Új ribanc a swinger clubban
Hosszú hónapok, és sok-sok szervezés után végre eljutottunk swingerezni.

Elöljáróban szeretnék néhány dolgot leszögezni a félreértések elkerülése végett:

Megtörtént, túl vagyunk rajta.

Kapcsolatunk átalakult, az egymáshoz való viszonyunk is megváltozott, ezt már most határozottan kijelenthetem.

Mire ennek a bejegyzésnek a végére érsz magad is megtudod, hogy mi van bennünk, mi van köztünk, és mit érzünk (vagy éreztünk) egymás iránt és mi változott.

Mert, hogy változott, az tagadhatatlan.

De, hogy mindezt megértsd, végig kell olvasnod mindezt.

A swingerezés egy életforma. Van, aki bélyegeket gyűjt, van, aki világkörüli úton szórja el a pénzét, és van, aki swingerezik (és persze van, aki mindhármat csinálja).

Ez azt jelenti, hogy vannak szexuálisan túlfűtött emberek, akik így élik ki vágyaikat: más modellező klubba jár, ők pedig „közös-szexelni”.

Ez nem pornófilm: itt valódi szex van, valódi orgazmusokkal, semmi megjátszással, és hús-vér igazi emberekkel.

Pont ezért az emberek mindenfélék: bárki lehet az, aki veled szembejön az utcán, a boltban, vigyáz a gyerekedre az óvodában, tanít az egyetemen, vagy gyógyítja a nagymamádat a kórházban. Lehet öreg-fiatal, kövér vagy sovány, kopasz, nagy mellű és kis farkú, borotválatlan, vagy csupasz puncijú; családjuk van vagy egyedülállók, a lényeg, hogy itt azt tehetik, amire vágynak, és mindezt teljesen kulturált körülmények között valósíthatják meg.

A nők ettől még nem lesznek kurvák, és a férfiak sem gigolok, viszont egy a célja mindenkinek: örömet kapni, és örömet okozni másoknak.

A klub ötlete is az enyém volt; sokan támadtak azért, hogy biztosan Peti az, aki „belekényszerít” ebbe, én pedig belemegyek, hogy így megtartsam őt.

Akkor elmondom még egyszer (bár korábban már írtam erről): az én ötletem volt 100%-ban a dolog, és ő igent mondott rá az első perctől kezdve.

Kapcsolatunk alapja a maximális őszinteség, és bármelyikünknek ilyen vágya támad, az azonnal megbeszélés tárgyát képezi.

Szóba került a csak párokkal (ún. „négyesben”) próbálkozás, de nekem valamiért ez riasztó volt, így ezt hamar el is napoltuk.

Még a klubot is én kerestem meg, és Peti erre is igent mondott, holott tőlünk nem kevés távolságra volt, és még azt is be kellett vállalnunk vele, hogy ott alszunk (egy „átvirrasztott” éjszaka után még sem vághattunk neki több 100 km-nek, hogy otthon aludjunk).

Hetekig, sőt hónapokig készültünk rá mind lelkiekben erősítve egymást, mind netes fórumokat bújva, hogy hová érdemes menni, mit is kell ott tulajdonképpen csinálni, mit vegyünk fel, hogyan viselkedjünk, és megfogadva mások tanácsát: szabályokat alkottunk, hogy ki-mit tehet, meddig mehet el.

Mikor már mindent átrágtunk és kellően felkészültnek éreztük magunkat mind fizikai, mind lelki értelemben, bejelentkeztünk egy szombati napra a KLUBba. A szombatot mondta mindenki, hogy akkor vannak az „igazán jó bulik”.

Összepakoltunk, elindultunk.

Elárulom: hiába a sok készülés, a sok átbeszélt éjszaka, a tervek és szabályok, első alkalommal mindenki ideges -mi is azok voltunk.

