A csizmaszolga


Pár hónapja történt meg az alábbi eset. Kb. kéthetente meglátogatjuk barátnőm, Anna egyedülálló anyukáját Évát, aki egy jól karbantarott 40-es NŐ! Épp beköszöntött az ősz, meleg napokat a hideg szeles idő váltotta. Éva örömmel üdvözölt minket és mivel a lánya nagy cipőrajongó egy kis beszélgetés után örömmel újságolta, hogy vásárolt egy piros csizmát! Kezében hozta be a szobába és mutatta nagy büszkén nekünk! Gyönyörű piros, magas sarkú csizma volt, szó szerint belepirultam a látványába! Rögtön jövendőbeli anyósom lábait kezdtem nézni, próbáltam a csizmával összepárosítani! Egy pillanatra észre is vettem, hogy látja, amint a lábait bámulom! Elkaptam a szemem lábairól és Annát figyeltem, aki nem vett észre semmit, természetesen ő, csak a csizmát nézegette! Ekkor megcsörrent a kedvesem telefonja, barátnője hívta, aki külföldön dolgozott, de amúgy a szomszéd lépcsőházban lakott. Mivel most érkezett haza és látta Anna autóját, remélte, hogy tudnak pár szót váltani! Kedvesem félbeszakítva a csizma csodálását örömmel vette a lehetőséget és leugrott a lépcsőház elé beszélgetni a rég nem látott szomszéddal! Kettesben maradtunk Évával, aki kacér mosollyal az arcán kiment a szobából! Levert a víz, amiért a szexis lábaira gondoltam az előbb. Az ablak nyitva volt, hallottam ahogy a barátnőm nagyokat nevetgél a lépcsőház előtt. Éva ekkor toppant be a szobába, háttal nekem hangosan köhhentett egyet, hátranéztem és mit látok, felvette a csizmát a lábaira! Az összkép brutális volt: a szexis csizma lábain, felette csak egy miniszoknya és egy lezser blúz, méllyen kigombolva!

- Gondoltam felveszem Neked, mondta, majd mellém lépett.

Láttam, hogy a csizma alatt harisnya volt lábain, ami az ablakhoz lépve megcsillant a fényben. Ez az, ami engem taccsra tesz, éreztem is a nadrágomban egy kis mozgást.

- Tetszem, tetszik a lábam a csizmában? - kérdezte

- iiigen, mondtam halkan és félszegen, mert szinte remegtem a helyzettől.

-Akkor simogasd meg, mondta és a kezem a combjához húzta.

Na ez volt az, amit eddig maximum az álmaimban éltem át. Selymes, finom, csúszó, sikamlós volt a harisnya tapintása. Vállaimra tette kezeit és lenyomott térdelő helyzetbe.

- Nee! - mondtam

- De igen - felete

- Mi lesz ha...?

- Hallod te is. Még beszélgetnek odalent, majd ha búcsúzkodnak befejezzük mi is - mondta

Ekkor mint egy futó, aki a startpisztoly dörrenését várja, megnyugodtam és elkezdtem puszilni combjait, simogatni a csizmában feszülő vádliját. Gondolatok száguldoztam a fejemben (mi lesz ha Anna feljön és észrevesz?), de a vágyam, ami már a meredező férfiasságom formájában testett öltött elnyomta az agódást és ösztönzött Éva lábainak szeretgetésére. Fúrtam az arcomat a combjai közé, éreztem a harisnya sercegését a szakállam által, és éreztem kelyhének illatát! Majd szétrobbantam a helyzet adta izgalomtól, nem is tudtam hirtelen mi történik! Ekkor felhúzott maga elé, megpuszilt a számon és vadul simogatta a nadrágomban feszülő péniszemet. Halk hangokat is kiadott, szinte nyögdécselt, ami hihetetlen módon izgatott engem. Szinte tépte a gombokat a farmeromról, benyúlt az alsónadrágomba és megéreztem kezének meleg érintését! Szinte forrt a tenyere, vadul húzogatta a bőrt a makkomon, miközben a nyakamat puszilgatta. Legugolt elém és a szájába vett. Szopott mint akinek ettől függ az élete, a vákum, melyet a szájával okozott azt hittem beszippantja egész testemet! Meleg kezével a golyóimmal játszott, középső ujját az ánuszomhoz nyomta. Alig kellett pár másodperc és már élveztem is! Mohón nyelte az utódokat, én meg azt hittem ott fogok azonnal elájulni! Anna ekkor búcsúzott el a barátnőjétől és már rohant is fel hozzánk az első emeletre! Éva a szájját törölgette, én a nadrágomat gomboltam össze rekord sebességgel.

