Szexparti 2.


Sziszka felsóhajtott. Mindig a külalakjával jött mindenki. Tudta, hogy jól néz ki (hosszú, dús, fekete haj, sötétkék szemek, hatalmas pillákkal, gyönyörű száj, hosszú, formás láb, karcsú derék és... hát igen, gigászi cicik). Őt azonban ez zavarta. Sosem ezzel akart érvényesülni. Nagyon okos is volt, az egyetemen utolsó előtti éves – és nagyon szerencsés is: egyrészt könnyen tanult, másrészt pedig az emberek azon kis csoportjába tartozott, akiknek 2-3 óra alvás is elég éjszakánként. Egy éve dolgozott a klubban (csakis este és éjszaka) ami nagyon menőnek számított az egyetemisták körében. A főnök csak csinos, fiatal lányokat alkalmazott pultosnak, ami Sziszka-t eleine feszélyezte, de mostanra megbékélt vele. A lányok többségével jól kijött. Szinte mindegyikük egyedülálló volt, és – bár Sziszka nem – a többségük szívesen bocsátkozott egyéjszakás kalandokba, főleg Klára, aki biszex lévén sok mindent bevállalt...

– Az a három pasi ott a 4-es asztalnál egyfolytában téged figyel – mondta Klára egy kaján vigyorral.

– Ugyan! Bárkit nézhetnek – felelte Sziszka, habár tisztában volt vele, hogy a másik lánynak igaza van. Egész este magán érezte a férfiak tekintetét, ami nem hagyott kétséget afelől, hogy mire gondolnak.

– Te is tudod, Sziszka – kuncogott Klára, a szőke szépség. – Miért nem mész el valamelyikkel egy jó dugásra?

– Klára, kérlek! – háborgott Sziszka.

– Klára, kérlek! – utánozta a másik gúnyosan – Mégis, mennyi ideje, hogy nem szexeltél? Na, válaszolj! Mióta szakítottál Phillel, nem akasztott be neked senki, de még csak ki sem nyalt... Pedig az összes pultos csaj közül te vagy a legjobb nő. Én is elintéznélek, akár itt, a pulton – mondta Klára csillogó szemmel, a végén nyelvével kéjesen végignyalva az ajkán.

Sziszka megremegett. Egyrészt örült annak, hogy bömbölt a zene a klubban, így más nem hallhatta, amit a szőke szépség mondott, másrészt tudta, hogy igaza van: fél éve nem volt férfival. Néha eszébe jutott, hogy jó lenne valaki, de mostanában mindent alárendelt a tanulmányainak.

– Kérlek, Klára! Miért kell mindig ilyen trágárnak lenned? Ráadásul tudod, hogy nincs most időm ilyesmire!

– Nyugi, kislány, nem arra gondoltam, hogy most találj rá az igazira, hanem...

– Tudom, mire gondoltál! De nem mindenkinek forognak csak a szex körül a gondolatai!

– Ó, a kis apáca! 20 évesek vagyunk, szivi! Most kell, hogy kiéljük magunkat! Igen, beismerem, imádom a faszt! És a puncit is, ha már itt tartunk! Ettől még nem vagyok rossz ember! És igen, úgy gondolom, hogy rád férne egy hatalmas dugás, akár a 3 pasi egyikével! Jézusom, Sziszka, te vagy közülünk a legszexibb csaj! Minden fickó téged akarna! Ok, ok, ha nem, nem! De ha gyors segítség kell, tudod, hol találsz... – mondta Klára huncutul, majd végigsimított Sziszka karján, aztán elfordult, és hátrament a raktárba.

Sziszka felsóhajtott. Mindig a külalakjával jött mindenki. Tudta, hogy jól néz ki (hosszú, dús, fekete haj, sötétkék szemek, hatalmas pillákkal, gyönyörű száj, hosszú, formás láb, karcsú derék és... hát igen, gigászi cicik). Őt azonban ez zavarta. Sosem ezzel akart érvényesülni. Nagyon okos is volt, az egyetemen utolsó előtti éves – és nagyon szerencsés is: egyrészt könnyen tanult, másrészt pedig az emberek azon kis csoportjába tartozott, akiknek 2-3 óra alvás is elég éjszakánként. Egy éve dolgozott a klubban (csakis este és éjszaka) ami nagyon menőnek számított az egyetemisták körében. A főnök csak csinos, fiatal lányokat alkalmazott pultosnak, ami Sziszka-t eleine feszélyezte, de mostanra megbékélt vele. A lányok többségével jól kijött. Szinte mindegyikük egyedülálló volt, és – bár Sziszka nem – a többségük szívesen bocsátkozott egyéjszakás kalandokba, főleg Klára, aki biszex lévén sok mindent bevállalt...

– Hé, bébi! Két whiskey rendel! – harsant egy hang, ami Sziszka azonnal felismert: Imru, az egyik végzős az ő szakáról. – És a két gyönyörű cicid is hozzá, ha benne vagy... – mondta, miközben feltűnően fixírozta a lány melleit, amit a pultosok egyenruhája, a szűk, fehér blúz – a két fölső gomb az előírás szerint kigombolva – csak még inkább kihangsúlyozott.

Sziszka elmosolyodott. Megszokta már, hogy Imru mindig megpróbálta felszedni.

– Legalább hadd kísérjelek haza! – kérte a fiú. – Biztonságosabb lenne, hátha nem éred el a buszt.

– Köszi, Imru, de mindig elérem – szerelte le lány.

– Összetöröd a szívemet, bébi – mondta a fiú, megjátszva megbántottat. Aztán elvigyorodott, és halkan hozzátette: – De ha bármikor szükséged van rám... vagy valamelyik testrészemre... Tudod, hol találsz. – Felhajtotta mindkét italt, majd rákacsintott a lányra, és elvegyült a tömegben.

– Hé, Sziszka! Hozz légyszi a raktárból egy karton Martinit! – kiáltotta Liz, az egyik pultoslány, aki az ajtótól messzebb szolgált ki. Sziszka bólintott, és elindult.

Belépett a folyosóra, becsukta az ajtót, és elindult a raktárajtó felé, amikor hangokat hallott. Először csak ritmikus koppanásokat, aztán valami mást is: kéjes nyögéseket. Vissza akart fordulni, de maga sem értette, miért, a raktár felé indult. Látta, hogy az ajtó nyitva van. Közelebb lépett, így épp rálátott arra, ami odabent folyt. A koppanásokat egy asztal szolgáltatta, a nyögéseket pedig, amik egyre hangosabban és sűrűbben hangzottak, Klára, akit azon kefélt egy férfi. A lány blúza kigombolva, szoknyája feltűrve, lábai a fickó nyakában, aki közben a kemény melleket masszírozta.

– Aaah! Aaah! Ez az! Basszááál... – nyögdécselt a szőkeség.

