Anna mesél


Hazahoztam Annát a munkahelyéről, kutyánk megint örömtáncot lejt amikor belépünk az ajtón. Már az autóban figyelmes lettem arra, hogy feleségem hajában egy kis fehér csomót látok de nem tulajdonítottam jelentőséget neki mert konyhában dolgozunk mindketten. A föcskölő paradicsomszósztól a besamell mártásig minden repülhet a lábaból egy óvatlan pillanatban, az én kabátom is néha a magyar vagy olasz, esetleg mexikói nemzeti színeket tükrözi.

Sört bontok és azt kortyolgatom amíg elmeséli a napját. Fárasztó egy hely de amíg neki sem találunk nyugisabbat addig megteszi, ez is pénz. Beszélgetünk, szeretem hallgatni ahogy mesél és néha a tót kollégái viselkedésén nagyon is felmérgelem magam. Küldd el őket a francba, nem rabszolga vagy hanem szakács – mondom és arra gondolok, hogy ezeknél a taknyoknál idősebb vagyok, Anna is az és ráadásul mindig eszembe jut a mondás: Idősebb vagyok mint Szlovákia.

Egyszerre állunk fel az asztaltól, átölelem. érzem a bécsi szelettől a borsszószig minden illat körüllengi. Nekem illat, imádom a szakmámat. Megölelem, megcsókolom. Anna a karomban marad: ölelj még – kéri. Érzem szíve dobbanását.

Lezuhanyzom- mondja kisvártatva és elindul az ajtó felé.

Te Nyuszi – kérdezem – hajat is mosol? Van benne valami besamell darabka. Anna hirtelen megáll és arckifejezése megváltozik. Mosolyogva mondja – nem besamell hanem sperma! Érdeklődő tekintettel nézek rá.

Megfürdök és elmesélem – teszi hozzá és eltűnik az előszoba félhomályában. Izgatottan kortyolok megint a sörömbe és várok majd felállok, utána megyek a fürdőbe. Épp törölközik, imádom nézni. Gyorsan levetkőzöm én is és belépek a kádba. Megnyitom a csapot, forró víz alatt szappanozom magam. Mire végzek ő már eltűnt, a fürdőköpenye sincs az akasztón. Megtörölközöm és sietek utána. Kíváncsi vagyok rá, mit is mesél.

Szóval rendezvény volt – kezdi – valamilyen születésnapot ünnepeltek és teli volt az étterem. Újra és újra bejött egy magas, fekete hajú és jóképű, olyan harmincas pasi. Ahogy ki tudtam venni, ő valami családtag és szervező lehetett mert mindig Günterhez, a konyhafőnökhöz ment. Másodszorra észrevett és mindent eláruló, sármos mosollyal köszönt nekem. Folyamatosan hajtottunk, a pasi megint és megint bejött, láttam Günter arcán, hogy már unja a kérdéseit és az okoskodását de amikor elindult kifelé, minden alkalommal meleg pillantásokkal halmozott el. Igazság az, hogy először nem is nagyon vettem fel de többedszerre már nekem is feltűnt, hogy miattam jön be. Később már én is flörtöltem vele, amit ő megnyugvással fogadott. Barna arcán csak villogtak kék szemei, őszintén mondom, hogy nedves lett a bugyim tőle – vesz levegőt a lelkes körmondat végén.

Érdekes – szakítom félbe és megsimogatom kezét – folytasd!

Később az éttermen át kimentem a raktárnak használt garázsba savanyú káposztáért, azonnal észrevett és követett tekintetével. Kibányásztam a kupiból a konzervet és már akkor éreztem, hogy néz valaki. Megfordultam és ő állt ott. Egy pillanatig gondolkodtam majd ahogy megéreztem bugyim nedvességét, letettem a dobozt és felé léptem. Ő is felém lépett majd átölelt és megcsókolt. Ettől annyira beindultam, hogy elveszítettem önkontrollom és a nadrágjához nyúltam ő pedig a fenekemet fogta meg. Éreztem ahogy egyre nő a duzzanat rajta, hirtelen gondoltam egyet és elé térdeltem, meglazítottam övét és lehúztam a cippzárját. Megemeltem boxeralsója gumiját, kiszabadítottam ágaskodó férfiasságát belőle. Olyan szép farka volt mint neked Nyuszi – meséli Anna.

Számba vettem és szopni kezdtem, az ő keze akkor már a fejemen volt. Annyira élveztem amint játszottam vele, hogy reméltem a nadrágom nem nedvesik át. Halkan szuszogni kezdett, én attól féltem, hogy valaki meglát bennünket de túltettem rajta magam. Kezembe fogtam és nyelvemmel nyalogattam majd egyre gyorsabban kényeztettem. Éreztem ahogy már alig tudja tartani magát, mély levegőt vett – tudod, hogy csak neked nyelem le mert szeretlek és imádom az ízedet – kivettem a farkát a számból és abban a pillanatban elélvezett, spriccelte arcomra és hajamra spermáját. Meg-megnyaltam szép farkát, neki is jó íze volt.

