A bizarr családsegítés


-Jó napot kívánok! A Egészségügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium megbízásából kerestem fel Önt. A legújabb Nemzeti Családsegítő Program keretében szeretnénk segítséget nyújtani a 5 évnél régebb óta együtt élő házaspároknak a család egységének fenntartásához, és gyermekáldáshoz. Ha le tudnánk ülni par percre, kifejtenem pontosabban, miben is tudnánk segíteni önöknek az új program keretében.

-Fáradjon be! A feleségem nincs itthon, de én szívesen meghallgatom.

-Azt hiszem jelen esetben talán jobb is ha nincs itthon a felesége ugyanis én most kifejezetten Önhöz jöttem. A feleségéhez majd egy másik időpontban fog jönni a kollégám.

De, hogy rögtön a dolog közepébe vágjak, a lényeg, hogy én ma állok az Ön rendelkezésére es igyekszem kielégíteni a szexuális vágyait, barmi is legyen az.

-Húha, ez most elég váratlanul ért. Azt hiszem, nem igazán tudom, pontosan mit akar.

-Valójában nem az a lényeg, hogy én mit akarok, hanem az, Ön mit szeretne. Kérhet barmit én igazan nyitott vagyok mindenre. Lehet az orális vagy vaginális szex vagy éppen anális szex de akar szadomazó, vagy kaki-pisi szex is. Kérem engedje szabadjára a fantáziáját.

-De várjon egy pillanatot! Kezdek igazán összezavarodni. Mi ez az egész? Valami ízetlen tréfa?

Nagyon nem szeretnék valami kandikamerás műsorban szerepelni, vagy valami pénzlehúzós átverés áldozatává válni.

-Nyugodjon meg Uram, nincs itt semmiféle tréfa, sem átverés. De azt hiszem igaza van, kicsit előreszaladtam és nem világítottam meg a dolog hátterét. Az egész program azért indult, mert a Szociális és Családügyi Minisztérium felmérése szerint jelenleg a házaspárok először a karrierépítésre illetve az egzisztenciális háttér megteremtésére törekednek, csak ezután gondolkodnak el a gyermekvállaláson. Viszont az eltelt évek alatt a szexuális vágy megkopik. És a legmodernebb pszichológiai és antropológiai tanulmányok szerint a 5 évnél régebben együtt lévő párok hiába próbálkoznak gyermeknemzéssel, nem sikerül nekik, és mindennek a hátterében a kihunyt szexuális vágy áll. És talán ön is tudja, hogy a Kormány mindent megtesz, hogy minél több gyermek szülessen Magyarországon, hiszen nem kisebb dolog forog kockán, mint Magyarország jövője, a Nemzet fennmaradása. Így a Szociális és Családügyi Minisztérium felkérte a legnevesebb szakembereket, hogy állítsanak össze egy megoldási javaslatot, valamint cselekvési tervet. A több ezer oldalas tanulmány végkövetkeztetése az, hogy fel kell pezsdítenünk az 5 évnél régebben együtt élő párok közötti hamvadó szexuális tüzet. És a tanulmány szerint ennek legjobb módja, ha kizökkentjük a párokat mindennapi megszokott szexuális rutinból egy szabályozott keretek között történő, úgymond kalanddal.

Én tulajdonképpen ezt a kalandot ajánlom fel önnek. És ha önt megnyugtatja, itt van, megnézheti a megbízási szerződésemet, amit a Szociális és Családügyi Minisztérium kötött velem, mint alvállalkozóval.

-Hölgyem, ez igazán meglepő! Nem tudom, mit mondjak, igazából nem is találok szavakat.

-Minden bizonnyal ön is tudja, hogy Kormányunk nem riad vissza unortodox megoldásoktól, ha a Haza, a Nemzet ezt kívánja. És jelenleg Magyarországnak minél több kisbabára van szüksége. És a Kormány nem fél megtenni a megfelelő lépéseket.

És távol álljon tőlem, hogy sürgetni akarjam Önt, de minden ügyfélre 3 órám van és amíg most beszélgetünk, hasznosabb dolgot is csinálhatnánk, ha érti mire gondolok.

Ha gondolja kielégítem orálisan amíg jobban átgondolja, pontosan milyen kalandot kíván tőlem.

-Hölgyem, azt hiszem, kezdem érteni ezt az egészet, de nekem ez így egy kicsit gyors.

-Akkor talán kezdjük azzal, hogy levetkőzöm. Remélem a testem látványa beindítja a fantáziáját.

Így ni. Remélem, kedvére való vagyok.

