahogy a Kedvesedet keményen dugja egy életerős fiatal srác.
Ő sem tétlenkedett, keze szaporán járt duzzadt farkán. Élvezte.
De én is…
- Miki! Fantasztikusan csinálod, lökd keményen, ahogy csak bírod! Nagyon jó, abba ne hagyd!

Meg is tett a fiú mindent, dolgozott, mint a gőzgép. Mikor csípőjével lökött befelé, az én csípőmet rántotta rá a farkára, és tökéletes összhangban csinálta, mintha mindig is ezt csinálta volna.
Egyik kezemmel elengedtem a kádat, és kezelésbe vettem a csiklómat.
Földöntúli érzés volt így együtt, úgy éreztem, mindjárt elájulok a gyönyörtől…
- Csináld gyorsabban, még gyorsabban, ne hagyd abba, mindjárt elmegyek!
Éreztem, hogy Ő is közel jár, ahogy egyre hangosabban nyögött, szaporábban lihegett…, és a háttérből férjemet is hallottam, ahogy egyre gyorsabban veszi a levegőt, hogy mit csinál, azt csukott szemmel is jól láttam a képzeletemben…
Soha el nem képzelt érzés volt ez így együtt!
És akkor egyszer csak megremegett minden: testem - lelkem betöltötte a gyönyör, vitt, repített soha nem érzett magasságokba.
- Oh, ez hihetetlen, ekkorát még soha nem élveztem,
Miki még 3-4 erőteljes lökés után hirtelen elárasztotta megelégedett puncimat magjával.
Ebben a pillanatban a fenekemen is melegséget éreztem.
- Na, ezt hogy csinálta - gondoltam.
Oldalt néztem, és örömmel láttam, hogy férjem is hatalmasat élvezett… - a fenekemre, amit olyan felszabadult hangok kísértek, amit még nem tapasztaltam tőle.
Egy újabb élmény számomra, ahogy élvezett látható, hallható volt, hogy sikerült minden gátlásától megszabadulnia.

Hozzá hajoltam szerelmesen megcsókoltam, és azt mondtam.
- Köszönöm Egyetlenem, köszönöm Neked ezt a lehetőséget! Nagyon szeretlek!
Aznap este aztán ketten egyszerre – mindkét barlangomat kitöltve- is kényeztettek sokáig. Megtapasztalhattam, amire férjemmel mindketten kíváncsiak voltunk. Ennyi elég is volt.


Szextörténet ajánló:


Fiatal barát „háziasítása” (házibaráttá avatása) és valószínűleg „szűzietlenítése” is


Egy másik vendéggel nem „csalattam meg magamat” illetve csaptam be Ágit a „Feleségem akarata ellenére megcsalt” című történetemben említett módon. Idősebb barátnőjének tizennyolc éves fia, Ervin, egy időben gyakran volt nálunk, vigyázott a gyerekekre, segítette Ágit a háztartási munkákban. Bíztattam Ágit, hogy csábítsa el a távollétemben, de akkor ő még nem volt hajlandó ilyesmire, pedig én gyakr....

Csápok - Szex egy ufóval


Csápok - Szex egy ufóval

évvel ezelõtt voltam elõször Amerikában. 19 éves voltam. A gimnázium után egyévig tengtem, lengtem itthon, aztán kimentem egy három hónapos nyári táborba felügyelõnek. Nagyon klassz volt a dolog, egy nagy erdõben volt a tábor egy tó mellett, Maine - ben. Az én dolgom programok szervezése, bonyolítása volt, fõleg 18 - 19 éves lányokkal dolgoztam. Nem volt nehé....

Anna mesél


Hazahoztam Annát a munkahelyéről, kutyánk megint örömtáncot lejt amikor belépünk az ajtón. Már az autóban figyelmes lettem arra, hogy feleségem hajában egy kis fehér csomót látok de nem tulajdonítottam jelentőséget neki mert konyhában dolgozunk mindketten. A föcskölő paradicsomszósztól a besamell mártásig minden repülhet a lábaból egy óvatlan pillanatban, az én kabátom is néha a magyar vagy olasz,....

A nagynénémet hegedültem négy évig


Vidéki srác voltam, 18 éves koromban felkerültem Budapestre a Mûszaki Egyetemre.
Kollégista lettem, de sajnos a harmadik szemeszter után olyan gyenge volt a tanulmányi átlagom, hogy nem vettek fel újra a kollégiumba. A szüleim nem voltak jómódúak, hogy egy külön albérletet fizessenek, ezért jött az ötlet, hogy költözzek a nagynénémhez.
Õ Budapesten élt, évek óta egyedül egy két szobá....

Gruppensex


Még a kilencvenes évek elején történt. Feleségemmel közösen gyermekünket lovagolni taníttattuk egy vidéki klubban. Fiatalok voltunk én 30 feleségem pár évvel idősebb, bár ez nem látszott rajta. Korának megfelelően jól nézett ki.Remek test átlagos arc. A szexben jól megértettük egymást és sohasem vetődött fel,hogy valami extrát szeretne bármelyikőnk.Az említett klubb....

A cipőbolti kaland


péntek délután lévén nyugodtabban sétálhattam hazafelé s nézegettem a kirakatokat. Nagyon szerettem volna magamnak egy kis könnyű nyári topánkát, ami amolyan mindennapos használatú , de azért nem bovli. Ki is néztem egy csupa pátos könnyű szandit, indultam volna be az üzletbe, hát kibe botlok..., Kláriba, hogy ennek a csajnak mindenütt ott kell lennie …,puszi-puszi olyan a semmibe cuppanós..., jaj....
Szextörténet címkék

arcomra élvezett | elpirosodott | suhancok | recsi | incest történet |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.