A szobalány


Még három napom van hátra, az általam annyira nem kedvelt négy csillagos szállodában a festői Wolfgangsee mellett. Eddig csak bementem dolgozni de annyira leszívta az agyam a hely és a robotmunka, hogy észre sem vettem a talán egyetlen olyan nőt aki figyelemre érdemes.

Persze ott vannak a gyakornok lányok, Lisa és Sandra akik mindig mosolyognak de látszik rajtuk, hogy ez csak a szakácskabát, a tanulóknak és a bátortalan pincéreknek tiszteletet parancsoló mivoltában nyilvánul meg. Aztán ott vannak a külföldi pincérlányok de velük az a probléma, hogy ha egyenruhában sincs kisugárzásuk akkor cicivlben simán elmennék mellettük.

Szobalányok. Ez egy román nagyhatalom, leszámítva az egyetlen magyar nőt, viszont szegénykém olyan ronda mint a bűn, legalább ötven évesnek néztem és ma kiderült, hat évvel fiatalabb nálam. Vicces szituáció volt, még jó, hogy ő nem volt jelen a beszélgetésnél amit a szobaasszonnyal folytattam egy röpke cigaretta elszívása közben.

Az egyik kedvencem, Milena az Ausztriában ritka lengyel, akivel nagyon jól megértjük egymást hiszen, majdnem egy korúak vagyunk, sok a közös témánk és ugye, Polak, Wegier, dwa bratanki, i do bitki, i od szklanki, azaz lengyel-magyar két jó barát, együtt harcol s issza borát. Viszont a kölcsönös érdeklődési kör sem visz közelebb hozzá mert szegénykémben semmi nőies nincs.

Akik ismernek azok tudják, hogy különös utálattal viseltetek a román nemzet iránt, viszont itt ők külföldi rabszolgák és ahogy Anna szokta mondani, mi magyarok is fehér négerek vagyunk.

Minden nap átmennek a szobalányok, többször is a konyhán maguk előtt tolva az egyik irányban még tiszta a másik irányban pedig már koszos ágyneművel teli kis, diszkrét kocsijaikat. Szakácsként csodálkozom is az útvonalon de sajnos az infrastruktúra szerencsétlen kialakítása miatt, más lehetőség nincs. Mondom, kifelé szép, elegáns szálloda na de a színfalak mögött egy romhalmaz. Addig jó, amíg a vendégek nem látnak mögé.

A román szobalányok fel sem tűntek és igazából meg sem néztem őket az előbb említett utálatom miatt de egy valaki három hét elmúltával feltűnt, méghozzá a húszas évei elején járó, félhosszú barna haját copfba fogó, barna szemű, mindig mosolygós Ionana. Először fantasztikus dekoltázsa ötlött szemembe mert a többiekkel ellentétben ő mindig kék, viszonylag mélyen kivágott felsőben dolgozik és köpenye sincs összegombolva. Többször belefeledkeztem a látványba, majd pár napja tekintetünk is összeakadt. Eleinte mindketten elkaptuk azt majd az idő múlásával és a találkozások gyakoriságával egyre tovább felejtettük egymáson szemeinket.

Ma is tovább maradtam bent mert beosztottak előételt készíteni az esti gálavacsorára. Kollégáim elmentek már kettőkor szünetre, este ötig és én pedig négyig még ott maradtam. Ionana többször átment a konyhán, mindkét irányba de már egyre nyíltabban flörtölve egymással. A keskeny átjáró épp a hidegkonyhát érinti ahol én az előételes tányérokat készítettem elő. Tellerwagen a neve annak a gurulós állványnak amire a kész, előkészített tányérokat felpakoljuk és így egyben be lehet tolni a hűtőházba a teljes, előkészített tányérmennyiséget. Azért írom, hogy előkészített mert például dresszingek, szószok és friss dekorációk csak akkor kerülnek rá amikor a pincérek tálalják azt.

A Tellerwagen ott áll mögöttem, előttem a pult ami teli van még félig üres tányérokkal tehát annyi hely sincs, hogy egy egér elférjen mögöttem. Nyílik a hátsó ajtó, nyikorgására odanézek, Ionana arcát látom meg amint lassan közeledik felém. Megint flörtbe kezdek vele, az ő tekintete is mosolyog majd elkezdek hátrálni, gondolva a Tellerwagen-t hátrébb tudom tolni de teljesen nem sikerül. Addigra ő is odaér, egész közel, közel, szinte az intim szférámban de az állvány nem mozdul tovább. Fordulnék de kötényem belekakad az egyik tányértartóba. Ahogy hátra nézek, arcát pont velem szemben, szinte elérhető közelségben látom. Pillanatig mindketten gondolkodóba esünk, majd lopva egymás felé mozdulunk, ajkaink villámcsapás szerű csókot váltanak. Férfi létemre elvörösödök de ő körbenéz, nem lát-e bennünket senki és most már csókra nyitja ajkait. Nem érdekel ki is láthat meg, szenvedélyesen csókolom vissza, majd zajt hallva a konyha éttermi bejárata felől mindketten megriadva húzódunk hátra.