Felsegített, adott egy zsebkendőt majd halkan a fülembe súgta: ha végzel, lesz még időd? – kérdezte. Bólogattam majd a kezembe vettem a konzervet és bezártam a garázst. A személyzeti bejárón át mentem vissza, útbaejtettem a wc-t ahol rendbe tettem magam de úgy látom, nem sikerült rendesen – mosolyodik el.

Szóval akkor utána meg is dugott? – kérdezem izgatottan, mindenre kíváncsi vagyok.

Nem arra nem került sor Nyuszi, mert amikor végeztem már nem találtam meg és a vendégek között mégsem keresgélhettem – válaszolja Anna.

Felállok és kibontom a köntösöm, farkam a meséje hatására lassan megtelt vérrel. Anna nézi, majd ő is kibontja az övét. Menünk be a hálóba – suttogja. Maradjunk itt a konyhában és utána én is mesélek Neked – válaszolom, közelebb lépek hozzá, megfogom a derekát, óvatosan megfordítom majd a vállát fogva a konyhaasztalra nyomom.

Akkor még nedves vagy, ugye? – kérdezem kuncogva, kezembe veszem férfiasságom, makkom szeméremajkai közé nyomom, megtalálva bejáratát egy határozott mozdulattal beléhatolok. Igen, nedves és forró, mindketten felsóhajtunk….


Szextörténet ajánló:


A plázacicák
A Plaza-ban ismerkedtem meg idén nyáron egy nagyon kedves lánnyal. Ahogy először egymásra néztünk, rögtön tudtuk, hogy ebből lesz valami komoly. Látszott valami a szemében, ami vad volt, buja és nagyon izgató. Olyan igazi „Széttéplek, Teee...!”

Első nap csak azért nem estünk egymásnak, mert ugye nem illik, meg mert milyen dolog az, hogy rögtön első nap? Stb. Na de má....

Egy lány emlékei


„Kedves naplóm! Késő este körmölöm ezeket a sorokat. Kissé még mindig szokatlan ez nekem: soha életemben nem írtam az életemről, de úgy érzem, amióta összejöttem, azután szakítottam Tamással, le kell jegyeznem az érzéseimet, és az élményeimet. Most olyasvalamit szeretnék elmesélni, ami körülbelül egy hónappal ezelőtt történt, azelőtt, hogy elkezdtelek volna vezetni, Kedves Naplóm: az élmény azonba....

Szex korrepetálás


Hali ez a történet érettségim elött volt 2 éve
elég rosszul álltam matekból (magyarból is szerk.) ezért szüleim a szomszéd srácot bizták meg a korrepetálással persze egy kis pénzért cserébe :D
érettségiig még volt 3 hónap

Ricsivel elkezdtünk matek órákat venni . Régen mi jártunk mikor kisebbek voltunk . Barátnőim szerint még mindig belém van zúgva Ricsi de én ezt nem ....

Tanárnőből ribancot


2 nappal az osztálykirándulás előtt Niki tanárnőnek, a 12. d osztály osztályfőnökének mailja érkezett. Mikor megnyitotta ezt olvasta benne:
Kedves Tanárnő!
Úgy gondoljuk, hogy az utolsó kirándulást emlékezetessé tehetné nekünk azzal , hogy az osztály kurvája lesz! Egy szerencsés véletlen folytán szereztünk önről pár tucat elég jó minőségű pornóképet az exétől. Amennyiben nem akarja k....

Leila a swingerkurva


"Aranyszőrű Leilácska", ahogy a párom nevezte őt,a klub mindkét nembeli látogatóinak a vágyálma vala. Egy plasztikai sebész éhen halna mellette - álomszép keblek, karcsú derék, formás, kerek popsik, hosszú combok, bársonyos bőr, derékig érő szőke hajzuhatag - tán az álla egy kicsit markánsabb volt az átlagnál, de ennyi "hiba" szinte kellett már. . . Nem volt még 25 éves, mikor először jött a klubb....

Csak úgy otthagyott...


Még középiskolában történt, nagyon vézna diák voltam, nem sokat csináltam. Nem volt társadalmi életem, csak néha néztem meg focimeccseket az osztálytársaimmal, akik mindig szidták a kedvenc csapatom. Nem csoda, hogy utálom őket, nem is élek már a kollégiumban. Néha néha barátkoztam velük, mert kellett a házi. Itt kezdődik a mi kis történetünk.
Egyszer megfáztam, és nem tudtam két napig isko....
Szextörténet címkék

ciripelése hallatszott | altato | elkurvul | keresztfiam | nappal |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.