Megalázott Tanárnő


Anita tanárnő a 12.d osztályfőnöke. Elég kemény a tanításban de hát a fiúosztályokhoz ilyen hozzáállás kell. Amúgy ránézésre nagyon mutatós, és mindig csinosan öltözködik.Már elmúlt 30 de alig látszik 25-nek.És hát a fiúk nézegetik is rendesen. A teste szinte tökéletes. Rengeteg álomnak lehet a főszereplője.
De a 12. d-ben néhányan úgy döntöttek nem csak álmodozni akarnak róla. Összeültek és megbeszélték ,hogy mi legyen a taktikájuk, mivel "vegyék le a lábáról" "csöcstanárnőt" ahogy ők hívták. Rolandnak jutott az előkészítésben a főszerep, ő készítette el a hamisított pornóképeket a tanárnőről. Igazi mestermunkát végzett. Egyáltalán nem lehetett megállapítani a képekről hogy nem eredetiek. Volt köztük a szolíd meztelentől a seggbedugóson át a csoportszexig mindenféle kép.És eljött a várva várt pénteki nap. Utolsó óra ofői. Miután kicsengettek és az osztály nagy része boldogan igyekezett kifelé hogy mielőbb szabaduljanak az iskolából, Roland és társai a tanári asztalhoz mentek.
-Tanárnő!-szólt Roland
-Tessék! Mit szeretnél? Mit szeretnétek?-nézett fel "csöcstanárnő" a naplóírásból.
-Azt szeretnénk ha leszopna bennünket!-mondta Patrik vigyorogva.
-Micsodaaaa??? Ezt meg hogy merészeled?-háborodott fel Anita tanárnő.
-Mi bátorítottuk Patrikot!-válaszol helyette Robi.
-Mi is! Mi is!-mondják a többiek vihorászva.
-Azonnal menjetek innen! És örüljetek ha nem rúgatlak ki benneteket az iskolából érettségi előtt!-kiabál felháborodottan a tanárnő.
-Akkor megyünk "szórólapozni"!-mondja az egyik srác.
-Biztos jól fogunk keresni a képekkel. Jut belőle az igazgatónak és az egész tanári karnak! Meg a tanárnő lakóhelye környékén a postaládákban is lesz bőven!
Közben Roland kirak a tanári asztalra néhány képet. Anita tanárnő ránéz a képekre és elvörösödve nézi őket. Az egyiken csak meztelenül ül egy fotelben széttárt lábakkal, de a másikon már patakokban folyik az arcán és a testén a geci.A következőn 2 fasz van a puncijában és egy harmadikat éppen a seggébe dugnak.
-Kezdésnek ennyi!Persze van még rengeteg!-mondja Roland.-Amennyiben nem teszi meg amit szeretnénk, ezeket a képeket "szórólapozzuk" a megfelelő helyekre!
-Ezt nem csinálhatjátok velem!-mondja kétségbe esetten a tanárnő.
-Dehogynem!-mondja Robi-És jó lenne ha gyorsan hozzálátna Tanárnő, mert mire nyolcunkkal végez az bizony beletelik egy kis időbe!
-Én nem csinálok semmit!-próbál ellenkezni "Csöcstanárnő"
-Rendben. Akkor megyünk is "szórólapozni"-mondja Robi
A fiúk lassan elindulnak az ajtó felé.
-Ha ezt akarja a "Csöcstanárnő" akkor legyen így!-mondja Patrik-Azt hittem több esze lesz.
-Képzelem a kollégái mennyire fognak örülni a képeknek!
-Hát még a szomszédai!
-Az igazgató hétfőn reggel biztos hívatni fogja elbeszélgetésre!
Ilyeneket beszélnek az ajtó felé haladva.
-Várjatok fiúk!-szól hozzájuk Anita tanárnő.-Ugye.....ezt csak...viccnek szántátok?-kérdezi reménykedve.
-Ennél komolyabban még semmit nem gondoltunk életünkben!-mondja Robi
-Jó hétvégét "csöcstanárnő"!-mondják egymás után.
-Várjatok!-szól megint Anita tanárnő-És ha.....
megteszem amit akartok.....akkor megsemmisítitek a képeket?
-Kezd megjönni az esze!-mondja Roland
-Ha leszop bennünket ígérjük megsemmisítjük ezeket a képeket!-monja Robi
-De mégis hogy gondoljátok az egészet?-kérdezi Anita tanárnő félénken.
-Térdeljen le aztán megtudja! Gondolom szopott már faszt?-kérdezi vigyorogva Robi
-Hogy lássa mennyire korrektek vagyunk maga határozhatja meg a sorrendet.-mondja Roland
Anita tanárnő megalázottan letérdel.
-Nos ki legyen az első?-kérdezi Roland miközben mind a 8 srác előveszi a farkát.
Anita tanárnő körbenéz a faszokon.Van köztük kisebb nagyobb, vékonyabb vastagabb, de már mindegyik keményen áll.Az egyik kisebb faszú srácra mutat.
-Te vagy a kedvezményezett Zoli!-veregetik a vállát és a hátát a többiek.
Zoli odaáll a "Csöcstanárnő" elé.Ő ráhajol a faszára, bekapja és elkezdi szopni.
-Ez az!
-Ügyes!
-Szopja le!-biztatják a tanárnőt a többiek.
Zoli nem sokáig bírja.Hirtelen hatalmasat élvez a tanárnő szájába.
-Nehogy abbahagyja!-szól Robi-Nem szeretnénk ha kárba veszne a gecink! Nyelje le
mindet!
Anita tanárnő engedelmesen nyeli a srác a gecijét.Mikor kiszopja az összes gecit Zoli megsimogatja az arcát.
-Ügyes ribanc vagy!-mondja neki
-Ki lesz a következő?-kérdezi Patrik
A tanárnő megint választ egy srácot és őt is leszopja. Aztán a következőt és a következőt...
Utolsónak marad Patrik Robi és Roland.
-Köztünk nem kell választania.-mondja Roland-Mi egyszerre fogjuk szájba baszni!
Odaállnak "Csöcstanárnő" elé aki bár rendesen nyelte a gecit mégis csorog a szájából és az arcára is jutott rendesen. Felváltva szopatják Anitát.Mélyen megjáratják a faszukat a szájában.Főleg Roland akinek a legnagyobb van mindük közül. Patrik élvez el leghamarabb.Teljesen beteríti Anita tanárnő arcát gecivel.Aztán Robi következik. Ő kihúzza a nyálas faszát a tanárnő szájából és a ruhájára élvez.6 nagy sugár gecivel teríti be Anita tanárnő blúzát.Utolsónak Roland marad. Megfogja a tanárnő fejét. Tövig ráhúzza a faszára a száját és úgy élvez egyenesen a torkába.Anita nyeli a gecit.
Kell pár perc míg meg bír szólalni.
-Akkor megsemmisítitek a képeket?-kérdezi
-Jók lettek a mostani felvételek?-kérdezi Robi kajánul a többieket.
-Első osztályú mind!-felelik
-Akkor azokat a képeket megsemmisítjük ahogy ígértük!-nevet Robi és a többiek is nevetnek.
-Most haza mehetsz. Jó hétvégét!-mondja Roland a "Csöcstanárnőnek"-ha megkívánunk megint majd szólunk!
Ezzel kimennek a teremből ,és elindulnak haza felé.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Ez egy megtörtént sztori


