Részeg élvezetek


Pár éve történt meg az a felejthetetlen éjszaka, amikor barátnőmmel, Tamarával egy házibuliba mentünk és még csak nem is sejtettük, hogy egy életre szóló élményben lesz részünk aznap este. Én 21 voltam ő 20, egy közös barátunk által ismertük meg egymást. Gyönyörű volt! Mély kék szemei voltak és hosszú barna haja, és az alakja…az valami hihetetlen. Akármikor vele voltam, nem hittem el hogy egy ilyen csajjal vagyok, pedig én se vagyok ronda, sőt. Nemsokat kellett törődnöm hogyan megyek oda egy csajhoz, mert ők jöttek hozzám. A kézilabda miatt a testem edzésbe tartom, zöld szemeimet pedig édesanyától örököltem.

Na de hol is tartottam… ja, igen, a buli. Egy haverom házibulit szervezett szülei távollétében. Volt minden, ami egy ilyen összejövetelhez kell, pia dögivel és sok fiatal, akik szívesen elfogyasztják mindet.

Persze volt sok csaj is, voltak jobbak, rosszabbak és dögösek, akikre minden srác a nyálát folyatta. Az utóbbi csajok közt volt az én barátnőm is. Apró farmer nadrágjából éppen hogy csak nem látszott ki kerek feszes popsija és formás melleit se takarta sok ruha, de hát nincs is mit takargatnia. Én élvezetem, hogy nézik, tudtam, hogy az enyém és senki másnak nem adja magát, hiába verik a haverok a Facebook képeire, még megszólítani se merik. Kivétel Robit, a közös barátot, aki összehozott minket, ő végig velünk bulizott és jókat röhögtünk egymás hülyeségein. Az alkohol fogyott és mindenki egyre részegebb lett, a gátlások fel oldódtak és mindenki élvezte a partit.

- Már jó ideje nem láttam Tamarát - jegyeztem meg Robinak. Erre mindketten nyakunkat nyújtogatva néztünk szét.

- Ott van! – Mondta érdekes, izgatott hangon. Mikor én is oda néztem, megértettem Robi hangvételének okát. Tami ugyanis találkozott volt gimis osztálytásnőjével, Brigivel és mind később megtudtam, már mind ketten sokat ittak és a körülöttük álló fiúk unszolására vad smárolásba kezdtek. Mosolyogva és kisé felizgulva néztem kettőjüket. Nem igazán zavart a dolog, sőt egyre jobban izgatott a dolog. Ugyan is tudni kell Brigi is a dögös csajok csapatát erősítette. Festett vörös haja és őzike szemei voltak, a mellei nem túl nagyok, de formásak voltak csak úgy, mint a feneke, de teste minden porcikája gyönyörű volt.

Nem tudom, hogy az alkohol hatására e, de oda mentem a két lányhoz, akik addigra már abba hagyták a smárolást. Tami kissé elpirulva és huncutan nézett rám zöld szemeivel.

- Szia Brigi, rég láttalak. Látom ti is élvezitek a bulit. - Mondtam félig mosolygósan.

- Hát ami azt illeti nagyon is élvezem, csak kevés a jó pasi és akik bejönnének már mind foglaltak.- És végignézett rajtam valami hihetetlen kéjesen. Én meg csaj álltam és nem hittem el. Itt a barátnőm mellett, de Tami csak ölelgetett mintha nem is vette volna észre az egészet.

Kicsivel később Tamarával az erkélyen csókolóztunk és úgy éreztem majd szét durranok annyira kívántam.

- Nem megyünk be az egyik szobába annyira kívánom a farkad. - Suttogta a fülembe, erre nem is lehetett volna mit mondani. Elkezdtünk szoba után nézni, elég nagy volt a ház így éreztünk némi esélyt, hogy találunk egy üresest, ami megfelelne. Sorra nyitottunk be a szobákba, de amikor az egyikbe belesünk le esett az állunk. Úgy néz ki Brigi azért talált egy számára megfelelő partnert Robi személyében. Én menni akartam tovább de Tami megmarkolta a kezemet, még egy kicsit nézni akarta, ahogy egymással játszanak. Szája szélét harapdálva leste, hogy a fiú keményen dugja hátulról a Brigit, akinek meztelenül még jobb teste van, mint ruhába. Majd Robi kihúzta farkát a lányból és a szájába tette és elkezdte azt is dugni, majd pár lökés után bele élvezett. Mi csak néztük a résnyire nyitott ajtó mellől az eseményeket és hirtelen azt vettük észre hogy Brigi az ajtó felé tart ekkor mi hirtelen el akartunk sietni de két lépés után a elestünk egymásba.