Sziszka szinte megbabonázva bámulta a jelenetet. Hirtelen elöntötte a vágy. A puncija nedvesedni kezdett, és önkéntelenül a cicijei felé nyúlt – a szexben imádta ezt. Ha a melleit kényeztetik. Ekkor Klára felsikoltott, és a férfi összerándult. Elélveztek. Ő felocsúdott, és hirtelen elszégyellte magát. Megfordult, hogy visszamenjen, ám nekiütközött valaminek. Illetve valakinek. Az egyik pasi a 3 közül (egy kopasz, bőrdzsekis figura), aki ma este ùgy bámulta őt, volt az. A tekintete a melleire tapadt. Sziszka lenézett rájuk, és rémülten látta, hogy a bimbók szinte átszùrják a vékony anyagot. A férfi közelebb lépett, így hozzászorította a lányt a falhoz, aki azonnal érezte tekintélyes merevedését.

– Na, szépségem, kövessük a példájukat? – suttogta a lány fülébe, és az egyik kezével simogatni kezdte az egyik merev mellbimbót, a másikat pedig elkezdte becsúsztatni a lány rövid szoknyája alá.

– Sziszka riadtan suttogott: – Kérem, ne...

Ekkor nyílt a raktárajtó, és kilépett rajta az imént kielégült pár. Klára épp a blúzát gombolta össze, de ekkor felnézett, és azonnal látta, mi történik, Sziszka arcán pedig, hogy nagyon megrémült.

– Segíthetek, uram? – kérdezte élesen.

A kopasz lassan elfordította a tekintetét a pompás keblekről.

– Ó, igen, beszállhatsz te is...

Ekkor Clara szexpartnere szólalt meg:

– Hagy békén a lányt!

A kopasz a srácra, aztán egy utolsót morzsolt a kőkemény bimbón, majd vigyorogva megszólalt:

– Ok, nyugi, nem akarok balhét... – Majd sötét tekintettel még egyszer visszafordult Sziszka-hoz:

– Még találkozunk, bébi. – Aztán megfordult, és elment.

Sziszka egész testében remegett.

– Jól vagy? – szaladt oda Klára.

– A... Aha...

– Ok, Sziszka, elment, már semmi baj. Habár, ahogy a jelek mutatják, lehet, hogy épp ez a baj... – vetett egy pillantást a làny Sziszka blúza felé.

– Klára, kérlek...

– Jól van, ok. Veled maradjak még egy kicsit?

– Nem, nem... Csak... Egy kicsit szeretnék egyedül lenni. Csak néhány perc...

– Ok, akkor megyünk. Tényleg minden rendben?

Sziszka bólintott. Klára és partnere kimentek, becsukták maguk mögött a folyosó ajtaját.

Sziszka felnyögött. Még mindig remegett, de nemcsak a félelemtől. Nem tudta, mi történt volna, ha Kláráék maradtak volna még egy kicsit a raktárban...

Néhány perc múlva összeszedte magát, és visszament a pult mögé. Félve pillantott a 4-es asztal felé, de a 3 férfi helyett már néhány egyetemista ült ott. Körbenézett, de sehol sem látta őket.

1 óra múlva zártak. Mivel a vendégek nagy része törzsközönségnek számított, tudták a rendet, pár perc alatt kiürült a helyiség. Sziszka-ék gyorsan összepakoltak, és majdnem mindenki elindult hazafelé. Sziszka a klubtól néhány száz méternyire lévő buszmegálló felé tartott. Nem volt már messzire, amikor a busz megállás nélkül elhajtott. Sziszka integetett utána, kiáltott néhányat, de a vezető persze nem láthatta, hallhatta. A lány nem örült. A következő busz csak 2 óra múlva jött, így aztán úgy döntött, hazasétál, gyalog 30-35 percre lakott. Máskor is sétált már hajnalban, nem volt rossz környék, mégis megborzongott, amikor a sötét háztömbök között elindult.

Pár száz méter után egy alak lépett ki elé néhány autó közül. Sziszka megtorpant. Ekkor a fickó közelebb lépett hozzá, és rekedtes hangon megszólalt:

– Helló, bébi! Mondtam, ugye, hogy találkozunk még...

A kopasz volt az. Sziszka gyomra összeszorult. Szétnézett, hogy merre tudna menekülni, aztán gyorsan hátrafordult, hogy visszaszaladjon a klubhoz, de a háta mögött egy másik férfi állt. A lány sikítani akart, de a pasas befogta a száját, és magához húzta. Térddel ágyékon akarta rúgni, de ekkor valaki megemelte a két lábát. A két férfi egy kocsihoz vitte. Sziszka vonaglott, küzdeni akart, de nem tudott, szorosan fogták. Egy hatalmas dzsipbe lökték, az egyik, egy szőke fickó az egyik oldalára ült, a másik, egy sötét hajú, a másik oldalára, a két karját kétfelé, maguk mögé húzták. A kopasz a vezetőülésre ült, és hátraszólt:

– Mire a házhoz érünk, legyen kész! Ne szarakodjatok sokáig, már így is kemény a faszom!

Sziszka sikoltani akart, de az egyik kéz még mindig a száján volt.

A sötét hajú felröhögött:

– Nyugi, Tóni! Ma a tiéd az első menet! – Aztán a lányhoz fordult, levette a kezét a szájáról, és azt mondta:

– Most már sikoltozhatsz, szivi...

Sziszka megpróbált, de csak egy nyögésre futotta tőle.

– Óóó, ez is jó lesz... – szólalt meg a szőke.

– Mi... mit... akarnak... –1suttogta a lány.

– Nem elég egyértelmű, szivi? – kérdezte a sötét hajú.

– Kérem... Kérem, ne... Ne... erőszakoljanak meg... – lehelte a lány.

– Megerőszakolniii? – nyújtotta el a szót a pasi. – Nem, szivi, nem fogunk megerőszakolni. Te is élvezni fogod. Nagyon… – A lány füléhez hajolt: – Ugyanis… meg fogunk... BASZNI. KÚRNI. KEFÉLNI.

– Vagy inkább: szét – szólt a másik oldaláról a szőke rekedten.

– Sziszka szeme tágra nyílt. – Kérem... – nyögte alig hallhatóan.

– Ó, ha kéred, kezdjük is – vigyorgott a sötét hajú.

A két férfi két oldalról egyszerre simogatni kezdte a lány nyakát. Gyöngédek voltak, bár a lány két keze még mindig kétfelé, mögéjük volt szorítva. Először simogatták, majd egyre lejjebb haladtak a melle felé. Egyszerre csinálták. Sziszka mozdulni sem mert. A szíve iszonyatosan gyorsan kalimpált.

A melleihez, majd a mellbimbókhoz értek, és még mindig lassan, a blúzon keresztül izgatni kezdték őket.

Sziszka akaratlanul is felnyögött

– Kérem... kérem...

– Igen, szivi, mindjárt – lihegte a sötét hajú. Közben a 3. gombhoz ért, és kipattintotta. Közben a szőke a 4.-kel tette ugyanezt, és így haladtak, felváltva, majd valamelyikük kihúzta a blúzt a szoknyából, és a utolsó gombtól is megszabadították. A lány hatalmas melleit már csak a melltartó takarta.

