A csizmaszolga


Pár hónapja történt meg az alábbi eset. Kb. kéthetente meglátogatjuk barátnőm, Anna egyedülálló anyukáját Évát, aki egy jól karbantarott 40-es NŐ! Épp beköszöntött az ősz, meleg napokat a hideg szeles idő váltotta. Éva örömmel üdvözölt minket és mivel a lánya nagy cipőrajongó egy kis beszélgetés után örömmel újságolta, hogy vásárolt egy piros csizmát! Kezében hozta be a szobába és mutatta nagy büszkén nekünk! Gyönyörű piros, magas sarkú csizma volt, szó szerint belepirultam a látványába! Rögtön jövendőbeli anyósom lábait kezdtem nézni, próbáltam a csizmával összepárosítani! Egy pillanatra észre is vettem, hogy látja, amint a lábait bámulom! Elkaptam a szemem lábairól és Annát figyeltem, aki nem vett észre semmit, természetesen ő, csak a csizmát nézegette! Ekkor megcsörrent a kedvesem telefonja, barátnője hívta, aki külföldön dolgozott, de amúgy a szomszéd lépcsőházban lakott. Mivel most érkezett haza és látta Anna autóját, remélte, hogy tudnak pár szót váltani! Kedvesem félbeszakítva a csizma csodálását örömmel vette a lehetőséget és leugrott a lépcsőház elé beszélgetni a rég nem látott szomszéddal! Kettesben maradtunk Évával, aki kacér mosollyal az arcán kiment a szobából! Levert a víz, amiért a szexis lábaira gondoltam az előbb. Az ablak nyitva volt, hallottam ahogy a barátnőm nagyokat nevetgél a lépcsőház előtt. Éva ekkor toppant be a szobába, háttal nekem hangosan köhhentett egyet, hátranéztem és mit látok, felvette a csizmát a lábaira! Az összkép brutális volt: a szexis csizma lábain, felette csak egy miniszoknya és egy lezser blúz, méllyen kigombolva!

- Gondoltam felveszem Neked, mondta, majd mellém lépett.

Láttam, hogy a csizma alatt harisnya volt lábain, ami az ablakhoz lépve megcsillant a fényben. Ez az, ami engem taccsra tesz, éreztem is a nadrágomban egy kis mozgást.

- Tetszem, tetszik a lábam a csizmában? - kérdezte

- iiigen, mondtam halkan és félszegen, mert szinte remegtem a helyzettől.

-Akkor simogasd meg, mondta és a kezem a combjához húzta.

Na ez volt az, amit eddig maximum az álmaimban éltem át. Selymes, finom, csúszó, sikamlós volt a harisnya tapintása. Vállaimra tette kezeit és lenyomott térdelő helyzetbe.

- Nee! - mondtam

- De igen - felete

- Mi lesz ha...?

- Hallod te is. Még beszélgetnek odalent, majd ha búcsúzkodnak befejezzük mi is - mondta

Ekkor mint egy futó, aki a startpisztoly dörrenését várja, megnyugodtam és elkezdtem puszilni combjait, simogatni a csizmában feszülő vádliját. Gondolatok száguldoztam a fejemben (mi lesz ha Anna feljön és észrevesz?), de a vágyam, ami már a meredező férfiasságom formájában testett öltött elnyomta az agódást és ösztönzött Éva lábainak szeretgetésére. Fúrtam az arcomat a combjai közé, éreztem a harisnya sercegését a szakállam által, és éreztem kelyhének illatát! Majd szétrobbantam a helyzet adta izgalomtól, nem is tudtam hirtelen mi történik! Ekkor felhúzott maga elé, megpuszilt a számon és vadul simogatta a nadrágomban feszülő péniszemet. Halk hangokat is kiadott, szinte nyögdécselt, ami hihetetlen módon izgatott engem. Szinte tépte a gombokat a farmeromról, benyúlt az alsónadrágomba és megéreztem kezének meleg érintését! Szinte forrt a tenyere, vadul húzogatta a bőrt a makkomon, miközben a nyakamat puszilgatta. Legugolt elém és a szájába vett. Szopott mint akinek ettől függ az élete, a vákum, melyet a szájával okozott azt hittem beszippantja egész testemet! Meleg kezével a golyóimmal játszott, középső ujját az ánuszomhoz nyomta. Alig kellett pár másodperc és már élveztem is! Mohón nyelte az utódokat, én meg azt hittem ott fogok azonnal elájulni! Anna ekkor búcsúzott el a barátnőjétől és már rohant is fel hozzánk az első emeletre! Éva a szájját törölgette, én a nadrágomat gomboltam össze rekord sebességgel.

