Barátnőm és az első szadomazó szex


Sziasztok. A párom és én is 20 évesek vagyunk, nekem a fantáziám elég perverz, és sok dolog jár a fejemben a barátnőmmel kapcsolatban. Régóta szeretek nézegetni BDSM videókat, és élvezem, ahogy a nőket kínozzák benne. Elhatároztam, hogy ráveszem barátnőm, hogy legyen benne egy kisebb szadomazós játékban.

Nagyon sokáig próbáltam fűzni a fejét ezzel a dologgal, mindaddig, míg egy este azt mondta, hogy megengedi nekem, csak ne legyen nagyon fájdalmas.
Elsőnek elkezdtem leszedni róla a ruhákat, elég durván, éreztem rajta hogy kicsit fél, de úgy tettem, mintha észre sem vettem volna.
Az ágy szélére leültem, és ráfektettem a térdemre. Elkezdtem fenekelni a popóját, nagyon jó popója van, addig fenekeltem, míg nem pirosodott ki jó erősen, és nem kezdett el jajgatni. Ezután két köntösből kivettem a megkötő részét, a végükre kötöttem egy-egy görcsöt, a másik végüket pedig rákötöttem a kezére. Odaállítottam az ajtóhoz, a görcsöket átdobtam az ajtó felet, és szépen becsuktam a szobaajtót. Így a kezeit nem bírta mozdítani, és nem látott semmit, mert az arca az ajtót nézte. Száját széles ragasztószalaggal beragasztottam, ekkor nagyon megijedt, de a fülébe súgtam, hogy csak kicsit fog fájni.

Kivettem a nadrágomból a bőr szíjat és elkezdtem a fenekére jó nagyokat rásújtani. Üvöltött volna, de be volt ragasztva a szája. Úgy gondoltam minden egyes hónapért, amit együtt voltunk eddig egy sújtást kap. 2 éve voltunk együtt, ezért 24 ütést kapott. Már a 10. után kicsordult a szeméből a könny, de csak annyit mondtam, hogy nem sok van már hátra. A 24. után mondtam, hogy ennyi volt és megkértem, hogy tegye szét a lábát. Elkezdtem izgatni a punciját, észrevettem, hogy benedvesedett és hirtelen ráütöttem egyet a puncijára, felnyögött, gondolom fájt neki.

Kinyitottam az ajtót így kiszabadult, de egyből az ágyhoz parancsoltam és hanyatt fektettem. Az ágyunk rácsos volt, így a kezét kitudtam kötni a rácshoz.
Ezután a szemét bekötöttem, hogy ne lásson semmit, nagyon meg volt rémülve, a tekintetéből gondolva. Ezt követően kivettem a szekrény aljából két darab kötelet (reménykedtem, hogy megengedi így beszereztem) amiknek az egyik végét rákötöttem a bokájára a másik végét pedig a keze mellé, így a lábait az égbe húztam és úgy kötöttem ki. Jól lehetett látni a pináját, és a segglyukát is. Elkezdtem ujjazni a punciját, jó szűk lyuka volt. Pár percig egy ujjal, utána kettővel és hárommal, itt észrevettem már, hogy veszíti neki elég rendesen.

Kimentem a fürdőbe behoztam a testápolóját és a konyhaszekrényből kivettem egy pár gumikesztyűt. Felhúztam a kesztyűt, majd nyomtam jó sok testápolót a tenyerembe és bekentem a seggét. Egy ujjal felnyúltam a seggébe, erről azt kell tudni, hogy soha nem engedte nekem, hogy seggbe rakhassam. Szépen tágítottam egy ujjal, ezután két ujjal, itt már éreztem az ellenállását, feszítettem a seggét, de a fülébe súgtam, hogy ne tegye, mert neki fog jobban fájni. A két ujjam forgattam a seggében, majd a harmadikat is feldugtam neki, nyögött egy jó nagyot. 5 percig kb. így tágítottam, majd kivettem a kezemet és elővettem a farkamat. Elég rendesem már állt, kentem rá egy kis testápolót és benyomtam erőszakosan. Jó nagyot nyögött a ragasztó szalag alul. Jó darabig kúrtam a seggét, mikor éreztem, hogy nem feszíti annyira kivettem és megmostam a farkam, ahogy visszajöttem már kényelmetlen volt neki és fészkelődött, de én folytattam a tágítást. Négy ujjam raktam be nem túlzottan élvezte, ezt követően a hüvelyk ujjam is benyomtam, itt már óriásikat próbált sikítani, addig tágítottam, míg a kézfejem nem ment be.