– Apám, micsoda csöcsök... – mondta a szőke rekedten.

– Mondtam, nem? A csaj világbajnok – szólt a kopasz az első ülésről. – Baszásra termett.

Közben a sötét hajú lassan elhúzta a melltartót a jobb ciciről, aztán felhördült –

– Te jó ég, ekkora csöcs!... Mint a legjobb pornósztárnak! – Lehajolt, és a szájába vette a kemény bimbót. Lassan szopni kezdte.

– Aaaaaahhh... Aaaaahhh... – nyögött Sziszka.

A szőke felröhögött, és ugyanazt kezdte a lány bal mellével.

Sziszka csak nyögni tudott. Érezte, ahogy a puncija nedvesedik. Soha nem volt még 2 férfival. Hirtelen átfutott az agyán a gondolat, hogy ezek itt 3-an vannak, de azonnal el is nyomta a kéj, ahogy a két pasi egyre intenzívebben szopta-szívta a bimbóit.

– Mmm... Óóóh... Aaah... – nyögte egyre hangosabban. Imádta, amit csinálnak. Ekkor, szinte egyszerre, elengedték a két kezét. Azonnal a két férfi fejéhez kapott, és még szorosabban magához húzta őket.

A sötét hajú felröhögött: – Tetszik, ugye?

– Igen... Igen... Ah, igen! Mééég, óh, mééég... Kérlek! Ah.. Ah...

A sötét hajú az egyik kezével a lány mellét masszírozta, a másikkal pedig elindult a lány öle felé. Sziszka önkéntelenül is szétnyitotta a lábait. A férfi elétérdelt, az arcát a lány puncijához közelítette. A harisnyán és bugyin keresztül simogatni kezdte. A szőke eközben a lány bal mellét nyomkodta-szopta. A kopasz az ülésen a visszapillantóból majdnem mindent látott. A farkát már kiszabadította a nadrágjából, most keményen állt. Alig várta, hogy a házhoz érjenek, és felhúzhassa a kis kurvát. Szét akarta kúrni. Hallani akarta, ahogy könyörög, hogy bassza meg. Nyugi, Tóni, néhány perc, és ott vagyunk – mondogatta magában.

A sötét hajú beszívta a pina illatát. Az ő farka is kemény volt, mint ahogy szőke barátjáé, Csaba-é is, de tudták, hogy ma éjszaka Tóni a nyertes, ő próbálhatja fel először a kiscsajt. Mindhárman sokáig bírták az ágyban, de a kétheti közös party-jaikon mindig vettek be egy-egy kék pirulát...

A lány pinájának csodás illata volt. Tóni egy rántással eltépte a harisnyát, és félrehúzta bugyit. A látvány még inkább felajzotta. A punci teljesen szőrtelen volt, és tocsogott a kéjnedvtől.

Sziszka kéjesen felsikoltott, ahogy a harisnya elszakadt, és tekintete megtalálta a sötét hajúét.

A szőke felnézett:

– Nyald már, Zsolti haver, vagy csinálom én... – morogta a sötét hajúnak.

Sziszka csak nyögött, a tekintete összekapcsolódott a Zsolti-ével, ölét közelebb nyomta a férfi arcához. Hihetetlenül akarta a nyelvét.

Zsolti elvigyorodott:

– Kérd szépen!

Sziszka felnyögött. Akarta a nyalást. Nagyon.

– Nyalj ki! – nyögte, majd határozottabb lett. – Nyalj ki!!! Gyerünk, NYALD KI A PINÁM, AZTÁN BASSZ MEG!!! – kiáltotta.

Zsolti felnevetett, és azonnal lecsapott. Egy hosszú nyelvcsapással végignyalta a lucskos puncit.

– Aaaaaaaaahhh! Igeeeeen! Aaaaaah! Óóóóh! Uuuuuuuh! – sikoltozott a lány, és ölét a pasi arcához nyomta, szinte baszni kezdte a száját. Az nem habozott, habzsolta az éhes pinát. Szopta-nyalta-szívta, közben a csípőjével a levegőt döfködte. – Igyekezz már, haver, vagy szétkúrom a csajt – hörögte az első ülésen ülő kopasznak.

– Egy perc – szólt hátra az sziszegve –, és ne merd előttem megcsinálni!

A lány nyögött, sikoltozott, vonaglott a két férfi keze és szája alatt. És hirtelen: szopni akart. Igen, faszt akart a szájába. Soha nem volt odáig a faszszopásért, de most nagyon-nagyon vágyott rá.

– Le akarlak szopni! – lihegte a szőkének. Az rábámult, és már nyitotta is a sliccét. Föltérdelt a lány mellé az ülésre, az alsóból pedig előmeredt a hatalmas szerszám. Sziszka szeme tágra nyílt.

– Úristen... mekkora... fasz... Aaaahhh!... – hatalmasat élvezett a nyalástól Zsolti szájába, aki imádta a nedvet, és zavartalanul nyalt-habzsolt tovább.

Sziszka sikoltozni kezdett a gyönyörtől, de a szàja előtt ott meredezett a fasz, így gyorsan rácuppant.

– Ugh, ugh, ugh – először a makkot kapta be, majd amennyire tudta, a vesszőt. Közben élvezett. Észre sem vette, hogy a kocsi megállt, csak azt, hogy a lábánál fogva húzzák ki belőle. A szőke farka kicsúszott az ajkai közül. A sötét hajú húzta, majd háttal magához, a lábait széttárva, felemelte. A lány szeme elkerekedett. Előtte, alul meztelenül, hatalmas, álló fasszal, a kopasz várta, terpeszben, hangosan fújtatva, mint egy csődör. Igen, úgy néz ki, futott át Sziszka agyán.

– Mekkora fasz! – nyögte rémülten. Legalább 25 centis, még sosem látott ekkorát. És akkor rádöbbent, hogy a férfi miért tartja így.

– Ne! – suttogta.

– Neee! – kiáltotta. – Nagyon naaaaaa.. Aaaah! Ah! Ah! Ah! Igen! Óóó, igeeen... Mmm... Aaahhh!

Csaba és Zsolti szinte felnyársalták az óriási hímtagra. Tóni egy mozdulattal tövig nyomta a lucskos pinába. Ott, a nyílt utcán kezdte kúrni a lányt. A farka teljesen betöltötte a puncit. Hosszú lépésekkel elindult a ház felé, csípőjén a rákulcsolódott lánnyal, akinek blùza kétoldalt lebegett, melltartója és szoknyája a derekára tekeredett. Két hatalmas melle minden lépésnél – és döfésnél, mert Tóni akkor lökött egyet – ugrándozott. Közben folyamatosan sikoltozott. A férfi az ajtóhoz érve egy iszonyatos erejűt döfött, mire a lány nagyot élvezett. Beléptek a házba, Tóni folyamatosan baszta Sziszka-t. Ő hörgött, a lány nyögött és sikítozott. Tóni bent a kanapéhoz vitte, ráfektette, ott kúrta tovább. Sziszka egyfolytában élvezett. A két másik férfi a farkát verve állt mellettük.

