Majdnem rokonok


Feleségem unokatestvére egykorú a párommal. Amikor megismertem õket még tinik voltak, de a feleségem sokkal fejlettebb volt az unokatestvérénél. Idõközben Annából is gyönyörû lány lett .
A családi történetek szerint nagyon jó futó volt és küzdõsportot is ûzött egy darabig. Ez meg is látszott az alakján. Nem magas, 162 cm körüli lehet, de arányos a teste. Gyönyörû, feszes combja és hihetetlenül jó feneke van. A mellei pedig varázslatosak. Nincs szüksége melltartóra, mert anélkül is feszesen állnak. A méretük is az arányos testhez illik, teltek, kerekek. Sokszor gyönyörködtem az unokahugiban, néhányszor gondolatban megszabadítottam õt a ruháitól, sõt ennél tovább is mentem...De csak gondolatban. Mígnem eljött a nap, hogy álmaim valóra váltak...

Tavaly nyáron Anna üzleti úton volt néhány hozzánk közel esõ városban, és beesteledett, mire végzett. Mivel õ az ország egyik végében lakik, mi meg a másikban, így hazafelé beugrott hozzánk, hogy ott töltse az éjszakát, mert nem volt kedve órákat vezetni a sötétben, és hajnalra érni haza. Szívesen fogadtuk, hiszen ritkán járt nálunk. Feleségem vacsorát készített, amit jóízûen elfogyasztottunk. Közben már nagyokat ásítozott mindkét lány, mert fárasztó napjuk volt. Ráadásul a nejemnek éppen aznap jött meg, és ilyenkor érthetõen sokkal fáradékonyabb.
Én elõzõ nap kaptam ajándékba jóféle szilvapálinkát, melyet mikor felbontottam, mindketten méltányolták és fogyasztottak is belõle tisztességgel. Mindkettõjüknek fejébe szállt az erõs ital, csak a hatása volt más. Feleségemre az említett okok miatt álmosítólag hatott, míg Anna beszédes és felszabadult lett tõle.

Már elég késõre járt, és a párom feladta, de nem akarta, hogy miatta mi is elvonuljunk. Mondta, hogy beszélgessünk nyugodtan, de ne haragudjunk, õ nem bírja tovább. Lezuhanyozott és elment aludni. Közben Annával a múlt eseményeirõl beszélgettünk, arról hogyan is ismerkedtünk meg mi hárman. Éjfél is elmúlt már, amikor hirtelen felém fordult, a szemembe nézett gyönyörû ártatlan zöld szemeivel és azt mondta:
- Tudod én tini korom óta vágyom rád, de soha nem akartalak elvenni az unokatestvéremtõl, hiszen vele kezdtél el járni, majd vele is házasodtál össze. Biztos voltam benne, hogy az alkohol beszél belõle, de a fent elmondottak alapján gondolhatjátok, hogy a szívem elkezdett zakatolni. Töltöttem neki a pálinkából, majd azt mondtam:
- Anna. El sem hiszed mennyire örülök, hogy ezt mondod. Én is sokszor álmodoztam rólad, de sosem tudtam, hogy errõl te miként vélekedsz, így nem is mertem kezdeményezni, nehogy családi botrány keveredjen belõle. Elmosolyodott, majd egy hajtásra kiitta a pálinkát.
- Hamarosan összeházasodunk a barátommal - mondta. - Szeretném, ha elõtte egyszer együtt lennénk, te meg én.

- Kész, bevégeztetett - gondoltam magamban. Tudtam, hogy mi fog következni. Meg sem próbáltam ellenállni, hiszen annyiszor ábrándoztam Annáról. Nem akartam végiggondolni, hogy amit most tenni fogunk, az nem túl erkölcsös dolog, sõt. Az agyam leszállt az ágyékomba, és az este további döntései már ott születtek.
- Tegyük rendbe elõtte magunkat - mondtam. Természetesen én is bementem vele a fürdõbe és végignéztem, ahogy zuhanyozott, majd szárazra törölte magát. Már zuhanyozás közben elkezdett játszani velem. A mozdulataival, jelentõségteljes pillantásaival. Én is gyorsan rendbe szedtem magam. Persze õ is ott maradt velem. Amikor törülköztem és a szerszámomról itattam fel a vizet, odajött és se szó, se beszéd bekapta és elkezdte cumizni. A lábam megremegett, majdnem összeestem.

