Szex törpével
Szandra kiszállt az autóból, s felment a magas, sötét ház lépcsőjén. Az utca alig volt megvilágítva, s a hatalmas villa szinte kísértetiesnek tűnt. A Chevrolet eltűnt a kanyarban, s a hirtelen támadt csendben még fülében visszhangoztak Csabi szavai:

– Jól fizető kuncsaft, minden kívánságát teljesítsd! Nem szeretném, ha panasz lenne rád.

Szandra tudta, Csabival nem érdemes ujjat húzni, gyorsan eljár a keze, s az még a legkisebb büntetés. Nem rég óta űzte az ősi mesterséget, Csabi karolta fel, s gondoskodott róla, ami leginkább azt jelentette, hogy ő szállította az ügyfelekhez, s amikor végzett, elszedte tőle a pénzt.

Szandra a húszas évei közepén járt, és igazán szemrevaló teremtés volt. 176 centiméteres magasságával, asszonyos csípőjével, nagy, formás melleivel vonzotta a férfiak tekintetét. Barna haja a válláig ért. Testhez simuló, fekete nyári ruhát viselt, amely kiemelte formás, szinte hibátlan alakját.

Megnyomta a csengő gombját, halk berregés jelezte, hogy az ajtó nyitva. Belépett, a fali lámpákkal megvilágított, kissé homályos előcsarnokba. Körülnézett, nem látott senkit.

– Jó estét!- szólt bele a nagy csendbe, várva, hogy valaki végre fogadja őt.

– Jó estét, Drága!- szólalt meg egy reszelős hang közvetlenül mellette.

Szandra majdnem felsikoltott ijedtében, hiszen előtte nem látott senkit. Azonnal a hang irányába kapta a tekintetét, s a döbbenettől elállt a lélegzete. Egy apró termetű embert látott maga mellett, alig ért a combjáig. Első pillanatban azt gondolta, egy gyerek nyitott neki ajtót, de az arcára nézve látta, hogy egy idősebb férfi az. Egy törpe! Csak nem ő az ügyfele?! A kis ember arca nem volt szép, inkább groteszk, volt benne valami ijesztő.

– Csabi küldött…- nyögte ki alig hallhatóan, s reménykedett, hogy hamarosan megjelenik a férfi, akihez jött.

– Tessék, fáradjon beljebb, Kedves!- mutatott előre a törpe.

A lány megindult előre, a törpe ott bicegett mögötte. Kis, görbe lábait meglehetősen gyorsan szedte, lépést tartva vendégével. Benyitottak egy szobába, amely a berendezése alapján hálószobának tűnt. A lány belépett, kísérője bezárta mögöttük az ajtót, s hellyel kínálta a kényelmesnek tűnő pamlagon. Szandra számára világossá vált, ez a furcsa szerzet a mai ügyfele.

A törpe felkapaszkodott mellé, s a lány most alaposabban szemügyre vehette. A kis emberkével nem volt kegyes a sors. Nem volt elég, hogy csak kb. kilencven centi magasra nőtt, de púpos volt, karjai görbék, s a kezei is természetellenesen álltak. Egyedül a tekintetében volt valami emberi. A férfi nagy, csúcsos állát simogatva nézegette a lányt, s szája elégedett mosolyra húzódott. Szandra próbált visszamosolyogni, de legszívesebben elfutott volna. Nem tudta elképzelni, hogy kedvére tegyen ennek a torzszülöttnek. Csabi szavai jutottak eszébe: „Minden kívánságát teljesítsd!”

Milyen kívánsága lehet ennek?

– Nagyon szép vagy!- törte meg a csendet a férfi.

– Köszönöm!- rebegte Szandra, s megpróbált mosolyogni.

– Nagyon csúnyának találsz, igaz?- kérdezte a törpe, teljesen természetes hangon.

Szandra nem tudta, mit válaszoljon, inkább hallgatott.

– Ne, félj, nem lesz semmi bajod! Légy kedves hozzám, s extra pénzt kapsz!

Szandra a törpére mosolygott és bólintott.

– Gyere kicsit közelebb!- szólt a törpe, s Szandra közelebb húzódott hozzá.