– Aaahhh, bébi, mindjárt elmegyek! – nyögte Tóni, és elkezdte kihúzni a farkát a szinte önkívületi állapotba lévő lányból.

– Nem! – kiáltotta Sziszka. – A… pinámbaaah… a… akarom!

A férfi csak nézte, a farka majd szétdurrant.

Sziszka a szemébe bámult.

– Igen, a pinámba akarom a gecidet! –ismételte a lány.

– De...

– Nincs de! Tedd be a helyére a faszodat, és élvezd tele! – kiáltotta szinte dühösen az alaposan megkefélt lány. – Nyugi, szedek fogamzásgátlót... – tette hozzá. – Utána ti következtek – nézett a két másik férfira. – Mmm... bele... mmm... a puncimba... a jóóó sok gecit...

A mondat második felénél Tóni megint benne volt.

Sziszka sikoltozva élvezett el megint, míg a férfi hangos hörgések közepette engedte belé a magját.

Mikor kihúzódott a lányból, az a lába közé nyúlt, némi simogatás után előhúzta a kezét, és élvezettel lenyalogatta róla az ondót. Tóni lihegve ült le a kanapé végére, és megszólalt: – Bomba csaj vagy, bébi. Teljesen kikészültem…

– Mmm... Te lehet... De vannak itt még ketten, akiknek rendesen meg kell kúrniuk engem... – mondta a lány, közben a melleit kezdte masszírozni, majd az egyikhez hajolt, és a bimbót kezdte szívni.

– Te kis kurva... Szétbaszlak... – lépett oda Zsolti.

– Mmm... Alig várom – nyögte a lány.

A férfi ugyanolyan pózban akarta csinálni, mint Tóni, Sziszka azonban rászólt.

– Rád akarok ülni!

Erre Zsolti melléült, és keményen belecsókolt a szájába.

Sziszka marokra fogta a farkát, és mélyen bevette az ajkai közé.

– Mmm... Mmmm... Ugh, ugh... – szopott néhányat, majd átemelte a bal lábát a férfin, és lassan, nagyon lassan ráereszkedett a merev faszra.

– Óóó, igeeeeeennn... Aaahhh... Teljesen... kitöltöd... a... a... a... puncimat... – nyögdécselt kéjesen, miközben fel-alá mozgott a vesszőn. Mellei a férfi arca előtt ugráltak, így ő megmarkolta őket, és hol az egyiket, hol a másikat szopta. Sziszka egyre hangosabban nyögött, majd egyszercsak egy "basszááál"- kiáltás végén elélvezett.

Zsolti azonban még nem végzett. Fölemelte a lányt, magának háttal ültette vissza a farkára, egyetlen mozdulattal húzta fel, amit a csaj ismét egy hangos élvezéssel hálált meg.

– Istenem... Istenem... Szétbaszol... Uhh... Uhh... Igen! IGEN!

A tekintete közben Csabare tévedt, aki még mindig magának verte. Sziszka megnyalta az ajkát.

– Gyere... ide... – hívta a férfit. Amikor odaért, Sziszka előrehajolt, és szopni kezdte a farkát. Szopta-nyalta, benyelte, amennyire csak tudta, közben ütemesen mozgott Zsolti-én, aki nemsokára elélvezett. Hangos hörgéssel kissé megemelte a lányt, majd három hosszú, kemény lökéssel elment. Sziszka, szájában még mindig Csaba farkával, folyamatosan nyögdécselt. Amikor Zsolti kiment alóla, háttal fordult Csabanek, fölkínálva magát. Puncija tocsogott a mindenféle nedvektől. Csaba azonnal felnyársalta. Sziszka sikoltozva fogadta magába. A férfi nem sokáig tudott uralkodni magán, néhány kemény lökés után beleélvezett, amit a lány hangos nyögésekkel és sikolyokkal hálált meg, miközben ő is – ismét – elment. Miután a férfi kihúzta magát belőle, Sziszka megfordult a kanapén. Minden porcikája remegett a kéjtől. Ilyet még a levadabb álmaiban sem képzelt.

Ha ezt Klára tudná… – gondolta, és elmosolyodott. Aztán ránézett Tónira, aki legelőször dugta meg. A férfi a farkát markolászta, ütemesen húzogatta rajta a kezét, miközben szemével majd’ felfalta a lányt. Sziszka, bár most kúrták szét, még mindig baszást akart. Nem tudta, miért, de csak arra tudott gondolni.

Felállt, odament a kopasz férfihoz, és a melleit kínálta neki. Az egyből bekapta az egyik bimbót, a másikat pedig masszírozni kezdte. Sziszka nyögött. Tóni hol az egyik, hol a másik bimbót izgatta. Sziszka nagyon élvezte.

Egyszercsak megfogta a férfi kezét, arrébb lépett tőle, majd magával húzta.

– Menjünk, fürödjünk egyet.

Tóni elvigyorodott, felállt, ölbe kapta a lányt, és odavitte. A fürdőszobában letette, majd megnyitotta a vizet. Egymást kezdték jó alaposan lesikálni. Miután ez megtörtént, Sziszka lazán leguggolt a férfi elé, megmarkolta a hatalmas vesszőt, és nyalni kezdte, közben kéjesen nyögdécselt. Egyik kezével a faszt fogta, a másikkal a lába közét masszírozta. Csak nyalta, nyalta, hol a vesszőt, föl-alá, hol a heréket kapta be és szopogatta. Tóni úgy érezte, mindjárt szétrobban. Ekkor Sziszka a makkot kezdte kényeztetni, majd amilyen hosszan csak tudta, bekapta a hatalmas farkat.

– Ó, bébi, mindjárt jövök…Fordulj, hogy a pinádba élvezzek… – hörögte a lánynak.

– Nem! Most a számba akarom. De még nem. Még szoplak… – közölte nyögve a lány. Ő is közel volt a kielégüléshez. Most lassabban, hosszabban szopott. A férfi remegni kezdett, Sziszka azonnal kiengedte a szájából, és megmarkolta a farka tövénél.

– Még nem! – mondta rekedten, és a férfi szemébe nézett.

– Te… kis… kurva…

– Mmm… valamiért szeretem, ha így nevezel… De még ne élvezz, még szopni akarok.

Még kétszer megcsinálta ezt. Tóni szinte már szenvedett. Ekkor Sziszka engedte, hogy elmenjen. A férfi a szájába élvezett, Sziszka az utolsó cseppig lenyalogatta az ondót, azután háttal fordult Tóninak, terpeszben megállt.