Az utolsó pillanatig nem voltam képes elhinni, hogy ez velünk valaha is megtörténhet, bármennyire is akartam, nem láttam a képet, hogy ott fogunk egymással (pláne idegenekkel!) szeretkezni.

A hosszú kocsiút után Peti mindenfélével próbálta elterelni a gondolataimat, de mindig csak az elkövetkező estére kanyarodtunk vissza.

– Hova készülsz Pannácska? -kérdezte vigyorogva többször is.

– Magamnak sem merem bevallani… -suttogtam alig elhalóan.

A klubnál már vártak minket: a házigazda egy középkorú, kedves pár, ők mutatták meg a szállásunkat is. Nem voltak luxuskörülmények, viszont meglepetésünkre hűtőben többféle innivaló, a másnapi reggelihez szendvicsek már be voltak készítve (akkor még nem is tudtuk, ez életmentő volt!)

Kriszta, a háziasszony olyan természetességgel beszélt mindenről, mintha csak a Tesco aznapi

akcióiról kérdezgettük volna. Szimpatikus volt, kedves, nagyon közvetlen, és már ezzel is oldotta a bennünk lévő feszültséget.

– Hányan lesznek este előreláthatólag?

– 85-90 fő

– M-I-CS-O-D-A-????

– Igen, teltházasok leszünk, jó bulinak ígérkezik -kacsintott, és otthagyott minket.

A délutánt még kis városlátogatással, vásárlással, illetve pihenéssel igyekeztünk eltölteni, de mindinkább az estére tért vissza a beszélgetésünk.

– 90 fő… -csak ezt tudtam hajtogatni elhaló hangon- Biztos, hogy mi erre fel vagyunk készülve?

– Ne viccelj, meglátod, szuper lesz a buli!

Este még utolsó simításokat végeztünk magunkon (zuhany, kósza szőrszálak eltüntetése, diszkrét illat, táskába a ruháink bepakolása), majd szorosan egymás kezét megfogva átsétáltunk a szomszéd utcába, a KLUBhoz.

Első meglepetés akkor ért minket, amikor szembesültünk vele: a ház egy családi házas övezet kellős közepén áll. Korábban azt hittem, hogy egy ilyen helyet legfeljebb egy erdő szélére, mindentől és mindenkitől távol helyeznek el, de ez sok kis apró házzal körbevett területen állt. Annyiban különbözött csupán a többi épülettől, hogy szépen fel volt újítva, sok apró-színes üvegablakán keresztül sejtelmes fények szűrődtek ki az utcára, de hang semmi.

Peti kezét még szorosabban fogtam, nagy levegőt vettünk, és lenyomtuk a kilincset.

Beléptünk.

A recepciónál kedvesen fogadtak a házigazdák: rendeztük az anyagiakat (még számlát is adtak!), kaptunk öltözőszekrény-kulcsot, majd megmutatták, hogy hol tudunk a felesleges ruhadarabjainktól megszabadulni.

Az öltöző koedukált -ami azért elsőre furcsa volt-, de az első shock után csak nevettünk magunkon és másokon is, ahogy mindenki átöltözött.

(Itt jegyezném meg: egész esténket a nevetés és a jókedv határozta meg: tanácsolom mindenkinek, hogy próbálja meg viccesen, és ne rettegve felfogni ezt az egészet. Végül is ez nem kötelező, de, ha az ember vidáman áll a dolgokhoz, nagyobb sikerei lesznek)

Az öltöző után a földszintet kezdtük felfedezni: többen a bárpult körül csoportosultak, ismerkedtek, beszélgettek, és mindenféle italt kóstolgattak. Félhomály uralkodott mindenhol, és színes fények tették még izgalmasabbá a látványt.

A bárpulttól jobbra egy nagyobb terem nyílt (itt páran táncoltak), onnan pedig az étkező, ahol hideg büfé várta a megéhezett embereket. Hátul még egy masszázsszobát találtunk, ahol egy meztelen nőt kényeztetett éppen a masszőr (ezt is végig lehetett nézni, ha akartuk), illetve a jakuzziban már pezsgett a víz, és pár ember ott is már ismerkedett-beszélgetett egymással.