A törpe kacska kezével megsimogatta Szandra egyik mellét a ruháján keresztül, majd a lány nyakát átkarolva lejjebb húzta a fejét, s megcsókolta az arcát. Szandra már nem is érzett akkora ellenszenvet, mint eleinte, inkább sajnálatot. Milyen élete lehet ennek az embernek? A száján érezte a férfi ajkát, visszacsókolt. A férfi kigombolta az ingét, a lány segítségével levetette. Félmeztelenül még szembetűnőbb volt a fogyatékossága. Lejjebb húzta a lány ruhájának pántjait, s mikor kibuktak belőle a szép nagy mellek, szájával rátapadt az egyik bimbóra. Hosszan nyalta, szopta, miközben kezével a másik mellett simogatta, masszírozta. Szandra engedelmesen tűrte. A törpe elkezdte lehúzni a lány ruháját, Szandra kibújt belőle, csak a bugyiját tartotta magán. A törpe lejjebb húzta a bugyit, megsimogatta a lány vénuszdombját, ujjaival benyúlt az ajkak közé. Megfogta a bugyi széleit, s teljesen lehúzta azt a lány lábáról. Széjjelhúzta a lány combjait, fejét az ágyékába fúrta, majd orálisan kezdte kényeztetni. Szandra hátradőlve hagyta, hogy a férfi nyelve behatoljon a szeméremajkai közé, s amikor a csiklóját nyalta, már nem is számított, hogy a nyelv gazdája egy torzszülött. A törpe nagyon rutinosan tette a dolgát.

Egy idő után abbahagyta a nyalakodást, lekecmergett az ágyról, elkezdte kigombolni a nadrágját. Szandra segített neki megszabadulni a ruhadarabtól, a törpén csak egy fehér alsó maradt. A lány látta, hogy az alsónadrág eleje rettenetesen dudorodik. Kíváncsivá tette a látvány. Vajon mit rejt a fehérnemű? Megragadta az alsónadrág derekát, s határozott mozdulattal lehúzta a férfi térdéig. A törpe dárdája előugrott, s meredten állt. Szandra meglepetten látta, hogy a szerszám a gazdája méretéhez viszonyítva igazán tekintélyes. Apró péniszre számított, de a törpe fallosza akkora volt, mint egy normális férfi átlagos mérete. Megdöbbentő volt a kis ember ekkora szerszámmal.

A férfi kibújt a gatyából, visszamászott az ágyra, s hanyatt feküdt.

– Vedd a szádba!- utasította a lányt.

Szandra nézte a férfi farkát, s arra gondolt, ez az egyetlen dolog, ami normális ezen a pasin. Olyan farok, mint bármelyik más, amelyik már volt a szájában. A férfi torz teste helyett, inkább annak normálisnak tűnő farkát nézte, így talán könnyebb lesz. Ráhajolt a törpe ágaskodó falloszára, s elkezdte szopni. A törpe, fejét hátra hajtva, nagyokat sóhajtva élvezte a lány munkálkodását. Szandra mindent beleadva, hosszan szopta, remélve, hogy sikerül csúcsra juttatnia, s akkor vége a munkának. A törpe meglepően jól bírta, s Szandra belefáradt a nagy igyekezetbe. A törpe egyszer csak felpillantott, s így szólt a lányhoz:

– Feküdj hanyatt!

Szandra engedelmesen a hátára feküdt, s széttárta a lábait. A kis ember a széttárt combok közé térdelt, farka éppen egy magasságban volt a lány nyílásával. Szandra a törpe eltorzult felsőtestét nézte, miközben érezte, ahogy a kemény fallosz becsúszik a hüvelyébe. A törpe két kezével a lány combjaira támaszkodott, s ütemes mozdulatokkal elkezdte őt baszni. Szandra lehunyta a szemét, hogy ne kelljen néznie a törpét. Várta, hogy végezzen.

A törpe percekig dugta, megállás nélkül. Mikor elfáradt a térdelésben, Szandra hasára feküdt, rátámaszkodott a lány vállára, feje a lány mellénél volt. A lány úgy érezte, mintha egy gyermek feküdne rajta, de a hüvelyét kitöltő farok rádöbbentette, hogy ez egy felnőtt férfi. A törpe megállás nélkül dugta. „Talán soha nem megy el, és reggelig itt lesz rajtam”- gondolta Szandra. A törpe egyszer csak abbahagyta a kefélést, lemászott a lányról. Szandra felnézett.

– Fordulj meg!- utasította a törpe.

A lány engedelmesen megfordult, s hasra feküdt. A törpe a háta mögé ügyeskedett, megmarkolta a lány derekát, s újból a magáévá tette. Ismét percekig dugta, s még mindig nem ment el. Egyszer csak a kis ember lihegése felgyorsult.

