Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Nézd meg az anyját!

Derűs, meleg júliusi nap volt, Tamásnak éppen ideális a fotózásra. Tamás egy harmincas évei végén járó egyedülálló férfi, aki a munkájának élt, így nem jutott ideje nagyon másra. Délután egy kis faluban járva megpillantotta a Krisztina vendégházat és úgy gondolta a mai napon itt fog nyugovóra térni, s majd csak holnap indul tovább. A vendégházba lépve találkozott Krisztinával a ház tulajdonosával. Krisztina egy negyven év körüli, hosszú szőke hajjal, kissé molett ám csinos alakkal rendelkező hölgy. Tamásnak nagyon tetszett a ház asszonya, különösen a dekoltázsán akadt meg a szeme. Krisztina ezt észre is vette, ám nem zavarta hisz neki is nagyon bejött a fotós. Ezután Krisztina körbevezette vendégét, megmutatta neki mit merre talál, majd megkérdezte:
- Nincs kedved velem vacsorázni? Elkészítem a ház specialitását.
- Nagyon kedves vagy, elfogadom a meghívást - válaszolta Tamás.
- Akkor neki is látok, addig nézz körül, vagy amit akarsz.
Úgy is tett, kezében kapta fényképezőjét és kiment a kertbe pár képet készíteni. Ám mikor kilépett olyat látott, amire nem is számított. Egy gyönyörű fiatal lány napozott a kertben. Rögtön észrevette a lány is és bemutatkoztak egymásnak.
- Szia, Petra vagyok.
- Szia én pedig Tamás.
- Örvendek Petra.
- Te is itt szállsz meg? - kérdezte a férfi, aki továbbra is gyönyörködött a fiatal lány látványában.
- Ha úgy vesszük igen, de én itt lakom. Ugyanis miénk ez a vendégház. - Mosolygott a szimpatikus férfira.
- Értem, akkor te Krisztina lánya vagy.
- Így van.
- Na és te, mi járatban erre?
- Fotós vagyok és az ország minden tájáról készítek képeket. De szoktam portfóliókat is, ha gondolod rólad is készíthetek pár képet, nagyon csinos vagy.
- Köszönöm, kedves vagy. De akkor kapok magamra valami csini ruhát.
- Ahogy gondolod, bár szerintem, akinek ilyen teste van annak elég ez a bikini is.
Petrának tetszett, ha bókolnak neki, pláne hogy ha egy ilyen sármos pasi tette mindezt. Közben a vacsora is elkészült és Krisztina asztalhoz invitálta kedves vendégét. Finom illatok terjengtek az egész házban. Krisztina pedig kínálgatta vendégét.
- Bátran vegyél, amit szeretnél. Vannak finom boraink is, ha gondolod.
- Köszönöm, nagyon kedves vagy és a vacsora valami mennyei.
Majd egészen elmélyedtek a beszélgetésben. Krisztina végig próbált Tamás kedvében járni, de Tamásnak továbbra is Petra volt a gondolataiban. A vacsora végéhez érve Krisztina érdekes dolgot vetett fel vendégének.
- Tamás, ha gondolod nem muszáj egyedül aludnod.
- Ezt úgy érted, hogy töltsem veled az éjszakát?
- Igen. Pontosan úgy. - Mosolygott a férfira.
- Ó, ez igazán hízelgő, de én a vendéged vagyok, és nem szeretnék visszaélni a kedvességeddel.
Hirtelen nem jutott más az eszébe, hisz Petra járt a fejében.

- Értem- mondta a csalódott nő
- Köszönöm a csodás vacsorát, most már megyek, tusolok, és kipihenem magam, holnap hosszú napom lesz.
- Rendben. Menj.

Ahogy ment a fürdőszoba felé vízcsobogást hallott, ezért visszafordult mondván hogy foglalt. Ám eszébe jutott, hogy Krisztina még a konyhában van így ez csak is Petra lehet. Elindult újra a fürdőszoba felé, majd mint aki mit sem sejt bement. Petra hirtelen nagyon meglepődött ám egyáltalán nem zavarta a férfi jelenléte. A férfi viszont csak ámult a gyönyörű lány láttán. Petrának szép hosszú szőke haja csinos vékony alkata és kicsi feszes mellei voltak. Majd intett Tamásnak.
- Gyere, zuhanyozz velem.
Tamásnak se kellett kétszer mondani, megszabadult ruháitól és csatlakozott a lányhoz. Közel kerültek egymáshoz és csókolgatni, simogatni kezdték egymást. Petra mellbimbói csak úgy meredeztek, akárcsak Tamás férfiassága, amit később a lány kezelésbe is vett. Húzogatta, verte Tamásnak, aki egyre keményebb lett és eközben ujjazta a lány csupasz rózsaszín punciját. Kis idő múlva leálltak és Petra bepucsított Tamásnak. Nem is vesztegette idejét behatolt a fiatal lány nedves puncijába. A lány halk nyögésekkel jelezte, hogy élvezi Tamást, aki ezen felbátorodva erősebben és gyorsabban kezdett mozogni benne.
- Nagyon jó vagy Petra, isteni kis puncid van.
- Aaah. A te farkad sem mindennapi, úúú igeen.
Kis idő múlva mindketten hatalmasat élveztek, majd együtt aludni tértek.
Így Tamás mégsem töltötte egyedül az éjszakát.
Reggel mielőtt Tamás tovább állt volna, Petra búcsúzásként meglovagolta és azóta is örömmel emlékeznek vissza erre a napra.
Véletlen szex történet:


Niki és Karcsi - A feleség dugatása


Ebben a történetben azt mesélem el, mikor Károly feleséget Nikit, nagyon sokan baszták meg, Karcsi pedig végignézte.

Karcsi mosolygott amint figyelte ahogy felesége a biliárdasztal fölé hajolt. Nem csak azért mosolygott mert a lány sűrűn elhibázta a lökést hanem mert csodálatos belátás nyílt dekoltázsánál mikor a lány az asztal fölé hajolt. Az ő felesége volt már 5 éve mikor is 22 é....

Pornó az Adrián


Egy régi dédelgetett tervünket valóra váltva az idén nyáron Horvátországba mentünk nyaralni a feleségemmel, Anitával. A gyönyörű Dalmát tengerpart volt az úti célunk. Az egyik ismerősünk által sikerült olyan szálláshelyet foglalnunk, ami ígérete szerint közvetlenül a tengerparton van, egy igazán csendes, nyugodt környezetben. A leutazás egyébként egyáltalán nem volt fárasztó, mivel az út jó háromn....

Néger fasz volt a számban


Ezt szerettem volna már régóta, de eddig valahogy nem jött össze. Most igen! A hétvégén egy barátnőmmel elmentünk szórakozni, egy budapesti helyre. Mindegy hova, lényeg, hogy ott volt megbeszélve a randi pár ismivel. Persze azok rendesen elkéstek és elég nagy társasággal érkeztek. Nem nagyon sikerült közösen bulizni, mert a késők ismijei nem akartak befogadni minket, mi sem erőltettük, a közös ism....
Szextörténet címkék

coffe | őr | anyate | ĂĄllat | puncika |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.