A profi örömlány


Nos, az egész úgy körülbelül pár éve történt. Egyik barátom mesélte, amikor ellátogattam hozzá, hogy nagyon jó élménye volt egy olyan „lánnyal” és mondta, hogy a közhiedelemmel ellentétben, teljesen megéri elmenni egy olyan lányhoz, szerinte csak jobban lett önbizalma, az ő kifejezése szerint „megéreztem a punci illatát”. Ekkor voltam 17 éves, srác, még szűz, komoly kapcsolatom nemigen volt még, alig volt pár barátnőm, de a simizésen, az összebújáson, és a csókok/puszik-on kívül nemigen jutottam eddig semmire, azt hiszem eddig még mindig csak a rosszabb fajta lányokat fogtam ki magamnak… szóval épp ezért már én is bele szerettem volna harapni a gyönyör almájába.

Így a barátomnál tett látogatásom után kezdtem el gondolkodni, hogy.., „a kutyafáját már, én is akarok már végre” persze, tudom, hogy úgy hangzik mintha már tényleg végső elkeseredésemben tettem volna mindezt, de azt hiszem csak szimplán a kíváncsiság, és a nagy mértékű libidóm egyvelege keveredhetett.
Itt volt az iskola, ami hál’ Istennek, jókora ösztöndíjat is ad. Így telt el pár hónap, és arra jutottam, hogy az Interneten keresgélni fogok olyan lányokat, magamnak.
Barátom segített, hogy ő hol keresgélt, megmutatta az oldalt, és átadta a stafétabotot.
Így keresgéltem, kb. egy héten keresztül, noha, nem azért mert nem volt senki, csak tényleg, a tökéletest kerestem. Így akadtam rá, egy új hirdetésre az egyik nap, (nevezzük más néven) Réka, nagyon gyönyörű leányzó volt, (később kifejtem, hogy néz ki, de itt megfogott a tökéletessége) nagyjából (kis túlzással) korombeli volt, 20 éves.
Volt egy telefonszáma, de végiggondolva, inkább tartogattam ezt a kis ajándékot szülinapomra, mert az egy 3 nap múlva lett volna esedékes.
Így hát, vártam kb. egy hetet, (mert ugye, a szülinapi bulit ne hagyjam ki, aztán meg józanodhattam… És persze, bárki fejében megfordulna az, hogy a szülinapi bulin sikerült-e valakit felszednem, azt le kell hogy lombozzam, sajnos nem, ugyanis eléggé… introvertált személyiség vagyok, az alkoholtól is nagyon nehezen oldódom.)
Hál’ Istennek téli szünet volt, úgyhogy nem kellett sietnem sehová. Leültem a számítógép elé, megnéztem Réka telefonszámát, és felhívtam. Összeszorult a torkom, kezdtem izgulni dolgokon, hogy „Jaj, ez a lány letépi a fejemet, mi lesz most, stb.”
Csöngött, vagy egy fél percig, már kezdtem feladni, és érezni, hogy enged a láthatatlan kötél a torkomon, és megúsztam. (Persze én barom, jó hogy reggeli fél 8-kor hívom fel…)
De nem, ugyanis felvette a telefont, elakadt a szavam, beleszólt Réka hogy „Szia, ki az?” Az agyamig ez a 3 szó kb 10 másodperc alatt jutott el az agyamig, ugyanis úgy megbabonázott a hangja, hogy az valami eszméletlen... Én meg próbáltam nagy elszántan még a hívás előtt nyugtatni magam, hogy „áhh, ez csak egy prosti, mi lehet, mondom neki, „baszunk?” lefixáljuk nagyon gyorsan a dolgokat és jól leteszem, aztán meg kikefélem belőle még az Atya Úr Istent is”

