Játszadozás magammalNagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra ! Arctalanul leírhatom az életem nagy titkát, és megoszthatom egy pár hozzám hasonló férfivel az engem izgató érzéseim !
Egy kétgyerekes nős férfi vagyok, aki 40 évessen visszatért kamaszok szokásaihoz, és egyre többször nyúltam saját magamhoz ! Rászoktam és most már mindig kívánkozok így bujálkodni,saját magammal szeretkezni ! A házasélet mellett egyre nagyon sokszor erre vágytam !
Hálás vagyok a körülményeknek, és főleg magamnak , hogy ilyenné váltam,és megpróbálom leírni érzéseim, vágyam, és játékom ! - Igen, mert nem akarom elfelejteni ezt a csodát, az életem nagy változását !
A munkám miatt, egy hónapba többször 24 órás ügyeletbe vagyok, és másnap mindig a szabadnapomon lehetek itthon egyedül! - így nem zavar a feleségem jelenléte !
Ilyenkor izgatottan sietek haza, a viháncoló vágyamtól eltelve, és a rám váró gyönyörökre gondolva.
Oh, egyből a tükör elé állok, és kibontva a nadrágszijjam lassan tolom le a nadrágom !
Jaj, itt vagy te drága megint, csináld, mutasd magad, oh már lüktet a faszod - ugye ?
Bugyim kissé lehúzva már félig meredten pattant ki a drága faszom, és az egész testembe vágyakozó villámok, felforrósodó véráramok cikáznak, és átjár a boldog öröm, hogy itt vagyok megint így magammal ! Jaj, fogd meg - érezd a kezedbe saját magad - te kurva, csináld megint így egyedűl !
Jaj, fogd meg, markold ! Oh - hü - ha -jaj - én - ah a faszom, de jó vagy ! Rejszolós pózba, a faszom markolva, vad szenvedéllyel esek, bukok rá a nagy faszomra ! - Várakozó vágyam tárgya, a lüktető, szenvedélyemtől ágaskodó, forró csodám itt van, és boldog kieléült pofával húzgálom, és lesem magam a nagy tükörbe ! Jaj én szeretem a játékom, szeretem a testem és ez még inkább
igaz lett miután a saját seggem is megbasztam a csinált fasszal !
Kíváncsi lettem, hogyha egy nőnek jó ez, akkor milyen lehet egy férfinek - nekem ?
Aztán ez a gondolat nem hagyott, vettem egy rózsaszin dildót és azt nézve vetkőztem le, és a képzeletem előbb járva a faszom ágaskodva bújt elő a bugyimból !
Jaj, föléállva, ráguggolva, de még hozzá se érve, már messziről éreztem a fasz sikamlós hegyét, és amikor a seggem lukához ért, akkor az egész testem beleremegett a furcsa közeledéstől ! Sikamlós vége izgató csiklandozással ért hozzá a már forrón várakozó lukamhoz ! - Életemben először éreztem, egy belém tolódó, feszítő valami furcsa feszülését, és megakadását a nagy valagam záróizmánál. - Finomam rajt rugózva, egyszercsak belémcsúszott ! .....jaj, szinte szikrákat, csillagokat látva, az egész testem átjárta, egy még soha se volt csodálatos nyilalás, beleremegtem ebbe a csodába, és a faszom egyből vágycseppeket lövellt messzire ! - Sohe nem feljtem el ezt a legelső, mindenemet átjáró érzést !...........vad vággyal, ösztönös kívánással markoltam meg a faszom, és szinte az eszemet vesztve,a markommal szorítva, hihetetlen kéjjel húzgálni kezdtem !
Hát nem kellett sok, spriccelve, és máskép mint máskor, egészen belülről jövően élvezem el, nagyon, és sokáig ! - Remegő testtel hagytam abba, és a műfasz halkan koppant a födön, amikor a seggemből kicsúszott !
Volt már sok jó baszásom, de akkor azt éreztem, hogy még soha se elégűltem ki ennyire ! - Nagyon jó volt ! Bennem maradt az érzés, még jó sokáig éreztem a seggembe a balémhatoló fasz emlékét, enyhén, és jólesően zsibongott !
Ezután már szinte őrült vágyakozással vártam a követekező alkalmat, amikor megint seggbe baszhatom magam !......................
Csodálatos idők jöttek, már nem csak a faszom izgatása, feszülő vágya, hanem a vonaglón lüktető seggem kéje is az enyém lett ! - Kiteljesedett, nagyon sokat erősödött a saját testem kívánása,és az a tudat, hogy fiú léttemre, hogy faszom van, de mégis meg tudom magam baszni ! - Vágyakozva tárom szét a nagy seggem, és remegve várom, hogy a fasz bennem legyen !
Ezek után, azokon a napokon, amikor megbasztam magam reggel, vagy délelőtt, akkor egész nap bennem volt az ajó érzés, gyengéden csiklandó, és a faszra emlékező seggem jóleső zsibongása !
Egészen estig éreztem a baszásom emlékét !
Jaj, nem voltam, és nem vagyok buzi, de mégis írigykedve gondolok az ezt művelő fiúkra, mert Ők a műfasz helyett egy igazi, forrón lüktető kemény faszt éreznek a seggükbe. Aztán Úgy kívánják egymást mint én a nőket, csodás lehet szerelemmel, vágyni egy másik faszos lényre, és befogadni magukba a meredező, élvezni kívánó faszt !!!!
Ettől még jobban megszerettem egyedűl élvezkedni és egyre többet járt az agyam a szexemen, és már amikor nem voltam egyedül, akkor meg verseket,történeteket írtam erről, és ez is jó volt ! Valahogy ezt kívántam, és csináltam amikor csak lehetett ! Még ezt is élveztem ! Pesze eleinte volt egy furcsa viszolygásom a leírt másnak csúnyának számító szavakkal, de muszály volt így leírni, hogy igazi legyen !
Aztán fényképeket csináltam így, arról ahogy álló fasszal vonaglok, pózolok, mint egy kurva, és saját magam baszom seggbe ! Gyönyörködök a kész képekbe - jaj. ott van egy fiú / én / aki pajzán pofával mutatja magát meztelenül, és a faszával játszik megbaszottan ! - Ez mindig felizgatott és
már nő se kell, hogy beinduljak !