Pár perc után meredezõ szerszámmal annyit tudtam kinyögni, hogy nézzük meg a feleségemet, elég mélyen alszik-e. Elég mélyen aludt. Becsuktuk a szobája ajtaját, hogy idõben meghalljuk, ha véletlen felébredne és kinyitná az ajtót. A vendégszoba a lakás másik végében volt. Kimentem a konyhába, mert innom kellett egy pohár vizet, úgy kiszáradt a szám. Ahogy beléptem a szobába, Anna már az ágyon feküdt, egy vékony lepedõt terítve magára. Megadta a módját. Sokkal kívánatosabb volt így, mintha csak szimplán meztelenül hanyatt dobta volna magát az ágyon. A szolid esti lámpafényben kirajzolódott tökéletes alakja a lepedõ alatt. Sõt a mellbimbói majd' átszúrták a vékony anyagot. Odaléptem az ágyhoz, és hosszú csókot nyomtam az ajkára. Olyan izgató volt a helyzet, hogy a szerszámom szinte azon nyomban életre kelt. Miután hosszú percekig szenvedélyesen csókoltuk egymást, lehúzódtam az ágy végéhez, és felhajtottam óvatosan a lepedõt. Tökéletes ívû lábai ott voltak az orrom elõtt. Talpa, ujjai, bokája, vádlija és feljebb a homályba veszõ combjai, és ami köztük rejlett, vágyaim tárgya, a kívánt puncija.

Finoman elkezdtem puszilgatni a kisujjától kezdve a bokáját, végig a vádliját, a combjai belsejét, míg végül ott volt elõttem Anna tiszta, de mégis jellegzetes illatot árasztó puncija. Elõször csak nagyot szívtam ebbõl az illatból, majd kileheltem a forró levegõt a tüdõmbõl, egyenesen a lába közé. Felsóhajtott és kicsit megemelte a csípõjét, jelezve, hogy már nagyon kívánja, hogy kezdjem el a dolgomat. Persze eszem ágában sem volt elkapkodni a dolgot, tudatosan húztam az idõt, hiszen már az enyém volt õ, csak rajtam múlott, hogy mennyi idõ alatt akarom a magamévá tenni. Belefúrtam arcom a jó illatú szõrtömegbe, de úgy, hogy a puncijához nem értem hozzá. Körbenyalogattam a combjai tövét, de a nagyajkait elkerültem. Próbálta volna belenyomni nedvesedõ punciját a számba, de figyeltem és nem sikerült neki. Azután megkegyelmeztem neki. Forró, nyálas nyelvemmel mélyen belenyaltam Anna kelyhébe. Valami hihetetlenül mélyrõl feltörõ hálás sóhaj volt a válasz. Ezután nem volt megállás. Hol lágyabban, hol erõsebben nyaltam,faltam a gyönyörök nyílását. Megdolgoztam a csiklóját is. Közel lehetett már az orgazmusa, mert amint hozzáértem a csiklójához a nyelvemmel, megremegtek a felhúzott, széttárt lábai.

Felraktam a két talpát a vállaimra, hogy még jobban elnyíljon és még mélyebben tudjam nyalni. Éreztem, hogy megduzzadt mindene, miközben a fenekétõl a csikójáig végigszántott a nyelvem.
- Kérlek, gyere fel, mert én mindjárt elmegyek - nyögte alig hallhatóan. Nem válaszoltam, hiszen elterveztem, hogy minden elképzelhetõ módon kielégítem az éjszaka során. Ezen az egy gyenge kérésen kívül nem is tudott mit mondani, hiszen robbant az orgazmusa. Dobálta a csípõjét, odanyomta a punciját a számhoz, én pedig amilyen mélyen tudtam, ki és be toltam a nyelvem a hüvelyébe. Halkan valami érdekes, szinte földöntúli hangot adott a hosszú, erõteljes orgazmusa alatt. Végül leejtette a csípõjét és elhallgatott. Megtöröltem a nyáltól és az õ gyönyörének nedveitõl nedves számat és felmentem az arcához és csókolgatni kezdtem.
- Olyan szemét vaaagy...- mondta évõdve, még az orgazmusa gyönyörével átitatott mosollyal.
- Nyugi, hosszú még az este. Van pár mód, hogy örömet szerezzünk egymásnak - válaszoltam.
- Van is - jött a felelet és most õ kezdett el lefelé vándorolni, végigcsókolva a hasamat, míg végül kikötött a szerszámomnál.