- Nyugi bezártam az ajtót - mondta Éva, majd a kopogással egy időben kiitta a gyümölcslevet a pohárból és mosolyogva elindult ajtót nyitni.

Anna örömmel újságolta mi volt a megbeszélés tárgya. Mi ketten Évával csak hallgattuk őt, nagyokat bólogatva, amikor Anna kérdőn rámnézett és ezt kérdezte:

- Miért vagy így kiizzadva?


Szextörténet ajánló:


Mocskos nyári nap


A zánkai parthoz közel, egy nádasban napoztunk kettesben Andival egy horgászstégen.
Még csak 16 éves volt én is csak két évvel idősebb nála.
Én alig bírtam ezt a hőséget, de Ő kitartóan napozott. Nem tudta “elviselni”, hogy barnább vagyok nála. Persze erre a szülei cinkosan mindig azt felelték, hogy nem idén nyáron barnultam. Mondjuk, aki úszómesterként naphosszat aszalódik a napon, ....

A vörös nővér 2. rész


A kórházban töltött napjaim kezdtek egy kicsit hosszúra nyúlni. Fizikailag teljesen jól éreztem már magam, csak azt sajnáltam, hogy azóta sem láttam azt a forróvérű kis vöröst. Pedig akárhányszor rágondoltam állt mint a cövek és kipróbáltam volna egy-két dolgot még vele.
Eljött az utolsó éjszakám is a kórházban. Már vártam a másnapot nagyon, hogy végre elmehessek. Holdtölte volt, bevilágíto....

Egy pornókarrier kezdete


Adél hátradőlt a székében, miközben átnézte az önéletrajzot. A nagyvállalat igazgatója volt, de minden munkája közül a gyakornoki jelentkezések jóváhagyása volt a kedvenc feladata.


-Lenyűgöző önéletrajz. Az külön tetszik, hogy a szabadidődben időnként közösségi jótékonysági munkát is végzel. - mondta.


Az íróasztal túloldalán Linda, egy aranyos külsejű....

A nagymellű sógornőm


A sógornőm, Andi, felhívott, hogy menjek át hozzá. A férje egész nap nem volt otthon, és meg akart beszélni velem valamit. Már nagyon vártam ezt a hívást az elmúlt néhány hétben, mondtam is Neki, hogy 15 perc múlva ott leszek. Nem is olyan régen Al, a testvérem elmondta, hogy már egy éve egy másik nővel kefél, és kész rá, hogy elhagyja érte Andi-et, csak a megfelelő időpontot keresi. Nagyon megdöb....

Öreg picsa, nem vén picsa


Akkor talán kezdjük ott , hogy megházasodtam . De szerencse a szerencsétlenségben , hogy igen kedves, szép lányt sikerült választanom. Formás alakja , szép mellei és gömbölyű feneke van egyszóval pont az esetem. Az esküvő után hozzájuk költöztünk mivel ő és az anyja egy hatalmas házban éltek ketten. Az apja már régen meghalt. Az új anyósomról azért érdemes annyit megjegyezni, hogy bár felette járt....

Niki három faszt akart, meg is kapta


Megbeszéltük, hogy ő leül az ágyra és meztelenül vár engem.
Beléptem a szobába. Piros csipke bugyi és melltartó volt rajtam. Lassan elindultam felé, miközben végigsimítottam a testemen. Elé ereszkedtem, végigsimítottam a combjain, majd rögtön a tárgyra tértem. Megragadtam a tövénél álló farkát, egy csókot nyomtam rá, közben pedig kéjesen felnéztem rá. Nyelvemmel megérintettem a makkját, maj....Szextörténet címkék

színház | hátsó | boszi | kályha | tapogatás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.