A bizarr családsegítés


-Jó napot kívánok! A Egészségügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium megbízásából kerestem fel Önt. A legújabb Nemzeti Családsegítő Program keretében szeretnénk segítséget nyújtani a 5 évnél régebb óta együtt élő házaspároknak a család egységének fenntartásához, és gyermekáldáshoz. Ha le tudnánk ülni par percre, kifejtenem pontosabban, miben is tudnánk segíteni önöknek az új program keretében.

-Fáradjon be! A feleségem nincs itthon, de én szívesen meghallgatom.

-Azt hiszem jelen esetben talán jobb is ha nincs itthon a felesége ugyanis én most kifejezetten Önhöz jöttem. A feleségéhez majd egy másik időpontban fog jönni a kollégám.

De, hogy rögtön a dolog közepébe vágjak, a lényeg, hogy én ma állok az Ön rendelkezésére es igyekszem kielégíteni a szexuális vágyait, barmi is legyen az.

-Húha, ez most elég váratlanul ért. Azt hiszem, nem igazán tudom, pontosan mit akar.

-Valójában nem az a lényeg, hogy én mit akarok, hanem az, Ön mit szeretne. Kérhet barmit én igazan nyitott vagyok mindenre. Lehet az orális vagy vaginális szex vagy éppen anális szex de akar szadomazó, vagy kaki-pisi szex is. Kérem engedje szabadjára a fantáziáját.

-De várjon egy pillanatot! Kezdek igazán összezavarodni. Mi ez az egész? Valami ízetlen tréfa?

Nagyon nem szeretnék valami kandikamerás műsorban szerepelni, vagy valami pénzlehúzós átverés áldozatává válni.

-Nyugodjon meg Uram, nincs itt semmiféle tréfa, sem átverés. De azt hiszem igaza van, kicsit előreszaladtam és nem világítottam meg a dolog hátterét. Az egész program azért indult, mert a Szociális és Családügyi Minisztérium felmérése szerint jelenleg a házaspárok először a karrierépítésre illetve az egzisztenciális háttér megteremtésére törekednek, csak ezután gondolkodnak el a gyermekvállaláson. Viszont az eltelt évek alatt a szexuális vágy megkopik. És a legmodernebb pszichológiai és antropológiai tanulmányok szerint a 5 évnél régebben együtt lévő párok hiába próbálkoznak gyermeknemzéssel, nem sikerül nekik, és mindennek a hátterében a kihunyt szexuális vágy áll. És talán ön is tudja, hogy a Kormány mindent megtesz, hogy minél több gyermek szülessen Magyarországon, hiszen nem kisebb dolog forog kockán, mint Magyarország jövője, a Nemzet fennmaradása. Így a Szociális és Családügyi Minisztérium felkérte a legnevesebb szakembereket, hogy állítsanak össze egy megoldási javaslatot, valamint cselekvési tervet. A több ezer oldalas tanulmány végkövetkeztetése az, hogy fel kell pezsdítenünk az 5 évnél régebben együtt élő párok közötti hamvadó szexuális tüzet. És a tanulmány szerint ennek legjobb módja, ha kizökkentjük a párokat mindennapi megszokott szexuális rutinból egy szabályozott keretek között történő, úgymond kalanddal.

Én tulajdonképpen ezt a kalandot ajánlom fel önnek. És ha önt megnyugtatja, itt van, megnézheti a megbízási szerződésemet, amit a Szociális és Családügyi Minisztérium kötött velem, mint alvállalkozóval.

-Hölgyem, ez igazán meglepő! Nem tudom, mit mondjak, igazából nem is találok szavakat.

-Minden bizonnyal ön is tudja, hogy Kormányunk nem riad vissza unortodox megoldásoktól, ha a Haza, a Nemzet ezt kívánja. És jelenleg Magyarországnak minél több kisbabára van szüksége. És a Kormány nem fél megtenni a megfelelő lépéseket.

És távol álljon tőlem, hogy sürgetni akarjam Önt, de minden ügyfélre 3 órám van és amíg most beszélgetünk, hasznosabb dolgot is csinálhatnánk, ha érti mire gondolok.

Ha gondolja kielégítem orálisan amíg jobban átgondolja, pontosan milyen kalandot kíván tőlem.

-Hölgyem, azt hiszem, kezdem érteni ezt az egészet, de nekem ez így egy kicsit gyors.

-Akkor talán kezdjük azzal, hogy levetkőzöm. Remélem a testem látványa beindítja a fantáziáját.

Így ni. Remélem, kedvére való vagyok.

-Ön valóban nagyon szép nő! És tulajdonképpen bármit kérhetek öntől?