Sikerül kiszabadítanom kötényem a Tellerwagen-ből, hátrébb tolom, ezáltal tovább tud menni de nem megy messzire mert a cukrászat félhomályos helyiségében megáll. Utána megyek, határozottan, magamhoz ölelem, ajkaink forró csókban forrnak össze. Nagy cicijei mellkasomhoz szorulnak, érzem ahogy váratlanul telik férfiasságom meg vérrel.

Ismét zajt hallunk, szétrebbenünk. Gehen wir eine Rauchen? – Rágyújtunk? – kérdezi.Stop un the zigarette Ich hole meine Cigaretten. – Hozom a cigarettámat. – válaszolom.

Kint leülünk, egymással szemben de lábaink összeérnek. Mindkettőnk szemében forró vágy ég a másik iránt. Ich will dich! – Akarlak! – mondom halkan mintha attól félnék, hogy más is meghallja. Ich dich auch! – Én is téged! – suttogja.

Élvezettel szívom, a kit tudja hányadik cigarettámat a mai napon. Meddig vagy? – kérdezem. Fél négyig. – feleli majd folytatja. Tudod melyik a szobám a személyzeti házban?

Válaszként csak csóválom a fejem.

Elmosolyodik majd halkan mondja: Ami a Te szobád volt amíg fel nem mondtál. – és barna szeme megint huncut mosolyra nyílik.

Elnyomom a cigarettámat és felállok, elmegyek mellette, kezemmel végigsimítok karján. Négy után ott vagyok – köszönök el tőle.

Visszamegyek a konyhába és folytatom a munkát, gyorsan illesztem a salátaleveleket a két Sulze közé, teszem tetejére a madérsalátát és melléjük a két fél mini paradicsomot majd a két, vékonyra szelt retek cikket. Hamar végzek vele de még ott van a huszonöt Mozzarella-Paradicsom. Ezzel nincs annyi tennivaló, sebesen összerakom a teljes előételes előkészítést. Betolom a hűhőházba, letakarítom a pultokat majd körbenézek, vajon minden ki van-e kapcsolva. Az ellenőrzés után rohanok a blokkoló órához, kicsekkolok és irány az öltöző.

Ahogy lehúzom magamról a szakácsruhámat, megérzem azt a jellegzetes hagyma-sütőzsír egyveleget amit minden nap. NIncs nálam törölköző, sem pedig tusfürdő de le akarok zuhanyozni. Kinézek a szemben lévő mosókonyhába, pont az a kocsi áll a bejárat előtt amiben a Salesianer Miettex a tiszta ágyneműt, fürdőlepedőt hozza. Kiveszek egyet, visszalépek az öltözőbe. Kattan a zár és már lépnék a zuhany felé amikor kopognak.

Nem kéne vele foglalkoznom de most, mivel még nem vagyok meztelen, a törölközőt magam elé kapva kinyitom az ajtót. Most pedig valaki várni fog – gondolom magamban – mert én le fogok zuhanyozni. Résnyire nyílik az ajtó, az ismerős szempár néz velem szembe.

Kann ich dir helfen? – tudok segíteni? – kérdezi. Kitárom az ajtót és szinte berántom rajta majd megint bezárom.

Duschen? – zuhanyozni? – mosolyodok el. Ő is azt teszi majd kacéran meglibbenti vállát és keze nadrágja gombjára vándorol.

Okay – mondja – aber nur wenn wir es gemeinsam tun. – de csak akkor ha együtt csináljuk – és fekete farmerja a bokájáig csúszik, gyorsan kilép belőle, felemeli és a székre teszi. Lila csipkés bugyi van rajta. Hátrébb lépek, csak nézem ahogy tovább vetkőzik. Kibújik kék felsőjéből, a bugyijával harmonizáló melltartó emeli ki hatalmas cicijeit, átviláglik bimbója rajta. Megfordul, keze a kapcsokon majd hirtelen leejti a földre a ruhadarabot. Előre hajol, két ujja bugyija oldala alá fűződnek és lassan megszabadul tőle. Felegyenesedik, megfordul. Végre teljes meztelen valójában áll előttem, szeméremdombján csak egy vékony csík húzódik függőlegesen.