Érdekes és egyben izgató volt a sok szexi ruhában ide-oda mozgó vagy táncoló ember látványa: Peti, a többi pasihoz hasonlóan alsógatyában volt, én pedig, mint a többi nő szexi fehérneműben és tűsarkúban pózoltunk.

Az emberek kölcsönösen méregették egymást, sokan régi ismerősként üdvözölték a másikat, rengeteg volt a pár, sok a szóló férfi, mi pedig egymás kezét továbbra is szorosan fogva, egy-egy itallal a kezünkben igyekeztünk elvegyülni a tömegben.

A földszintről csigalépcső vezetett az emeletre, amit nekünk azonnal meg kellett néznünk. A döbbenet itt kezdődött: a fények itt már erősen megfogyatkoztak, csak pár apró lámpa a falon segített abban, hogy a tárgyak sziluettjeit ki tudjuk venni.

Rajtunk kívül még nem volt senki az emeleteken, így jó alaposan szemügyre tudtunk mindent venni:

Itt látszott igazán, hogy a ház teljes mértékben a swingerezésre épült: kis „kuksznik” (ahogy mi neveztük), még félemeletenként is, szalagfügönyökkel a bejáratuk eltakarva, mégis könnyed betekintést engedve, bennük hatalmas matracok, ahol akár 8-10 ember is elfér, a legnagyobb terem közepén óriási, kb. 10 személyes ágy, körben úgy helyezve el 4 kanapéval, hogy aki odaül, jó rálátása nyíljon a rajta fekvőkre.

Kivehető volt még egy nőgyógyászati vizsgálószék, illetve egy szexhinta, plusz egy tantra-fotel. A tetőtérben hasonló módon kis szeparált helyiségek, matracokkal, kanapékkal: egyik sem zárható, csupán diszkréten lefüggönyözött, jól elkülönítve, mégis a kíváncsi tekinteteknek is betekintést engedve.

Minden emeleten wc-k (ezek voltak egyedül zárható helyiségek), zuhanyzók (ezek nyitottak), a folyosókon szinte méterenként polcok, amiken tucatnyi friss törölköző volt (ezeket az este, illetve az éjszaka folyamatosan pótolták igény szerint) amiket zuhanyzáshoz lehetett igénybe venni, illetve szex közben ezt illet mindenkinek maga alá teríteni (hogy ne kenjünk össze mindent, és az utánunk következő is friss matracot találjon), kis tálkákban millió óvszer, azaz: minden, de tényleg minden kéznél, hogy az ember kényelmesen és tisztán csak az élvezetekre tudjon koncentrálni.

Jó alaposan megnéztünk mindent, majd visszatértünk a földszintre, ahol egyre többen és többen lettek.

Az egyik sarokban letelepedtünk egy kanapéra, ahol jó rálátás nyílt mindenkire, és onnan figyeltük a folyamatosan érkezőket: „őket bevállalnánk, őket nem, ő nagyon buzis, neki tuti műmellei

vannak”, és hasonló dolgok szerint elemeztünk mindenkit. Érdekes volt, de főleg vicces, és megint csak sokat nevettünk magunkon és másokon is.

Időközben megéheztünk, és a kertből beáradó frissen grillezett husi illata is arra figyelmeztetett, hogy a nagy izgalmak közepette nem sokat ettünk még aznap, így a terasz felé vettük az irányt.

Peti jól belakmározott, én csak időnként csipegettem pár falatnyit a tányérjáról (olyan ideges voltam, hogy mi lesz az este folyamán, hogy az egész gyomrom görcsbe rándult, ha csak arra gondoltam, így nemhogy az evés, de még az ivás is nehezen ment).