- Nyugi bezártam az ajtót - mondta Éva, majd a kopogással egy időben kiitta a gyümölcslevet a pohárból és mosolyogva elindult ajtót nyitni.

Anna örömmel újságolta mi volt a megbeszélés tárgya. Mi ketten Évával csak hallgattuk őt, nagyokat bólogatva, amikor Anna kérdőn rámnézett és ezt kérdezte:

- Miért vagy így kiizzadva?


Szextörténet ajánló:


Asszonyok és komák


Asszonyok és komák

Még fiatal házasok voltunk amikor az egyik alkalommal rájöttem,hogy a feleségem félrekefél. Ezért,hogy legyen lehetõsége és elõttem is keféljen bárkivel a gyönyörûségemre is elmentünk a Balatonra egy camping nyaralásra. Béreltünk egy faházat ahová letehettük a cuccunkat és elmentünk bikinit venni. Szerencsére a campingbe is találtunk ilyet és amikor felpróbálta a fe....

Lyukas volt a fal a nõi budin


Lyukas volt a fal a nõi budin

Mikor kb egy hónapja kint voltunk németbe és már készültünk hazafelé beültünk a vonatba és ekkor mondta a feleségem neki nagyon kell a budira mennie.Megkérdeztem a kalauzt mikor indul a vonat, miért kérdezi. Mondtam neki a feleségem a budira akar menni. Ne a váróterembe menjen hanem itt is van ez közeli és sokkal tisztább. Igaz lyuk van az oldalán, de úja....

Meztelen szaunázás


Szerintem mindenkinél elmondható, hogy létezik olyan, hogy bakancslista. Vannak, akiknél van olyan, amiről mindenki tud és van olyan, amit megtart magának, tehát egy titkos bakancslista, ami általában nem véletlenül titkos.Az én titkos bakancslistámon nagyon kevés dolog van, de ennek első helyén egy elég abszurd dolog állt. Teszem hozzá, menyasszonyom van és nagyon....

Kedvesem egyedül a csúcsra jut


Őszintén szólva kissé gondban vagyok, oly sok élményem van ami számomra izgató és feledhetetlen. Ezek közül kiragadva a legutolsót megpróbálom leírni, s így megosztani veletek – önökkel, ez él bennem jelenleg a legjobban.

Kicsit bosszankodva későn estem be az ágyba, mert a gépem megint szarakodni látszott, mindenképpen szerettem volna mindent lementeni róla, mielőtt teljesen leáll, ....

Élvezetek a szertárban


Imádom a feleségem úgy, ahogy van szertelenségével, exhibicionizmusávl, gátlásaival és naivságával együtt. De amióta csak ismerem, azóta szeretnék rájönni a titokra: mi volt először;ő születet ilyen magamutogatósnak, vagy a nevelése tette azzá.

Most jó negyvenes, de bugyit kislány kora óta nem hordott és most sem hord. Ha észreveszi, hogy ezt észrevették, akkor rendszerint azon nyom....

Szex az iskolában


Az eset középiskolában történt, amikor technikusként tanultam. 19 éves voltam, és volt a suliban egy végzős, 18 éves csajszi, aki nagyon tetszett már régóta. Vékony, magas lány volt, hosszú barna hajjal, formás kerek mellekkel és fenékkel, és ennek tetejében irtó szép szemekkel. A nézésében volt valami, ami nagyon megfogott: dögös, szexi nézés, de neki a nézése alapból ilyen volt, nem az a kurvás,....
Szextörténet címkék

küldtem | haverom csaja | fa ág | alázá | istálló |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.