Nézd meg az anyját!
Derűs, meleg júliusi nap volt, Tamásnak éppen ideális a fotózásra. Tamás egy harmincas évei végén járó egyedülálló férfi, aki a munkájának élt, így nem jutott ideje nagyon másra. Délután egy kis faluban járva megpillantotta a Krisztina vendégházat és úgy gondolta a mai napon itt fog nyugovóra térni, s majd csak holnap indul tovább. A vendégházba lépve találkozott Krisztinával a ház tulajdonosával. Krisztina egy negyven év körüli, hosszú szőke hajjal, kissé molett ám csinos alakkal rendelkező hölgy. Tamásnak nagyon tetszett a ház asszonya, különösen a dekoltázsán akadt meg a szeme. Krisztina ezt észre is vette, ám nem zavarta hisz neki is nagyon bejött a fotós. Ezután Krisztina körbevezette vendégét, megmutatta neki mit merre talál, majd megkérdezte:
- Nincs kedved velem vacsorázni? Elkészítem a ház specialitását.
- Nagyon kedves vagy, elfogadom a meghívást - válaszolta Tamás.
- Akkor neki is látok, addig nézz körül, vagy amit akarsz.
Úgy is tett, kezében kapta fényképezőjét és kiment a kertbe pár képet készíteni. Ám mikor kilépett olyat látott, amire nem is számított. Egy gyönyörű fiatal lány napozott a kertben. Rögtön észrevette a lány is és bemutatkoztak egymásnak.
- Szia, Petra vagyok.
- Szia én pedig Tamás.
- Örvendek Petra.
- Te is itt szállsz meg? - kérdezte a férfi, aki továbbra is gyönyörködött a fiatal lány látványában.
- Ha úgy vesszük igen, de én itt lakom. Ugyanis miénk ez a vendégház. - Mosolygott a szimpatikus férfira.
- Értem, akkor te Krisztina lánya vagy.
- Így van.
- Na és te, mi járatban erre?
- Fotós vagyok és az ország minden tájáról készítek képeket. De szoktam portfóliókat is, ha gondolod rólad is készíthetek pár képet, nagyon csinos vagy.
- Köszönöm, kedves vagy. De akkor kapok magamra valami csini ruhát.
- Ahogy gondolod, bár szerintem, akinek ilyen teste van annak elég ez a bikini is.
Petrának tetszett, ha bókolnak neki, pláne hogy ha egy ilyen sármos pasi tette mindezt. Közben a vacsora is elkészült és Krisztina asztalhoz invitálta kedves vendégét. Finom illatok terjengtek az egész házban. Krisztina pedig kínálgatta vendégét.
- Bátran vegyél, amit szeretnél. Vannak finom boraink is, ha gondolod.
- Köszönöm, nagyon kedves vagy és a vacsora valami mennyei.
Majd egészen elmélyedtek a beszélgetésben. Krisztina végig próbált Tamás kedvében járni, de Tamásnak továbbra is Petra volt a gondolataiban. A vacsora végéhez érve Krisztina érdekes dolgot vetett fel vendégének.
- Tamás, ha gondolod nem muszáj egyedül aludnod.
- Ezt úgy érted, hogy töltsem veled az éjszakát?
- Igen. Pontosan úgy. - Mosolygott a férfira.
- Ó, ez igazán hízelgő, de én a vendéged vagyok, és nem szeretnék visszaélni a kedvességeddel.
Hirtelen nem jutott más az eszébe, hisz Petra járt a fejében.

- Értem- mondta a csalódott nő
- Köszönöm a csodás vacsorát, most már megyek, tusolok, és kipihenem magam, holnap hosszú napom lesz.
- Rendben. Menj.