-Természetesen! A legtitkosabb, vagy akár legobszcénabb szexuális fantáziáját is igyekezni fogok valóra váltani, ez a feladatom, ez most a munkám. De, hogy egy kicsit segítsek, támpontot adjak, az eddigi tapasztalatok alapján sokan szeretik a megkötözős szexet, az elfenekelést, fönök-titkárnő szerepjátékot.

De ha esetleg arról fantaziál, hogy férfival lenne, akkor egészen el tudom mélyíteni a hangom. Felveszek férfi ruhát, mondjuk az öltönyét, előre hajolok, Ön behatol a végbelembe, én pedig férfi hangon beszelek Önhöz. Voltak olyan törekvések hogy azoknak a férfiaknak akiknek homoszexuális fantáziáik vannak azoknak álljon rendelkezésére férfi munkatárs de ezt a keresztény demokraták megvétózták. Ez szerintük nem fér bele a keresztényi erkölcsbe, pedig szerintem ez idejétmúlt dolog.

-Kérem várjon egy percet, had gondolkodjak egy picit. Nem szeretném elhamarkodni a dolgot, hiszem nem minden nap adódik ilyen lehetőség egy férfi életében.

-Természetesen, én nem sürgetem. De amíg gondolkodik szívesen kielégítem szájjal, ahogy az imént is felajánlottam, hogy addig se teljen hiába az idő. Nem kell visszafognia magát nyugodtan húzza keményen a péniszére a számat megfelelően mely a torkom es akar a szamba is ürítheti a magját.

-Hölgyem, meg kell mondjam őszintén, hogy Ön csodálatosan szopik. Nem is gondoltam, hogy valaha valaki tövig be fogja kapni a faszom, és közben még a nyelvével a golyóimat nyalogatja. Ön egy szopóművész!

-Nagyon köszönöm a bókot. Az embernek igazán jólesik, ha elismerik a munkáját.

-Remélem nem haragszik, hogy amikor a torkába élveztem, nem engedtem, hogy lehúzza a faszomról a fejét.

-Természetessen nem haragszom. Ugyan egy kis ondót felöklendeztem az orromon keresztül, de annyi baj legyen.

És esetleg kialakult mar a kép önben milyen kalandra vágyna?

-Igen. Régóta vágyom arra, hogy amikor a feleségem reggel elmegy pisilni, én rátörök, és miközben pisil én erőszakkal leszopatom.

-Értem, egész jó ötlet. És csak orális aktusra gondol, vagy miután befejeztem, a pisilést, közösülne velem vaginálisan is? De engem az sem zavar, ha miközben pisilek, közben közösül velem, mondjuk hátulról.

-Ilyen jellegű pisiszexre nem vágyom, de az eszembe jutott, hogy ha nem gond Önnek, akkor mikor magára török a WC-n, akkor csúnyán beszélnék önnel.

-Természetesen nem gond, de hogy érti, hogy csúnyán?

-Mondjuk azt mondanám önnek, hogy most jól leszopatlak te büdös kurva.

-Á, értem. Ez csak magától értődő. Ha jól értem, akkor ez tulajdonképpen megerőszakolós jellegű szex lenne.

-Hát, valami olyasmi. De remélem, nem vet meg azért, mert ilyesmikről fantáziálok.

-Jaj, dehogyis! Ilyenről szinte mindenki fantáziál, még a legtöbb nő is. De ha már megerőszakolós szex, akkor esetleg meg is pofozhatna, mielőtt a számba teszi a péniszét, vagy akár közben is pofozhat.

-Ez nagyon jó ötlet! Látszik, hogy Ön igazán ért a férfiakhoz. De ha ön tényleg ennyire bevállalós, akkor még egy dolog eszembe jutott. Nem is tudom, hogy mondjam el, lehet ez már tényleg túlzás, és nagyon perverz dolog.

-Uram, én a szexre úgy gondolok, hogy semmi nem perverz, amíg a másik fél beleegyezik. Tehát mondja nyugodtan, bármit ami csak eszébe jut, és meglátjuk, mit tehetünk.

-Rendben! Szóval miután szopattam egy darabig felrángatnám, megfordítanám, letérdeltetném, és a fejét előre hajtanám, de úgy, hogy a feje belelógjon a WC csészébe. Természetesen nem kell a vízbe beledugnia a fejét, de amikor így belelóg a feje a csészébe, én ráhajtanám a fejére a WC ülőkét, és közben kefélném hátulról.

-Ez még belefér, de kérem az ülőkét nem nyomja nagyon a nyakamra, mert esetleg megfulladhatok.