Vacsora után visszatértünk a társalgóba, ahol az emeletre vezető csigalépcső aljában több tucatnyi cipőt és papucsot láttunk sorakozni. Fönt elkezdődött a buli!

Izgalmakkal vegyes kíváncsisággal rúgtuk le mi is a cipőinket, és vettük célba a felsőbb szinteket, hogy belevessük magunkat az éjszakába, amiért tulajdonképen mi is jöttünk.

A látvány és az érzés leírhatatlan, ami fönt fogadott: minden felé szeretkező párok, egymásba fonódó testek alig kivehető sziluettjei; a levegőt forró pára töltötte meg, amely a nyögések során elhagyta az ajkakat, és szinte perzselte a levegőt.

Két férfi a fürdő hideg csempéjének falán támaszkodott miközben két nő térdelt a lábaik előtt, és hevesen szopták őket (a sötétben szinte átestünk a lábukon, de nem zavarta őket), látszott, hogy ők négyen együtt vannak, és minden bizonnyal együtt is maradnak; a 10 személyes ágyon már 3 pár feküdt, az egyik kanapén egy férfi nézte a jelenetet, ahogy a párok finoman simogatják, izgatják egymást -még nagyon a szex elején voltak mindannyian.

Valahol, az egyik szeparáltabb helyiségből hevesebb nyögések hallatszottak, és az egész végtelenül izgalmas, erotikus és buja volt, és nekünk sem kellett sok biztatás, hogy ebben a közegben egymásnak essünk.

A tetőtérben találtunk egy kellemes kis helyet, ahol már 3 pár volt bent, és, miután megkérdezésünkre nem utasítottak el, melléjük telepedtünk.

Éreztem, hogy Petinek nem kell sok, már húzta is le rólam a bugyit, de a csipkés felsőnél már nem is kellett segítenie: egy mozdulattal letéptem magamról.

Először befeküdt a lábaim közé és nyalogatni kezdett. Olyan hevesen csinálta, hogy még tőle is szokatlan volt ez az intenzitás, de a környezet, a hangok, és a mellettünk szeretkező párok őt is egyre inkább feltüzelték.Hirtelen azt vettem észre, hogy a melleimet IS markolássza.

„- De mióta van neki 3 keze?” -ugrott be hirtelen a gondolat az agyamba- „Hisz egyik kezével a

fenekemet simogatja, a másikkal a hüvelyem körül izgat, miközben nyal, de akkor honnan van még plusz kéz rajtam?!”

Fejemet oldalra fordítva vettem észre, hogy a mellettünk lévő pár egyre közelebb húzódott hozzánk: a férfi szintén a hátán feküdt, ahogy én, miközben a párja hevesen meglovagolta, közben ő át-, átnyúlt felém, és engem simogatott.

„-Szabad…?” -kérdezte- „Nem gond?”

„- Ööööö…. igen, persze” -kissé bizonytalan volt a hangom, de ahogy fejemet felemeltem, és Peti szemében a helyeslést láttam, magam is éreztem, hogy ez jó, így nem ellenkeztem.

A pasinak nem kellett sok: a rajta ugráló nőtől hamar elélvezett, de az én simogatásomat továbbra sem hagyta abba, akkor sem, amikor Peti már megfordított, és hátulról hevesen dugni kezdett.

Érdekes és egyre izgatóbb élmény volt, ahogy többen több helyről is simogattak-izgattak. Nekünk sem kellett sok, éreztem, hogy egyre jobban lüktetek lent, majd Peti is hatalmas orgazmussal robbant belém.

Még csak az első „meneten” voltunk túl, de mindketten csuromvizesen-izzadtan tapadtunk össze, és rogytunk le egymás mellé.

Szeretem, ahogy szex után „nem hagy ott” és sokáig ölel és csókolgat még. Fél szemmel figyeltem, ahogy kis utójátékunkat figyeli a mellettünk lévő pár: a nő a párja mellkasán pihent továbbra is, ujjaival kis karikákat írva le a mellkasszőrzetén, közben minket néztek mosolyogva, ahogy egymást továbbra sem engedve el simogattuk, csókolgattuk a másikat.