Na szóval, kb. mint egy mókus és egy kisebb óvodás hang egyvelegével, belenyögtem a köszönésem, majd azt hogy mit is szeretnék. A lány hangja határozott volt nagyon, én meg csak a jól bevált „ühüm”-el fixáltam le a dolgokat, nagy erőt vettem magamon, kérdezgettem, hogy mit vállal, mit nem, mennyi is az ár. Megegyeztünk, (Megegyeztünk? Ha kevesebb árat mondok, tuti nem kapom meg amit akarok) és mondtam neki, hogy nála volna kedvem, ide ugyanis nem hozhattam, ide a lakásba, úgyhogy mondtam neki hogy én megyek inkább hozzá, Úgy körülbelül 30km-re lakott. Megbeszéltük hogy hova menjek, mennyi az ár, és mikor. Megbeszéltünk egy holnapi napot, délután, majd remegő hangommal el is köszöntem, majd letettem a telefont. Még azt sem vártam meg hogy elköszönjön…
Eztán, valahogy valamivel próbáltam lefoglalni magam, de nem ment, be voltam sózva magyarán, annyira izgultam. Az volt az egyik leghosszabb napom, alig tudtam aludni, persze jól álcáztam, hogy nincs semmi bajom, meg amúgy is azon a napon egész nap bujkáltam…
Aztán eljött a holnapi nap, kezdődött az egész elölről, szóval fülhallgatót tettem a fejemre, és benyomtam egy több órás válogatást, a kedvenc zenéimből, és felvettem a „Me Gusta” pózt.

Eztán úgy délután 2-kor észbekaptam, letusoltam alaposan. és elkezdtem öltözködni, de úgy öltözködtem, mint valami rab, aki úgy reszket mint a nyárfalevél.
Jól belőttem a séróm, befújtam magam mindenfajta pacsulival, azt hiszem elég intenzív szagot áraszthattam. És minden cuccommal el is indultam. Volt nálam minden szükséges, mintha egy hatalmas expedícióra mentem volna…
A buszon alig tudtam meglenni, vagy álltam, vagy ültem, de inkább javarészt álltam.
Azt hiszem, (bár ekkor ez volt a legkisebb dolog, amivel törődtem) eléggé megnézhettek az utasok, hogy mit vagyok annyira besózva…
Megérkeztünk, én meg mint valami Bibliai szent, az ég felé néztem, és lassú léptekkel lépkedtem le a buszról.

Megnéztem a kis térképemet a mobilomon, nem nagyon ismertem a várost. Egy körülbelül 10 percig tartó séta után, (egy átlagos embernek lett volna 5 perc is, de én nagyon lassan mentem a körülmények miatt.) odaértem a házhoz, kigomboltam a kis ingemet a mellkasomon, már szinte égett az izgalomtól. Csengettem, majd ajtót nyitott… Amikor megláttam, megállt bennem az ütő, el akartam rohanni, de nem mozdult a lábam…Hát én még ilyen csodát nem láttam… gyönyörű leányzó fogadott, teljesen tökéletes, alacsony leányzó, pont az ilyeneket szeretem, nem lehetett nagyobb 160cm-nél. Hosszú, hullámos szőkésbarna haja volt, ami nyaldosta a lapockáját. Kedves kis puha arcoskája volt, és nagyon szép kék szemei. Már lassan azon kezdtem töprengeni, hogy egy ilyen angyal hogy lehet egy „ilyen” lány?

Egy nagyon szép kissé átlátszó rózsaszínű hálóingben várt, kis csipkés mintájú volt, a fehérneműjét is láttam, fehér csipkés bugyiban meg egy ugyanolyan mintázatú melltartóban volt. Így elsőre ahogy felmértem, nagyon szép mellei voltam, pont amilyet én szeretek, amihez társult a tökéletes alakja, tündéri csípője volt, nagyon szimmetrikus egy nőhöz, pont ott kerekedik ahol kell. Egyébként szép nagy lakásban lakott, gondoltam elég sztereotipikusan, hogy tuti az apucijáé, aki nagy céges cápa, és csak pár hetente néz el ide… Erre végülis nem kaptam választ, de nem is érdekelt, inkább ez a csoda érdekelt előttem, aki mosolyogva néz mint aki még sosem látott volna ilyen embert… szóval, nem tudom hogy hogyan, de sikerült bemutatkoznom, próbáltam az úriember imázst felvenni, és egy puszit adtam a kézfejére. Nagyon finom puha bőre volt, legszívesebben, tudom kissé morbid megfogalmazás, de letéptem volna, és aludtam volna vele mint egy kisgyermek a mackójával…