Kacér mosollyal néz rám majd ujjaával lefelé int. Zieh’ dich aus! – Vetkőzz! Mivel rajtam már csak a boxeralsóm van, gyorsan kilépek belőle. Szeme csalódást mutat amikor alig pár centis farkamat meglátja de felém lép és kézen fogva a zuhanyzó felé húz. Megnyitom a csapot, a forró vízcseppek elérnek mindkettőnket. Magam után vonom a víz alá és átölelem. Ajkai az enyémhez érnek, szinte felfal, nyelvünk kalandra kel, érzem el fog tűnni a csalódás az arcáról, ágyékomban lüktetve tolul a vér férfiasságomba, szinte pillanatok alatt törkeszik felfelécombjai között. MIntha megrémülne, kicsit hátrahúzódik majd amikor farkam kiszabadul combjai közül, elmosolyodik és csillogó szemmel néz le rá. Szappant nyomok a kezemre a fali tartóról, mellkasomra kenem, a víz hamar mossa a habot szeméremdombom felé. Ionana is a szappantartóhoz nyúl, egy diónyit nyom a tenyerébe és már ágaskodó férfiasságom felé nyúl, szappanos keze hozzáér, ujjai átfogják majd körülölelik. Felsóhajtok, ő rám néz és elmosolyodik. Keze finoman csúszik rajta végig és végig. Síkos érintése felizgat, önkéntelenül is hangosabban engedem ki a levegőt.

Erre ismét rám emeli tekintetét majd leöblíti a tusfürdőt, két oldalt belém kapaszkodva letérdel elém, ahogy szájába veszi makkomat ismét felsóhajtok, hangosabban mint az imént. Nyelvével végigsimogatja majd húsos ajkait érzem ahogy egyre feljebb csúsznak rajta. Pár pillanatig így marad majd kiengedi és lassú de ütemes mozgásba kezd...


Szextörténet ajánló:


Az első ujjazás


Az bizony középiskolás koromban történt, nem voltam még 17 sem. A lány nem velünk kezdte az iskolát, úgy költözött a kollégiumba Miskolcról. Azon kívül, hogy szép volt, megvolt benne az a varázs, hogy a fiúk szemében még ismeretlennek, friss húsinak számított. Természetesen mindenki elsőnek szerette volna meghódítani.

Persze én is így voltam vele, de én
rafináltabban távolról....

Az unokatestvérem szolgája lettem


Hetero férfinak vallom magam, ennek ellenére több fiú unokatestvéremmel volt kalandom. Mindre tinédzser éveinkben került sor. Az egyik amikor nyáron nálunk volt egy hétig, mint minden nyáron. Ő 14 éves volt én 17. Úgy alakult hogy ketten maradtunk itthon. Nemrég keltünk fel, de a szüleim már nem voltak itthon és még az ágyban ültünk. Elkezdünk öltözni rendes ruhába amikor megszólal hogy neki már k....

Kettesben a fürdőben


Benyitsz. Hangosan a nevemet kiabálod, de nem jön válasz. Ekkor észre veszed, hogy egy vékony fénycsóva világít a fürdőszoba ajtaja alatt. A kíváncsiságod oda vezet, így benyitsz. Ahogy nyílik ajtó, megszólal egy halk, lágy, romantikus zene. Körbe-körbe ezer mécses világ, a földet rózsaszirom borítja. Ekkor észreveszel engem. Ott állok a szoba közepén, rajtam csak egy vékony, mindent sejtető, rövi....

Anya csak egy van, családi szextörténet


Az eset több mint 20 éve történt.Sikeresen leérettségiztem.Már akkor megígérte anyu,utána elmegyünk kettesben nyaralni!(Apám 6 éve lelépett).
Így is történt.Sikerült a céges balatoni nyaralóban egy szobát intéznie.Igaz, hogy egyágyas szoba volt, kicsike is,de csak a Balaton.
Megérkeztünk, egy igencsak meleg nyári napon.Kipakoltunk, anyám szólt, hogy elmegy zuhanyozni.
Én beka....

Unokatesóm pinája megdugva


Sziasztok! Egy történetet szeretnék elmesélni ami úgy 3 éve történt meg. Keresztapámnak kellett segítenem. Mivel még nem volt jogsim, ezért a keresztapám jött értem. Átvitt hozzájuk, megcsináltuk a dolgunkat. Nekem füvet kellett nyírni, keresztapám meg sövényt nyírt. Nekem ez volt a nyári szünet első napja. De az unokatesómnak még volt egy iskolanapja. Befejeztük a munkát és bementem tévézni, kere....

Munkahelyi önkielégítés


Már jó pár éve dolgoztam a cégnél. Aztán új pozícióba kerültem, új munkakörrel. Lett szép nagy irodánk, tágas, kényelmes, ablak melletti. Új kollégák, új emberek. Hamar feltaláltam magam, állítólag jó munkaerő vagyok, meg vannak velem elégedve.
Így telt az idő, sikeres beilleszkedés után már rutinná vált a munkám, egyre nagyobb sikereket értem el, ezáltal valóban megbecsült tagja lettem a m....Szextörténet címkék

ott lenn | kórházi szex 4 | könyvel | 17 évesek | megdugtak |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.