Az értette a dolgot. Mögéguggolt, és hosszú nyelvcsapásokkal nyalni kezdte. A lány kéjes nyögésekkel tudatta, mennyire élvezi a dolgot. Tóni nyalta, szopta a csiklót, szinte falta a készséges pinát. Sziszka ütemesen mozgatta az altestét, baszta a hozzáértő szájat.

– Aaahhh… uuuhhh… mmm… Igen, igen, igen, igen!!! – kiáltotta, és hatalmasat élvezett. A férfi tovább nyalta, ezzel még inkább hergelte a lányt, aki egyfolytában élvezett és sikoltozott a gyönyörtől.

A fürdőajtóban ekkor Zsolti tűnt fel, álló farokkal.

– Hé, haver! Én jövök! – morogta Tóninak.

Sziszka nyögve nézett fel rá, majd elfordult a faltól, ahol eddig támaszkodott, és kitátotta a száját. Zsolti azonnal odament hozzá, és benyomta a lány ajkai közé a vesszőjét. Sziszka cuppogó hangokkal szopott. Közben mögötte Tóni felállt, és lassan betolta a lány puncijába immár ismét harcra kész dákóját. Sziszka nyögve fogadta magába az óriási faszt, és megint elélvezett. Már alig bírt állni, de a baszást még mindig nagyon akarta. A két férfi tartotta, az egyik elölről, a másik hátulról dugta. Tóni nemsokára elélvezett, Zsolti még dugta a száját, aztán ő is telepumpálta. A lány feltápászkodott, sokáig csak nyögni tudott.

Aaahhh… Mmm… Mmm… Imádok… aaahhh… baszni… Uhhhh.

Tóni és Zsolti ezután alaposan lemosdatták.

Ekkor belépett az ajtón Csaba. Ő is készen állt a következő menetre. Sziszka egész teste remegett, de amikor meglátta a meredező farkat, kéjesen felnyögött. A puncija lüktetett. Csaba elvigyorodott, és így szólt a két másik férfihoz:

– Emeljétek fel rám, aztán mehettek pihenni…

Tóni és Zsolti felkapták Sziszka-t, aki meglepetésében sikkantott egyet. Rá akarták ültetni Csaba farkára, azonban ő így szólt:

– Nem így, srácok! 69-es pózban. Ki akarom nyalni…

A két pasi vigyorogva fordította úgy a lányt, hogy a puncija a szőke férfi szájánál legyen. Dina szája pedig a kőkemény fasznál. Csaba átkarolta a lány derekát, Sziszka pedig az övét, és elkezdődött a szopás-nyalás. A cuppogó-lefetyelő hangok őrjítően hatottak a párás helyiségben. Sziszka, miközben élvezettel szopott, nyögdécselt is, mert Csaba (is) nagyon jól kezelésbe vette még mindig kiéhezett pináját. A lány ment el előbb, a férfi azonban nem hagyta abba a lucskos punci habzsolását, közben erősen döfködte, baszta a lány száját. Sziszka egy idő után kiengedte a dákót az ajkai közül, és hangosan sikoltozva élvezett. Csaba még mindig nyalta a pinát, a farka már szinte robbanásig feszült. A lány magánkívül volt, a punci őrülten lüktetett a férfi hozzáértő nyelve alatt. Csaba óvatosan leengedte a szétnyalt Sziszka-t, és ráparancsolt, hogy álljon neki háttal. Sziszka feltápászkodott, és megtette, amit a férfi kért, de nagyon lassan, mert a puncija még mindig lüktetett, ő pedig egyfolytában élvezett. Nekitámaszkodott a falnak. Csaba mögéhelyezkedett, makkját hozzádörzsölt a tocsogó hüvelyhez. Nagyon picit tolta beljebb, épp annyira, hogy Sziszka érezze. A lány nyögött.

– Kérd! – mondta rekedten Csaba. – Gyerünk, te kurva, könyörögj!

– Ig… igen… ó, igen… Kérlek… kérlek… kérlek, bassz… kérlek, basszál meg! Basszál szééééét! Ahhhh, ahhhh, ahhhh. óóóóóóóóhhhh! – a férfi egyetlen hosszú, kemény lökéssel tövig nyomta a szétnyalt-baszott pinába hatalmas farkát. A lány azonnal élvezett. Csaba megemelte a jobb lábát, így még jobban hozzáfért a szűk, lucskos kéjbarlanghoz. Erősen kúrta.

– Szétkúrlak, te kurva! Szétbaszom a szűk pinádat. Élvezz, élvezz!

Sziszka folyamatosan sikoltozott. Egyszercsak Csaba is kiengedte forró gecijét, ami kifolyt a lány dugit tömött puncijából. A lány elkezdett lecsúszni a fal mentén, de a férfi megtartotta. Sziszka remegett, a pinája helyén mintha egy tűzgolyó lett volna. Csaba elkezdte lemosdatni, közben azonban nem bírta ki, szopni kezdte a lány gyönyörű mellbimbóit. Sziszka még mindig élvezett, de a férfi nyelvének mozgása izgalomban is tartotta. Nem értette, hogy lehet, hogy még mindig baszást akar, de így volt.

Sziszka egyszercsak – bár nagyon élvezte a bimbószopást – eltolta magától Csabat, és így szólt:

– Kérlek, menj most ki… Egy kicsit… egyedül kell lennem…

– Még meg fogunk baszni – közölte a férfi vágytól sötét szemmel.

– Mmm… azt ajánlom is… De most… most egy kicsit pihennem kell a következő kúrás előtt. Kérlek!

– Rendben! De igyekezz, kislány! – megcsókolta a lányt, aki erre megint felnyögött. A pinája még mindig lüktetett.

Csaba kiment, a lány egyedül maradt.

– Úristen! – nyögött fel. – Miből maradtam ki eddig… Ekkora faszok, és mind engem basznak… Ah! Még kell… Ó, igen… Remélem, az ájulásig kúrnak… Óh! Imádok baszni, imádom, ha kinyalnak, imádok faszt szopni, igen, igen!

Forróra állította a vizet, és sziszegve tűrte, ahogy az végigfolyt így is felhevült testén. Lemosdott, de végignyöszörögte az egészet. Mikor úgy gondolta, tiszta, abbahagyta a zuhanyzást, a tükör elé állt, és elégedetten szemlélte magát. Egyik kezével lassan végigsimított a nyakán, majd a mellén. A bimbóját megcsipkedte, majd megemelte a mellét úgy, hogy a kemény mellbimbó a szájához érjen. Szopni kezdte, közben nyögött.

