A szauna 2. része


…a szaunában történtek után sokáig nem volt a barátnőm és köztem olyan izzó légkör, mint akkor. Mind a ketten megtaláltuk azt a fiút magunknak, akivel úgy tűnt jól megértjük egymást. Pár hónap után úgy éreztük, hogy valami hiányzik, de még nem jöttünk rá mi lehet az. Teltek a hónapok és eljött a nyár. Miután mindkettőnk kapcsolata zátonyra futott úgy érzetük ki kell eresztenünk a gőzt és a család vidéki nyaralójába utaztunk felejteni bánatunk.

Néhány kilométer után már vibrált körülöttünk a levegő. Az első pihenőnél leszálltunk a buszról rágyújtani, és az öngyújtó átadásakor összeért a kezünk. Akkor láttuk meg egymás szemében a szikrát. Véletlennek is tűnhetett, hogy a barátnőm rám fújta a füstöt, ami a mai köztudatban annyit jelent, „meg szeretnélek csókolni”. Miután ezt a „gesztusát” viszonoztam, félreérthetetlenné vált a helyzet, és elcsattant az első csók, ami nem az utolsó volt a nyaralóban töltött idő alatt. A szenvedélyes nyelvezést a busz motorának zúgása szakította félbe, ezért visszaültünk a helyünkre és sokáig hallgattunk. A hosszú csend után megérkeztünk a „Felejtés Helyszínére”.

Amikor a házba léptünk az első gondolatunk az volt, hogy le kell mosnunk magunkról az út porát. A zuhany alatt álltam és élveztem, ahogy a víz a bőrömhöz érés egyetlen hatalmas cseppet alkotva gördül végig a mellemtől egészen a lábujjamig. Már gőzfelhő terjengett a fürdőben, amikor megmozdult a kilincs. Tudtam ki az. Kinéztem a zuhanyfülkéből és a barátnőm tökéletes meztelen testének látványa tárult a szemeim elé. Egész lényemet átjárta az az érzés, amit szaunázásunk óta nem éreztem.

Az izgalom a tető fokára hágott, amikor szemtől szembe kerültünk egymással a csobogó víz alatt. Megkeményedett mellbimbóját az ajkaimhoz érintettem és ujjaim végigszaladtak a vállától egészen a csípőjéig. Ekkor éreztem először, hogy az ő teste is reszket. Rám nézett és egyetlen szó nélkül tudtuk, hogy mi az, amire mindkettőnknek szüksége van. Elöntött a forróság és ujjaimat a barátnőm frissen borotvált, vágytól nedves puncijába csúsztattam. A kéjtől felnyögött, és miközben kilépett a zuhany alól húzott magával. Ekkor még nem tudtam mi ezzel a célja, de amikor a lépcső felé indította lépteit, sejtettem, hogy a hálóba akar vezetni.

A lépcsőfordulóban megfordult, hogy csókot leheljen a számra. Nyalta a nyakam, a mellem és hosszan időzött a köldököm körül, amikor már nem bírtam tovább állni és leültem egy lépcsőfokra. Ő a belső combomon szántotta nyelvével a bőröm egészen a nagyajkamig. Ekkor kopogtattak az ajtón. Az ijedtségtől, ami érthető volt, hiszen éjfél körül járt az óra, pánikszerűen kerestünk ruhát, amit magunkra kaphattunk volna, ám nem találtunk mást csupán egyetlen lepedőt. Ebbe csavartuk egymást, ezért meztelen testünk folyamatosan összeért, ami folyamatosan nedvesítette a puncinkat.

Amikor ajtót nyitottunk egy ismerős srác állt az ajtóban. Nem értettük, hogy miért nincs rajta póló (később kiderült, hogy vonattal jött, ami a háztól 7 km-re volt, és már nem volt összekötő busz a késői időpont miatt), ahogy ő sem értette, miért fedi kettőnk testét egyetlen lepedő. Meztelen felsőtestének látványa azonban még tovább fokozta a már így is pattanásig feszült izgalmakat. Nem tudtuk eldönteni, hogy őt, vagy egymást kívánjuk e jobban. Beljebb invitáltuk és kisportolt testében gyönyörködtünk. Dagadó mellizmának, kockás hasának és karmolászni való széles hátának látványával nem tudtunk betelni.

Fogalmunk sem volt mire gondol, de egy-két sör után már oldódott a hangulat és láttuk sötétkék farmerjának egyre szűkebb voltát. Ez felbátorított minket, hogy lépjünk. Felálltunk és elengedtük a lepedőt. Odajött és barátnőmet csókolni; engem pedig simogatni kezdett. Miközben férfias keze a mellbimbómat érintette csak azon járt az eszem, hogy ez velem történik e. Még sosem volt ilyenben részem, de az alkohol mámora elhomályosította kétségeinket és azonnal a hálóba siettünk.