- Hát ti? - kérdezte riadtan a vörös lány.

- Mi csak részegek vagyunk és elestünk. - vágta rá nevetve Tamara.

- Oké majd mesélek valami izgit. - szolt hátra a siető lány Taminak, majd nagy mosollyal távozott.

Benéztünk a szobába és láttuk hogy már Robi is elment. Tökéletes, gondoltam és magamhoz húztam a barátnőm felizgult testét. Egymás után szabadultunk meg ruháinktól. Számba vettem nagy melleit és szopkodni kezdtem a bimbóit, már ettől majdnem elélvezett annyira fel volt izgulva a látottaktól. Mikor a kezem elkezdtem izgatni csiklóját már nem bírta tovább és apró remegéssekkel elélvezett. Ekkor le térdeltettem magam elé és már tudta mi a dolga. Mindig is szeretett szopni, de most valami hihetetlen élvezettel csinálta. Imádom nézni, ahogy eltűnik a szájába a nagy farkam. Érezem nincs sok hátra, elkezdtem enyém mozgatni a csípőmet és…

…és ekkor kinyílt az erkély ajtó és Robi lépett be tágra nyílt szemekkel. Meg se tudott szólalni, illetve amit Tami tett azután én sem. Szó nélkül oda húzta a fiút maga mellé és levette egyetlen ruhadarabját a bokszerét, majd megfogta a farkát és verni kezdte neki, majd egy pillanat múlva be is kapta azt. Én csak álltam és néztem, hogy a barátnőm hogy szopja mellettem a haveromat. Én sem gondoltam volna, de hihetetlen izgató volt látni, ahogy más fasza van a szájába. Persze közben rólam sem feledkezett meg felváltva kúrtuk a száját, amit nagyon élvezett. Aztán elkaptam a fejét és a tövig a farkamra húztam, majd éreztem, ahogy a torkába folyik a spermám. Szépen végig nyalogatta, aztán vissza tért Robira. A fiú még egy kicsit hagyta kényeztesse, majd meg fogta a barátnőmet és feltette az ágyra, és belerakta hatalmasra duzzadt farkát a nedves forró pinájába, ettől nagyokat sikítozott. Én a fotelből néztem őket és egyre inkább éreztem hogy újra késszen állok. Elképesztően felizgatott a látvány, ahogy a barátnőmet keményen kúrják. Néha teljesen kihúzta Robi a faszát, majd hírtelen vissza lökte, néha meg megmarkolta Tami csípőét és abba kapaszkodva durván dugta a pináját. Majd pózt váltottak, a fiú kidőlt az ágy szélére a barátnőm pedig hátulról beleült a farkába.

- Gyere te is, le akarlak szopni. - szolt kéjes hangon Tamara. Több se kellett, az újra álló farkamat máris a szájába raktam. Duzzadt ajkai között olyan ütembe tűnt el a faszom, ahogy a haverom farkán lovagolt. Mindhárman hangosan élveztük a gruppent. Majd újabb pózba kúrtuk az én kis szerelmemet, ezúttal én dugtam hátulról a pináját és Robi dugta a száját. Mikor lenéztem kerek fenekét láttam és a farkam, ahogy el-el tűnik a pinájába, mikor előre pillantottam láttam, ahogy a száját basszák. Egyikünk se kímélte, álla már nyálas volt a szemein kissé már elfolyt a smink, de továbbra is élvezettel hagyta, hogy szét dugjuk. Ismét éreztem, hogy nem bírom már sokáig ezt Tami is észre vette, ekkor kivette szájából a barátunk farkát:

- Cseréljetek helyet- kérte lihegve- Azt akarom, hogy a számba élvezz el, azt imádom!!- tette hozzá. Mi meg persze eleget tettünk a kérésének, ha már ilyen keményen bánunk vele.

