A perverz fotózás


Pár éve már,hogy egy fényképész mellett dolgozom.Mivel,állítólag már sok mindent megtanultam,így sokszor a főnököm helyett megyek fotózni.Így vólt ez a minap is,mikor is sok munkájára hivatkozva,engem küldött,hogy egy családi házról készítsek egy pár fotót,ami majd a leendő vevő érdeklődését felkelti.Tudtam,hogy ez csak egy”kifogás”,a nőjéhez megy. Ő dolga.
Gyönyörű ,napsütéses idő volt, a ház,ahova mennem kellett, külső látszatra is pazar volt,nem az én pénztárcámhoz”való”!Látszott,hogy a tulajnak,van mit a tejbe aprítani.

Többszöri csengetésemre sem jött ki senki,mivel az ajtó nyitva vólt,többszöri kopogás után,bementem.
A teraszon,egy teljesen meztelen,nagyon szép nő aludt a nyugágyban,látszólag,pár hónapos terhes lehetett,ennek megitélésében nagy ismeretem nem vólt.Jó sokáig néztem ezt a gyönyörű testet,elképzeltem,mi mindent tudnék csinálni vele.Arra gondóltam,milyen jó lehet a férjének ilyen klassz nő mellett,szerintem a sexben is első osztályú lehet.
Még így ábrándoztam,egyszercsak felébredt a nő,meglepetten nézett rám,hírtelen el akarta magát takarni,de rájött,hogy már régóta nézegethetem,ezért letett a szándékáról.
Hát,te meg kivagy?!És mióta nézegetel?

Nem sok év lehetett köztünk,így,mível ő is letegezett,természetesnek tartottam,hogy én is tegezem.
Bocsánat,de a fotós vagyok,és hiába csengettem és kopogtam,senki nem nyitott ajtót,így hát bejöttem.Különben,nem régóta-hazudtam-figyellek,nem akarlak szembe dícsérni,de lenyügöző látványban volt részem.Aludhattál volna még egy kicsit.
Szemtelen.Gondolom,minden porcikámat alaposan megnézted,remélem,azt is észrevetted,hogy terhes vagyok.
Az,hogy ilyen látványba részesülök,nem mondták.Fotózni jöttem,de ha a főnököm tudta vólna,hogy ilyen látványba lesz része,bíztosan ő jön el.
Na,jól van,elég a szólamokból.A férjem említette,hogy majd jönni fog valami fotós,aki a házról csinál pár képet,gyere,körbevezetlek.
Tudod,a férjem,nagyon elfoglalt,sokszor,vsak késő este ér haza,így a”kalauzolást”velem kell beérned.
Egy,lenge pongyolát kapott magára,és mutogatta,hogy mit szeretne,hogy lefényképezzek.

Memóriakártyás fényképezőgép vólt nálam,igy nagyon sok képet tudtam készíteni,amiket rögtön meg is mutattam neki,el vólt ragadtatva.
Nem gondóltam vólna,hogy ilyen ügyes vagy.Látom,nagyon értesz a munkádhoz.A férjemnek is biztos tetszeni fognak a képek,de ahogy így elnéztem őket,eszembe jutott valami.

Elvállalnád-e,hogy készítesz rólam egy pár aktfotót,amit természetesen,csak ketten láthatnánk.
Hát,nem is tudom.Ezért,könnyen megüthetem a bokám,meg különben is,más felszerelés kellene!
Addig győzködött,még végül is kicseréltem a memóriakártyát,és beleegyeztem e fotózásába.
Tudod,főleg azt szeretném megörökíteni,hogy nől a pocakom.Ha,jól sikerűlnek a képek,és persze nem élsz vissza velük,elképzelhető,hogy még igénybe veszem a”segítségedet”.