Beküldő:GézaVéletlen szex történet:


Az erotika hatalma


11 évvel ezelőtt 31 éves prűd házasságban élő nő voltam. Történetem így kezdődött:9 éve élünk együtt a férjemmel. Eddig minden tökéletes volt és kiegyensúlyozott, de valami sosem volt az igazi, és ez a szex. Mikor hozzá mentem már tudtam prűdségéről, de azt gondoltam ezt idővel, közös erővel le tudjuk küzdeni. Sajnos nem sikerült:(.Próbáltam nyíltan beszélni vele erről de mindig veszekedésbe torko....

A pornó karrierem kezdete


Történetem akkor kezdődött, amikor párom meglátott egy hirdetést az újságban. Egy reklámhoz kerestek mellékszereplőket. De csakis nőket.
Férjemnek jó állása volt, a pénzel nem volt gondunk, de ő tudta, hogy engem vonz a szereplési vágy. Kicsit visszafogott voltam ettől az egésztől, de azért titkon tetszet, ahogy megpróbált rábeszélni: menjek el a válogatásra.
Sokat persze nem kérette....

Perverz vágyak, bizarr élvezetek


Egy nő lépett a szobába, kezében doboz. A ruha volt benne, már ha ezt ruhának lehetett nevezni. Magas sarkú, fekete combcsizma. Fekete fűző, mely a mellrésznél ki volt vágva, így a mellbimbói szabadon voltak. És egy fekete szemmaszk, mely kizárta a külvilágot. A nő segített neki felöltözni, a fűző páncélként szorította testét, egyenes hátat kölcsönözve a rettegésének. Egy pinceajtóhoz kísérte, ott....
Szextörténet címkék

tovig | ebéd | hatalmas keblek | néger | önfeláldozo |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.