Robi fenekét csapkodva dugni kezdte, én pedig száját vettem kezelésbe. Szexin nézette a szemeimbe miközben a farkamat szopta, szétvolt dugva már a feje, de ez még kívánatossá tette. Majd Robi váratlan kérdéssel rukkolt elő:

- Seggbe dughatlak annyira kívánatos a segged- lihegte. A kérdés viszont úgy látszik csak számomra volt meglepő. Tamara rögtön rávágta:

- Ahh, igen, élvezz a seggembe. - Már többször is megakartam kérdezni Tamit mikor kettesbe szekszeltünk, hogy mit szólna, ha megdugnám a seggét, de nem mertem, erre a haverom most megteszi.

Semmi tágítás vagy nyálazás, ahogy van oda nyomta faszát Tami seggéhez és szépen benyomta neki és dugni kezdte. A barátnőm annyira élvezte, hogy rövidesen elkezdett rázkódni és hatalmasat élvezet. Erre már én se bírtam tovább, durván dugtam a száját és tele élveztem. Robi pedig ugyanebben a pillanatban a segglyukát nyomta tele.

Majd mindhárman lihegve feküdtünk az ágyba, és próbáltuk feldolgozni ezt a fantasztikus élményt, ami történt velünk.

(aki hiányolta Brigit a nagy szexből annak se kell sokáig várnia, a következő történetbe ő is főszerepet kap: D)


Szextörténet ajánló:


Szex egy transzival


Régóta izgat a téma, hogy milyen lehet másnak a péniszét megfogni, esetleg a számba venni. De mivel nem vagyok sem meleg, sem biszex így ez sokáig úgy tűnt fantázia marad. Míg nem egy napon egy internetes társkereső applikációban meg nem ismerkedtem Eszterrel. Eszter, korábbi nevén Péter. Rövid ismerkedés után Eszter tudtára adtam, hogy mi a célom. Egy alkalmat szeretnék, csak kipróbálni, semmi má....

Szex a szabadban Mónival


Mónival meztelenül ültünk a kertben a hintaszéken. A kerítés magas volt, senki nem láthatott meg. Áh gyönyörű lány. Nagyon nőies idomai voltak, átlag alkata. Szép kerek combjai és gyönyörű, alma mellei kellően dúsak voltak. Hosszú, barna haja egy természetes arcot zárt keretbe. Ártatlan lánynak tűnt, mert sokszor inkább csendes volt és nem az a pasizós, de mint kiderült...

1 órával....

Nem bántam meg


Óriási tömeg volt a bevásárló központban, s szombat délelőtt lévén a szokásosnál is hosszabb sorok kígyóztak a pénztárak előtt. Fülledt nyári nap volt és ezen még a hirtelen jött, a nagy üvegfelületeken jól látható, sűrű cseppekben támadó zápor sem enyhített. Én is a fizetésre vártam és éppen a kosárban lévő szerzeményeket egyeztettem a cetlin felírt szükségletekkel, mikor megérintették a vállam:<....

Kriszta néni orál oktatása


Kriszta néni a 40-es évei elején járt, egy középiskolában volt tanárnő. Jól tartotta magát, formás alak, kerek mellek, szép arc, ahogy mondani szokták igazi MILF . A diákjai is odavoltak érte, és kár lenne tagadni ez a figyelem imponált is neki. Gyakran vett fel rövidebb szoknyát, kivágott blúzt, áttetsző felsőt, és élvezte a rá szegeződő sóvárgó tekinteteket.
Egy meleg május végi napon pon....

a megdugott cselédfiú


a megdugott cselédfiú

Ahogy közeledett a délután, Asszonyom jelent meg a szobámban. Na segítek, hogy kívánatos legyél, szeretném ha a barátnõimnek nem kellene csalódniuk benned. Egy rózsaszín, térd fölé érõ nyaknál megkötõs ruhát választott, majd ehhez illõ fehérnemût adott oda. Ezeket vedd fel, mondta és én belebújtam a világos csipkés bugyiba és felcsatoltam a melltartót is. Asszony....

Fiatal örömlányra költöttem a családi pótlékot


Azon az éjjelen, amikor megismertem, kicsit lerészegedtem, de nem annyira, hogy megakadályozzon abban, hogy kocsiba üljek. Ma kaptam meg a családi pótlékot, ami marha jó dolog, vedelhetsz, még bírja a gyomrod, de mi van, ha már mindenkit lefektettél, és holt unalmas? Három nő jöhetett szóba, de ők már olyan sokszor megvoltak nekem az évek során, hogy fel sem izgultam. Valami másra vágytam, nem is....
Szextörténet címkék

feltol | tanar | jana | az osztálytalálkozó után | strici |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.