Szóval, beléptem, kérdezte, hogy kérek-e valamit, mondtam neki, hogy egy pohár vizet kérek, semmi mást. Bár, már itt egész másra voltam szomjas… szóval leültem egy.. sezlonszerűségre, ami mellett volt egy dohányzóasztal… én meg elkezdtem gyúrni a kezemet, hogy „na most mi lesz?” Bejött, ő ivott valami… őszilé színe volt, lehet az is volt. Ittam félig a kis vizet, aztán letettem a poharat. Elkezdtem nagy bátorsággal kérdezgetni, hogy, hogy is lesz ez az egész, de ő csak felállt, és lehúzta a redőnyöket, úgy, hogy csak azon a kis hasáblyukakon áradjon be a fény. Bent nagyon halovány világítást kapcsolt be. Majd lassan odajött hozzám, megfogott, majd felhúzott magához. Köpni-nyelni nem tudtam, majd ő adott a számra egy kisebb puszit. „Nyugalom, majd megmutatom, hogy hogy is lesz, Cica!” –mondta.

Eztán, megfogta a tarkóm és a kezem, majd nagyon szenvedélyesen kezdett el csókolni, sokáig, nagyon finom volt, valamiféle cseresznyés ízt éreztem. A nyelvét át akarta dugni a számba, de összetalálkozott a fogammal. Nem értette hogy mi van, nézett nagy aranyos bociszemekkel, majd én nyeltem egy nagyot, és teljesen kinyitottam a szám, és én is visszacsókoltam, rendesen. Összefonódtak nyelveink, körbe-körbe táncot jártak.
Én nagy mohón elkezdtem szívogatni a nyelvét, erre ő is ezt csinálta velem, amikor már nem szívogattam. A Sezlonszerűség mellett egy pár méterre volt egy hatalmas franciaágy, de tényleg hatalmas, pornófilmekben láttam eddig csak olyat, amikor egy hatalmas orgiát csapnak a fiúk és lányok egymás közt.

Szóval, odavitt az ágyhoz, kézen fogva, majd leültetett. És pont az jött, amire már régóta vártam. Elkezdett vetkőzni, szépen lassan levette a hálóingjét, kb. úgy képzeljétek el, hogy a mellkasa az égnek állt, és hátulról dobja le a textilt, becsukott szemmel. Kicsivel közelebb odalépett hozzám, és kioldotta a melltartóját, és megláttam azokat a szép halmokat, amikért a kis tesztoszteron bomba tinisrácok az életüket adnák. Így visszagondolva, kissé bunkóság volt megkérdeznem az alábbit:
- Nagyon szépek a melleid Réka.., nos… ööö… igaziak?
- Igen, azok, sokan kérdezték már, nyugodtan megfoghatod…

Erre, nagyon lassan kezdtem el becserkészni a halmokat, szinte éreztem belőlük a hőséget. Erre megfogta a karom, és szinte hozzápréselte a melleihez. Én elkezdtem fogdosni, tényleg normális melle volt, bár kevés mellett fogtam még, de azt azért meg tudtam volna állapítani, ha nem valódi.
Kezdtem babrálni a mellbimbójával, ő mintha egy kicsit felszisszent volna, azt hittem fáj neki, de a kérdésemre azt válaszolta, hogy semmi baj nincsen, csak jó érzés neki.
Erre egy kicsit felbátorodva, közelebb húztam, és a számba vettem a bimbót, ami kicsit kezdett megkeményedni, úgy szívtam, mint egy éhes csecsemő, nyalogattam, szívogattam, már a tejet vártam belőle, annyira szívtam… mind a két mellét kezelésbe vettem, közben mindkét kezem a hátát kezdte el simogatni, körkörösen, majd lassacskán letévedtem a fenekéhez. Nagyon finom, puha popsija volt, annak, ahogy módja szerint kell, tökéletes volt.

Majd szinte kitépte a számból a melleit, majd valami kis lepedőszerűséget tett maga alá, megint görcsberándult a torkom, de most a gyomrom is vele. Tudtam, hogy most azt fogja csinálni az én farkammal, amit én az ő mellével. Először még állt, majd megfogta a kezem, felállított, és mélyen a szemembe nézett. Elkezdtünk újra csókolózni, és elkezdte simogatni a farkam nadrágon keresztül. Érezte, hogy keményedem, így letérdelt a kis lepedőjére, és elkezdte kicsatolni az övemet, majd szépen lassan kioldotta a nadrágomat, majd lehúzta a sliccet, hogy lehúzhassa. Amire az volt a reakcióm, hogy nagyon elkezdtem kapkodni a levegőt, és elkezdett remegni a lábam.
- Mi a baj? –kérdezte.
- Semmi, csak még nem csináltak nekem ilyet soha, és kicsit pánikba estem.
Elmosolyodott, majd megsimogatta az arcom, mondta, hogy ne aggódjak.
De én tényleg nem bírtam, úgyhogy kiléptem a nadrágomból, és leültem az ágyra.