– A szádba szeretnék élvezni!- nyögte elcsukló hangon- Fordulj meg!

Szandra visszafordult, a törpe a lány fejéhez mászott, s lüktető farkát a szájába nyomta. A kis ember hörögve élvezett, Szandra a nyelvén érezte, a törpe ondóját. Amikor az utolsó cseppet is a lány szájába engedte, fáradtan hanyatlott a lány mellé.

Szandra egy darabig várt, majd felállt és elkezdett öltözni. A kis ember elégedett mosollyal nézte.

– Te voltál eddig a legjobb!- mondta elismerően.

Mikor a lány felvette a ruháját, a törpe egy borítékot nyújtott át neki.

– Tessék a fizetséged!

Szandra belenézett a borítékba, a törpe tényleg bőkezű volt.

– Nem kísérlek ki, kitalálsz!- mondta a házigazda, s a lány megindult az ajtó felé.

Éppen be akarta csukni maga mögött a bejárati ajtót, amikor a férfi után szólt:

– Viszlát, Kedves, a következő alkalommal!Szextörténet ajánló:


Leszoptam a szomszédot, válás lett a vége


Pár éve ezelőtt családi életet éltem első férjemmel, aki egyébként rendes férfi volt, csak egy kicsit túlzásba vitte a tradicionális életvitel szabályait. Persze, ennek voltak jó oldalai is. Elszánt, és kitartó ragaszkodása jelentéktelen dolgokhoz viszont néha kibírhatatlan volt. Mégis, aránylag rövid idő alatt megszoktam őket, talán mert voltak, amelyek némileg oldották a feszültséget.

A vörös nővér


Megsérültem és eszméletemet vesztettem. Azt sem tudom mennyi időt töltöttem eszméletlenül. Amikor megébredtem egy korházban találtam magam és egy csinos vörös hajú nővérke cserélte éppen rajtam a kötést. Ahogy a szememet kinyitottam a telt vörös ajkait és a mély dekoltázsát láttam. Azt sem tudtam hol vagyok, de nagyon tetszett, amit láttam. Akaratlanul is éledezni kezdett a férfiasságom a takaró a....

Terhes szex a nővéremmel


Történt,hogy a nővérem,aki négy hónapos terhes elmúlt,"kibökte",hogy mikor zuhanyzik,meglesem.Még soha nem láttam meztelen terhes nőt,igaz,még csak kissé,de már látszott a pocakja.Mikor meggyőződött róla,hogy tényleg leskelődök,direkt felémfordúlt,élvezte,ahogy ráömlik a víz,elidőzött a mellei simogatásával,majd a pinája kimosásával.Közben,óvatos pillantásokat vetett felém,meggyőződve róla,hogy mé....

A kábeltévé szerelő


Persze nem is lettem kész mire Andi megjött. Combfixben és fekete csipkés fehérneműben nyitottam ajtót neki és tessékeltem gyorsan befelé, nehogy egy épp arrajáró szomszéd lássa, hogy milyen szerelésben fogadom a barátnőm.
- Tudtam, hogy nem leszel kész mire megjövök! - mondta felháborodottságot színlelve.
- Elnézést, úgy elrohant az idő, de két perc és megvagyok.
- Jólvan, ad....

Érzéki szexkaland 2.


Magamra kaptam a fürdőrucimat, a derekamra csavartam a strand kendőm és megkerestem a csajokat.
- Kata, mit csináltak veled? – kérdezte Marcsi. – Citromba kéne harapnod, olyan kielégült arcot vágsz. – jegyezte meg kuncogva – Ilyen jó volt a masszázs?
- Igen, nagyon ügyes kezei voltak a masszőrömnek. – válaszoltam és olyan vörös lett az arcom, mint a lángvörösre festett hajam.
....

Elkaptam a keresztfiam faszát


Egy vidéken élő 38 éves 170cm magas 70 kg-os házi asszony vagyok. Van 2 gyerekem és egy pocsék házasságom. A házasságom elején nem voltam ilyen túl súlyos, de a szülések nem múltak el nyomtalanul. Ez sajnos kihatott az addig se túl aktív nemi életünkre a férjemmel. Az utóbbi időben már szinte alig szexeltünk. Most pedig havonta 1 alkalom, és azzal kell beérnem. A faluban élő hasonló korú nők többs....
Szextörténet címkék

lányai | a hirdetés | oráé | a kutya | szigeten |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.