A nő ekkor -talán rajtunk felbuzdulva- betérdelt a férfi lábai közé, és most a szájával kezdte el izgatni a farkát. Olyan közel voltak hozzánk, hogy a pasival időnként összeért a lábfejünk, és kezeivel ismét a melleimet kereste.

Peti puhán megcsókolta az ajkamat, amikor én csak ennyit suttogtam a fülébe:

„-Menj!”

A nő mögé térdelt, és eleinte csak a fenekét kezdte simogatni, majd szelíden puszilgatta. Ő egyre jobban széttárta a lábait, mind inkább utat engedve Peti nyelvének, és amikor az ő pasijával már nem tudott mit kezdeni, átfordult a hátára, és teljesen átadta magát Petinek. Ő felhúzta a lábait, kényelmesen befeküdt közéjük, fejét kissé felemelve mélyen a szemembe nézett, és amikor visszamosolyogtam rá, tudta, hogy szabad utat kapott.

Bevallom, hihetetlenül féltem ettől a pillanattól, hogy milyen lesz végignézni, ahogy más nővel van, ahogy mást elégít ki, és ahogy mással élvezi a szexet, talán jobban is, mint velem.

Soha nem gondoltam volna, hogy olyan érzéseket vált ki belőlem, mint ott és akkor: más nővel volt, mást nyalt, miközben oldalt az én kezemet fogta, és szinte végig az én szemembe nézett, időnként fejét felemelve rám mosolygott, és ajkairól alig olvashatóan tudtam leolvasni: „-Minden rendben?”

Igen, rendben volt, sőt csodálatos, új, soha nem tapasztalt (pozitív) érzéseket váltott ki belőlem, és nagyon, de nagyon büszke voltam rá, hogy ott és akkor az a nő többször is elélvezett a szájától.

A pasi eközben hozzám fordult, és kezeivel munkába vett engem is. Olyan hevesen izgatta a hüvelyemet-csiklómat, hogy nekem sem kellett sok, 1x-2x, sorozatban egymás után, hangomat kiengedve élveztem hatalmasakat.

Miután mind a négyen kimerültünk, párjaink karjába visszatérve pihentünk néhány percig.

„- Milyen volt? -kérdeztem Petit.

„-Nagyon finom” -örültem neki, mert tudom, hogy rosszul van a „rosszízű” nőktől. „-Kétszer is elment, hallottad?”

„-Nekem legalább ötnek tűnt…”

„-Azért, ahogy hallottam, te sem panaszkodhatsz!” -kacsintott, majd újra megcsókolt.

„-Hát szó, mi szó, jó erős keze van a pasinak, és igazán kitartó.”

Pihegtünk még kicsit egymás karjaiban, mikor újra fölém hajolt:

„ -Szerintem a csaj még bírta volna. Mit szólnál, ha meg is dugnám?”

„ -Drágám, ha ezt szeretnéd, részemről semmi akadálya”

„ -Megkérdeznéd nekem, hogy visszamehetek-e hozzá?”

Soha nem gondoltam volna, hogy valaha ilyent teszek, de megtettem.

Peti újból a szájával kezdte a nőt izgatni a lábai között, majd mikor érezte, hogy ez neki már kevés lesz, fölé térdelt, és a lábai közé fogta be az egész testét.

Mindketten rám néztek, majd a nő megkérdezte tőlem:

„ -Mit engedsz meg neki?”

„ -Mindent, amit csak szeretne, és amit te megengedsz neki.”

… és, hogy még jobban megerősítsem őket az engedélyemben, szelíden megsimogattam a nő karját.Peti lassan haladt felfelé a nő testén: eleinte a melleit, majd a nyakát csókolgatta, majd egészen fölé térdelve lassan beillesztette a csípőjét a nő lábai közé. Figyeltem, hogy egészen beleereszkedik az ölébe, és csípőjét ritmikusan kezdi mozgatni. Ekkor is engem nézett, és mosolygott, és a mosolyában minden benne volt.