Volt még rajtam egy kis boxer, amin kis gombolós slicce volt. Laza volt maga a boxer, nagyon.
Odahajolt hozzám, látta, hogy szinte már szétdurran a farkam ettől, hogy egyáltalán egy lány itt térdepel előtte és kényeztetni akarja. Szépen lassan kinyújtotta a nyelvét, és megnyalta a farkam végét. Nagyon jó érzés volt, még így gatyán keresztül is, mi lesz, ha szabadon lesz a farkam?
Majd nem cicózva, lehúzta rólam a boxert, és szépen lassan kézbe vette a farkamat. Apró kis kezecskéjével szépen lassan lehúzta a bőrt róla, és fel alá húzogatta egy párszor. Most jött el az idő, hogy bekapja, éreztem rajta.
Így is tett, látta rajtam hogy szinte megőrülök a szájáért. Teljesen hátrahúzta a bőrt, és nagyon lassan, először a nyelvét ráhelyezte a makkomra, majd becsúsztatta a szájába a makkomat.

Felsóhajtottam, és a fejemet úgy csaptam hátra, mint aki elájult. Hihetetlen érzés volt, hogy azok a finom dús ajkak ott játszanak rajtam, ilyen finoman. Réka, eközben lassacskán mélyebbre vette a farkamat, de még mindig inkább a makkom körül játszadozott. Balszerencsémre nagyon jól csinálta, én meg már 2 napja hogy nem maszturbáltam. Így, kissé szégyelve, de szóltam neki hogy „MOST, Most!”. Nagy meglepődésemre, nemhogy abba hagyta volna vagy valami, hogy még várjunk kicsit vele, de rászorította az ajkait a makkomra, és a nyelvével izgatta körbe-körbe, közben a finom apró kezecskéjével, verte a farkam. Nekem sem kellett több, éreztem, hogy jön a vulkán, felhajlottam, és éreztem, hogy itt a vég. Elkezdtem nyögni, olyan hangokat adtam ki, amiket eddig még nem adtam ki soha. élveztem, remegtem nagyon, hangosan nyögdécseltem, eközben Réka száját még mindig magamon éreztem, mint egy bilincs, aminek szorításából egy cseppet sem engedett, hallottam a nyeléseit, ahogy nyeli lefelé a magomat, kortyolgatva, úgy éreztem hogy sokat lövelltem ki, eddig mindig csak kicsiket élveztem, pár lövelléssel, de most más volt, kifacsart rendesen ez a kis édes. Visszahuppantam az ágyra és lecsuktam a szemem, közben kapkodtam a levegőt. Egy pár percig ott pihegtem az ágyon. Majd kinyitottam a szemem, Réka eközben ott törölgette a szája szélét, közben ránéztem, és valami megmagyarázhatatlan dolog csillogott a szemében, mint valamifajta ősi tűz amit az igazi tűzzel együtt találtak fel őseink.
Nem tudtam sokat mondani, nem tért vissza az erőm még, csak ennyit mondtam neki:

- Köszönöm Réka – hebegtem, habogtam.
- Nagyon szívesen, na és most, Cica? Mit szeretnél?
- Hát… szeretnélek kinyalni, ha nem baj…

Erre felállt, én még egy kicsit megráztam a fejem, ébresztésképpen. Erre levette azt a kis finom bugyiját, majd kicsit elkezdte simogatni magát. És egy vad „Gyere, nyald ki a puncim” mondással oda jött mellém az ágyra, hanyattfeküdt, nekem meg elállt a szavam, mert egy gyönyörű rózsaszín puncust vettem észre, borotválva. Odabújtam hozzá, és elkezdtünk csókolózni, csókolgattam a nyakát, a fülébe itt-ott óvatosan beleharaptam, majd elkezdtem csókolgatni a kulcscsontját, és szépen lassan megálltam egy kicsit a melleinél, körözgettem, majd letévedtem a finom, puha kis hasához. A köldökét is elkezdtem nyalogatni, belefolyattam egy kis nyálat, majd szétkentem a hasán. Eztán, apró puszikkal borítottam be a hasa alatti részt, majd egy apró puszit leheltem a vénuszdombjára. Kicsit megremegett, majd eztán még jobban húzva az eszét, a punciját megkerülve kezdtem el csókolgatni, és nyalogatni a combját, majd a lábát.