– Igen – mondta fennhangon –, baszásra termettem…

Kéjes, lassú mozdulatokkal az ajtóhoz sétált, kinyitotta. A három férfi őt nézte – mindegyikük ült valahol, természetesen mindegyikük farka mereven ágaskodott. A lány sajnálta, hogy nincs három pinája – egyszerre lovagolná meg őket. Erre felnyögött, mire a három pasi egyszerre hördült fel, Tóni csípője megemelkedett egy baszómozdulattal. Sziszka elmosolyodott, és megnyalta a szája szélét. Kijebb ringatózott, majd leguggolt, úgy, hogy puncija a férfiak felé nézzen, a lábát széttárta, hátát nekivetette az ajtófélfának. Lába közé nyúlt, és simogatni kezdte magát. A férfiak egyszerre mozdultak, Sziszka azonban rájuk parancsolt:

– Ottmaradtok! Megcsinálom magam, azután pedig… A tiétek vagyok. Úgy basszatok meg, ahogy eddig még soha nem basztatok senkit. Tele akarom gecivel a számat és a pinámat! A hátsómhoz viszont nem nyúlhattok, az tabu! – közölte, és elégedetten ujjazni kezdte a punciját.

A férfiak hörögtek-nyögtek, a lány pedig guggolva kényeztette magát. Nagyon rövid idő múlta elélvezett, ismét sikoltozni kezdett. Ekkor már mellette állt a három kan, bevitték a hálóba, ahol egy óriási franciaágy állt. Ledobták rá, és kezdődött a szétkúrás… Előbb Zsolti kezdte, azonnal belement. A lány a hátán feküdt, Zsolti a nyakába vette a lábait, úgy kúrta keményen. A másik két férfi közben a lány két oldalára térdelt. Sziszka mindkét faszt a kezébe vette, és egyszerre húzta oda a szájához. Hol az egyiket szopta, hol a másikat, miközben hangosan nyögve élvezett. Zsolti még nem ment el, de átadta a helyét Tóninak, aki ugyanúgy folytatta, Zsolti faszát pedig Sziszka szopta-szívta. Tóni sem akart még elélvezni, így következett Csaba, aki háttal fordította magának a lányt, úgy kúrta meg. Most Zsolti és Tóni farkát kényeztette szájjal és kézzel a lány, miközben Csaba bikaerős lökésekkel döfködte. Sziszka élvezett, nyögött, sikoltozott és szopott. Ekkor Csaba kihúzta a farkát a lüktető pinából, aláült, és egyetlen kegyetlen mozdulattal felnyársalta álló faszára a sikítozó lányt. Így most Csabanak háttal lovagolt a kemény dákón, miközben markolta a két másik faszt. Hol az egyiket szopta, hol a másikat, a két férfi pedig csöcsörészni kezdte. Nem sok idő múlva a 3 férfi egyszerre élvezett belé, Sziszka pedig egy hangos sikollyal elájult a gyönyörtől.

Míg alélt volt, Tóni, Zsolti és Csaba megfürödtek, letisztogatták a lányt is. Közben már virradt odakint, használt – és finoman szólva sem túl steril – munkaruhája helyett adtak rá egy pólót és egy férfiboxert, megkeresték a címét a táskájában, betették a kocsiba, és elindultak vele. Kéthetente megvolt ez a rituáléjuk. Fölszedtek, vagy elraboltak egy lányt, azután gruppeneztek vele egy jót. Sohasem fordult erőszakba a dolog – a nők mindig élvezték. Az orgia után mindig hazaszállították jócskán kimerült partnerüket.

Kis idő múlva Sziszka felébredt a bódultságtól. A férfiak fáradtak voltak, így föl sem tűnt nekik, csak akkor, amikor egyszerre kezdte Tóni és Csaba ágyékát simogatni – most Zsolti vezetett.

– Mmm… mmm… még egy menet, fiúk? – kérdezte szinte dorombolva a lány. Azok döbbenten néztek rá.

– Mi van, csajszi? Még mindig baszóhangulatban vagy? Ezek után…? – kérdezte Tóni.

– Mmm… el tudnám képzelni, hogy életem végéig kúrjatok, egyfolytában – sóhajtott kéjesen a lány, és lassan elkezdte gombolni a férfi sliccét. Mire kigombolta, a hímtag mereven állt. Sziszka azonnal rácuppant, és élvezette kezdte szopni. Feltérdelt, erre Zsolti hátulról lehúzta róla a boxert, és kőkeményt dákóját egyetlen mozdulattal tövig nyomta a már lucskos pinába.

– Ez kell, kis kurva?! Ezt élvezed, igen? Megkapod, te ribanc! Élvezz! Élvezz! – kiabálta, és vadul baszta az felizgult lányt.

Sziszka szopás közben sikoltozott a kéjtől. Hihetetlen volt neki az élmény. Zsolti közben hátulról letépte róla a pólót, és a lány melleit markolászta. Nem sok idő kellett, hogy beleélvezzen a forró pinába. Sziszka is elment, vadul rángatóztak. A lánynak azonban még mindig nem volt elég. Átült az eddig szájával kényeztetett faszra, melleit pedig így Tóni vette kezelésbe: szopta-nyalta a hatalmas csöcsöket, a kemény bimbókat. Sziszka közben Zsolti farkát kezdte nagyokat nyögve, élvezettel szopni, amin még az ő kéjnedvei is csurogtak. Nagyokat nyelt és nyögött, miközben pináját Tóni farka kúrta. Csaba közben a kormány mögött szitkozódott, amiért nem ő ül hátul, de nadrágja már ki volt gombolva, és hatalmas farka remegett, hogy minél előbb a lányban legyen. Egy kihalt gyár előtt állt meg csikorgó fékkel, és kipattant a kocsiból. Tóni ekkor élvezett el, Zsolti pedig még egyszer, a lány száját telítve spermájával. Csaba feltépte az ajtó, és lerángatta a hangosan élvező lányt Tóniról. Feldobta a motorháztetőre, és szétárt lába közé egy mozdulatban bedugta a farkát.

– Élvezz, ribanc, élvezz! – kiáltotta, és vadul baszta a lányt. Közben nem bírt ellenállni: a két orbitális csöcsöt szopta, markolta.

Sziszka sikoltozott és élvezett. Csaba most nagyon sokáig bírta, néhány perc múlta megfordította a lányt, és hátulról kefélte tovább. Szinte összeragadtak a sok gecitől és a lány nedveitől. Minden lökésnél hangos cuppanás hallatszott. Tóni és Zsolti a kocsiból nézte barátjuk végső nekibuzdulását, és hangosan röhögtek az őrjítő jeleneten.

Sziszka a két karjával tartotta magát, közben tekintete hol Tóni-éba, hol Zsolti-ébe kapcsolódott. Nyögött és élvezett, két kemény melle előre-hátra ugrált a lökésektől.

– Bassssssz… széééét… – nyögte.

Csaba még lökött három hosszú, keményet, és beleélvezett. Sziszka csöpögő pinával megfordult, elétérdelt, és tisztára szopta a faszt. Aztán mosolyogva felállt, és azt mondta:

– Ok, fiúk, most már hazavihettek.

