Kerti mulatság Anikóval


Egy kerti mulatságon találkoztunk Anikóval. Átlagos magasságú, hosszabb, barna hajú, csinos arcú lány volt. Olyan töltött galamb. Formás test, gömbölyded mellek, domborodó poci, hívogatóan ringó kerekded fenék. Egy könnyű nyári ruha volt rajta, mely aló formás, hamvas vádlija villant ki. Talán semmi más alatta? Ezt nem lehetett eldönteni, bár izgató volt a kérdés. Tisztában volt az értékeivel és ezt büszkén ki is hangsúlyozta. És el is érte a célját. A férfiak forgatták utána fejüket, párjaik pedig cafkának járó pillantásokat lövelltek felé.
A házigazda mutatott be minket egymásnak.
Az est további részében Anikóval beszélgethettem, így kicsit megismerhettem, és sokkal jobban megtetszett. Egyszerű volt egész lényében. Természetes mimikájával, gesztusaival öntudatlanul is csábító volt. Én meg bele estem a csapdába. Teljesen az ujja köré csavart. Olyan voltam, mint egy szerelmes kamasz.
Viszonylag korán szétröppent a társaság, így mi is indultunk.
Mikor megérkeztünk a lakásához, megkérdezte, volna-e kedvem meginni Vele valamit. Nem mondhattam nemet.
Egy bérházban lakott. Nem túl rég költözött oda, több dolga még be volt dobozolva.
Megkínált egy üdítővel és mintegy mellékesen megkért, hogy masszírozzam meg a vállát, mert úgy érzi, becsípődött valami. Nem volt más választásom, engedelmeskednem kellett Neki :-)
Persze utaltam arra, hogy az lenne a legjobb, ha izmai teljes ellazítása miatt valahova le tudna feküdni. És jó lenne valami testápoló is, ami segítené a masszírozást. A fürdőben találtam egy testápoló olajat. Jobb nem is lehetett volna.
Mire visszaértem egy kanapén feküdt, ruhájának vállpántjából kibújva, hogy szabaddá tegye vállát. Gyönyörű volt világos, hamvas bőre.
Kevés olajat öntöttem kezembe, hogy kicsit megmelegedjen, majd óvatosan vállaira csöpögtettem. Először óvatosan szétkentem, hogy mindenhol jól csússzon, majd határozottan kezdtem átgyúrni izmait. Jó volt hozzáérni bőréhez. Ahogy néztem, elkalandoztam, ezért kicsit lágyabbak lettek a mozdulataim. Felém fordult és rám szólt, hogy erősebben is csinálhatnám. Mikor visszafeküdt, és újra elhelyezkedett, véletlenül hozzám ért, meredezni kezdő férfiasságomhoz. Úgy éreztem, mintha kicsit megakadt volna a keze, de aztán rendesen visszafeküdt. Már vagy öt perce masszíroztam a vállát, amikor megkérdezte, hogy lenne-e kedvem a lábait is átgyúrni. Habozás nélkül igent mondtam.
Feljebb húzta ruháját, úgy, hogy fenekét még épp eltakarja a lenge anyag.
A tappancsaival kezdtem. Bőven tettem rá olajat, majd határozott, de még is finom mozdulatokkal kezdtem a talpát, majd a lábujjait masszírozni, néha csak simogatni. Teste visszajelzéseiből, csípőjének mozgásából látszott, hogy tetszik Neki, nem hagyja hidegen a dolog. Olyan édes, formás talpa volt, piciny, enni való lábujjakkal. Alig tudtam, megállni, hogy ne csókolgassam meg. Amikor kész voltam velük, a lába következett. Csinos vádlija és kellően vastag combja volt. Próbáltam nem feltűnően, de a lehető legtöbb olajjal támogatni tevékenységem. A vádlikkal kezdtem. Azokkal a formás cseppekkel. Tovább haladva combjai következhettek. Ahogy fel-le haladtam lábain, folyamatosan egyre pimaszabbul feljebb és feljebb csúsztak kezeim combján. Ekkor már hangot is adott tetszésének, majd egy felfele haladásomkor kicsit lejjebb csusszant, úgy, hogy nem kerülhettem el, hogy hozzá ne érjek véletlenül a bugyiján keresztül a puncijához. Éreztem, hogy az anyag már teljesen átnedvesedett. Felém fordult, felült és elkezdte lehámozni rólam ruhadarabjaimat. Mikor végzett, én következhettem. Egyszerűen csak felfelé le kellett húznom Róla a ruháját. Előtűntek hatalmas formás mellei. Nem viselt melltartót. Miután a bugyija is lekerült, megkértem, hogy feküdjön vissza, mert még nem végeztem a kényeztetéssel.
Úgy meztelenül, ráültem lábaira, majd a hátán folytattam a masszírozást. Izmos, de még is kellően párnázott volt. Igyekeztem az oldalára is juttatni olajat és remegéséből ítélve, alig tudott ellenállni simogatásomnak. Amikor gerince vonalán haladtam feneke felé, csípőjét erőteljesen megemelte, még jobban kihangsúlyozva hatalmas, formás cipóit. Igyekeztem egyre lejjebb szétkenni az olajat, de fenekére újabb adagot csepegtettem. Mindkettőnk nagy élvezetére gyúrtam, dagasztottam őrjítő mozgású farát. Körkörös mozdulataimmal hol összébb nyomtam őket, hol szétfeszítettem, hogy elővillanjon vágata, rózsája és az ekkor már csöpögősen lucskos puncija.