Aztán visszatértem, odatettem az arcom a puncijához, és éreztem szó szerint belőle a hőt. Annira forró volt mint egy kemence, és mágnesként hívogatott, hogy „nyalj ki nyugodtan” mintha telepatikusan beszélt volna hozzám. Nem bírtam ki, aprót belepusziltam a kisajkai közé, pont a kis nyílásába, majd egy kicsit bele is nyaltam. Furcsa íze volt, nem volt fanyar, inkább olyan édeskés. Az ujjamat odaemeltem a szájához, mondtam neki, hogy nyálazd be, erre ő bekapta, és a nyelvét járatta az ujjamon. Visszatértem a puncijához, elkezdtem nyalogatni a csiklóját, majd egy ujjamat beleillesztettem a puncijába, egyiket a kis popsilyukába. És így kezdtem el ujjazni, közben eszeveszettül nyalogattam a csiklóját, mint valami éhes kismacska a tejet, lefetyeltem a punciját.
Erre ő elkezdett sóhajtozni, kissé dobálta magát. Majd kihúztam a fenekéből az ujjam, és a punciját kezdtem el ujjazni, már két ujjammal. Gyorsan csináltam direkt, ő néha egyet-egyet nyögdécselt, és megfogta a fejem, és tolt magába. Eztán helyet cseréltem, kezdtem nyalogatni a nyílását, és a környékét, az ujjaimmal a finom csiklóját izgattam.
Majd egyet gondoltam, és abbahagytam a dolgot, mire ő felnézett kérdően, erre kidugtam a nyelvemet, és ilyen kis eper formájút alkottam belőle, amivel célba vettem a nyílását, és dugtam vele, a nyelvemmel. Szó szerint!
Közben egyik kezem a szép fenekére tért rá, markolásztam, a másikkal pedig izgattam.
Kezdett hangosabban nyögdécselni, mire az engem még jobban lázba hozott. Éreztem rajta, hogy hamarosan elélvez, szóval cseréltem megint.
A számat rászorítottam a csiklójára, szopogattam, és a számon belül játszottam vele a nyelvemmel.
Közben az ujjaimmal ujjaztam, már szinte gondtalanul mozogtam benne.
Egyre többször, és hangosabbakat kezdett el nyögni, és többször sóhajtozni, úgyhogy én is felgyorsítottam.

Kezdtem érezni az összehúzódásait, úgyhogy ahogy csak bírtam, olyan gyorsan csináltam. Az én kis prédám puncija volt akkor, senkié.
A vége előtt mondott valamit, de alig kivehetően, azt hiszem azt mondta, hogy ne hagyjam abba, de alig értettem, mert elfojtotta a nyögés hangja.
Ott abban a pillanatban akkorát élvezett, hogy úgy dobálta magát, mint a partra vetett hal, a kis popsiját többször is az égbe tolta, alig bírtam rajta maradni a számmal. Az ujjaimon is éreztem, hogy szorítja a puncija, nem is bírtam volna azt hiszem kihúzni. 1-2 percig ezt csináltam, majd kezdtem lassítani. Ő meg sem szólalt, csak zihált és sóhajtozott. Kicsit megtöröltem a számat, majd odabújtam mellé, majd mikor visszatért a mennyekből kérdezősködött.

- H... Hol tanultad te ezt? – kérdezte még erőtlenül.
- Nagyon sok filmet láttam, hogy, hogy kell nyalni, csak eddig még nem volt senki, akin kipróbálhatnám.
- Eszméletlen vagy, eddig még nem nyalt ki így senki sem. –közben megpuszilta az arcom.
- Köszi… - mondtam, és elkezdtünk mosolyogni.