A kocsiban megkereste a boxert, felhúzta. Tóni levette a pólóját, a lány azt is fölvette. Haza vitték, Sziszka mindegyiküket szájon csókolta, és azt mondta:

– Tudjátok, soha még csak elképzelni sem mertem ilyen dolgot. Hogy én, három ilyen… ahhh… csődörrel. Szétbasztatok rendesen. Hihetetlenül jó volt. Uuuhhh… menjetek, mert megint kezdek kívánós lenni… Aaahhh. már megint… istenem, a pinám faszt akar… Mit csináltatok velem? – nyögött, de közben mosolygott a szeme. – Csak egyet sajnálok: hogy nincs erről az egészről egy videófelvétel…

A három férfi teljesen ki volt merülve. Sziszka hátat fordított nekik, és felszaladt a lépcsőn. Amikor felért, becsapta maga mögött az ajtót. Benézett lakótársa szobájába, de az nem volt otthon. Még szerencse, gondolta, és elővette a másik lány vibrátorát. Neki nem volt még ilyenje, de a mostani eset után, úgy gondolta, mindenféleképpen kell egy jó nagy darab. Átrohant a szobájába, és azonnal kényeztetni kezdte magát. Néhány perc múlva elélvezett. Felkelt, kiment a fürdőszobába, alaposan megfürdött, elmosta a vibrátort, a helyére tette, azután a szobája ment, és lefeküdt. Mosolyogva gondolt arra, hogy nem érzi a punciját, úgy megkúrták. Felsóhajtott, és elaludt.

Mikor felébredt, ijedten látta, hogy egyhuzamban 16 órát aludt, már éjjel 11 óra volt. Megijedt: hiszen elkésett a melóból! Azután megpróbálta összeszedni magát, és rájött, hogy aznap szabadnapos. Elégedetten sóhajtott fel, és feküdt vissza aludni. Legközelebb két óra múlva ébredt fel, mint rendesen. Hát igen, gondolta mosolyogva, a szokásos két óra alvás. Plusz a 16 a kimerültség miatt – tette hozzá magában. Hm… ilyen kimerültség miatt aztán szívesen aludnék mindennap ennyit – gondolta tovább. Egyáltalán nem volt már álmos, de semmi máshoz sem volt kedve. Csak… Ó, te jó ég – csak egy jó kiadós dugáshoz. Megint elmosolyodott: 1,5 napja még mélyen fölháborodott volna azon, ha valaki akár csak ilyesmiről beszél neki, most pedig másra sem vágyik. Hirtelen a kezébe vette a tv távirányítóját, és egy olyan csatornát keresett, amin eddig mindig áttekert megállás nélkül. Egy pornóadásra kapcsolt. A képernyőn épp egy kopasz férfi kúrt hátulról egy nagymellű szőke lányt, aki egy másik, széttárt lábú, barna hajú szépséget nyalt élvezettel.

– Ó, igeeen… – nyögött fel Sziszka, és elképzelte, hogy ő van akár a barna, akár a szőke lány helyében. A kezei hamarosan munkához láttak, és reggelig még jó néhányszor könnyítettek rajta.

Aznap újra várta a munka a klubban, este 8-ra kellett mennie. Már alig várta, hogy találkozzon Klárával. Az éjszakai pornófilmekben rengeteg leszbijelenetet látott, amik nagyon felizgatták. Klárával 11-ig nem tudott beszélni, akkor azonban mögéosont, és hátulról a csípőjéhez dörgölőzött. Klára riadtan fordult volna meg, Sziszka azonban nem engedte, csak ennyit suttogott rekedten a szőke lány fülébe:

– Zárás után várlak a raktárban. – Majd arrébb ment, hogy a vendégekkel foglalkozzon.

Ez után végig magán érezte Klára előbb csodálkozó, majd később már vágyakozó tekintetét – a szőke lány nem értette, mi ez a változás, de azután valószínűleg úgy volt vele, hogy mindegy, hiszen végre megkapja Sziszka-t.

Éjfél előtt után pár perccel Beatrix, egy másik pultos odalépett Sziszka-hoz, kezében egy borítékkal.

– Figyelj, Sziszka, tegnap itt volt egy kopasz hapsi, és azt kérte, hogy adjuk ezt oda neked. Bocs, csak most jutott eszembe – mondta, majd visszament dolgozni.

Sziszka szíve megdobbant. Egy kopasz…? Ó, istenem, mi lehet ez? Azonnal meg kell tudnia. Látta, amikor a főnök elment a klubból, így úgy döntött, az irodájában fogja megnézni. A lábai remegni kezdtek. Te jó ég – gondolta –, csak nem… Csak nem pénzt kapott a szolgálataiért? Meg kellett tudnia, most rögtön! Szólt a mellette álló lánynak, hogy tartsa helyette a frontot egy negyedóráig, és fölrohant a lépcsőn az irodába. Ott azonnal feltépte a borítékot, és földbe gyökerezett a lába. Egy dvd-lemez volt benne.

– Istenem… – nyögött föl a lány.

Betette a lejátszóba. A kezdőképen egy ajtó vágódott ki, amin át egy kopasz férfi, derekán egy lovagló lánnyal, lépett be. Sziszka nyögött. Öntudatlanul is a punciját keresték az ujjai, és hangosan nyögve maszturbálni kezdett, mialatt szeme végig a képernyőre tapadt. Még jó, hogy lent bömbölt a zene. A nyögéseit biztos meghallották volna egyébként. Miután elélvezett, odatámolygott a lejátszóhoz, kikapcsolta, és elrakta a lemezt. Elégedetten kacagott fel. Szóval van felvétel Jó ég – gondolta –, remélem, végig megvan…

– Faszt akarok – szólalt meg hangosan. A pinája lucskos volt. A bugyiját akció közben levette, és a főnök szemetesébe dobta, jól becsomagolva a borítékba, amiben a lemezt kapta.

Úgy-ahogy összeszedte magát, kiment az irodából, és szétnézett. Elkezdett partnert keresni. Szíve-szerint fölpattant volna a pultra, széttette volna a lábát, és bárkivel megdugatta volna sajgó punciját. Visszament a helyére, kiszolgált egy vendéget, majd lehajolt egy újabb üveg whiskey-ért. Amikor fölegyenesedett, Imru vigyorával találta magát szemközt.

– Helló, szexi! – szólalt meg a fiú, és szokásos vetkőztető pillantásával mérte végig. – Két whiskey rendel!

– Azonnal, Imru! – válaszolt mosolyogva a lány. – Mondd, miért rendelsz mindig kettőt?

– Őszintén, bébi? – kérdezett vissza a fiú.

Sziszka bólintott.

Imru megnyalta a szája szélét. Sziszka beleborzongott, mert hirtelen elképzelte, ahogy a fiú mást nyal…

– Szóóóval… mert azt képzelem, hogy egy-egy pohár a te egy-egy gyönyörű mellbimbód, és amikor megiszom, olyan, mintha azok lennének a számban – mondta a fiú szinte suttogva, majd amikor befejezte, a lány szeméből a melleire vándorolt a pillantása, szinte bűvölve a ciciket, hogy tegyék magukat szabaddá. Azok közben megmerevedtek a gondolattól…

Sziszka felnyögött. Épp annyira hangosan, hogy Imru meghallja. Ő erre elvigyorodott, és megint megnyalta a száját.