Barátnőmmel az ágyra vetettük magunkat és egymás ölelésébe burkolóztunk, majd vadul csókolózni kezdtünk, miközben váratlan vendégünk tekintetét fürkésztük, aki ekkor nadrágjának levételével volt elfoglalva. Amikor már egyetlen ruhadarab sem fedte a tökéletes, szálkás testét megláttuk a vértől duzzadt hímtagját. Felültünk és nyalogatni kezdtük hasát, majd egyre lejjebb csúszva bájdorongját. Heves szuszogása és megfeszült izmai jelezték, hogy élvezi. Az ágyra borult én csípőmmel csípője fölött köröztem és lassan a hüvelyembe csúszott méretes, körülmetélt hímvesszője. A barátnőm mindeközben velem szemben az ő fejére eresztette a már igen nedves, hamvas punciját és hihetetlen játékot vívott a csiklója a fiú nyelvével, az ő nyelve pedig az enyémmel csatázott. Jó-barátunk fallosza a G-pontomat izgatta, miközben a sötétben halk sikoltások hagyták el ajkaimat. A barátnőm becsukott szemmel élvezte, ahogy a fiú nyelve egyre mélyebbre hatolt. Ekkor beleeresztette körmeit a csípőmbe és mozgatni kezdett föl-le. Az irányítás most az ő kezében volt. Néhány perc múlva, pózt váltottunk, hogy az élvezet tovább tarthasson.

Hátulról a barátnőmbe hatolt, én fölöttük álltam a fiú feje így pont a puncim magasságában volt, így nyalt, miközben két ujját becsúsztatta a hüvelyembe. Azt hiszem, mindhárman azt szerettük volna, hogy ez a pillanat örökre tartson, de eljött a perc, amikor a fiú pumpáló pénisze a barátnőm puncijába lövellt. Ekkor a barátnőm is összecsuklott, a fiú pedig a felszabaduló energiáit a nyelvébe juttatva, hatalmasat szívott csiklómon. Így szinte mindhárman egyszerre jutottunk a csúcsok csúcsára.

Ezután kimerülten, az ágyon elterülve, egymás szívdobbanását és egyre nyugodtabb pihegését hallgatva léptünk az álmok végtelen mezejére.
Szextörténet ajánló:


Forró pornó


Úgysem mered megtenni! - hergelte tovább Sanci!
- Már miért ne merném?
- Nem olyan nagy dolog.
- az alkohol beszélt belőle. A szokott helyükön ültek a pub-ban. Minden héten legalább egyszer összejött a társaság. Mindenféléről dumáltak, ökörködtek. Jó haverok voltak. Sancival, Karesszal és Ritával egy helyen dolgoztak.
A többiek főiskolás haverok, a haverok haverjai koll....

Niki három faszt akart, meg is kapta


Megbeszéltük, hogy ő leül az ágyra és meztelenül vár engem.
Beléptem a szobába. Piros csipke bugyi és melltartó volt rajtam. Lassan elindultam felé, miközben végigsimítottam a testemen. Elé ereszkedtem, végigsimítottam a combjain, majd rögtön a tárgyra tértem. Megragadtam a tövénél álló farkát, egy csókot nyomtam rá, közben pedig kéjesen felnéztem rá. Nyelvemmel megérintettem a makkját, maj....

Anya és lánya - a fenekelés után


Nikoletta kiment a nappaliból anélkül, hogy hátranézett volna. Nem akarta, hogy a mostohaapja lássa a könnycseppeket, ahogy a hálószobájába indul, és gyorsan becsukta az ajtót. A feneke csúnyán égett a veréstől.

De ami a leginkább fájt, az az volt, hogy le kellett húznia a nadrágját és a bugyit az anyja előtt, miközben a mostohaapja megbüntette ezzel a gyerekes módszerrel.
O....

Szex az idősebb kövér nőkkel


Bevallom mindig is érdekelt a szex az idősebb kövér nőkkel. Bevallani persze nem mertem a barátaim előtt. Az ember középiskolában, ha ilyen vágyai vannak, mélyen magába rejti. Akkoriban 3 - an voltunk barátok. János, Szilvi és Én. Jani egy normális irigylésre méltó mondhatni idillikus, számomra sokszor irigyelt családból jött. Szilvinek és nekem is elváltak a szüleink, de mi hárman jó barátok volt....

Kemény dugás a szobatársakkal


Pisti nagy haverja, szoba-, majd lakótársa volt a srác. Barátnője Paszuly Karó, aki kicsit messze lakott, de néha azért hazajárt. Volt, hogy Prinze nem ment vele, hanem ottmaradt Pistivel bulizni, pihenni, stb. Egyik ilyen hétvégén én is ott maradtam az albérletben. A srácok este elugrottak egy házibuliba, ahová nekem nem volt kedvem menni (Pisti valamelyik haverjának volt szülinapja, azt ünnepelt....

A biztosítási ügynök megkapta a faszom


Előjáték

Kopogtatnak. Kinézek az ablakon, s látom, hogy megint a „biztosítós csaj”. Erőteljes, festett vörös, és harsány. Halkan elkáromkodom magam. Ezt megint nehéz lesz lerázni. Már amikor a múltkor itt járt, az asszony sem nagyon tudott kibújni az újabb látogatás alól. Most meg engem fog boldogítani. Na mindegy, megyek, hogy mielőbb szabadulhassak.

Bejön, a szokás....Szextörténet címkék

főiskolai | mered megtenni | maszk | Észrevettem | Group |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.