Ahogy ment a fürdőszoba felé vízcsobogást hallott, ezért visszafordult mondván hogy foglalt. Ám eszébe jutott, hogy Krisztina még a konyhában van így ez csak is Petra lehet. Elindult újra a fürdőszoba felé, majd mint aki mit sem sejt bement. Petra hirtelen nagyon meglepődött ám egyáltalán nem zavarta a férfi jelenléte. A férfi viszont csak ámult a gyönyörű lány láttán. Petrának szép hosszú szőke haja csinos vékony alkata és kicsi feszes mellei voltak. Majd intett Tamásnak.
- Gyere, zuhanyozz velem.
Tamásnak se kellett kétszer mondani, megszabadult ruháitól és csatlakozott a lányhoz. Közel kerültek egymáshoz és csókolgatni, simogatni kezdték egymást. Petra mellbimbói csak úgy meredeztek, akárcsak Tamás férfiassága, amit később a lány kezelésbe is vett. Húzogatta, verte Tamásnak, aki egyre keményebb lett és eközben ujjazta a lány csupasz rózsaszín punciját. Kis idő múlva leálltak és Petra bepucsított Tamásnak. Nem is vesztegette idejét behatolt a fiatal lány nedves puncijába. A lány halk nyögésekkel jelezte, hogy élvezi Tamást, aki ezen felbátorodva erősebben és gyorsabban kezdett mozogni benne.
- Nagyon jó vagy Petra, isteni kis puncid van.
- Aaah. A te farkad sem mindennapi, úúú igeen.
Kis idő múlva mindketten hatalmasat élveztek, majd együtt aludni tértek.
Így Tamás mégsem töltötte egyedül az éjszakát.
Reggel mielőtt Tamás tovább állt volna, Petra búcsúzásként meglovagolta és azóta is örömmel emlékeznek vissza erre a napra.Szextörténet ajánló:


A durva szex


Mielőtt belekezdek a sztoriba, röviden összefoglalom hogy is kezdődött minden! Eljárok egy nőhöz szexleni! Ő 33 én 30! Elvált, 1 gyerekkel! Korábban csak felszínes ismerős viszonyban voltunk nagyon ritkán beszéltünk! Mikor megtudtam hogy válnak, puszta jóindulatból, kíváncsiságból írtam neki! Később aztán felkerült pár depresszióűző csinos fotó róla az adatlapra! Nekem se kellett több beindult a f....

A tűsarkaktól az arcodig


Fel nem fogtam, miért akartad, hogy ma este egy üres lakásban találkozzunk, amit a nővéred épp most újíttat fel, és a kellős közepén tartanak. Azt mondtad, egy kis „kalandozás” kedvéért. De most, hogy megérkeztem, már látom, miféle kalandozásról van szó. Téged kell bebarangolni, nem a lakást.
Mert a lakás csupán egy kényelmes üresség, ahol semmi nem vonja el a figyelmet… Mindössze egyetlen ....

Osztalykirandulas


A törtenet a`70-es evekben volt mikor 16 eves voltam eleg jo kinezetü lany voltm. 165 magas felhosszu vilagosbarna haj 80 B mellek 50 kg 55cm derek 63cm feszes fenek. Egy problemam volt az arcomal tele volt piros patanasokkal. Kiiratam a fogamzasgatot es elkeztem szedni meg egy het es megdughatnak es bele is elvezhetnek a kis puncimba, tenyleg kicsi megneztem tükörböl szettet labakkal ösze volt za....

A megázott főnöknőm


Egész nap esett az eső, alig akadt egy-két vásárló az ABC-ben, ahol dolgoztam, így aztán unalmasan teltek az órák. A főnökasszony reggel, nyitás előtt bejött, átvette az árut a beszállítótól, majd nemsokára elment, azzal, hogy este, majd zárásra visszajön. Mivel egész nap én voltam szolgálatban, ezért este is ott kellett legyek a zárásnál. Úgy telt el az egész nap, hogy ásítottam jobbra-balra, leg....

A cipőbolti kaland


péntek délután lévén nyugodtabban sétálhattam hazafelé s nézegettem a kirakatokat. Nagyon szerettem volna magamnak egy kis könnyű nyári topánkát, ami amolyan mindennapos használatú , de azért nem bovli. Ki is néztem egy csupa pátos könnyű szandit, indultam volna be az üzletbe, hát kibe botlok..., Kláriba, hogy ennek a csajnak mindenütt ott kell lennie …,puszi-puszi olyan a semmibe cuppanós..., jaj....

A vad vágta


Mindenki tudta a baráti társaságban, hogy már régóta nincs barátnőm. Ennek rendszeres hangot is adtak, legtöbbször lányok társaságában, hátha valamelyik lánynak így rám vetődik a tekintete, és akár komolyabb kapcsolatba keveredik velem. Ilyen esetekben mindig nagyon kellemetlenül éreztem magam, azonban egy nap azzal a céllal indultam neki az éjszakának, hogy elkapok egy „szemrevaló menyecskét.” A ....
Szextörténet címkék

vastagsága | Úrnőd | józsi | barátok vagyunk | szuz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.