Sziszka remegve töltött két pohár whiskey-t, de még nem adta oda a fiúnak, hanem egy szalvétára írt valamit, azután elétette, rá a poharakat, majd hátrament, a mosdóba.

Imru elhúzta a szalvétát, levette róluk a poharakat, majd elolvasta az írást:

– Zárás előtt menj a raktárba, utána én is ott leszek…

Imru érezte, hogy a farka azonnal megkeményedik. Az órájára nézett. Még félóra. Ő is felnyögött. Atyaég, csak kibírjam addig! Végre! – gondolta, majd egy-egy nyeléssel eltüntette a poharak tartalmát.

Dihan 10 perc múlva került elő a mosdóból.

Alig várta, hogy vége legyen a műszaknak. A percek csigalassúsággal múltak. Végre eljött az idő, amikor a vendégek elkezdtek elszállingózni. Sziszka bement a mosdóba. Kláráról el is feledkezett. Odabent megtörölgette magát alul, és levette a melltartóját, majd a blúzát úgy kötötte meg a mellei alatt, hogy azok kilógtak. A bimbók keményen meredtek előre. Óvatosan kikukkolt az ajtón, de már mindenki elment. Kijött, majd belépett a raktárhoz vezető folyosóra. Határozott léptekkel ment az ajtóhoz, szinte föltépte, és… igen… Az egyik ősrégi fotelben (amit valószínűleg a pásztorórák miatt csempészett be valaki) ott ült Imru nadrág és alsó nélkül, a farka (ami iszonyú nagynak tűnt a lánynak) függőlegesen meredt felfelé. Imru pillantása sötét volt. A vigyora is, amint meglátta a lányt. Sziszka nem bírta. Odarohant, és rácuppant a faszra. Imru meglepetten kiáltott fel, de már nyúlt is a lány fejéhez, és tartotta a fejét. Sziszka nem sokáig szopott, épp csak érezni akarta az ízt. Felemelkedett, és ráült. Hosszan, lassan engedte magába. Imru közben szopni kezdte az épp a szája előtt ugráló bimbók egyikét. Aztán a másikat. Felváltva, miközben Sziszka nyögve lovagolta. Egy idő után Sziszka megfordult, és háttal ült rá a fiúra. Hangosan nyögve ugrált a méretes faszon. és tudta, nemsokára elélvez. Ekkor a sötétből kivált egy árnyék, és közeledett. Klára volt az, teljesen meztelenül.

– Igen, kislány – mondta, a száját nyalogatva. – Itt vagyok már jó ideje. Mivel Imruvel rájöttünk, hogy mindkettőnket idehívtál, megbeszéltük, hogy először ő vár téged, én később lépek be a dologba. Remélem, nem baaaaj? – nyújtotta el a mondat végét Klára.

Sziszka csak lovagolt, és nyögött. A tekintete a Kláráéba kapcsolódott. Az egyre közelebb jött, míg végül megállt Sziszka előtt, és szopni kezdte a lány bimbóit. Sziszka pedig benyúlt Klára lábai közé, és az ujjaival kezdte kényeztetni.

– Aaahhh, Sziszka… – nyögött fel a szőke lány. – Mi történt veled? Ez nagyon… jóóó…

Sziszka elmosolyodott, majd elélvezett. Imru azonban még nem. Felemelte magáról Sziszka-t, majd Klárával közösen az asztalra fektették. Sziszka azonnal értette, mit akarnak. Széttette a lábát. Klára eléállt, és a lába közé hajolt, Imru pedig a szőke lány mögé állt, és kezdetét vette egy újabb hihetetlenül kielégítő éjszaka…
Beküldő:ksifaszú bálint


Szextörténet ajánló:


Seggbekúrás


Seggbekúrás

Sziasztok bocs de az elõzõ verziót nem ellenõriztük és mivel a hölgyet aki velem van sem hagyta hidegen az emlékek felidézése elég sokszór mellé ütöttem. Bocs


Elmeséltem ár ezt néhány ismerõsömnek...Nos mindenkit odaszegeztem vele


21 éves voltam barátnõm 17 éves nagyon csinos jó testû ez csak azért lényeges mert tudni kell, hogy az ado....

Csak egy erotikus sztori


Mindennek ellenére kellemesen aludtam az éjszaka. Nem gondoltam volna, hogy lekötözött kezekkel is képes leszek kialudni magam. Habár az este után még állva is ugyanezt tudtam volna produkálni. Elmosolyodtam, amint a szalagokra néztem, amik erősen szorították egymáshoz a kezeimet. Eszembe jutott az a csodálatos óra, aminek a hatása kielégült testemen látszódik. Nincs olyan tagom, ami nem lenne nyu....

Orgia az irodában


Egyik nap Betti és Anett - a főnököm és kollegám - behívtak az irodájába. Leültettek a fotelbe és kijelentették, hogy legyek a szeretőjük. A meglepetéstől szólni sem bírtam, hiszen elég nevetségesen hangzott. Természetesen felháborodva elutasítottam, bár láttam már őket szex közben és ilyenkor mindig felizgultam és vágytam arra, hogy velem is megtörténjen. Közölték, ha nem fogadom el, ki leszek rú....

KORHÁZI SZEX 3.


Hát ami azt illeti ténylag szóltam a főorvosnak hogy szeretnék kimenni szombat és vasárnap!
Nem mondta hogy nem lehet,
így aztán a kimenőt meg kapva beültem egy taxiba és címet bemondva elmentem Ildikóhoz.
már várt és igen nagy szeretettel fogadott s egyből meg kinált egy itallal,
Te egyedúl laksz ebben a lakásban ?
most igen, de különben az Édesanyámmal lakom,de....

Anya-lánya hármas


Egy képtelennek tűnő történetet szeretnék megosztani veletek. Béla vagyok 39 éves jóképűnek mondott férfi, aki egy sikertelen házasság után egy 38 éves, 18 éves lányát egyedül nevelő csodás nő mellett találta meg újra önmagát. Nagyon nyitott és ugyanakkor szoros volt a hármunk kapcsolata. A feleségem Magda és a lánya Zita szinte ég és föld voltak. Magda 170/62 szőke kék szemű igazi germán típusú n....

Két lány pornót néz


Két hét telt el a buli után. Egy este felhívott Rita, hogy menjek el hozzá, iszogatunk, filmet nézünk... ha pedig nincs kedvem hazamenni, akkor aludhatok akár nála is. Gondolkodás nélkül igent mondtam. Amikor megérkeztem, Rita nyitott ajtót. A szobájába vitt, miközben elmagyarázta, hogy a szülei éppen nincsenek itthon, és csak holnap jönnek haza.
Ott volt Kinga is. Ez egyáltalán nem lepett ....
Szextörténet címkék

eslő | a bika | gróg | dugja | unokanővérem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.