Közben én is fel-le mozogtam lábán, meg-megböködve szerszámommal fenekét, kelyhét és ajkaiból kiszabadulni vágyó csiklóját. A lábáról és fenekéről „összegyűjtött” olaj miatt, már én is, lában, farkam csúszós volt, ezért nem meglepő, hogy egy véletlenül jobban, keményebben eltalált lökésemkor akadály nélkül csusszantam puncijába. Hangos nyögéssel hálálta meg „ügyetlenségem”.
Leírhatatlan volt forró, nedves hüvelyében csúszkálni. Egy-egy mozdulatomkor teljesen kijöttem belőle, majd gyorsan vissza. Egy ilyen kijövetel után, kicsit magasabbra, inkább előre, mint mélyebbre nyomtam csípőm, mire fenekét szántottam végig. Hangos sóhajjal nyugtázta tettem. Bár szerettem volna ezt a csiki-csuki játékot órák hosszat űzni, úgy éreztem, ha így folytatódik minden, menthetetlenül elélvezek, ezért hátrébb csusszantam, széthúztam lábait és nyelvemmel kezdtem izgatni. Mindig végigfut rajtam a hideg a gyönyörtől, ha érezhetem egy asszony illatát, forró, savanykás nedvének ízét.
Amikor nyelvemmel hozzá értem az olajtól kívül, az élvezettől belül csúszós puncijához, hatalmas vehemenciával nyomult hozzám. Próbáltam nagyon finoman nyalogatni, de mozgása ezzel ellentétes vágyat tükrözött. A korábbi visszajelzésén felbuzdulva nyelvemmel nem álltam meg hüvelyénél, gátjánál, hanem tovább haladtam fenekének vágatában, majd elidőztem rózsáján körözve. Iszonyatos táncba kezdett csípőjével, s közben saját kezével izgatta duzzadt csiklóját.
Mivel éreztem, hogy számára közeledik a vég, kértem, hogy forduljon a hátára, hogy én izgathassam csiklóját a nyelvemmel. Lábait felhúzva tolta felém punciját. Miközben nyelvemmel csiklóját izgattam, ujjaimmal hüvelyének bejáratán köröztem. Az egyre gyorsuló nyelvmozgásomat egyre mélyebb és több ujjmozgás kísérte. A hüvelye falán határozottan kitapintható G pontját izgattam pár ujjammal, miközben kisujjammal fenekének rózsáján köröztem.
Az egyre hevesebb mozgást önkívületi remegés hullám, hangos sikolyok, majd puncijából feltörő spriccelés koronázott meg, mely teljesen betemette arcom, mellkasom. Elalélt hangon kérte, ne érjek többet hozzá, de a remegés még talán egy-két percig is folytatódott és halk sírás kísérte.
E közben a rajtam lévő nyálkás kéj nedvet használtam farkamra síkosítónak. Amikor megnyugodott, fölé hajoltam és határozott mozdulattal belé hatoltam.
Lábait vállamra tette, csípőjét kicsit megemelte és így segítette a lehető legmélyebb behatolást. Hasán őrjítő hurkácskáiban gyönyörködhettem. Hatalmas ringó melleibe túrtam arcom, szerettem volna beléjük fulladni. Egyre keményedő bimbóit nyelvemmel próbáltam terelgetni, melyet elcsukló sóhajokkal kísért.
A nem múló orgazmus közeli állapota még izgatóbbá tette Anikót.
Ekkor megkértem, hogy cseréljünk helyet, szeretném, ha rám ülne. Mivel nem akartam kijönni belőle, átkaroltam, és kértem, hogy segítsen hátrabillennünk.
Egy nem épp légiesre sikerült mozdulattal, megoldottuk a mutatványt. Jó volt, hogy Ő irányított. Úgy tekergett, mozgott rajtam, ahogy Neki tetszett. Egyszer nagyon mélyen voltam benne, másszor meg épp, hogy nem csúsztam ki lucskos hüvelyéből.
Csodálatos volt érezni magamon ezt a hatalmas, kívánatos testet. Kértem, hogy teljesen engedje el magát, nehezedjen rám.
Az őrületbe kergetett aláomló melleinek harangozásával. Próbáltam nyelvem hegyével izgatni bimbóit, majd teljesen közéjük fúrni arcom. Amikor hátrahajolt, gömbölyű pociján nyugtattam kezeim, majd csípőjénél fogva próbáltam minél jobban magamra húzni.
Mivel már én is alig bírtam visszafogni magam, szerszámom ferdeségét kihasználandó, pózváltás következett. Újra én kerültem felülre, a megfelelő oldalra fordítottam és úgy próbáltam minél mélyebben belé hatolni. Lábaimmal „átkaroltam”, hozzá dörgölőztem csiklójához és követtem fenekének vonalát. Mozgásán éreztem, hogy pont a megfelelő helyen izgatom és hamarosan el is érte újból a végső remegés hullám, melynek tetőpontján újra éreztem, hogy puncija forró nedűt lövellt farkamra. Ekkor már én sem tudtam figyelni semmire és Őt követve elélveztem.