Egyik nap a barátnőmmel elmentünk a kedvenc szórakozóhelyére,majd néhány haverom felhívott,hogy menjek velük bulizni egy másik helyre.Miután a barátnőm hazament én átmentem a másik helyre és ott találkoztam Vele.Már korábban pontosan 5 nappal korábban egyik ismerősöm bemutatott neki így elkezdtünk beszélgetni.Majd oda ültem az asztalukhoz.Nem sokkal később el kellett jönnünk,mert záróra volt így á....

Mukahelyi orál


Este kilenc körül lehetett az idő. Péter éppen az íróasztala mögött ült és valamit körmölt. Tudta, hogy hamarosan vége a munkaidőnek és mehet haza. Péter egy középmagas, jóképű, kicsit sportos testalkatú, barna hajú zöld szemű huszonhárom éves hivatalnok. Öltözéke egy szürkés öltöny. Ekkor kijött a főnöknője az irodából. Gyönyörű nő. Fekete kosztümben volt. Ő maga olyan 163 cm magas. Nem éppen cso....

Szex két leszbivel


Egy hétfő délelőtti nap elindultam a haveromhoz, hogy elhívjam egy italra, meg csajozni. Régen ismertük egymást, ezért kopogás nélkül léptem be hozzájuk. Az ajtó mögül hallottam kisebb nyögdécseléseket, azt hittem pornót néz, ezért bekopogtam, és benyitottam a szobába, amikor is...

Ott találtam a nővérét, és egy másik csajt. Éppen egymást nyalták, de amikor észrevették, hogy ott vag....

Gyere gazdám !


Végeztem az írással, papírra vetettem mindent, amit akartam. Kimerülten üldögélek egymagamban a pislogó gyertyaláng mellett, és arra várok, hogy végre meghalljam a kemény, ismerős lépteket odalent a kövezeten. Egyik kezemet mellemre szorítom. Ettől megnyugszik szívem, mely folyton háborog, mikor Sir Hunter Tremayne jár az eszemben.
A nyájas olvasó szíve is háborogna, ha abban a szerencsében....

Szex a suliban


Böbe nem volt csúnya lány. Hosszú barna haja és zöld szeme volt. Szép formás mellek és formás segg, plusz egy nagy szexi vékony test. Én is nagyon odáig voltam érte de persze engem észre se vett. Bár én se nagyon közeledtem hozzá, félénk fiú voltam ha lányokról volt szó. Sokszor ábrándoztam arról hogy kefélek vele ilyenkor mindig fel állt a dákóm és ki kellett vernem. Néha óra közben is bámultam ő....

Niki és a két fasz


Nem terveztünk semmi különöset arra az estére. Két hete laktunk akkor közös albérletben. Niki, Zoli meg én felvételről néztük a Forma 1 -et, megittunk pár boros kólát, hevertünk a kanapén és álmomban nem gondoltam volna arra ami ezután megtörtént.

Zoli és én a kanapé két végén ültünk, Niki pedig elhevert rajt hosszában, a feje Zoli combján, a lábait meg a combomhoz nyomta. Ahogy egy....Szextörténet címkék

farkatok | kanos vagyok | popsilyukát | kukorica | becsípődés |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.