Először,a teraszon csináltunk pár képet,majd bementünk a hallba,ahol egy kanapészerüség volt,arra feküdt,először oldalt a könyökére támaszkodva,majd,megkértem,hogy üljön fel,először huzza fel a lábát,majd,arra kértem,csináljunk egy kicsit erotikusabb képet is,tegye szét a lábát,ahogyan csak tudja.

Kattogott a fényképezőgép,egyre közelebb mentem,egész közeről fényképeztem a pináját,a melleit,a gyönyörű arcát,s.t.b.Persze,közben egyre jobban felizgúltam,aminek látható jelét ő is észrevette.
Csak nem áll a farkad?-Kérdezte nevetve-nézett a nadrágomra.

Az-az igazság,hogy aki így lát,és férfinak érzi magát,nehezen tud ellenállni a látványnak.
Hát,ezt nagyon szépen mondtad-mondta mosolyogva-.Megmutatnád az “eredményt”?
Csak nem azt akarod mondani,hogy vegyem elő??!!

De,igen.Te is leskubiztad minden porcikámat,kiváncsivá tettél,milyen is a farkad.Ne,izgulj.A férjem,még sokára fog hazaérni,előtte meg úgy is telefonálni szokott.Az,most elva foglalva az új titkárnőjével,szerintem,most azt baszogatja.Nos?
Letoltam a nadrágom,ott meredezett előtte a”szerszámom”,odajött,a kezébefogta,elkezdte rajta a bőrt húzogatni,amitől még keményebb lett,majd letérdelt,és elkezdte nyalogatni a makkot,majd szép lassan az egészet bevette,és szopni kezdett.Gondolom,egy pár faszt már leszopott,mert istenien csinálta.Basztam a száját,néha ránéztem,láthatóan élvezettel csinálta.Mikor már majdnem elélveztem,kiakartam venni a szájából,de ezt megérezte,nem engedte,így tele lőttem a száját,nagyot nyelt,és mosolyogva rám nézett.

Na,jó vólt?
Isteni!!Irigylem a férjedet.Őt is bíztos efféle örömökben részesíted.
Nehogy,azt hidd.Őt,csak néha szopom le.Van egy nagyon jó ismerős házaspár,velük szoktam általában csak hármasban csinálni.Na,azt a férfit szoktam leszopni.Szerintem,őtőle vagyok terhes is,de a férjemet egy cseppet sem izgatja.
Mostpedig,szeretném,ha te izgatnál,gyere és basszál meg.Azt akarom,hogy rámélvezz,sok ilyen pórnófílmet láttam,ahol a terhesnőre élveznek,szeretném én is kipróbálni.

Mivel,terhes nővel még nem vólt dolgom,eleinte próbáltam óvatos lenni,de aztán annyira belejöttünk,hogy színte elfelejtettük,hogy terhes.
Teljesítettem az óhaját,a hasára élveztem,aminek láthatólag nagyon örült.
Közben,a gépemet ahogy letettem,nem vettem észre,hogy véletlenül kamera állára váltottam,így nagyjából mindent felvett,amit csak otthol vettem észre.

Pár hónap múlva,csengett a telefon,a főnököm vette fel,beszólt a műterembe ahol dolgoztam,gyere,téged keresnek. A NŐ volt,rögtön megismertem a hangját.

Csak,azért hívlak,mert elfelejtettél valamit.Azóta,kicsit megnőtt a pocakom,kéne róla ismét egy pár képet csinálni.
Mivel a főnököm közelbe állt,nem akartam,hogy meghallja,Ezért igyekeztem gyórsan befejezni.Rendben van asszonyom,egy másfél-kétóra múlva ott vagyok.

A főnököm,kíváncsi tekíntettel nézett rám, hírtelen az jutott eszembe,hogy egy kicsit hazudnom kell.A múltkori hölgy vólt az,azt mondja,nagyon tetszettek a férjének a képek,szeretné,ha még készítenék egy párat.
Hát,akkor mire vársz,nagyon jó pénzes kuncsaft,máris indúlj.