Óvatosan a szájába vette és hozzáértõ mozdulatokkal elkezdte nyalni-falni, fejni. Mélyrõl feltörõ gyönyörérzéssel válaszolt a testem. Megszûnt az idõ és minden. Akkor ocsúdtam fel, amikor Anna megszólalt: - Gyere, térdelj fel.
Nem tudtam, mit akar, csak azt, hogy nagyon ért a gyönyörszerzéshez. Hátam mögé jött, hozzám simult, éreztem a melleit a hátamhoz nyomódni. Elõre nyúlt a jobb kezével és három ujja közé vette a makkomnál a bõrt és elkezdett "maszturbálni". Mivel a hátam mögött volt, olyan lett az összhatás, mintha én csináltam volna, mintha az õ keze az enyém lenne. Nagyon izgalmas és érdekes volt. De nem így akartam elmenni. Pár perc után gyengéden megfogtam a kezét és magam elé tessékeltem, majd hanyatt fektettem. Kezelésbe vettem azt a részét, amihez eddig nem nyúltam, csodálatos melleit. Csókoltam, puszilgattam, gyengéden nyalogattam a bimbóit, a bimbó udvart, a teljes mellét, sõt a két melle közötti részt. Mikor már csupa nyál volt az egész melle, fogtam egy párnát, a feje alá tettem és feltérdeltem a mellkasához, a farkamat pedig a mellei közé tettem. Nem kellett mondanom semmit, két kezével összenyomta meredezõ férfiasságom körül a melleit, és én elkezdtem elõre-hátra mozogni a mellei között.

A látvány fokozta a kéjt, ahogy mindenféle nedves, cuppogós hangot adva siklottam oda és vissza a két gyönyörû cici között. - Szólj, ha jön- súgta.
Néhány perc múlva éreztem a mélybõl feltörõ, megállíthatatlan inger fokozódását az ágyékomban.
- Jön -szóltam, halkan. Kivárt még néhány másodpercig, majd hirtelen fogta a dorongomat és beleirányította a szájába. Most ezt a nedves, puha, ám határozottan szorító nyílást készültem végérvényesen a magamévá tenni. Nem kellett hozzá sok és kitörtem, mint egy gejzír. Görcsbe rándultam és telepumpáltam a száját. Anna csak nyelte, nyelte a magomat, egészen az utolsó cseppig. Amikor az utolsó csepp is kiürült belõlem, kihátráltam a szájából, lefeküdtem mellé és megcsókoltam. - Köszönöm - mondtam.
- Egy-egy, jött a pajkos válasz egy cinkos kacsintással kísérve. Néhány percnyi simogatás, cirógatás után kisomfordáltunk a konyhába és ittunk egy-egy nagy pohár vizet, mert nagyon kitikkadtunk. Elvégre nyár volt, forró éjszaka, még forróbb vágyakkal. Átöleltem és magamhoz szorítottam a lámpafényben. - Menj be, mindjárt jövök én is -szóltam.

Utána indultam, lekapcsoltam a villanyt. Anna már bent várt, de most nem volt betakarva. Nem játszotta már az ártatlant, hanem felhúzott lábakkal jelezte: ideje folytatni. Mellé feküdtem és elkezdtünk hevesen csókolózni. Közben alaposan kezelésbe vettem a melleit is, illetve lent a punciját. Elõször csak óvatosan, lassan dugtam be a középsõ ujjam a lyukába, de amint elég nedves lett kihúztam és elkezdtem masszírozni a csiklóját.

Elégedett nyögdécselést kaptam válaszként. Mikor már bõven termelte az áldott nyílás a nedveit, a lábai közé térdeltem és bevezettem a szerszámomat. Nem szeretett csöndben lenni, de annyira azért észnél volt, hogy ne hangoskodjon, mert lebukhatunk. Azok a kis nyögések és sóhajok, amiket kiadott magából, nagyon felizgattak. Pozíciót váltottunk, négykézláb állt, én mögéje, és jó néhány percig dugtam így hátulról is, miközben a szoba falán levõ tükörben láttam, hogy minden lökésre édes, édes kis harangozással válaszoltak a mellei. Végül megszólalt:
- Nagyon jó így, de én csak egyféle pozícióban tudok elmenni. Ha az öledbe ülök és te szopod a melleimet. A barátom szinte beprogramozott, hogy így menjek el, de nem baj, mert mindig hatalmasat tudok így élvezni. (Érdekes - gondoltam - a feleségem is így tud eljutni a csúcsra, de nem szóltam semmit.)
- Rendben -válaszoltam.