-Ön valóban nagyon szép nő! És tulajdonképpen bármit kérhetek öntől?

-Természetesen! A legtitkosabb, vagy akár legobszcénabb szexuális fantáziáját is igyekezni fogok valóra váltani, ez a feladatom, ez most a munkám. De, hogy egy kicsit segítsek, támpontot adjak, az eddigi tapasztalatok alapján sokan szeretik a megkötözős szexet, az elfenekelést, fönök-titkárnő szerepjátékot.

De ha esetleg arról fantaziál, hogy férfival lenne, akkor egészen el tudom mélyíteni a hangom. Felveszek férfi ruhát, mondjuk az öltönyét, előre hajolok, Ön behatol a végbelembe, én pedig férfi hangon beszelek Önhöz. Voltak olyan törekvések hogy azoknak a férfiaknak akiknek homoszexuális fantáziáik vannak azoknak álljon rendelkezésére férfi munkatárs de ezt a keresztény demokraták megvétózták. Ez szerintük nem fér bele a keresztényi erkölcsbe, pedig szerintem ez idejétmúlt dolog.

-Kérem várjon egy percet, had gondolkodjak egy picit. Nem szeretném elhamarkodni a dolgot, hiszem nem minden nap adódik ilyen lehetőség egy férfi életében.

-Természetesen, én nem sürgetem. De amíg gondolkodik szívesen kielégítem szájjal, ahogy az imént is felajánlottam, hogy addig se teljen hiába az idő. Nem kell visszafognia magát nyugodtan húzza keményen a péniszére a számat megfelelően mely a torkom es akar a szamba is ürítheti a magját.

-Hölgyem, meg kell mondjam őszintén, hogy Ön csodálatosan szopik. Nem is gondoltam, hogy valaha valaki tövig be fogja kapni a faszom, és közben még a nyelvével a golyóimat nyalogatja. Ön egy szopóművész!

-Nagyon köszönöm a bókot. Az embernek igazán jólesik, ha elismerik a munkáját.

-Remélem nem haragszik, hogy amikor a torkába élveztem, nem engedtem, hogy lehúzza a faszomról a fejét.

-Természetessen nem haragszom. Ugyan egy kis ondót felöklendeztem az orromon keresztül, de annyi baj legyen.

És esetleg kialakult mar a kép önben milyen kalandra vágyna?

-Igen. Régóta vágyom arra, hogy amikor a feleségem reggel elmegy pisilni, én rátörök, és miközben pisil én erőszakkal leszopatom.

-Értem, egész jó ötlet. És csak orális aktusra gondol, vagy miután befejeztem, a pisilést, közösülne velem vaginálisan is? De engem az sem zavar, ha miközben pisilek, közben közösül velem, mondjuk hátulról.

-Ilyen jellegű pisiszexre nem vágyom, de az eszembe jutott, hogy ha nem gond Önnek, akkor mikor magára török a WC-n, akkor csúnyán beszélnék önnel.

-Természetesen nem gond, de hogy érti, hogy csúnyán?

-Mondjuk azt mondanám önnek, hogy most jól leszopatlak te büdös kurva.

-Á, értem. Ez csak magától értődő. Ha jól értem, akkor ez tulajdonképpen megerőszakolós jellegű szex lenne.

-Hát, valami olyasmi. De remélem, nem vet meg azért, mert ilyesmikről fantáziálok.

-Jaj, dehogyis! Ilyenről szinte mindenki fantáziál, még a legtöbb nő is. De ha már megerőszakolós szex, akkor esetleg meg is pofozhatna, mielőtt a számba teszi a péniszét, vagy akár közben is pofozhat.

-Ez nagyon jó ötlet! Látszik, hogy Ön igazán ért a férfiakhoz. De ha ön tényleg ennyire bevállalós, akkor még egy dolog eszembe jutott. Nem is tudom, hogy mondjam el, lehet ez már tényleg túlzás, és nagyon perverz dolog.

-Uram, én a szexre úgy gondolok, hogy semmi nem perverz, amíg a másik fél beleegyezik. Tehát mondja nyugodtan, bármit ami csak eszébe jut, és meglátjuk, mit tehetünk.

-Rendben! Szóval miután szopattam egy darabig felrángatnám, megfordítanám, letérdeltetném, és a fejét előre hajtanám, de úgy, hogy a feje belelógjon a WC csészébe. Természetesen nem kell a vízbe beledugnia a fejét, de amikor így belelóg a feje a csészébe, én ráhajtanám a fejére a WC ülőkét, és közben kefélném hátulról.