Eztán, egy kicsit megtépett állapotban, de felcsászkálódott, azt mondta, ezt vissza kell, hogy adja. Már sokkal jobban bele voltam lendülve, és nem szeppentem meg. Elővettem a kotonomat, amit hoztam magammal, és kérdeztem tőle hogy fel tudja-e rakni a szájával. Nézett egy kicsit, szerintem még sosem kértek tőle ilyet, vagy csak ritkán, nem tudom. Széthúzta a kotont, és a száját is kinyitotta. És mint egy nagy zoknit, ráhúzta a szájával a farkamra a kotont.
Erre ráült a térdemre, és megkérdezte, hogy kész vagyok-e. Udvariasan bólintottam egy nagyot, majd egy kicsit bekapta a farkam, és kicsit játszadozott vele. Majd, a két lábát, a oldalam mellé tette, és szépen lassan ráült a farkamra, extázisba estem, nagyon jó érzés volt, még így kotonon keresztül is. Bár, az volt a jó, hogy direkt extra vékonyt vettem.
Rékácskám felnyögött, nem tudtam mire vélni, hogy most vagy direkt csinálta, hogy felhúzzon mégjobban, vagy tényleg élvezi, mert úgy gondolom, hogy még 20 éves kora ellenére csaknem baszták rongyosra a kis punciját.
Szóval, elkezdett mozogni rajtam, én egy kicsit feleszmélem, és megfogtam a szép formás fenekét, majd azt mondtam neki, hogy „gyere, csókolj kincsem!” Rámhajolt, csókolóztunk, közben harmonikusan mozogtunk mindketten, de a java részét neki kellett, én alig tudtam mozogni. Szerettem volna egy kicsit mozogni, szóval nem akartam amúgy, mert nagyon élveztem, csak akartam más pozíciót is. Ígyhát a nagyszerű kutyapózban kezdtünk el szeretkezni, az is egy külön élmény volt, ahogy ott pucsít nekem és hátranéz a válla fölött, megbolondított a látvány. Letérdeltem, és beillesztettem a farkam a puncijába, mindketten felsóhajtottunk, és elkezdtünk mozogni. Megint harmonikusan mozogtunk, megfogtam a kis csípőjét és úgy mozogtam benne, nagyon jól éreztem magam, nagyon jó volt. Szinte mindvégig csukva volt a szemem. Egy jó 20 percig mozogtunk így, majd elfáradva egy kicsit, de jött a misszionárius póz. Akkor már tudtam, hogy ebben a pózban megyek el.

Elkezdtünk mozogni, (legalábbis én, ő csak piciket mozgott) csókolgattam az arcát, a száját, a mellét, egyszóval mindenét, amit csak elértem. Az egyik kezemet a hátára tettem, a másikat a tarkójára. „Így most nagyon jó…” –mondtam, és folytattam a dolgomat, eleinte lassacskán mozogtam majd egy idő után begyorsítottam, mondta, hogy szóljak hogy mikor megyek.
Bólintottam, közben aprókat nyögdécselt, amiből én sem maradhattam ki. Kisebbeket-nagyobbakat nyögtem. „Most megyek Réka, most megyek!” És erre ő valami hihetetlen módon összeszorította a hüvelyfalát és kifacsart minden kis cseppet a farkamból a puncijával. Én meg élvezés közben összeszorítottam szinte mindenem, kapkodtam a levegőt, nyögtem aprókat.

Eztán még, mint egy sószsák ráhuppantam, és pihegtem. 1-2 perc múlva keltegetett puszikkal, mintha tényleg a barátnőm volna, olyan aranyos odaadással, gondoskodással.
Én meg mint akit most csapott meg a 220, úgy néztem rá, és kicsúsztam a puncijából.

Levettem a kotont magamról, érte nyúlt, és kinyomta belőle az összes folyadékot, ami benne volt, majd nyelt egy nagyot.
Odafeküdtem mellé, és egy kicsit összebújtam vele. Majd amikor összeszedtem magam, gondoltam egyet, mert gondoltam nem élvezett el most, vagy csak jól színlelte nem tudom…
Szóval mondtam neki, hogy így búcsúzóul még ki nyalom, aztán jöjjön ő aztán megyek.
Így is történt, hasonlóképp nyaltam ki, mint ezelőtt, de ő a szopást másképp csinálta, legalábbis a végét. Most felállított, és térden állva szopott, aztán meg a nyelvére verte a farkam nedűjét, legalábbis ami még maradt belőle, mert már alig volt patronom, annyira kifacsart már kétszer is.
Élvezés közben majdnem elestem, mert nagyon remegtem, de ő megmarkolta a fenekem, és nem engedett. Majd ami még maradt, kiszívta a farkamból, és tövig benyelte, két kezével meg a fenekembe kapaszkodott.
Lehuppantam az ágyra, összeszedtem magam, majd elkezdtem öltözködni.
Megint csókolóztunk, aztán elengedtem.
- Nagyon köszönöm neked ezeket az élményeket, Réka, nagyon hálás vagyok!
- Szívesen, örülök, hogy én avathattalak fel.
Erre elmosolyodtunk, majd amiben megegyeztünk kifizettem, és búcsúzóul még egy puszit adtam neki, majd elmentem.
Úton a buszmegálló felé elgondolkodtam az eseményeken, és örökre jó emlékként könyveltem el magamban…
Amikor hazaértem, lezuhanyoztam, átöltöztem, és mint egy nagy zsák, beestem az ágyba.
Persze a jövőben máskor is igénybe vettem Réka szolgáltatását, de eztán beláttam, hogy érzelmekre is szükségem van, kell egy állandó társ. Mellesleg, a barátomnak igaza volt, introvertált személyiségemből szépen lassan introvertált lett.
Azóta lett barátnőm is, akit nagyon-nagyon szeretek, és azt hiszem örökké szeretni is fogom.