Lementünk a földre, hátamat megtámasztottam a heverõ oldalánál, õ elém állt, letérdelt és bevezette a farkamat a puncijába. Elkezdett rajtam mozogni elõször lassan, majd egyre gyorsuló ütemben. Én elõször a bal, majd a jobb mellét vettem kezelésbe a nyelvemmel és a számmal, hol finoman, hol erõsen gyötörve gyönyörû melleit. Végül, mivel elég nagyok voltak a cickók azt csináltam, amit a feleségemmel is szoktam: két oldalról finoman összenyomtam a melleit, hogy a két bimbóudvar összeérjen, és egyszerre kaptam be mindkét rózsaszín kis udvart a hozzájuk tartozó bimbókkal. Valószínû így még nem csinálhatta a barátja, mert egy hörgésszerû kéjes nyögés szakadt fel belõle és néhány mozdulat után kirobbant az eszelõs méretû orgazmusa. Azon csodálkoztam, hogy nem kapott görcsöt. Hosszú másodpercekig szorított, majd ernyedt el a hüvelye ritmikusan.

Végül az összes erõ kiszállt belõle és a vállamra hajtotta a fejét és csak lihegett, lihegett, mintha a maratoni táv végén ért volna célba.
- Köszönöm- suttogta a fülembe - ez fantasztikus volt. Nagyon ritkán tudok ekkorát élvezni. Ez csodálatos volt. De most megint te vezetsz kettõ-egyre. Hogyan szeretnéd? Csitítgattam, hogy jól van, maradjon csak nyugodtan, nem rohanunk sehova. Felmentünk az ágyra és simogattam gyönyörû izmos hátát, fenekét, lábait. Szerintem nem maradt felület, amit ne pusziltam, csókoltam volna végig. Azután megállapodtam a popsijánál. Már csak azt puszilgattam, illetve kezdtem el kicsit nedvesebben csókolni. Hason feküdt, így minden gond nélkül hozzáfértem a fenekéhez. Óvatosan elkezdtem nyalogatni a fenekét, de még nem nyaltam be a két félgömb közé. Vártam a reakciót, hiszen nagyon kevés lány tûri el, hogy errõl is magukévá tegye valaki, még kevesebben vannak, akik élvezik is. Óvatosan belenyaltam a fenekébe, a kis lyuknál egy pillanatra megállva. Hallottam, hogy elakadt a lélegzete, majd halkan azt mondta:
- Sosem csináltam még így, de folytasd. Ugye nem fog fájni?
- Nem- válaszoltam. Nagyon fogok vigyázni és csak egy nagyon picit lesz kellemetlen az elején.

Nem szólt semmit. Szerintem elhatározta, ha törik, ha szakad ki fog szolgálni. Most már bátran elkezdtem dolgozni a fenekénél. Csupa nyál lett a popsija, de a teste elárulta magát. Lent újra elkezdett nedvezni a pinusa. Gondolom, felizgatta az extrém élmény. Finoman bevezettem elõször a kisujjamat, majd következett a középsõ majd a hüvelykujjam. A kezét is maga alá tettem, és mutattam, hogy ha van kedve, akkor próbáljon örömet szerezni magának, miközben nekem is örömet szerez a fenekével. Én közben benyálaztam a kezem, illetve a nyálas kezemmel a farkam és odatettem a makkomat a feneke nyílásához. Nagyon lassan és óvatosan vezettem be, centirõl centire. Amikor a makkom becuppant a záróizmai mögé, megálltam, nehogy véletlen éles fájdalmat okozzak, mert nem akartam egyedül elmenni, szerettem volna, ha ez az új élmény õt is magával ragadja. Masszírozta is erõsen a punciját, ujjazta magát és legnagyobb elégedettségemre picit felemelte a fenekét, jelezve, hogy várja, hogy én is folytassam.

Nem kellett kétszer mondani. Lassan tövig toltam magam a fenekébe, majd a makkomig visszahúztam és újra vissza. Elkezdtem egyre gyorsabb ütemben pumpálni, úgy jártam benne oda és vissza, mint egy dugattyú a hengerben. Valami elementáris mélységbõl és hasonló erõvel tört fel belõlem az ondó. Összerándultam és csak pumpáltam teli drága Annám fenekét. Õ is megérezte a gyönyörömet és szerintem érzelmileg ennyi kellett neki, hogy neki is meglegyen az aznap hajnali harmadik orgazmusa. Lerogytam mellé, de szólni már egyikünk sem bírt. Ki voltunk facsarva, mint két fél citrom. Mivel elõször a szájába élveztem és másodjára a fenekébe, minden "steril" maradt, csak a lepedõ volt gyûrött, de ez nem volt feltûnõ. Azért még simogattam néhány percig, majd megpusziltam az arcát és átmentem a helyemre.