A nő párja ekkor rámnézett, és megkérdezte:

„ -Szeretnéd, ha nyalogatnálak?”

„ -Igen -mondtam neki- de többet nem akarok.”

Hatalmasakat élveztünk, elveszett tér és idő, csak a gyönyör volt, és mi, és ahogy párjaink szemébe néztünk közben -az érzés leírhatatlan, és elmesélhetetlen.

Hogy órák teltek-e el, vagy csak percek, nem lehetett megállapítani, de egy idő után végtelenül kimerülve rogytunk mindnyájan össze.

Peti aranyos volt: miután elélvezett sem hagyta ott a nőt, hanem utána is simogatta, cirógatta, és láttam a férfin is, a nőn is, hogy végtelenül hálásak neki, én pedig még büszkébb voltam rá.

Miután kipihentünk magunkat, kedvesen bemutatkoztunk egymásnak (csak keresztnevet mondtunk, de itt nem is kell más), majd a pár kedvesen meginvitált minket egy italra a bárban.

Felöltöztünk, majd lementünk a földszintre, ahol továbbra is kellemesen folytattuk a beszélgetést. Ők is messziről jöttek (csak az ország másik végéből), rendszeres látogatói a klubnak, és imádnak ide járni.

Falatoztunk, ittunk és beszélgettünk, és olyan természetes volt minden, mintha nem is egy swinger-klubban, félig meztelenül ülnénk egy közös asztalnál, hanem bármely más szórakozóhelyen volnánk.

A pár lassan elbúcsúzott, készülődtek hazafelé.

Mi azonban még éreztünk magunkban elég erőt, hogy folytassuk az éjszakát, így már-már rutinosan mentünk vissza az emeletre.

A „mi kis kuckónkban” időközben lecserélődtek az emberek: egy nő 5 férfivel volt, hatalmas orgiát csapva. Nem csatlakoztunk hozzájuk, de kedvet kapva tőlük mi is hamar ledobtuk a ruháinkat, és egymással kezdtünk el játszani.

Többször jöttek és lestek be a függönyt is elhúzva szingli pasik (mi csak „potyázóknak” hívtuk őket), de egyik sem volt tolakodó, és az sem zavart minket, hogy nézték mit csinálunk.

Lehetetlen megmondani, hogy mennyi idő telt el, de egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy lentről a „búcsúszignál” hangzik fel ami lassan a befejezésre szólított fel mindenkit.

Tusolás, átöltözés, kulcsok visszaadása, búcsú.

Mikor kiléptünk a ház ajtaján, a távolban már virradt, az emberek a környező házakban lassan ébredeztek, és pár munkába indulóval is találkoztunk.

Reggel 5 óra volt.

Visszatérve a szállásunkra még sokáig forgolódtunk az ágyban, és az előző éjszaka hatása alatt voltunk; a sok izgalom és új élmény nem hagyott egyikünket sem elaludni.

„ -Tulajdonképpen én még bírtam volna párszor…” -kacsintott rám hamiskásan Peti.

„ -Nos akkor…?” -kacsintottam vissza rá.

Nem kellett több biztatás: egy átvirrasztott, átszeretkezett éjszaka után nem is koronázhattuk volna meg jobban a napunkat, mint egy őrületes újabb szexcsatával.

Valamikor 11 óra magasságában ébredtünk, Peti bekapott pár falat reggelit, összepakoltuk a cuccainkat, és lassan elindultunk haza.

Szinte az aznapot és a másnapot is végigaludtuk, időnként egy-egy szeretkezéssel megszakítva a pihenésünket.