Ezek után levettem a ragasztószalagot a szájáról, meg sem bírt szólal, kioldoztam és magam elé térdeltettem a földre. Kérdeztem tőle hogy milyen volt, nem mert megszólalni és jó mély hangon ráordítottam és azt mondta, hogy nagyon élvezte. Erre én, hogy nagyon örülök, és a szájába nyomtam a farkam. Szopattam jó keményen néha egy két apróbb fülest lekevertem neki és elmentem, lenyelettem vele.

Fél óra telt el mire megtudott szólalni, és kérdeztem tőle, hogy komolyan milyen volt, és azt mondta, hogy nem gondolta, hogy a fájdalmak is tudnak élvezetesek lenni?


Szextörténet ajánló:


Asszonyok és komák


Asszonyok és komák

Még fiatal házasok voltunk amikor az egyik alkalommal rájöttem,hogy a feleségem félrekefél. Ezért,hogy legyen lehetõsége és elõttem is keféljen bárkivel a gyönyörûségemre is elmentünk a Balatonra egy camping nyaralásra. Béreltünk egy faházat ahová letehettük a cuccunkat és elmentünk bikinit venni. Szerencsére a campingbe is találtunk ilyet és amikor felpróbálta a fe....

Csalfa feleség II


Kattan a zár. Zavartan beharapom az alsó ajkam. Ő lehajol hozzám, de vár, hogy megcsókolom-e. És én megcsókolom. Kezeim a hátán, az atlétájába markolok, majd elkezdem felfelé húzni. Türelmesen vár, hagyja, hogy magamtól fedezzem fel a dolgokat, a helyzetet. Kibújtatom a felsőjéből, aztán nem is figyelve hova, eldobom. Végigsimítok a karjain, a vállain, és a mellkasán. Szép, napbarnított bőr, alatt....

Imádlak Vera


Veronikával egy osztályba jártunk gimiben. Őrülten kívántam őt. Gyönyörű lány volt nőies, sportos alkattal, vállig érő sötétbarna hajjal és határozottságról, ugyanakkor jó humorról árulkodó szép arccal. Esélyem se volt. Kövér voltam kicsi pénisszel. Verát csak a fantáziámban kaphattam meg.


Hosszú és fárasztó iskolai nap volt. Végre hazaértem. Levetkőztem pucérra, berogytam a....

Nagycsöcsű Nóri


Venni akartam egy nadrágot, ezért betértem egy Plázába Pesten. Hosszan nézelődtem egy hangulatos kis butikban, már több ruhát is kinéztem magamnak, tornyosultak a csinosabbnál csinosabb nadrágok a kosaramban, ideje volt próbafülke után nézni. Egy volt csak, nyilván nem nagy forgalom lehet itt, de pont volt bent valaki. Megálltam hát a fülke függönye előtt, vártam a soromra. Az árakon gondolkodtam,....

Én, a leszbi riherongy


Zúgás, pattogás, zsibbadás és sötét. Mintha más nem is létezett volna, ezek közös egyvelege alkotta a világom. Mellkasom ütemesen emelkedett és süllyedt, lassan nyugodva a hűvös parkettán. A szívem dobogott erősen, a levegőt kapkodtam, a kiszáradt torkom víz után fohászkodott, ajkaimon a tipikus száraz nyál bevonattal engedték be nagy kortyokban az oxigént, szemeim lehunyva próbáltak kapaszkodót ....

Nyolc idegen farok spriccelt össze


Szombat reggel volt, valamikor a tavalyi év augusztusában. Egy pénteki buli után kicsit zegernyés hangulatban ébredtem, és éppen azon gondolkodtam, hogy mit fogok csinálni a szép nyári verőfényes délelőtt, amikor fura hangokra lettem figyelmes. Hallgatóztam kicsit és rájöttem, hogy a lakógyűlés által megszavazott külső festés és tatarozás folyik odakint. Félrehúztam a függönyt és a szokványos magy....Szextörténet címkék

tortura | 60-as pasi | kisebb | papok | golyóit |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.