Szextörténet ajánló:


A szexi kollegina


A történetem kb. 10-évvel ezelőtt kezdődőt. Új munkahelyre kerültem, a kollektíva fele-fele arányban oszlott meg a nemek arányában. A hölgy dolgozok őrömmel, fogadták az új kollégát.

Megindult a magánéletem feltérképezése. Mivel ekkor még független voltam hamar akadtak érdeklődők, de mivel a hölgyek mind férjezetek voltak jobbnak, láttam a házinyúlra nem, lövünk elvet alkalmazni. D....

A feleségem nem szeret, ezért egy S/M klubba ment


Az esti programhoz Heather testhezálló gumi miniszoknyát vett fel, három hüvelyk magas tűsarkú cipőt és egy fél pólót, melynek elején csillogó ezüst betűkkel ez állt: Istennő. Úgy tervezte, elmegyünk Manhattan egyik S&M klubjába, a neve Paddles.
Nem mintha ez lett volna első kiruccanásom New York csaknem alvilági BDSM színterén, mégis kissé viszolyogtam az egész ötlettől. Olyan érzés, minth....

Zsuzsa a perverz munkatársnő


– Tegnap istenit szexeltünk! – mondta Zsuzsa.
Zsuzsa a kolléganőm volt. Egy szupermarket pékáru részlegében dolgoztunk. Mindig én voltam az első. Körülbelül fél órával előtte érkeztem, mivel az én feladatom volt a sütők és egyéb berendezések beindítása.
Ő volt az ideális nőm. Valamivel alacsonyabb nálam, hosszú (festett) szőke haja, zöld szeme, nagyon szép arca és lenyűgöző teste vol....

Keményen megbasztam az asszisztensem, Juditot


Asszisztensem, Judit istentelenül fel tudta cseszni magát semmiségeken. Igazából nagyon is ráért az a hülye kimutatás, ami miatt még benntartottam a munkaidő legvégéig, meg egy kicsit annál is tovább, de valami elképesztő élvezetet találtam abban, hogy karótnyelt egyenességével, dühtől kipirult arccal verte a klaviatúrát. Ma egyszerű szoknyát és fehér blúzt viselt, valami borzalmas piros kendővel ....

A családi pókerparti


Sziasztok, a nevem Lili, ez az esett 2 éve történt, amire nem vagyok büszke rá, de jó volt. 18 vagyok. Mikor tavaszi szünet volt néhány barátnőmmel (hívjuk a barátnőmet Csillának) fogattunk, hogy az egyet kérhet a győztes valamit, hogyha veszít a pókerben.

Na, én voltam a vesztes. Mikor vége volt a tavaszi szünetnek akkor kérte a kérést. - Szia, az lenne a kérésem, hogy suli után g....

Faszt kaptam a bevásárláson


Az üzletben láttam meg. Valami kaját akartam venni meg kutyaeledelt. Szóval a megszokott, dögunalmas bevásárlás volt, amitől az ember háztartása teljes. Eszembe sem jutott ruhát venni.
Nem hát… csak hát kellett már valami új (mondtam magamban), minthogy fogytam egy csomót. Tornáztam, egészségesen étkeztem, úgyhogy kiérdemeltem az új holmit.
És ugyan mi lehetne jobb, mint új szabadidő....







Szextörténet címkék

szokna | apro pènisz | csikizett | a korház | nyögéseket |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.