Napokig a klub hatása alatt voltunk, és napokig csak erről beszéltünk, és már akkor tudtuk, hogy ezt mi szeretjük, ez nekünk jó, és már akkor terveztük, hogy minél előbb visszatérünk, de akkor már sokkal, de sokkal rutinosabbak leszünk.

Utólag visszatekintve nem is olyan félelmetes, mint amennyire (én főleg) tartottunk tőle. A sok készülésnek, megbeszélésnek, és szabályok felállításának meg is lett az eredménye: úgy mozogtunk, úgy tettünk mindent, ahogy előre lefixáltuk, ott nem volt félreértés, nem volt kellemetlen helyzet -csak egymásra néztünk, és már ebből tudtuk, hogy mit akar a másik, mi fog következni


Szextörténet ajánló:


Csak kefélünk


Szokásos nap volt… Ment a meló, pergett a kép. Eszembe villant, hogy mennyire régen nem láttam Őt. Nagyon hiányzik. Az arca, a hangja, a mosolya, az illata. Hiányzik ahogy rám néz. Mindig is szerettem ahogy rám nézett. Benne volt a vágy és a vidám kacérság. De mint mondtam, már régen nem találkoztunk, így maradtak a hétköznapok nélkülözései. Egyszercsak megszólal lágyan a telefon az asztalomon. Ne....

A farsangi bál, jelmezes szex


A február a farsang ideje. Mi is farsangi mulatságban voltunk. Az aznap reggeli készülődés után elmentünk dolgozni.

A jelmezeinket magunknak intéztük; annyit tudtunk, hogy ő tavasztündér lesz, én pedig stoppos. A konkrét jelmez mindenkinek meglepetés ;)

Munka után hazarohantam átöltözni. Mivel az ő munkahelye közel van a buli helyszínéhez, így ő egyenesen oda ment. Ha....

A Mama előtt vertem a farkam


Ez a történet 17 éves koromban történt egy szép nyári napon. Senki sem volt itthon, kicsit kanos voltam ezért elkezdtem pornófilmet nézni. teljesen beindultam a film láttán, a farkam teljesen megkeményedett. A filmben nagyon szép nő volt, borotvált punci szép nagy kerek mellek... Levetkőztem lefeküdtem az ágyra és elkezdtem simogatni a kőkemény farkam. Majd megmarkoltam és húzogatni kezdtem. Utóla....

Kellemes pornótörténet


Judit felhúzta a formás lábaira az 15 denes harisnyát és a szerelmére gondolt Brigittára. A két fiatal csaj kibérelt egy vadászházat a Győr mellett lévő erdőben.
Judit kiment a vadászház udvarra és sétált a szép parkban. A fű le volt nyírva és a díszfák és a bokrok is gondozottak voltak. Tökéletes hely egy légyotthoz gondolta a csaj és elnevette magát. Délelőtt volt a madarak csicseregtek a....

Meleg történet


Egy erotikus társkereső oldalon ismerkedtem meg egy bisex férfival. Mekem eddig nem volt ilyen téren tapasztalatom,így kicsit félve de elfogadtam az invitálást és beadtam a derekam.
Elmentem a megbeszélt helyre (mindketten egy városban lakunk),kis beszélgetést követően elkezdett érzékien izgatni, lehúzta a nadrágom majd már félig merev farkam az ajkai közé vette.
Lágyan elkezdte szop....

Erika a faszomra spriccelt


-Tudod hogy az előbb nagyon félreérthető dolgot mondtál?

-Mit lehet ezen félreérteni?Annyit mondtam csak, hogy van más módja is a bosszunak!

-Vagyis??Erika bazd meg, teljesen kiakasztol!!.Reggel majd megölsz mert megláttam a melleidet,most meg éjszaka kettesben nyomod nekem a kétértelmü dumát.Mintha egy teljesen másvalaki lennél.Tudod milyen szar ugy beszélgetni hog....
Szextörténet címkék

oszi | rudy | köldökét | program | legjobb barátok |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.