Szextörténet ajánló:


A világ körül


A világ körül

Amikor átértem a határon gondoltam nem utazok egyedül így arra gobdoltam hogy megint felszedek egy kurvát nem volt nehéz dolgom mert nem mesze láttamis egyet de amikor közeleb értem láttam hogy nem is egy hanem több gondoltam most meég jobb lesz igy amikor megáltam elõvettem a fordítót de nem volt rá szügségem mert tudtak magyarúl így aztán megkértem õket hogy mind a ket....

A teljes megalázás


Egy internetes hirdetésben bukkantam rájuk az extrém rovatban. Egy olyan férfit kerestek aki benne lenne egy játékban ami egy férfi megaláztatásáról szól. Előny ha a pasi bi beállítottságú. Válaszoltam nekik és hamarosan jött is a válasz. Kérték a telefonszámomat és azt ígérték visszahívnak. Megadtam a számomat és talán két óra múlva csörgött a telefonom egy titkos számról hívtak. Azt mondta a nő ....

Csajos titkok


Másnap délben ébredtünk, egymás mellett, ölelve, szorítva a másikat. Belenézve abba a gyönyörű szempárba újra éreztem ágyékomban a bizsergést.

Szokatlan érzések, gondolatok kavarogtak bennem. Itt van egy hús-vér nő, aki a barátom lett nagyon rövid idő alatt, akit megszerettem, és akivel végig szerelmeskedtem az egész éjszakát. Ráadásul élveztem minden egyes pillanatát mind testben, ....

A főnök lánya,és felesége


Halasztok egy évet az egyetemen. -mondtam a szüleimnek
-Miért tennéd? -kérdezte sápadtan anyám
- Pihenni szeretnék,kicsit lélegezni.- mondtam nekik
- Szó se lehet róla !! -mondta apám elég mérgesen.
-Értsd meg apu, kell nekem egy év szünet,tavaly nem kellett volna rögtön az egyetemen kezdeni,de most azt érzem kell a pihenő.
-Rendben,de akkor dolgozni fogsz. -adta....

Lilla már hatvan éve is szeretkezett velünk 2


Folytatás.
Tehát Béci lebuktatott, és így Lilla férfivá tette őt. Béci azonban a többieknek is elmesélte, hogy megdugta a barátnőmet. Kérdőre vonták, aminek az lett a vége, hogy megígértem beszélek Lillával. Nem volt a lány szégyenlős, és akkor már kilenc srác, pasi volt benne, de bevallom, nekem az tetszett volna, ha Kocsárd, Józsi, Béci, Bálint és a legjobb barátom, Bandi is eljön a randi....

A csajos hétvége 2.


Az előző történet végén azt ígértem hogy Zsófi sztorijával folytatom a csajos hétvége eseményeinek mesélést. Dramaturgiai okokból változtattam, remélem nem fogtok csalódni ebben az epizódban (sem). Többen kérdeztétek hogy mennyi igaz ezekből sztorikból. Nos ebben a történetben van egy fiktív szál amit csak a ti szórakoztatására szőttem bele a sztoriba. Szerintem ki fogjátok találni melyik ez.
Szextörténet címkék

feleségeink kurvák | felültem a lóra | gyertya | tapogatás | niki játszik |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.