Aznap mindenki sokáig aludt. A feleségem a piros napja és a tegnapi pálinka miatt, mi pedig... Azután lassan észhez tértünk mindhárman. Ettünk valami könnyût, majd lekísértük Annát a kocsihoz. Szemben állt velünk, feleségem a jobbomon. Elköszönt egymástól a két lány, majd Anna az én arcomra is nyomott egy puszit. Amikor a bal oldalra kaptam a másodikat odasúgta:
- Megint én jövök eggyel...
- Örülök, hogy ízlett a pálinka Anna. Majd szerzek még és valahogy eljut hozzátok - válaszoltam mosolyogva. Beszállt, indított és elment. Nem is gondoltam, hogy egy év múlva megadja a tartozását, mégpedig igen pikáns körülmények között. De az már egy másik történet...


Szextörténet ajánló:


Szex az erdőben egy ismeretlennel


Amikor eljön a tavasz, és először süt ki a nap, mikor a hosszú sötét, szürke téli napok után újra úgy érzi az ember, hogy jó lenne ismét napfürdőzni, megmelengetni a test minden porcikáját, én is azonnal cselekszem. Elsőként a felesleges szőrzettől kell megszabadulni, amely számomra kellemetlenül göndörödik a hasam alatt. Miután ez megtörtént és a péniszem teljesen csupasz, össze kell szedni pár d....

Képet küldtem a farkamról, a nagynénémnek.


Természetesen teljesen véletlenül. Éppen vad sex chatelésben voltam egy lánnyal, amikor is Viberen képet akartam küldeni az éppen kőkemény farkamról. Viszont a nagy kapkodásban, a képet véletlenül a Szilvi nagynénémnek küldtem. Rögtön próbáltam menteni a menthetőt és törölni, mielőtt megnézné, de nem tudtam. Illetve magamnál tudtam törölni, de nem tudtam, hogy ez nála még látszódik-e vagy sem, így....

Megcsaltam a nejem


Egy pletykás feleségnek is van előnyös oldala.

Egy nyugodt éjszakás műszaknak néztem elébe a munkahelyemen. Hajnali fél 3 körül azonban valaki csenget. A takarítónő általában éjfél előtt végez a laborral, így kulcsrazárva szoktam tartani az ajtót. Ha valaki be akar jönni – van csengő az ajtó mellett.

Meglepetésemre azonban nem egy kolléga, vagy a műszakvezető, vagy eg....

Szilveszter, avagy nemcsak a pezsgő spriccelt


Andi barátnőm - s párja – szervezett szilveszteri bulit. Nem volt ugyan éppen barátnőm akivel elmehettem volna, de több ismerősöm és ismeretlen meg volt híva, így én is beadtam a derekam – mint később kiderült nagyon nem bántam meg. A házibuli egyik haverom nagynénjénél volt. Na, - gondoltam – egy öreglánynál szolid, csöndes lötyögés baráti csevegés. Délután négyre mentünk, mert segíteni kellett N....

Megtörtént eset


Állandó rohanás, munka és rohanás... alig marad idő a szórakozásra, egyebekre. A korombeliek érthetik mire gondolok. 40-40 éves házaspár vagyunk. Nejem Tilda, én Alex vagyok. Van egy 18 éves nagy lányunk, Ő Lilla. Mi mind ketten melózunk, lányunk még sulizik. Nejem olyan kis latinos alkatú nőcske, kora ellenére elég szemrevaló. Én eresztettem egy kis pocakot, de a lányom azt mondja - apa te még mi....

Két nap baszás egy férjes asszonnyal


A történet úgy kezdõdik, hogy kaptam egy levelet az oldalon keresztül, amiben csak egy mondat állt,
de az igen sejtelmesre, és felhívóra sikerült. Azonnal reagáltam rá, megadtam a mail címem a válaszlevélben,
majd egy közösségi oldalon folytattuk a beszélgetést pár napig. Ezalatt a pár nap alatt sikeresen egymásra
hangolódtunk, érezni lehetett a kölcsönös szimpátiát, vonzalmat....
Szextörténet címkék

dagadó | lucskos | pisimet | Életem értelme | van-e rajtam bugyi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.