Nyitott pongyolával,anyaszűlt meztelenül várt,és nagyon jól láthatóan már nagy vólt a hasa.
Na,végre.Nem gondolod,hogy folytatni kéne,amit abbahagytunk?

Mondanom sem kell,olyan orális sexet rendezett,hogy elmondani is nehéz!Úgy játszott a nyelvével a makkomon,hogy hamar elélveztem,ö meg úgy itta a gecit,mint más a vizet.A baszás sem maradhatott el,de azt kissé óvatosabban csináltuk,ám azért nem felejtettem el,hogy a hasára élvezzek.
Ilyen fotózást,bármikor örömmel bevállalok!


Szextörténet ajánló:


Az öltönyös fasz


Az ördögbe is… egy krapek öltönyben! - dorombolta Brooke.
- Hol?
- Épp most jött be.
A félig telt elegáns gyorsétteremben most három szempár szegeződött a bejárati ajtóra.
- Csak ne nézzétek olyan feltűnően! - susogta Brooke a lányoknak.
Brooke most két legjobb barátnőjére pillantott. Szerencséje volt, hogy őket mondhatta barátnőinek. Mindig türelmetlenül várta a....

A szomszéd csaj


Zajos hangorkán vert fel az álmomból. Ahogy az már lenni szokott, eleinte azt sem tudtam, hol vagyok. Hol vagyok, ki vagyok, hogy kerültem ide, és mégis mikor. Pár pillanat alatt viszont összeállt a fejemben a kép. Az ágyamon hevertem, takaróm összegyűrve, egyik oldalon átvetve a vállamon, a másikon pedig lecsúszva a derekamig. Egyik lábam pedig kilógott alóla, nagylábujjam majdnem érinti a földet....

Egy swinger kurva fantáziájaNálatok találkozunk. Az ajtóban már nagyon izgató látvány fogad. Gyorsan bemutatkozunk, leveszem a cipőt, kabátot, kicsit lemosakszom, aztán bemegyünk a nappaliba, én ülök a kanapéra, ti velem szemben két fotelba.

Kicsit beszélgetünk, majd szólok, hogy ülj mellém, nem vagy félős, felállsz és mellém ülsz, egyből megfogod a combom. Tetszik a dolog, és mondom, hogy vedd elő a c....

Ártatlan masszázsnak indult


Imádom, ahogy a talpamat masszírozza! Még jó, hogy ő nem szereti, így nem kell viszonoznom. De majd valamivel kárpótolom. Lenne mivel, mert régen voltunk együtt. De ritkán mer kezdeményezni. Ma este megtréfálom.

Kíváncsi vagyok, meddig lehet provokálni. Félig lehunyt pillám alól lesem. Ahogy lábat váltok „véletlenül” szétnyitom a köntösömet. Este, a zuhany alatt leborotváltam a szem....

A hajótörés


A hajótörés

Hajótörést szenvedtem,de sikerült kijutnom a közeli szigetre egy szexi lány társaságában. A szigeten nappal nagyon meleg éjszaka nagyon hideg volt. A lány nem szexi bombázó volt csak ugy szexi, hogy annak született. Nem összerakott ribanc volt. Szóval amikor partot értünk a Nap nagyon tûzött. A lány levetkõzött csak bugyi és melltartó volt rajta, én követtem példáját és al....

Leszopom a vevők faszát


Amikor a férfi épp zárás előtt toppant be az üzletbe, azt gondoltam, rögtön rájöttem az ő kis titkára. Csak két hónapja dolgozom a Belles Boudoirban, de ez több mint elég volt ahhoz, hogy felismerjem az először vásárló fürkészi pillantásait és idegességét.
Azzal voltam elfoglalva, hogy meggyőződjem róla, mindent leellenőriztem-e, amit kell és nyugodtan bezárhatom az üzletet a nap végeztével....
Szextörténet címkék

házi feladat | korán kezdtem | tanr | együtt | pircing |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.