-Ez még belefér, de kérem az ülőkét nem nyomja nagyon a nyakamra, mert esetleg megfulladhatok.

-Természetesen vigyázni fogok.

-Tehát akkor ez lenne a forgatókönyv. Vagy van esetleg más valami?

-Igen, ha már így belejöttünk, akkor nem csak a punciját dugnám, hanem a végén átraknám a farkam segglyukába is.

-Rendben. Más egyéb?

-Igen, lenne még valami. Persze tudom, hogy az ilyesmi nem megy vezényszóra, de ha esetlek kakálni is tudna, miközben szopatom, az csodálatos lenne.

-Szerintem valamennyi salakanyagot ki fogok tudni erőltetni magamból.

-Ön tényleg igazán minden kérést teljesít. De ugye nem lesz baj, hogy miközben a feje belelóg a WC csészébe, ott fog úszkálni egy darab szar?

-Ennyi kellemetlenséget vállalni kell, hogy az ügyfél elégedett legyen. Maximum, majd becsukom a szemem, és igyekszem nem az orromon venni a levegőt, hogy a szag se zavarjon. És remélem, a szűk ánuszgyűrűmtől hamar elélvez majd.

-Jaj, már nagyon várom, hogy csináljuk!

-Akkor ne is szaporítsuk tovább a szót, kezdjük el!

-Kezdjük!


Szextörténet ajánló:


Így vesztettem el a szüzességemet


16 éves lány voltam, aki még szűz volt. A barátommal már 1 hete nem találkoztam, ezért megbeszéltük, hogy aznap átjön hozzánk és elveszi a szüzességem. Elintéztem, hogy senki ne legyen otthon azon az esté. Kopognak, Patrik az, a barátom. 1 másodpercre megálltunk egymással szemben majd egymásnak estünk. Még a nappaliban voltunk, amikor teljes testével neki nyomott a falnak.

Akkor már....

Színház


Reszketek és égek. Fáj a simogató kéz. Fáj a hideg valami az arcomnak. Ordítanék: - hagyjatok! – de nincs hozzá hangom. Lázam van.

Most amolyan nőiesen pofánrúgnám a háremet, ami körbevesz. Néhány töketlen, úgymond eunuch védelmedre kelne, de egyébként senkit nem érdekelne félökölnyi bánatod. Filling swords seem to be triggered by movement.
Pillanatnyilag semmi olyan nincs az....

Niki és Karcsi V. - A szomszédasszony kukkolt


Szombat reggel 8 óra, az utcákon tombolt a hó, de az Ezüst utcai háztömbök egyik 4. emeleti lakásában a nyugalom nagyobb nem is lehetett volna ebben a pillanatban. Niki az ágyban feküdt, s pamut takarójába meztelenül becsavarodva aludta még legmélyebb álmát. Karcsi nemrégen kelt fel és köntösében megitta reggeli kávéját a konyhában, mikor rádöbbent, hogy még talán korai volt felébredni és csak a h....

Szex kismellû nõvel - sztori


Szex kismellû nõvel - sztori

Ez a történet egy nyáron esett meg velem.15 éves voltam.Ezután jelenidõben írok az akkori szexrõl.

Én Tiszakisházán,egy Csongrád-megyei kisvárosban élek.Az unokatestvérem,Erika meglátogatott minket a nyáron.Vonattal érkezett(Sopronból).


Õ egy 14 éves lány,közepes méretû,formás mellekkel és gyönyörû ....

Rabságban - beteg sm történet


Mikor újra magamhoz tértem, nem akartam hinni a szememnek. Nem ott tértem magamhoz, ahol kellett volna. Nem azon a padon ahol elaludtam, de nem is a saját ágyamban. Na de akkor pontosan hol? Ez volt az egyik amit nem tudtam. De azt tudtam, hogy nagy bajban vagyok, ha ez az egész nem csak egy rossz álom. Kis idő után nagyon is valóssá vált a helyzetem. Na de mi is volt ez a helyzet? Ugye azt nem t....

Vágyaim a nővérem után 2.


Az első kalandunk után hetekig feszült volt a hangulat köztünk. Nem igazán beszéltünk, kerültük egymás társaságát. Az az este rendkívül módon kielégített, így nem is vágytam Timire. Kezdett ellaposodni a történet. Aztán egyik nap maszturbálás és pornónézés közben felugrott pár testér szex videó, így egy csapásra minden visszajött belém. Újra megkívántam Timit, bármennyire is nem akartam. Próbáltam....
Szextörténet címkék

néztem | a támadó | viszolygás | Ánuszom | golyóid |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.