-Természetesen vigyázni fogok.

-Tehát akkor ez lenne a forgatókönyv. Vagy van esetleg más valami?

-Igen, ha már így belejöttünk, akkor nem csak a punciját dugnám, hanem a végén átraknám a farkam segglyukába is.

-Rendben. Más egyéb?

-Igen, lenne még valami. Persze tudom, hogy az ilyesmi nem megy vezényszóra, de ha esetlek kakálni is tudna, miközben szopatom, az csodálatos lenne.

-Szerintem valamennyi salakanyagot ki fogok tudni erőltetni magamból.

-Ön tényleg igazán minden kérést teljesít. De ugye nem lesz baj, hogy miközben a feje belelóg a WC csészébe, ott fog úszkálni egy darab szar?

-Ennyi kellemetlenséget vállalni kell, hogy az ügyfél elégedett legyen. Maximum, majd becsukom a szemem, és igyekszem nem az orromon venni a levegőt, hogy a szag se zavarjon. És remélem, a szűk ánuszgyűrűmtől hamar elélvez majd.

-Jaj, már nagyon várom, hogy csináljuk!

-Akkor ne is szaporítsuk tovább a szót, kezdjük el!

-Kezdjük!


Szextörténet ajánló:


Az első popószex


Mint minden új szerelmespár, mi is rengeteget szerelmeskedtünk. Az évek teltével hetente már legfeljebb négyszer esünk egymásnak, de akkor épp egy szexmaraton közepén jártunk. Nem tudom hányadik alkalom volt, de mivel mindegyik ugyanolyan forró és felemelő, mindegy is.

Akkor is lassan húztam fel őt, ő pedig engem. Imádom az érzést, amikor elönt a vágy! Mintha forró láva folyna az e....

Kaland a szomszédasszonnyal - Marika I.


Hogy őszinte legyek ez az eset vagy 10 éve történt. A szomszédasszony Marika elvált, óvónőként dolgozott, alapvetően egy jól öltözött, ápolt nő volt, de soha nem tekintettem rá potenciális nőként mivel az 50-es évei közepén járt és nagy volt a korkülönbség köztünk. Kedves volt, jókedvű, néha vigyázott a gyerekekre pár órára, de semmi különös dolog nem történt. Ahogy nőttek a gyerekek, a feleségem ....

A szénapadlás, Feri aki a faszát belém veri


Fogadjunk, hogy el se tudjátok képzelni, hogy egy ilyen vidéki házban milyen klafa szénapadlások vannak!
Az úgy volt, hogy a nagyika felküldött a szénapadlásra, hogy nézzem meg, hogy hány bála van még, mert ha kifogy akkor kell még venni, mert hosszú lesz még a tél, és a legelők soványak ilyenkor.
Hát engem küldhetett az én édes nagyikám, mert én ugyan nem tudom megállapítani, hogy m....

Barátnőmmel (Leszbikus)


Barátnőmnél töltöttük a hétvégét. Mindkettőnknek megvan a magafajta fantáziája, és mindkettőnket ugyan azok, vagy legalábbis hasonló dolgok izgatják. Amióta nyáron rendeltünk egy felcsatolhatós műfaszt, azóta együttléteink intenzívebbek.
Barátnőm szülei elmentek boltba, gyorsan lemostuk a pélót, majd becsultuk a szoba ajtaját. Az ágyon ültem, ő meg előttem állt. Arcát magamhoz húztam, majd....

Kukkolás és faszverés


Történetem ott kezdeném, hogy 18 évesen elkerültem egy másik középiskolába, ami lakhelyemtől igen messze található. Szüleim koleszba szántak és be is írattak, ahol egy idő után igen jól éreztem magam. Ez sajnos tanulmányi átlagomon is meglátszott, ezért mit volt mit tenni, jöhetett szüleimnél a B-terv. Vagyis bátyám gondjaira bíztak, aki ugyanazon helységben lakott, mint ahol a sulim is volt. Odak....

Cirkusz és erotika


A jól bevált cselhez folyamodunk, mint mindig. Robi majd feltűnően magához veszi a cigarettatárcát és már a kulisszák mögött rágyújt, pedig ott tilos a dohányzás, hogy hangsúlyozza, neki most nikotinra van szüksége, aztán a hátsó kijáraton át elhagyja a sátrat. Én a főbejárat felé sietek. Oszibá irodája előtt van még egy veszélyes szakasz, Haller Oszkár - direktor, ez áll az ajtón, ha nem futok ve....Szextörténet címkék

poni | vágyakozás | bezárt | enzos niki | rocker |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.